Κατηγορίες γυναικών που πρέπει να αποφεύγεις

…εκτός αν έχεις καλό παιχνίδι ή είσαι λιγάκι ζαμανφού…

Έχω αναλύσει και σε παλιότερα άρθρα ότι το παιχνίδι πλέον έχει αλλάξει, κυρίως από την επιρροή που έχουν στους νέους σήμερα τα κοινωνικά «δίχτυα».

Οι νεότερες γυναίκες έχουν μεγαλώσει με τελείως διαφορετική νοοτροπία από τις παλιότερες γενιές, κυρίως γιατί οι γονείς τους ανήκουν στην γενιά που ήταν ανάμεσα στο παλιό και το μοντέρνο, οπότε και έδωσαν όση ελευθερία μπορούσαν στα παιδιά τους, για να μην νιώσουν και αυτά την καταπίεση (κατά κάποιο τρόπο) που ένιωσαν οι ίδιοι από γονείς άλλων εποχών (να είσαι σπίτι μέχρι τότε, αν δεν παντρευτείς δεν θα πας εκτός πόλης και άλλα τέτοια «όμορφα» που είχαν οι παλιότερες εποχές -βέβαια έβγαζαν γυναίκες για σπίτι και όχι τα σημερινά κοράσια που δεν ξέρουν ούτε αβγά να μαγειρεύουν, αλλά ας το αφήσουμε αυτό για κάποια άλλη φορά).

Επίσης οι νεότερες γενιές έχουν ένα κόλλημα με την τεχνολογία και κυρίως με το κινητό τους και τα κάμποσα social media, σε σημείο που αν τους δώσεις ένα κάδρο με μια παλιά φωτογραφία των παππούδων σου για παράδειγμα, θα προσπαθήσουν με τα δάχτυλα τους να «ζουμάρουν» την φωτογραφία, για να την δουν καλύτερα ή θα ψάχνουν για τίποτα φίλτρα να την κάνουν πιο φωτεινή.

Τα έχει χαζέψει τα παιδιά η πολλή επαφή με την τεχνολογία, ειδικά όταν έρχονται σε επαφή από μικρή ηλικία.

Παλιά είχαμε τα τάματα, τώρα έχουμε τα likes. Αν μη τι άλλο, η τεχνολογία μας βοηθάει (και από πίσω η ορθογραφία να τραγουδά «με σκότωσε γιατί τον αγαπούσα»)…

Όπως είπα και σε παλιότερα σχετικά άρθρα, σήμερα είναι τόσοι πολλοί οι άνδρες στα δίκτυα αυτά που προσπαθούν να πηδήξουν τα κοράσια, που πραγματικά κάπου χάνεται η μπάλα. Κάθε λεπτό, ειδικά οι πιο όμορφες κοπέλες, έχουν τα μάτια τους στο κινητό τους και απαντούν σε σχόλια ή ελέγχουν τα ποσοστά σε likes.

Για να μην επαναλαμβάνω τα παλιά άρθρα, θα πω εν ολίγοις ότι για κάθε καλό χαρακτηριστικό που πιστεύεις ότι έχεις, υπάρχουν μόλις 2 κλικ παραπέρα καμιά 10αριά άτομα με το ίδιο ή ακόμη περισσότερα και καλύτερα χαρακτηριστικά. Οπότε το παιχνίδι δυσκολεύει, τόσο σε κλασικό επίπεδο τύπου bar, όσο και στο online.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίξουμε μπάλα με τις γυναίκες αυτές. Nerds ή μη, είναι όμορφες και σίγουρα αξίζουν την συντροφιά σου, αλλά όχι όλες. Παρακάτω θα αναφέρω μερικές κατηγορίες γυναικών που καλό είναι, ειδικά αν είσαι νέος στο χώρο, να αποφύγεις.

