Οι εξετάσεις τεστοστερόνης αρθρογράφων του Buzzfeed μας δείχνουν τι συμβαίνει με τους άντρες σήμερα

Παρότι έχω ήδη αναφέρει σε παλιότερο άρθρο σχετικά με την τεστοστερόνη, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στα χαρακτηριστικά ενός άντρα ή καλύτερα σε αυτό που κάνει να ξεχωρίζει ένα αρσενικό από τους υπολοίπους beta, ενδιαφέρον έχει να δούμε τις σχετικές εξετάσεις κάποιων αρθρογράφων του Buzzfeed.

Αυτό που θα δούμε στα αποτελέσματα τους, είναι γνωστό εδώ και καιρό, όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε ότι οι πλαστικές σαβούρες που τρώμε συμβάλουν στην μείωση των αρσενικών ορμονών μας και όμως, ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί ένας άντρας δείχνει σαν «παιδάκι», γιατί υπάρχουν τόσοι θηλυπρεπείς άντρες (δεν εννοώ gay, αλλά άντρες που αν κλείσεις τα αυτιά σου και τους ακούσεις θα νομίζεις ότι μιλάει ένα 12χρονο κοριτσάκι), γιατί δεν χάνουν εύκολα κιλά οι άντρες ή έχουν γυναικομαστία, γιατί δεν έχουν καλές επιδόσεις στο σεξ, γιατί οι νέοι έχουν προβλήματα στύσης και άλλα πολλά. Και όμως η απάντηση είναι γνωστή, κατά κύριο λόγο φταίει η σημερινή διατροφή, αλλά κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται εκτός από ελάχιστους, να μάθει τι πρέπει να κάνει και πως μπορεί να προφυλαχτεί.

Έχω αναφέρει πολλές φορές τι συμβαίνει όταν ένας άντρας δεν είναι καλός στο σεξ, όχι απαραίτητα στο να γνωρίζει όλες τις τεχνικές του Κάμα Σούτρα, αλλά να μπορεί να είναι και ταύρος. Πολλές γυναίκες έχουν χωρίσει τους άντρες τους γιατί ήταν όλο «μέλια» και από τηγανίτα τίποτα, ενώ κάποια μάλιστα είχε αναφερθεί στο θέμα αυτό σαν στύση «ζυμάρι».

Στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων τεσσάρων νέων αντρών, τα οποία όπως θα δείτε, έπρεπε να τα έχουν άντρες ηλικίας 85-100 και όχι οι ίδιοι [1], με εξαίρεση τον Ασιάτη Eugene, ο οποίος παρότι είχε τα μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης (ελεύθερης) από τους υπολοίπους, ήταν υπερβολικά χαμηλά για τα φυσιολογικά επίπεδα της ηλικίας του.

Οι παραπάνω άντρες, παρότι είναι beta, είναι αδύνατοι και έτσι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης το ότι είναι υπέρβαροι, οι οποίοι απλώς ζουν για να ανασαίνουν και να τρέφονται με κάθε λογής σαβούρα.

Αφού δεν κατάφερε να πιάσει το σνακ του, παρατάει κάθε προσπάθεια για την ζωή…

Βλέπουμε λοιπόν ότι η θηλυκοποίηση των αντρών προχωράει κανονικά. Αυτοί είναι και το νέο πρότυπο αντρών που θέλει να περάσει το σύστημα.

Και επειδή αναφέρω το «σύστημα» και μπορεί να θεωρηθώ γραφικός, θα πρέπει να σας θυμίσω ότι αυτό το πρότυπο ανδρός ήταν μέρος μιας εκστρατείας του Ομπάμα με τίτλο «Pajama Boy» [2].

Από τον Marlboro Man , φτάσαμε στον Pajama Boy…

Τα αποτελέσματα τους, μαζί με όλες τις άλλες εξετάσεις που έκαναν, αναλύονται στο παρακάτω video, όπου μπορείτε να τους δείτε σε… δράση να εξετάζουν ποιος θεωρείται και πιο ελκυστικός.

Για εμένα, θα έπρεπε να εξετάσουν ποιος συμπεριφέρεται και λιγότερο gay (με εξαίρεση τον γιατρό που τους εξηγεί για την τεστοστερόνη, ο οποίος είναι και ο μόνος που είναι αρσενικό σε αυτό το video). Στο video επίσης βλέπουμε και το πως θα ήταν με μεγαλύτερη ποσότητα τεστοστερόνης, κάτι που ίσως εξηγεί γιατί σήμερα βλέπουμε πολλούς άντρες μαλθακούς, σαν τσουβάλια με κρέας.

Παράλληλα, η ποσότητα των σπερματοζωαρίων στους άντρες έχει μειωθεί ως και 20% σε σχέση με παλιότερες γενιές [3]. Για παράδειγμα, ένας άντρας την δεκαετία του 70 είχε περί τα 99 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά milliliter σπέρματος, σήμερα ο μέσος όρος είναι 47 εκ.

Για να υπάρξει η εγκυμοσύνη, απαιτούνται περί τα 40εκ σπερματοζωάρια, που σημαίνει ότι σε λίγα χρόνια θα υπάρχει σημαντική δυσκολία στις γέννες, κάτι που έχει προφητεύσει (?) και η ταινία «Children of Men» [4]. Στην ταινία, το 2027 η γονιμότητα των ανθρώπων έχει φτάσει σε μηδενικά επίπεδα από έναν ιό και αυτό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην παγκόσμια ισορροπία. Ο νεαρότερος άνθρωπος του πλανήτη, πέφτει θύμα δολοφονίας στα δεκαοκτώ του και η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει προοπτική σταδιακής εξαφάνισης.