Ο φόβος προς τις όμορφες

Όλοι οι άντρες, λίγο πολύ, έχουν μια φοβία (που οδηγεί σε υποταγή) προς τις όμορφες γυναίκες, με αποτέλεσμα να χάνουν τον έλεγχο των πράξεων τους, όταν κοντά τους βρίσκεται μια πολύ όμορφη γυναίκα.
Οι άντρες, φοβόμαστε τις όμορφες γυναίκες, εξαιτίας της αξίας που δίνουμε στην εμφάνιση τους.
Μια πολύ ωραία γυναίκα, αυτόματα ανεβαίνει στα μάτια μας, με αποτέλεσμα να «πέφτουμε» εμείς.

Οι γυναίκες μπορούν εύκολα να «μυρίσουν» έναν άντρα που έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και φόβο προς τις γυναίκες. Μπορούν να καταλάβουν εύκολα κάποιον που επηρεάζεται από την εμφάνιση κάποιας.

Και αυτό υπογράφει και την «καταδίκη» του. Έχει χάσει το παιχνίδι μαζί της και θα τον έχει μόνο να της κάνει χάρες.
Αυτό γιατί δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι χωρίς το makeup της, ενδεχομένως να μην είναι το ίδιο όμορφη. Όπως επίσης δεν της δίνουμε αξία για τον χαρακτήρα της, αλλά αυτόματα παίρνει αξία μόνο και μόνο από την (πολλές φορές «φτιαχτή») εμφάνιση της.

Ακόμη και οι καλοί γυναικάδες, αλλά και οι Pickup Artists, δίνουν αμέσως αξία στην εμφάνιση κάποιας. Άλλωστε στην κοινότητα, τις γυναίκες τις έχουν με αριθμούς (πχ HB10, που είναι η τέλεια) και έτσι δεν κοιτάνε τίποτα άλλο, από την εμφάνιση κάποιας.
Μάλιστα το «χαζό» της υπόθεσης είναι το ότι αυτόματα με την εμφάνιση κάποιας, ανεβαίνει και το επίπεδο της (στα μάτια πάντα των PUAs) και έτσι θεωρούν ότι πρέπει να παίξουν σκληρότερο παιχνίδι από τι μια λιγότερο εμφανίσιμη. Εδώ όμως ισχύει το αντίθετο, πολλές φορές οι πιο όμορφες είναι και πιο κοινωνικές από τις λιγότερο όμορφες. Κουφό, ε;

Εδώ είναι που οι αλήτες κερδίζουν. Δεν βάζουν κανένα πάνω από το κεφάλι τους και κάνουν/λένε ότι γουστάρουν, χωρίς να νοιάζονται.

Θα πρέπει να καταλάβεις ότι εσύ είσαι ο άντρας. Αυτόματα, τα @@ που σου έδωσε η φύση, σου δίνουν την αξία που χρειάζεσαι. Δεν πρέπει η εμφάνιση κάποιας, που ούτε καν γνωρίζεις καλά, να σε μειώσει σαν άντρα.

Από τις παρατηρήσεις μου στο παιχνίδι, ακόμη και η πιο όμορφη αλλά και η πιο αλανιάρα, σε έναν που δεν την φοβάται, που δεν μπορεί να τον επηρεάσει συναισθηματικά κανένα της κόλπο, αμέσως έχει υποταγή.
Σίγουρα θα έχεις δει πχ κάποια που μπορεί έναν να τον κάνει ότι θέλει (ή και πολλούς), αλλά κάποιον άλλο να τον «τρέμει» να μην τον χάσει και να του κάνει όλα τα χατίρια.
Αν ειδικά το έχεις δει σε εσένα (εσύ να είσαι στην θέση ισχύος), τότε μπορείς να καταλάβεις πόσο δυνατό συναίσθημα είναι.

Όταν δουλέψεις πάνω σε αυτό το θέμα, θα μπορέσεις να στρέψεις το παιχνίδι με το μέρος σου και να κάνεις τις γυναίκες να αντιλαμβάνονται την παρουσία σου και να στέκονται προσοχή.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.