Cold approach 1 – Η καλή Κατερινιότισα

servitoraΑς περιγράψω λίγο τον εαυτό μου. Είμαι συμπαθητικός, εξυπνούλης και προσέχω το ντύσιμο μου.

Ήταν αρχές καλοκαιριού και είχαμε πάει στην πόλη της Κατερίνης με τα παιδιά γιατί είχαμε ακούσει πως έχει καλό κυνήγι. Ήμασταν σε ένα ωραίο κλαμπ και ψιλοδιασκεδάζαμε περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία.

Ενώ είχε φύγει ο πολύς ο κόσμος, έκατσαν στο μπαρ 2 κουρίτσα. Η μία ήταν πολύ όμορφη και για καλή μου τύχη είχε κάτσει προς το μέρος μας αλλά λίγο μακριά. Το μαγαζί ήταν ψιλό-άδειο και έτσι χρησιμοποίησα την δικαιολογία του χορού για να πάμε προς τα εκεί και να κάτσω δίπλα τους. Οι υπόλοιποι φίλοι μου ήταν λίγο πιο μακριά αλλά καλύτερα να μη με ζαλίζουν κιόλας. Τα λέγαμε από απόσταση.

Τελικά το παίρνω απόφαση. Ζητάω αναπτήρα και πιάνω κουβέντα. Ήταν φιλικές. Με της πρώτη κουβέντα που τους είπα αποκρίθηκαν και έδειξαν ανοιχτές. Μιλήσαμε λίγη ώρα και μετά μας κάλεσαν να πάμε και να κάτσουμε με την παρέα τους σε ένα άλλο κλαμπ που θα πήγαιναν τέζα στον κόσμο.

Πήγαμε αλλά μου φάνηκε περίπλοκο να κουμαντάρω 2 παρέες και είχε πάει και αργά. Έτσι ζήτησα από τα παιδιά να φύγουμε. Χαιρετήσαμε, αλλάξαμε τηλέφωνα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.

Όταν ξαναπήγαμε Κατερίνη μετά από 1 μήνα περίπου προσπάθησα να τις βρω αλλά δεν μου απάντησαν και δεν τις ξαναείδα ποτέ.

Συμπέρασμα: Πρέπει να προχωράς όσο πάει εάν βλέπεις πως προχωράει. Ο εραστής ξέρει πως δικαιώνεται μόνο με ξενύχτια.

Beta tester

16 thoughts on “Cold approach 1 – Η καλή Κατερινιότισα

 1. πάντως γενικά σπάω πλάκα πόσο γεμάτα πρέπει να είναι τα κινητά των γυναικών απο black lists… ένα από τα πολύ ωραία που είχε πεί ο shark «οι γυναίκες μας επιλέγουν»… αν μας θέλουν και τηλέφων σηκώνουν και μας πέρνουν και εκείνες κτλπ… αν κάποια δεν σας θέλει μάγκες, την γράφετε στα @@ σας και πάμε στην επόμενη…

  Μου αρέσει!

 2. Shark μόνο πες μου ότι δεν είσαι εσύ ο beta tester γιατί θα τρελαθώ.Είδα αυτή τη φράση «Ο εραστής ξέρει πως δικαιώνεται μόνο με ξενύχτια» και λέω ντάξει,εδώ μιλάμε για μέγιστο επιρρεασμό απ’το social conditioning.Μου θύμισε σκηνικό προ 1 έτους,που είχαμε πάει για καφε εγώ με έναν φίλο μου,την κοπέλα του και μια φίλη της.Αυτοί εν συνεχεία ψηνόντουσαν για club,όμως εγώ ήμουν κάπως κουρασμένος και το πρωί δούλευα.Προσπάθούσαν να με πείσουν (αυτή η φίλη θυμάμαι είχε πει οτι δεν είσαι και νηπιαγωγείο να φύγεις από τώρα και γενικότερα ξύνισε),τελικά όμως έφυγα.Θεωρώ ότι καλό είναι να γίνεται σωστή κατανομή του χρόνου,γιατί υπάρχουν και άλλες ώρες τις μέρας για να γίνει μια συνάντηση.Τώρα αν κάποιες δεν απαντάνε σε τηλέφωνα και δεν σέβονται το ότι έχεις κάποια πράγματα να κάνεις για τα οποία το πρόγραμμα δεν αλλάζει,ε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.Ενας pua πρέπει να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τον σεβασμό που του δείχνει μια γυναίκα σε οποιοδήποτε θέμα.

  Μου αρέσει!

 3. 1. Η γυναίκα επιλέγει.
  2. Η γυναίκα κυνηγάει.
  3. Ο άντρας ηγείται.