Γυναίκες που κατηγορούν μονίμως τους άνδρες

Αν μια κοπέλα κατηγορεί μόνιμα τους άνδρες, ότι είναι όλοι τους γουρούνια, ότι όλοι τους θέλουν μόνο σεξ και τίποτα άλλο, ότι κανείς δεν είναι τέλειος και άλλα τέτοια, να ξέρεις ότι στα ραντεβού σας θα μιλάει συνεχώς για παλιότερες εμπειρίες της και τίποτα άλλο.

Θα σε έχει σαν έναν ώμο να ακουμπάει, ένα αποκούμπι για να κλαίγεται, όσο θα λέει διάφορες ιστορίες για τον πρώην γκόμενο της, που την παράτησε ενώ η ίδια ήταν τέλεια σε όλα και πως οι παλιοί άνδρες ήταν κύριοι.

Αυτό που δεν σου λένε οι γυναίκες αυτές είναι ότι καταβάθος γούσταραν τους άνδρες που τις φέρονταν έτσι και μέσα τους ελπίζουν να τα ξαναβρούν. Εσένα θα σε έχει για παρέα και μόνο, ίσως πάρεις κανένα φιλάκι ή λίγο σεξ, έτσι για να σε έχει του χεριού της και τίποτα άλλο. Αν τα βρει με τον πρώην της ή βρει κάποιον άλλο που μπορεί να την κάνει να νιώσει έτσι, θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού για πλάκα, χωρίς να σκεφτεί καν αν σε κάνει να νιώσεις άσχημα.

Αν σου αρέσει αυτό ή περνάς καλά μαζί της ή κάνει καλό σεξ, κράτησε την για να κάνεις την δουλειά σου. Μην δένεσαι όμως συναισθηματικά, γιατί εσύ θα χάσεις στο τέλος.

Τα party-animals

Μια γυναίκα που είναι στα 18-22 της, δεν βάζει κώλο κάτω. Θέλει να βγαίνει όσο το δυνατόν περισσότερο και να βρίσκεται σε όσα περισσότερα μέρη μπορεί. Αν είσαι συνομήλικος της, ίσως να το αντέχεις, αλλά αν είσαι στα 30+, τότε σίγουρα δεν θες να έχεις στο πλευρό σου μια τέτοια, γιατί απλά δεν θα μπορείς να την ακολουθήσεις.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά κατά μέσο όρο οι νεότερες είναι αυτές που παρτάρουν ατελείωτα, πίνουν σαν γερο-ναυτικοί και καπνίζουν το στριφτό τους σαν παλιοί χασικλήδες (το οποίο μάλιστα το στρίβουν και το σαλιώνουν σε χρόνο dt και με το ένα χέρι, την ώρα που με το άλλο χέρι κάνουν sexting, άλλωστε δεν ανακηρύχθηκαν τυχαία πρωταθλήτριες οι Ελληνίδες σε αυτό το σπορ).

Εκτός αυτού, αυτές οι γυναίκες το κέρατο το έχουν πολύ εύκολο και αν είναι εμφανίσιμη, το σίγουρο είναι ότι θα δέχεται ατελείωτο καμάκι από άλλους τύπους που πετυχαίνει στα μπαρ. Οπότε είναι πιο εύκολο να ενδώσει, όσο εσύ πιθανών να βρίσκεσαι σπίτι σου επειδή δεν γούσταρες να πας στο τάδε κλαμπ η επειδή δεν είχες κουράγιο.

Από την άλλη, μπορείς να είσαι εσύ αυτός που θα πάνε για one-night-stand, αρκεί να μην δεθείς συναισθηματικά και φας κανένα κόλλημα.

Εδώ απλά δεν «πέφτεις», εκτός αν ξέρεις πως να τις χειριστείς, αλλιώς παίζει η πιθανότητα μετά να έχεις κρασοκατανύξεις και κλάμα ότι όλες οι γυναίκες είναι κάρχιες…

Τις κολλημένες με το κινητό τους

Ένας λόγος που οι γυναίκες «μετακόμισαν» στο Instagram, είναι γιατί θέλουν να ανεβάζουν περισσότερες «αποκαλυπτικές» φωτογραφίες, τις οποίες όμως δεν θα μπορεί να βλέπει η ξινή θεία που θα βρει την ευκαιρία να πει την κακία της («κοίτα πόσο π’τάνα έγινε η κόρη της τάδε»).

