Θα γυρίσει ο τροχός, θα προσεγγίζεται και ο κυνηγός

Ξεκινώντας να μάθεις το παιχνίδι, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να μάθεις να προσεγγίζεις σωστά και να πεις το καλύτερο «άνοιγμα», ενώ αν τύχεις σε καμία παρέα που έχει και γυναίκες, ψάχνεσαι να βρεις τρόπο να διεισδύσεις, άλλοτε υποχθόνια και άλλωστε στα ίσια. Τι γίνεται όμως αν σε προσεγγίζουν πρώτες αυτές;

Παλιότερα είχα πάει σε μια η οποία ήταν μεγάλο αλάνι. Τέλος πάντως -τότε- προσπάθησα να την κερδίσω με τα γνωστά τρικ που διδάσκονται, όπως το push-pull για παράδειγμα. Η τύπισσα δεν ήταν κανένα «παιδάκι» (Πειραιώτισσα βλέπεις) και μάλιστα κάποια στιγμή μου είπε «αυτά φίλε δεν πιάνουν σε εμένα«. ΟΚ, σκέφτηκα, έτυχε στην γκόμενα.

Κάποια άλλη στιγμή πάλι, ήταν μια που πάλι «έπαιζα» (μεγάλη μούρη btw) και είχα προσέξει ότι ούτε και αυτήν την «άγγιζε» το στυλ μου. Τις περισσότερες φορές βλέπω τα γνωστά σημάδια τους και ξέρω ότι θέλουν παιχνίδι, σε αυτές τις δύο συγκεκριμένα δεν είχα δει το παραμικρό, λες και μιλούσα σε αγάλματα.

Μου φάνηκε περίεργο λοιπόν και είχα αρχίσει να ψάχνω τρόπους ώστε να δω τι πιάνει σε αυτές τις γυναίκες. Επίσης ήθελα να βρω το κλειδί ώστε γυναίκες που γνωρίζω από τον κύκλο μου να ανοίγονται οι ίδιες πρώτα. Το βλέπω μεν από καιρό αυτό, δηλαδή να μου ζητάνε οι ίδιες να βγούμε, αλλά το έκαναν μόνο όσες είχαν «κότσια» και ήθελα να βελτιώσω κάποια πράγματα. Και γιατί ήθελα να το βελτιώσω;

Γιατί παράλληλα με αυτό, τέσταρα πολλές φορές και δοκίμαζα διαφορετικούς τρόπους «παιξίματος» με τα μάτια στα διάφορα νυχτομάγαζα και το αποτέλεσμα με τον καιρό με αντάμειψε. Έτσι μου βγήκε άλλωστε και η συγκεκριμένη θεωρία μου, όπου πλέον μπορείς να κάνεις την γυναίκα να σε «καλέσει» (με τον τρόπο της), ενώ κάποιες φορές με «άνοιγαν» οι ίδιες (με τον τρόπο τους, πχ με ρωτούσαν κάτι ή ζητούσαν κάτι). Έτσι σκέφτηκα ότι αυτό το στυλ θα πρέπει να προσαρμοστεί και στον κοινωνικό κύκλο ή στις γυναίκες έστω που τυχαίνει να γνωρίζεις σε κάποια σχολή/παρέα/δουλειά κλπ.

Θα πρέπει να πιάνεις τα σήματα τους, αλλιώς κάηκες 🙂

Κατά καιρούς, όταν έβρισκα κανέναν γνωστό όπου στην παρέα είχε κάποια κοπέλα και όσο του μιλούσα, άκουγα την κοπέλα να ρωτάει τους γύρω (όταν υπήρχαν και άλλοι, αλλιώς τον ίδιο αργότερα και μου το έλεγε) για έμενα. «Ποιος είναι αυτός«, «που τον ξέρεις«, «που συχνάζει/βγαίνει» κλπ ερωτήσεις ήταν μερικές που τύχαινε να ακούω συχνά. Ωστόσο δεν έδινα και τόσο σημασία, αν και κατά βάθος ήξερα τον λόγο που τις κινούσα την περιέργεια τους.

Περνάει ο καιρός λοιπόν και πριν λίγο καιρό τυχαία βρίσκω μια γνωστή μου, η οποία στην παρέα της είχε και την 2η τύπισσα από τα παραπάνω παραδείγματα, η οποία όπως είπα ήταν ασυγκίνητη στο παιχνίδι μου (το οποίο συμβάν παίχτηκε κάπου τρία χρόνια πριν) και καθόταν κάπου παραδίπλα. Ενώ μιλούσα με την γνωστή μου, «σκάει μύτη» η «Miss άγαλμα» και μου συστήνεται. Αφού την χαιρετάω, συνεχίζω να μιλάω με την γνωστή μου και παρατήρησα ότι η τύπισσα προσπαθούσε να με τραβήξει την προσοχή, προσοχή που κάποια στιγμή μόνο το (τεράστιο, να πω την αλήθεια) στήθος της δεν έβγαλε έξω, τόσο πολύ τόνιζε τα «όπλα» της. Το ωραίο ήταν ότι θέλησε να βρεθούμε και κάποια στιγμή, ώστε να ξαναπούμε αυτό που έτυχε και μίλαγα αρχικά με την γνωστή μου και έπειτα συμμετείχε και η ίδια.

