Τα social media αλλάζουν το παιχνίδι

Παλιότερα, όταν κάποιος/α που δεν είχε πολλές παρέες ή δεν συμμετείχε σε δραστηριότητες που τον/ην έφερναν κοντά σε άτομα του αντίθετου φύλου, ο μόνος τρόπος για να γνωρίσει κάποιον/α ήταν να βγει έξω σε κάποιο μπαρ, καφέ, βόλτα σε πάρκο ή κλαμπ και σίγουρα το… ρητό της Ελληνίδας μάνας («βγες και καμία βόλτα έξω να γνωρίσεις κανέναν/καμία«) ήξερε που πάταγε.

Εκεί λοιπόν «πάτησαν» και τα παλιά Ελληνικά καμάκια, αλλά και η κοινότητα της σαγήνης ή του Pickup αν θέλετε. Τι καλύτερο από το να βγεις έξω και να κάνεις αυτό που έκαναν χρόνια τώρα οι παλιότεροι; Αλλά ο καιρός περνάει και οι αλλαγές επηρεάζουν και το παιχνίδι της προσέγγισης.

Όπως είπα και παραπάνω, όταν κάποιος άντρας ή γυναίκα ήθελε να γνωρίσει το έτερον ήμισυ, θα έβγαινε έξω. Ειδικά οι γυναίκες των μεγάλων πόλεων, έβγαιναν και μόνες τους έξω, σημάδι ότι έψαχναν για ταίρι και γι’αυτό σε πολλές PUA θεωρίες θα διαβάσετε για πολλές γυναίκες μόνες σε μπαρ (άσχετα αν εσύ απορείς γιατί δεν συναντάς ποτέ καμία γυναίκα μόνη σε μπαρ). Οπότε είτε σε γυναίκα μόνη, είτε σε γυναικοπαρέες, ήξερες ότι ψάχνουν ταίρι και δεν έχουν που αλλού να το βρουν, οπότε είχες πολλές πιθανότητες να την κερδίσεις.

Πλέων αυτό δεν ισχύει. Τα κοινωνικά «δίχτυα», όπως το Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat αλλά και πόσα άλλα, έχουν κερδίσει τις γυναίκες. Η σημερινή γυναίκα λοιπόν, έχει τόσες πολλές ασχολίες να κάνει με τον εαυτό της που δεν προλαβαίνει άλλα, όπως να αλλάξει ντύσιμο και βάψιμο ώστε να βγάλει την καλύτερη photo, να την ανεβάσει στα social media και να πάρει likes. Αν πάρει, η αυτοεκτίμηση της έχει φτάσει στα ουράνια ενώ αν δεν πάρει, θα προσπαθήσει με duck faces, με λίγο παραπάνω βυζί ή και κώλο, να τα πάρει.

Ενώ δεν της λείπουν και οι δεκάδες «γαμπροί» να της χτυπούν το… παραθύρι σχεδόν καθημερινά. Καμάκια, απελπισμένοι, καμμένοι αλλά και αλάνια, ωραίοι τύποι ή και παίχτες είναι καθημερινά στην λίστα με τις συνομιλίες της, τα σχόλια της κλπ. Δεν της λείπει δηλαδή το πέσιμο. Άσε δε που και οι μεγαλύτερες γυναίκες αποκτούν και Η/Υ για να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (aka Facebook), ώστε να δείχνουν σε περισσότερους τα κάλλη τους και γιατί όχι, να γίνει και κανένα παιχνίδι.

Οπότε πλέον όταν προσεγγίσεις μια άγνωστη γυναίκα σε ένα μπαρ, δεν είναι πλέον η μοναχική απελπισμένη που δεν μπορεί να βρει -εύκολα- άντρα και πρέπει να σου μιλήσει θετικά γιατί ίσως να μην ξανά μιλήσει σε άντρα για μέρες. Πλέων την περιμένουν δεκάδες αναπάντητα ή μη αναγνώσιμα μηνύματα στο –πιο έξυπνο μερικές φορές από την ίδια– τηλέφωνο της να τα απαντήσει.