Και εννοείται ότι στο Facebook, που το βλέπουν και οι παππούδες σήμερα, θα ανεβάζει τίποτα ταξίδια με φίλες, τίποτα γατάκια και φαγητά, ώστε να δείχνει την εικόνα του καλού κοριτσιού στους πάντες, άσχετα αν από «πίσω» παίζουν διάφορα (η λέξη «πίσω» εδώ έχει διπλή σημασία).

Τα κοινωνικά αυτά δίχτυα τις δίνουν την δυνατότητα να διαφημίζουν τα κάλλη τους, ανοίγοντας τους την πόρτα για γνωριμίες με πολλούς ευκατάστατους ή/και εμφανίσιμους άνδρες.

Έτσι λοιπόν, επειδή το κάθε μπακούρι (αλλά και ο κάθε παίχτης) πρόκειται να τις κάνει «επίθεση», θα πρέπει να έχεις το νου σου αν η κοπέλα που βγαίνετε έχει μόνιμα το μάτι της στο κινητό της. Αν είστε έξω και έχει το κινητό της μόνιμα δίπλα της και κάθε τρεις και λίγο το κοιτάζει, να ξέρεις ότι εσένα σε έχει για μπαλαντέρ, κάποιον για να βγαίνει όταν οι φίλες της είναι όλες κλεισμένες και το σίγουρο είναι ότι το ματάκι της παίζει μπάλα και αλλού.

Στην πρώτη ευκαιρία θα την κάνει, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις και εσύ τα μάτια σου για αλλού, ώστε να μην «κλαις» όταν συμβεί το κακό.

Τις γυναίκες που αναζητούν την προσοχή

Ο λόγος που το βάζω αυτό, είναι το πρόσφατο περιστατικό με την Τραϊάνα Ανανία (μα είναι τώρα αυτό όνομα για να κάνεις πέσιμο?) και θα σταθώ σε αυτό το γεγονός για λίγο, για να το σχολιάσω.

Πριν λίγο καιρό, η Τραϊάνα είχε πει ότι δεν την φλερτάρουν οι άντρες και ότι κάτι «φταίει».

Αυτήν η γυναίκα λοιπόν, δεν δίστασε να βγάλει στην φόρα ένα προσωπικό μήνυμα που της έστειλε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και που της είπε «Καλημέρα, τι κάνεις».

Η Τραϊάνα προσπάθησε τα πάντα για να γίνει διάσημη (σήριαλ, reality κλπ), δεν τα κατάφερε και βρήκε αυτόν τον τρόπο για να γίνει γνωστή, ή να αποκτήσει το δικό της έστω «δεκαπεντάλεπτο» της δημοσιότητας, μειώνοντας όμως χωρίς δισταγμό κάποιον άλλο, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση ήταν επώνυμος.

Έτσι, το κοράσιο τούτο, αντί να απαντήσει στον τύπο που της έστειλε ότι δεν γουστάρει πάρε-δώσε μαζί του και να κλείσει το θέμα εκεί, σκέφτηκε να δείξει σε όλους μας τι «τρομερό» μήνυμα της έστειλε, λέγοντας μας μάλιστα ότι «Δεν είμαι κάποια που θα έσκιζε το βρακί της».

Ωστόσο αυτό της γύρισε μπούμερανγκ γιατί απλά μειώθηκε περισσότερο στα μάτια του κόσμου, αφού οι πάντες την έκραξαν εκτός από κάτι καμένες και κάνα δυο μπακούρια που θα πούλαγαν και την μάνα τους για να τους δώσει λίγη σημασία μια γυναίκα.

