Ο Mystery κρατάει το παιχνίδι αληθινό (επίσης, γιατί τα blogs πέθαναν κ.α.)

Έχω γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι η κοινότητα της σαγήνης ή του παιχνιδιού αν θέλετε, πνέει τα λοίσθια.

Και για να σας προλάβω, δεν τα λέω μόνον εγώ αυτά. Ο λόγος κυρίως είναι ότι η φήμη των κορυφαίων instructor άρχισε να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Συνεχώς μαθαίνουμε για fake videos, στημένα infield, κατηγορίες για βιασμούς από τους περισσοτέρους (ακόμη και στην Λιθουανία, οι top instructor καμαρώνουν όταν βιάζουν κάποια). Φαντάζομαι ότι ακόμη και ο σκληροπυρηνικός φαν κάποιου instructor, αυτουνού μωρέ που όταν ακούει κάποιον instructor, αμέσως σκέφτεται «τι γλυκούλης! Και τα λέει όλα τόσο ωραία, είναι σαν να με γνωρίζει. Μαμά αυτόν θέλω«, κάποια στιγμή θα βάλει το μυαλό του να σκεφτεί μήπως τον έπιασαν κότσο τελικά και τα πράγματα στο παιχνίδι δεν είναι τόσο απλά, όσο το να πας απλά σε μια και να της πεις «συγνώμη κοπελιά, σε είδα από απέναντι που έπινα τον φρέντο και σε π’θω«.

Πως λειτουργούν τα περισσότερα infield videos

Μάλιστα σχετικά πρόσφατα μάθαμε για το κυνήγι των infield videos στο Youtube αλλά και σε άλλες πλατφόρμες. Το ένα μετά το άλλο, τα κανάλια στο Youtube που πρόσφεραν γνώσεις επάνω στο θέμα του παιχνιδιού (και όχι μόνο), άρχισαν να εξαφανίζονται χωρίς προειδοποίηση. Βέβαια σε αυτό έβαλε το χεράκι του και το ντοκιμαντέρ του BBC, το οποίο εμφάνισε τους seduction youtubers λίγο πολύ ως βιαστές και ανώμαλους, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ένα κυνηγητό προς τους Pickup Artists, αντίστοιχο θα έλεγα με το κυνηγητό των μαγισσών. Σε λίγα χρόνια, αν δηλώνεις «Pickup Artist» θα κινδυνεύεις να μπεις φυλακή, θα είναι προτιμότερο να λες ότι είμαι μέλος του Ρουβίκωνα.

Ένας ακόμη λόγος που το Pickup αργοσβήνει, είναι το ανελέητο κυνηγητό που δέχονται τα blogs από μεγάλες εταιρίες του χώρου, όπως για παράδειγμα από την Google και το Facebook. Οι εταιρίες αυτές, χρειάζονται τις διαφημίσεις για να επιβιώσουν. Έτσι πλέον έχουν θέσει ως στόχο να εξαλείψουν από τις πλατφόρμες τους κάθε τι που δεν είναι «advertisment friendly» και το πως να την πέσεις σε μια γκόμενα (ή πως να είσαι αρσενικό), πλέον δεν είναι και τόσο ad-friendly. Αλλά αυτά θα τα αναλύσω παρακάτω.

Ο Roosh V εξηγεί τους λόγους που έβαλε στον πάγο το «Return Of Kings». Τον συγκεκριμένο τον έχουν κυνηγήσει θεοί και δαίμονες, το Paypal και άλλα διαφημιστικά δίκτυα (για να μην έχει έσοδα), η πλατφόρμα σχολίων Disqus, το Amazon (τα βιβλία του), το Youtube (demonetization) κ.α.

Ο λόγος ωστόσο που γράφω αυτό το άρθρο είναι γιατί είδα ότι ο Mystery συνεχίζει να κάνει αυτό που πάντα έκανε, να διδάσκει την δική του μέθοδο καμακίου, έχοντας πλέον στο πλευρό του έναν νέο instructor, τον Colgate.

