Πόσο εύκολο είναι τελικά το παιχνίδι για κάποιους;

Τελικά πόσο εύκολο είναι το φλερτ/παιχνίδι για κάποιους, έτσι; Ειδικά αν είναι κάπως γνωστοί ή αν γίνουν με κάποιον τρόπο, αυτόματα οι μετοχές τους ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Δείτε για παράδειγμα τον Κώστα Κοκκινάκη του Survivor, ο οποίος μπήκε solo στο παιχνίδι και βγήκε με σχέση [1].

Σημ.: Δεν παρακολουθούσα το Survivor και δεν γνωρίζω τι παίζει και ποιοι είναι αυτοί που αναφέρω παρακάτω. Τους έμαθα για τις ανάγκες του άρθρου. Που σημαίνει, αν είσαι φαν του συγκεκριμένου reality, μπορεί να εντοπίσεις κάποια λάθη που αφορούν τα πρόσωπα που αναφέρονται.

Είναι φαίνεται λίγο πιο τυχεροί, όσοι είναι ή έστω καταφέρνουν να γίνουν διάσημοι. Και μιας και μιλάμε για το Survivor, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που σφάζονται τα κοράσια για χάρη του [2], αν και ο ίδιος φαίνεται να λέει ότι δεν ισχύουν αυτά [3].

Η κοπέλα του Κοκκινάκη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Βέβαια το παρακάτω video διαψεύδει τόσο τον ίδιο, όσο και αυτούς που θεωρούν ότι η εμφάνιση περνάει απαρατήρητη από τις γυναίκες και επίσης μας δείχνει το πόσο λυσσασμένες δείχνουν οι γυναίκες, όταν κάποιον τον γουστάρουν (δεν αναφέρομαι στην Μελέτη προφανώς).

Γιατί το αναφέρω αυτό; Οκ, είναι γνωστό θα μου πεις ότι οι γυναίκες έχουν μια κάποια «τρέλα» για τους διάσημους, όποιοι και να είναι αυτοί. Και αν είναι και εμφανίσιμοι, η τρέλα αυτήν γίνεται καψούρα. Τι μας νοιάζει εμάς, θα απορήσεις, δεν πρόκειται να γίνουμε τραγουδιστές ή να πάμε στο Survivor.

Ο παρακάτω τύπος, ονόματι Κακουριώτης, το έχει βρει το παιχνίδι πως παίζεται. Τραγουδάς κάποια -ας τα πούμε- τραγούδια που έχουν πέραση στις νεαρές ηλικίες και έχεις έπειτα άπειρη πρόσβαση σε αιδοίο. Δείτε και άλλα video του για να δείτε για τι κάψιμο μιλάμε [4].

Και αν πιστεύεις ότι απλά έτυχαν τα παραπάνω περιστατικά και δεν χρειάζεται αν βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα, δες τι έγινε στην Σκιάθο όταν την επισκέφτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος [5]. Ο κόσμος μαζεύτηκε να τον υποδεχτεί σαν κάποιο τοπικό ήρωα, θυμίζοντας κάτι εποχές πριν από 30-40 χρόνια που ο κόσμος ήταν πιο αγαθός, κυρίως επειδή δεν είχαν κάτι άλλο να ασχοληθούν.

https://www.instagram.com/p/BWiZSDJnHgH/

Οκ, μπορεί οι περισσότεροι να είναι πολύ μπροστά και εγώ να είμαι λάθος. Άλλωστε τόσοι εκατοντάδες κόσμου να τον υποδέχονται με λουλούδια και χειροκροτήματα, δεν μπορεί να κάνει λάθος, έτσι δεν είναι; Και για να μην κοπάζει αυτήν η φρενίτιδα που ακούει στο όνομα Ντάνος [6], σημαίνει ότι κάπου κάνω λάθος εγώ και έχω χάσει μερικά -κοινωνικά- επεισόδια.

Τώρα αυτό που με κάνει να απορώ, είναι πως οι νέοι «θεοποιούν» κάποιον τόσο εύκολα, είτε πρόκειται για «επαγγελματία YouTuber», είτε για παίχτη ενός Reality, σε βαθμό να κάνουν σαν παλαβοί για να βγουν μια selfie μαζί του [7].

