Γιατί πρέπει να είσαι ειλικρινής με τις γυναίκες

Το να είσαι ειλικρινής με μια γυναίκα, είναι το κλειδί για την σχέση σας. Οι άνδρες αφήνουμε τον φόβο να επηρεάσει την συμπεριφορά μας και φοβούμαστε να εκφράσουμε σε μια γυναίκα τα συναισθήματα μας προς αυτήν.

Οι γυναίκες σέβονται έναν άνδρα που είναι ειλικρινής. Απλά πες αυτό που θέλεις να πεις, χωρίς περιστροφές. Πες της ποιος είσαι και τι θες, αποφεύγοντας να κρυφτείς πίσω από ψεύτικες ρουτίνες και ιστορίες, είναι τόσο απλή η συνταγή της επιτυχίας.

Θα πρέπει να έχεις μονίμως στο μυαλό σου ότι η δική σου ευτυχία έχει μεγαλύτερη σημασία. Αν η γυναίκα θέλει να παίξει παιχνίδια, απλά μην συμμετέχεις. Δεν έχεις χρόνο για παιχνίδια. Η ευτυχία σου είναι το μόνο παιχνίδι για το οποίο θα πρέπει να έχεις χρόνο.

Αν κάποια στιγμή αισθανθείς ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά την γυναίκα που είστε μαζί, θα πρέπει να της πεις αυτό που νιώθεις και όχι να δαγκώσεις την γλώσσα σου, ελπίζοντας αυτήν να καταλάβει και να αρχίσει πρώτη την κουβέντα. Οι γυναίκες δεν κάνουν συνήθως αυτές την πρώτη κίνηση.

Αν για παράδειγμα είσαι στο τριτοτέταρτο ραντεβού με κάποια, η οποία είναι εκεί μόνο για την παρέα και το κέρασμα, χωρίς να συνεισφέρει κάτι άλλο, τότε θα πρέπει να της πεις κάτι όπως:

«Κοίτα κοπελιά, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Δεν ξέρω αν σου αρέσω, αλλά μου αρέσεις και θέλω να κάνω σεξ μαζί σου. Αν δεν γουστάρεις, τότε το καλύτερο είναι να το σταματήσουμε εδώ«.

Μην παρακαλάς και μην επενδύεις σε κάτι, ιδιαίτερα όταν δεν έχεις ιδέα πως είναι αυτό το κάτι. Ακόμη και οι μεγάλες αλυσίδες, σου δίνουν ένα δείγμα δωρεάν για να πάρεις μια ιδέα από το προϊόν προτού αποφασίσεις.

Οι γυναίκες, όπως είπα και πριν, σέβονται τους ειλικρινείς άνδρες. Πολλές φορές δεν γνωρίζουν τις προθέσεις σου ή δεν ξέρουν τι είσαι (μπορεί πχ να είσαι gay και να θέλεις την παρέα τους), αν δεν πεις στα ίσια αυτό που θέλεις.

Αν πεις σε μια γυναίκα «θέλω να σε ρουφήξω» και γελάσει ή πει κάτι «είσαι τρελός;», να ξέρεις ότι γουστάρει και περίμενε πως και πως αυτήν την στιγμή. Μόνο αν σου πετάξει το ποτό στα μούτρα και σηκωθεί και φύγει, θα σημαίνει ότι ενοχλήθηκε. Αν συνεχίζει να κάθεται δίπλα σου, ακόμη και αν λέει κάτι του στυλ «καλά για ποια με πέρασες;», σημαίνει ότι γουστάρει αυτό που έγινε, απλά έχει σοκαριστεί κάπως ή σε τεστάρει για το αν όντως το εννοούσες.

Ωστόσο θα πρέπει να είσαι εντάξει μαζί της και να της πεις αν όντως θέλεις απλά να κάνεις σεξ μαζί της ή κάτι παραπάνω. Δεν μπορούν να μαντέψουν τι κρύβουμε στο κεφάλι μας.

Για να γίνει αυτό, απαιτεί να είσαι άνετος και απελευθερωμένος από αρνητικές σκέψεις και να είσαι δυνατός. Βλέπεις οι άνδρες, όταν μας αρέσει μια γυναίκα, μπαίνουμε σε κατάσταση «ασφαλείας» και προσέχουμε να μην πούμε ή κάνουμε κάτι που μπορεί να την ξενερώσει. Θα πρέπει να δεχτείς ότι ίσως να μην κάνεις σεξ μαζί της ή να φύγει, αν αρχίσεις να μιλάς με ειλικρίνεια μαζί της για το τι πραγματικά θέλεις.

Ειδάλλως μπορείς να συνεχίσεις να λειτουργείς σε κατάσταση «ασφαλείας», να φέρεσαι σαν καλό παιδί από φόβο να μην σου φύγει, ελπίζοντας να κάνει αυτήν την πρώτη κίνηση.