Πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν σε θέλουν

Είσαι με κάποια και περνάς καλά μαζί της σε σημείο που ψάχνεις για την ώρα που θα την ξαναδείς. Γελάτε, ανταλλάσσετε ιστορίες και γενικά νιώθεις ότι είναι τέλεια για σένα. Ωστόσο προτού κάνεις την κίνηση σου, θέλεις να είσαι σίγουρος ότι σε θέλει και η ίδια, έτσι δεν είναι;

Το καλό είναι ότι οι γυναίκες δείχνουν κάποια σημάδια, όταν θέλουν κάποιον. Το πρόβλημα είναι ότι ο μέσος άνδρας δεν μπορεί να καταλάβει τα σημάδια αυτά, γιατί απλούστατα δεν του τα έδειξε κανένας. Σε αυτό το video θα δούμε τι κάνουν οι γυναίκες όταν θέλουν κάποιον, ώστε να μην βρεθείς ξανά σε αχαρτογράφητα νερά

Ο τρόπος που σε κοιτάζει

woman gazing a man

Ο τρόπος που μια γυναίκα κοιτάζει κάποιον, δείχνει πολλά για το πως νιώθει η γυναίκα αυτήν. Για παράδειγμα, αν μια γυναίκα κρατάει το βλέμμα της παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα, τότε είναι πολύ πιθανό να σε βλέπει σαν κάτι περισσότερο από φίλο της.

Σήμερα ο κόσμος αποφεύγει να κοιτάξει τον άλλο στα μάτια, είτε από φόβο είτε από ντροπή. Έτσι το έντονο κοίταγμα από κάποιον ή κάποια, δείχνει αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον.

Ακόμη και γυναίκες που δεν γνωρίζεις και τις συναντάς για παράδειγμα σε μια καφετέρια, αν σε βρίσκουν ελκυστικό, θα παρατηρήσεις ότι σε κοιτάζουν έντονα. Σύμφωνα με έρευνες, αυτός ο τρόπος δείχνει ότι η γυναίκα νιώθει έλξη.

Η στάση του σώματος της

Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για εσένα, η στάση του σώματος της θα είναι πιο ανοιχτή και όχι αμυντική. Συχνά θα την παρατηρήσεις να γέρνει προς το μέρος σου, να μην σταυρώνει τα πόδια της όταν είναι απέναντι σου, τα χέρια της να μην είναι κοντά στο στήθος της σαν να προφυλάσσεται από κάτι, θα χαμογελάει συχνά και θα παίζει με τα μαλλιά ή κάποιο κόσμημα της.

Σε αγγίζει συχνά

Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για εσένα, θα ψάχνει αφορμή για να σε αγγίξει. Είτε θα σε χτυπήσει στον όμω σε κάποιο αστείο σου, είτε θα θελήσει να σου φτιάξει τα μαλλιά ή το πουκάμισο σου ή θα σε αγγίξει καθώς μιλάει. Όσο περισσότερο σε αγγίζει, τόσο σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται.

Θέλει να βρίσκεται κοντά σου

Άλλο ένα καλό σημάδι είναι όταν η γυναίκα έρχεται κοντά σου. Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για εσένα, θα βρει ευκαιρία να έρθει κοντά σου. Μπορεί μια φορά να είναι σύμπτωση, αλλά αν το δεις να συμβαίνει, τότε απλά η γυναίκα αυτήν σε βρίσκει ελκυστικό.

Αντιγράφει τις κινήσεις σου

Πολλοί ειδικοί στην γλώσσα του σώματος λένε ότι όλοι μας καθρεφτίζουμε την στάση του σώματος μας με όσους βρίσκουμε φιλικούς ή ελκυστικούς. Αν έχεις βγει ραντεβού με κάποια και παρατηρήσεις να κάνει ότι κάνεις, για παράδειγμα όταν αγγίζεις το ποτήρι να κάνει το ίδιο, όταν σκύψεις προς το τραπέζι να κάνει το ίδιο, είναι πολύ πιθανό να νιώθει κάτι για εσένα.

Ωστόσο μην αρχίζεις να σκύβεις κάθε δύο λεπτά στο τραπέζι για να δεις αν σε θέλει, γιατί μάλλον θα σε περάσει για χαζό. Απλός πρόσεξε την γλώσσα του σώματος της για τέτοια στοιχεία.

Γελάει στα αστεία σου

Εκτός αν είσαι ο Τζιμ Κάρεϊ και όλοι γελάνε με τα αστεία σου, αν μια γυναίκα γελά με κάτι που είπες ακόμη και αν ήταν το πιο χαζό που ξεστόμισες ποτέ, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Γενικά οι γυναίκες νιώθουν καλά με κάποιον που τις κάνει να γελάει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει όλη την ώρα να σκέφτεσαι και κάτι αστείο για να πεις.

Θέλει να μάθει για εσένα

Όταν είσαι σε ένα ραντεβού με κάποια και αντί να κοιτάζει συνεχώς το κινητό της, ρωτάει να μάθει για εσένα, όπως που μεγάλωσες, πόσα αδέρφια έχεις, τα χόμπι σου κλπ, τότε αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεται για εσένα, ή απλά τελείωσαν τα δεδομένα στο κινητό της και δεν έχει τι να κάνει. Οκ, πλάκα κάνω στο τελευταίο.

Γενικά μια γυναίκα θα θελήσει να μάθει περισσότερα για κάποιον που ενδιαφέρεται και όχι για τον καθένα, οπότε θεώρησε το σαν θετικό σημάδι.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και όταν μοιράζεται μαζί σου προσωπικές της πληροφορίες.

Σου λέει κοπλιμέντα

Οι γυναίκες συνήθως αποφεύγουν να λένε κοπλιμέντα στους άντρες. Έτσι όταν μια γυναίκα σου λέει συχνά κοπλιμέντα, όπως σου πάει έτσι το μαλλί, αδυνάτισες, ωραία παπούτσια κλπ, τότε απλά σε θέλει. Με αυτό η γυναίκα θέλει να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου, ώστε να κάνεις την κίνηση σου.

Έτσι, αν δεν είναι πωλήτρια σε κατάστημα με ρούχα, αν σου πει παραπάνω από 2 κοπλιμέντα για εσένα και όχι απαραίτητα την ίδια μέρα, αυτό δείχνει ότι πρέπει να κάνεις την κίνηση σου.

Προσοχή

Αν και τα σημάδια αυτά είναι καλά όταν τα βλέπουμε, θα πρέπει να τα λαμβάνεις με προσοχή και πάντα θα πρέπει να ξεχωρίζεις αν μια γυναίκα απλά είναι ευγενική ή σε φλερτάρει.

Για παράδειγμα, αν σου πει ωραία παπούτσια, δεν σημαίνει ότι θέλει να κάνετε σεξ εκείνη την στιγμή. Αν σε αγγίξει όπως περνάει για να πάει στην τουαλέτα του μπαρ, δεν σημαίνει ότι είναι ένα σημάδι να πας και εσύ μαζί της. Αν η ταμίας στο αρτοποιείο γελάσει με ένα αστείο σου, δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμη να κατεβάσει ρολά για να το κάνετε επάνω στα ταψιά.

Πάντα θα πρέπει να βλέπεις αν μια γυναίκα είναι απλώς ευγενική, κάτι που έχω αναφέρει σε άλλο άρθρο. Ωστόσο αν δεις παραπάνω από 2 θετικά σημάδια της, από τα προαναφερόμενα, τότε σίγουρα σε φλερτάρει.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.