ΟΚ, κέρδισε σε ένα reality και; Τόσο άδεια είναι η ζωή μερικών που ακόμη και ένας νικητής ενός reality την δίνει αξία;

Μιλάμε το επίπεδο βλακείας έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν νομίζω σε κανένα άλλο μέρος του πλανήτη να υπάρχει τόση βλακεία μαζεμένη. Έχουν κλείσει έναν ολόκληρο δρόμο, για να δουν τους παίχτες του Survivor.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι οι γυναίκες, και μόνον όταν δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιον διάσημο για να του κάτσουν και μετά να γυρίσουν κυρίες στον σύντροφο τους («μα τι πάει να πει που ήμουνα; Με κάτι φίλες…«), θα επιλέξουν τον αμέσως καλύτερο και θα φέρω ένα παράδειγμα γιατί το ανέφερα όλο αυτό.

Ήμουνα τις προάλλες με έναν τύπο για καφέ. Ο τύπος είναι μούρη και ανακατεμένος με πολλές μπίζνες, «στεγνός» (όχι από ψιλά και από παρέα, αλλά από λίπος), γυμνασμένος και με κάμποσα τατουάζ. Μοιάζει κάπως με τον MMAer War Machine. Καμάκι μεν, αλλά άσχετος με το θέμα «Pickup» (όχι δηλαδή το «βγαίνω για παιχνίδι και πίνω και κανένα ποτό» που έχουμε εμείς, αλλά το «βγαίνω για ποτό και ότι κάτσει«, που έχουν οι περισσότεροι άντρες).

Εκεί που μιλάγαμε στον καφέ, δίπλα μας καθότανε δύο «αθώα» κοράσια, ηλικίας όχι μεγαλύτερης των 16χρ, άσχετα αν έδειχναν για μεγαλύτερες (δείτε για παράδειγμα την 14χρονη Danielle Bregoli και θα καταλάβετε τι εννοώ).

Κάποια στιγμή ακούω την μία να λέει στην άλλη «πρώτη εσύ» και αμέσως το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν ότι κάπου ήθελαν να πάνε και κάπως φοβόντουσαν. Επειδή ωστόσο συνεχώς κοιτούσαν προς το τραπέζι μας και συγκεκριμένα το παλικάρι που ήμασταν μαζί, θεώρησα πολύ πιθανό να θέλουν να έρθουν προς τα εμάς.

Οπότε και αποφάσισα να δω αν όντως ίσχυε αυτό που το ένστικτο μου θεώρησε ως πιθανό (το οποίο και δεν με έχει προδώσει σχεδόν ποτέ). Έτσι, μετά από λίγη ώρα, πήγα στο διπλανό τραπέζι που κάθονταν κάποιοι γνωστοί, για να τους πω ένα «γεια» και για να δω αν θα κάνουν κάτι.

Όταν πέρασα από δίπλα τους, άκουσα την μία να λέει «πάμε τώρα που είναι μόνος του«. Για να μην μακρηγορώ, ο τύπος τις χαιρέτησε ευγενικά γιατί δεν ήθελε να κάνει κάτι με τόσο μικρές.

Το περιστατικό μου θύμισε κάτι παλιότερες εποχές, όπου έβλεπα τις γυναίκες να χαζεύουν μερικούς άντρες, να τους παίζουν με τα μάτια και να τους προσεγγίζουν (σπάνια μεν, αλλά έκαναν επίθεση και οι ίδιες καμιά φορά) και απορούσα πως συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού οι γυναίκες μας έλεγαν ότι «αυτό και εκείνο». Τελικά σύντροφοι, δεν τραβάει μόνο το νινί καράβι, αλλά και ο καπετάνιος του καραβιού καμιά φορά σέρνει για πλάκα το ίδιο το νινί.

Έπειτα από λίγες ημέρες και σε ένα κλαμπ, όπου πήγαμε με το ίδιο το παλικάρι, καθίσαμε σε ένα ψηλό σημείο, ώστε να μας βλέπουν όλοι (ναι, τα κάνω κάτι τέτοια καμιά φορά). Κάποια στιγμή και ενώ ο τύπος πηγαίνει στην τουαλέτα, τον βλέπω να επιστρέφει με μια τύπισσα και να πηγαίνει στην παρέα της.

Τι είχε παιχτεί; Απλά η τύπισσα τον είχε σταμπάρει από ώρα, δεν μπορούσε να προσεγγίσει στην παρέα και τον πλησίασε στην τουαλέτα, όπου τον είπε ότι θέλει να τον γνωρίσει και του πρότεινε να πάει στην παρέα της.

Ω, μα είναι τόσο εύκολο τελικά να αποκτήσω την αίγλη των διάσημων; Τι γαμάτη εποχή για να ζεις…

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και μια άλλη φορά. Δίπλα μας καθόταν μια παρέα από μικρές (κάτω των 20χρ), κάτι που ισχύει και για τις περισσότερες κοπέλες που συχνάζουν στα κλαμπ, λίγες είναι μεγαλύτερες των 25χρ, τουλάχιστον αυτό βλέπω όταν τα επισκέπτομαι (I’m getting too old for this shit).

