Ρε κάρχιες, μασάει η κατσίκα ταραμά;

Έχεις μιλήσει με κάποιο ζευγάρι φαντάζομαι και θα έχεις ακούσει αυτά τα γλυκόλογα που λένε μεταξύ τους, ε; Το ερώτημα είναι, κατά πόσο ισχύουν;

Παλιότερα, είχα γνωρίσει την κοπέλα γνωστού μου, αφού έτυχε και τον πέτυχα σε ένα μπαράκι. Αφού μου την σύστησε (από εδώ η κοπέλα μου και τα κλασικά), αυτήν τον φιλάει μπροστά μου. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα «μπράβο του, εφόσον εγώ τώρα μαθαίνω direct και εσύ την κατάφερες από μόνο σου και είσαι και καλό παιδί, μπράβο«.
Επειδή έψαχνα κάτι και ασχολούνταν η κοπέλα του, πιάσαμε την κουβέντα. Κουβέντα στην κουβέντα και πείραγμα στο πείραγμα, άρχισε να μου λέει για τον γνωστό μου, ότι γενικά αυτός και η παρέα του είναι ξενέρωτοι και ότι θα ήθελε να καθίσω λιγάκι παραπάνω. Βρε κουφάλα, πήγα να την πω, μέχρι πριν τον έλεγες αγάπη σου και τέτοια.

Εκεί προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε, εγώ της άρεσα περισσότερο από το αγόρι της ή ότι έλεγε σε αυτόν περί αγάπης δεν ίσχυαν;

Κάποια άλλη στιγμή, φίλος μου πολύ καλός μου γνωρίζει την κοπέλα του, με την οποία ήθελαν να προχωρήσουν σε κάτι πιο σοβαρό. Αυτήν αγαπούλες και φιλάκια, πόσο σε αγαπάω, είσαι η λατρεία μου κλπ.
Πήγε να μου την πει, της την βγήκα (ψημένος στα shit test) και τα πήρε στο κρανίο μαζί μου. Δεν τα πήρε επειδή της την είπα, αλλά επειδή σαν άτομο ήταν γενικά αυταρχική και δεν ήθελε να μην περνά το δικό της.
Την άλλη ημέρα βγήκαμε όλοι μαζί, γιατί ο φίλος μου ήθελε να μας κάνει να τα βρούμε, μιας και θα κάναμε όλοι μαζί παρέα, να μην υπάρχουν στο τραπέζι «μαχαιρώματα».
Αφού μιλήσαμε και τα βρήκαμε, ψιλοχαθήκαμε μετά. Εγώ άλλες παρέες (γκουχ wingmen και παιχνίδι γκουχ), άλλα ωράρια εργασίας, δεν πολυβρισκόμασταν. Κάποια στιγμή μου στέλνει η τύπισσα αίτημα φιλίας στο FB και μου λέει «χάθηκες, που είσαι, με ποια γυρνάς κλπ«. Αφού μιλάγαμε για λίγο, την έκλανα, εφόσον δεν με ενδιέφερε να μιλάω μαζί της.
Μετά από διάστημα ενός χρόνου και αφού μιλάγαμε από κινητό και FB, μαθαίνω ότι χώρισαν και άρχισε μετά να μου στέλνει περισσότερα μηνύματα στο FB, προχωρώντας από μόνη της την κουβέντα στο πιο ερωτικό.

Μια άλλη περίπτωση πάλι, γνώρισα (τυχαία, ήμασταν στο ίδιο μαγαζί) μια κοπέλα που τα είχε με έναν φίλο ενός φίλου μου. Ο φίλος μου με συμβούλεψε να μην της μιλήσω (με έχει δει όταν μιλάω με μια να της κεντρίζω το ενδιαφέρων, όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές), αφού όπως είχε πει η ίδια στο παρελθόν τον αγαπάει τρελά, είναι κολλημένη μαζί του συν ότι ήταν και το παιδί φίλος του καλός.
Εγώ έτυχε και της μίλησα και παρατήρησα ότι αυτό το «κολλημένη μαζί του» δεν ίσχυε και τόσο, αφού άλλα μου έδειχνε.

Αυτό που θέλω να δείξω με τα παραπάνω παραδείγματα είναι το εξής. Μην μασάτε αν μια σας πει «σκέφτομαι τον πρώην μου», «είμαι σε σχέση», «δεν είμαι έτοιμη ακόμη», «μόλις χώρισα» και τέτοιες παπαριές ή ακόμη αν βλέπετε γλυκόλογα και φιλάκια.
Τις περισσότερες φορές είναι ψεύτικα και δεν ισχύουν, το κάνουν για τον εγωισμό του άντρα αλλά και για να του ρίξουν στάχτη στα μάτια και με την πρώτη ευκαιρία θα την κάνουν με κάποιον καλύτερο (και μετά σε κάποιον άλλο καλύτερο) και πάει λέγοντας.

