Πήγε με μεσήλικα για ένα iPhone 11 και ανέβασε το βίντεο στο Facebook

Αθώο κοράσιο, χτυπημένο από τις κακουχίες της άτιμης «καινωνίας» που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους ρίχνει στα τάρταρα, αποφάσισε να «κάτσει» σε έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα, ώστε να πιάσει επιτέλους στα χεράκια της, αφού αφήσει το εργαλείο του ηλικιωμένου εννοείται, ένα iPhone 11, για να μην κλαίει που έχουν οι φίλες της και αυτή δεν έχει.

Ο λόγος για μια νεαρή ονόματι Αλέξα Σεμπάγιος (που αυτοχαρακτηρίζεται ελευθέρων ηθών), η οποία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις ιδιωτικές στιγμές της με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα στα social media, τονίζοντας τον λόγο για τον οποίον έκανε αυτήν την πράξη… «όταν τα κάνεις όλα για ένα iPhone 11»!

Πέραν του αστείου της υπόθεσης, γιατί εντάξει δεν είναι η πρώτη και ούτε και η τελευταία που χαρίζει απλόχερα το αιδοίο της για να αποκτήσει κάτι, η «περιπέτεια» του κορασίου μας διδάσκει κάποια πράγματα, για τα οποία έχω γράψει στο blog μου σε παλιότερες αναρτήσεις.

Για παράδειγμα, το πόσο πάτο έπιασε η σημερινή κοινωνία, όπου την ξεπέτα δεν την έχουν για τίποτα, αρκεί να πάρουν αυτό που θέλουν. Μάλιστα η συγκεκριμένη δεν δίστασε να τραβήξει και video, δείχνοντας μας τις περιπέτειες της.

Επίσης, το πόσο fake είναι πολλές νέες γυναίκες που διαφημίζονται στα social media. Η συγκεκριμένη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με φωτογραφίες που δείχνουν ότι περνάει ζωή χαρισάμενη και γενικά το «φυσάει».

Ωστόσο ούτε ένα iPhone του σατανά δεν μπόρεσε να αγοράσει με τον ιδρώτα της και αναγκάστηκε η φουκαριάρα, όχι ότι το ήθελε, η πουτ@να η ζωή την ανάγκασε, να πέσει στην αγκαλιά του γέρου, για να το «αποχτήσει».

Μου θυμίζει το παλιό σκετς του Χάρρυ Κλυνν όπου έκανε την πουτ@να του δρόμου και έλεγε στον άντρα της ότι έγινε πουτ@να για να μεγαλώσει τον πού$τη τον γιο του».

Κάτι παρόμοιο ισχύει και εδώ, με την διαφορά ότι την θέση του πού$τη την έχει αναλάβει το iPhone. Όχι και τόσο ατυχής η σύγκριση, γιατί αν το καλοσκεφτείς και η Apple έχει κάνει φουστιές με κάτι «bugs», κάτι ψιλοθεματάκια ασφαλείας κλπ.

Ένα άλλο που βλέπουμε είναι το πόσο πολύ έχουν επηρεάσει η τεχνολογία και τα gadgets τους νέους, που δεν διστάζουν να κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τα υπερτιμημένα και άχρηστα -μετά από χρόνο- κινητά και σία. Πριν κάμποσο καιρό είχαμε διαβάσει και για έναν Κινέζο που πούλησε το νεφρό του στην μαύρη αγορά για να αποκτήσει το iPhone επίσης.

Επίσης βλέπουμε και ότι πολλές νεαρές προτιμούν το σεξ από την εργασία, κάτι που έγραψα και σε πρόσφατο άρθρο στο blog. Αυτό το επιβεβαιώνει και ο Συρινάκης, ο οποίος δήλωσε ότι γίνεται ένας χαμός τελευταία με τις συμμετοχές σε πορνό.

Και ερωτώ, γιατί να εργαστούν οι Ελληνίδες; Και οι αλλοδαπές τι θα κάνουν, θα κάθονται να παίρνουν τα επιδόματα; Οι αλλοδαπές λοιπόν στην λάντζα και οι Ελληνίδες στην απόλαυση.

Και καταλήγουμε λοιπόν στο εξής. Αυτή η κοπέλα, αύριο θα το παίξει σκληρή και δύσκολη σε κάποιον αθώο νέο που θα προσπαθήσει να την κατακτήσει. Το ηθικό δίδαγμα εδώ είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να το παίζεις αθώος, να είσαι ο καλός που πρέπει να γοητεύσει τις κοπέλες με τον ιπποτισμό του, ο καλούλης που λέει σε όλα και σε όλες ναι.

Ποτέ μην βάζεις τον εαυτό σου πάνω από καμία γυναίκα, γιατί αν εσύ κάνεις θυσίες για πάρτι της, αυτήν μπορεί να έχει ρουφήξει μερικούς κυρίους πιο πριν για να πάρει το κινητό της. Πάντοτε να κάνεις αυτό που θες εσύ, όχι αυτό που θέλουν οι άλλες για εσένα.