Κάνε αυτό που θες και μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι

Όπως είχα πει και παλιότερα, κάπου κάπου θα αναφέρομαι σε άτομα που έχω γνωρίσει και θεώρησα ότι το έχουν με τις γυναίκες (alpha males κλπ), κυρίως για έμπνευση.

Από τέτοια άτομα άρχισα να καταλαβαίνω πολλά για τις συναναστροφές και πιστεύω θα βοηθήσουν αρκετούς που δεν έχουν στην παρέα τους άτομα πεπειραμένα ώστε να μάθουν από αυτούς. Έτσι, ας δούμε άλλον έναν.

Ήμουν σε μια παρέα με έναν φίλο και wingman μου. Την εποχή εκείνη προσπαθούσαμε να βάλουμε σε μια τάξη το παιχνίδι μας, τον τρόπο συμπεριφοράς και το τι πιάνει σε μια συναναστροφή (αποκλειστικά κοινωνικού κύκλου) και τι όχι.

Άποψη μου ήταν να πηγαίνουμε σε παρέες και να παρατηρούμε αντιδράσεις των γυναικών, ώστε να καταλάβουμε τι μπορεί να μας κάνει να ξεχωρίζουμε από την αρχή. Αιτία αυτής της άποψης μου ήταν μια προσέγγιση που είχα κάνει παλιότερα, όπου οι γυναίκες της παρέας με κοίταξαν για λίγο και γύρισαν το κεφάλι προς την άλλη πλευρά, ψάχνοντας -πιθανών- για κάτι άλλο.

Η ιδέα «να κάνεις αυτό που εσύ θέλεις» μας ήταν γνωστή, αλλά δεν εφαρμόζονταν στην πράξη από εμάς. Όπως έχω ξαναπεί, πολλοί είναι αυτοί που ξέρουν το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούν να πράξουν αυτά που ξέρουν.

Ήμασταν στην παρέα και μιλάγαμε, γελάγαμε και γενικά καμαρώναμε που τα πηγαίναμε τόσο καλά. Οι γκόμενες της παρέας σαφώς και θεωρούσαν ότι ήμασταν κάτι πιασάρικο, σαφώς και πολύ καλύτερο από την υπόλοιπη παρέα. Ξέραμε το φλερτ, το παιχνίδι γενικά, neg-ακια, τεχνικές κλπ που μας έδιναν ένα μικρό boost έναντι των υπολοίπων αντρών.

Κάποια στιγμή ήρθαν δύο ακόμη άτομα που περίμενε η υπόλοιπη παρέα, μικρότεροι ηλικιακά από εμάς. Ο ένας κλασικός beta, ο άλλος όχι. Με το που ήρθε, άρχισε την κουβέντα και οι γυναίκες (οι μισές από τις οποίες δεν τον ήξεραν, εκείνη την στιγμή τον γνώρισαν) άρχισαν να τον μιλάνε.

Παρατήρησα ότι ενώ άρχισε να μιλά για ψάρεμα, το έλεγε με τόσο πάθος που οι γυναίκες κρέμονταν από τα χείλη του. ΝΑΙ!!! Εμείς κάναμε τόσο κόπο να τις κάνουμε τα κρέμονται από τα δικά μας χείλη και ήρθε ένας τύπος, ο οποίος άρχισε να μιλά ΑΠΛΩΣ για ΨΑΡΕΜΑ και μας έκλεψε την παρέα.

Αυτό που θυμάμαι καλά ήταν το πόση εντύπωση μου έκανε ο τρόπος που μίλαγε ο τύπος. Μίλαγε με τόσο πάθος για το πως βάζει το καλάμι, πως τοποθετεί το δόλωμα και τα λοιπά και στην ουσία χειρίστηκε το frame της παρέας και μας έβαλε όλους στον δικό του κόσμο.

Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά, αλλά ήταν άνετος με τον κόσμο. Αυτό που πρόσεξα ήταν ότι έδινε την ίδια σημασία στις γυναίκες και στους άντρες της παρέας, δεν ξεχώριζε κάποια πολύ παραπάνω από κάποιους άλλους.

