Έχει τελικά σημασία η εμφάνιση στον άνδρα; (Μέρος 2ο)

Να’μαστε ακόμη μια φορά σε ένα άρθρο το οποίο αναλύει το πιο καυτό ίσως θέμα των ανδρών, αν η εμφάνιση παίζει κάποιον ρόλο στο φλερτ.

Αν και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνω τα θέματα, καθώς ένα παρόμοιο άρθρο είχα αναρτήσει ξανά παλιότερα, με πολλές φωτογραφίες και videos, σειρά έχει ένα ακόμη άρθρο με το ίδιο θέμα αλλά με περισσότερο βάθος.

Το κλείνω εδώ το θέμα και πάμε όλοι σπίτια μας, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση πιστεύω..

Σημειώστε επίσης ότι αν το προηγούμενο άρθρο είχε γίνει κάτι σαν κόκκινο πανί για τους φαν της θεωρίας ότι οι γυναίκες, αυτές που αποφεύγουν να τρώνε σαβούρα και την βγάζουν με γιαούρτι, που δίνουν ένα σωρό χρήμα σε κομμωτήρια και κρέμες, που λιώνουν στην γυμναστική για να χτίσουν το τέλειο σώμα, δεν δίνουν δεκάρα για την εμφάνιση του άνδρα, αρκεί να είναι λεβεντόπαιδο, τότε αυτό το άρθρο θα είναι χειρότερο από κόκκινο πανί.

Ωστόσο θα πρέπει να σας πω ότι το υλικό που υπάρχει σε αυτό το άρθρο αλλά και στο προηγούμενο μέρος, δείχνουν την ωμή, καμιά φορά, πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που κανένας σχεδόν instructor, dating guru ή coach δεν γνωρίζει ή δεν τολμάει να σας πει.

Απλά να έχεις αυτοπεποίθηση αδερφέ και να είσαι ο εαυτός σου…

Λέγοντας ότι παίζει ρόλο μόνον η αυτοπεποίθηση, οι dating gurus και λοιποί instructors την βγάζουν καθαρή, ρίχνοντας το φταίξιμο σε εσένα. «Δεν είχες αυτοπεποίθηση, bro», «Δεν ήσουν σε φάση» και άλλα περίεργα.

Δεν φταίνε αυτοί, εννοείται, οι συμβουλές τους έχουν νόημα και βάση, εσύ κάτι έκανες λάθος. Άλλωστε, τι δεν μπορείς εύκολα να αποκτήσεις; Εμφάνιση; Όχι βέβαια, με μια καλή διατροφή και λίγο γυμναστική, ανεβαίνεις επίπεδο. Αυτοπεποίθηση είναι που δεν μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και εκεί φυσικά πατάνε, σαν καλοί μαρκετίστες.

Δεν χωράει αμφιβολία γιατί λατρεύουν αυτό το παιχνίδι. Το να παραδεχτεί κάποιος αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα και να πει ότι οι θεωρίες δεν είναι σωστές, είναι ψυχολογικό βάρος. Ωστόσο η κοινωνία μας συνεχίζει να μας δείχνει τι ακριβώς γουστάρουν οι γυναίκες και να επιμένεις ότι αυτό που βλέπεις, ότι δηλαδή είναι ψέμα ότι η εμφάνιση και το χρήμα παίζουν σημαντικότερο ρόλο, είναι σαν να βλέπεις έναν βαψομαλιά με άθλιο χρώμα και να αναρωτιέσαι «τι διατροφή κάνει και δεν άσπρισε ακόμη«.

Εμφάνιση VS αυτοπεποίθηση: Απλά φανταστείτε το παρακάτω prank από κάποιον άσχημο τύπο αν είχαν την ίδια συμπεριφορά οι γυναίκες…

Προτού ξεκινήσουμε, θα πρέπει να τονίσουμε ότι για την κοινωνία, τα όμοια έλκονται και όχι τα αντίθετα. Δηλαδή η κοινωνία θα θεωρήσει σωστό να γίνει σχέση μεταξύ κάποιων που είναι ίδιοι ή τουλάχιστον πιο κοντά, κοινωνικά, παρά το αντίθετο. Για παράδειγμα, ο επώνυμος θα πάει με την επώνυμη κ.ο.κ. Δύσκολα θα μπει κάποιος «σφήνα» ανάμεσα σε αυτά τα πράγματα, που σημαίνει ότι οι δυνατές γκόμενες, θέλουν και τα ανάλογα… προσόντα. Με εξαίρεση βέβαια τον γάμο της 31χρονης με τον 54χρονο πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου (και μελλοντικό ίσως υπουργό), γιατί εκεί υπάρχει έρωτας μεγάλος [24].

