Αλήθεια, ΠΩΣ κερδίζεις κάποια;

Όταν ξεκίνησα την διαδρομή μου να γίνω καλύτερος με τις γυναίκες, ειλικρινά δεν ήξερα τι να κάνω. Βλέπεται, δεν είναι κάτι που μπορεί να σου το μάθει το σχολείο, αλλά ούτε και υπάρχουν σχολές σχετικές. Ο καθένας είναι σχετικά μόνος του, καμία σχέση με τις γυναίκες που έχουν η μια την άλλη.

Το συγκεκριμένο άρθρο είναι το 1ο μέρος.Το 2ο θα αναρτηθεί asap.

Μια τυπική αντρική κουβέντα είναι του στυλ (αληθινός διάλογος):
Άντρας1:Ρε μαλάκα τι να κάνω με αυτή; Τη γουστάρω
Άντρας2:Πες της κάτι ρε συ.
Άντρας1:Ναι, αλλά τι;
Άντρας2:Πες ότι θες. Πες κάτι. Πλησίασε την και πες της να βγείτε. Αλήθεια, πόσο βγήκε ο αγώνας;

Με τον καιρό λοιπόν και με την αναζήτηση, είδα σε ένα Ελληνικό περιοδικό να διαφημίζουν το βιβλίο «Το παιχνίδι: Η κρυφή βίβλος της γυναικείας αποπλάνησης«, το οποίο και διάβασα. Βασικά, ήταν το μοναδικό βιβλίο που στην ουσία σου μάθαινε κάποια μέθοδο (Mystery Method). Τα υπόλοιπα, απλά πατάνε σε αυτή ή σε άλλες παρόμοιες.

Ωστόσο, όσο και να δοκίμαζα την μέθοδο του Mystery, απλά δεν μου έβγαινε. Είχα βαρεθεί να ρωτάω γνώμες για κάτι που δεν με ενδιέφερε (ξέρετε, opinion openers). Στην ουσία αυτό ήταν για τις «κότες» που απλά μασούσαν να πάνε σε μια στα ίσια, όπως κάνουν οι άντρες. Δεν ήθελα να γίνω κότα, ήθελα να βελτιωθώ προς το καλύτερο.

Βλέπεται η μέθοδος του Mystery, σε αποσυνδέει από τα αρχί$ια σου. Μην της δείξεις ενδιαφέρων, μην της πεις ότι είναι όμορφη κλπ. Μου πήρε καιρό να βγάλω από το μυαλό μου αυτές τις μαλακίες.

Blah, Blah, Blah από την Ke$ha [Lyrics].

Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να μαθαίνω τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει έλξη σε μια γυναίκα, πόσο μάλιστα να την «ανάψει».

Η αναζήτηση μου, μου πήρε καιρό. Ωστόσο, το πρόβλημα μου ήταν ότι ναι μεν στον κοινωνικό μου κύκλο σχεδόν κέρδιζα τις γυναίκες, εκτός κύκλου δεν μπορούσα να τις κερδίσω.

Μάλιστα, το ενδιαφέρων των γνωστών μου γυναικών, ήταν σχεδόν πάνω μου και σχεδόν «παρακαλούσαν» να ασχοληθώ μαζί τους, εκτός από το να μιλάω μόνο με τους φίλους μου.

Δεν ήταν όμως το ντύσιμο που τις κέρδιζε. Πολλά πλουσιόπαιδα ντύνονται αρκετά καλύτερα. Αλλά δεν τις ελκύουν. Ούτε η αυτοπεποίθηση, από μόνη της.

Εκεί που κολλούσα, ήταν σε ξένες, πχ σε bar.Η απορία μου ήταν η εξής, τι έκανα στις γνωστές που δεν έκανα στις ξένες; Τι κέρδιζε αυτές και δεν κέρδισε τις ξένες;

Έτσι οι προσεγγίσεις μου δεν είχαν τελειωμό. Προσεγγίσεις και άπειρες συζητήσεις με τον φίλο μου και wingman. Νόημα δεν έβγαινε. Ήμουν απλά ο ίδιος τύπος, ο ίδιος σε εμφάνιση και τρόπο ομιλίας.
Φυσικά, επειδή είμαι σε μικρή πόλη, το πρόβλημα είναι και ο κύκλος των γυναικών.

Πολλές φορές, αρκετές γνωστές μου μου το εξηγούσαν και όλες μου έλεγαν ότι όσο και να θέλουν έναν, δεν μπορούν να του πουν ΟΚ γιατί δεν αντέχουν τα σχόλια μετά (βρήκα λύση και σε αυτό, btw).

