Πόλεμος κατά των ανδρών (Gillette και ΝΤΠ*)

Τι θέλει να μας περάσει το σύστημα, αλλά και τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες. (*ΝΤΠ = Νέα Τάξη Προβάτων)

Σημ.: Από την στιγμή που άρχισα να γράφω τον σχολιασμό της διαφήμισης, «έπεσαν» πολλά στο τραπέζι της κοινωνίας και συνεχώς άλλαζα το άρθρο για να τα προσθέσω όλα μέσα. Τελευταίο ήταν η διαφήμιση της Lacta, αμερικανικών συμφερόντων και αυτή, μαζί με την Gillette (κάτι που είναι εβραίος γνωστό), η οποία επίσης έφερε αντιδράσεις στον ήσυχο και όμορφο κόσμο του διαδικτύου.


***Update: Η Gillette έχει χασούρα περί τα $8δις, από την στιγμή που αποφάσισε να πάρει αυτόν τον δρόμο και παρότι ο CEO λέει ότι άξιζε το ρίσκο, πιστεύω ότι τους τσούζει και μάλιστα πολύ άσχημα. Χίλιες φορές BIC λοιπόν για να βάλουν μυαλό.

**Update: Αν δείτε την τελευταία ταινία της Marvel, την «Captain Marvel«, θα παρατηρήσετε αυτά που αναφέρω. Η ταινία είναι τίγκα στην προπαγάνδα «The Future is Female» και «οι λευκοί άνδρες είναι ΓΤΠ». Μάλιστα ήταν τόσο έντονα τα αρνητικά σχόλια, που το Rottentomatoes έσβησε κάμποσες χιλιάδες από αυτά και αργότερα έριξε το φταίξιμο σε… bug.

Τα αρνητικά reviews έδωσαν το παρών και στο IMDb. Φυσικά το φταίξιμο το ρίχνουν στους άνδρες, όχι στην πατάτα που έφτιαξαν. Το ίδιο φυσικά θα συμβεί και με το νέο Terminator.

Αυτό που βλέπεις, είναι τα πόδια της πρωταγωνίστριας της ταινίας. Αυτές οι φεμινίστριες εκτός από λειψές στο μυαλό, είναι και άπλυτες.

//End Update


Πριν λίγο καιρό έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο μια διαφήμιση της Gillette, με τίτλο «The Best A Man Can Get» όπου, εμμέσως πλην σαφώς, την «λέει» στους -λευκούς- άνδρες και όπως ήταν αναμενόμενο, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η διαφήμιση ξεκινάει με τις γνωστές πλέον λέξεις «#metoo» και «toxic masculinity», ενώ μερικοί άνδρες κοιτάζονται στον καθρέφτη με το βλέμμα της αγελάδας, σκεπτόμενοι -λογικά- τι κακό προκάλεσαν στον κόσμο με την ύπαρξη τους.

Εκεί ανάμεσα στο μπούλινγκ και κάποιες άλλες «σπόντες» ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην κοινωνία σήμερα, το οποίο και έχει δημιουργηθεί από τους άνδρες, βλέπουμε κάποιον να χαιρετάει μια κοπέλα και να πλησιάζει ο ήρωας μαύρος και να τον σταματάει. Από πότε είναι κακό να μιλάει ένας άνδρας σε μια γυναίκα που του αρέσει; Άλλωστε οι ίδιες δεν «γκρινιάζουν» ότι δεν τις πλησιάζουν οι άνδρες;

Θα μιλήσω ωστόσο παρακάτω γι’αυτό το θέμα, αφού δούμε εν συντομία την συγκεκριμένη διαφήμιση της Gillette.

Ο ήρωας μαύρος δεν είναι κάτι τυχαίο. Όσοι έχετε δει σειρές ή ταινίες του Netflix, σίγουρα θα έχετε δει ότι τις περισσότερες φορές ο λευκός άνδρας είναι ο κακός της υπόθεσης, την στιγμή που ο καλός μαύρος κλέβει τις εντυπώσεις και φυσικά, το κορίτσι.