Σε αυτό το video, ο τύπος κάνει τρομερή δουλειά με το αναλύει κάποια πράγματα, έρευνες και πραγματικά video από γυναίκες που σχολιάζουν την εμφάνιση στον άνδρα. Κανένας instructor δεν πρόκειται να σας δείξει κάτι τέτοιο, δεν κάνει και τόσο καλό στις μπίζνες αυτό…

Δείτε για παράδειγμα τους πρώην της Ελένη Φουρέιρα, τυχαία επιλογή λόγω της «φασαρίας» των τελευταίων ημερών και παρατηρήστε ότι δεν έκανε σχέσεις με τίποτα μεροκαματιάρηδες ή τυλιχτές γύρου (sorry τυλιχτές, δεν το λέω υποτιμητικά το τελευταίο) [1].

Από τον τραγουδιστή στον ποδοσφαιριστή και από εκεί στον εφοπλιστή πήγαινε η Ελένη. Μην περιμένει κάποιος «μπατίρης» να αγγίξεις τέτοια «χρυσά» αιδοία, αυτά τα αιδοία αγγίζονται μόνο από χέρια που έχουν βγάλει κάλους από την πένσα του αστακού και όχι από την τανάλια της οικοδομής, ΟΚ; Απλά κάντε μια αναζήτηση στο google πόσες τα έφτιαξαν με εφοπλιστές και επιχειρηματίες για να καταλάβετε λίγο τι παίζει.

Βλέπετε ότι για πολλές (μα πάρα πολλές πλέον) γυναίκες, το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι πως θα περάσουν καλά, με λιγότερο κόπο. Γι’αυτό τις βλέπεις να συμμετέχουν σε παιχνίδια τύπου «Game of Love», αφού σκοπός τους είναι να πάρουν εύκολο χρήμα, το οποίο φυσικά το θέλουν για την πάρτι τους και μόνον (ή να το φάνε με τον «μαμιά»).

Από την άλλη, μπορούν επίσης να γίνουν πόρνες ή να γυρίζουν τσόντες στον Σειρηνάκη (τσόντες, απαπαπα χωριάτης, πορνό λέγεται και είναι τέχνη), αφού οι πορνοστάρ βγάζουν σε μια μέρα, ότι βγάζει κάποιος σε έναν μήνα [2].

Η Βούλα είναι η μέση ‘wanna have fun’ Ελληνίδα. Ελάχιστο μυαλό, πόδια και στόμα μόνιμα ανοιχτά (από θαυμασμό ντε) και τα λοιπά και τα λοιπά…

Γι’αυτό και τα βιογραφικά πέφτουν «βροχή» στη SIRINA για συμμετοχή σε ταινίες πορνό [3] ή οι πόρνες είναι πλέον περισσότερες από τις ακρίδες [4].

Φυσικά για δουλειά ούτε λόγος, αυτά τα κάνουν οι Αλβανίδες. Αυτός είναι και ο λόγος, κατά την άποψη μου, που κάποιες γυναίκες εμφανίζονται με επωνύμους (πχ τραγουδιστές και άλλους και θα αποφύγω να αναφέρω ονόματα γυναικών για πολλούς και διαφόρους λόγους), το κάνουν απλά για να γίνουν διάσημες (όπως καλή ώρα η Κιμ Καρντάσιαν) και να έχουν μετά τα δικά τους «κόλπα» στην βιομηχανία. Άσχετα αν πουλάνε έρωτα σε αυτόν τον επώνυμο, το κάνουν για να τον εκμεταλλευτούν κυρίως.

Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ πληκτρολόγιον μου…

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Τάσο Ποτσέπη (Αγάπη Μόνο). Προτού συνεχίσω, δείτε πρώτα πως «κελαηδούσε» στην αρχή, με σκοπό να γίνει διάσημος. Άλλωστε το έχει πει και ο ίδιος ότι αυτός είναι ο σκοπός του και τα κατάφερε, κάποια περίοδο μάλιστα εμφανιζόταν (και) με την Τζούλια.

Ο τύπος λοιπόν γνώρισε μια κοπέλα, η οποία τον… κεράτωσε με τον καλύτερο του φίλο. Δείτε τον πως του κόπηκαν τα φτερά και εμφανίζεται σαν «μπιπ» κλαμένο.

