Μας αφήνει χρόνους το night game;

Clubbing. Η απόλυτη έξοδος των εφηβικών μας Σαββατόβραδων -και όχι μόνο. Θυμάμαι με την παλιοπαρέα που περιμέναμε πως και πως να έρθει το Σάββατο (γιατί δεν είχαμε και σχολείο το Σ/Κ) και να πάμε στα μεγάλα κλαμπ, όπου κυριότερος σκοπός μας ήταν φυσικά το πέσιμο.

Αγοράζαμε τα must ρούχα της εποχής (πχ Levi’s 501) και μια καλή μπλούζα και φυσικά τα απαραίτητα ζελέ και κολόνια (που συνήθως έκλεβαν όσοι είχαν μεγαλύτερα αδέρφια και μας καβάτζωναν έτσι όλους μας -μην κοιτάτε σήμερα, τα 90s ήταν μαζί με όλα τα άλλα και η καλύτερη εποχή για φιλίες) και βγαίναμε για τι άλλο, καμάκι.

Από εδώ ντυνόμασταν 🙂

Τα κλαμπ «έσβησαν» τις παλιές καλές ντίσκο (τις οποίες δυστυχώς δεν πρόλαβα) και με την σειρά τους ήταν ο χώρος όπου θα συναντούσες το άλλο σου μισό. Συνήθως οι γυναίκες υπερτερούσαν τους άντρες, κάτι στο οποίο βοήθαγαν και οι πορτιέρηδες των μαγαζιών αυτών.

Πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι προσπαθούσαν (και προσπαθούν) να κρατούν μια καλή αναλογία αντρών-γυναικών, ώστε οι γυναίκες να είναι περισσότερες (με τις πιο όμορφες φυσικά να είναι στα hot σημεία του κάθε μαγαζιού) και έτσι οι άντρες να παραμένουν στο μαγαζί, πίνοντας (γιατί ως γνωστών το ποτό διώχνει κάθε κοινωνική φοβία) αλλά και κερνώντας όσες θέλανε να γνωρίσουν. Οι παλιοί ίσως να θυμάστε το τι πόρτα έπεφτε αν δεν ήσουν καλά ντυμένος Σάββατο βράδυ.

Χωρίς duckfaces και άθλιες selfies για να δείξουμε ότι δήθεν διασκεδάζουμε (την «ψεύτικη» διασκέδαση του σήμερα). Αυτοκίνηση Club – Αθήνα.

Το να πας σε ένα κλαμπ λοιπόν, ήταν ο απόλυτος τρόπος για να γνωρίσεις κάποια γυναίκα. Παρότι υπήρχε ανέκαθεν η φοβία προσέγγισης, το μόνο που χρειαζόσουν ήταν ένα σπρώξιμο από την παρέα, μια σχετικά καλή εμφάνιση (αν δείτε τίποτα παλιάς σχολής καμάκια, θα παρατηρήσετε ότι προσέχουν πάντα το ντύσιμο τους και φυσικά το μαλλί τους -must αυτό) και καμιά φορά ελάχιστες χορευτικές ικανότητες.

Το ψηστήρι γίνονταν σχετικά άμεσα, κυρίως γιατί και οι γκόμενες πήγαιναν εκεί γι’αυτόν τον σκοπό, αλλά και γιατί δεν υπήρχε το internet (και οι πολλές δραστηριότητες του σήμερα) για να έχουν και άλλες ευκαιρίες γνωριμίας (όπως ανέφερα και εδώ), οπότε έβαζαν και αυτές νερό στο κρασί τους πολλές φορές.

Γιατί πως να το κάνουμε, δεν χρειάζονταν PUA καταστάσεις και ψευτό-Alpha male τεχνικές για να πηδήξεις ή να γνωρίσεις κάποια, ο κόσμος γνωρίζονταν και έτσι. Τιμή στα παλιά και ένδοξα καμάκια λοιπόν, όπου έπρεπε να τα κάνουν όλα μόνοι τους χωρίς την βοήθεια των instructor, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσουν τις διάφορες -κοινωνικές και μη- καταστάσεις του χτες.

Δεν μπορώ να αναφερθώ στο παρελθόν και να μην δείξω τα παλιά καμάκια, έστω και από ταινία.