Πως ονειρεύεται τους λευκούς άνδρες το σύστημα…

Αυτό πίστεψαν και οι δύο Νορβηγές τουρίστριες στο Μαρόκο, εκ των οποίων η μία μάλιστα είχε ανεβάσει και ένα video με έναν μουσουλμάνο καλό και έναν λευκό κακό, στο οποίο μας έλεγε να μην κρίνουμε από την εμφάνιση.

Τραγική ειρωνεία το συγκεκριμένο video που ανάρτησε η μία από τις δύο τουρίστριες, μερικές ημέρες προτού αποκεφαλιστεί από φανατικούς μουσουλμάνους…
Οι καημένες οι κοπέλες πείστηκαν από τις διάφορες παπαριές ότι και καλά ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο, ότι οι άνθρωποι είναι χωρίς κανένα ίχνος κακίας και αγαπάμε ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα να χάσουν το κεφάλι τους.

Στην συνέχεια, ένας άλλος κακός λευκός, γουρούνι και σίγουρα βιαστής, θέλει να προσεγγίσει ένα κορίτσι που περνά από δίπλα του, την στιγμή που ο καλός μαύρος τον σταματά την τελευταία στιγμή, προτού διαπράξει το «έγκλημα».

Συντάκτης του Vice μόλις εμπόδισε ένα έγκλημα…

Κάπου στο video θα δείτε και μερικά παιδιά να μαλώνουν, με τους γονείς να φωνάζουν όλοι μαζί «Boys will be boys», προτού πεταχτεί κάποιος και τα σταματήσει, δείχνοντας μας ότι η «τοξική» αρρενωπότητα μας έρχεται από τα γεννοφάσκια μας. Αυτό που δεν λέει το video ωστόσο είναι ότι έτσι «ψήνεται» ένας άνδρας και αργότερα μαθαίνει να παλεύει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Gillette.

Φυσικά η αντίδραση του κόσμου στην συγκεκριμένη διαφήμιση ήταν αρνητική, κάτι που μαρτυρούν και τα dislikes στο video (1,3εκ την στιγμή που γράφονταν το άρθρο). Τα χιλιάδες ή μερικές φορές και εκατομμύρια dislikes ισχύει και σε άλλες παρόμοιες προσπάθειες εταιριών να στρεβλώσουν την ιστορία για να εξυπηρετήσουν την οποιαδήποτε ατζέντα ή που πρέπει οπωσδήποτε να προωθήσουν αυτό που οι ίδιες επιθυμούν, όπως έγινε με το πρόσφατο Rewind της Google, το οποίο έγινε το video με τα περισσότερα dislikes.

Και εδώ στο πίσω κάθισμα του ταξί, βλέπουμε τον ιδρυτή του «Προχωράμε» και πως του ήρθε η έμπνευση για την δημιουργία του κινήματος…
Και επειδή ο κόσμος δεν γουστάρει να τον πιέζεις με το ζόρι για το διαφορετικό, το έδειξε με τα χιλιάδες dislikes και αρνητικά του σχόλια και αυτό όπως φαίνεται θορύβησε τις εταιρίες σε σημείο που η ίδια η Google, μέχρι να βρει τρόπο να «προσπερνά» τα όποια εμπόδια έχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, να σκέφτεται μέχρι και την αφαίρεση της δυνατότητας dislike στα video. Όμορφα, δημοκρατικά πράγματα. Μόνο like και άμα γουστάρεις, άμα δεν γουστάρεις να πας στο bitchute.

Εγώ μόλις διαβάζω άρθρα από Luben, OneMan, Lifo, Vice και σία…

Βέβαια κάτι sites τύπου Luben, OneMan, Lifo, Vice και σία, που αποτελούν και μέρος του συστήματος και προσωπικά τα θεωρώ τον καρκίνο του διαδικτύου, το είδαν θετικά όλο αυτό, ενώ είδαν μάλιστα και κάτι «σάπιο» στα σχόλια της διαφήμισης της Gillette.

