MGTOW και πίτσες μπλε

Τα τελευταία χρόνια στην «ανδρόσφαιρα», μια ομάδα βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα συνεχίσει να βρίσκει για αρκετό καιρό ακόμη.

Και ο λόγος για τους MGTOW (προφέρεται «Μ(ι)γκτάου»). Οι MGTOWers είναι οι άνδρες που «ακολουθούν τον δικό τους μοναχικό δρόμο», αδιαφορώντας, εννοείται, για τις γυναίκες.

Ο όρος «Men Going Their Own Way» δεν είναι κάτι καινούριο. Μάλιστα είναι αρκετά παλιός, αφού αναφορές σε αυτόν τον όρο έχουν βρεθεί σε εφημερίδα του 1897, όπου ο αρθρογράφος προέτρεπε τις γυναίκες να αφήσουν τους άνδρες ήσυχους και να μην τους πιέζουν να παντρευτούν, σε λεξικό του 1853, καθώς και σε βιβλίο του 1880, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Σαν φιλοσοφία το κίνημα MGTOW δεν είναι κακό. Η προσπάθεια τους είναι να αφυπνίσουν τους -λοβοτομημένους από τα media– άντρες σχετικά με τις γυναίκες, τις προθέσεις τους, τα κόλπα τους κλπ.

Κάτι τέτοια βλέπουν οι άντρες σήμερα και πηδάνε στο βαγόνι των MGTOW.

Οι MGTOW τάσσονται επίσης και εναντίων των PU instructors και το PU γενικότερα (με τους PU instructors να τους επιτίθενται επίσης), αφού έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις τους.

Για τους MGTOWers το να κυνηγάς γυναίκες σε κάνει beta, το να βελτιωθείς σαν άτομο για να αρέσεις στις γυναίκες είναι επίσης μια κίνηση των beta (αλλά το να βελτιωθείς για να γίνεις MGTOWer δεν είναι), να πληρώνεις για μια γυναίκα επίσης beta κ.ο.κ.

Γενικά η φιλοσοφία τους είναι να αποφεύγεις τις γυναίκες και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, να είσαι ελεύθερος και να μην πέφτεις θύμα των μοντέρνων γυναικών-αρπακτικών που κοιτάζουν μόνο το χρήμα και τίποτα άλλο.

Ένας MGTOW επί το έργον (ή πως ονειρεύονται τουλάχιστον να φέρονται)…

Κάποιοι μάλιστα το πηγαίνουν ένα βήμα παραπάνω και χωρίζουν τους άνδρες σε αυτούς που έχουν δεχτεί/πάρει το μπλε χάπι και σε αυτούς που έχουν πάρει το κόκκινο (από την ταινία «The Matrix«). Για τους MGTOWers, ένας redpiller είναι κάποιος που έχει ξεφύγει από τα «δεσμά» της κοινωνίας, είναι αυτός που κατάφερε και «είδε» τι ακριβώς παίζεται με τις γυναίκες, σε αντίθεση με τον bluepiller, ο οποίος είναι και ο beta ή ο υποτακτικός.

Αυτές τις παπαριές που παίρνουν κάτι από μια ταινία και το κάνουν σημαία τους και μάλιστα γεννιέται και ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων γύρω από αυτό, το θεωρώ ότι πιο γελοίο μπορεί να υπάρξει. Και μου αρέσει που θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω, επειδή ακολουθούν κάτι που παρουσιάστηκε σε μια ταινία. Δηλαδή κάπου έλεος.

Αν και η φιλοσοφία του να «σώσουν» τους άνδρες από τις «σκληρές» (ή κακές σε συμπεριφορά/χαρακτήρα) γυναίκες είναι σωστή, το κίνημα MGTOW μπάζει και μπάζει για τα καλά. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι μου θυμίζει το κίνημα «Flat Earth», το οποίο επίσης έχει αρκετούς υποστηρικτές με τους μεν να κράζουν τους δε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και δίκιο.

