True Players need no Game

Όπως το λέει ο τίτλος. Με τον καιρό κατάλαβα ότι ο πραγματικός παίχτης είναι αυτός που δεν έχει ανάγκη από κανένα παιχνίδι.

Αν θέλεις να γίνεις πραγματικός παίχτης, σταμάτα να κατεβάζεις την «βίβλο» από ρουτίνες και opening lines και ξεκίνα χτίσε τον εαυτό σου.
Έχω διαβάσει σε πολλά forums (και Ελληνικά), να ρωτάτε «πως να μιλήσω στην τάδε», «στην καφετέρια που πάω δουλεύει μία και τι να την πω» κλπ.

Ένα άλλο που έχουν τα forums είναι το εξής.
Μπαίνει ο νέος χρήστης στο site και αυτόματα κερδίζεται από τους χρήστες που έχουν μερικές χιλιάδες ποστ στο ενεργητικό τους.
Σε αυτούς τους χρήστες παρατήρησα το εξής, ότι λένε το λένε λέξη προς λέξη με τα βιβλία. Που σημαίνει ότι έχουν «λιώσει» να διαβάζουν ένα σκασμό βιβλία αλλά αποκλείεται τα μισά να τα έχουν κάνει πράξη.
Φυσικά το νέο μέλος δεν γνωρίζει και πολλά και πείθεται ότι για να το λέει ο τάδε, άρα ισχύει και παιρνάει και από το μυαλό του η ιδέα ότι αυτός θα πρέπει να έχει πηδήξει πάμπολες γυναίκες.
Αν δωθεί η ευκαιρία σε κάποιον να πάει με κάποιον όπως αυτοί που αναφέρω έξω για field test, θα καταλάβει ότι δεν αξίζει τίποτα και φυσικά όλα αυτά τα λέει «παπαγαλία» από τα βιβλία.

Σταμάτα λοιπόν να απομνημονεύεις χιλιάδες ρουτίνες. Βελτίωσε τον εαυτό σου. Μάθε να είσαι σκληρός και να μην κάνεις λάθη που κάνουν οι AFCs όπως είμασταν όλοι στην αρχή.

Εγώ για παράδειγμα, στην γειτονιά μου είχα μερικές πολύ όμορφες γυναίκες που είτε είχαν αυτές καταστήματα είτε δούλευαν σε αυτά.
Όταν είχα διαβάσει κάμποσα βιβλία για ρουτίνες κλπ, γενικά βιβλία που σου λένε πως να παίξεις το παιχνίδι, δεν μπορούσα καν να τις πλησιάσω στην αρχή.
Συγκεκριμένα μία, ~35χρ και αλάνι μασούσα να την μιλήσω παλιά, ακόμη και όταν ήξερα ρουτίνες που οι άλλοι μάμησαν με αυτές.
Οί αυτά που έλεγα τα έλεγα λες και θα με κρεμούσαν μετά. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι τί εννοώ, όσοι πέρασαν από αυτό το λούκι.
Με τον καιρό, παράτησα όποιες ρουτίνες και επικεντρώθηκα στο να βελτιωθώ. Μία εβδομάδα να μάθω πχ να μην γέρνω προς αυτές, μία να μάθω να στέκομαι σωστά, μία να μιλάω αργά και καθαρά και με τον καιρό αυτά έμειναν στο υποσυνείδητο, ώστε να μην σκέφτομαι καν αλλά να βγαίνουν μόνα τους (σαν να οδηγείς αυτοκίνητο).
Σε λίγο καιρό, μαντέψτε κατάφερα όχι να μιλήσω όπως ήθελα και να πάω εκεί που ήθελα την κουβέντα με την 35χρονη που λέω παραπάνω, αλλά να της ζητήσω το τηλέφωνο της.

Έτσι λοιπόν, επικεντρώσου στον εαυτό σου. Βελτίωσε τον.
Μην σκέφτεσαι τι να πεις αλλά να το πεις. Σου αρέσει μία, πήγαινε μίλα της. Δεν θες απευθείας, πήγαινε έτσι.
πχ είμουν στο Super Market και είδα μία που μου άρεσε. Χωρίς να το σκεφτώ, πήρα ένα σακουλάκι ζυμαρικά (αυτά ήταν εκείνη την ώρα μπροστά μου) και πήγα ζητώντας την να μου πει μια συνταγή.
Γίνε παιχνιδιάρης και όχι πολύ σοβαρός. Γίνε επίσης αστείος, αλλά όχι καραγκιόζης της παρέας. Δείξε ότι δεν μασάς και κάνε κουβέντα.
Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι για ρουτίνες, IOIs, Negs κλπ. Ο καθένας μας έχει κάτι να πει για τον εαυτό του.

One thought on “True Players need no Game

  1. Θα συμφωνήσω φίλε Shark (έχω πάρει με την σειρά τα post και σχολιάζω) . Το παν είναι να είσαι ο εαυτός σου και να σαι χαλαρός, όλοι έχουμε ένα θέμα στην αρχή με αυτό αλλά αν κάποιος το ξεκινήσει σιγα σιγα θα δει τεράστιες διαφορές. Θα φάει μια ξενέρα, μια δεύτερη κοκ, θα μάθει από τα λάθη και θα βγει σίγουρα καλύτερος.

    Μου αρέσει!

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.