Ένα μικρό μυστικό για τις γυναίκες

Αυτό είναι ένα μικρό μυστικό, το οποίο οι γυναίκες δεν πρόκειται ποτέ να σου πουν.

Οι γυναίκες μπορούν να διαβάσουν την σκέψη σου. Οι γυναίκες είναι 10 φορές καλύτερες στο να διαβάσουν την γλώσσα του σώματος, από τι είναι οι άνδρες. Αυτό είναι ένα δώρο της φύσης προς τις γυναίκες, επειδή γίνονται μάνες και πρέπει να μπορούν να καταλάβουν τι θέλει το μωρό τους. Μπορεί σήμερα να έχουμε γιατρούς και μηχανήματα να κάνουν αυτήν την δουλειά, αλλά εκατοντάδες χρόνια πριν δεν τα είχαν και έπρεπε η μάνα να βασιστεί στο ένστικτο της για την επιβίωση του μωρού της.

Που σημαίνει ότι μια γυναίκα μπορεί εύκολα να καταλάβει τι έχεις στο μυαλό σου. Μπορεί να καταλάβει τι σκέφτεσαι. Αν έχεις νευρικότητα επειδή θέλεις να την φιλήσεις, πίστεψε με, το γνωρίζει. Αν όταν την μιλάς, θέλεις να κάνεις σεξ μαζί της, το γνωρίζει.

Έτσι μια γυναίκα ξέρει αν ο άνδρας φοβάται την απόρριψη. Μπορεί να διαβάσει και να καταλάβει την γλώσσα του σώματος πολύ καλύτερα από τον ίδιο. Οπότε και γνωρίζει τι ακριβώς σκέφτεται ένας άνδρας.

Γι’αυτό και η γυναίκα μπορεί να ξεχωρίσει έναν μη έμπειρο άνδρα από μακριά (AFC ή Beta Male), γιατί μπορεί να τον καταλάβει από την γλώσσα του σώματος του.

Οι άνδρες από την άλλη, δεν γνωρίζουν την γλώσσα του σώματος και έτσι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν μια γυναίκα τους θέλει ή όχι ή αν απλά τους δοκιμάζει.

Θα πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις και εσύ την γλώσσα του σώματος των γυναικών για να καταλαβαίνεις τι σκέφτεται η ίδια. Έτσι θα μπορέσεις να νικήσεις τις γυναίκες στο ίδιο τους το παιχνίδι.