Περί Mode One

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσω μια ενδιαφέρουσα τεχνική, που «ακούει» στο όνομα «Mode One».

Το Mode One το «εφηύρε» ο Alan Roger Currie και δεν είναι κάτι καινούριο. Το πρώτο του βιβλίο εκδόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, που σημαίνει ότι το βελτίωσε μόνος του, χωρίς καμία άλλη βοήθεια, πλην των βιβλίων της εποχής εκείνης καθώς και ταινίες («σκληρές» της εποχής κυρίως).

Εγώ έχω δοκιμάσει παρόμοια τεχνική εδώ και κάμποσο καιρό (όπως είπα και εδώ, θα αναφερθώ σε άλλο ποστ), τεχνική που έμαθα από «badboys», αλλά έχω δοκιμάσει και το Mode One.Εδώ θα παρουσιάσω το Mode One και θα πω και μερικά από τα συμπεράσματα μου, καθώς το Mode One είναι πλέον της μόδας και στα Ελληνικά forums.

Η λογική του Alan είναι να πας και να πεις στα ίσια και στην ψύχρα το τι θέλεις από μια γυναίκα. Φράσεις όπως «είσαι πολύ σέξι, θέλω να κάνουμε σεξ» ή «με ανάβεις, θέλω τόσο πολύ να σε γαμή$ω«, είναι κάτι που (σύμφωνα με τον Alan) θα πρέπει να πεις από την αρχή της συζήτησης σας. Αφορά το να είσαι ειλικρινής στις προθέσεις σου, αλλά…

Πρώτα από όλα θα πρέπει να είναι κανείς απόλυτα άνετος με τον εαυτό του, την σεξουαλικότητα του και φυσικά να μπορεί να δεχτεί την κριτική που (πιθανών) να λάβει. Δεν μπορεί κάποιος από ντροπαλός να πάει και να πει σε μια γυναίκα που μόλις αντάλλαξαν ονόματα, «πάμε να σε γαμή$ω», γιατί θα την κάνει να τον σιχαθεί, ενώ δεν θα έχει την κατάλληλη «υποδομή» να δεχτεί την όποια αντίδραση ή κριτική.

Η άποψη μου στον συγκεκριμένο τρόπο προσέγγισης είναι ότι «πιέζεις» υπερβολικά την γυναίκα να αποφασίσει αν θέλει ή όχι να κάνει σεξ μαζί σου. Επίσης, αν είναι με άλλες γυναίκες μαζί, εννοείται ότι δεν πρόκειται καν να σου απαντήσει. Όχι ότι δεν τις «ανάβει» αυτή η super αρχιδ@τη προσέγγιση, μου το έχουν πει άλλωστε αρκετές, αλλά δεν θέλουν να τις κάνει μπροστά στην παρέα τους «πόρνες».

Αν το δει κανείς σε λογικό επίπεδο, μπορεί να δείχνουν όλα σωστά. Οι άντρες δηλώνουν αμέσως ότι θέλουν να κάνουν σεξ μαζί της και δεν έχουν να χάσουν και τίποτα, αλλά οι γυναίκες έχουν να χάσουν πολλά, ένα από αυτά την «ταυτότητα» τους στην παρέα τους.

Ωστόσο, όπως είπα και παραπάνω, η γυναίκα μπορεί να νιώσει έλξη σε κάποιον που θα την πλησιάσει με αυτόν τον τρόπο. Το «ειρωνικό» είναι ότι μερικοί από τους «διακόπτες» της που της κάνουν να νιώσει έλξη για κάποιον, καλύπτονται με το παραπάνω από αυτήν την προσέγγιση.

Ένα video που μοιράζονται πολλοί, ειδικά σχετικά με το Mode One. Αν θα πρέπει να την συγκρίνουμε με το Mode One, θα έλεγα ότι χρησιμοποιεί μια «ελαφριά» έκδοση του Mode One, ωστόσο η ιδέα είναι ότι αναφέρει από την αρχή τις προθέσεις του (δηλαδή να πάνε μαζί ταξίδι και να κάνουν έρωτα και οι τρεις τους)

Αν ζητήσεις από μια στα «ίσια» να κάνει σεξ μαζί σου, παίζεις το παιχνίδι των αριθμών καθώς είναι εύκολο να σε απορρίψει και αυτό γιατί δεν έχεις αρκετό χρόνο να σε γνωρίσει και να δει έτσι την αξία σου (τα χαρακτηριστικά που την ενδιαφέρουν συνειδητά και υποσυνείδητα), ώστε να λάβει μια τέτοια απόφαση.