Άρχισα λοιπόν να κατασκευάζω ένα χάρτη, με βάση τις επιτυχίες μου (εντός και εκτός κύκλου) και τις αποτυχίες μου.

Τι έκανα και τα πήγα καλά στην μια και τι έκανα/δεν έκανα στην άλλη;
Ερωτήσεις σε παλιούς γυναικάδες, σε λεσβίες (!!!), χιλιάδες λέξεις σε forums/βιβλία αλλά και γνώσεις από τις προσωπικές μου εμπειρίες, άρχισαν σιγά σιγά να μου «ανοίγουν τα μάτια».

Ωστόσο η μεγάλη μου «φλασιά» ήρθε από δύο badboys, όταν τον έναν τον είδα με τι τρόπο κέρδισε μια και την πήρε μαζί του στην μηχανή του σε ~30′ (μόνο αυτή η 30λεπτη σκηνή, ήταν αρκετή να μου κάνει να καταλάβω τι παίζεται τελικά), ενώ τον άλλο τον είδα με τι τρόπο κέρδισε την προσοχή κάποιας, χωρίς να κάνει κάτι μοναδικό.

Η λύση τελικά ήταν μπροστά στα μάτια μου. Έπεφτα στην παγίδα των γυναικών, στην μια και μοναδική παγίδα που δεν γνώριζα ότι έχουν και έπεφτα «μέσα» της…
Τον διάλογο…

Ναι, λοιπόν, όσο γαμάτος και να είσαι, όσο όμορφος και να είσαι, μπορεί και να την πατήσεις από το διάλογο. Οι γυναίκες σκέφτονται με συναισθήματα, οι άντρες με την λογική. Οι γυναίκες λοιπόν, μου πήγαιναν τον διάλογο στην λογική τους πλευρά. Οι γυναίκες ξέρουν ότι ένας «άδειος» διάλογος δεν θα καταλήξει πουθενά. Το γνωρίζουν από τις εμπειρίες τους.

Οι συζητήσεις αυτές, βάζουν την γυναίκα στον αυτόματο πιλότο, απαντούν χωρίς καν να σκεφτούν.
Πως σε λένε; Με τι ασχολείσαι; Που πήγες σχολείο; Που συχνάζεις; Τι σπουδάζεις;
Τα έχουν απαντήσει δεκάδες φορές.

Με τον καιρό, μάθαινα φυσικά να μιλάω καλά και να κρατάω το ενδιαφέρων τους. Αλλά ο διάλογος, με έβαζε στην λίστα με τους φίλους της. Ναι, όσο γαμάτα και αν τα πήγαινα στην αρχή, όση έλξη και να ένιωθε για εμένα (το έβλεπα), στην πορεία «έσβηνε». Αναρωτιόμουν τι μπορεί να έκανα λάθος, αφού άρχισα να βελτιώνομαι στις συζητήσεις. Βλέπεις, αρκετοί πιστεύουν ότι μια καλή συζήτηση θα σε οδηγήσει και στο κρεβάτι.

Αλλά μην πέφτεις και στην παγίδα ότι αν μιλάει μαζί σου ή γελάει με κάτι που είπες, την κέρδισες.Το ότι σε κρατάνε για λίγη ώρα, το κάνουν για να μην σε πληγώσουν (μου το είπαν άλλωστε και μερικές που ρώτησα). Οι πιο «δύσκολες» σε διώχνουν συνήθως αμέσως γιατί βαριούνται (δες πχ το παραπάνω video).

27 σκέψεις σχετικά με το “Αλήθεια, ΠΩΣ κερδίζεις κάποια;”

  1. Φιλε συμφωνω μαζι σου απολυτος! Μα εγω εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να το λυσω με τιποτα!Ειτε ειναι γνωστες ειτε αγνωστες…!Το πως να ξεκινησω μια γνωριμια…ξερω! Και οι περισσοτεροι φιλοι μου.. μου το εχουν πει »Μακαρι να ειχαμε το χαρισμα σου»! Παντα εχω επυτυχεια 90% στο να κανω μια να με προσεξει…Μα μετα τα της δεκα πρωτες κουβεντες(εδω γελαμε) κολαω!Δεν ξερω πως να συνεχισω…?Λες και μου σβησαν απο το μυαλο ολες της λεξεις!Κομπλαρο και χανομαι στον κοσμο μου. Με αποτελεσαμα να χανουν το ενδιαφερων τους για μενα! Και καταλιγο η φιλος η μονος!Μου αρεσει να ειμαι κοινονικος μα υστερω στα βασικα για να κρατησω τους γυρο μου.. γυρο απο εμενα!Δεν ξερω με λιγα λογια και ξεκινω απο εκει.. να ειμαι η ψυχη της παρεας και το ενδιαφερων! Και απ’οτι βλεπω φιλε εσυ αυτο το εχεις και ειναι πολυ καλο!Μα εγω δεν ξερω πως να το καταφερω..?