Μια από τις κοπέλες μας κοίταζε έντονα και έτσι πήρα το ποτό μου και την έκανα «γεια μας» με το δικό της και το άφησα εκεί. Ναι, μας κοίταζε, όπως κοιτάζουν οι γυναίκες όσους γουστάρουν, όσο και να φαντάζει απίστευτο σε κάποιους που θεωρούν ότι οι γυναίκες έχουν κάποιο είδος παρωπίδες στα μάτια τους και απλά γνωρίζουν κόσμο όταν τις προσεγγίζουν.

Θεώρησα λοιπόν ότι είναι πιθανών να μας φοβούνται, λίγο ότι ήμασταν μεγαλύτεροι τους, λίγο ότι μοιάζαμε κάπως με τον Danny Trejo, όποτε της έδωσα εγώ το πράσινο φως, για να δω τι θα κάνει μετά.

Και το έκανα αυτό για δοκιμή, μιας και δεν πρόκειται να την έπεφτα σε τέτοιες ηλικίες, άλλωστε αν με διαβάζεις καιρό, θα γνωρίζεις ότι δοκιμάζω πολλές φορές τα πάντα, ειδικά αν μια «θεωρία» μου καρφωθεί στο μυαλό και το δοκιμάζω κυρίως με γυναίκες που μου είναι αδιάφορες.

Το κοράσιο λοιπόν, αφού μίλησε για λίγο με την παρέα της, άρχισε να έρχεται στο μέρος μας και να χορεύει, ελάχιστα στην αρχή, περισσότερο μετά και κάποιες στιγμές μπροστά μας ή πιάνοντας μας κάπως δειλά, για να χορέψουμε μαζί της.

Οκ, παρότι είχαν καταναλώσει και κάμποσο αλκοόλ και ήταν έτσι άνετες, το θέμα που θέλω να θίξω με τα παραπάνω παραδείγματα είναι ότι οι γυναίκες, όταν θέλουν κάποιον, δεν θα διστάσουν μέχρι και να τον προσεγγίσουν οι ίδιες, για να τον γνωρίσουν.

Το παιχνίδι είναι αρκετά γελοίο αν είσαι εμφανίσιμος, τελεία και παύλα. Και αν ακόμη είσαι εξαιρετικά ντροπαλός, αν έχεις εμφάνιση και στυλ και θέλει κάποια να κάνει κάτι μαζί σου, όχι μόνον θα σου ζητήσει το τηλέφωνο σου, αλλά θα κανονίσει και το ραντεβού, θα βρει δικαιολογία να έρθει σπίτι σου και είναι ικανή να το πάρει μόνη της το «πράμα» και να το τοποθετήσει στην ειδική υποδοχή (Οκ, το σπίτι και το εργαλείο θα τα κάνει όταν δει και λίγο πράσινο φως. Αν δει ότι τα μασάς πάλι, δεν θα συνεχίσει).

Το αθώο κοράσιο δεν μπορεί να κρατηθεί…

Οι παλιότεροι αναγνώστες ίσως να θυμάστε όταν έλεγα ότι οι εποχές και το παιχνίδι αλλάζει, ότι οι γυναίκες πλέον γίνονται πιο «μούρες» και θα έχουν αυτές τα @@ να κάνουν τις κινήσεις, όταν οι άντρες θα κωλώνουν. Να λοιπόν που οι εποχές αυτές έχουν έρθει.

Και προσέξτε, μιλάμε για νεαρές ηλικίες. Όταν αυτές αύριο-μεθαύριο θα γίνουν 30άρες, θα το δίνουν για πλάκα το εργαλείο τους, για να μην πω ότι θα βγαίνουν πλέον οι ίδιες για καμάκι (όχι ότι δεν το κάνουν, απλά σήμερα είναι πιο μαζεμένες κάπως). Και μετά θα κάνουν επεμβάσεις αναζωογόνησης του κόλπου τους, για να το δώσουν φρέσκο στον άντρα που θα παντρευτούν, τον οποίο φυσικά και θα έχουν κορώνα στο κεφάλι τους.