Οπότε το πρόβλημα έχει ως εξής. Προσπαθείς να ντυθείς και να βγεις όσο πιο όμορφος μπορείς; Της έχουν ήδη στείλει καμιά 50αρια φωτογραφίες μόνο εκείνη την εβδομάδα με κοιλιακούς, «φουσκωμένους» καβάλους, ιδρωμένοι στο γυμναστήριο, παρέες σε πάρτι, χαβαλές κλπ.

Προσπαθείς να την neg-άρεις ή να το παίξεις «hard-to-get», με σκοπό να της δείξεις ότι δεν την έχεις ανάγκη και να ανεβάσεις έτσι την αξία σου; Της έχουν ήδη στείλει καμιά 50αριά μηνύματα μόνο εκείνη την ημέρα που της έχουν πει ότι την γουστάρουν, ότι θέλουν να την «σκίσουν», ότι δείχνει σέξι, ότι είναι «θεά», ότι την παντρεύονται εδώ και τώρα και γενικά άπειρα τέτοια μηνύματα, από διάφορες κατηγορίες αντρών, οπότε μάντεψε, δεν θα την ενοχλήσει και ιδιαίτερα.

Προσπαθείς να το παίξεις «caveman» ή «brutal» ή ότι άλλο πιστεύεις ότι θα την κερδίσεις; Και μάλιστα στον δρόμο; Μόνο εκείνη την εβδομάδα είχε κάμποσες προσκλήσεις για σεξ από αντίστοιχους -brutal- άντρες, πιθανότατα και πιο όμορφους ή πλούσιους από εσένα ενώ μπορεί να είχε πριν λίγο και την ξεπέτα της με το ραντεβού του διαδικτύου.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, η γυναίκα σήμερα που συμμετέχει στα κοινωνικά δίκτυα, έχει πολλές «προσφορές», ειδικά αν είναι πολύ όμορφη και η προσοχή της είναι συνεχώς στο κινητό της. Σε μια σχετική έρευνα βρήκαν ότι επτά στους δέκα νέους ζουν μια εικονική πραγματικότητα στο Facebook και προσπαθούν με διάφορα ψεύτικα τρικ να ανεβάσουν την αξία τους στο internet. Με λίγα λόγια το προφίλ σου στο διαδίκτυο (Facebook κυρίως) είναι πλέον η ταυτότητα σου, η βιτρίνα που θα πουλήσεις, το ποιος είσαι και τι κάνεις. Πολλές γυναίκες θέλουν να σε γνωρίσουν περισσότερο κυρίως από το προφίλ σου και όχι από το να της πει κάτι ένας φίλος σου για παράδειγμα.

Σίγουρα ένας άντρας θα πρέπει να είναι ικανός να γοητεύσει μια γυναίκα στον πραγματικό κόσμο και ο άντρας αυτός έχει ένα πλεονέκτημα. Αλλά όχι τόσο τρομερό πλεονέκτημα, όπως ήταν πριν 5-10 χρόνια για παράδειγμα. Πλέων αν έχεις ωραίο σώμα και γενικά «γυρνάς» και ανεβάζεις φωτογραφίες στο FB, τότε αυτόματα είσαι «in» και οι γυναίκες θα σου μιλάνε από μόνες τους. Οι γυναίκες συνεχίζουν να ψάχνουν τον ιδανικό άντρα και το ιδανικό πήδημα, αυτό δεν αλλάζει, αλλάζει όμως ο τρόπος που το ψάχνουν και η πρόσφατη σύλληψη του 38χρονου ζιγκολό που τον «ψάρευαν» από το διαδίκτυο, το αποδεικνύει. Πάνε τα παλιά καλά «πουράδικα», όπου όλο και κάποια παντρεμένη θα «τσίμπαγες» από εκεί, μας τα έφαγε το διαδίκτυο και αυτά. Άτιμη τεχνολογία, θα μας εξοντώσεις 🙂

