Τα πάντα γίνονται για το σεξ αγαπητέ…

Τόσα χρόνια στο παιχνίδι και δεν σταματώ να εκπλήσσομαι κάθε τόσο με την αδυναμία των γυναικών στους ωραίους και επώνυμους άνδρες.

Έχω γράψει και σε παλιότερα άρθρα τις απόψεις μου για την νέα γενιά γυναικών και την λατρεία που έχουν στο εύκολο χρήμα και την καλοπέραση τους.

Έχω επίσης αναφέρει και πως μερικοί άνδρες, επώνυμοι κυρίως, απολαμβάνουν το εύκολο «παιχνίδι» (αν κάνουν έστω και ελάχιστο από αυτό και δεν τους έρχονται τα αθώα κοράσια σαν μάνα εξ ουρανού), την ίδια στιγμή που οι κοινοί θνητοί θα πρέπει να παλέψουμε με διάφορες τεχνικές και λύσεις αυτοβελτίωσης για να πάρουμε ότι περισσέψει.

Αυτός είναι ο Παναγιώτης Τσαφαράς, ο 25χρονος τραγουδιστής που έκλεψε την καρδιά της Πάολα. Τι την κέρδισε; Το… χιούμορ του. Μά’στα…

Ενδιαφέρων έχει να δούμε την άποψη μιας νέας και όμορφης κοπέλας, την οποία έτυχε και γνώρισα πριν λίγο καιρό. Η κοπέλα ασχολείται με μακιγιάζ, βλεφαρίδες, νύχια και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση των γυναικών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έρχεται σε επαφή με δεκάδες γυναίκες καθημερινά και, όπως γίνεται συνήθως, το κουτσομπολιό να πάει σύννεφο.

Την ρώτησα κάποια στιγμή να μου πει τι λένε οι γυναίκες για τους άνδρες, τι ψάχνουν και γενικά τι παίζει με τις νέες κυρίως γυναίκες, οι οποίες ως γνωστών είναι και πιο «σκανδαλιάρες», όπως για παράδειγμα η 13χρονη που «σπιτώθηκε» με έναν 20χρονο από την Αλβανία. Κορίτσι για σπίτι από τα γεννοφάσκια του. Πως το είχα πει παλιότερα; Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε το έργο των Αλβανών στην Ελλάδα, οι οποίοι κάνουν το παν αλλά πάλι δεν προλαβαίνουν να τις ικανοποιήσουν όλες!

Αρχικά μου είπε ότι είναι κάμποσες αυτές που ενώ έχουν σχέση με κάποιον, συζητάνε για κάποιον άλλον που είτε του πήραν την «κούραση», είτε ψήνονται να του την πάρουν για να τον ξαλαφρώσουν από τα βάρη της καθημερινότητας.

Τι τραβάς Νίκο και ‘συ…

Περσινά, ξινά σταφύλια θα μου πεις, αφού αυτό είναι αρκετά γνωστό. Μάλιστα γνωρίζω και πολλές τέτοιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα ένα περιστατικό που συνέβη σε τουαλέτα ενός μπαρ, ενώ η κοπέλα ήταν μαζί με την επίσημη σχέση της στο μαγαζί χωρίς να διστάσει να τον απατήσει εκεί μέσα, είτε πάλι όταν μια κοπέλα έπαιζε το… μαντολίνο ενός φίλου και παράλληλα του κλαίγονταν για την -επίσημη- σχέση της ότι είναι πολύ μπούλης.

Και αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με περιπτώσεις που γνωρίζω εγώ, οι οποίες είναι πάρα πολλές. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που μάθαμε τέτοια πράγματα από τα ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο με την βίλα των οργίων στον Βόλο, ή πάλι για την καημενούλα που ζήτησε UBER για να πάει στο ξενοδοχείο με τον γκόμενο και ο οδηγός ήταν ο άντρας της. Πόσο πιο γκαντεμιά;

Τώρα μάλιστα με το Facebook τα πράγματα άλλαξαν, το ψωνιστήρι γίνεται πολύ εύκολα και κυρίως, ανώνυμα, ώστε οι κυρίες να παραμένουν κυρίες στα μάτια της κοινωνίας, εκτός αν έχεις την ατυχία της κυρίας με το UBER.

Τέλος πάντων, σε αυτό το άρθρο δεν ήθελα να σας πω ότι η γη γυρίζει (τι εννοείς ότι με το η γη είναι επίπεδη μάστορα?), ούτε να ανακαλύψουμε την Αμερική, αλλά θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα άλλο θέμα, τροφή για σκέψη κυρίως.

Ρώτησα την γνωστή μου για μια κοπέλα, ώστε να μάθω περισσότερα καθώς την έχω βάλει στο μάτι από καιρό αλλά δεν μπορώ να την προσεγγίσω και ο λόγος είναι ότι ανήκει στις high class γκόμενες που δεν τριγυρίζουν ποτέ μόνες και οι θέσεις που εργάζονται είναι συνήθως PR σε μαγαζιά κλπ.