  1. Η γυναίκα επιλέγει τους άντρες που της αρέσουν και δείχνει ενδιαφέρον (οπτική επαφή, έμμεση προσέγγιση, preening κτλ.). Ο άντρας παρατηρεί ποιες ενδιαφέρονται για αυτόν και διαλέγει από αυτή τη δεξαμενή γυναικών.

  2. Ο άντρας προσφέρει στη γυναίκα στοιχεία επικοινωνίας του (π.χ. αριθμό) και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της να επικοινωνήσει μαζί του, να τον ψάξει, να τον κυνηγήσει. Οι γυναίκες λατρεύουν το κυνήγι και τον ενθουσιασμό του κυνηγιού, θέλουν να διεκδικήσουν και να κερδίσουν το έπαθλο, έναν πραγματικό άντρα. Ο άντρας δίνει χώρο και αυτή το γεμίζει. Π.χ. αυτή στέλνει SMS, e-mail, pm, κτλ. και ο άντρας απλά ανταποκρίνεται, απαντάει (αν χρειάζεται απάντηση).

  3. Εσύ είσαι το ερέθισμα, αυτή είναι η αντίδραση. Δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό, αναγκάζεται να δείξει το δικό της, δεν μπορεί να το συγκρατήσει, βγαίνει.
  Πολλά από τα αρνητικά στερεότυπα που χρησιμοποιούν οι άντρες για τις γυναίκες βγαίνουν όταν η γυναίκα παλεύει ενάντια σε αυτή τη διαδικασία, λόγω της ανατροφής της και του κοινωνικού προγραμματισμού. Όταν τον δοκιμάζει για να δει αν είναι πραγματικός άντρας ή ψεύτικος, πρέπει να βεβαιωθεί ότι είναι για να ανοίξει πλήρως και να ανθίσει.

  Ο άντρας θέτει τα όρια της συμπεριφοράς της γυναίκας προς αυτόν. Π.χ. επιβάλλει το σεβασμό τιμωρώντας την ασέβεια. Το να μην θέσει όρια είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας άντρας με μια γυναίκα.

  Μου αρέσει!

  1. και γω ποτέ δεν δίνω το δικό μου πρώτα, γενικά δεν δίνω το δικό μου γιατί παίζει να σε καταχωρήσει και να μην το σηκώσει…οπότε παίρνοντας μόνο το δικό της έχεις μια ευκαιρία να της ξαναμιλήσεις…

   Μου αρέσει!

  2. Δίνεις τον αριθμό σου και αν θέλουν να επικοινωνήσουν θα το κάνουν όταν είναι έτοιμες. Στο μεταξύ, επικεντρώνεσαι στις προτεραιότητές σου στη ζωή (στόχοι, ενδιαφέροντα, δουλειά, σπουδές κτλ.). Η ζωή σου δεν περιστρέφεται γύρω απ’ τις γυναίκες και το σεξ.

   Ο Brent Smith πάνω στο θέμα: https://www.youtube.com/watch?v=Q6wNCRLybN8&list=PLcLGgGbf7SyTqtnOJmgwhPXBZAYqxU_LC&index=32

   Μου αρέσει!

  3. Τειρεσία, αυτή μου ακούγεται μια low-risk (δε μπαίνεις καν στο τρυπάκι του να φας χυλόπιτα), high-reward μέθοδος, η οποία όμως χρειάζεται αρκετά ευνοϊκές συνθήκες για να εφαρμοστεί.

   Σε πάρα, μα πάρα πολλές περιπτώσεις, δεν πρόκειται να καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον της άλλης με αυτά που λες αρκετά ώστε ν’ ασχοληθεί μόνη της μαζί σου, ειδικά σε μια παρέα. Υπάρχουν κοπέλες με λίγα ενδιαφέροντα, χαζογκόμενες που ίσως και να μην καταλαβαίνουν καν για τι πράγμα μιλάς, ντροπαλές οι οποίες δεν πρόκειται να βρουν το θάρρος να σου απευθυνθούν και ΚΥΡΙΩΣ, συγκριτικά με άλλες μεθόδους προσέγγισης: (α) Πολλές θα θεωρήσουν αυτόματα πως δεν έχουν καν ελπίδα αν βγάλεις αέρα τόσης αδιαφορίας, (β) Πολλές ΑΠΑΙΤΟΥΝ (ελληνικό κυρίως φαινόμενο) ν’ ασχοληθείς μαζί τους, πριν ρίξουν τον εγωισμό τους τόσο πολύ ώστε ν’ ασχοληθούν αυτές μαζί σου.