Στο πρόβλημα του Pickup των μπαρ/κλαμπ, ένα ακόμη καρφί είναι και η οικονομική κρίση. Πλέων οι γυναίκες (πόσο μάλιστα και οι άντρες) δεν έχουν τα χρήματα που είχαν παλιότερα για να βγουν και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας, να πιουν και να κάνουν κεφάλι με ότι αυτό υπόσχεται σε έναν άντρα και προτιμούν τις παρέες στο σπίτι και τον «χαβαλέ» στο διαδίκτυο και στα αντίστοιχα chats, ενώ οι παρέες πλέον βγαίνουν συνήθως πολλοί μαζί είτε για οικονομία, είτε γιατί έχουν καιρό να τα πουν (και αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε όποιον επιθυμεί να προσεγγίσει κάποια, αν δηλαδή είναι σε παρέα με πολλούς άντρες και γυναίκες) και όσο περνάει ο καιρός θα χειροτερεύει το πρόβλημα.

Είμαι σίγουρος ότι όσοι προσπαθούν να ακολουθούν αποκλειστικά και μόνο το παλιό μοντέλο προσέγγισης (day game, night game κλπ), χωρίς να δώσουν βάση σε κοινωνικές δραστηριότητες (έχω γράψει πολλά άρθρα σχετικά με το θέμα αυτό) αλλά και το online game, θα τους παρασύρουν οι εξελίξεις και θα τους πετάξουν εκτός. Το διαδίκτυο ίσως είναι και καλή ευκαιρία, για όσους ασχολούνται με το παιχνίδι, αλλά έχει απίστευτο ανταγωνισμό. Δεν μετράει πλέον μόνο να είσαι alpha male, γιατί δεν θα έχεις μόνο να συγκριθείς με τα άτομα που γνωρίζει από την παρέα της, αλλά θα συγκριθείς με 100αδες που της την πέφτουν. Οι επιλογές της πλέον έχουν ανέβει πολύ, δεν έχει πλέον να διαλέξει ανάμεσα σε 10 γνωστούς της, αλλά σε 1000αδες «φίλους» του διαδικτύου.

Σίγουρα μπορείς να αντισταθείς στον πυρετό του διαδικτύου και να γνωρίζεις γυναίκες με τον κλασικό τρόπο, αυτό δεν θα αλλάξει για καιρό ακόμη. Αλλά κάποια στιγμή θα αλλάξει, τα πάντα θα γίνονται online και online θα γίνονται και τα «κονέ». Και οι εμφανίσεις εφαρμογών όπως το Winks, απλά θα σπρώχνει το ρεύμα προς τα εκεί.

9 σκέψεις σχετικά με το “Τα social media αλλάζουν το παιχνίδι”

  1. Πιο μλκια αρθρο σε pu δεν εχω ξανα διαβάσει…

    1. το να εχεις κοιλιακούς φετες στο φμπ δεν θα γ@@ τπτ αλλο απο καμια granny που θελει να ξανα νιώσει τα νιατα της,

    2. φωτο χωρις μπλούζα ή απο γυμναστήριο, παραπέμπουν σε πινάλα.. κ πουλ-μουρ απόγνωσης, η με τα εσώρουχα που φωνάζει <εχω 10 χρόνια να τον βρέξω) κανενας δεν γμισε κοινος με γυμναστήριο και την ατάκα ,

    3. το ψαχτιρι πισω απο μια οθόνη (γενικός και στα dating ακόμα) οσο ωραιος και να ειναι καποιος του στελνει το value του στον πάτο, δείχνει καθαρή έλλειψη αυτοπεποίθησης, social proof, preselection κτλπ.. οι πολλες φώτο με φεραρι και αυτες δειχνουν προσπάθεια εντυποσιασμού (το παλιο DHV που ειναι καργα DLV) και γενικός καθε φώτο ή και checkin αν θες…

    4. Καποια θεωρει οτι πεφτει πολυ η αξια της να ασχοληθεί με άγνωστους πεφτουλες στο ιντερνετ,