Ο Mystery συνεχίζει όπως ακριβώς ξεκίνησε. Απλός και κομματάκι ταπεινός, χωρίς να διδάσκει τεχνικές τύπου «βίασε την, για να δείξεις σε όλους (πλην τους μπάτσους που θα σε πιάσουν) ότι έχεις αρχ*δια» και άλλες τέτοιες περίεργες τεχνικές που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Αυτό είναι ευχάριστο. Μάλιστα κάνει και bootcamps στην Ευρώπη, ενώ όπως διάβασα κάπου, περιμένει την βίζα του για να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να ξεκινήσει το νέο του project. Συγχαρητήρια Mystery. Ίσως ο Mystery να είναι η αιτία όπου θα «μπουτάρει» όλο αυτό το σύστημα και το PU θα επιστρέψει στις ρίζες του.

Τα blogs πέθαναν. Ζήτω το Facebook

Εν έτη 2019 αμφιβάλλω αν υπάρχουν άτομα να διαβάζουν blogs. Βλέπετε η ευκολία που παρέχουν οι κοινότητες τύπου Facebook, Reddit και Youtube, όπου σε μία μόνο σελίδα, μπορείς να βλέπεις ανακοινώσεις, άρθρα και ότι άλλο θέλεις, από τις αγαπημένες σου ενότητες, κάνει το έργο το blog (αλλά και των forum), δυσκολότερο.

Ας μη γελιόμαστε. Τα blogs και το blogging πέθαναν εδώ και καιρό. Κάποτε τα ίδια λέγαμε και για τα ημερολόγια, όταν άρχισε να ανθεί το blogging.

Είμαι τυχερός γιατί γνώρισα την «τρέλα» του blogging από την αρχή της, τότε που στην μόδα ήταν ακόμη τα portals. Τότε που για να βρεις ένα καλό άρθρο, έπρεπε να ψάξεις λιγάκι παραπάνω, ενώ γινόσουν fan του αρθρογράφου, τον οποίο εύκολα αναγνώριζες από τον τρόπο γραφής του.

Ωστόσο όταν όλοι την είδαν troktiko και μπορούσαν με μερικά κλικ να φτιάξουν και το δικό τους ιστολόγιο (στο blogger γιατί εκεί ήταν και το troktiko), το blogging άρχισε να χάνει την αξία του. Ήταν η στιγμή που άρχισαν να εμφανίζονται χιλιάδες ανούσια άρθρα, δεκάδες αντιγραφές άλλων άρθρων γιατί ο ενθουσιασμός του blogger είχε χαθεί στην πορεία και άρχισε να βαριέται το άθλημα, αλλά κάπως έπρεπε να διατηρεί το blog του ζωντανό, τα ανορθόγραφα άρθρα γεμάτα θεωρίες συνωμοσίας και λασπολογίας, έκαναν το blogging να δείχνει γελοίο και να απομακρύνει τον κόσμο, ο οποίος προτιμούσε πλέον τα κλασικά ΜΜΕ.

Βέβαια στον αφανισμό των blogs, έχουν βάλει το χεράκι τους και οι μεγάλες εταιρίες. Δεν είναι τυχαίο που blogs που είχαν εκατομμύρια επισκέψεις, να χάνουν τις μισές και παραπάνω από αυτές κυριολεκτικά μέσα σε μία νύχτα.

Ένα παράδειγμα, το anabolic men, το οποίο δέχτηκε το «χάδι» της Google. Την εικόνα την ανέβασε ο ίδιος ο admin του blog.

Έτσι blogs που ασχολούνται με την υγεία ή την ανδρόσφαιρα, δέχονται απανωτά χτυπήματα από τις μηχανές αναζήτησης και τις κοινωνικές πλατφόρμες.

Οι εταιρίες αυτές, αντί να μας δίνουν αυτό που ψάχνουμε, αποφασίζουν και διατάζουν κατά κάποιον τρόπο πια πληροφορία θα δούμε. Αυτές που δεν θέλουν οι εταιρίες, τις θάβουν από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Έτσι, αν ψάχνεις κάτι σχετικό με την υγεία ή θέματα των αντρών (αυτοβελτίωσης συνήθως ή πως να είσαι σωστό αρσενικό), θα βρίσκεις μόνον αυτά που θέλουν οι ίδιοι να βρεις.