Αυτό έκανε τις γυναίκες να πέσουν στην παγίδα του. Άρχισαν να «ενδιαφέρονται» για το ψάρεμα και να τον ρωτάνε. Κάποια στιγμή άρχισαν και να τον φλερτάρουν.

Όπως μπορείς να καταλάβεις, ήμασταν δύο «κοινοτικοί», ψημένοι στο παιχνίδι και στον τρόπο «ψαρέματος» και την «φάγαμε» από έναν… ψαρά.

Έχεις διαβάσει το ότι καλό είναι να μιλάς με πάθος γι’αυτό που κάνεις; Ε, αυτός ο τυπάς ήταν το καλύτερο παράδειγμα όσων είχα διαβάσει μέχρι τότε. Και φαντάσου δεν τον ένοιαξε καν να αναπτύξει κάποια συζήτηση που θα ενδιέφερε τις γυναίκες, όπως πχ κάναμε εμείς εκείνη την στιγμή, αλλά έπιασε κουβέντα γι’αυτό που ο ίδιος έκανε και έβαλε τις γυναίκες στο δικό του κόσμο.

Τότε κατάλαβα το εξής. Ότι ακόμη και PUA να’σαι, στην ουσία προσπαθείς να κερδίσεις κάποια, παρότι συγχρόνως προσπαθείς να το παίξεις ότι είσαι cool και είσαι το βραβείο.

Πως να είσαι το βραβείο, όταν στην ουσία στο μυαλό σου «τρέχεις» χίλιες δυο ιστορίες για το τι να πεις και πως θα το πάρει, τι «opener» να χρησιμοποιήσεις και άλλα τόσα;

Ντύσιμο; Συμπεριφορά; Ιστορίες; Ότι και να κάνεις, στην ουσία προσπαθείς για την γυναίκα που θέλεις να πλησιάσεις/κερδίσεις.

Ο τύπος λοιπόν απλώς μίλαγε γι’αυτό που έκανε και το αποτέλεσμα ήταν οι γυναίκες πλέον να προσπαθούν να τον κερδίσουν, όχι το αντίθετο. Δεν τον ένοιαζε αν τις άρεσε το ψάρεμα, αν ξενέρωναν που θα άκουγαν «ψαράς» και φυσικά να βρει κοινή συζήτηση μαζί τους.

Περίμενε, έχει και άλλο. Δεν ήταν μόνον αυτό που έκανε ο τύπος, αλλά εκεί που η κουβέντα πήγαινε καλά (σε αυτόν και τις γυναίκες της παρέας) και θα περίμενες να άρχιζε και ο τύπος να φλερτάρει ή να μαθαίνει περισσότερα γι’αυτές κλπ, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά ήπιε τον καφέ του και την έκανε για… ψάρεμα (ναι, ήμασταν σε παραλιακή καφετέρια) παραδίπλα από εκεί που καθόμασταν, λέγοντας μας απλώς «εμείς με τον φίλο μου πάμε για ψάρεμα, αν θέλετε ελάτε«.

Το τι έγινε μετά δεν λέγεται. Πολλές από αυτές (που άρχισαν να… τσιμπάνε) ήθελαν να τελειώσουμε τον καφέ στα γρήγορα, να πληρώσουμε και να πάμε να δούμε τον τύπο που ψάρευε. Εν ολίγοις εμείς οι δυο PUA πλέον ΔΕΝ υπήρχαμε, υπήρχε μόνον αυτός.

Τότε έκανα ένα πείραμα, αφού πλέον το είχα παραδεχτεί ότι το παιχνίδι είχα χαθεί. Το να γυρίσεις το όλο παιχνίδι ήταν τρομακτικά δύσκολο και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι ιδέες που είχα τότε στο μυαλό μου και απλώς περίμεναν στην «σειρά τους» για δοκιμή.

Άρχιζα να παίζω ένα σεξουαλικό παιχνίδι με κάποια από αυτές που έβλεπα ότι τον γούσταραν. Σκοπός μου ήταν να καταλάβω αν το σεξουαλικό μπορεί να «παρεμβάλει» αυτό το κλείδωμα που έχει μια γυναίκα όταν νιώσει έλξη για κάποιον άλλο.

