Candid Camera σε σχολείο: Κορίτσια και αγόρια αντιδρούν σε εμφανίσιμους καθηγητές (1965)

Αν και είχα την πεποίθηση ότι το θέμα εμφάνιση στους άνδρες, άλλαξε κατά πολύ από την εποχή που στον σινεμά άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους και ηθοποιοί που έδιναν σημασία στο σώμα και γενικά στην εμφάνιση τους, εντούτοις ένα video από το 1965 έρχεται και τα γκρεμίζει όλα :).

Στο παρακάτω video, βλέπουμε με κρυφή -όπως λένε και όπως μπορούμε να κρίνουμε από την συμπεριφορά- κάμερα, πρώτα αθώα κοράσια και μετά αγόρια να γνωρίζουν τον νέο τους καθηγητή (και καθηγήτρια), ενώ κάποια στιγμή «φωνάζουν» τον καθηγητή για κάποια δουλειά, ώστε να δούμε και πως θα φερθούν όταν αυτός/ή δεν είναι μπροστά.

Ειδικά στα κορίτσια, η συμπεριφορά τους τα δείχνει όλα και δεν νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερος σχολιασμός. Ειδικά η αριστερή (όχι στα πολιτικά της πιστεύω, αλλά όπως την κοιτάζουμε), κάνει σαν να είδε εξωγήινο. Ο τρόπος που τον κοιτάζει και ο τρόπος της γενικά, μας δείχνει ότι αν τους άφηναν μόνους τους, θα τον έκανε με τα κρεμμυδάκια (όχι στο ξύλο βέβαια).

Τώρα, όταν ο «καθηγητής» την κάνει από εκεί, βλέπουμε το αριστερό αθώο κοράσιο να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

Επίσης, πιστεύω ότι οι μανάδες των τελευταίων ετών έχουν χαλάσει τα παιδιά και τα έχουν κάνει μπούληδες. Τόσο τα πιτογυρο-αναθρεμένα ελληνάκια, όσο και τα χαμπουργκερο-αναθρεμένα αμερικανάκια, έχουν χαλάσει από τους γονείς τους και, επίσης, από την τεχνολογία. Και δεν τα λέω μόνον εγώ αυτά.

Όπως έγραψα και στα άρθρα μου με τις επισκέψεις των Τούρκων ηθοποιών και την λατρεία που δέχτηκαν από τις κορασίδες τόσο της χώρας μας, όσο και από την Ιταλία και μάλιστα αναρωτιόμουν πως και οι άνδρες δεν έκαναν τα ίδια στην ηθοποιό που συνόδευε τον Τούρκο στην Ιταλία, μπορώ να πω ότι τα αγόρια του video φέρονται φυσιολογικά, σαν αγόρια που τους αρέσει η γυναίκα που έχουν απέναντι τους και όχι όπως θέλει να μετατρέψει η Μαρία Καλογεροπούλου και το σινάφι της τους άντρες, σε αδερφές ψυχές που θα βάζουν στα οπίσθια τους μόνο τα ειδικά εργαλεία που η ίδια πουλάει.

Ένα τσούρμο αγ*μητων γυναικών που συχαίνονται κάθε τι αρσενικό και επειδή δεν τις πηδάει κανείς, δεν θέλουν να πηδιέται και κανείς άλλος, με αποτέλεσμα να μην θέλουν να υπάρχουν άντρες εκτός από όσους διακατέχει η ροδελο-λαγνεία.

Τα αγόρια λοιπόν εντυπωσιάζονται από την γυναίκα που βλέπουν, παρά την ηλικία τους (είναι μικρά που ξέρουμε ότι οι άνδρες αργούμε να πάρουμε μπροστά σε ότι αφορά το σεξουαλικό, σε σχέση πάντα με τις γυναίκες που σε λίγα χρόνια θα γεννάνε λίγο πριν μπουν στο γυμνάσιο). Αν ήταν σήμερα το video αυτό, το πολύ πολύ να μίλαγαν για κανένα Fortnite και να αδιαφορούσαν για την καθηγήτρια (ξέρω, ξέρω, πάλι τα τσουβαλιάζω. Όχι όλα λοιπόν).