    Μου αρέσει!

  2. Γεια σου φίλε μου. Το έχω πάθει και εγώ αυτό, πολλές φορές, ιδίως στην αρχή που πλησίαζα άγνωστες κοπέλες.
    Αυτή η παγωμάρα, η νευρική σιωπή, που σκέφτεσαι «τι να πω τώρα», είναι κάτι το δύσκολο.
    Πάντως, αυτό που κατάλαβα, είναι ότι αν το κάνεις 2-3 φορές, δηλαδή να κολλάς και να μην ξέρεις τι να πεις, θα την χάσεις. Θα το καταλάβεις με το που θα αρχίζει να κοιτάζει αλλού, να παίζει με το κινητό, να μιλά με τις φίλες της κλπ.

    Βασικά, δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με αυτό:
    «Δεν ξερω με λιγα λογια και ξεκινω απο εκει.. να ειμαι η ψυχη της παρεας και το ενδιαφερων!».

    Είσαι ή θέλεις να γίνεσαι η ψυχή της παρέας;
    Να θυμάσαι, ότι αυτοί που ψυχαγωγούν κάποια παρέα, δεν είναι απαραίτητα και η ψυχή της παρέας. Δεν χρειάζεται να κάνεις απλά μια γυναίκα να γελά.

    Θέλω να προσθέσω την συνέχεια του συγκεκριμένου θέματος,κάποια στιγμή, ώστε να προσθέσω τι έχω ανακαλύψει μέχρι στιγμής με το θέμα «μιλάω σε μια γυναίκα».

    Αλλά για να σε βοηθήσω, αν και καλά ήταν να μου έλεγες μερικά τυπικά που λες, είναι όταν δεις ότι το μυαλό σου κολλάει, να της κάνεις ερωτήσεις.
    πχ κόλλησες; Ρώτα της για το μαλλί της, που το φτιάχνει, γιατί σου θυμίζει μια «πατέντα» μιας φίλης σου κομμώτριας.
    Ξανά κόλλησες; Ρώτα την για κάτι που φορά, πχ αλυσίδα.
    Έτσι, θα δώσεις χρόνο στο μυαλό σου να βρει κάτι άλλο να πει, αλλά και θα μπεις και σε πιο βαθιά «λιβάδια», γιατί θα την κάνεις να μοιραστεί εμπειρίες της μαζί σου.

    Μου αρέσει!

  3. asta na pane kwsta.., kai an katalabei oti den thes na thn rwthseis tipota epeidh apla auth den sou kinei to endiaferon..?(logika den se rwtaei h idia meta apo esena merikes fores kai klonizesai(xamhlh autopepoithish), meta den thes na matheis tipota gia authn pia) ..ekei thn pataw polles fores kai egw paroti den kolaw apla rwtaw alla me pernei xampari oti milaw ksenerwta pia(idika an einai orea den kolwnei na to deiksei kai kala kanei-mporei na brei ontws pio Antra apo emena).., basika h dikh mou apopsh einai na skeftesai mono ton kolos ths h kati allo pou saresei panw ths ektos thn symperifora ths kai tipote allo. isws auto sou dwsei kapoia wthish na peis merika pramata parapanw 😀 basika den kserw alla auto me bohthaei arketa oso periergo kai an akougete dokimase to na deis isws doulepsei kai se esena 🙂

    Μου αρέσει!