Κάτι άρχιζα να καταφέρνω, αλλά όταν η μισή παρέα αποφάσισε να πάει στον ψαρά, την έκανε και η ίδια.
Τότε δεν το γνώριζα καλά το πρόστυχο/σεξουαλικό παιχνίδι, πιθανών σήμερα να το κατάφερνα διαφορετικά.

Με τον καιρό προσάρμοσα την συγκεκριμένη συμπεριφορά ως μέρος της νοοτροπίας μου και την βελτίωνα. Είχα βλέπεις ένα ατού που δεν το είχε ο παραπάνω τύπος, είχα την δυνατότητα να προσεγγίζω όποια γυναίκα ήθελα και να «παίζω». Με τον καιρό κατέληξα στα εξής:

-Μην χαλάς το πρόγραμμα σου για κάποια γυναίκα που δεν έχεις και κάτι ιδιαίτερο μαζί της. Για παράδειγμα, θες να πας γυμναστήριο και αυτήν σε πήρε για να πάτε για καφέ, μην το ακυρώσεις για να πας μαζί της, καλύτερα να πας μετά το γυμναστήριο.

-Έχεις κανονίσει με την παρέα σου να πάτε για ποτό; Μην τους κλάσεις επειδή αυτήν που γουστάρεις σε πήρε τηλέφωνο για να βγείτε, με την ελπίδα να την πηδήξεις (αν το έχεις σίγουρο ότι θα το κάνεις, κάνε το πιο μετά).

-Μην προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις για να σε αγαπήσει (εκτός αν είσαι «προικισμένος» από την φύση και θέλεις να το διαφημίσεις, εκεί θα την κερδίσεις στάνταρ). Το αντίθετο μάλιστα, θα εντυπωσιαστεί περισσότερο αν δεν προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις.

-Μην είσαι δυστυχισμένος επειδή δεν έχεις κάποια γυναίκα. Παρέμεινε ευτυχισμένος.

-Μην επιτρέπεις σε καμία γυναίκα να’ναι η όλη σου η ζωή, όπου χωρίς αυτήν την γυναίκα η ζωή σου δεν έχει κανένα νόημα. Απλώς κάνε τις γυναίκες μέρος της ζωής σου και συνέχισε όπως ήσουν.

7 σκέψεις σχετικά με το “Κάνε αυτό που θες και μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι”

 1. -Μην είσαι δυστυχισμένος επειδή δεν έχεις κάποια γυναίκα. Παρέμεινε ευτυχισμένος.
  -Μην επιτρέπεις σε καμία γυναίκα να’ναι η όλη σου η ζωή, όπου χωρίς αυτήν την γυναίκα η ζωή σου δεν έχει κανένα νόημα. Απλώς κάνε τις γυναίκες μέρος της ζωής σου και συνέχισε όπως ήσουν.
  +1

  Μου αρέσει!

 2. tha bgo kai shmera me tin HB10 na dw pws 9a to xeiristo shark tha se akousw kai tha bgo normal 5 iwra sto sta9mo klisame rantevou salonika elpizo na min xalasi kai to 3o rantevou opos apetixan ta alla 2 pou tin fobisa xiliades erwtes gia plakec.

  Μου αρέσει!

 3. h kopela telos me apofige oute sto magoulo me afise na tin filiso me eipe telos me ekane block kai sto facebook telos to xalasa to paixnidi tora ti kanw; kai esu shark st @@ mas grafis

  Μου αρέσει!

  1. Χαλάρωσε, όταν έχω χρόνο απαντώ, δεν είμαι όλη μέρα οnline. Τι κάνεις; Εφόσον το έχεις κάψει πλέων το παιχνίδι, πας για άλλη, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις και κάτι ιδιαίτερο. Μερικές φορές θα πρέπει να δεχόμαστε την ήττα και να συνεχίζουμε για αλλού.

   Μου αρέσει!