Γιατί αναφέρθηκα στον «Αγάπη Μόνο»; Γιατί είναι ένα παράδειγμα το πως κάποια κοιτάζει να εκμεταλλευτεί κάποιον με έναν X σκοπό. Προσωπικά πιστεύω ότι είτε τα έφτιαξε μαζί του η κοπέλα για την εμφάνιση του και μετά είδε τι φυντάνι είναι με την συμπεριφορά του (η πολύ «τρέλα» καλό είναι να μένει στα βουνά), είτε επειδή τον είδε ότι είναι πολύ beta (τζέντλεμαν το αναφέρουν στο παραπάνω video) και την ξενέρωσε, είτε πάλι τα έφτιαξε μαζί του για να γίνει γνωστή με την σειρά της και παράλληλα πηδούσε κάποιο πραγματικό αρσενικό (τον φίλο του στην προκειμένη περίπτωση).

Βλέπουμε λοιπόν ότι η εμφάνιση δεν παίζει τον μέγιστο ρόλο για το αν θα κρατήσεις κάποια σχέση, αλλά σίγουρα παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο αν θα κάνεις σχέση ή αν θα μπεις στο «ραντάρ» κάποιας.

Η πρώτη μας επαφή με την θεωρία ότι η εμφάνιση δεν είναι το παν για μια σχέση…

Και έχει ενδιαφέρων εδώ, να δούμε δύο video με την ίδια γυναίκα, την Stacey thompson. Δείτε την πρώτα σε μια συνέντευξη, με τον τύπο κάπως «γεμάτο», χωρίς κάτι το ιδιαίτερο επάνω του (οκ, είναι τούμπανο αλλά δείχνει «μπούλης»).

Δείτε την τώρα, την διαφορά της συμπεριφοράς της όταν της μιλάει και στα δύο video. Η ίδια γυναίκα, με έναν άντρα που δείχνει περισσότερο αρσενικό στο 2ο video από τι στο 1ο και είναι και πιο εμφανίσιμος (στο παραπάνω δείχνει σαν να βγει η μάνα του όπου να’ναι και να του πει να βάλει ζακέτα).

Γιατί τα φτιάχνει μια γυναίκα με έναν άντρα μέτριας εμφάνισης;

Γιατί πολλές όμορφες γυναίκες, κάνουν σχέση με μέτριους ή άσχημους ή έστω όχι τόσο εμφανίσιμους άνδρες; Προτού πούμε ότι έγινε αυτό επειδή είχαν αυτοπεποίθηση (θα πω περισσότερα παρακάτω), ας αναλύσουμε τους λόγους που μια γυναίκα τα φτιάχνει με κάποιον που δεν είναι και πολύ εμφανίσιμος.

Θα πρέπει να επιμένεις bro, το όχι είναι απλά shit test…

Κατέχει κάποια θέση ή τον έχει ανάγκη για κάτι

Το σημαντικότερο όλων, είναι αν μια γυναίκα είχε όφελος από αυτόν τον άνδρα. Πολλές (μα πάρα πολλές) γυναίκες, πουλάνε έρωτα σε κάποιον, κυρίως επειδή τον χρειάζονται για κάτι ή κατέχει κάποια θέση και θέλουν να τον εκμεταλλευτούν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Παλιό κλασικό κόλπο.

Αν αυτό σας φαίνεται κάπως περίεργο, τότε μπορείτε να διαβάσετε και τι λένε οι γυναίκες γιατί δεν αγαπούσαν τους πρώην τους [5].

Καθώς έψαχνα για περισσότερο υλικό για το θέμα αυτό, έπεσα τυχαία στο παρακάτω video. Η τύπισσα αστέρι και ο τύπος, έτσι και έτσι. Θα έλεγε κανείς, από μια πρώτη ματιά, ότι ο τύπος είχε αυτό το «κάτι» που λέμε και την έψησε. Στην πορεία ωστόσο έμαθα ότι η τύπισσα είναι από τον Καναδά και πήγε στην Αυστραλία, ενώ μάλιστα έχει γράψει και βιβλίο με συμβουλές για το πως θα πάει κάποιος στην Αυστραλία. Ωστόσο οι «κακές γλώσσες» λένε ότι εκμεταλλεύτηκε τον τύπο για να πάρει την πολυπόθητη βίζα, ενώ στο προφίλ της στο Insta τον έχει απλά γραμμένο [4].

Είχε καιρό χωρίς σχέση

Η αμέσως επόμενη αιτία γιατί μια γυναίκα κάνει δεσμό με κάποιον που εσύ αν ήσουν γυναίκα, ούτε που θα τον έφτυνες. Πολλές γυναίκες, όταν μένουν καιρό χωρίς σχέση (και περνάνε και τα χρονάκια τους), είναι πιο ευάλωτες (όπως τις λέω εγώ) σε έναν άνδρα που τις πολιορκεί.

Ειδικά όταν πλησιάζει καλοκαίρι ή πλησιάζουν Χριστούγεννα ή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι ακόμη πιο ευάλωτες και ανοιχτές σε σχέση, από τις άλλες φορές.