  4. Ακουστε παιδια πως θα μπορουσα διαφορετικα να το εξηγησω…!Οταν δεν γουσταρω καποια και τοσο..την κανω με την συμπεριφορα μου,το στιλ και με τον τροπο που της μιλαω,να με ερωτευεται και να την ριχνω αμεσως! Ειτε ειναι αγνωστη,η γνωστη η φιλη!Αλλα το θεμα ειναι οτι οταν θελω καποια πολυ(αγνωστη,φιλη,γνωστη κ.τ.λ)… τοτε, ξεχνω τι ιδιετερο κανω σε αυτες που της ριχνω και δεν μου αρεσουν…και δεν μπορω να το κανω σε αυτες που μου αρεσουν και δεν μπορω να της φλερταρω ουτε καν?Με αποτελεσμα, να φαινομαι στα ματια τους σαν μαλακας,γελιος,λιγουρις και ενα σορο αλλα!Ωστε,κι εγω πολλες φορες πιανω των εαυτομου που το καταλαβαινω, οτι με αυτα που λεω για να φανω ενδιαφερων.. ξενερωνω την αλλη, με αποτελεσμα που την κανει αδιαφορη παντελος για εμενα!Εχω ενα γνωστο δεν ειναι ομορφος να τον πεις… μα εχει ενα τροπο ειτε να γνωρησει καποια αγνωστη ειτε ειναι μεσα στην παρεα ειτε τον συστησουν να κερδιζει ολλες της κοπελες και το ενδιαφερον τουσ!Μα ποτε δεν εχω καταλαβει τι ιδιετερο κανει και το καταφερνει!Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο,ουτε οταν εχω προσεξει αυτα που λεει ουτε ακομα και με της κινησεις του τι ιδιετερο κανει!Και πραγματικα εχω δει ααρκετους τετοιους αντρες να το εχουν αυτο και τους ζηλευω με την καλη εννοια!Και το ερωτημα ξανα τιθεται…?ενταξει της λες για τα μαλλια της λες και για τα νυχια αλλα αυτο το να κανεις ερωτησεις συνεχεια και αυτη να σου απανταει νομιζω δεν λεει κατι!το θεμα ειναι υπαρχει καποιος τροπος που να των μαθεις και να τον εχεις καλα μεσα στο κεφαλι οπου θα κανει της περισσοτερες να σε βλεπουν διαφορετκα?Αντε πας να μιλησεις σε μια που δεν ττην ξερεις…»Γεια σου, με λενε ταδε»,»ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ»,»ΤΙ ΚΑΝΕΙς»ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ»….καποια στιγμη εχεις καταλαβει οτι την εχεις βοβαρδηση με ερωτησεις,αυτη καν να εχει ρωτηση για εσενα και να κοιτα γυρο της!Αλλα και παλι το να λες για τον εαυτο σου παλι εχω ακουσει δεν ειναι και το καλυτερο…διοτι θα σε βρει βαρετο και αδιαφορο!Τι σκατα λενε αυτοι ρε γαμωτο?ανεκδοτα?φιλοσοφια?κοπλιμεντα εμμεσα η αμεσα?στην παρεα μεσα τι ξεχωριστω κανουν για να τρεχουν ολλες απο πισω?????????

    Μου αρέσει!

  5. Το είχα και εγώ αυτό το θέμα, kvstas. Δεν είναι τι λένε και δεν μπορείς να τους καταλάβεις τι λένε, αν δεν εξασκήσεις το θέμα.
    Εγώ πχ δεν μπορούσα παλιότερα να καταλάβω τι κάνει ένας γυναικάς και τις κερδίζει. Τι σκ#τά κάνει, έλεγα.
    Τον κοιτούσα σαν χάνος (έχω ξανά αναφέρει ότι για κάμποσο καιρό έβγαινα και «παρακολουθούσα» «αλήτες», γυναικάδες, beta males κλπ για να δω τι παίζει).

    Αυτό που λες «ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ»,»ΤΙ ΚΑΝΕΙς»ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ»» είναι ένα ερώτημα που είχα καιρό.
    Θα αναφερθώ σύντομα σχετικά.

    Μου αρέσει!

  6. kalhspera kwsta,auto pou les to parathrousa kai se emena , basika isws ksenerwneis epeidh theleis na se thelei h allh epeidh eisai esy kai oxi epeidh thn «koplimentares».mallon esy ksenerwneis prwta me esena kai meta auth..,basika an thes koplimentare alla xwris na meiwneis ton eauto sou.den einai kako na peis kati kalo gia kapoia arkei na to ennoeis(tha to testarei p.x legontas kati ksero gia na dei afou th goustareis toso ara den prepei na ksenerwseis ;)) kai na mhn to xrhsimopoieis san «bohthima» gia na se dextei.tha to katalabei kai tote paei to kelepouri :d basika egw pistebw oti oi gynaikes oti kai na lene p.x «thelw sxesh ktl» epikentronontai sto sexoualiko kai ekei prepei na to energopoihseis kapws..twra to pws den kserw , emena an mou bgei mou bghke mono tou , an oxi den peirazei.oso gia tous filous sou, nai kseroun perissotera mallon , alla kai pali oles den trexoun pisw apo kanenan , an pane p.x se kapoia psonoksinogomena mporoun na thn riksoun toso eukola ? an pragmati isxyei (pou den to nomizw) mila tous kai kane akribws ta antitheta apo auta pou sou lene , ektos an kapios einai alhtaras opote tha sou pei thn alhtheia 🙂 periergo plasma h gynaika..:D

    Μου αρέσει!

