Το τι πιστεύεις, σε επηρεάζει

Τα πιστεύω του καθενός μας, είναι ένα πολύ δυνατό πράγμα. Είναι τα πιστεύω μας, τα οποία κρίνουν την ζωή μας και το πως αυτή θα πηγαίνει.

Είναι τα πιστεύω μας με λίγα λόγια, τα οποία επηρεάζουν το πως θα δράσουμε και το πως θα δράσουμε, επηρεάζει την ζωή μας.

Υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί οι οποίοι και λατρεύουν τις αρνητικές σκέψεις. Λατρεύουν μάλιστα να σου μεταφέρουν τις αρνητικές τους σκέψεις και όταν τις δέχεσαι, ικανοποιούνται.
Οι αρνητικές σκέψεις σε έναν άνθρωπο είναι αποτέλεσμα της χαμηλής του αυτοπεποίθησης.
Το δεν μπορώ αυτό, δεν μπορώ εκείνο, είναι αποτέλεσμα του χαμηλού τους «εγώ». Κάθε νέα προσπάθεια, απαιτεί από όλους μας να βγούμε από την λεγόμενη και ως φούσκα ασφαλείας μας. Έτσι, είναι πιο εύκολο να πει κάποιος πχ «δεν μπορείς να την κερδίσεις αυτήν,δεν είναι της κλάσης σου» από το να πάει πραγματικά να δοκιμάσει αν μπορεί να την κερδίσει.

Μην τους ακούς.

Μην ακούς και μην αφήνεις τον κάθε άσχετο, τον κάθε «χέστη» να σε επηρεάσει στο να μην προσπαθήσεις και εσύ να κάνεις κάτι. Κράτησε τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα, πράγματα που φαντάζουν αδύνατα σε «χαμηλά» μυαλά.

Για να πετύχεις σε κάτι, θα πρέπει να πιστέψεις εσύ πρώτα ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Πολλοί άνθρωποι δεν το έχουν αυτό. Δεν έχουν πίστη στον εαυτό τους. Εσύ έχεις. Εσύ μπορείς να καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι. Αρκεί να έχεις ανοιχτό το μυαλό σου.

Τι θέλεις να πιστεύεις; Ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε κάτι αν προσπαθήσεις ή ότι αυτό που ονειρεύεσαι είναι μόνο για μερικούς;

Ότι και να πιστεύεις, θα δράσεις και ανάλογα.Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ζωή σου. Η επιλογή είναι του καθενός μας.

Αν δεν μπορείς να βρεις κάποιον να μιλήσεις γι’αυτό που θες (πχ dating), αναζήτησε στο net forums όπου άτομα έχουν τις ίδιες απορίες με εσένα και έτσι μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις.
Οι φίλοι σου, είναι οι πρώτοι που θα σε επηρεάσουν με αρνητικές σκέψεις σε αυτό που θέλεις να κάνεις.

2 thoughts on “Το τι πιστεύεις, σε επηρεάζει

  1. Σοφότατα λόγια, συμφωνώ 100%. Ειδικά οι φίλοι και γενικότερα οι κοντινοί σου άνθρωποι. Προσωπικά έχω προβληματιστεί κ μόνος μου και έχω καταλήξει εκεί, αλλά για κάποιον πιο μαζεμένο αυτο το ποστ είναι χρυσάφι

    Μου αρέσει!

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.