Γυναίκα με δύο συντρόφους δοκιμάζει την… πίστη τους

Και όμως συμβαίνουν και αυτά. Γυναίκα με δύο συντρόφους, τους δοκιμάζει για να δει αν είναι πιστοί…

Έτσι απευθύνθηκε στο (τι-είναι-αυτό-τώρα) «To Catch a Cheater», όπου έστησαν μια σκηνή με μια άλλη γοητευτική κοπέλα, ενώ η ίδια παρακολουθούσε από μια οθόνη (έχουν πολλά τέτοια video στο κανάλι τους).

Το αποτέλεσμα ήταν το «κακό παιδί», αυτός που την «έκαιγε» και περισσότερο, να θέλει να την απατήσει, λέγοντας μάλιστα ότι είναι λέφτερος. Από την άλλη, το «καλό-και-πιστό-παιδί», δεν ενέδωσε στην γοητεία της κοπέλας και της είπε ότι σέβεται την σχέση του (ναι, αυτήν που τον απατάει, για την ίδια μιλάμε).

Η ίδια δεν πίστευε αυτό που έβλεπε και μάλιστα θύμωσε όταν το «κακό παιδί» σχεδίαζε ραντεβού με την κοπέλα, ενώ φεύγοντας την φίλησε κιόλας, έτσι για το καλό της γνωριμίας τους.

Τώρα για το καλό παιδί, να το πω πιο κομψά, η κοπέλα χέστηκε μιας και τον είχε για καβάτζα, σαν backup plan, για να έχει κάποιον να πηγαίνει καμία βόλτα, όταν ο άλλος δεν μπορεί. Το λέει και η ίδια άλλωστε ότι και πάλι θέλει τον Steve, τον… κακό της υπόθεσης και δικαιολογείται ότι δεν την απάτησε ακόμη, άρα το παλικάρι είναι καλό.

Έχω γράψει πολλές φορές γι’αυτό. Οι γυναίκες γίνονται οι μεγαλύτερες πουτάνες, αλλά μόνον για αυτόν που γουστάρουν. Και αυτός που γουστάρουν συνήθως είναι αυτός που δεν μπορούν να ελέγξουν, που δεν τις επιβεβαιώνει και που τις κάνει να αναρωτιούνται αν τις θέλει πραγματικά ή γιατί δεν τις θέλει. Α και να μην ξεχάσω, αυτός που τις κάνει και καλό σεξ.

Τα καλά παιδιά είναι ο πασατέμπος τους για να περνάει η ώρα μέχρι να βρεθεί στο δρόμο τους το πραγματικό αρσενικό.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.