   Ουσιαστικά, νομίζω πως για να λειτουργήσει αυτό που λες πρέπει να είσαι ένα σεξουαλικά «απενεργοποιημένο» αρσενικό (δηλαδή να μην εκδηλώνεις τις ορμές σου με κανέναν τρόπο) και να κάνεις μια ζωή με πάρα πολλές γνωριμίες και μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Νομίζω εκεί κάπου χάνεται το νόημα του pick-up από ένα σημείο και μετά. Εγώ παλιά χωρίς καμία απολύτως τεχνική και σε φάση που ήμουν τελείως beta στο θέμα γκόμενες, είχα πολλές κατακτήσεις, πολύ απλά γιατί είχα τεράστιο κοινωνικό κύκλο τον οποίο διεύρυνα συνεχώς με άνεση κι έβγαζα θετική ενέργεια. Όταν γνωρίζεις πολλές, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε κάποιες θα αρέσεις και θα στο δείξουν. Το θέμα είναι καμιά φορά να διαλέγεις εσύ το ποιες και ΠΟΤΕ (πολύ βασικό), έστω με ένα σοβαρό ποσοστό επιτυχίας. Εκεί πέρα, ίσως να μην ξέρω καλά, αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου πως γίνεται να κινηθείς χωρίς να δείχνεις κι ενεργητικά λίγο ενδιαφέρον, χωρίς να κολακεύσεις λίγο την άλλη και να την κάνεις να νιώσει καλά μαζί σου. Απλά της δείχνεις δηλαδή πόσο γαμάτος είσαι και της αφήνεις μια δικαιολογία να σε κυνηγήσει μόνη της; Λιγάκι ουτοπικό… Έστω σε μεταγενέστερο στάδιο θα χρειαστεί να της «επιτεθείς» εσύ.

   Διόρθωσέ με αν κάτι δεν κατάλαβα.

   Κατά τα άλλα, νομίζω πως η ζωή μας θέλοντας ή μη περιστρέφεται γύρω απ’ το σεξ υποσυνείδητα, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

   Μου αρέσει!

 4. Εγώ πλέον αν δεν μου το δώσει επιτόπου το δικό της, της λέω να διαγράψει και το δικό μου, με το σκεπτικό ότι δεν θέλω να με παίρνουν άγνωστοι αριθμοί (που δεν ισχύει). Απλά το παίζω υπεράνω και μερικές τότε μπορεί να το δώσουν. Αν όχι, βγαίνω από πάνω ότι δεν γουστάρω και «το γουστάρω». Εξάλλου οι στατιστικές έχουν δείξει, ότι αν δεν στο δώσει εκείνη την στιγμή ένα 10% θα πάρει πίσω. Δεν με νοιάζει προτιμώ να το κάψω και να το γλεντήσω.
  Υπάρχουν και εξαιρέσεις:
  αν είσαι πλαστικός χειρούργος ή εφοπλιστής ή την έχεις γνωρίσει με ferrari λογικά θα σε πάρει πίσω …

  Μου αρέσει!

 5. Παίδες,νομίζω ότι η ανάλυση του θέματος «ποιος πέρνει ποιον 1ος τηλέφωνο μετά την προσέγγιση» μόνο κακό προκαλεί.Δηλαδή άμα πάρει ο άνδρας τι,ρίχνει το επίπεδό του;Η παραπληροφόρηση περι τι εστι «alpha male» καλά κρατεί.Αυτό που έχει σημασία,είναι το συναίσθημα που προκαλούμε σε μια γυναίκα,και ας την έχουμε πάρει τηλέφωνο εμείς πρώτοι είτε για day2,είτε για day3 κλπ.Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι περισσότεροι δεν έχουν υπομονή προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους,και αμέσως πάνε στην επομενη,χωρις υποχρεωτικά να τους έχει ρίξει άκυρο (απλά έτσι επιτάσσει ο ορισμός του «alpha male»).Είναι θέμα πολύ βασικό,που σχεδόν κανείς,δυστυχώς,δεν δίνει σημασία.

  Η μόνη πάντως στατιστική που υπάρχει είναι αυτή του εαυτού μας.Τις περισσότερες φορές έχω καλέσει 1ος γυναίκα που μου έδωσε τηλέφωνο,γιατί το να σε πάρει εκείνη 1η είναι πολύ σπάνιο.Από εκεί και πέρα υπομονή σε κάποιον βαθμό,ενασχόληση με την καθημερινή μας ζωή και πίστη για το ευτυχές για μας αποτέλεσμα.’Οχι να φτάνουμε σε σημειο να μην ασχολούμαστε με μια γυναίκα από φόβο μην πράξουμε το αντίθετο,,,

  Μου αρέσει!

