Έχουν όλες οι γυναίκες τα ίδια μυαλά τελικά;

Πριν μερικές ημέρες έγραψα για τις πόρνες, όχι τις επαγγελματίες, αλλά αυτές που ζουν ανάμεσα μας. Σήμερα έπεσε στο ποντίκι μου ένα video, με μια κοπέλα που μας μιλάει για τα όνειρα της και θα δείτε πολλές ομοιότητες με αυτά που έχω αναφέρει σε πολλά άρθρα.

Σημ.: Το video ανέβηκε 1 ημέρα μετά την ανάρτηση του άρθρου. Παρόλα αυτά, θα δείτε ότι όσα έγραψα στο προηγούμενο (ή σε παλιότερα) άρθρο, τα αναφέρει σε δύο γραμμές η κοπέλα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γιατί παντρεύονταν πολύ νωρίς ο κόσμος τις προηγούμενες γενιές; Σίγουρα θα έχεις δει κάποιους μεγαλύτερους, πχ ~50χρ, να έχουν μέχρι και εγγόνια.

Παλιότερα, ο άντρας παντρεύονταν νωρίς για δυο λόγους. Πρώτον για να φύγει από το σπίτι και την γκρίνια της μάνας. Εντάξει, δεν ζητάνε και τίποτα τρελά, να παντρευτεί το παιδί της, να κάνει παιδιά για να δει εγγόνια και να ακούσει το όνομα και επίσης να τον δει γιατρό ή δικηγόρο. Δεν συμβιβάζεται με λιγότερα η Ελληνίδα μάνα δηλαδή. Κάτι αντίστοιχο ίσχυε και για τις γυναίκες.

Επίσης, ο άντρας παντρεύονταν νωρίς για να έχει πρόσβαση σε συχνό σεξ. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για έναν άντρα προηγούμενων γενιών για να κάνει συχνά σεξ, εκτός από τον γάμο. Εντάξει, κάποιοι το είχαν το παιχνίδι, αλλά γενικά η πλειοψηφία όχι.

Στην πορεία αυτά άλλαξαν. Πλέον οι γυναίκες εργάζονται, είναι ανεξάρτητες και έχουν πολλά εργαλεία για να διαλέξουν τον άντρα που θέλουν και όχι αυτόν που θα τους πλασάρει η μάνα τους, όπως ίσχυε παλιότερα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον άντρα σήμερα, αν και η γυναίκα είναι αυτήν που κατά βάθος επιλέγει.

Όπως έχω πει και παλιότερα, οι γυναίκες αρχικά ψάχνουν τον καλύτερο που μπορούν να βρουν. Αν δεν τον βρουν και επειδή δεν μπορούν να μένουν μόνες, θα πέσουν στους… επιλαχόντες. Μπορεί να τα φτιάξουν ας πούμε με κάποιον που εσύ που γνωρίζεις το παιχνίδι, ίσως να απορείς «τι του βρήκε του μαλάκα» (δες παρακάτω), αλλά πιθανών να το έκανε επειδή δεν είχε άλλες επιλογές. Και εννοείται, ότι αν μια φίλη τους τα φτιάξει με κάποιον που θεωρούν σέξι και αρσενικό, παίζει και το ενδεχόμενο θα θελήσουν να βάλουν χέρι και σε αυτό στο γλυκό, κυρίως για δική τους ικανοποίηση (ότι είναι καλύτερες από τις φίλες τους).

Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες θα μείνουν με κάποιον που κατά βάθος δεν τον θέλουν (όχι όλες, εννοείται), κυρίως γιατί δεν έχουν είτε άλλες επιλογές όπως είπα, είτε επειδή δεν έχουν παρέες. Αν οι φίλες τους έχουν φύγει ή παντρευτεί, τότε χρειάζονται επειγόντως ένα αποκούμπι. Επίσης, κάποιες που είναι χωρίς σχέση καιρό, είναι και περισσότερο ευάλωτες και πιο ανοιχτές σε κάποιον άντρα.

Και όταν αργότερα αποφασίσουν να παντρευτούν, θα πάρουν αυτόν που τις φρόντιζε και τις πρόσεχε περισσότερο, αλλά το μυαλό τους θα είναι μόνιμα στις «τρελές» ημέρες. Έτσι, όταν θα κάνουν παιδί και θα καταλάβουν ότι δεν νιώθουν και πολλά πολλά για τον άντρα τους (έχω αναλύσει παλιότερα τον λόγο, ας μην το επαναλάβω εδώ γιατί θα βγει μεγάλο το άρθρο), υπάρχει η πιθανότητα να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Για τις περισσότερες γυναίκες, το ν’ αγαπούν έναν άντρα σημαίνει να απατούν κάποιον άλλο. ~ Etienne Rey, Γάλλος συγγραφέας και κριτικός

Αυτές που είναι «ανοιχτές» (για νέες περιπέτειες πάντα), μπορείτε να τις καταλάβετε όταν τις βλέπετε να αρχίζουν τα γυμναστήρια ή να συμμετέχουν σε τίποτα δραστηριότητες που συμμετέχουν και άνδρες. Μπορεί να δικαιολογούνται ότι το κάνουν γιατί βαριούνται, αλλά είναι πολύ πιθανό να το κάνουν επειδή το ματάκι τους «παίζει».