Επίσης, όσο πλησιάζουν ή έχουν περάσει τα 30 χρόνια, οι ορμόνες τους αρχίζουν και κάνουν πάρτι, σπρώχνοντας τες στο να γίνουν μητέρες. Μια γυναίκα κοντά στα 30, είναι πολύ πιθανό να παντρευτεί κάποιον που παλιότερα ούτε να δει σε φωτογραφία δεν θα ήθελε.

Της έκανε το «κλικ»

Υπάρχουν στιγμές που ένας άνδρας μπορεί να περνάει απαρατήρητος από μια γυναίκα ή να είναι φίλοι ή γνωστοί για καιρό, αλλά κάποια στιγμή κάτι που κάνει ή λέει να την αγγίξει συναισθηματικά ή της κάνει το «κλίκ» να τον δει ερωτικά. Εδώ άλλωστε στόχευαν και οι τεχνικές της Mystery Method και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Pickup δημιουργήθηκε για τους τύπους που περνάνε απαρατήρητοι από τις γυναίκες.

Αυτό μπορεί να το έχεις δει πολλές φορές, πχ στην δουλειά σου ή κάπου αλλού, που κάποια δεν έδινε καθόλου σημασία σε κάποιον, αλλά μετά από καιρό τους βλέπεις μαζί. Αυτό το αναφέρει και σαν παράδειγμα και η Kezia Noble στο βιβλίο της. Κάποιες φορές πάλι τις συγκινεί η επιμονή κάποιου.

Στην συνέχεια ωστόσο και όταν μπει το παιδί στην μέση (και αυτό ισχύει και για την προηγούμενη αιτία), τα συναισθήματα της ξεκαθαρίζουν. Εκεί καταλαβαίνει ότι δεν νιώθει κάτι γι’αυτόν και η συνέχεια είναι γνωστή. Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες έρευνες [5], η πίστη στον γάμο (για τις γυναίκες) κρατάει περί τα 3 χρόνια (δηλαδή πάνω κάτω, κοντά στο πρώτο παιδί).

Εδώ βαρέθηκε ολόκληρη Ριάνα δισεκατομμυριούχο, οι άλλες δεν θα βαρεθούν [6];

Έχει χρήματα

Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει και τώρα με την κρίση, το φαινόμενο θα αυξηθεί. Όπως είπα και παραπάνω, οι γυναίκες θέλουν να περνάνε καλά με εύκολο τρόπο, γι’αυτό και έχουν αυξηθεί τόσο οι πόρνες, όσο οι γυναίκες που ψάχνουν τον «Sugar Daddy» τους.

Και επειδή όπως είπα παραπάνω, οι γυναίκες θέλουν την καλοπέραση τους, το φαινόμενο αυτό θα είναι και πιο συχνό. Μάλιστα, επειδή τις κατάλαβαν τι είναι ειδικά αυτές που πάνε Μύκονο, έβαλαν αγγελία ότι ζητούνται γυναίκες-γλάστρες, για να κάθονται στις ξαπλώστρες και να βλέπουν έτσι οι ντραβραντισμένοι (αλλά πλούσιοι) Άραβες τα ελληνικά κορμιά και να ρέει άφθονη η σαμπάνια [7]. Έτσι και το μαγαζί κερδίζει και ο Άραβας μένει ικανοποιημένος και η γκόμενα κάνει δωρεάν διακοπές και ποιος ξέρει, ίσως αλλάξει και η ζωή της με κανέναν Άραβα. Γι’αυτό και η Μύκονος έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο βιζιτάδικο [8].

Αν θυμάστε, έγραψα παλιότερα ότι αυτό συμβαίνει και στα clubs, τα μαγαζιά πληρώνουν όμορφες κοπέλες για να κάνουν τις πελάτισσες και να είναι έτσι δέλεαρ για τον ανυποψίαστο καμάκι.

Για πολλές γυναίκες, αυτός είναι και ο σκοπός της ζωής τους, να περνάνε όσο πιο καλά μπορούν με οποιοδήποτε τρόπο. Στην τσάντα λοιπόν ο σοβάς, το κατάλληλο μαγιό και βουρ στο ψαχτήρι…

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και αυτές που ψάχνουν θύματα στο Facebook και ζητιανεύουν κάρτες κινητών και «πεησεηφ». Και αν αναρωτιέσαι γιατί αναφέρομαι σε αυτές που είναι ικανές να δείχνουν γυμνές photos τους στον κάθε άσχετο στο FB για να πάρουν ένα 10€ ή γιατί κάνουν τα γλυκά μάτια σε κάποιον για να περνάνε καλά, το κάνω γιατί αυτές όχι μόνον θα είναι μάστιγα σε λίγο καιρό, όπως οι πόρνες, αλλά γιατί επίσης δεν έχουν μπέσα και πρέπει να μάθεις να τις αναγνωρίζεις άμεσα.