  1. Αν δεν πάρεις εσύ πρώτος τηλέφωνο και φοβάσαι τη χυλόπιτα δεν είσαι alpha είσαι beta. Το θέμα είναι πόσο καλά είχε πάει η πρώτη συναναστροφή και πως θα στηρίξεις την επόμενη επαφή ώστε να διατηρήσεις το ενδιαφέρον της γυναίκας.

   Μου αρέσει!

 6. GGAlin, όντως ελάχιστο χάσιμο χρόνου και ενέργειας, μέγιστη αποδοτικότητα και επιτυχία. Ελαχιστοποίηση κινδύνου και μεγιστοποίηση απόδοσης σε χρηματοοικονομικούς όρους. Χυλόπιτα δεν τρως εξ’ορισμού εφόσον δεν την πέφτεις. Το πέσιμο ανήκει στο ρόλο της γυναίκας. Εσύ προσεγγίζεις όταν αυτή κωλώνει και απλά σου δίνει σήμα προσέγγισης και της προσφέρεις μια ευκαιρία, μια πόρτα, ένα παράθυρο, μια δίοδο για να πετύχει αυτό που κυνηγάει. Δεν ζητάς τίποτα, δεν κυνηγάς. Αν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, όλα ωραία και καλά. Αν όχι, αυτή χάνει.

  Όλα αυτά όμως είναι τεχνικές και άρα σχετίζονται με τη συμπεριφορά σου. Η συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα της νοοτροπίας. Όλα είναι στο μυαλό, όλα ξεκινάν εκεί. Αυτό που χρειάζονται πρωτίστως οι περισσότεροι άντρες (και γυναίκες φυσικά) είναι να ωριμάσουν σαν άνθρωποι και να πάψουν να αντιστρέφουν το ρόλο τους με το αντίθετο φύλο. Οι άντρες σήμερα, ιδιαίτερα όταν αλληλεπιδρούν με γυναίκες, είναι αγόρια που σκέφτονται και ενεργούν σαν κορίτσια. Οι γυναίκες αντίστοιχα, ιδιαίτερα όταν αλληλεπιδρούν με άντρες, είναι κορίτσια που συμπεριφέρονται σαν αγόρια.

  Ωρίμανση = χτίσιμο χαρακτήρα. Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του, όπως είπε ο Ηράκλειτος. Πέρα από τις ανοησίες των PUA, ακόμη και οι σωστές, πολύτιμες πληροφορίες από Brent Smith, Rick H και άλλους είναι δευτερεύοντα ζητήματα για ανώριμους ανθρώπους. Πρώτα πρέπει να ξεκολλήσεις από τα κολλήματά σου και να αντιμετωπίσεις τους εσωτερικούς σου δαίμονες. Πρώτα πρέπει να γίνεις συναισθηματικά αυτάρκης, δηλαδή να μην εξαρτάσαι από την επικύρωση (επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία) των άλλων. Από την ανασφάλεια στην αυτοπεποίθηση. Μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης από αγόρι σε άντρα. Αν τακτοποιήσεις αυτά τα βασικά ζητήματα, αυτό και μόνο θα έχει τεράστια επίδραση.

  Τα παιδιά που ψάχνονται για βοήθεια στο συγκεκριμένο τομέα καλύτερα να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και όχι στις γυναίκες, να ξεκαθαρίσουν τον εαυτό τους και τότε θα γίνουν αυτόματα πιο ελκυστικοί. Έπειτα, ακόμη και απλές βελτιώσεις θα έχουν σημαντική επίδραση.

  Ξεφλούδισε τον ψευδή εαυτό σου και βρες ποιος είναι ο πραγματικός σου εαυτός, φρόντισε να είσαι πιστός σε αυτόν και όχι να ανταποκρίνεσαι στον ψευδή, εξιδανικευμένο εαυτό σου. Όλοι ξεκινάμε φυσικοί (naturals) και στην πορεία μας πετάει η κοινωνία ένα σωρό μαλακίες – πρέπει απλά να τραβήξουμε τα στρώματα για να αποκαλύψουμε το φυσικό, ισχυρό εαυτό μας ξανά.

