Πως να γνωρίσεις και να πάρεις το τηλέφωνο μιας γυναίκας που συνάντησες στον… δρόμο

Περπατάς στον δρόμο και βλέπεις κάποια που σου αρέσει και θέλεις να την γνωρίσεις. Πως όμως το κάνεις;

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά το να αρχίσεις να γνωρίζεις γυναίκες εκτός από τα στάνταρ στέκια (μπαρ πχ), είναι ένας ιδανικός τρόπος να εξασκήσεις και τις γνώσεις σου, αλλά αν διευρύνεις και τον κύκλο σου.

Οπότε τα βήματα που μπορείς να κάνεις, είναι:

1. Πλησίασε την χαμογελώντας και πες της ένα απλό «γεια σου, τι κάνεις;» και συστηθείτε.

2. Ρώτησε την που πήγαινε και γενικά μιλήστε λίγο. Να είσαι άνετος, αλλά μην προσπαθείς να το παίξεις μάγκας. Εσύ την πλησίασες.

3. Προσπάθησε να καταλάβεις αν είναι διατεθειμένη να σου δώσει το τηλέφωνο της από τις αντιδράσεις της. Σου χαμογελάει; Θέλει να μιλήσετε; Αν δεν γυρίσει καν να σε κοιτάξει ή αν δεν σου χαμογελάσει, τότε θα πρέπει να της πεις «χάρηκα για την γνωριμία, αλλά πρέπει να φύγω».

4. Εάν εξακολουθεί να σου μιλάει, τότε κάνε την κίνηση και ζήτα της το τηλέφωνο. Μην επιμένεις, αν στην αρχή δεν σου το δώσει. Δείξε της σεβασμό, άλλωστε σε ξέρει ελάχιστα. Μπορείς να της πεις κάτι όπως «Είσαι καλή και θα ήθελα να τα ξανά πούμε. Θα μου δώσεις τον αριθμό σου για να γνωριστούμε καλύτερα;»

5. Στην περίπτωση που η ανταπόκριση της είναι θετική, αλλά διστακτική προς το τηλέφωνο, τότε μπορείς να της δώσεις το δικό σου.

Να θυμάσαι: Επειδή δεν είναι σε mood γνωριμιών, ενδεχομένως να μην σου δώσει το τηλέφωνο της, ειδικά αν δεν περάσατε κάποια ώρα μαζί. Επίσης η γυναίκα ξέρει ότι ο αριθμός σημαίνει πιθανών σχέση ή ραντεβού, δηλαδή πιο βαθιά γνωριμία, γι’αυτό και αν δεν σου το δώσει, δεν σε βλέπει σαν μελλοντική της σχέση. Επίσης, παίζει και το σενάριο να είναι ντροπαλή. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι έτοιμος να ζητήσεις κάποιο άλλο είδος επικοινωνίας, πχ Facebook.