Την πιέζει η οικογένεια να παντρευτεί

Κάπως πιο σπάνιο, αλλά στην Ελλάδα και ειδικότερα στην επαρχεία, συμβαίνει πολλές φορές. Η οικογένεια και κυρίως η μάνα, πιέζει το κορίτσι να παντρευτεί κάποιον και να νοικοκυρευτεί. Ωστόσο, τις πιέζουν να βρουν ένα καλό παιδί με λεφτά (λεφτά για να περνάνε καλά και καλό παιδί για να μην ξενοπηδάει και την παρατήσει και πάει τα λεφτά του σε άλλη τσούλα και μην «μιλάει» και η γειτονιά μετά).

Τι ακριβώς θέλει μια γυναίκα από έναν άνδρα;

Με λίγα λόγια; Αυτό(ν) (χωρίς 1-0):

Ένα πλήρες πακέτο από εμφάνιση, χρήμα και φήμη. Αυτό το «πακέτο» είναι αυτό που θέλουν και επιδιώκουν. Σε παλιότερο άρθρο μου είχα αναφέρει πως ήμουν σε ένα κλαμπ και μπήκε μέσα ένας ποδοσφαιριστής και οι γκόμενες έκαναν σαν τρελές. Κάποια γνωστή μάλιστα μας είπε ότι ένα βράδυ έκανε one night stand μαζί του και άλλες βραδιές είχαν πάει και άλλες.

Και όχι αυτόν, sorry…

Όσο και να σας φαίνεται παράξενο, οι γυναίκες θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν ωραίο άνδρα. Τις ανεβάζει την εικόνα τους, όσο ανεβάζει και έναν άνδρα η συντροφιά μιας ωραίας γυναίκες.

Γενικά σαν προτεραιότητα τους είναι κάποιος με φήμη ή χρήμα. Είτε την φήμη, είτε το χρήμα, το θέλουν για δική τους καλοπέραση κυρίως (δες την Ιωάννα Τούνη για παράδειγμα). Και όσο περνάει ο καιρός, το φαινόμενο αυτό θα αυξάνει. Μάλιστα, φαινόμενα που οι γυναίκες τους αφήνουν τους άνδρες τους επειδή δεν βγάζουν πλέον τα χρήματα που έβγαζαν [8], ισχύει και προσωπικά γνωρίζω 3 τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, αυτός που «άλλαξε» τα φώτα στην ΔΕΗ σαν ιδιοκτήτης της Hellas Power και που έκλεψε από το Ελληνικό Δημόσιο 256 εκατομμύρια ευρώ (η εταιρία του εισέπραττε κανονικά το «χαράτσι» από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος χιλιάδων πολιτών, εκείνος, αντί να το αποδίδει στο κράτος ως όφειλε, το έστελνε σε προσωπικούς του λογαριασμούς στο εξωτερικό). Τον Σεπτέμβρη του 2012, συνελήφθη και προφυλακίστηκε για κατάχρηση δημόσιου χρήματος και οχτώ μήνες μετά ήταν έξω και τα «έσπαγε» στον Μαζωνάκη, περιστοιχισμένος από βίζιτες και γλείφτες, κάνοντας 80.000 ευρώ λογαριασμό σε λουλούδια και ποτά. Εννοείται ότι οι γκόμενες στην φωτογραφία τον αγάπησαν για τον χαρακτήρα του και τον περιτριγυρίζουν τρεις-τρεις (όποια πρόλαβε να ρουφήξει (χρήμα όχι τίποτα άλλο) πρόλαβε.

Εννοείται φυσικά ότι αυτό δεν ισχύει για την Θωμαή Απέργη, έτσι παιδιά; Η κοπέλα ερωτεύτηκε έναν εμίρη και την έκανε για το Μπαχρέιν [8]. Η γνωριμία τους έγινε σε μια εκδήλωση στην Αθήνα και η τραγουδίστρια με τον εμίρη ερωτεύτηκαν αμέσως, με αποτέλεσμα να ζουν πλέον μαζί στο παλάτι του. Φυσικά και δεν γνώριζε ότι ήταν εμίρης, τον είδε εκεί και τον ερωτεύτηκε και το ίδιο θα έκανε και αν ήταν ο σερβιτόρος της εκδήλωσης. Απλά στην πορεία έμαθε ότι έχει και παλάτι το παλικάρι.