  7. basika o shark exei ontws dikio , den mporeis na katanohseis ti kanoune oi arketa pio «empeiroi» ,apla tha to akouseis san «istoria» , kai na to xrhsimopoihseis den tha sou bgei swsta..,prepei apla na eksaskhtheis , ta arthra kryboun polla pou an ta katalabeis tha breis monos sou thn apathsh , brhka kai egw apanthseis se kapoia shmeia pou ontws eixa «kolhsei».akougete periergo alla ontws exoume na kanoume me kapoion ontws empeiro , pou se ksekinaei apo ti «riza» tou problhmatos kai oxi apo apla «kane auto» -«kane ekeino».ksexna ta auta oloi ta dokimasame kai den einai auto to problhma.to problhma einai mesa mas pouthena allou 🙂

    Μου αρέσει!

  8. Καλα τα λετε… κουβεντες να γινονται, αποψεις να περνουμε.
    Ειμαι σε μια σχολη τωρα και στα διαλειματα οταν μια συμαθητρια μου με πλισιαζει γα να μιλησουμε η να κανουμε ενα τσιγαρο…εγω σκεφτομαι:»ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ας ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ»(Εδω ειναι που συμφωνο μαζι σου Μιχαλης)Μαλλον, φοβαμαι να μιλησω, μην τυχων και δεν δειχνω ενδιαφερων τυπος! Και ετσι τελικα, μια κανονικη συζητηση οπου θα εχουμε… εγω να το γυριζω παντα στο χαβαλε (ως αμυνα) με αποτελεσμα να μην με περνουν και πολυ στα σοβαρα!Δεν μπορω να φλερταρο με τιποτα..!Αλλο παραδειγμα, μιλαω σε αγνωστη και μετα απο τα 5-10 λεπτα πρεπει οπως διποτε να γαμησω την συζητηση!Πως το καταφερνω αυτο ουτε ο θεος ο ιδιος δεν το καταλαβαινει…! Shark και Μιχαλης μαλλον ο χαβαλες ειναι το ελατομα μου..γιατι ισως να μην ξερω που να σταματαω και που ν’αρχιζω…?

    Μου αρέσει!

  9. σχολιο 2ο. Ειδα το τελετεο βιντεακι απο τα παραπανω και προσεσεξα πως..Η συγγεκριμενη, βρηκε,καλο το πεσιμο του κυριου…αλλα του εξηγησε: »οτι καλα το πηγες…εδειξες ενδιαφερον για την ζωη μου,μου εκανες εμμεσο κοπλιμεντο.Μα εισαι κι εσυ, στην λιστα με τους υπολοιπους συνηθισμνους και δειλους αντρες!Ενω σε καποιες αλλες ταινιες και μπλοκ που εχω δει, υποστιριζουν,οτι παντα ετσι να το χειριζεσαι το θεμα….!Κοπλιμεντα εμμεσα,ενδιαφερον για εκεινη και λιγα για τον εαυτο σου. Κταλαβαινω οτι πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση οταν την πευτεις σε καποια και να φαινεται προς τα εξω αυτο…Μα αν δεν ανοιξεις συζητηση για τα ενδιαφεροντα της,τ,ονομα της, και ουτε κανεις και κοπλιμεντα… Τι αλλο εχει μεινει για να της κινησεις το ενδιαφερον?Θα μας τρελανουν!

    Μου αρέσει!

  10. Το θέμα τι να της πεις, για εμένα έχει 2 σκέλη:
    1)Τι να πεις με μια που γνωρίζεις σε ένα μπαρ, άγνωστη δηλαδή και
    2)Τι να πεις με μια γνωστή, όπως πχ λες εσύ Κώστα.
    Γενικά υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο θέμα «τι να πεις». ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρόκειται να σου πει τι να πεις μετά το «γεια σου», οι περισσότεροι σου λένε θέματα όπως «τι κάνει, που δουλεύει κλπ».
    Ωστόσο υπάρχει και το ξενέρωμα. Οι πιο πολλές δεν θέλουν να μιλάνε για το τι κάνουν κλπ, θέλουν κάποιο συναίσθημα. Το θέμα που λέει ο Μιχάλης περί σεξουαλικού και ενεργοποίησης θα το αναφέρω κάποια στιγμή, εκεί είναι όλο το «ζμι» 🙂