Τελευταία όπως το σκηνικό έχει αρχίσει να αλλάζει. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι είτε οι άντρες να υπερτερούν αριθμητικά τις γυναίκες και μάλιστα κατά πολύ, είτε να υπάρχουν στα μαγαζιά μεγάλες παρέες αντί για τις παρέες 2-3 ατόμων. Και δεν αναφέρομαι σε μεγάλες γυναικοπαρέες, αλλά σε παρέες όπου υπάρχουν και κάποιοι άντρες («καληνυχτάκηδες», «ταξί», άσχετοι ή φίλοι), όπου εκεί τα βρίσκουν σκούρα όσοι δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις λεγόμενες «mixed» παρέες (και φυσικά αν κρίνουν ότι είναι απλά φίλοι και δεν έχουν σχέση μεταξύ τους).

Από την μια φταίει σίγουρα η οικονομική κρίση (ή οι οικονομικοί κροίσοι αν θέλετε), όπου σαφώς έχει γονατίσει πολύ κόσμο (και θα γονατίσει ακόμη περισσότερο στα χρόνια που έρχονται και παρότι δεν το προφητεύει ο Λεβέντης αυτό, θα το δείτε να γίνεται), όπου ο κόσμος θα αδυνατεί να τα βγάλει πέρα και δεν θα μπορεί να δίνει τα 10€ (περίπου, χωρίς ταξί ή άλλα πρόσθετα έξοδα που συνοδεύουν το Σαββατόβραδο) για να πάει στο κάθε κλαμπ ή και στα μπαρ.

Μεγάλη μερίδα κόσμου έχουν πάρει και τα μπουζούκια (και άλλοι τρόποι διασκέδασης), όπου με την «βοήθεια» της κρίσης πολύς κόσμος προτιμά να βγαίνει απευθείας σε αυτά με την παρέα του, παρά να πηγαίνει για 1-2 ποτά κάπου αλλού και μετά να καταλήγει εκεί, όπως συνέβαινε και παλιότερα.

Από την άλλη, το internet και τα άλλα κοινωνικά μέρη για γνωριμία, όπου δεν είναι και λίγοι αυτοί που προτιμούν να μαζεύονται παρέα σε ένα σπίτι και να κάνουν τον χαβαλέ τους εκεί πέρα, αδιαφορώντας για το αν θα βγουν έξω (γιατί παλιότερα δεν ήταν και λίγοι αυτοί που αν έμεναν μέσα Σαββάτο βράδυ, ένιωθαν λες και θα τους εκτελούσαν την επομένη).

Είμαι σίγουρος ότι το μεγαλύτερο και πιο «in» κλαμπ των επόμενων χρόνων θα είναι το Facebook, όπου θα μαζεύονται οι μάζες το βράδυ και θα… παρτάρουν ανταλλάσσοντας ψευδές ειδήσεις και κάνοντας χρήση των like και των άλλων emoji αντιδράσεων που πρόσθεσε το FB πρόσφατα για να τονώσει το ενδιαφέρων των ζόμπι-χρηστών του (ναι ζόμπι, πείραμα συσχετίζει τον εθισμό στο Facebook με την κοκαΐνη). Let’s party baby.

Στο πρόβλημα αυτό των λιγοστών γυναικοπαρεών, έρχονται να προστεθούν και άλλα προβλήματα, που θα αναλύσω παρακάτω.

-Για παράδειγμα οι γυναίκες/γλάστρες των μαγαζιών, όπου τις βάζουν κοντά στην είσοδο επίτηδες ώστε ο ανυποψίαστος πελάτης να θεωρήσει ότι είναι και οι ίδιες πελάτισσες και να υπάρχει έτσι κάποιο ενδιαφέρων. Πολλές φορές συμβαίνει να είναι σερβιτόρες ή μπαργούμαν των μαγαζιών αυτών και έρχονται με άλλες φίλες και αυτό γίνεται όταν το μαγαζί δεν γεμίζει από πολλές γυναίκοπαρέες.