    5. Ο φοβος του τι ειναι ο αλλος κανει ακομα πιο δυσκολο το date

    αντιθέτως τα πιο νορμαλ προφιλ απο κοινους φιλους και φατσικά ρεαλ γνωριμία, το παιχνιδι παιζεται με κοινους κ αυτο μονο για 1 2 γραμμες κ date, και οχι με άγνωστα λιγουρια

    Ολοι αυτοι που περγιράφεις σαν (διαθέσιμοι γαμιάδες στο pool) για αυτην, ειναι σκουπιδάκια minions, σοβαρέψου

    (Οι αλφαδες κουκλοι του ιντερνετ εν δράση σχολιαζοντας φώτο) που να δεις κ τα pms

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=110334309327966&set=a.108356722859058.1073741826.100010541917009&type=3&theater τοσοι ομορφοι αλφάδες κανουν σχολια

    Μου αρέσει!

    1. Ευτυχώς που σχολιάζεις και εσύ rekis κ μαθαίνουμε τι είναι σωστό κ τι όχι, να’σαι καλά που μας έκανες την τιμή να μοιραστείς μαζί μας την γνώμη σου.
      ΟΚ, δεν λέω να μην σχολιάσεις, γι’αυτό κ υπάρχει η φόρμα των σχολίων άλλωστε, αλλά να καταλαβαίνεις πρώτα αυτό που διαβάζεις και μετά να σχολιάζεις.

      Ας τολμήσω να σχολιάσω αυτά που έγραψες:
      1) Το να έχεις σώμα στο FB ή γενικά να είσαι εμφανίσιμος, είναι ένα καλό άνοιγμα από τις γκόμενες. Θα σου πουν «έχεις ωραίο σώμα, γυμνάζεσαι καιρό;» ή θα σου μιλήσουν πρώτες για κάτι άλλο, έτσι για να πιάσουν κουβέντα μαζί σου. Από τα 10αδες λιγούρια του διαδικτύου, προτιμούν τα εμφανίσιμα λιγούρια κ το παρακάτω video το αποδεικνύει. Τι εμφάνιση έχεις; Γιατί αν δεν δείχνεις εμφανίσιμος και δεν σε πλησιάζει κάποια, λογικό είναι να αντιδράς έτσι, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν ισχύει.

      2) Διακρίνω μια ζήλια, οπότε δεν απαντώ, δεν έχει νόημα. Να’τανε η ζήλια ψώρα, λέει ο λαός, u know.

      3) Λάθος, απαντάς απλώς με βάση ότι έχεις διαβάσει και η συνεχής προσθήκη ορολογιών είναι η προσπάθεια σου να το κάνεις να δείχνει «ψαγμένο». Μάθε ότι το «ψαχτήρι» στο internet το κάνουν οι γκόμενες από τα τέλη του 90, όταν υπήρχε ακόμη το IRC (τι σου λέω τώρα, αυτά δεν τα λένε οι RSD για να τα μάθεις κ να τα λες με «ορολογίες» έτσι για το «ΟΥΑΟ»). Οπότε η μαλακία του στυλ «σου ρίχνει την αξία σου» είναι μια καραμέλα δίχως νόημα, που την επαναλαμβάνουν οι άσχετοι που δεν έχουν να αναπτύξουν επιχειρήματα. Οι γυναίκες το κάνουν, οι άντρες γιατί να μην τον κάνουν; Έλεος τώρα με το κάθε τι που σου «ρίχνει» την αξία σου, οι γυναίκες γνωρίζουν μέχρι και αλλοδαπούς μέσο internet (εδώ τι έχει να πει ο PUA που κρύβεις μέσα σου?).

      4) Αυτή η κάποια το ίδιο θεωρεί και για όσους της την πέφτουν στο δρόμο, boy και περισσότερα στο αμέσως επόμενο άρθρο.

