Ο Τούρκος ηθοποιός και η υστερία των γυναικών

Άλλος ένας που έπεσε «θύμα» της εμφάνισης του.

Αυτήν την φορά είναι ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν. Είχα αναφέρει και σε παλιότερο μου άρθρο για έναν άλλο επίσης Τούρκο ηθοποιό (Μπουράκ Οζτσιβίτ), που ήρθε στην χώρα μας και ακολούθησαν στιγμές υστερίας από τα αθώα κοράσια.

Όμως οι δικές μας αποδείχτηκαν κυρίες, σε αντίθεση με τα επίσης αθώα κοράσια της Ιταλίας που δεν δίστασαν να στηθούν για ώρες από έξω από το ξενοδοχείο του, ώστε να τον δουν όταν θα βγει (γιατί σου λέει το κοράσιο, που θα πας mister, θα βγεις κάποια στιγμή, στο ξενοδοχείο θα μείνεις?)

Από το άρθρο:

«έξω από το ξενοδοχείο σημειώθηκαν σκηνές υστερίας, λιποθυμίες θαυμαστριών του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να φυγαδεύσει από τον κόσμο τον Τούρκο ηθοποιό»

Το περίεργο είναι ότι δεν γίνεται κανένας λόγος για το «τούμπανο» που έχει μαζί του. Όπως έλεγα πριν πολλά χρόνια, τους άντρες τους έχουν πλέον κόψει τους όρχεις και δεν τολμούν να κάνουν κιχ, οπότε αν σχολίαζαν κάτι για την κοπέλα, θα τους έλεγαν μετά οι γυναίκες σεξιστές και μπακούρια (οι ίδιες που λιποθυμούν έξω από το ξενοδοχείο του ηθοποιού, γι’αυτές μιλάμε).

Μάλιστα και μεγάλα ονόματα του χώρου (Pickup) έπαψαν να χρησιμοποιούν «κακές κουβέντες» στα video τους, από φόβο να μην τους κράξουν οι γυναίκες ή να μην τους πουν σεξιστές. Και αν τα μεγάλα ονόματα δεν τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά για κάτι, θα το κάνουν οι άλλοι;

Ο λόγος που ανέφερα τον Τούρκο ηθοποιό, δεν είναι για να δείξω ότι οι γυναίκες τρελαίνονται για έναν ακόμη εμφανίσιμο άντρα. Το έχω καλύψει πολλές φορές αυτό στο παρελθόν και αν διαβάζεις το blog θα το έχεις πλέον καταλάβει. Η εμφάνιση παίζει έναν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις, τελεία και παύλα.

Αλλά, ευτυχώς υπάρχει και το αλλά. Έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι άντρες με εμφάνιση δεν κάνουν το παραμικρό κλικ στις γυναίκες, αν δεν είναι και λίγο brutal και είναι απλά εμφανίσιμοι αλλά ντροπαλοί.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρω έναν γνωστό μου, ο οποίος έχει φύγει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό και εργάζεται σαν μοντέλο και σαν ηθοποιός σε χαμηλού budget ταινίες, ως ότου κάνει το μεγάλο μπαμ (όπως μου λέει ο πατέρας του).

Το θέμα είναι ότι παρότι το παλικάρι είναι αρκετά εμφανίσιμος, άλλωστε δουλεύει σαν μοντέλο. Παρόλα αυτά, οι γυναίκες δεν του δίνουν την ανάλογη σημασία, ενώ οι λογαριασμοί του στα κοινωνικά δίκτυα δεν έχουν σχεδόν καθόλου ανταπόκριση, σε σχέση ας πούμε με κάποιον λιγότερο γνωστό ή εμφανίσιμο.

Αυτό που έχει το παλικάρι αυτό είναι ότι δεν τολμάει να πάρει αυτό που θέλει. Πάντοτε ήταν μαζεμένος σαν άτομο, δεν ανοίγονταν εύκολα. Μάλιστα, σε σχετική συζήτηση με κοινό φίλο, μιλούσαμε για το ότι ενώ προσπαθεί, η καριέρα του σαν ηθοποιός κάπου κολλάει και δεν προχωράει. Δεν μπορεί να παίξει σε μια καλή ταινία ή σειρά δηλαδή, ώστε να γίνει γνωστός.

Άρα αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται τόσο αν ο άλλος είναι όμορφος ή επώνυμος. Αυτό που θέλουν είναι να είναι αρσενικό και οι παραπάνω Τούρκοι ηθοποιοί αυτό βγάζουν. Έχουν δηλαδή το πλήρες πακέτο που έγραψα και παλιότερα.

Όπως είχα αναφέρει και σε παλιότερο άρθρο, δείτε τους ηθοποιούς Κίλιαν Μέρφι (Peaky Blinders) ή τον Τζένσεν Ακλς (Supernatural). Και οι δύο τους βγάζουν αυτήν την αγριάδα, το θάρρος και την ηγεσία που γουστάρουν στους άντρες οι γυναίκες. Ο γνωστός μου, για παράδειγμα, φέρνει περισσότερο στον Jared Padalecki, αδερφό του Τζένσεν Ακλς στο Supernatural. Στο παρακάτω video, θα δείτε πως από τον έναν κρέμονται από τα χείλη του και τον άλλον απλά τον ακούν απλά γιατί είναι μαζί με αυτόν που γουστάρουν (και πόσο διαφέρει η συμπεριφορά και η άνεση τους).

Μπορεί κανείς να μιμηθεί το «πακέτο» αυτών των αντρών και να γίνει επιτυχημένος με τις γυναίκες; Μπορεί ναι, αλλά είναι δύσκολο. Σε αντίθεση με το ζωικό βασίλειο που τα πράγματα είναι πιο απλά, οι γυναίκες δεν είναι γαζέλες και είναι πιο δύσκολο να τις κοροϊδέψεις.

Μπορεί ωστόσο κάποιος να «μεταμορφωθεί», να γίνει το αρσενικό που επιθυμούν οι γυναίκες, να «αντιγράψει» τα καλά συστατικά των επιτυχημένων αντρών και να γίνει και ο ίδιος επιτυχημένος στο γυναικείο φύλο, αρκεί να δουλέψει τον εαυτό του και να μην περιμένει να γίνει το απόλυτο αρσενικό βλέποντας απλώς μερικά video «επιτυχημένων» instructor.