 4. to paixnidi apo ti fenete to kerdisa piga normal kai me agkaliaze me filise kiwlas alla eir9e me 1 fili tis kai h fili tis poli ka**a eitane ksan9ia alla 17 me auti p trabieme den ekana tpt den dosame new rantevou akoma me ksana ekane add sto fb apla malosame gt tin epxiasa apto lemo kai tin ali mera dn to 9imomoun apta drugs eitane tora estrosa ola ok efaga kai ksilo me spasane 30-35 atoma eutixoc dn m peiran to skateboard p kanei 320 euro tora anarono spiti auti feugontas me evlepe ekei p kanw skateboard eir9an 30-35 9a sas gelaso alvani kai me sakatepsan i diki m den mporesan na kanoun kati 5-6 atoma eimastan k ta koritsia klaigane egina rezili eimai prismenoc pantou den mporo na giriso pera do9e to kefali legan na paw gia rapsimata alla dn piga pou9ena taa oula apta dontia m fugan egine trelo 9ema emena m arki auti h kopela einai h zwi m 9a ekana k paidi mazi tic 9a ekova ta panta extos to xorto epe3a sto teleuteo rantevou ena post tou shark opos to egrafe etsi to epe3a tora etimazo kai new komati me enan filo m hip hop 9a to anebasoume youtube 9a balo kai to link tou site edw giati aksizi polli apto fb apo ola.

  Μου αρέσει!

 5. sorry 3exasa na pw kai alla sorry gia to 2o post me tin kopela apto farmakio piga me eide xalia me edose tzaba gazes opos me dini shark 3ereis ti tzampa me koitouse euxarista les na pai3i tpt me eipe dn eine pantremeni gia one night stand tin 9elw k etsi fash 9a ta poume tora den 3ero ti na pw stin kopela p exasa k ksana kerdisa me leptomeries 9a t grapso paw ekei eixame rantevou extes akrivos 8 to brady piga 8:12 k lew apo ti wra eiste edw apo 7:40 paw na pli9o sta web ekso apo kati net kleisame rantevou plinome bgenw eixe strabouliksi t podi k to eblepa dikeologia eno ali9ia eitan k tis to xaidepsa sinexizo se mia fash pernaei enas typac alvanoc auti p me dirane ton koitaw epimona kitouse tin ksan9ia tin fili tis ton koitaw feugei meta leei i fili m kali? lew simpa9itiki k auti se simpa9ise me leei meta me edi3e ti tis ekana p tin epiasa apto lemo apta drugs me filise sto magoulo me pire agkaliec polec dn eixa to 9aroc na tin kanw sto stoma panta me ti mia oles auti ti vlepw aliws les kai einai h zwh m oloi alla 9elw nane normal na min me bare9i telos panton meta apo 10 lepta p eipame 9a katsoume gt ponouse k eprepe na anarosi spiti feugontas me xeretise fili9ikame oloi sta magoula meta me to skateboard m kanw kana kolpaki etc erxonte h alvani me sakatepsane me to skateboard petixa 2 mono sto kefali alla me balane kato meta eir9ane h mpatsi apo kana 40lepto eno h fash kratise oute 2 lepta oti nane meta vlepw h kopelec klaigane ntrapika apisteuta tora me milaei sto fb normal leei pxi sto kanane pes m pxi 9a balo atoma kai istoria dn 9elw na tin ble3o imouna se simoria to paradexome ta afino ola piso alla auti den me afinoun h moni lisi eine na figo apo salonika alla eikonomika xoris mana nekri apo narkwtika o dad m to idio zaki me ti giagia k tin aderfi m zoume xari sti giagia exo internet spiti me ti sintaksi tis shark perimenw esena tora ego anarono spiti vlepw tainies dn sikono tilefona den bgenw dn anigo se kanenan dn mpenw fb stile m sto eimail m kalitera oxi edw se parakalw denmagapasre@gmail.com perimenw na m pic pio eine to epomeno vima me tin christina oxi me tin doctor;p me auti p to paixnidi teleiose k ksana arxise 😉 kolise ligo me mena nomizo oxi k toso alla perimenw esena exis empiriec

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.