Πως προσπαθώ να τις ρίξω τώρα που έμαθα για την «περιπέτεια» της Θωμαής Απέργη…

Το ίδιο επίσης ισχύει και για την σχέση Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης. Ένας έρωτας που μας συγκίνησε. Εννοείται ότι ο Παύλος την έριξε με την αύρα του και το στυλ του, τα χρήματα του ούτε που την ενδιέφεραν την Τζίνα όταν έκαναν σχέση. Πιστεύω μάλιστα ότι όταν πήγαν στο σπίτι του πρώτη φορά, μπορεί και να μάλωσαν γιατί αυτήν τον περίμενε φτωχό, κάτι σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες που ο πλούσιος το παίζει φτωχαδάκι για να δει αν τον αγαπάει η κοπέλα. Μπορεί και από εκεί να ξεκίνησε το πρώτο ράγισμα στην σχέση τους…

Και όταν λέω φήμη, δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε τραγουδιστές και ηθοποιούς. Όποιος γίνει διάσημος, μπορεί να έχει και τις ανάλογες κατακτήσεις του. Μπορεί πχ να βλέπεις ακόμη και έναν Youtuber που έγινε διάσημος και ξαφνικά βρήκε μια «δυνατή» γκόμενα, η οποία ξαφνικά είδε και το δικό της κανάλι να εκτοξεύεται στα ύψη (και άρα και η τσέπη της). Αλλά κατά βάθος τον αγάπησε.

Εννοείται ότι ο κανόνας αυτός δεν ισχύει πάντα. Μια από τις σχέσεις που έγιναν καθαρά από αγάπη και είχαν συγκινήσει το πανελλήνιο…

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η θέση κάποιου. Για παράδειγμα, ένας barman ή DJ, έχει περισσότερες κατακτήσεις από έναν σερβιτόρο. Ένας κιθαρίστας (έστω και σε τοπικό συγκρότημα) έχει περισσότερες κατακτήσεις από έναν πωλητή. Ένας υπεύθυνος ενός μαγαζιού, έχει περισσότερες κατακτήσεις από αυτόν που καθαρίζει τα τασάκια στα τραπέζια κ.ο.κ.

Στις σελίδες που αναφέρονται τηλεοπτικές σειρές, οι γυναίκες κάνουν σαν τρελές για δύο κυρίως τύπους και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιον από τους δύο λατρεύουν να βλέπουν, τον Κίλιαν Μέρφι (Peaky Blinders) ή τον Τζένσεν Ακλς (Supernatural). Οι περισσότερες ψήφοι πάντως πηγαίνουν στον 2ο και στο παρακάτω video όπου μιλάει, αμφιβάλλω αν οι περισσότερες ακούνε τι λέει, ωστόσο μας δείχνει ότι όταν κάποιον τον γουστάρουν, κρέμονται από τα χείλη του. Ακόμη και αν μίλαγε κινέζικα, πάλι την ίδια συμπεριφορά θα είχαν. Ο Ακλς είναι από τους τύπους που έχουν όλο το πακέτο επίσης…

Θα αναφέρω ακόμη ένα πρόσφατο παράδειγμα, για να καταλάβετε τον πόθο των γυναικών (έχω αναφέρει ουκ ολίγα στα προηγούμενα σχετικά άρθρα). Πρόκειται για τον προπονητή των Μαροκινών, ο οποίος καταγοήτευσε τα πλήθη και έγινε μάλιστα ο πιο συζητημένος άντρας του Μουντιάλ [9].

Ένας από τους λόγους που εντυπωσίασε είναι η ομοιότητα του με τον ηθοποιό Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου που υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ στο «Game of Thrones», με αναρτήσεις στο Twitter να επιβεβαιώνουν την ομοιότητα με πολλαπλές φωτογραφίες [9].

Όταν οι επώνυμοι βγαίνουν με τις μητέρες τους, εννοείται ότι είναι «γλυκό». Οι άλλοι είναι μαμάκηδες…

Τέλος, θέλουν και τον σκληρό άνδρα, αυτόν που υπόσχεται άγριο σεξ.

Όταν είσαι λίγο «free», αλλά δεν το βγάζεις (το μαγιό) γιατί ο άλλος είναι μπουχέσας και όχι κάτι καλό. Μου αρέσει πάντως που λέει κάτι τέτοιο αυτό το πράγμα με τις 450 πλαστικές…

Δες για παράδειγμα τον άνδρα με το μεγαλύτερο πέος που έχει «πάρει» το μισό Χόλιγουντ για να καταλάβεις [10] (καλά το Χόλιγουντ τον παίρνει γενικός, αλλά δεν μας αφορά αυτό προς το παρών [11]).