Σαν την καύση των βιβλίων ένα πράγμα, αλλά στο πιο μοντέρνο. Η ευκολία που παρέχουν τα μερικά κλικς που απαιτείται για να ανοίξεις έναν λογαριασμό σε μια πλατφόρμα όπως το Facebook, το Youtube κλπ, έχει και τον κίνδυνο μέχρι και να σου διαγράψουν το περιεχόμενο σου, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Το κυνηγητό της «ανδρόσφαιρας» και των σχετικών blog και καναλιών

Το μέλλον, όπως το ονειρεύονται οι φεμινίστριες και άμα σας αρέσει.

Είχα αναφέρει και παλιότερα ότι το «παιχνίδι» θα αρχίσει να κυνηγιέται από παντού. Ήδη με τις political correct χαζομαρούλες (για να το πω κομψά), το να προσεγγίσεις μια γυναίκα θεωρείται αδίκημα. Πρόσφατα ένα παλικάρι, ο οποίος θεωρούνταν «geek» και, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας που τον κατήγγειλε, «Shy and awkward», κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή θέλοντας να κάνει φιλίες, άγγιξε τον ώμο μιας κοπέλας. Πιθανόν αν έμοιαζε με τον Τούρκο ηθοποιό που κάνει τα κοράσια να μουσκεύουν (τα ματάκια τους) όταν τα αγγίζει, να μην είχε τέτοια προβλήματα.

Ότι δηλαδή έγραφα και παλιότερα, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους. Πλέον όπως πάει το πράγμα, το καμάκι στους δρόμους θα θεωρείτε ποινικό αδίκημα, κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει σε πολλές χώρες και φαντάζομαι ότι θα έρθει και στην πατρίδα μας κάποια στιγμή.

Το κυνηγητό των αρσενικών μπορείτε να το δείτε και στο σινεμά, όπου οι μαύροι, οι gay και οι γυναίκες έχουν πλέον ηγετικό ρόλο, με τους λευκούς άνδρες να αναλαμβάνουν ρόλους απατεώνων, ρουφιάνων και λοιπά. Εντάξει τι να κάνει και το Χόλιγουντ, προσπαθεί να μας δείξει ότι όντως, οι γυναίκες περνάνε και μόνες τους καλά και μάλιστα, πολύ καλύτερα από το να είχαν έναν άντρα δίπλα τους, άσχετα αν κάνουν σαν υστερικές όταν μείνουν μόνες τους για κάνα τρίμηνο. Μπορεί οι γυναίκες να τρομάζουν λίγο, όχι πολύ να τόσο δα, από κανένα ποντικάκι, αλλά μην δουν τρομοκράτη, εξωγήινο ή ρομπότ από το Skynet να απειλεί την ανθρωπότητα, θα το στείλουν από εκεί που ήρθε.

Να είστε σίγουροι ότι σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε λευκούς σε ρόλο τζιχαντιστών και τους Πακιστανούς πρόσφυγες να έχουν αναλάβει να μας σώσουν από αυτούς.

Με άντρες σαν αυτόν, να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν ότι θέλουν οι εταιρίες και κανείς δεν θα αντιδρά.

Και δεν είναι μόνον το Χόλιγουντ αλλά και οι καμμένοι που χαλάνε την πιάτσα, αλλά το καλό είναι ότι ο κόσμος ξυπνάει, ταινίες που προωθούν ατζέντες, όπως για παράδειγμα το νέο Terminator πατώνουν στο box office, σε αντίθεση με ταινίες όπως το Joker που έγραψαν στα παπάκια τους τους SJW και έσπασε τα ταμεία, ενώ εταιρίες που προωθούν την ίδια ατζέντα παίρνουν τον πούλο και γυρνάνε κλαίγοντας στα παλιά γνωστά τους λημέρια (πχ βλέπε Gillete, όπου έκανε την μαλακία της, έχασε 8δις δολάρια και πλέον γυρίζουν πιο man-friendly διαφημίσεις σαν γκόμενες που γυρνάνε πίσω κλαμένες στον μαμιά).

Έγινε ότι έγινε με το θέμα των καρτών και αντί να βγουν οι γυναίκες, βγήκαν οι φλώροι να το παίξουν θιγμένοι (ναι και ο Στήβεν Βόζνιακ μέσα, το στόρι του δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι omega male).