    Ενημερωτικά Κώστα, κάθε φορά που λες «δεν θα έχω ενδιαφέρων να της πω» και «δεν είμαι ενδιαφέρων/δεν θα με βρει ενδιαφέρων», τότε μόνος σου τρως άκυρο. Μόνος σου μειώνεσαι και αυτό μπορεί να φαίνεται.
    Και να ξέρεις, χωρίς να θέλω να σε μειώσω αλλά η αλήθεια θα πρέπει να ακούγεται πιστεύω, είναι ότι αν δεν κάνεις κάτι γι’αυτό θα το κουβαλάς μαζί σου μόνιμα.
    Το «τι να της πεις» είναι παπαριές. Κάτι θα έχεις να της πεις, εκτός αν ήσουν σε καμία σπηλιά τα τελευταία 20 χρόνια και δεν είχες εμπειρίες/ζωή.
    Ξεκίνα πες της τι της αρέσει να κάνει, πως περνά τον ελεύθερο χρόνο της, που μεγάλωσε, τι όνειρα είχε κλπ.
    Δεν είναι μόνο ρωτάω, αλλά προσθέτω και εγώ/μοιράζομαι εμπειρίες. Εκεί θα πρέπει να ΠΑΨΕΙΣ τον χαβαλέ και να την ακούσεις, αν θέλεις να σε πάρει στα σοβαρά σαν άνθρωπο. Δεν την γοητεύει το τι θα ρωτήσεις, αλλά η άνεση σου. Βασικά με την τύπισα που λες, δεν ξέρω αν πετύχεις μαζί της, αλλά θα μάθεις πολλά μαζί της μιλώντας.
    Βέβαια το θέμα φλερτ, δεν έχει να κάνει μόνο με την ομιλία, αλλά με τον καιρό θα το μάθεις και αυτό,

    Μου αρέσει!

  11. kalhspera paidia 🙂 , kwsta den exeis katanohsei kala ta arthra (pistebw-fobous kai ola osa anaferontai gia to «eswteriko» mas) , mporw na sou pw diafora alla den tha to «piaseis» , opws egw den «pianw» kai den «katexw» auta pou lei o shark ston bathmo tou.(den ennow oti eimai kalyteros,gt egw den exw toso xioumor,apla doulebw diaforetika :))anaferei se arthro tou oti to mualo einai san «elathrio» an den kanw lathos , kai ean paramorfwthei erxete ksana sthn katastash auth eukolotera(to lew egw auto-elathrio einai).einai PONOS alla AKSIZEI.ta apotelesmata ta «biwneis» se kathe synanastrofh sou , opws kai ton kopo pou rixneis kathe fora na anebeis ena skalopati ,..an den «niwseis» tis adynamies sou , den katalabeis oti h sygekrimenh den tha sou kopsei kai to pswmi , den kapseis atoma(opws p.x authn) ,den ginete tpt..tha matheis apo authn exei dikio o shark..,alla h gnwmh mou einai na peis auto pou exeis «fatsa-fora» , me hremia sa na les p.x»ti mathima ekanes prin-me auton ton tono kai psyxraimia «,gia na mhn xaneis xrono 🙂 filika panta , oti sou lew einai apla h gnwmh mou , mhn to kaneis an den to niwtheis , opws kai sou lew oti pithanotata den tha paei kala opws sou lew egw.., alla tha shkwtheis dynatoteros 🙂 (kalytera mhn kaneis auto pou sou lew(se gnwsth) einai epipono apla allazeis grhgora..)

    Μου αρέσει!

  12. Βασικά όταν ξεκινάς κάτι, λογικό είναι να μην πολυκαταλαβαίνεις πολλά. Εγώ πχ τα γράφω όπως τα βλέπω, αλλά αν δεν τα έχει δει κάποιος, τότε δεν μπορεί να τα καταλάβει. Και εγώ πχ όταν τύχαινε διάβαζα κάτι, το προσπερνούσα, έλεγα «καλά, μακακίες, εγώ θέλω να μάθω τι να λέω» κλπ. Αλλά με τον καιρό τα μάτια μου «άνοιγαν» και μπορούσα πλέων να καταλάβω διάφορα που έτυχε να έχω διαβάσει παλιότερα.