Και εδώ η Τραϊάνα μας δείχνει ότι δεν είναι κανένα τσόλι που θα έσκιζε το βρακί της έτσι εύκολα.
Οι γυναίκες αυτές βαριούνται υπερβολικά εύκολα και αναζητούν συνεχώς και τον επόμενο. Και ο λόγος είναι ότι δεν τις φτάνει πλέον η προβολή που έχουν και ψάχνουν για περισσότερη. Επίσης, όπως η περίπτωση της Τραϊάνα, δεν θα διστάσουν να βγάλουν τα πάντα στην φόρα, αν κάτι δεν πηγαίνει καλά μεταξύ σας.

Γυναίκες από τον «σωρό»

Και δεν αναφέρομαι στην εμφάνιση τους, γιατί πολλές γυναίκες που δεν είναι εμφανίσιμες, είναι χίλιες φορές καλύτερες από αυτές που είναι εμφανίσιμες.

Αναφέρομαι στις γυναίκες που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να βάφονται και να επισκέπτονται το κομμωτήριο τους, βγάζοντας παράλληλα δεκάδες φωτογραφίες για να μας δείξουν και εμάς πόσο τέλειες είναι, τι κέφια είχε ο Θεός όταν τις έφτιαχνε και να πατήσουμε έτσι το πολυπόθητο like για να ανέβουν για λίγο στα ύψη.

Αυτές οι γυναίκες δεν διαφέρουν το παραμικρό από έναν Η/Υ. Δηλαδή όταν το πάρεις και είναι στην μόδα, τα «σπάει», μέχρι που να αρχίσει να περνάει η μπογιά του και να μην σε προσφέρει το παραμικρό και να θες να τον αλλάξεις με κάποιον άλλο πανάκριβο, για να συνεχίσει έτσι ο φαύλος κύκλος.

Αυτό είναι και αυτές οι γυναίκες. Όσο είναι εμφανίσιμες και έχουν φοβερά κορμιά, αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό. Όταν περάσει η μπογιά τους ωστόσο, δεν αξίζουν το παραμικρό γιατί πολύ απλά, δεν κάθισαν ποτέ να μάθουν 5 πράγματα παραπάνω.

Εκτός φυσικά από την Μπέττυ που «πιάνει» το χέρι της

Τις βλέπεις που είναι ελαφρός χαζές, δεν ξέρουν να μιλήσουν ή να φερθούν και η μόνη τους απασχόληση είναι να είναι γλάστρες σε κάποιο event, λόγω της εμφάνισης τους.

Αυτές οι γυναίκες είναι απλά χάσιμο χρόνου και τίποτα άλλο. Αν θες απλά να κάνεις σεξ μαζί τους, ως ότου βρεις κάτι καλύτερο, μαγκιά σου. Αλλά αν πιστεύεις ότι θα κάνεις ποτέ κάτι σοβαρό μαζί τους, γελιέσαι, γιατί απλά ο καρκίνος της κοινωνίας μας, ο φεμινισμός, τις έχει παπαριάσει το μυαλό.

Αν γνωρίσεις κάποια και αρχίσει να λέει ότι ο άντρας πρέπει να τα παρέχει όλα, οι γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να πληρώνουν για κάτι και να απαιτούν να τα πληρώσεις όλα εσύ, ενώ στην ουσία αυτό που σου προσφέρουν ως αντάλλαγμα είναι μόνο παρέα και εμφάνιση, τότε σούταρε την και ψάξε βρες καμία που να αξίζει να έχεις δίπλα σου.

Η γυναίκα που θα έχεις δίπλα σου θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις ευχάριστα και να ανυπομονείς για να βρεθείς μαζί της όχι από απελπισία ή από φόβο να μην βρεθεί με κάποιον άλλο όσο λείπεις, αλλά επειδή σε συμπληρώνει και σε ανεβάζει ψυχολογικά.

Οτιδήποτε άλλο, προσπέρασε το και πέταξε το εκεί που πρέπει, στον κάλαθο των αχρήστων. Επιδίωξε την ποιότητα, όχι την ποσότητα.