      5) Μπράβο, με μια εικόνα μας έλυσες το θέμα του διαδικτυακού dating. Σοβαρά τώρα, αυτό που γράφω στο άρθρο και που φυσικά ΔΕΝ κατάλαβες, είναι ότι ακόμη και τα μπάζα (σαν αυτό που έστειλες), παίρνουν τα μυαλά της αέρα και θεωρεί τον εαυτό της μουνάρα, μόνο κ μόνο επειδή λαμβάνει τέτοια σχόλια. Αλλά το FB μικρέ PUA μου δεν είναι μόνο σαβούρια και οι καλές γκόμενες τα ίδια σχόλια λαμβάνουν, μόνο (και για να σου μάθω 5 πράγματα), στις σαβούρες στέλνουν όσοι θεωρούν ότι τέτοιες μπορούν να ρίξουν, στις καλές γκόμενες στέλνουν και ανάλογοι τύποι κ εδώ είναι μια που δεν είναι και 10αρι, αλλά τα σχόλια της τα λαμβάνει.

      Μου αρέσει!

  2. 1 Φιλε.. βιάζεσαι να με κρινεις προσωπικά και να πεις οτι ζηλευω, αυτο το Χωρις ρουχα για επίδειξη σώματος ειναι απαγορευμένο απο την ιδια RSD στο πρόγραμμα που ειχαν για online game, ακομα και το καλό αμαξι το απαγορευόσουν εκτος αν ετυχε να φενεται ^τυχαιος^… επειδη κρίνεται το εγω σου απο τα γραφόμενα σου ασε την προσωπική επιθεση και μην εισαι τοσο self consious, απλα μαθηματικά ειναι, εδω κανονικό αμαξι εχει φιλος RSD και του προτειναν να λεει (ναι αλλα το ραδιο ειναι χάλια και το κλιματιστικό ) και να το μειωνει.. δεν καταλαβαίνεις την ουσια ? DHL = DLV και για να μην το παμε παλι σε πρωσοπικό… οσες κ αν εχω μιλισει για αυτο απεχθάνονται τους χωρις-ρουχα ποζεράκιδες.. ποζεριά = μαπα το καρπούζι, δεν θα σε πίσω αν δεν το καταλαβες παλι και θίγεται η μαεστριά σου στο πικαπ…

    2. Στην εικονα στην εστειλα για να καταλαβεις ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ μινιονς.. πως το λένε.. ειναι σαν να λες οτι επειδη τις σφυράνε 200 κ κορναρουν ενω τρεχουν με το αμάξι θα θεωρισει επιλογή το να πιαστεί απο τον προφυλακτήρα του οδηγού αλφά, η θα παει σε αυτον που σφύριξε να του τα κατεβάσει κ να τον φάει.. δεν παει ετσι ρε φιλε τι να κανουμε, θελει value για να παρει επιβεβαιωση, εδω κ εμενα μου την πεφτάνε κατι τυποι στο φμπ τι συμαινει αυτο? οτι κανω για καριερα τρανσεξουαλ? ας σοβαρευτουμε.

    3. Δεν λεω οτι η εμφανιση ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ στο online, ειναι το ΜΟΝΟ που μετράει, ομορφιά-καλό σώμα κτλπ, αυτο που προσπαθώ να σου εξηγήσω και ελπίζω τώρα να το καταλάβεις ειναι το σωστό σεταρισμένο προφιλ και το σωστό online game, με το κουκλα κανεμε αντ ειμαι μπλόκ δεν μαμάνε ουτε περνει αερα το μυαλό της.. μάλλον το αντίθετο.

    Εσυ μιλάς για 100δες, ενω το ποσοστό σωστών προφιλς και γκέιμ ειναι ουτε 3%, ακου και λιγο τον Jeffy, αν εγω δεν ειμαι μαμιας σαν εσενά στο online και ειμαι μικρός που εμαθε απο την rsd ορους.., δεν νωμιζω να μπορεις να πεις κατι για αυτον που ειναι η δουλεια του να βγεις date με φωτογραφίες και γραπτό λόγο. ανέλυσε τα δεδομένα και μη με κρίνεις προσωπικά γιατι ειμαι πολυ self consious και θα παθω κατι, η απλα ρωτα μια φιλη σου τι λεει για τους ποζεράκιδες ανορθόγραφους -γκανεμε αντ κυκλα ιμε μπλωκ- που ειναι το 98% της

    Μου αρέσει!