-Τα -υποψιασμένα στο καμάκι- γκαρσόνια ή οι υπεύθυνοι τους, όπου το μάτι τους παρακολουθεί συνεχώς για «ύποπτες» κινήσεις και δεν το έχουν σε τίποτα να σε κάνουν ρεζίλι, προκειμένου να «σώσουν» την αθώα κοπέλα από τα νύχια σου. Πολλοί από αυτούς είναι beta και τις έχουν βάλει στο μάτι, ελπίζοντας με αυτόν τον τρόπο να τους συμπαθήσουν. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, θα τους δεις να κάθονται με τις ώρες στο τραπέζι του «θύματος» και ίσως να τις κεράσουν κιόλας, ελπίζοντας φυσικά προς την «ανταμοιβή» της… γενναιότητας τους.

-Οι -άσχημες συνήθως- φίλες της, οι οποίες είναι κάμποσες και την περικυκλώνουν όπως την βασίλισσα στο σκάκι. Αν αντιληφθούν ότι παίζει καμάκι και δεν έχεις λάβει το ΟΚ από την ίδια, θα μπουν στην μέση. Αυτό γινόταν από… αρχαιοτάτων χρόνων, αλλά δεν παύει να αποτελεί πρόβλημα, ειδικά αν είσαι στα πρώτα σου βήματα στο παιχνίδι. Φυσικά αυτό δεν γίνεται πάντα, πολλές φορές οι φίλες κάποιας που προσέγγισα μου έδωσαν χώρο, όταν είδαν ότι και αυτήν ενδιαφέρεται.

-Τα εξυπνοτηλέφωνα όπου απασχολούν πολύ ώρα τις γκόμενες και δεν τις αφήνουν να παίξει λίγο το ματάκι τους. Εκεί μπορείς να τις προσεγγίσεις τελείως χύμα, αλλά κινδυνεύεις να φας άκυρο επειδή θα λάβει λάθος τις προθέσεις σου (παρεξηγούνται πολλές φορές και μπορεί να σου πουν «καλά δεν βλέπεις ότι μιλάω/έχω δουλειά;»). Σε τέτοιο σημείο θα έρθουν οι δύο παραπάνω περιπτώσεις για να την «σώσουν».

-Ορισμένες κορασίδες (κυρίως κάτω των 24ρων) όπου αρέσκονται στο να γειώνουν τους άντρες. Συνήθως το κάνουν όταν τις προσεγγίζει κάποιος που δεν έχει τόσο δυνατό παιχνίδι ή έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από αυτές, ενώ άλλες το κάνουν από ικανοποίηση (το έχω ακούσει και το λέω).

-Η αύξηση των ατόμων που θέλουν να κάνουν πέσιμο. Δεν λέω ότι είναι κακό, αυτό που λέω είναι ότι στα hot μαγαζιά που μαζεύονται πολλές ωραίες γυναίκες, βλέπεις και πολλά καμάκια να μαζεύονται επίσης (σχετικά ή άσχετα με το Pickup). Αυτό προκαλεί ανταγωνισμό και μην σου φανεί παράξενο αν δεις σε μια ωραία γυναίκα να την έχουν προσεγγίσει 2-3 όση ώρα είσαι εσύ εκεί. Από αυτούς που τις προσεγγίζουν, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να μιλούν/φέρονται, με αποτέλεσμα να τις ξενερώνουν και είτε να την κάνουν από εκεί, είτε να αντιδρούν περίεργα στον επόμενο -έστω αρχικά, άσχετα με το τι επίπεδο παιχνιδιού έχει.

Αυτό με τα πολλά «καμάκια» προκαλεί και άλλα προβλήματα στο θέμα «night game». Γιατί κάνει τους υπεύθυνους πιο υποψιασμένους και τους προκαλεί να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά (όπως αναφέρω και παραπάνω). Αυτό το κάνουν για δύο λόγους (κατά την άποψη μου), πρώτον γιατί δεν θέλουν να ενοχλούνται οι γκόμενες από φόβο μήπως δεν ξανά έρθουν (και δεν υπάρχει έτσι η κατανάλωση των ποτών-μπόμπας από τους άντρες) και δεύτερον τους ενδιαφέρει περισσότερο να τις κεράσεις πρώτα μερικά σφηνάκια και να τις προσεγγίσεις, από το να πας έτσι στο χύμα-cold (του στυλ: «κάτσε ρε μάστορα, θα μαμήσεις ΟΚ, αλλά να μην βγάλουμε και εμείς το κατιτί μας, κλέφτες θα γίνουμε;»).