Τι μας δείχνει τώρα το video αυτό;

Πρώτον, βλέπουμε πως είναι η πραγματική συμπεριφορά μιας γυναίκας που γουστάρει αυτόν που βλέπει. Ειδικά όταν φεύγει ο «καθηγητής», τις βλέπεις να κάνουν λες και τις πέταξες καυτό νερό. Αυτό μόνο σε πραγματικές συναναστροφές πρόκειται να το δείτε, όχι σε video επιστημονικής φαντασίας που κατά καιρούς βλέπουμε στον υπέροχο κόσμο του internet.

Και δεύτερον, ότι η κολόνια αυτή κρατάει τελικά χρόνια. Οι γυναίκες γούσταραν και θα συνεχίσουν να θέλουν τους όμορφους άνδρες. Όχι τους fake, που βάζουν φίλτρα στις φωτογραφίες τους για να δείχνουν ωραίοι, όπως λέει και η κοπέλα στο video, ούτε φυσικά τους metrosexual. Αλλά τους ωραίους άντρες, που ναι μεν προσέχουν τον εαυτό τους, αλλά δεν καίγονται αν μια τρίχα από τα οπίσθια τους «πετάει» και δεν είναι στρωμένη καλά.

Μπορεί τώρα ένας που δεν έχει την εμφάνιση που λιώνει τα αθώα κοράσια να πετύχει στο παιχνίδι; Θεωρητικά ναι. Και λέω θεωρητικά γιατί αν ας πούμε ένας άνδρας ήταν συμμαθητής με την κοπέλα του video, τότε θα τον είχε ήδη αποκλείσει από τους «γιατί όχι;» τύπους. Θα είχε φάει άκυρο από καιρό και θα δυσκόλευε να το γυρίσει.

Αν τώρα ο ελάχιστα εμφανίσιμος πάει κάπου που έχει γυναίκες και γνωρίζει καλό παιχνίδι, θα είχε επιτυχίες; Εξαρτάται, γιατί παίζει ρόλο το πόσο καλό παιχνίδι γνωρίζει, το τι τύπος γυναίκας είναι αυτήν που στοχεύει και πολλές άλλες παραμέτρους που δεν χρειάζεται να αναλύσω εδώ.

Ίσως και να υπάρχει κάτι στο οποίο δεν μπορούν να αντισταθούν, αλλά τι;

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Candid Camera σε σχολείο: Κορίτσια και αγόρια αντιδρούν σε εμφανίσιμους καθηγητές (1965)”

 1. Shark, θα ήθελα την γνώμη σου για κάτι που με απασχολεί:
  Τις προάλλες βγήκα πρώτο ραντεβού με μια κοπελα που γνώρισα online στο ινστα. Το ραντεβού πήγαινε τέλεια (νόμιζα) και πίστευα οτι ενδιαφέρεται και το εκεί γιατι είχαμε κοινά ενδιαφέροντα και χιούμορ.. Κάποια στιγμή κάνω κίνηση και μου λέει όπα πολύ νωρίς και ότι απλά βγήκαμε μα γνωρίσει ο ένας τον άλλον και βλέπουμε πως θα πάει και πρώτη φορά βγαίνει με άγνωστο και το ρίσκαρε και ότι δεν ξέρει αν θα βγει κάτι ερωτικό κλπ
  Μετά βέβαια μιλήσαμε στο chat και κλασικά είπε οτι είμαι καλο παιδί αλλά δεν ξέρει αν θα γίνει κάτι ερωτικά και ότι δεν μπορεί να ξέρει εξ αρχής αν μια γνωριμία θα καταλήξει κάπου κλπ κλπ κλπ
  Τι μπορεί να συνέβη; γιατί ενώ την είπα ότι είναι παράλογο να θέλει να κάνει φιλίες με άγνωστους, δεν το θεώρησε περίεργο.. Τι πιστεύεις ότι παίζει; θέλει μα δει όντως αν αξίζει να προχωρήσει, είχε νιώσει κάποια έλξη και απλά έπεσε γιατί δεν της άρεσαν ή δεν το κλιμάκωσα σωστά; γιατί είναι οντως ανόητο να μπω στη φιλική ζώνη με μια άκυρη ουσιαστικά
  Τέλος τι θα μου πρότεινες να κάνω, ώστε να το πάω ερωτικά;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.