    1. απο την ιδια RSD στο πρόγραμμα που ειχαν για online game

      Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω, είναι άνευ ουσίας το να ασχολούμαι με θεωρίες των RSD. Αλλά επειδή έγραψες πολλά σχόλια, θα σου απαντήσω.

      1) Δεν κατάλαβα τι λες, sorry. Τα γράφεις όλα μαζί και δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Τι εννοείς με το ότι είμαι self consious; Μίλα Ελληνικά φίλε μου για να σε καταλαβαίνω, μην μου πετάς ορολογίες των PUAs plz, να χαρείς.

      2) Δεν έχεις καταλάβει γρι από το άρθρο. Τι εννοείς όμως ότι θέλει value για να πάρει επιβεβαίωση; Δεν μπόρεσα να καταλάβω.

      3) Ωραία, επειδή το λέει ο Jeffy σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. ΟΚ. Ο Jeffy λεβέντη μου μιλάει για την Αμερική, εγώ σου μιλάω για εδώ τι παίζει αν και λίγο πολύ παντού το ίδιο ισχύει. Ποια δεδομένα να αναλύσω, μου δίνεις τίποτα δεδομένα;

      «το κουκλα κανεμε αντ ειμαι μπλόκ» θεωρείς ότι το λένε όσοι έχουν «σωστό online game»; Έτσι είναι το σωστό online game; Οι Έλληνες πηδάνε χρόνια τώρα από το net χωρίς να περιμένουν τις θεωρίες του Jeffy, επί της ευκαιρίας.

      ανορθόγραφους πεφτουλες σαν εμενα (η και χειρότερα) χαχαχα , κανε ενα φεικ με γυναίκα μοντέλο, κ ενα με αντρα μοντέλο, κανε μερικα add ασε το παιχνίδι να πιάσει πλοκάμια.. ΔΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ τι γινεται!!!!!

      Δεν έχω χρόνο να κάνω fake λογαριασμούς για να δω τι γίνεται, sorry.

      αλλα αυτα δεν στα εχει μάθει η rsd κ εσενα.. αντε μην σου κάνω κανα /slap τωρα!!! για online game μιλαμε εδω!

      Αν περίμενα να με μάθουν οι RSD, κλάφτα. Το IRC δεν ήταν online game, τι άλλο θα διαβάσω 🙂

      εχεις παρατηρήσει οτι τα καλα κομμάτια εχουν κλειδωμένα προφιλ στο φμπ και στα σχόλια εχουν κυριος φιλες παρα ασχετους/ή επίδοξους , γενικα προσέχουν πολυ ποιους βαζουν εκει,

      Αν δεν τις έστελναν 300 μηνύματα την ημέρα και δεν τις έπρηζαν τα ληγούρια, σίγουρα δεν θα τα κλείδωναν και αυτές.

      ολα ειναι σχετικά αλλα θελω να επικεντρωθούμε στο ΠΩΣ γινεται το online γκέιμ (για μια μέση νορμαλ Ελληνίδα) (εκτος απο το να εχουμε καλή φάτσα) και το τι επίδραση-επιλογές δινει σε αυτες

      Χαίρω πολύ. Μόνο που το άρθρο δεν αφορά το πως γίνεται το online game, αυτό θα το αναλύσω άλλη στιγμή, αλλά το τι συμβαίνει σήμερα.

      Μου αρέσει!

  3. ΥΓ. ανορθόγραφους πεφτουλες σαν εμενα (η και χειρότερα) χαχαχα , κανε ενα φεικ με γυναίκα μοντέλο, κ ενα με αντρα μοντέλο, κανε μερικα add ασε το παιχνίδι να πιάσει πλοκάμια.. ΔΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ τι γινεται!!!!!