Το πρόβλημα με τους MGTOWers είναι ότι στις σχετικές ομάδες «πλάκωσε» η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα. Άνδρες που δεν μπορούν να κερδίσουν μια γυναίκα, που είχαν πολλές απορρίψεις στην ζωή τους, που είναι άσχημοι, που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση (ή/και αυτοεκτίμηση), που έχουν άσχημες εμπειρίες από τις γυναίκες (κέρατο κλπ), που τρέφουν αρκετό μίσος για τις γυναίκες και ειδικά τις όμορφες, αποτελούν πλέον την πρώτη γραμμή του κινήματος και βγάζουν το άχτι τους και την χολή τους στις γυναίκες που τους απέρριψαν, βάζοντας τες όλες στο ίδιο τσουβάλι.

Το έχω θίξει αρκετές φορές στο παρελθόν. Είναι ωραίο εμείς να προτιμάμε μόνο 9 και 10άρια, αλλά εμφανισιακά εμείς να είμαστε στο 4 και όταν δεν μας θέλουν τα 9-10άρια και προτιμούν έναν καλύτερο, να τις θεωρούμε πουτάνες.

Οι παραπάνω άνδρες λοιπόν, πιστεύουν ότι ποτέ δεν έφταιγαν αυτοί που οι «κακές» γυναίκες τους κεράτωσαν, τους απέρριψαν ή/και παράτησαν για κάποιον άλλο καλύτερο και αναμασούν την καραμέλα της πουτανιάς.

Έτσι έχει αρχίσει ένας πόλεμος στα κοινωνικά μέσα μαζικής «διχτύωσης«, όπου ο κάθε απελπισμένος την είδε Δον Κιχώτης και επιτίθεται στις γυναίκες προσβάλλοντας είτε την εμφάνιση τους, είτε την συμπεριφορά τους. Από πότε μια γυναίκα (στην Δύση τουλάχιστον) δεν είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει, αλλά θα πρέπει να έχει τον κομπλεξικό πάνω από το κεφάλι της να της την «λέει»;

Δηλαδή οι MGTOWers θεωρούν «red piller» όποιον μπαίνει σε προφίλ γυναικών στο FB και τις βρίζει για την εμφάνιση τους; Πιστεύει ότι κάνει κάτι καλό στην κοινωνία με αυτό το πράγμα; Αυτός ήταν ο σκοπός που έλαβαν το «κόκκινο χάπι» δηλαδή;

Και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Συμμετείχα σε κάποιες ομάδες MGTOW, προκειμένου να δω τι ακριβώς παίζει με αυτό το θέμα. Επίσης έχω μιλήσει με κάποιους από αυτούς, οι οποίοι όταν στριμώχνονταν σε μια συζήτηση, πετούσαν το «πουτάνες είναι όλες τους» συνεχώς, άσε δε που κάποιοι από αυτούς μου έκαναν για άτομα που μπορεί στα 30 τους να τρώνε ακόμη ξύλο από την μάνα τους. Αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι «MGTOWers» έχουν βγει ποτέ έξω από την γειτονιά τους, για να μην πω αν έχουν πάει σε άλλη πόλη ποτέ τους.

Αν μια γυναίκα θέλει να είναι τσούλα, δικαίωμα της. Απλά πας στην επόμενη λιγότερο τσούλα.

Οι MGTOWers επίσης θεωρούν ότι οι γυναίκες μετά τα 30 είναι για απόσυρση και δεν αξίζουν φράγκο, ενώ οι ίδιοι θεωρούν ότι ανήκουν σε μια ανώτερη ομάδα όπου γερνάνε τέλειοι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα εμφάνισης και υγείας, είναι πανέξυπνοι, τα κάνουν όλα τέλεια κλπ. Δηλαδή οι άνδρες με μπυροκοιλιές, με φαλάκρες, με προβλήματα υγείας από τα 35 τους, με αδυναμία στύσης από τα 40 τους ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Αν και αυτό θα το δεις να το λένε άνδρες που εμφανισιακά είναι κάτω του μετρίου, σε μια προσπάθεια κατ’ εμέ να νιώσουν καλύτερα, οι περισσότεροι MGTOWers αυτά πιστεύουν.