  Κατά τα άλλα, η δημοσίευσή σου σφύζει από περιοριστικές πεποιθήσεις. Οι γυναίκες είναι ΠΟΛΥ πιο σεξουαλικές από τους άντρες, η λίμπιντό τους θα ήταν στα ύψη αν δεν ήμασταν σκληροπυρηνικοί κυνηγοί. Η θηλυκή επιθυμία είναι ζωώδης και λυσσαλέα. Η γυναίκα είναι ικανή για πολλαπλούς, αλλεπάλληλους οργασμούς, μέχρι να γίνουν μια συγκλονιστική, ακατάπαυστη θολούρα. Θα το απολάμβανες αυτό; Θα το απολάμβανες περισσότερο από έναν τύπο που εκσπερματώνει μία, δύο, πιθανόν παραπάνω φορές και μετά είναι τελειωμένος; Τώρα πες μου ότι οι γυναίκες δεν λαμβάνουν ΠΟΛΥ παραπάνω απόλαυση και συναισθηματική ικανοποίηση από το ΚΑΛΟ σεξ.

  1. Τα γεννητικά όργανα των γυναικών είναι πιο πλούσια σε αισθητήριες απολήξεις σε σχέση µε τα ανδρικά καθώς η γυναικεία κλειτορίδα έχει 6000 νευρικές απολήξεις ενώ το ανδρικό πέος 400. (Πάει ο μύθος ότι ο άντρας είναι πιο σεξουαλικός από τη γυναίκα)

  2. Oι γυναίκες είναι βιολογικά προικισµένες µε την υπεροχή των πολλών οργασµών σε αντίθεση µε τους άνδρες. Τα γεννητικά της όργανα επίσης είναι προετοιµασµένα για πολλαπλές επαφές κάτι που δεν µπορούν τα αντίστοιχα ανδρικά. (Πάει ο μύθος του πολυγαμικού άντρα και της μονογαμικής γυναίκας)

  Μου αρέσει!

  1. Οι τελευταίες σου παράγραφοι πάνε σ’ εμένα; Αν ναι, δεν καταλαβαίνω που έκανα αναφορά σε αυτά…

   Έχω πράγματι πολλές «περιοριστικές πεποιθήσεις», τις οποίες πολύ απλά θα τις έχω στο κεφάλι μου μέχρι να δω το αντίθετο και να πεισθώ γι’ αυτό. Δεν πρόκειται να πιστέψω κάτι με το ζόρι, μόνο και μόνο για να «βελτιωθώ», πολύ απλά δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Με ενδιαφέρει να μελετάω τον κόσμο γύρω μου και να βγάζω λογικά συμπεράσματα γι’ αυτόν με βάση τα εκάστοτε στοιχεία.

   Τα τελευταία στοιχεία που γράφεις τα γνωρίζω, αν προσθέσεις όμως τους κοινωνικούς παράγοντες μέσα η εικόνα αντιστρέφεται τελείως. Οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους τόσους πολλούς περιορισμούς, προϋποθέσεις, στερεότυπα και άλλα διάφορα συνδεδεμένα με το σεξ, που στο τέλος καταντούν παγοκολώνες σε σχέση με τους άντρες (στο σεξουαλικό κομμάτι αλλά και γενικότερα). Πάντα υπάρχει τρόπος να τα παρακάμψεις όλα αυτά (εξ’ ου και οι τεχνικές συναισθηματικής προσέγγισης και λοιπά), αλλά ποτέ απόλυτα.

   Συγκριτικά με τον μέσο άντρα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να κάνει άπειρο σεξ με τη μέση κοπέλα, μέχρι βέβαια να τη βαρεθεί κάπως, ελάχιστες γυναίκες στη σημερινή κοινωνία έχουν εξίσου ισχυρές ορμές.

   Τέλος, για την πολυγαμία, νομίζω πως είναι απόλυτα αποδεδειγμένο επιστημονικά πως ο άντρας έχει μεγαλύτερη ανάγκη (συναισθηματική και σωματική) να έχει πολλαπλές συντρόφους, με δεκάδες έρευνες και εξελικτικές θεωρίες να το τεκμηριώνουν. Κατά τα άλλα εννοείται πως και τα δυο φύλα είναι κατά βάση πολυγαμικά, δε διαφωνώ.

   Μου αρέσει!

 7. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Κάποιες χρειάζονται αργά βήματα γιατί είναι κλειστές και άλλες πιο γρήγορα επειδή είναι πιο περπατημένες. Δεν είναι απαραίτητα beta κάποιος που το πάει λάου λάου. Η γυναίκα είναι αυτή που θα δείξει τον τρόπου θα την προσεγγίσεις για να την ρίξεις. Βλέποντας και κάνοντας. Όμως για την κρατήσεις και να μην πηδιέται με άλλον θα πρέπει και εσύ να μην κρεμείσαι πάνω της. Σίγουρα θα σε τρέξει και αυτό είναι καλό αλλά να μην γίνεις σκυλάκι της ποτέ. Εκεί πάει το παιχνίδι, χάθηκε.

  Μου αρέσει!

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.