    Ναι οτι θα εχει επιλογές θα εχει, παμε μετά στο ποσες απο αυτες απο κοντα θα πιασουν τον απόλυτο πατο, και ναι, μπορει να βρει κατι που να της αρεσει για lay, (μαλλον οχι το γυμνασμένο μοντέλο τελικα.. αλλα εναν καλό ασπούμε) τιποτα απο αυτα δεν ^αλλάζουν τα δεδομένα^ όμως

    ψαχτίρι εκανα μεγαλέ στο grnet και επερνα οπ@ απο τα κονέ για να εχω value και να πατάω ban/kick betas και να δινω +voice στον στόχο μου με τον chanserv, αλλα αυτα δεν στα εχει μάθει η rsd κ εσενα.. αντε μην σου κάνω κανα /slap τωρα!!! για online game μιλαμε εδω!

    ομορφιά τσέκ,
    ποζεριά χ
    social proof τσεκ
    preselection τσεκ
    πεφτουλεικο-cold aproach x (εκτός τυπου tinder, με καλα οπενερς)

    αυτα!

    Μου αρέσει!

  4. + οτι αν η αλλη ειναι καλό δεν θελει το instagram στη παραλία, στο περίπτερο, στη δουλειά, στη πολυκατοικία το βλεπει συνεχώς ακουει πολλαααααα, κ γενικα καπως ετσι παει το πράμα, αν δεν ειναι καλη… παμε παλι στην φώτο που έστειλα (ειχα βρει κ καλύτερες με κροσσακια που δεχονται προτάσεις γάμου με εικόνες απο λουλούδια ρομαντικά πραγματα κ τετοια αλλα να παρακαλάνε ομως!!… ) αλλα νωμιζω ευθυμήσαμε με την πρώτη εικόνα αρκετά, εν τελη.. την πραγματική αξια της θα πεταχτώ να πω σαν τσουτσου παλι την ξέρει ειτε ειναι χοντρή κρόσσ, ειτε οχι

    Μου αρέσει!

  5. btw τι γαματες εποχές… hi a/s/l τοτε το ψαχτίρι πριν την ορδή τον μινιονς (που λεω παραπανω που μπήκαν IRC γκέι, μεσήλικες, παππούδες, afcaδες) ηταν απιστευτα εύκολο εκει να κανεις φιλες και να βγεις.. τι εποχές λεμε τωρα? 96 97

    Μου αρέσει!

  6. ασχετο.. εχεις παρατηρήσει οτι τα καλα κομμάτια εχουν κλειδωμένα προφιλ στο φμπ και στα σχόλια εχουν κυριος φιλες παρα ασχετους/ή επίδοξους , γενικα προσέχουν πολυ ποιους βαζουν εκει, (δεν αναιρώ οτι δεν θα μπαίνει tinder οταν την πιάνει) φυσικά δεν αναιρώ οτι μερικες εχουν ακομα και instagram και ζουν για τα likes κ αντάρουν οτιδήποτε και ειναι εθισμένες στην online επιβεβαίωση (αλλα τωρα με μια τετοια να κανεις γκειμ… χμμμμ…. εισαι σιγουρος οτι το θες τοσο πολυ?) ολα ειναι σχετικά αλλα θελω να επικεντρωθούμε στο ΠΩΣ γινεται το online γκέιμ (για μια μέση νορμαλ Ελληνίδα) (εκτος απο το να εχουμε καλή φάτσα) και το τι επίδραση-επιλογές δινει σε αυτες

    Μου αρέσει!

  7. ΥΓ. η πιο πιδηχτούλα (7ρι) που εχω βγει απο badoo ειχε fake fb profil και 50 φιλους (ολοι απο το badoo) (ναι ,ειχα και φεικ γυναικειο στο αντρο της αθλιότητας) αλλα ομως ειχε και σχέση και ηθελε να παω σπιτι της στις 10 το βράδυ με την δικαιολογία για φορματ στο λαπτοπ (ακου τωρα) αλλα νωμιζω οτι αυτη δεν πιανεται.. ασε που δε ξερω γιατι δε πηγα τελικα για το φορματ, παντος γενικά οπου 2 φμπ προφίλ, να ξέρετε οτι τρώει απο online εχω τυχει σε 3-4 τετοιες περιπτώσεις (τι πστις στάλκερ ειμαι.. για εγκυκλοπεδικους λογους :P)

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.