Αυτές οι αγάπες και τα λουλούδια είναι τις περισσότερες φορές ψεύτικες, όπως οι φιλίες μεταξύ των γυναικών. Δεν υπάρχουν απλά.
Τώρα για να μην παρεξηγηθώ, μην γυρίσεις στην σχέση σου και την πεις «στα ψέματα με φιλάς μωρή παλιοπουτ@να;». Δεν λέω ότι ισχύουν σε κάθε σχέση. Αλλά αν είσαι με μια γυναίκα έξω και αρχίζει «παίζει» με κάποιο γκαρσόν ή μπάρμαν, φεύγει από εσένα και πάει σε διπλανή παρέα που είναι κάποιος «γνωστός» της και αρχίζει να χαζογελά και να τον αγγίζει με τις ώρες και εσύ μένεις μόνος σου με το ποτό σου, έχει δύο κινητά συνεχώς μαζί της, τηλεφωνεί συχνά ή δεν σου αφήνει να δεις τα μηνύματα της στο FB, θέλει να βγει με κάποιον «πρώην» της γιατί την πήρε τηλέφωνο και θέλουν να μιλήσουν, φεύγει διήμερα σε άλλη πόλη με κάτι «φίλους», «χάνεται» η σκέψη της συνέχεια, αποφεύγει τις πολλές αγκαλιές ή βαριέται το σεξ και άλλα πολλά τέτοια «κουλά», τότε τα σημάδια είναι ανησυχητικά.

4 σκέψεις σχετικά με το “Ρε κάρχιες, μασάει η κατσίκα ταραμά;”

 1. Από τα παραδείγματα που μοιράστηκες μαζί μας φίλε Shark, εγώ ένα κρατώ…. ο κρυφοπουτ@νισμός καλά κρατεί! (βέβαια υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Φυσικά αυτά είναι καλά νέα γιατί υπάρχει αρκετό »ψωμί» για τους Alpha! Αυτοβελτίωση και πάλι αυτοβελτίωση, λοιπόν!

  Μου αρέσει!

  1. Να σου κάτι επάνω στην τελευταία σου πρόταση.
   Όταν ξεκινούσα το παιχνίδι κ άρχιζα να αποστηθίζω δεκάδες ρουτίνες κ ψεύτικες ιστορίες, πίστευα ότι θα γίνω ο νέος μαμιάς της πόλης μου. Μάλιστα, όταν έβγαινα έξω κ έβλεπα έναν τυπά να πλησιάζει μια, έλεγα «που πας ρε καραμήτρο, εγώ ξέρω τόσες ρουτίνες».
   Με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν με κάλυπταν οι ρουτίνες, αφού δεν μπορούσα να τις μεταφέρω σωστά, ενώ επίσης έλεγα στον εαυτό μου «καλά τι μαλ@κας είσαι, αφού έχεις τις δικές σου εμπειρίες από την ζωή να μοιραστείς, ποιος ο λόγος να λες ιστορίες άλλου;». Έτσι έδωσα μεγάλη σημασία στην αυτοβελτίωση.
   Με τον καιρό, άρχιζα να ξεχωρίζω στα μάτια των γυναικών κ των άλλων αντρών, χωρίς να χρειαστεί να πω κάτι, ενώ υπάρχουν στιγμές (τώρα) που όταν πάω σε ένα κλαπμ/μπαρ, υπάρχουν γυναίκες που μου δίνουν σήμα ότι θέλουν να τις πλησιάσω (δεν με λένε «έλα», απλώς ή θα έρχονται πιο κοντά μου, ή προς το μέρος μου ή αν είναι στην μέσα μεριά της παρέας, θα έρχονται προς την άκρη κ προς το μέρος μου, ώστε η πρόσβαση μου σε αυτές να είναι πιο εύκολη. Βέβαια όχι τυχαίες γυναίκες, αλλά όσες έχω «παίξει» με τα μάτια.).