Αυτή η «ανώτερη» ομάδα, πλέον δεν είναι έτοιμη για όλα και έχει αρχίσει να χάνει στην έδρα της και με τα μυαλά που κουβαλάμε σύντομα θα αποτελεί μειοψηφία…

Πόσες φορές αλήθεια είδατε γυναίκες να μπαίνουν μαζικά σε προφίλ ανδρών και να τους κράζουν για την εμφάνιση τους; Γιατί αυτό κάνουν οι MGTOWers και θεωρούν ότι κάνουν κάτι καλό για την κοινωνία και την ανθρωπότητα γενικότερα. Αφού το μότο τους είναι να ακολουθούν τον δρόμο τους, γιατί ξαφνικά βγαίνουν εκτός πορείας και συνεχώς ψάχνουν και νέα γυναικεία προφίλ για να κράξουν;

Γιατί απλά τους τσούζει το γεγονός ότι δεν μπορούν να τις έχουν. Αυτός είναι και ο λόγος που είπα παραπάνω ότι η λογική τους μπάζει για τα καλά. Είναι οι άνδρες που αδιαφορούν και καλά για το σεξ, αλλά «συχνάζουν» σε mpourdelo-forums και συζητάνε για το πιο στούντιο είναι το καλύτερο για να πάνε και πια πόρνη κάνει τα καλύτερα κόλπα.

Είναι οι ίδιοι άνδρες που αδιαφορούν, όπως τουλάχιστον λένε, για το σεξ, αλλά δεν λένε όχι στην συστηματική παρακολούθηση πορνό ή στον αυνανισμό με την βοήθεια του πορνό (και των γυναικών που συμμετέχουν σε αυτό). Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς, αν τους κλείσει το μάτι η καψούρα τους, θα παρατήσουν το MGTOWing για να είναι μαζί της.

Αυτός ο μοναχικός δρόμος που θέλεις να ακολουθήσεις, αν είσαι MGTOWer, είναι ενάντια στην φύση σου. Οι άνδρες και οι άνθρωποι γενικότερα, είμαστε φτιαγμένοι να κοινωνικοποιούμαστε και να αναπαραγόμαστε. Η λογική του να ακολουθείς τον δρόμο σου δεν είναι λάθος, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα να την έχεις καταλάβει λάθος.

Το να ακολουθείς τον δρόμο σου σημαίνει να κάνεις τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ και όχι όπως τα επιβάλει η κοινωνία και όχι το να μην θέλεις να κάνεις κάτι με καμία γυναίκα επειδή η πρώην σου σε παράτησε ή επειδή δεν είδες άσπρη μέρα από το πέσιμο και πιστεύεις ότι έτσι θα «τιμωρήσεις» κάπως τις γυναίκες. Ναι, μην φας. Οι γυναίκες εσένα περίμεναν για να περάσουν καλά ή άσχημα, ο επόμενος «μαμιάς» τους είναι στην γωνία και δεν έχουν να κάνουν ένα «Accept» στο dating app για να τον βρουν.

Καλοί οι υπόλοιποι MGTOWers για να κάνεις παρέα, καλοί και οι PUAs εδώ που τα λέμε ή τα alpha males, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς ότι χρειάζεσαι και μια γυναικεία συντροφιά. Είναι γραμμένο στο DNA σου και το σίγουρο είναι ότι δεν θα ήσουν σήμερα στα Social Media για να κράζεις τις γυναίκες, αν ο πατέρας σου είχε τα ίδια μυαλά με εσένα.

Είναι από τις λίγες ρήσεις επωνύμων που πιστεύω και θεωρώ σωστές.

Μπορεί να είσαι κάθε μέρα παρέα με άλλους άνδρες και να συζητάτε τα πάντα, αλλά μόνο μια ημέρα την εβδομάδα αν έχεις και κάποιες γυναίκες στην παρέα σου, αμέσως βλέπεις πόσο αλλάζει το πράγμα, πως αλλάζουν οι συζητήσεις, πως αυτομάτως έχεις άλλα τόσα να μιλήσεις και να κάνεις, πως αποκτά ενδιαφέρων η βραδιά σου και γενικά, πως χρειάζεσαι τις γυναίκες, όσο και αν οι «redpillers» προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο.