Πιθανών να μάθατε πως προσεγγίζουν κάποιοι αυτές τις γυναίκες, έτσι; Με το ευαίσθητο σημείο τους, το χρήμα, όπως για παράδειγμα με την Ιωάννα Τούνη που της πρότειναν 1.400€ για μια νύχτα sex. Φαντάσου λοιπόν τι γίνεται πίσω από τις πόρτες που δεν μαθαίνεται ποτέ.

Εκεί μου είπε λοιπόν ότι η συγκεκριμένη, εκτός των άλλων, της έχει πει ότι ψήνει κατάσταση με κάποιον τραγουδιστή και του στέλνει ερωτικές φωτογραφίες και μηνύματα στο Facebook. Του στέλνει, όχι της στέλνει, έτσι; Όταν τις στέλνουν είναι μπακούρια και ανώμαλοι, αλλά τα έχουμε ξαναπεί. Θα θυμάστε που είχα αναφέρει ότι με τα social media το παιχνίδι αλλάζει.

Και μου ανέφερε ότι περιμένει πως και πως να κάνει εμφανίσεις σε κοντινή πόλη, ώστε να μπορέσει να πάει να τον δει και να τον «πάρει», όπως μου είπε (αλλιώς το είπε, αλλά δεν το γράφω, φαντάζομαι κατάλαβες τι θέλει να πει το κοράσιο).

Πως παίζεται παλικάρια το εύκολο παιχνίδι

Μάλιστα μου είπε ότι έχει σιχαθεί τις νέες γυναίκες, καθώς το μόνο που σκέφτονται είναι πως να δείξουν όσο πιο όμορφες γίνεται και πως να πηδηχτούν με όσο το δυνατόν περισσότερους, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Η ίδια μάλιστα μου είπε και το «ότι τα πάντα σήμερα γίνονται για το σεξ αγαπητέ» και το έβαλα σαν τίτλο στο σημερινό άρθρο.

Αυτό που θέλω να πω σε αυτό το άρθρο είναι ότι φτάσαμε σε σημείο που να μην έχει τόση σημασία πλέον το να βρεις ένα καλό κορίτσι να κάνετε σχέση, αλλά να βρεις ένα κορίτσι που να μην έχει ή να μην ψάχνει παράλληλη σχέση…

Υ.Γ: Το blog άνοιξε ξανά. Διάβασα με προσοχή τα σχόλια και τις παρατηρήσεις είτε μέσο email, είτε στο Facebook, είτε τα αιτήματα για να γίνετε μέλη στο blog και σκέφτηκα ότι είναι καλό να υπάρχει online και προσβάσιμο από όλους. Έτσι το blog καθαρίστηκε από τα περιττά άρθρα (πχ αφαιρέθηκαν τα άρθρα που αναφέρονταν σε PUA και -fake η μη- instructors, καθώς βάση πλέον θα δίνεται μόνο στο παιχνίδι, τις σχέσεις και γενικά την κοινωνία), διορθώθηκαν πολλά λάθη με εικόνες και συνδέσμους κλπ.

4 σκέψεις σχετικά με το “Τα πάντα γίνονται για το σεξ αγαπητέ…”

  1. Μπράβο ρε παλικάρι μπράβο! Ομόλογω ότι μένω έκπληκτος δεν περίμενα ότι θα το άνοιγες τόσο σύντομα τουλάχιστον, αλλά ούτε ήμουν τόσο αισιόδοξος ότι θα το άνοιγες γενικά.

    Εμ παση περίπτωση, δεν θα αναλωθω με τα συγχαρητήρια, θέλω όμως να προτείνω κάτι, αν ποτέ στο μελλον χρειαστεί ξανα να το κλείσεις, τουλάχιστον, κάντο με κάποια ομάδα VIP που θα έχουν συναντηθεί από κοντά, και θα έχουν ωρεξη και μεράκι να βοηθήσουν όπως εσύ. Δεν γίνεται να ζουμε με το άγχος ποτέ θα το κλείσεις και ποτέ όχι….κάθε φορά που ένας θέλει να στο παίξει έξυπνος κι να στην σπάσει. Αυτά τα λέω φιλικά και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, sorry αν ήμουν απότομος όμως χρειαζόμαστε μια σταθερή βάση μεταφορικά και κυριολεκτικά, ώστε να μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις να βελτιωνομαστε και γιατί όχι να βρισκόμαστε σε….ομαδικές αποστολές.

    Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις μου βασίζονται πάντα στα δικά σου μέτρα και σταθμά, και πιστεύω μπορούν να μας δώσουν τα ιδανικά αποτελέσματα με βάση τις δικές σου εμπειριες και επεξηγήσεις, οπότε αν σε κάτι πέσω έξω μην με φάτε, παλεύω κι εγώ για το καλύτερο.

    Μου αρέσει!

  2. Διαβαζω το blog σου εδω και πολλα χρονια φιλε! Ειχα πολυ καιρο να το επισκεπτω,χαιρομαι που το ξαναβρηκα..εμαθα πολλα μεσα απο το site σου και γενικα απεκτησα αρκετες γνωσεις μεσα απο ολα αυτα που εχεις γραψει. Ελπιζω να συνεχισεις ετσι… εισαι απο τα καλυτερα blog εδω κ πολλα χρονια!!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.