   Με λίγα λόγια λοιπόν, η βελτίωση ενός άντρα θα φανεί από την «κορμοστασιά» του που λέγανε και οι παλιοί, ενώ οι ιδέες ενός άντρα, η άνεση/αυτοπεποίθηση του, καθρεφτίζονται στο σώμα του και την στάση του. Και μπορεί να μην έχω κάποια έρευνα ή κάποιο επίσημο άρθρο για να το διαβάσουν όσοι έχουν τις απορίες τους, αλλά ο πιο απλός τρόπος για να το καταλάβει και ο πιο άπειρος, είναι να βγει κ να παρακολουθεί πως ξεχωρίζουν μερικοί άντρες κ πόσο απαρατήρητοι είναι μερικοί άλλοι, χωρίς καν να έχουν βγάλει άχνα.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Μπορεί ολες οι γυναίκες να μην είναι ίδιες, αλλα η συμπεροφορά τους επηρεάζεται σε σχεδον 100% βαθμο από τις ορμόνες τους δηλαδη απο τη φύση τους. Αυτο σημαίνει οτι σαν γυναίκες έχουν κάποιους μηχανισμούς αρχέγονους μέσα τους και σχετίζονται αρρηκτα με τη μητροτητα ακομα κ αν ειναι 12χρονων, όπως το να αναζητάνε το καλύτερο δυνατό αρσενικό ασχετα αν «τα έχουνε» μαζί σου, η ψυχαναγκαστική ανάγκη για επιβεβαίωση κτλ. Το μονο σίγουρο είναι οτι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα τελείως διαφορετικά απο το μέσο αντρα κ ανάποδα. Σκεφτονται διαφορετικα, μιλανε διαφορετικα, πραττουν, αγοραζουν, ζουνε τοσο διαφορετικα. Μην προσπαθειται και μην κρινετε τα πραματα μεσα απο τη δικιά σας οτπικη γωνια. Το ίδιο βέβαια κάνουν κ οι γυναίκες για τους άντρες, δηλαδη προσπαθουν να τους αλλάξουν. Θα μπορούσα να αναλύω με τις ώρες, αλλά τα λέω ολα αυτα διοτι παρατηρω μια μισογυνία (ΟΧΙ σε αυτο το μπλογκ γι αυτο τα γραφω εδω αλλωστε, αλλου έφαγα μπαν) για να δείξω οτι είναι πολυ καλυτερα να καταλαβεις, οχι απλα να το διαβασεις, αλλα να αποκτησεις συνειδιση αυτης της πραγματικοτητας αντι να πιστευεις οτι οι γυναίκες δεν είναι ετσι οπως θα έπρεπε να είναι κτλ.
  Επίσης αυτη η προσσέγγιση ή οπτκη γωνία αν θελεις λυνει πάρα πολλές απορίες στο θεμα των σχεσεων, καμακια και … ξέρετε εσείς.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Μου είχε πει κάποτε ένας παλιός «η γυναίκα όταν κάνει σχέση, αμέσως ψάχνει τον επόμενο καλύτερο». Φυσικά δεν τις κατακρίνω, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, πόσο μάλιστα αυτές που είναι από την φύση τους να αναζητούν ένα σωστό αρσενικό να κάνουν τα παιδιά τους. Και ας μην κοροϊδευόμαστε, μια γυναίκα θέλει να έχει έναν άντρα δίπλα της, όχι ένα «παιδάκι» που δεν μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες.
   Αυτό με το μισογυνισμό, είναι όντως ένα θέμα. Έχω αναλύσει σε πολλά άτομα που βγαίνουμε έξω μαζί (κ ασχολούνται με το παιχνίδι) να μην παίρνουν στα σοβαρά απόψεις όπως «η γυναίκα έχει παραπάνω αξία από εσένα, άρα θα πρέπει να ανεβάσεις την δική σου» (Mystery και χιλιάδες fan), «να κάνεις ότι θέλεις εσύ, αδιαφορώντας για την ίδια » (fake badboys και λοιποί wannabe badboys) κλπ.
   Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες, όχι επειδή είναι γυναίκες κ προσφέρουν το σεξ, αλλά γιατί είναι ωραίο να έχεις δίπλα σου μια γυναίκα η οποία θα ενδιαφέρεται για εσένα κ θα περνάτε ευχάριστα μαζί, γιατί κακά τα ψέματα πολλά πράγματα δεν κολλάνε να τα κάνεις με έναν φίλο πχ (κ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο σεξ πάλι).

   Θυμάμαι όταν άρχισα να βγαίνω από την αφάνεια κ να με βλέπουν οι γυναίκες, μου άρεσε το συναίσθημα του να με προσέχουν, να μου κάνουν τα χατίρια, να ενδιαφέρονται για εμένα, να θέλουν να βγούμε (οι ίδιες, χωρίς να τις λέω εγώ), να θέλουν να πάμε ταξίδια κλπ, γιατί κακά τα ψέματα το σεξ σαν πράξη μπορεί να γίνει κ με ένα call girl, το όλο νόημα είναι οι άλλες δραστηριότητες κ δυστυχώς πολλά άτομα «καίγονται» από τις συμβουλές των «alpha/badboy» χρηστών του διαδικτύου κ ενώ μπορεί να βρεθεί μια κοπέλα να τους θέλει, μπορεί να την χάσουν επειδή δεν φέρθηκαν όπως ήθελαν καταβάθος, αλλά φέρθηκαν όπως τους ερμήνευσαν…

   Μου αρέσει!

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.