Μου φάνηκε περίεργο το γεγονός αυτό, μιας και την τύπισσα την είχα «καμένο χαρτί». Ωστόσο στην πορεία το πράγμα άρχισε να μου αρέσει ακόμη περισσότερο, μιας και ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει και έβλεπα ότι είχα αρχίσει να το κερδίζω, πχ άλλες να έρχονται από διπλανές παρέες (όπου υπήρχαν κοινοί γνωστοί) και να με κάνουν «γεια μας» με το ποτό τους και να πιάνουν οι ίδιες συζήτηση, είδα γυναίκες να με πιάνουν κουβέντα μόνες τους, να παίρνουν φίλο μου και να έρχονται μαζί του για να με συστήσει σε αυτές, να προσπαθούν να με εντυπωσιάσουν όταν γέλαγα με κάτι που έκαναν, να με ζητάνε το κινητό και γενικά να με ανοίγουν πλέον αυτές. Τελευταία μάλιστα, όπου είχα πάει σαν παρέα σε έναν φίλο σε μια σχολή χορού, γιατί ήταν η πρώτη του φορά και δεν ήθελε να πάει μόνος του και με ήθελε να είμαι μαζί του την πρώτη του φορά έστω, με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη και με ρώτησε αν θα πάω τελικά γιατί την ρωτούσαν μερικές από εκεί για εμένα 🙂

Και μην φανταστείς ότι έχω την τρομερή εμφάνιση, είμαι ο ίδιος που ήμουν και όταν πχ έμεινε ασυγκίνητη η άλλη, άλλωστε αποκαλώ τον εαυτό μου και «M.U.PU.S«, δηλαδή «Most Ugly PickUp Scener» (προφέρεται «Μάπας» 🙂 ).
Οπότε αυτό σημαίνει ότι με τον καιρό και εφόσον το «παιχνίδι» σου ανεβαίνει, ανεβαίνει παράλληλα και το στυλάκι που βγάζεις. Τώρα εννοείται ότι αν τύχω σε κάποια παρέα και βρίσκεται και αυτός το τυπάς, ότι σίγουρα δεν θα υπάρχει η ίδια δυναμική, αλλά σε γενικές γραμμές ένα «δυνατό» στυλ ισοδύναμή με μια καλή εμφάνιση.

Και ένα ακόμη παράδειγμα, ένας γνωστός μου έτυχε βρισκόταν σε μια συγκέντρωση, όπου μίλαγαν διάφοροι. Κάποια στιγμή πήρε ένας το μικρόφωνο να μιλήσει και εκεί που όλοι βαριόνταν (όπως και ο ίδιος), άρχισαν να κρέμονται από τα χείλη του και δεν κατάλαβαν πότε τελείωσε να μιλά και μάλιστα, όπως μου είπε, πολλοί συμφώνησαν με τα λεγόμενα του, άσχετα αν δεν ήταν και τα πιο σωστά. Φαντάσου και αυτό το έπαθαν οι άντρες.

Αυτά. Η συμβουλή μου είναι: «Να είσαι δυνατός όπως ο Πούτιν» 🙂

6 thoughts on “Θα γυρίσει ο τροχός, θα προσεγγίζεται και ο κυνηγός

 1. Σαρκ θα συμφωνησω στα περιςςοτερα απο αυτα που λες αλλα αν δεν εχεις την εμφανιση οτι και να κανεις πολυ δυσκολα μπορεις να τραβηξεις την προσοχη και να σου ανοιγουν αυτες… Δεν σε γνωριζω , ουτε ξερω πως μοιαζεις εξωτερικα(πιθανων αν σε εβλεπα να ειχα ολοκληρωμενη αποψη)αλλα με το παραδειγμα που μου λες στον χορο το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι εισαι αντικειμενα αρκετα ωραιος αντρας και σε συνδυασμο με την αυτοβελτιωση σου κ την εμπειρια χρονων εισαι σαυτο το επιπεδο.Συνοψυζοντας αν δεν εχεις εμφανιση δε πα να βγαζεις λογο επιπεδου χαρβαρντ δεν προκειται να εχεις αναλογη επιτυχια σαυτο τον τομεα.

  Μου αρέσει!