Πως να μην είναι έπειτα υποψιασμένοι οι υπεύθυνοι; Φανταστείτε τώρα 3-4 παρέες από 2-3 άτομα η κάθε μια, να πάνε από 3-4 μαγαζιά σε μια νύχτα με την παρακάτω λογική

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Ας πούμε ότι ανοίγει ένα νέο μαγαζί (ονόματι… «Club» για παράδειγμα και φυσικά αν ήμουν η Apple θα το καταχωρούσα σαν δικό μου το όνομα και μετά θα έκανα μηνύσεις). Στην αρχή θα γεμίζει συνεχώς από γυναίκες, μέχρι να διαδοθεί στα «στέκια» και να αρχίσει να γεμίζει και αυτό με επίδοξα καμάκια. Έτσι οι γυναίκες την κάνουν από εκεί (γιατί το μαγαζί έχει πλέον «βρομίσει», όπως μου το είχε πει μια όταν την ρώτησα σχετικά), με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σιγά σιγά σε Κ.Ψ.Μ. Τι να κάνει μετά και ο επιχειρηματίας, θα διοργανώνει διάφορα events για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρων (με λίγα λόγια, να μαζεύει γυναίκες, γιατί κακά τα ψέματα έτσι κρατιέται ζωντανό το ενδιαφέρων για ένα μαγαζί).

Video που ψάρεψα τυχαία και δείχνει την διασκέδαση του τότε. Εκτός από τις σωστές αναλογίες ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, ο κόσμος τότε έβγαινε για να διασκεδάσει, κάτι που σήμερα δεν κάνει (έχουν αλλάξει και πολλά στις ζωές μας, είναι σίγουρο αυτό). Παρότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο ίσως για την νεολαία των 80-90s, ειδικά της επαρχίας από που είναι το video, ο κόσμος την ζούσε όμως την νύχτα.

Δεν λέω ότι το παιχνίδι αυτό έχει «τελειώσει» και ότι θα πρέπει να το βγάλεις από τις επιλογές σου, αλλά προς τα εκεί πηγαίνει σιγά σιγά (και αναφέρομαι στις ελάχιστες επιλογές αθώων κοράσιων και όχι σε δυσκολία παιχνιδιού τύπου «night VS day»). Σίγουρα θα παραμείνει η επιλογή όσων θέλουν να βγουν να χορέψουνε (αν και τα salsoπαρτα θα ρουφήξουν περισσότερο κόσμο στο μέλλον και σιγά μην θέλει ο άλλος/η να πάει μετά στο κλαμπ), αλλά η νύχτα αλλάζει, ναι ίσως με αργούς ρυθμούς αλλά αλλάζει, βλέπε και αύξηση μπουζουξίδικων, φαγάδικων, κουτουκιών και άλλων εναλλακτικών τρόπων διασκέδασης. Και η αύξηση όσων ασχολούνται με Day, Social και Online Game το επιβεβαιώνει (αν και δεν γίνεται πάντα γι’αυτόν τον σκοπό).

Χωρίς να σε επηρεάσει η εμφάνιση και το προκλητικό «ντύσιμο», παρατήρησε διαφορά των παραπάνω video με αυτό. Πως το είπα πριν; Α, ναι, «events για να κρατιέται το ενδιαφέρων ενός μαγαζιού». Αν μάζευαν τα μαγαζιά 100 γυναικοπαρέες και 30 αντροπαρέες, σίγουρα κάτι τέτοια events δεν θα ήταν και πολύ της μόδας.

Πρώτη φορά που το παρατήρησα αυτό, ήταν σε κάνα δυο μεγάλα κλαμπ της Χαλκιδικής πριν μερικά χρόνια, όπου παρά το αμέτρητο πλήθος δεν ήταν και αντίστοιχα πολλές οι γυναικοπαρέες και φυσικά ήταν κάτι που είδα και στο εξωτερικό όταν πήγαινα για παιχνίδι. Σημειώστε ότι δεν μπορώ να είμαι ταυτόχρονα σε όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης για να μετράω κεφάλια και σίγουρα μπορεί στα στέκια σου να μην το έχεις προσέξει ή να μην ισχύει ακόμη, αλλά θα το δεις σε λίγα χρόνια (ή και πιο σύντομα) να συμβαίνει.