Το Demolition Man είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

Είχα γράψει παλιότερα για την ταινία «Demolition Man» και τις προβλέψεις της. Στο παλιό καλό Χόλιγουντ βλέπετε, οι ταινίες είχαν νόημα και μηνύματα. Σήμερα είναι για πλύση εγκεφάλου και μόνο.

Είχα πει λοιπόν ότι η κοινωνία μας σύντομα θα μετατραπεί όπως και αυτή της ταινίας, όπου δηλαδή όσοι πάνε κόντρα στο σύστημα, θα βρεθούν στα υπόγεια να ψάχνουν να βρουν κανένα ποντικό να χορτάσουν, ενώ οι γλείφτες του συστήματος (πχ Luben, Lifo, Oneman κλπ), θα απολαμβάνουν όλα τα αγαθά.

Να όμως που έκανα λάθος. Η κοινωνία αυτή είναι ήδη εδώ, απλώς είναι διαδικτυακά. Πλέον αυτοί που θα είναι κυνηγημένοι και θα κρύβονται στα «τούνελ», θα είναι όσοι πηγαίνουν κόντρα στο σύστημα και η γνώμη τους θα πρέπει να είναι θαμμένη από τα μάτια του κόσμου, όπως ακριβώς και στην ταινία.

Έτσι να ξαναπώ κάτι που είπα και παλιότερα. Πιστεύω ότι τα sites και τα forums της ανδρόσφαιρας θα επιστρέψουν, αλλά θα είναι κυνηγημένα. Θα είναι «στημένα» σε κρυφά κανάλια και sites που θα γνωρίζουν ελάχιστοι, όπως πριν από 15 χρόνια. Και αυτό όχι γιατί δεν θα τα γνωρίζουν πολλοί, αλλά γιατί θα είναι απαγορευμένο.

6 σκέψεις σχετικά με το “Ο Mystery κρατάει το παιχνίδι αληθινό (επίσης, γιατί τα blogs πέθαναν κ.α.)”

 1. Μαν άποψη για men of style ? Πάντως όσον αφορά τους PUAs γενικα είμαι της άποψης ότι και μόνο που κάποιος σε πιεζει να λάβεις δραση ( αν και δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιον ) βοηθάει. Επίσης όλα αυτά που κυκλοφορούν στο internet πιστεύω βοηθάνε αρκετά όπως και τα βιβλία αρκεί να εφαρμόζεις αυτά που διαβάζεις να έχεις κριτική σκεψη και να να φιλτράρει πραγματακαι γενικά είναι πάνω από πολλά προσωπική υπόθεση και έσωτερικη αν θα βελτιωθεις και θέλει χρόνο και κόπο. Άλλο σχόλιο σε σχέση με Puas αν όντως κάποιος έχει δουλέψει με τον εαυτό του και είναι σε ένα α επίπεδο και έχει ασχοληθεί και με το πώς να καθοδηγήσει κάποιον και ασχοληθεί μαζί σου ένα Χ χρονικό διαστημα αλλά άτομα θα βοηθήσει αλλιώς όχι ( είναι όπως με το να έχεις ένα φίλο που είναι καλύτερος από σένα και σε βοηθάει ). Επίσης όσον αφορά τη γυπαετικη είναι ένα δύσκολο σπορ και ως δύσκολο μπορεί να φέρει και μεγάλα αποτελέσματα απλά δε λέει πολλά από μόνο του ( αν ασχολείται πχ κάποιος μόνο με το να την πέφτει αλλά είναι χοντρός και τρώει ότι να ναι και δε γυμνάζεται ή κάποιος δεν έχει κάνει τίποτα επαγγελματικα είναι άχρηστο ουσιαστικά σαν σκιλ ) Στον άντρα μετράει ένα πακέτο. Επίσης αυτοπεποιθηση χτίζεις και με άλλους τρόπους όπως γυμναστήριο και πολεμικές τέχνες και γενικά όταν βγαίνεις από το comfort zone σου..πχ με το να μιλήσεις σε πολύ κόσμο ( συμμετοχή σε ομάδα debate πχ ) . Γενικά αν θες να αλλάξεις και επιμένεις αργά ή γρήγορα θα βρεις τον τρόπο και θα τα καταφέρεις…Ως αναγνώστης του site ήθελα να πω κάποιες απόψεις.

  Μου αρέσει!