Mode One σε δράση

Στην ουσία ένας άντρας δεν δίνει τίποτα, η γυναίκα ωστόσο θα πρέπει να δώσει πολλά, όπως το να μειώσει τον εαυτό της σε εσένα, στην παρέα της και σε άλλους γνωστούς της, πιθανούς εραστές της, ενώ επίσης στο μυαλό της υπάρχουν και οι φοβίες όπως βιασμός, τραυματισμός, ασθένειες κλπ, (άλλωστε δεν σε ξέρει καθόλου), φόβοι που δεν είχες τον χρόνο να την κάνεις να τους «ξεχάσει» μαζί σου.

Παρόμοιος τρόπος από τον Αγαμέμνωνα

Η άποψη μου είναι να δίνεις μεν παρόμοια εντύπωση, αλλά σιγά σιγά, ώστε να της δώσεις χρόνο να σε γνωρίσει και να σε γνωρίσει καλύτερα και να σε δεχτεί.

Όπως είπα παραπάνω, δοκιμάζω εδώ και καιρό παρόμοια μέθοδο, καθώς επίσης έχω δοκιμάσει και την συγκεκριμένη. Το τι παρατήρησα αλλά και έναν «χάρτη» σχετικά με το πως είναι καλύτερα να πας, θα προσθέσω στο μέλλον.

Πάντως να αναφέρω εδώ ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Άλλες θέλουν παρόμοια προσέγγιση, άλλες θέλουν τον χρόνο τους. Δεν σημαίνει ότι αν πας σε μια και δεν δεχτεί τον τρόπο σου, δεν δουλεύει σαν μέθοδος.

Mode One σε δράση #2

Επίσης, μην σε περιορίζει η εξωτερική «ταυτότητα» κάποιας, δηλαδή αν δείχνει «κυρία» ότι ίσως να μην δεχτεί τέτοια προσέγγιση. Να θυμάσαι το παλιό ρητό «Να φέρεσαι τις πόρνες σαν κυρίες και τις κυρίες σαν πόρνες» ή το απλούστερο «Τις σιγανοπαπαδιές και τις μυξοπαρθένες να φοβάστε».

Αυτό που έχω να προσθέσω πάντως, είναι ότι αν επιμένεις να πηγαίνεις στα ίσια και να γίνεις πιο ερωτικός (ή «brutal»), σύντομα θα δεις αλλαγές επάνω σου (καθώς αλλάζουν τα πιστεύω σου και το παιχνίδι σου γενικά), αλλαγές που θα είναι εμφανείς και στους υπολοίπους.

Δες για παράδειγμα ένα τυχαίο videoclip παρακάτω και παρατήρησε τους δυο τυπάδες με τα χρωματιστά γυαλιά. Δες πως ξεχωρίζουν από τους υπολοίπους. Μην σου φανεί περίεργο αν το παρατηρήσεις έπειτα από καιρό και επάνω σου. Η αλλαγή των εξωτερικών χαρακτηριστικών είναι κάτι που έχω αναλύσει άλλωστε και παλιότερα.

Το τραγούδι είναι στα γερμανικά, αλλά μπορείς να δεις μια (υποτυπώδη) μετάφραση εδώ.

6 σκέψεις σχετικά με το “Περί Mode One”

  1. Με απόλυτη ειλικρίνεια απαντήστε μου: Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι με ελληνίδα λέγοντάς της «Γεια, «, άντε και το πολύ μια – δυο κουβέντες στη συνέχεια; Χωρίς να είναι διάσημος, αθλητής, παρουσιαστής, ηθοποιός, ή κούκλος…

    Κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελέσει καλό opener απέναντι στην κατάλληλη και με λίγη συνέχεια αργότερα να πληρώσει. Αποκλείω την πιθανότητα να δώσει από μόνο του αποτελέσματα.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.