Πιστεύω ότι το καλό παιχνίδι θα παίζεται περισσότερο στα VIP μέρη των μεγάλων μαγαζιών (δηλαδή οι πιο hot γκόμενες θα βρίσκονται εκεί) με την… πλέμπα να παλεύει στο υπόλοιπα σημεία του μαγαζιού αναζητώντας καλούς στόχους. Επίσης μεγάλη σημασία θα δίνεται και στο στυλ/εμφάνιση του άντρα και σίγουρα και στο παιχνίδι του. Εφόσον οι άντρες είναι περισσότεροι (δες και τις παρακάτω φωτογραφίες), σίγουρα αυξάνεται και ο ανταγωνισμός. Οπότε σίγουρα ένα… γένι δεν θα φέρνει την άνοιξη και θα απαιτεί πλέον να είσαι τόσο στην πένα εμφανισιακά, όσο και στο παιχνίδι σου καλός, για να έχεις επιτυχίες.

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, έχω προσθέσει μερικές τυχαίες φωτογραφίες που βρήκα έπειτα από σχετική αναζήτηση στο Google και δεν είναι δικές μου. Ανέβηκαν εδώ για να δείξουν την μεγάλη διαφορά αντρών-γυναικών σε νυχτομάγαζα, Ελληνικά και ξένα. Όπως μπορείτε να δείτε, οι άντρες είναι υπερβολικά περισσότεροι από τις γυναίκες. Κλικ στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση.

Ελλάδα

Ola Ελληνικά (Nightstories.gr)

Πράγα

Παρίσι

Στοκχόλμη

Βιέννη

Η ιδέα χρήσης τέτοιων φωτογραφιών που αποδεικνύει το πρόβλημα, ανήκει στον RooshV, ο οποίος έγραψε παρόμοιο άρθρο για την Αμερική και το εντύπωσα όταν αναζητούσα πληροφορίες για το τι ισχύει επάνω σε αυτό το θέμα και έξω.

14 σκέψεις σχετικά με το “Μας αφήνει χρόνους το night game;”

 1. Ωραίος ο τίτλος αλλά εδώ έχουμε και το » Subject » του άρθρου . Η το ζουμί να το πω πιο λαϊκά.

  » αλλά η νύχτα αλλάζει, ναι ίσως με αργούς ρυθμούς αλλά αλλάζει, βλέπε και αύξηση μπουζουξίδικων, φαγάδικων, κουτουκιών και άλλων εναλλακτικών τρόπων διασκέδασης. Και η αύξηση όσων ασχολούνται με Day, Social και Online Game το επιβεβαιώνει (αν και δεν γίνεται πάντα
  γι’αυτόν τον σκοπό). »

  Γνήσιο Άρθρο.

  Keep it up Shark! Emoji

  Μου αρέσει!

 2. Αυτα που διαβαζω κα8ε φορα στο μπλογκ σε συνδιασμο με αυτα που βλεπω-ακουω αλλα και βιωνω κα8ημερηνα μου δημιουργουν την απολυτη απογοητευση κυριως οσον αφορα τον εαυτο μου και τη ζωη μου γενικοτερα…Δε θα ξεπερασω ποτε το scarcity mentallity κτλπ

  Μου αρέσει!

  1. Θα σου εγραφα Field report απο το τελευταιο βράδυ εξω να σ ανοιξει το ματακι..αλλα τοση αρνητικότητα προφανώς και δε βγαίνεις και αν βγαινεις δεν ανοιγεις και βγαινεις με αλλους αρνητικούς. αλλιως θα ηξερες ηδη οτι το αρθρο τα λεει πολυ σωστα αλλα ολα ειναι υπερ σου (εκτος απο το υποψιασμενοι μαγαζατορες παρτ που δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα)

   Μου αρέσει!

   1. εκτος απο το υποψιασμενοι μαγαζατορες παρτ που δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα

    Δεν αναφέρομαι σε μαγαζιά 1000 ατομων που δεν σε βλέπει κανείς. Αλλά αναφέρομαι σε μικρότερες καταστάσεις, εκτός και αν όλοι παίζουν σε μεγάλα στέκια.
    Δεν ξέρω αν γνωρίζεις, αλλά τον συνάδελφο του Κόντη τον είχαν σταμπάρει σε πολλά μαγαζιά και τους έδιωχναν όπου και αν πήγαιναν, ενώ σε άλλο φορουμ είχα διαβάσει το ίδιο και για άλλους (δεν έχω στοιχεία κ δεν θυμάμαι λεπτομέρειες).