6 σκέψεις σχετικά με το “Κατηγορίες γυναικών που πρέπει να αποφεύγεις”

 1. αγαπητέ φίλε!!! κατ’ αρχήν σ’ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέτεις για να γράφεις τα θαυμάσια θέματα,,,τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα παρά τα εξήντα μου συν ΦΠΑ,,,άυτό το άρθρο σου είναι σαν ναβγήκε από το μυαλό μου,συφωνώ απόλυτα και επαυξάνω καθ΄ όσον έχω και πικράν πείραν πολλών τέτοιων κορασίδων!!! μου άρεσε η φράση ,,,των πολλών κρασοκατανύξεων και του κλάματος,,,συνέχισε τον αγώνα σου, θα σου είμεθα ευγνώμονες!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 2. Γεια σου Σαρκ. Το μεγαλο προβλημα για μενα το δημιουργουν οι αντρες. Οχι επειδη πεφτουν. Καλα κανουν και το ιδιο συνεβαινε σε 80ς και 90ς. Αλλα επειδη 1) την πεφτουν σα σκυλακια και 2) κανουν τα παντα για να διατηρησουν την οποια σχεση και οι γκομενες το ξερουν. Οπως στα 80ς και 90ς ηξεραν οτι εαν ειναι μαλακισμενες θα παρουν ποδι. Αν δεν αλλαξει αυτο, φοβαμαι οτι οι γυναικες θα παραμεινουν στην πλειοψηφια τους αυτο που περιγραφεις στο αρθρο.

  Μου αρέσει!

 3. καλησπέρα και από εμενα διαβασα τα αρθρα σου και πραγματικα σου δινω τα συγγαρητηρια μου καθως εξηγεις και αναλυεις βημα βημα(καθως δεν θες να γινεις πωλητης)και πραγματικα το εκτιμω.παρακολοθω και αλλα ελληνικα σαιτ pu αν και δεν χρησιμοποιώ τις pua ορολογιες εκτος απο 2-3 μαρεσει το Natural game σε μπαρ καθως και είμαι αρκετα καλος στα διαφορα σαιτ γνωριμιών στο δρομο πχ δεν θα παω στην ερμου να κανω day game .στο θεμα μας ολοι μας ξερουμε ότι τα 10 αρακια σιγουρα πιο ευκολα να τα φανε πιτσιρικάδες επειδή ακομα δεν ξερουν τι εχουν αναμεσα στα ποδια τους από κει και περα σιγουρα το ευκολο χρημα είναι μεγαλο ατου και υπαρχουν αρκετοι τυποι εκει εξω που θα εδιναν και κωλο όχι για να φανε ένα 9αρι η δεκαρι αλλα απλα να πανε βολτα(λεζαντα).τα social fb insta κτλ πιστυεω τα χαλασανε όλα γτ παλαιοτερα περιμεναμε ένα πσκ να βγουμε να οργωσουμε όλα τα μαγαζια(εποχες galea destil, bo,akrotiri στα καλα του)τοτεμου ηταν πανευκολο και δεν ηξερα Game ελεγα ο τολμων πηδα η κοτα βριζει τις γυναικες.συνεχισε την καθαρη δουλεια που κανεις σε ευχαριστω πολυ

  Μου αρέσει!

  1. Γεια σου kms και σ’ευχαριστώ. Συμφωνώ ότι τα social media τα χάλασαν όλα. Πάντως έτσι όπως πάει το πράγμα, με την μείωση των οικονομικών των οικογενειών, ένα πσκ θα περιμένουμε πάλι για να πάμε κάπου.

   Αρέσει σε 1 άτομο

   1. σιγουρα στον αντρα πρωτα είναι η υγεια και μετα το δευτερο πουλι μας είναι το χρημα(όχι για να ειμαστε provider αλλα για να τα εχουμε να περναμε εμεις καλα)από και περα ο καθενας το χαλαει όπως νομιζει απλα μερικοι εως παρα πολλοι ηλιθιοι χαλασανε τις γυναικες όπως ειπες και στο αρθρο σου και ξυπνησαν και οι αλλες

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.