Επίσης, από όλο αυτό τον «φραμπαλά», δεν πρέπει να ξεχνάμε και το online gaming, όπου και εκεί παίζει σημαντικότατο ρόλο η εμφάνιση. Αν πάλι θυμάστε, είχα αναφέρει τον φοβερό ανταγωνισμό που επικρατεί στο internet και όπου θα πρέπει να παλέψεις πολύ για να φανείς και φυσικά, αν δεν είσαι τουλάχιστον 6 στην εμφάνιση, τζάμπα θα προσπαθείς. Κάποιοι είχαν «επιτεθεί» τότε αυτές τις αναρτήσεις λέγοντας μου ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύουν. ΟΚ?!

Φαντάσου λοιπόν ότι στο Reddit, ένας οδηγός ονόματι «Gatsby’s Tinder Game» [8], όπου θεωρείται και ο καλύτερος οδηγός για το θέμα, αναφέρει:

…being attractive is #1. No shit. I’m not here to coddle you, Tinder is no fun if you aren’t attractive (or photogenic). So, don’t tell me that if you’re unattractive, Tinder is a waste of time.

Επίσης, έλεγα για το πόσο διαφορετικές είναι οι ξένες, πόσο πιο άνετες με το φλερτ και το πέσιμο, ενώ πάλι έγραφα ότι πολλοί το γύρισαν στο day και στο online gaming γιατί απλά δεν βλέπουν αποτελέσματα από το χύμα πέσιμο.

Τελευταία λοιπόν, βλέπω πολλούς να το έχουν γυρίσει εκεί. Πχ είναι κάποιοι που αναρτούν σε ομάδες, αλλά και σχετικά blogs, field reports από «πέσιμο» σε γυναίκες του Tinder, ενώ όλη η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από εκεί, πχ πως να ξεκινήσω, τι να πω, πως να βγω φωτογραφίες κλπ, ενώ οι κορυφαίοι στο άθλημα, παινευόντουσαν για τις θετικές ανταποκρίσεις τους, την στιγμή που στην Αμερική το Tinder και το σεξ με όποιον σχεδόν κάνεις match, είναι κάτι σαν παράδοση.

Μετά το σεξ οι γκόμενες είναι «γεια σας» και οι τύποι παραπονιούνται για flakes και αδυναμία 2ης συνεύρεσης, αλλά το θέμα είναι ότι σεξ και Tinder πάνε πακέτο για κάποιες. Και φυσικά θα διαλέξει τον καλύτερο που θα βρει εκεί, όπως πχ εσύ για παράδειγμα, αν πας σε κάποιο στριπτιζάδικο, εννοείται ότι θα διαλέξεις την καλύτερη για κάτι παραπάνω και όχι το μπάζο.

Κάποια στιγμή, είχε αναρτήσει μια γυναίκα λέγοντας τους ότι εντάξει ρε παιδιά, το παίζετε παίχτες αλλά δεν δοκιμάζετε κάτι άλλο εκτός από το Tinder, όπου εκεί οι γυναίκες είναι κάπως πιο εύκολες (λογικό άλλωστε, αφού εννοείται ότι μπαίνουν εκεί για αυτόν τον σκοπό και όχι για να βρουν φιλενάδες).

Κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση.

Και έπειτα από λίγο καιρό, βγήκε ένας τύπος από την Ολλανδία, για να παραπονεθεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην χώρα του και πόσο ζηλεύει την Αμερική. Και να φανταστείς ότι είχα γνωρίσει κάποιον Αμερικανό πριν από 2 περίπου χρόνια, όπου μου έλεγε ότι στην Ευρώπη οι γυναίκες είναι πιο εύκολες από εκεί. Τι να πεις…

Έτσι και όπως έχω πει και παλιότερα, το να βλέπεις κάποιον που να έχει θετικά αποτελέσματα στις προσεγγίσεις του και σε «ατάκες» που εσύ λες αλλά δεν βλέπεις πράσινο φως, δεν σημαίνει πάντα ότι εκείνος έχει καλύτερο παιχνίδι από εσένα. Να σκέφτεσαι και αν η εμφάνιση του συνέβαλλε σε αυτήν την ανταπόκριση.

Σίγουρα, το παιχνίδι για κάποιους είναι αστείο, το να βρουν γκόμενα τους είναι υπερβολικά απλό, γιατί απλά παίζει το στυλ τους για τους ίδιους. Αν δεν είσαι εμφανίσιμος ή επώνυμος, για να καταφέρεις να φτάσεις σε καλό επίπεδο, θα πρέπει να ρίξεις πολύ δουλειά από μέρος σου.