  1. Γεια σου Χρήστο και σ’ευχαριστώ για τις απόψεις σου. Δεν έχω κάτι να πω για τους men of style, γιατί δεν τους γνωρίζω (δεν έχω δει κάτι από αυτούς δηλαδή).

   Όλα βοηθάνε μέχρι να τα κάνεις πράξη, συμφωνώ. Η ένσταση μου είναι στο γεγονός ότι αυτοί που μας λένε αυτά που θεωρούν (ή θεωρούμε) ότι μπορούν να μας βοηθήσουν, δεν βοηθιούνται ούτε οι ίδιοι και αναγκάζονται είτε να βιάζουν, για να πηδήξουν, είτε να καταφεύγουν στον κλασικό πλέον τρόπο πληρωμής μοντέλων/ηθοποιών. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω; Σαν τους πωλητές βιβλίων που σου λένε πως να γίνεις πλούσιος, αλλά παλεύουν με τα βιβλία τους να βγάλουν κανά φράγκο για να ζήσουν. Αλλά γνωρίζουν πως να σε κάνουν εσένα πλούσιο.

   Ο κόσμος γεύεται το φαινόμενο πλασέμπο χωρίς να το καταλαβαίνει, όπως ακριβώς και τις ιατρικές έρευνες. Πιστεύει ότι αυτά που διαβάζει τον βοηθάνε κάπως ή είναι σαν να γράφτηκαν για τον ίδιο, την στιγμή που αυτά απευθύνονται σε εκατομμύρια κόσμο.

   Είναι ακριβώς όπως με την διατροφή. Ψάξε «πως να χάσω κιλά» και θα δεις 100 διαφορετικούς τρόπους και μεθόδους. Και όμως το σώμα μας είναι το ίδιο με χιλιάδες χρόνια πριν, οι μέθοδοι αλλάζουν για να κερδίσουν χρήμα οι πωλητές των τεχνικών.

   Έτσι και με το παιχνίδι. Οι γυναίκες (το μυαλό τους δηλαδή), είναι οι ίδιες με τις γυναίκες προηγούμενων δεκαετιών. Και όμως με μια αναζήτηση «πως να κερδίσω τις γυναίκες», θα σου εμφανιστούν χιλιάδες σελίδες και πολλές τεχνικές.

   Όλα αυτά μου θυμίζουν μια διάσημη συγγραφέα, η οποία είχε best sellers για την δίαιτα, μέχρι που την έπιασε η κάμερα να τρέχει για να αδυνατίσει. Πρέπει να ήταν 120 κιλά, όπως την έκοψα από την φωτογραφία. Αλλά ήταν διάσημη για το αδυνάτισμα και είχε χιλιάδες followers που έπιναν νερό στο όνομα της. Αλλά όπως και με τους PU instructors, το μόνο που την βοηθούσαν οι γνώσεις της, ήταν να κάνει λεφτά. Δεν μπορούσε να βάλει τις γνώσεις της σε λειτουργία για να φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε, δηλαδή να χάσει κιλά, αυτό που πούλαγε.

   Έτσι και οι instructors. Σου πουλάνε ότι έχουν αυτοπεποίθηση και ότι μπορούν να σου την διδάξουν, αλλά όταν τους γνωρίσεις θα είναι κότες. Επίσης, σου πουλάνε ότι μπορούν να σου μάθουν πως να έχεις όποια γυναίκα θέλεις, αλλά οι ίδιοι είτε βιάζουν όποια τους αρέσει ή πληρώνουν μοντέλα για να βγουν στα video τους.

   Μου αρέσει!

 2. Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι τουλαχιστον οι γνωστοι puas ειναι απατεωνες και αυτοι που πραγματικα ασχολουνται σοβαρα με αυτοβελτιωση ( σε πολλα επιπεδα και πνευματικα ) δε βγαινουν μπροστα και οτι μπροστα βγαινουν οι πονηροι που θελουν να βγαλουν ευκολο χρημα κατα βαση που πολλες φορες θα σου παρουσιασουν ευκολες λυσεις που δεν υπαρχουν και θα σου χαιδεψουν τα αυτια..οπως στην πολιτικη που μπαινουν οι περισσοτεροι για να αποκτησουν χρημα και φημη και αυτοι που θελουν και μπορουν να προσφερουν δεν ασχολουνται….παντως στην Ελλαδα που εχουν εμφανιστει καποιοι τελευταια στο κομματι του φλερτ-αυτοβελτιωση ( menofstyle, mplanestis δυο που παρακολουθω ) εχουν αξιολογο υλικο…δεν ξερω αν ειναι αυτοι που παρουσιαζονται αλλα δεν προωθουν οτι να ναι ( ειναι προς τη σωστη κατευθυνση θεωρω αυτα που λενε)..μπες δες αν θες καποια βιντεο τους ή αρθρα και πες αποψη…mplanestis κυριως youtube ανεβαζει βιντεο ή αλλοι ειναι πιο γνωστοι (menofstyle).

