«Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφοπουτάνες»

Σύμφωνα με την Κόνι Μεταξά, «Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφοπουτάνες και το παίζουν παρθένες».

Ποια είναι η Κόνι Μεταξά; Η κόρη του ΛεΠα (όχι του Λευτέρη Παπαδόπουλου), του γνωστού «Μείνε μαζί μου έγκυος» και «Το’πε, το’πε ο παπαγάλος«, αυτήν μωρέ, που είχε ντυθεί κουνελάκι πρόσφατα για να «κλάψει» με τον τρόπο της τον Χιου Χέφνερ [1].

Η Κόνι μας λοιπόν, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και είπε την άποψη της για τις γυναίκες και αυτές γυναίκες παρεξηγήθηκαν (ή έστω, «προβληματίστηκαν») [2].

Τι είπε λοιπόν το αθώο αυτό κοράσιο (γιατί το λέω αθώο παρακάτω); Είπε:

«Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφοπουτάνες. Το παίζουν όλες συντηρητικές, αλλά δεν ξέρω καμία που να μην έχει κερατώσει τον γκόμενό της. Και το παίζουν όλες παρθένες. Εγώ δεν έχω κερατώσει ποτέ στη ζωή μου. Όταν είμαι εκεί, είμαι εκεί. Το καταλαβαίνει ο άλλος, είμαι πολύ δεδομένη.»

Στη συνέχεια η Κόνι μας είπε και τον πόνο της:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες έχουμε ταμπού. Οι ρίζες μας δεν είναι έτσι. Στην αρχαία Ελλάδα κυκλοφορούσαν όλοι γυμνοί. Επίσης, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που δεν είχε κάνει γυμνό στα 90s. Και μετά ξαφνικά γίναμε όλοι Χουάνες Παρθένες»

Άρα τι μας λέει λοιπόν η Κόνι; Ότι οι γνωστές της, όσες έχει τέλος πάντων και πιστεύω ότι θα έχει πολλές, έχουν κερατώσει τον γκόμενο τους και μετά το παίζουν παρθένες.

Βέβαια η Κόνι δεν κάνει τέτοια, έτσι παιδιά; Να το πούμε αυτό. Γι’αυτό την είπα «αθώα» παραπάνω. Η καημενούλα, βλέπει τις γνωστές της να πηδιούνται από εδώ και από εκεί και αυτήν εκεί, πιστή στο παλικάρι που αγαπάει και όταν η Κονι αγαπάει, είναι σαν το στρείδι στο βράχο, δεν ξεκολλάει μέχρι να την διώξει ο ίδιος. Για πόσο κρατάει όλο αυτό; Μας το λέει η ίδια:

«Κάθε φορά που κάνω σχέση και ανεβάζω φωτογραφία, την επόμενη μέρα χωρίζω. Με ματιάζουν»

Άρα τι νόημα βγάζουμε από τα λεγόμενα της Κόνι; Ότι είτε αυτές που το παίζουν «κυρίες», έχουν κάνει (και κάνουν) πολλά πίσω από την πλάτη του λεβέντη (όχι με κεφαλαίο το «Λ», δεν αναφέρομαι σε αυτόν), είτε για σοβαρή σχέση πρέπει να βρούμε κουνελάκια, sorry, κοπέλες σαν την Κόνι, αρκεί να τις κρεμάμε χαϊμαλιά για να μην τις «ματιάζουν» και χωρίζουν την επομένη.

Κλείνοντας, η Κόνι είπε:

Δεν είμαι κακό κορίτσι απλώς δεν είμαι νορμάλ. […] Το καλό παιδί δε γίνεται να κάτσει με κάποια σαν κι εμένα»

Αυτά περί σχέσεων και πίστης των γυναικών, από την Κόνι. Το άρθρο δεν το έβαλα γιατί αποφάσισα να γίνω ένα Marie Claire για άντρες, αλλά για τις ανάγκες κάποιου από τα επόμενα άρθρα. Τα συμπεράσματα από τα λεγόμενα της, δικά σας…

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.