Όχι τόσο τον βαρβάτο macho άνδρα, αλλά αυτόν που δεν μπορούν να «λυγίσουν» εύκολα, που ποτέ δεν είναι σίγουρες αν τις θέλει ή όχι.

Γι’αυτό και μένουν με κάποιον που τις τσακίζει στο ξύλο. Είναι ψυχολογικό αυτό και θα αποφύγω να το αναλύσω εδώ. Δείτε για παράδειγμα την Lohan, που ο γκόμενος της την τσάκισε στο ξύλο [11] αλλά η ίδια παραμένει μαζί του, κάτι που έκανε και η Ριάνα [12]. Περισσότερα για ψευτό-macho και πραγματικό αρσενικό, διαβάστε και εδώ.

Αυτά είναι και τα πάθη των γυναικών, παλικάρια. Αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τότε λυπάμαι, μάλλον θα πρέπει να διαβάσετε το σχετικό άρθρο του Vice για να ενημερωθείτε καλύτερα [11]. Ακόμη και το εγχειρίδιο φλερτ που εξέδωσε η ομοσπονδία της Αργεντινής για τις Ρωσίδες [12], μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Στις Ρωσίδες αρέσουν οι άνδρες που παίρνουν πρωτοβουλία. Αν δεν έχετε αυτοπεποίθηση, τότε πρέπει να αρχίσετε να κάνετε «προπόνηση» μιλώντας σε γυναίκες» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ ενθαρρύνει όσους έχουν αμφιβολίες: «Να θυμάστε ότι οι Ρωσίδες δεν ξέρουν πολλά για τη χώρα σας, είστε κάτι νέο και διαφορετικό, αυτό είναι το πλεονέκτημά σας έναντι των Ρώσων ανδρών».

Τέλος, τους συμβουλεύει να είναι επιλεκτικοί και να επικεντρωθούν μόνο σε εκείνες τις Ρωσίδες με τις οποίες μπορεί να έχουν πραγματικές ελπίδες να γίνει κάτι. «Συνήθως, οι Ρωσίδες ενδιαφέρονται για τα σημαντικά πράγματα, αλλά βέβαια θα βρείτε επίσης και εκείνες που νοιάζονται για τα υλικά αγαθά, τα χρήματα ή αν είστε όμορφοι. Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες στη Ρωσία και δεν είναι όλες για εσάς. Να είστε επιλεκτικοί!» καταλήγει το εγχειρίδιο του φλερτ.

Εντάξει, πρέπει να έχεις και παιχνίδι…

Εννοείται, ότι οι γυναίκες γουστάρουν τους σκληρούς άνδρες και σκοπός του blog είναι κυρίως αυτός. Αυτό το άρθρο είναι για να καταλάβεις τι πραγματικά παίζεται με τις γυναίκες. Όλα μα όλα τα άρθρα και τα videos μιλάνε για το πως να ρίξεις κάποια, πως να την κάνεις να σε δει σαν αρσενικό κλπ, αλλά σε γενικές γραμμές λένε τα ίδια και τα ίδια, δεν σου δίνουν να καταλάβεις την γυναίκα πραγματικά.

Οι περισσότερες είναι έτσι, λίγες όμως καμαρώνουν γ’αυτό…

Κάποιος φίλος μου «την έχει πει» πολλές φορές ότι τα λέω κάπως ωμά και ότι αν τα λέω έτσι σε κάποιον νέο, τον ξενερώνω. Άποψη του είναι να το πάω γλυκά γλυκά το θέμα, άποψη μου ωστόσο είναι να δει κάποιος την πραγματικότητα. Η κοινωνία μας το δείχνει, ο κόσμος το δείχνει, οι γυναίκες το δείχνουν με την συμπεριφορά τους, γι’αυτό καλό είναι να έχεις τα μάτια σου και το μυαλό σου ανοιχτά.

Αυτός είναι ο ξάδερφος του Πρίγκιπα Harry και το νέο «κελεπούρι» όπως τον αποκαλούν τα blogs [12]…

Αν και έχω προσθέσει και άλλες φορές παρόμοιες φωτογραφίες και άρθρα, απλά διαβάστε πως οι εμφανίσιμοι άντρες στο Tinder, μπορούν να λένε ότι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι και πάλι να τα καταφέρνουν, την στιγμή που οι άλλοι σκέφτονται «ποιο είναι το καλύτερο opener για το Tinder;» [22].

Επίσης, σε σχετικό άρθρο, 25 κορεάτισσες που ρωτήθηκαν, στην πλειοψηφία τους θέλουν σε έναν άντρα εμφάνιση, τρόπους και χρήμα [23].

