Θα γυρίσει ο τροχός, θα μαμάει και ο καλός…

Παλιά είχα γνωρίσει μια πολύ όμορφη κοπέλα. Μου άρεσε (πολύ), της άρεσα και με τον καιρό αρχίσαμε να βγαίνουμε.

Ωστόσο, με τον καιρό, την έχανα, κάτι το οποίο το καταλάβαινα, αλλά δεν ήξερα τι να κάνω και άρχισα να της φέρομαι όλο και πιο όμορφα και γλυκά.

Τέλος πάντων «την έκανε» από εμένα. Πείσμωσα και είπα ότι δεν πρόκειται να την ξαναμιλήσω, κάτι που έκανα. Ωστόσο, αυτήν ήταν και η αιτία που άρχισα να ψάχνομαι για να βελτιωθώ. Σκέφτηκα ότι αυτός που την κέρδισε από εμένα, ήταν άνθρωπος, άρα ότι είχε και αυτός, μπορούσα να το κάνω και εγώ. Έτσι, ανάλυσα ότι λάθος είχα και το βελτίωνα.

Πέρασε ο καιρός, δεν την είχα δει για κάμποσο, αλλά εγώ παράλληλα βελτιωνόμουν. Προσεγγίσεις, απορρίψεις, επιτυχίες άρχισαν να με «φτιάχνουν». Άρχισα να αποφεύγω τις αρχικές απορρίψεις, άρχισα να κρατάω το ενδιαφέρων κάποιας άγνωστης για μερικά δευτερόλεπτα, τα δευτερόλεπτα γίνανε λεπτά, τα λεπτά ώρα και η ώρα …σεξ.

Την ξανά είδα λοιπόν πρόσφατα, την «λεγάμενη». Πλέον με είδε «αναβαθμισμένο». Τα έχασε (σημ.:ΝΑΙ, μπορείς να κερδίσεις μια που σε είδε σαν φίλο ή σε άφησε. Αλλά απαιτεί καλό παιχνίδι, μιας και θα σε τεστάρει συνεχώς).

Επειδή τύχαινε και πήγαινα εκεί που δούλευε, άρχισε να με δοκιμάζει, το ένα τεστ μετά το άλλο. Μάλιστα, η κολλητή της (δούλευαν μαζί), καθόταν σοβαρή στο κάθε της τεστ, αλλά όταν το «προσπερνούσα» με επιτυχία, γελούσε.

Αλλά η «λεγάμενη» τρελαινόταν. Άρχισε να προσπαθεί να με ξανά κερδίσει και δοκίμαζε όλες της τις τεχνικές (σημ.2: Από αυτήν έμαθα πολλά και βελτίωσα ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μου), καθώς επίσης και μου έκανε όλα τα χατίρια ή έκοβε συνήθειες που δεν μου άρεσαν. Αλλά τώρα είναι αργά, δεν με ενδιαφέρει πλέον.

Σ’ευχαριστώ Κ. Έμαθα πολλά από εσένα.

Αφιερωμένο.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Θα γυρίσει ο τροχός, θα μαμάει και ο καλός…”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.