Οι Έλληνες δεν ξέρουν να κάνουν καμάκι

Ένα video που ανέβασε το mykonos tv, μας δείχνει ότι οι νέοι άνδρες όχι μόνον δεν έχουν αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ξέρουν καν πως να την πέσουν σε μια γυναίκα (aka να φλερτάρουν).

Η ρεπόρτερ του video, γυρίζει στην Μύκονο και ρωτάει τους νέους πως θα την έπεφταν στην ίδια, αν ας πούμε δεν την γνώριζαν, ενώ ρωτάνε και τις κοπέλες να πούνε την γνώμη τους, η οποία δεν είναι και τόσο θετική. Μάλιστα, κάπου στην αρχή του video «πετάνε» και την ατάκα ότι στην Αθήνα δεν φλερτάρουν και είναι όλο messenger.

Μάλιστα, στην περιγραφή του video, λέει:

Είναι ξεκάθαρο! Οι νέοι έχουν πρόβλημα στο φλερτ και την κατάκτηση του άλλου φύλου. Κοινώς και λαϊκά, δεν ξέρουν να κάνουν καμάκι! Κι αν το κάνουν, το κάνουν με παλιομοδίτικες ατάκες του τύπου «Ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου; Αλήθεια, με τέτοια προσέγγιση, πόσες πιθανότητες έχει κάποιος να …ρίξει έναν άνθρωπο που τον ενδιαφέρει;

Στην αρχή του video, το πρώτο καμάκι (αριθμητικά πάντα), της λέει «έχεις πολύ ωραία φωνή, του Δάντη«. Μά’στα…

Αυτόν τον Δάντη εννοεί;

Στις επόμενες δύο ανδροπαρέες, τα πράγματα πάνε ακόμη πιο κάτω. Μπορείτε να δείτε πως βγαίνει προς τα έξω το άγχος και κάποιες φορές και η ντροπή τους.

Μάλιστα κάποιους τους το «χτυπάει» και η ρεπόρτερ, σχετικά με την έλλειψη άνεσης που έχουν, αλλά μου αρέσει πως κάποιους τους «ταπώνει» με τις απαντήσεις της. Και φανταστείτε τώρα, να προσεγγίσει κάποιος μια κοπέλα που έχει πολύ μεγαλύτερη άνεση από την ίδια (η οποία ίσως και επειδή είναι on camera, προσέχει τι θα πει).

Από την άλλη, θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι στην Μύκονο δεν χρειάζεται καλό παιχνίδι, όσο να έχει καλό πορτοφόλι. Άλλωστε παίζει και αυτό το σενάριο πολύ στις μέρες μας (άσχετο, οι περισσότερες είναι βαμμένες λες και είναι σε κανένα γλέντι ή κανένα γάμο).

Δείτε το video, το οποίο είναι κάπως μεγάλο για να αναλυθεί ολόκληρο, παρακάτω.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.