    Αυτό που λες παραπάνω Μιχάλη, ότι δεν αναφέρω απλά «τι να πεις και τι να κάνεις«, το κάνω για πολλούς λόγους.
    Πχ θα αρχίσει το μυαλό κάποιου όταν συναναστρέφεται να παλεύει να θυμηθεί τι διάβασε κλπ. Έτσι δεν θα μένει «χαλαρό» για να έχει την άνεση να δημιουργήσει από μόνο του ιδέες.
    Επίσης, αν εγώ σου πω πχ «πες της κοπελιά σε γουστάρω και θέλω να κάνουμε σχέση» και το πεις πχ «εεε, κοπελιά, να, ξέρεις…. σε…. γουστάρω και… αν θέλεις…. και εσύ φυσικά… να τα φτιάξουμε…» και δεν πιάσει, τότε αυτόματα θα σκεφτείς ότι «μακακία που άκουσα αυτόν» και μπορεί να με κατηγορήσεις, ενώ δεν θα καθίσεις να σκεφτείς ότι πιθανών το είπες φοβισμένα, και χωρίς θάρρος και την ξενέρωσες γιατί δεν ήσουν «εσύ«.

    Αυτό με το ελατήριο θα το εξηγήσω καλύτερα:
    Όλοι (έστω οι περισσότεροι) δουλεύουμε σε μια φούσκα ασφαλείας που έχουμε οι ίδιοι ορίσει. πχ δεν θα πλησιάσω κάποια κοπέλα, γιατί «ξεπερνά τα όρια ασφαλείας μου». Όπως πχ άλλος φοβάται να κάνει ένα άθλημα, που εσύ μπορείς να κάνεις, πχ το kick box. Έπαθε κανείς τίποτα από την προπόνηση; Όχι, αλλά μερικοί φοβούνται να το κάνουν, χωρίς να έχουν κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Απλά φοβούνται. Άλλοι πχ φοβούνται τα αεροπλάνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα πέφτουν αεροπλάνα.

    Οπότε φαντάσου ένα ελατήριο που δουλεύει στα φυσιολογικά του όρια. Δεν παθαίνει τίποτα, δουλεύει, τανύεται και όταν ξεπεράσεις τα όρια του παραμορφώνεται και παραμένει στην νέα του θέση, ΔΕΝ γυρνάει πλέων πίσω. Στον δικό μου ορισμό τα όρια του ελατηρίου είναι τα όρια ενός ανθρώπου, όσο δουλεύεις στα επίπεδα ασφαλείας, τότε δεν συμβαίνει κάτι συνταρακτικό. Όταν ξεπεράσεις τα όρια σου, για οτιδήποτε, κάνεις δηλαδή κάτι που δεν θα το έκανες παλιότερα, τότε το ελατήριο σου (το μυαλό σου) τανύεται και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ πλέων στο νέο του σημείο. Κάθε φορά που κάνεις κάτι που υπερβαίνει τα όρια σου, τότε αυτή η αλλαγή μένει μέσα σου και δεν αλλάζει.

    Γενικά στην ζωή θα πρέπει να μαθαίνουμε να περνάμε μερικές φορές τα δικά μας όρια. πχ φοβάμαι να κάνω κάτι; ΝΑ το κάνω, να δοκιμάσω τις αντοχές μου και τα ΔΙΚΑ μου όρια.
    Δεν εννοώ να πας να κλέψεις τράπεζα, αλλά πράγματα που θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο.
    Η ζωή περνά αστραπιαία. Όταν γεράσει κάποιος ΔΕΝ θα έχει εμπειρίες, θα κοιτά πίσω του και θα λέει «τι έκανα;» γιατί δεν έκανα το τάδε όταν μπορούσα;

    Έτσι λοιπόν, συμβουλή μου είναι να κάνεις ότι θέλεις.Ότι γουστάρεις.
    Θέλεις να πας κάπου ταξίδι; Να πας, μην το σκέφτεσαι.
    Θέλεις να την πέσεις σε μια; Να το κάνεις.
    Θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον, πχ μια συγνώμη; Να το κάνεις.
    Θέλεις να κάνεις πχ σεξ με δυο γυναίκες μαζί; Αν πρέπει ακόμη και να πληρώσεις για να το κάνεις και θέλεις να το κάνεις για την εμπειρία, ΝΑ το κάνεις.

    Δεν ξανά γεννιόμαστε, δυστυχώς…

    Μου αρέσει!