  Μου αρέσει!

  1. Δεν είναι τι θεωρώ εγώ, αλλά τι λένε τα ντοκουμέντα. Όλοι μα όλοι οι «top» puas είναι απάτη σκέτη. Οι υπόλοιποι, οι «μικροί» δηλαδή, που ίσως να παρακολουθείς εσύ γιατί θεωρείς ότι κάτι σπουδαίο έχουν να πουν, απλώς διδάσκουν αυτά που λένε οι μεγάλοι, δηλαδή απλή παπαγαλία κάνουν.

   Το πρόβλημα εδώ είναι ότι εφόσον οι δάσκαλοι είναι απάτη σκέτη, αφού είτε έχουν πιαστεί να έχουν μοντέλα για τις ανάγκες των bootcamp (για να δείξουν δηλαδή ότι η κοπέλα που είναι εκεί, την «τσίμπησαν» από το κλαμπάκι χτες), είτε για τις ανάγκες των video τους, είτε έχουν συλληφθεί να έχουν βιάσει ή πάρει με το ζόρι κάποια στο αμάξι τους.

   Μάλλον είσαι νέος στον χώρο και δεν γνωρίζεις καλά τα πράγματα. Διάβασε εδώ για να πάρεις μια ιδέα για το τι παίζει στην κοινότητα και τους κορυφαίους δασκάλους. Αν τα παρακολουθείς δωρεάν, απλά γιατί πιστεύεις ότι θα σου δώσουν κάποιες βασικές γνώσεις ή το «σπρώξιμο» να βελτιωθείς, δες τους όλους. Αν θέλεις να πληρώσεις, για να πάρεις αυτήν την έξτρα γνώση που δεν λένε στα δωρεάν video τους, γιατί κάπως πρέπει να ζήσουν και αυτοί, τότε πρόσεξε γιατί μπορεί να προσγειωθείς στην πραγματικότητα.

   Βασικός κανόνας είναι ο εξής. Όπου βλέπεις ότι ζητάνε πληρωμή για να σου μάθουν κάτι επιπλέον, σκέψου το διπλά γιατί βρωμάει απάτη. Τίποτα δεν υπάρχει να σου μάθουν, μια ματιά στα δεκάδες αρνητικά σχόλια των bootcamp των αμερικανών pua, θα σου το αποδείξει.

   Μου αρέσει!

 3. Δηλαδή θες να πεις ότι ουσιαστικά και γω μπορώ να διαβασω κάποια βιβλία που λένε κάποια σωστά πράγματα και μετά να κάτσω με βάση αυτά να γράψω κάποια άρθρα και και να βγάλω βιντεο και να λέω πράγματα και να το παίζω Pua…Απλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δε.γινεται κάποιος όντως που έχει κάποια διαδρομή και έχει ασχοληθεί Με αυτό το θέμα και είναι όντως καλός δε βγαίνει μπροστά και είναι όλοι fake ? Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις. Να καταλάβω γιατί κυριαρχούν οι απατεώνες και όχι κάποιοι αυθεντικοί που όντως είναι καλοί και θέλουν να βοηθήσουν άλλους αντρες.

  Μου αρέσει!

  1. Τον λόγο που κυριαρχούν οι απατεώνες δεν τον γνωρίζω. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουν περισσότερο θράσος ή ότι απλά ο κόσμος πίθεται εύκολα όταν δεν του λες την αλήθεια και απλά του λες αυτό που θέλει να ακούσει. Γιατί να ακούσει πχ κάποιον που θα του πει ότι θέλει πολύ δουλειά και κόπο για να νικήσεις ας πούμε ένα ψυχολογικό σου θέμα (πχ φοβία) και να μην ακούσει τον άλλο που του τα λέει πιο γλυκά; Ο κόσμος φοβάται την πραγματικότητα γιατί πρέπει να την αντιμετωπίσει.

