Άντρα με 1500€ μισθό θέλει η Ιωάννα Τούνη

Δύσκολοι οι καιροί, σύντροφοι. Όλοι στα συλλαλητήρια για να μας αυξήσουν τους μισθούς…

Προτού αρχίσω την αναζήτηση με το παιχνίδι, οι απόψεις μου για το τι θέλουν οι γυναίκες ήταν οι κλασικές, λεφτά και εμφάνιση. Στην πορεία άρχισα να αλλάζω σιγά-σιγά αντιλήψεις, αλλά όλο και κάτι θα έβγαινε στην φόρα να με «χτυπήσει το φρούριο» που προσπαθούσα να χτίσω με τις νέες μου πεποιθήσεις.

Κάτι τέτοια video, μπορούν να διαλύσουν κάθε διαφορετική άποψη για flat earth, sorry, για την εμφάνιση VS χαρακτήρα στους άντρες. Δείτε την δημοσιογράφο πως κοιτάζει και δαγκώνεται όταν μιλάει ο μπρατσό.

Παρότι λοιπόν έβλεπα πολλά πράγματα που έρχονταν κόντρα στις νέες απόψεις που ήθελα να περάσω, όλο και κάτι θα έβγαινε στην πορεία να μου το χαλάσει, όλο και κάτι θα έλεγαν οι γυναίκες για την εμφάνιση στους άντρες, ειδικά για όσους τις προσεγγίζουν, κάπου κάπου θα μίλαγαν υποτιμητικά για γνωστούς τους άσχημους άντρες, όλο και καμία σπόντα θα πέταγαν για καράφλα ή κοιλιά κλπ.

Τι επάγγελμα θα ήθελα να κάνει ο άντρας των ονείρων μου; Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να έχει σίγουρα μισθό 1.500 ευρώ. Τι επαγγέλματα υπάρχουν με αυτό το μισθό σήμερα;

Φυσικά, ένα δυνατό παιχνίδι, είναι κάτι που τις τραβάει σαν μαγνήτης, η αλήθεια να λέγεται. Αλλά δυνατό παιχνίδι, sorry guys, δεν έχουν πολλοί. Γιατί αν είχαν πολλοί, ούτε οι instructors θα αναγκάζονταν να προσλαμβάνουν μοντέλα για τα video τους, για να μας δείξουν ότι το στυλ τους έχει αποτέλεσμα, ούτε θα χρειάζονταν να βάζουμε τις καλύτερες μας πόζες στα κοινωνικά δίκτυα και τα ραντεβού-app, γιατί «η εμφάνιση δεν έχει σημασία και μπλα-μπλα, αλλά ας δείξω όσο πιο όμορφος μπορώ και άσε τους άλλους να ψάχνονται«, αλλά ούτε και θα καθόμασταν (οι κυνηγοί) να κοιτάμε και την τελευταία τρίχα από το κεφάλι μας αν πετάει, το τζιν αν κάθεται καλά, αν φαινόμαστε παχουλοί με τα τάδε ρούχα κλπ, θα βγαίναμε με τις φόρμες Σαββατόβραδο αμαλάχι να κάνουμε παιχνίδι, ΟΚ?

Ψιλοάσχετο, θυμάστε πριν καιρό που έλεγα ότι το παιχνίδι αλλάζει και δυσκολεύει, η νέα γενιά είναι βασικά αυτή που το αλλάζει κλπ; Ακούστε τι λέει ο Roosh V, 6 χρόνια μετά!!!

Βγήκε λοιπόν η Ιωάννα Τούνη και είπε [1], εκτός των άλλων, θέλει ο άντρας των ονείρων της να έχει μισθό 1.500 ευρώ και φαντάζομαι δεν εννοούσε μικτά (πάει το πριγκιπόπουλο στο λευκό άτι?).

Η Ιωάννα Τούνη κάνει όνειρα…

Και μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά στην εποχή της φτώχειας και των μνημονίων, κάτι τέτοια «όνειρα» θα είναι και πιο συχνά, ειδικά από γυναίκες που δεν ξέρουν τι θα πει έλλειψη κάποιου αγαθού. Και προσέξτε τώρα τι γίνεται, αναλογιστείτε λιγάκι το εξής, η Τούνη τι θα προσφέρει αλήθεια; Γιατί ΟΚ, ζητάς άντρα με καλό μισθό για τα σημερινά δεδομένα. Αλλά τι έχει να προσφέρει η ίδια;

Τελικά πόσο κοστολογείται το αιδοίο σήμερα;

Έξυπνες ατάκες, πληρώνει σίγουρα τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού και μισθός 1.500€. Κάτι άλλο να βάλω ή είμαστε εντάξει;

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.