Τα sites αυτά είναι γνωστά για τον αγώνα που δίνουν σεβόμενοι το χρήμα που λαμβάνουν από «πάνω». Άλλοτε με τέτοια άρθρα, άλλοτε με videos, προσπαθούν να ειρωνευτούν οτιδήποτε έρχεται κόντρα στο συμφέρων των αφεντικών τους, ώστε να πείσουν και τον τελευταίο δύσπιστο ότι θα είναι και αυτός ηλίθιος αν κάνει ότι και οι άλλοι.

Το καλό στην όλη υπόθεση, τουλάχιστον κατ’εμέ, είναι ότι ο κόσμος δεν μάσησε και γύρισε την πλάτη του στην Gillette. Μάλιστα τα μηνύματα για προτίμηση άλλης εταιρίας έδιναν και έπαιρναν στον υπέροχο κόσμο του διαδικτύου.

Επίσης, ήταν και πολλές γυναίκες που δεν πείστηκαν από το επιχείρημα της Gillette και στράφηκαν εναντίον της και αυτό μας δείχνει ότι και οι γυναίκες ενοχλούνται από αυτά.

Πιστεύω ότι η Gillette θα έχει μετανιώσει για το video που ανέβασε και ίσως να την έβαλε σε σκέψεις. Όταν τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι, θα πρέπει να περιμένεις και τις ανάλογες συνέπειες.

Εγώ μόλις βλέπω τον κόσμο να γυρνάει την πλάτη του στα διάφορα τερτίπια των εταιριών και να κράζουν τα άρθρα των διαφόρων γλυφο-sites και κυρίως όταν το κράξιμο γίνεται από τις γυναίκες…

Αν παρακολουθείς έστω και λίγο το διαδίκτυο, θα έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχει ένας πόλεμος εναντίον των λευκών ανδρών. Αν είσαι μαύρος ή gay, είσαι στον αφρό, ενώ ας είσαι λευκός άνδρας τότε είσαι σίγουρα στο κατακάθι και ίσως πιο κάτω. Αν είσαι μαύρος και gay, τότε είσαι βασιλιάς και μπορείς να απολαμβάνεις τα καλά της σύγχρονης κοινωνίας.

Οι εταιρίες «σπρώχνουν» προς τις διαφυλικές και πολυφυλετικές σχέσεις και την «ανωτερότητα» των γυναικών, όπως κάνει το Netflix που προανέφερα, αλλά και το Χόλιγουντ, το οποίο Χόλιγουντ, σε αντίθεση με το Netflix που οι ταινίες του μπάζουν από παντού, έχει ρημάξει ταινίες-διαμάντια, στις οποίες πρωταγωνιστούσαν μόνον άνδρες και τις έκανε remake με πρωταγωνιστές μόνον γυναίκες, για να πατάξει μια και καλή αυτήν την τοξική αρρενωπότητα και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, πάτωσαν εμπορικά.

Διδάσκοντας στα μικρά παιδιά ότι όλοι οι λευκοί είναι κακοί και βιαστές…
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και όταν αλλάζουν το… χρώμα των πρωταγωνιστών, παραχαράζοντας είτε την ιστορία, είτε την μυθολογία των διαφόρων χωρών, όπως για παράδειγμα η ταινία με τον Αχιλλέα μαύρο. Αυτοί είναι ικανοί να βγάλουν ταινία και να μας πουν ότι τον Βουκεφάλα τον έλεγαν ζάσταβα.

Το μέλλον του Χόλιγουντ. Ποιος Σον Κόνερι, αυτός το έπαιζε γυναικάς και αυτό δεν είναι επιτρεπτό πλέον. Μόνο τρανς…

Είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια θα βγει ταινία όπου Δίας θα είναι μαύρος τραβεστί, ο Ηρακλής «πρόσφυγας» από το Πακιστάν, ο οποίος έφυγε από την χώρα του για να «γλυτώσει από τις βόμβες» και τον υιοθέτησε ο Δίας, ενώ στην συνέχεια τον ερωτεύτηκε η Μεγάρα, η οποία ήθελε μεν παιδιά μαζί του, αλλά δεν μπορούσε να κάνει γιατί πριν η Μεγάρα ήταν άνδρας και άλλαξε το φύλο του στα 16, όταν ανέβηκε μία φορά στον Υμηττό και συνάντησε έναν εξωγήινο που του μίλησε ανοιχτά για την αλλαγή. Βέβαια κράτησε το «πουλάκι», δεν είχαν τα κατάλληλα χειρουργεία στην αρχαία Ελλάδα, αλλά ως γνωστόν οι Πακιστανοί δεν έχουν τέτοια κολλήματα και έτσι έζησαν αυτοί καλά. Σύντομα στο Netflix.