Κάποιοι θα θυμάστε ότι πριν μερικά άρθρα έγραφα ότι παράλληλα με την αυτοπεποίθηση σου, θα πρέπει να βελτιώνεις και την εμφάνιση σου, αφού είναι ευκολότερο να γίνει και επίσης είναι το πρώτο που βλέπουν οι γυναίκες. Και αν παρακολουθείτε το blog, θα θυμάστε τι «ντόρος» είχε γίνει τότε γι’αυτές μου τις απόψεις. Κρίμα που δεν είχα τότε το παρακάτω video.

Δείτε στο παρακάτω video, έναν τύπο που το παίζει στην αρχή nerd, σε σημείο που οι γυναίκες είναι έτοιμες να… αυτοκτονήσουν από βαρεμάρα, ώσπου να βγάλει την μπλούζα του και να αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον το όλο θέμα.

Γνωρίζω ότι η λογική του στυλ «μαλακίες είναι όλα αυτά, αφού οι γυναίκες δεν κοιτάζουν την εμφάνιση, αλλά το πόσο alpha male είναι ο άντρας» κλπ, είναι η εύκολη λύση εκείνου που βαριέται να αλλάξει προς το καλύτερο. Αν πχ ο Ντάνος ήταν σαν τον Πάγκαλο σε κιλά, σίγουρα δεν θα είχε την ίδια επιτυχία.

Άμα έχεις παιχνίδι και στυλ, τι να την κάνεις την εμφάνιση.

Θα ήθελα πολύ να σου πω ότι μπορείς να γίνεις ένα κορυφαίο alpha male με απλό τρόπο, όπου οι γυναίκες θα σε κοιτάζουν και θα στάζουν μέλι, αλλά δεν είμαι εδώ ούτε για να χαϊδέψω αυτιά, ούτε για να γράψω ανακρίβειες.

Και ξέρω πολύ καλά, επειδή έχω βρεθεί με πολλά άτομα που ήθελαν να αλλάξουν, ότι οι -παλιές- πεποιθήσεις είναι το πιο δύσκολο σημείο για να αλλάξει κάποιος επάνω του. Μπορεί κάποιοι να κατάφεραν και να τις «νικήσαν», αλλά πολλοί το έκαναν σαν να βάζεις παυσίπονο για να καλύψεις τον πόνο, ποτέ δεν «χτύπησαν» το πρόβλημα στην ρίζα του, απλά καλύπτουν τα συμπτώματα.

Αυτό θέλησα να αλλάξω και στο παλικάρι της παλιότερης ιστορίας και μου έβγαλε την πίστη κυριολεκτικά, ειδικά όταν έπρεπε να τον πείσω πως σκέφτονται και πράττουν οι γυναίκες σήμερα. Και δεν είναι το μόνο άτομο που έχω γνωρίσει και έχω δει πως σκέφτεται και πως οι πεποιθήσεις του είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Γι’αυτό και αναφέρομαι ότι η μέγιστη αλλαγή, είναι και πολύ δύσκολη να γίνει, ειδικά αν δεν έχεις κάποιον να σε καθοδηγεί (βέβαια ούτε και εγώ είχα κάποιον να με καθοδηγήσει, απλά είχα πείσμα και την πάλευα μόνος μου, γράφοντας δεκάδες σελίδες γεμάτες θεωρίες, νέες πεποιθήσεις που έπρεπε με κάποιον τρόπο να «εγκατασταθούν» -έχω γράψει σε παλιότερα άρθρα το πόσο δύσκολο είναι αυτό, ιδέες για το πως θα προσεγγίσω κάποια και τι να της πω, μελλοντικοί στόχοι και πολλά άλλα).

Μάθημα αυτοπεποίθησης από τον Μπουμπούκο

Για να βελτιωθείς και να γίνεις πολύ καλύτερος από ότι είσαι τώρα (αν φυσικά θεωρείς ότι χρειάζεσαι δουλειά), θα πρέπει να ρίξεις περισσότερη δουλειά επάνω σου από το να βγαίνεις απλά και να προσεγγίζεις 30 γυναίκες την ημέρα, με στόχο να γίνεις alpha male.

Δείτε για παράδειγμα τον τύπο στην παρακάτω εικόνα. Ο Nicolas Cole ήταν geek και μάλιστα ένας από τους κορυφαίους παίχτες στον κόσμο στο World of Warcraft. Εκτός από το σώμα του, δούλεψε παράλληλα και την αυτοπεποίθηση του. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε παρακάτω [8].

Είναι η προσωποποίηση της άποψης μου ότι μαζί με την αυτοπεποίθηση, πρέπει να βελτιώνεσαι και εξωτερικά, αν θέλεις να πάρεις το μέγιστο δυνατό των δυνατοτήτων σου.