Τα μπάζα προσεγγίζουν ακόμα

Ποια είναι η άποψη μιας όμορφης γυναικοπαρέας σχετικά με το πέσιμο; Όχι πολύ καλή, αν δεν υπάρχει η καλή εμφάνιση από την πλευρά του λεγάμενου.

Σημ.: Ο τίτλος του άρθρου είναι δανεισμένος από την ταινία «Τα κουρέλια τραγουδάμε ακόμα (1979)«.

Πρόσφατα ένας γνωστός μου ήταν σε μία μεγάλη παρέα και μιλούσαν περί ανέμων και υδάτων. Ο κορμός της παρέας ήταν μια γυναικοπαρέα 3 κορασίδων και οι υπόλοιποι απλώς άσχετοι που πήγαν μήπως και καρφώσουν. Κάποια στιγμή τις ρώτησε κάποιος που ήταν εκεί αν είχαν σχέση. Όταν και οι τρεις είπαν το «όχι», τις ρώτησαν μετά πως και δεν έχουν σχέση, αφού ήταν όλες τους εμφανίσιμες. Η απάντηση τους ήταν ότι δεν έχουν κάποιον γνωστό ελεύθερο (ίσως και να είχαν κάτι, απλώς ήθελαν να «παίξουν» με τους τυπάδες, δεν ήμουν παρών).

«Μα καλά, έξω που βγαίνετε, δεν σας προσεγγίζουν οι άντρες;», ρώτησε μετά για να λάβει την απάντηση «μας προσεγγίζουν πολλοί, αλλά το κακό είναι ότι μας προσεγγίζουν όλα τα μπάζα που δεν έχουν καμία ελπίδα. Οι ωραίοι άντρες δεν μας πλησιάζουν καθόλου, μόνο τα μπάζα και έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό

Το μόνο θετικό που ειπώθηκε περί των… μπάζων από το.. μελιστάλαχτο τους στοματάκι, ήταν ότι τις περισσότερες φορές έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τους ωραίους, αλλά μέχρι εκεί. Το περισσότερο μέρος της κουβέντας το κατείχε η ειρωνεία από παλιές προσπάθειες κάποιων μπάζων.

Αυτήν είναι η άποψη των -νέων- γυναικών για το ποιος τις προσεγγίζει. Γι’αυτό και πολλά προϊόντα θεωρίας δίνουν πολύ βάση στην εμφάνιση του άντρα και πως θα μπορέσεις να δείξεις όσο το δυνατόν πιο εμφανίσιμος γίνεται, ειδικά όταν πρόκειται για να πας έξω με σκοπό να παίξεις. Παρόμοια συζήτηση είχα και εγώ με μια κοπέλα, όπου μου έλεγε πάνω κάτω τα ίδια, αν διαβάσετε την συζήτηση μας.

Όπως θα διαβάσεις και στην δική μου περίπτωση, η τύπισσα μιλούσε σχεδόν απαξιωτικά για άτομα που δεν έχουν την κατάλληλη εμφάνιση. Αυτές οι απόψεις είναι συνήθως απόψεις νέων κοριτσιών (συνήθως κάτω των 25χρ) και κυρίως των πολύ εμφανίσιμων.

Τώρα επειδή η κατηγορία του forum είναι κρυφή από επισκέπτες και σίγουρα πολλοί ίσως να βαριέστε να γίνετε μέλη για να διαβάσετε απλώς μια ανάρτηση, να σας πω απλά το εξής (κάτι που το αναφέρω και στην σχετική ανάρτηση), να μην σας τρομάζουν τέτοιες απόψεις όπου τις περισσότερες φορές είναι απλώς «εγκεφαλικές».

Αυτές οι γυναίκες είναι υπερβολικά ευάλωτες σε κάποιον με καλό παιχνίδι, μιας και όλη τους την ζωή κυνήγαγαν ωραίους άντρες που πολλές φορές είναι τα «καλά παιδιά», κάτι που έκαναν κυρίως για να έχουν κάποιον δίπλα τους αντάξιο της δικής τους εμφάνισης, με αποτέλεσμα να μην έχουν αναπτύξει τα κατάλληλα «αντίμετρα» σε κάποιον που έχει καλό παιχνίδι.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να την πατάνε και μάλιστα σχετικά εύκολα. Από την άλλη δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφέρουμε όλες τις περιπτώσεις (τις οποίες σπάνια θα διαβάσετε κάπου, μιας και κάνουν κακό στις μπίζνες -u know what i mean), ειδικά δε όταν πρόκειται για απόψεις που αφορούν την ψυχρή/χύμα προσέγγιση.