Ξαναγράφοντας την Ελληνική μυθολογία. Στα σχόλια τους έκραξαν κανονικά.
Οι άνδρες σήμερα και περισσότεροι οι λευκοί άνδρες θεωρούνται επικίνδυνοι και πρέπει να απομακρυνθούν από παντού. Ο λόγος; Για να μην περνάνε τίποτα «επικίνδυνες» ιδέες που δεν θέλει να περάσουν το «σύστημα» (και αυτό μέχρι να θέσουν σε λειτουργία κάτι αντίστοιχο με το κινεζικό σύστημα παρακολούθησης και αντίστοιχα τιμωρίας ή επιβράβευσης των πολιτών).

Ωστόσο μερικές φορές αυτό τους γυρνάει μπούμερανγκ, όπως θα δείτε στο παρακάτω screenshot.

Τελικά υπάρχει Θεία δίκη. Στην αρχή η συγκεκριμένη πρώην δημοσιογράφος της Huffpost ονειρεύονταν λιγότερους λευκούς συντάκτες, την έκανε ωστόσο από εκεί με ελαφρά και σε σύντομο χρονικό διάστημα και έτσι άρχισε το δράμα στα «τουίτια».

Τελευταίος τους στόχος είναι ο PewDiePie. Ο τύπος είναι από τους πιο διάσημους Youtubers, με εκατομμύρια συνδρομητές και κάποια δις προβολές και με απόψεις που έρχονται κόντρα στο σύστημα τους. Ο τύπος έχει βγάλει αρκετά χρήματα και έτσι δεν εξαγοράζεται και άρα, δεν ελέγχεται, ενώ απευθύνεται στο κοινό που στοχεύουν και οι ίδιοι, δηλαδή τις μικρές ηλικίες.

Η μόδα των ανώμαλων στο HollyWood είναι να υιοθετούν μαύρα παιδιά, όπως η Σαρλίζ Θερόν. Η ίδια ωστόσο υιοθέτησε αγοράκι, αυτό στην φωτογραφία, αλλά το φέρεται σαν κορίτσι. Θα μπορούσε βέβαια να υιοθετήσει κορίτσι απευθείας, αλλά η Σαρλίζ προτίμησε να κάνει το αγοράκι->κορίτσι. Αυτή είναι και η αρρώστια της φιλελεύθερης και μοντέρνας Δύσης, ο εκφυλισμός των πάντων.

Ο PewDiePie έχει περισσότερες προβολές και συνδρομητές ακόμη και από τα κορυφαία τηλεοπτικά προπαγανδιστικά δίκτυα. Κατά καιρούς προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να τον μειώσουν, δεν τα κατάφεραν και τελευταία έχουν σκυλιάσει. Βλέπετε, μόλις ένα παιδί την ημέρα αλλάζει το φύλο του στη Βρετανία και ζορίζονται, θέλουν περισσότερα φαίνεται και κάτι τύποι σαν τον PewDiePie τους χαλάνε το πάρτι.

Update: Δείτε απλά το άθλιο Luben τι γράφει για τον PewDiePie:
«ρατσιστικό κωλοπαίδι, την ντροπή του Θορ, το πάμπλουτο ξανθό μπουμπούκι της Σκανδιναβίας.»