Δεν μπορούν όλοι να μπουν στο ίδιο τσουβάλι. Ναι, υπάρχουν γυναίκες που είναι πόρνες (ψυχή τε και σώματι), αλλά υπάρχουν και άνδρες που είναι μαλάκες, κομπλεξικοί, ανώμαλοι και λιγούρηδες. Αν μια γυναίκα πήγε με όλο το σχολείο της, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει σώνει και καλά να την «πέσεις» σε αυτήν ή ότι όλες είναι έτσι και δεν υπάρχει καμία καλύτερη.

Οι MGTOWers αρέσκονται στο να μοιράζονται ειδήσεις που δείχνουν γυναίκες να πάνε με μικρά παιδιά (πχ καθηγήτριες), για να τονίσουν το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι πουτάνες και οι άνδρες κύριοι, αλλά αποφεύγουν να δείχνουν και την άλλη μεριά του νομίσματος, τύπους σαν τον πορνόγερο Joe Biden (πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ). Όπως δηλαδή υπάρχουν γυναίκες πόρνες, υπάρχουν και άνδρες στο ίδιο χάλι, για να μην πω και χειρότερα.

Τι θέλω να πω με τα παραπάνω; Ότι ο κόσμος είναι έτσι φτιαγμένος και αυτό δεν αλλάζει, όσα «red pills» και αν προσπαθήσεις να μοιράσεις μέσω ομάδων και videos.

Πάντα θα υπάρχουν καλοί και κακοί και δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις μόνο τις γυναίκες, επειδή φέρονται όπως φέρονται, γιατί απλούστατα δεν είναι όλες έτσι και ευτυχώς ακόμη και σήμερα, με την μανία της εκπόρνευσης των νέων από τα ΜΜΕ και τα μεγάλα στούντιο (πχ Disney), υπάρχουν εξαιρέσεις και πολύ καλές μάλιστα.

Πάντα θα υπάρχουν διψασμένα για χρήμα και δόξα κοριτσάκια που μην έχοντας καμία προσωπική αξιοπρέπεια, ποντάρουν τις ελπίδες τους για ένα μέλλον χωρίς ευθύνες και προβλήματα στην αγκαλιά ενός πλούσιου άνδρα.

Σταμάτα λοιπόν να πιστεύεις ότι επειδή έχεις φάει 5,10,20 άκυρα από κάποιες γυναίκες, αυτόματα όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες. Απεναντίας σημαίνει ότι εσύ κάτι κάνεις λάθος ή κάτι είναι λάθος επάνω σου που χρειάζεται διόρθωση και άρα, δουλειά από την μεριά σου που πιθανών να μην θες να κάνεις και να αρέσκεσαι στο βρίσιμο των γυναικών.

Σταμάτα να πιστεύεις ότι επειδή φοβάσαι να προσεγγίσεις μια γυναίκα, γιατί μπορεί να θεωρείς ότι είναι πουτάνα, και άρα θα σε απορρίψει γιατί θέλει μόνο πλούσιους και ωραίους. Μπορεί να ισχύει για μια συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά σίγουρα δεν ισχύει για όλες και η απόδειξη βρίσκεται γύρω σου. Αν ήταν έτσι, σήμερα θα υπήρχαν μόνο πλούσιοι και πανέμορφοι άνδρες, αφού οι γηραιότεροι άσχημοι και φτωχοί δεν έβρισκαν καμία γυναίκα για να κάνουν και αυτοί οικογένεια.

Προσπάθησε να αλλάξεις και να βελτιωθείς. Άλλωστε το να ακούς κάποιον guru MGTOWer, αυτοβελτίωση είναι και αυτό, άσχετα αν την θεωρούν beta. Αν θέλεις να μείνεις μόνος σου, δικαίωμα σου. Αν πιστεύεις ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, πάλι δικαίωμα σου.

Αλλά αυτό δεν σε κάνει αυτόματα δικαστή των κοινωνικών δικτύων, όπου πρέπει να κρίνεις και να επιτίθεσαι στις γυναίκες, επειδή στο παρελθόν κάποια δεν σου «έκατσε» και έκατσε στον κολλητό σου.

Ναι, υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες οι οποίες έχουν περισσότερα κιλά «@@» από πολλούς άνδρες…