Τα τελευταία χρόνια, έπεφτα συχνά σε παντρεμένες (μέσο κύκλου), οι οποίες είτε ήταν φρέσκο-χωρισμένες, είτε σε διάσταση, ενώ μια τύπισσα μου είχε πει ότι θα χώριζαν σύντομα (όταν με είχε δει που έκανα κάτι περίεργες γκριμάτσες όταν άκουσα ότι ήταν παντρεμένη με παιδιά), σε σημείο που να απορούσα τι σκ@τά συνέβαινε με αυτές. Τόσο πολύ είχαν βαρεθεί την ζωή τους; Ή παντρευτήκαν από ανάγκη;

Επίσης κάποιοι γνωστοί προσπαθούσαν να αποφεύγουν να βρισκόμαστε στο ίδιο μέρος με τις κοπέλες τους, γιατί ήταν πολύ εκδηλωτικές μαζί μου. Και όχι, δεν τις «πήρα» και ούτε προσπάθησα να το κάνω, γιατί σέβομαι τους φίλους μου.

Σε μια παλιότερη συναναστροφή μας, ένας καλός μου φίλος και wingman «διάβαζε το χέρι» σε μια αρραβωνιασμένη (λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο της) και όταν της είπε ότι «βλέπει άλλον» (στο χέρι πάντα), η τύπισσα τσίμπησε, του είπε ότι όντως βλέπει ακόμη τον πρώην της που ήταν περισσότερο αρσενικό από τον τωρινό και τον ρώτησε αν βλέπει το μέλλον της με τον τωρινό ή αν θα πάει με τον πρώην της τελικά.

Επίσης, ένας γνωστός μου αθλητής και αρκετά εμφανίσιμος, είχε βγει ραντεβού με μια κοπέλα που είχε γνωρίσει ελάχιστο καιρό πριν. Μια από τις φίλες της, ενθουσιάστηκε με το παλικάρι, τόσο πολύ που του έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook ότι είναι ωραίος άνδρας και πως δεν τον είχε πάρει ακόμη (αυτό του είπε). Όπως βλέπεις, οι ωραίοι πάντα θα έχουν χρέη

Και εννοείται ότι κάτι τέτοιες συνήθως τις βρίσκεις κυρίως μέσο κύκλο (ή Facebook), γιατί αν τις πετύχεις σε κάποιο μπαρ με φίλες, δεν θα δεις φως, θα το παίξουν κυρίες μπροστά στις φίλες τους.

Μιας και τόνισα κάποια θέματα, ας συνεχίσουμε. Στο παρακάτω video, θα ακούσετε μια 19χρονη να λέει ότι θέλει ένα alpha male με αυτοπεποίθηση και εμφανίσιμο (το έχω πει αρκετές φορές, τα «μπάζα» όση αυτοπεποίθηση και να έχουν, δεν μπορούν και πολλά, θα πρέπει να έχουν πολύ δυνατό παιχνίδι και δυστυχώς, sorry που το λέω έτσι χύμα, ΔΎΣΚΟΛΑ μπορεί κάποιος να το αποκτήσει, μην ακούτε τι σας πουλάνε).

Στην συνέχεια, θα βρει το καλό παιδί να παντρευτεί, όπως γίνεται πάντα. Και επειδή είναι και «ζωηρούλα» η συγκεκριμένη, εννοείται ότι το κέρατο από το καλό παιδί θα φτάσει στο διάστημα.

Καλό είναι και το επόμενο video, το οποίο αναλύει ο YouTuber «Ελεύθερος Άνδρας«. Στο παρακάτω video θα ακούσετε επίσης μια διαφορετική πραγματικότητα.

Σημειώστε ότι με αυτά τα άρθρα δεν στοχεύω να σε κάνω να μισήσεις τις γυναίκες, ούτε εγώ τις μισώ. Θέλω να δεις την πραγματικότητα και να γίνεις εσύ ο άντρας που οι γυναίκες θα επιλέξουν να κερατώσουν τον δικό τους ή να γίνεις ο άντρας που δεν θα ήθελαν ποτέ να χάσουν.