   Για εμένα ένας fake PUA δεν διαφέρει από τον τύπο που θα σου πουλήσει το μαϊμού κινητό για καλό, γιατί και οι δυο κάτι σου τάζουν που δεν πρόκειται ποτέ να δεις.

   Όλοι οι top pua instructors έχουν μια Χ διαδρομή. Ωστόσο όλοι τους έβαλαν κρυφά μοντέλα στα video τους για να δείξουν στο κοινό τους ότι μπορούν και «αποπλανούν» τις γυναίκες, άρα ξέρουν το παιχνίδι και την γυναικεία ψυχολογία, άρα πρέπει να πληρώσεις ώστε να σου την διδάξουν και εσένα. Αν ήταν τόσο γαμάτοι και είχαν αλλάξει πολλά επάνω τους στην πορεία τους προς την αυτοβελτίωση, γιατί να χρησιμοποιήσουν μοντέλα στα video τους ή γιατί να χρειαστεί να βιάσουν μια κοπέλα; Αφού μπορούν να έχουν όποια θελήσουν, έτσι δεν λένε;

   Επίσης, πολλοί που βγάζουν φωτογραφίες με γυναίκες στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους, είναι σε χώρες των βαλκανίων, που γνωρίζουμε τι παίζει εκεί αν πας με χρήμα. Εγώ εδώ στην Βουλγαρία σταμάτησα για να μείνω ένα βράδυ λόγω κούρασης και ο ξενοδόχος μου έστειλε 2 κοπέλες χωρίς καν να του το ζητήσω. Αν ήμουν κορυφαίος instructor θα άρπαζα την ευκαιρία να βγω μαζί τους φωτογραφία και να το παίξω ότι τις τσίμπησα από το κλαμπ και να ανεβάζω έτσι και το όνομα μου, αλλά και την τιμή των διδάκτρων γιατί τις τσιμπάω 2-2 μαζί.

   Ένα από τα τελευταία μεγάλα αστέρια στον χώρο ήταν οι «Street Attraction», οι οποίοι «σάρωναν» στα video τους, έδειχναν ότι μπορούσαν να πάρουν από τον δρόμο σπίτι τους όποια γούσταραν. Εγώ όταν τους είδα, τους κατάλαβα ότι ήταν fake, η γλώσσα του σώματος και γενικά το όλο σκηνικό δεν κόλλαγε με τους διαλόγους που γινόντουσαν.

   Πολύ καιρό μετά, το BBC έκανε ένα θέμα με δαύτους και με τους PUA γενικά. Οι γαμάτοι τύποι που «σάρωναν», δήλωσαν στην κάμερα (στο τελευταίο video της σελίδας του link) ότι χρησιμοποιούσαν μοντέλα στα video τους («We never film girls. We’ve had actresses»).

   Όπως είπα, αν γουστάρεις να ακούς τους PU instructors γιατί θεωρείς ότι έτσι θα πάρεις μια χ γνώση ή ένα σπρώξιμο να ασχοληθείς με το παιχνίδι, κάνε το. Αν ωστόσο περιμένεις ότι θα σου δείξουν πως να ξεπεράσεις κάποια φοβία σου ή τίποτα ψυχολογικά θέματα ή ακόμη να πάψεις να είσαι ντροπαλός, τότε κλάψε τα λεφτά σου (αν έδωσες ή θες να δώσεις). Γιατί ούτε οι ίδιοι το κατάφεραν (διάβασε και εδώ αν δεν βαριέσαι το κατεβατό).

   Θα είναι σαν να βγει ένας που έγινε πολιτικός με το όνομα του και μόνο (έχουμε μπόλικους τέτοιους άλλωστε) και να πει «με την σκληρή δουλειά μπορείς να φτάσεις ψηλά«. Ένας «αθώος» και άβγαλτος, μπορεί να σκεφτεί ότι τα λέει γαμάτα και να ψάχνει και άλλα video του για να πάρει ιδέες. Ο γνώστης όμως και ο ψαγμένος θα καταλάβει αμέσως την κοροϊδία.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.