 2. Δεν νομίζω να έχει σχέση τόσο η εμφάνιση. Είμαι ο ίδιος όπως ήμουνα και όταν άρχισα το παιχνίδι, όταν το γύρισα στο direct, όταν άρχισα πιο πρόστυχο παιχνίδι κλπ.

  Για παράδειγμα έναν φίλο που ήμασταν για καφέ, μια κοπέλα ήρθε στο τραπέζι μας κ του ζήτησε να πάει στο τραπέζι τους γιατί ήθελε να τον γνωρίσει. Επίσης έχω αναφέρει και τον ξένο, τον οποίο και ήμουν παρών όταν τον προσέγγισε κάποια για να τον γνωρίσει, ενώ ένα βράδυ όπου ήμουν σε ένα μπαρ, πέρασε μια «αλήτρα» από δίπλα μου κ παρατήρησα ότι όλες οι γκόμενες τον κοίταζαν σαν ξερολούκουμο κ μία μάλιστα είχε πάει δίπλα στο τραπέζι του κ κάθισε εκεί (περιμένοντας κάτι ίσως). Τι κοινό είχαν αυτοί; Έβγαζαν μια «αύρα» από μακριά.

  Μια άλλη φορά επίσης, παλιά, είχα έναν φίλο κ έτυχε μας είδε μια γκόμενα που γούσταρα. Όταν πήγα να την μιλήσω με ρώτησε αν μπορώ να της γνωρίσω τον φίλο μου, τον οποίο ΔΕΝ γνώριζε και φυσικά δεν ήταν κ ο πιο εμφανίσιμος της παρέας. Όταν την ρώτησα γιατί, μου απάντησε «δεν ξέρω, κάτι βγάζει». Τότε ήμουν «τυφλός» και απλά δεν γνώριζα τι ήταν αυτό το κάτι…

  Σίγουρα αυτά τα σημάδια εγώ δεν τα έχω δει, πχ δεν με πλησίασε κάποια εντελώς άγνωστη (ακόμη κ αυτήν στο πάρτι είχαμε κάτι κοινό, ήμασταν σε πάρτι όπου οι περισσότεροι εκεί μέσα γνωρίζονται).
  Αυτό είναι και το σημείο που έχω ρίξει βάρος τον τελευταίο καιρό, άλλωστε πλέων δεν με νοιάζει να «παίξω», αφού όπως έχω πει κ κάμποσες φορές στα σχόλια, το στυλ μου παίζει για εμένα. Αυτό που δουλεύω είναι αυτό ακριβώς, η εντύπωση. Και δεν είναι κάτι που κάνω από… χτες, είναι κάτι που δουλεύω καιρό και σε πολλά άρθρα το έχω ψιλό θίξει.

  Σίγουρα, αν κάποιον του φαίνεται παράξενο αυτό, σημαίνει ότι απλά ΔΕΝ έχει δει ακόμη τίποτα. Άλλωστε έχω ξαναπεί ότι οι περισσότεροι παραμένουν οι ίδιοι όπως ξεκινήσανε, δηλαδή «παλεύουν» στα foras να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να εντυπωσιάσουν και μαντέψτε, αν «παλεύεις» για κάτι, σημαίνει ότι δεν το έχεις κ προσπαθείς να το βρεις κ αυτό φαίνεται κ στις γυναίκες.

  Μου αρέσει!

 3. Οπως έχω ξαναπεί η τεχνική του pickup είναι ΜΙΑ και τα στυλ όσα και των pua. Το στοίχημα είναι να βρεί κάποιος το στυλ του, να γινει δάσκαλος του εαυτού του και να ΜΗΝ αντιγράφει κανένα. Αν κάποιος δεν εφαρμόζει αυτά που διαβάζει στην πράξη θα μείνει στάσιμος για όλη του τη ζωή. Οταν κάποιος ιδρώνει και μάχεται να γίνει παίκτης έξω στους δρόμους και στα bar-δηλ να βγαίνει έξω όσες περισσότερες φορές μπορεί (μόνος ή/και με φίλους) και να κάνει παιχνίδι, σίγουρα χωρίς να το καταλάβει κάποια στιγμή θα γίνει…alpha! Και τότε ναι συμφωνώ με τον shark, θα δει οτι πολλές γυναίκες το «μυρίζονται» αυτό και θα τον πλησιάζουν…θέλοντας και μή! 🙂

  Μου αρέσει!

  1. Kseskier, πολυ σωστα…Οταν βγαίνεις εξω για παιχνιδι, ΚΑΙ εφαρμοζεις οτι διαβαζεις αποκτας τρομερη αυτοπεποιθεση, αρχιζουν να σε κοιτανε οι γυναικες και γινεσαι Alpha! Και ασε τους betaτζηδες να κλαινε 😉

   Μου αρέσει!

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.