  13. Παιδια οπου και να ειστε… να ειστε καλα!Πρηγορια στον αρρωστο λενε.Δεν ειμαι αρρωστος, αλλα το λεω για να καταλαβετε το σκεπτικο μου!
    Ο,τι και να γραψατε μου εκανε καλο και βοηΘα!Αυτο εγινε γιατι οι ανθρωποι χρειαζονται ενθαρηνση μερικες φορες για να περασουν τα ορια τους και να κανουν περισσοτερα βηματα! Αλλωστε δεν ειναι κατι δυσκολο το να πλισιαζεις κοπελες. Αλλα μαλλον χρειαζομαστε να εχουμε καλυτερες και περισσοτερες γνωσεις πανω στο γυναικειο φυλο για να καταλαβουμαι οτι ειναι ανθρωποι και αυτες με συναισθηματα και απλα χριαζεται μια ποιο ειδικη συμπεριφορα για να της κερδισεις το ενδιαφερων και να γινεσε καλυτερος….!

    Μου αρέσει!

  14. mono kai mono apo thn apanthsh sou kwsta deixneis oti eisai kalo atomo , me synaisthimata kai blepeis kai ta pragmata thetika oso diskolo kai na sta parousiazoume 🙂 ennoeite pws mas noiazei , giati oi perissoteroi den gennithikame kaloi se polla pramata , alla mathame ti mas aresei kai beltiwnomaste se auto.panw apola xreizetai autopepoithish (kateme) se olous tous tomeis , giauto kai egw epikentronw ekei.diabase pws perigrafei o shark to elathrio kai tha katalabeis 🙂 mhn anhsyxeis eidika esy , oso exeis thetikh skepsh tha proxwras polly kala.., h bash eksalou einai na exoume thetikh skepsh(oso mporoume) gia na mporoume na apolambanoume kai 5 pramata (an exoun meinei tosa) se auth th zoh kai eidika auth th xwra.na sai kala file mou kai elpizw na pernas kala , oti allo rwta to shark , egw eimai ligo pio pisw kai isws se apoprosanatolhsw perissotero..kalh synexeia , kouragio , thetikh skepsh , xalara kai stathera ola ginontai ;)paw gia maxh se ligo (katalabenete ti ennow) 😛 kalh synexeia !!! 😉

    Μου αρέσει!

  15. a..kwsta ksexasa..,an kamia mera theleis(kai eisai apo athina) na kanonisoume na pame gia «sarging»(ektos sabbatou-exei olo antes-parees) , gia na deis oti den lew mono kapoia pramata , alla kai ta kanw se kapoio a oxi b,(g) bathmo (gia a den to syzhtw thelei douleia), mporeis aneta na mou peis 😉 mail mixaliis@windowslive.com h steile mou fb na se kanw add , eimai 24rwn kai spoudazw kai egw ;)gia free game h an kanonisw tet a tet 2vs2 apo pc 😉

    Μου αρέσει!

  16. Εαν μιλουσαμε καμια δεκαρια μηνες πρην….τοτε σιγουρα θα καναμε καμια εξωρμιξη στα μπαρακια της Αθηνας.Αλλα πλεον εχω μετακομηση σε νησι.Θα σου κανω αποδοχη στο e-mail!

    Μου αρέσει!

  17. kalhspera kwsta , den exw dei kairo to sygekrimeno thema kai molis twra eida thn apanthsh 🙂 basika exw ena problhma me to msn , opote an thes stelneis mono e-mail , se nhsaki mia xara eisai , touristries 😀 na sai kala kwsta 🙂

    Μου αρέσει!

  18. @shark@ γραφεις : ‘Φυσικά, επειδή είμαι σε μικρή πόλη, το πρόβλημα είναι και ο κύκλος των γυναικών. Πολλές φορές, αρκετές γνωστές μου μου το εξηγούσαν και όλες μου έλεγαν ότι όσο και να θέλουν έναν, δεν μπορούν να του πουν ΟΚ γιατί δεν αντέχουν τα σχόλια μετά (βρήκα λύση και σε αυτό, btw).’. ποια λυση βρηκες?

    Μου αρέσει!

    1. Επειδή κάθε γυναίκα το βλέπει διαφορετικά, άλλη έχει με τους γονείς θέμα, άλλοι με τους γνωστούς, άλλη με τις φίλες κλπ, το πηγαίνω το θέμα ψυχολογικά, την κάνω να καταλάβει ότι είναι μείον για ένα άτομο να εξαρτάτε από την γνώμη των άλλων και να μην κάνει αυτό που επιθυμεί στην ζωή της.

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.