    Επίσης έναν γνωστό μου του κάλεσαν την αστυνομία μόλις έκανε άνοιγμα (και δεν έφευγε όταν του το ζήτησαν), γιατί είχαν βαρεθεί τα καμάκια, έναν άλλο δικό μου του απαγόρευαν να πηγαίνει σε ένα μαγαζί και τέλος πάλι σε κάποιους άλλους που είχα πάει επίσκεψη κ θελήσαμε να βγούμε, μου είπαν ότι θα με πήγαιναν σε κάποιο μαγαζί αλλά τους είχαν σταμπάρει.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. φιλε Νικο πανω κατω οπως τα λες!!! ειμαι επαρχεια, wing Δεν υφισταται ουτε για πλακα, βγαινω με γνωστους μου που αυτοαποκαλουνται »λυκοι» αλλα καταλαβαινεις……. Κ εγω γενικα απειρος ειμαι δεν το παιζω ιστορια..8α η8ελα ομως πολυ να βελτιωθω…τουλαχιστον να προσπα8ησω!

   Μου αρέσει!

 3. »Πιστεύω ότι το καλό παιχνίδι θα παίζεται περισσότερο στα VIP μέρη των μεγάλων μαγαζιών (δηλαδή οι πιο hot γκόμενες θα βρίσκονται εκεί) με την… πλέμπα να παλεύει στο υπόλοιπα σημεία του μαγαζιού αναζητώντας καλούς στόχους.» Shark δώσε μια μικρή επεξήγηση σε σχετικό σχόλιο αν μπορείς..

  Μου αρέσει!

  1. Τι θέλω να πω. Ότι τις καλές κ δυνατές τις γκόμενες, αυτές που θα έκοβαν φλέβα οι περισσότεροι (αλλά κ τις γνωστές) θα τις βάζουν σε ειδικά σημεία του μαγαζιού (που δεν έχουν όλοι πρόσβαση ή είναι «ρεζερβέ» όλα εκεί γύρω), ώστε να έχουν πρόσβαση μόνον οι καλοί πελάτες που θα’ναι στα τραπέζια αυτά.
   Μου έχει τύχει σε μεγάλα κλαμπ αυτό κ στο εξωτερικό, πχ ήθελα να προσεγγίσω κάποια κ όταν έφτανα κοντά, ήρθε ένας κ μου είπε ότι δεν μπορώ να πάω προς τα εκεί.

   Σε άλλα μου έχουν πει ότι τα Σάββατα το σημείο εκείνο είναι «κλεισμένο» από μεγάλες παρέες. Κλάιν δηλαδή.

   Μου αρέσει!

 4. καλησπερα, θελω να ρωτησω για κατι που λες στο αρθρο σχετικα με την πορτα.αν παει καποιος μονος του σε ενα κλαμπ, και επειδη πολυ πιθανον παει για καμακι, «τρωει» πορτα επειδη οι πορτιεριδες το ψιλιαζονται; ή αφου ειναι μονο ενας αντρας σου λεει «δε βαριεσε ενας ειναι δεν χαλαει η αναλογια ανδρες – γυναικες»;

  Μου αρέσει!

  1. Κοίταξε, κακά τα ψέματα αν πας μόνος σου, θεωρείσαι αυτόματα «μπακούρι», εκτός αν έχεις τέτοιο στυλ που δεν θα τους κάνει να το σκεφτούν.
   Επίσης οι πορτιέρηδες σίγουρα κ ψιλιάζονται ότι πας για καμάκι κ σίγουρα είναι στο χέρι τους να σε αφήσουν ή όχι. Αν είχαν κ παλιά προβλήματα, σίγουρα δεν θα σε αφήσουν («sorry φίλε, είναι full το μαγαζί» ή «είναι άλλη βραδιά απόψε»)
   Επίσης τις hot μέρες δεν αφήνουν όποιον να’ναι, θα το έχεις προσέξει σίγουρα αυτό, γι’αυτό κ «εφευρέθηκαν» λύσεις του στυλ «με περιμένει μέσα η παρέα μου» ή «θέλω να βρω έναν φίλο» κλπ.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.