Εγώ όταν δοκιμάζω να φλερτάρω…

Αν δεν έχεις εμφάνιση ή/και χρήματα, η φύση δεν σε αφήνει έτσι, μην ανησυχείς. Μπορείς ακόμα να γίνεις η 3η κατηγορία αντρών, αυτός που είναι πραγματικό αρσενικό και όπως είπα, αυτός είναι ο κύριος λόγος του blog. Περισσότερα γι’αυτό το θέμα όμως, θα αναφέρω στο επόμενο άρθρο.

6 σκέψεις σχετικά με το “Έχει τελικά σημασία η εμφάνιση στον άνδρα; (Μέρος 2ο)”

 1. απλα να σου πω οτι στο βιντεο που συγκρινεις πως μιλαει η ιδια ξανδια σε 2 διαφορετικους αντρες , οτι ειναι ο ιδιος αντρας και στα 2 βιντεο

  Μου αρέσει!

  1. Έχεις δίκιο, μου φάνηκε και εμένα αλλά δεν το έδωσα σημασία. Πάντως δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό που ήθελα να πω. Thanks.

   Μου αρέσει!

 2. Από τα πιο to the point αρθρα σου!
  To sum up, εμφάνιση,χρήμα, φήμη+-το πιο ίσως σημαντικό -πραγματικο αρσενικό.
  Αυτά και τίποτα άλλο εν έτει 2018.
  Τα αλλά είναι για αυτούς που κλαίνε την μοίρα τους που δεν τους έκατσε το Μαράκι που έχουν φτάσει στα -αντα και το ζαχαρωνουν καμία 2ετια με το ένα πακέτο να διαδέχεται το αλλο.

  Μου αρέσει!

 3. Οκ αφού διάβασα αρκετά άρθρα που έχεις σε σχέση με την εμφάνιση, το χρήμα και τους άλφα.
  Και αφού όλες οι γυναίκες είναι που**νες τι σκ**ά κάνουμε;
  Από όπου και να το πιάσεις θα την φας.
  Θες να μου πεις ότι αποδέχεσαι και ακολουθείς μηδενιστική φιλοσοφία, άρα στα @@ σου βρες μια που**να κάνε κ ένα παιδί, μετά θα χωρίσεις έτσι κ αλλιώς και θα καταντήσεις με άλλες μαλα**σμένες να τραβιέσαι κ να έχεις κω**παιδα που θα σου ζητάνε λεφτά (αν είναι και κόρες ακόμη χειρότερα).

  Μου αρέσει!

  1. Ή απλά γίνεσαι αυτός που πηδάνε. Εφόσον είναι πουτ@νες, άρα με κάποιον κάνουν σεξ, έτσι δεν είναι; Απλά οι άντρες που ψάχνονται με την αυτοβελτίωση, θα πρέπει να γίνουν αυτοί με τους οποίους οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ.

   Μου αρέσει!

  2. Η αυτοβελτίωση άρα είναι το κλειδί για να γίνεις αυτός που πηδάνε;
   Σίγουρα είπαμε το να φαίνεσαι ωραίος, ακόμη και να μην έχεις όλα τα χαρακτηριστικά του αλφα ανδρικού προσώπου αν χτίζεις σώμα καθημερινά (χωρίς υπερβολική μυική μάζα, bodybuildersκλπ) είναι ατού.

   Πάντως ακόμη και σώμα αν έχεις αν δεν ξέρεις να επικοινωνήσεις δεν κρατάς σχέση, (από προσωπική εμπειρία για φίλο), οι πιο ρηχές γκόμενες θα σε κυνηγάνε ενώ οι άλφα γυναίκες (όχι μόνο από εμφάνιση αλλά ΚΑΙ μυαλό) ίσως θα τον κρατήσουν για κάνα πήδημα αλλά μέχρι εκεί.
   Ο τυπάς που λέω είχε πολύ ανεπτυγμένο σώμα από 18 (γενετική προδιάθεση) όπου έφτασε στα 24 να έχει τα κλασσικά σώματα bodybuilderαδων πριν γίνουν φουσκωτοί. Δυστυχώς όμως δεν σταύρωνε γκόμενα γιατί μόλις άνοιγε το στόμα του φαιρόταν σαν 15χρονο στις συζητήσεις.

   Πέρα από κάποια συγκεκριμένα ψυχολογικά τεστ τύπου κύβου, 4 πόρτες, κλπ οι ρουτίνες θεωρώ ότι είναι σχεδόν άχρηστες. Καλύτερα να διαβάζεις συγκεκριμένα καλά βιβλία και να παθιάζεσαι με κάποια χόμπυ σου σε βάθος έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να «πηδάς» με αυτά.

   Αναμένω το επόμενο άρθρο για την 3η κατηγορία ανδρων.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.