Μπορεί να θεωρείς «γραφικούς» όσους λένε για αυτά τα πράγματα, αλλά δεν μπορείς να μην παραδεχθείς ότι κάτι περίεργο μαγειρεύετε στην Ευρώπη σήμερα…

Και δεν είναι μόνον ο PewDiePie. Για παράδειγμα η Lifo, τόσα χρόνια προσπαθεί να μας πείσει πως είμαστε ότι φύλο αποφασίσουμε, αλλά σπάει ο διάβολος το ποδάρι του και παίρνει συνέντευξη τον πρόεδρο του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών και χειρουργό Δρ. Κ. Κωνσταντινίδη, ο οποίος την «αδειάζει» λέγοντας το αυτονόητο, δηλαδή «έκανα ευτυχισμένους ανθρώπους όταν άλλαξαν την εικόνα του φύλου τους. Δηλαδή το φαινότυπο τους, όχι το γονότυπο τους, γιατί -δόξα τω Θεό- Θεός δεν είμαι, να αλλάζω τα χρωμοσώματα«. Κανονικά έπρεπε να ξεσηκωθεί το σύμπαν εναντίον του και ο Δημητράς να αρχίσει τις μηνύσεις για ρατσισμό, με αυτά που είπε.

Τι θέλουν όμως οι γυναίκες;

Αλλά ας τα αφήσουμε στην άκρη αυτά και ας δούμε λιγάκι και τι θέλουν οι γυναίκες. Το σύστημα προσπαθεί να περάσει μια συγκεκριμένη εικόνα για τους άνδρες, αλλά οι γυναίκες δεν την γουστάρουν ιδιαίτερα. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από το χρήμα και τους μύες σε έναν άνδρα.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το χρήμα, που δείχνει δύναμη (ή/και καλοπέραση) και τα μπράτσα, που επίσης δείχνουν δύναμη σε έναν άνδρα λόγω τεστοστερόνης (και άρα καλύτερο σεξ), είναι αυτά που ελκύουν τις γυναίκες και όχι οι τύποι με τις πιτζάμες που προωθούσε ο Ομπάμα.

Επίσης, έρευνες σε dating sites μας δείχνουν ότι οι γυναίκες γουστάρουν το άγριο σεξ. Είναι στο DΝΑ τους και δεν αλλάζει, όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.

Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες, όταν γυρνάνε σπίτι τους από τις φεμινιστικές πορείες…

Τελευταία μάλιστα, οι γυναίκες γυρίζουν την πλάτη στις φεμινιστικές μαλακίες και έχουν στραφεί σε αυτό που έκαναν και οι γιαγιάδες τους, δηλαδή στην οικογένεια.

Πολλές νέες γυναίκες λοιπόν, βαρέθηκαν να καίνε τα σουτιέν τους και αποφάσισαν να βρουν κάποιο παλικάρι και να σπιτωθούν. Οι MGTOWers μπορεί να πουν ότι απλά «πήραν» το σύμπαν και τώρα ψάχνουν κάποιον για να τις σπιτώσει, αλλά σημασία έχει ότι οι γυναίκες έχουν βαρεθεί κάπως την όλη αυτήν ελευθερία και ψάχνουν κάτι απλό.

Μπορεί δηλαδή να κουράστηκαν από όλα και να θέλουν απλώς μια καλή συντροφιά για να περνάνε όμορφα τα βράδια τους, βλέποντας Netflix και μαθαίνοντας μέσα από αυτό. Όπως και να έχει, πάνε χαμένες οι προσπάθειες του συστήματος να ξεφτιλίσουν και να εκπορνεύσουν τα πάντα, ο κόσμος δείχνει να προτιμάει το παλιό.

Εγώ από την στιγμή που διάβασα ότι οι γυναίκες γουστάρουν brutal…

Όπως βλέπετε λοιπόν, οι γυναίκες συνεχίζουν να γουστάρουν τα πραγματικά αρσενικά και όχι τους φλώρους. Είναι προτιμότερο να είσαι φτωχός, άσχημος αλλά μάγκας, παρά όμορφος, πλούσιος αλλά φλώρος ή κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη.

Το Vice δεν θέλει τα αγόρια να έχουν στο μυαλό τους το σεξ, ενώ σε άλλα άρθρα του προτείνει τους αναγνώστες του να δοκιμάσουν πρωκτικό οργασμό. Αν μη τι άλλο, αν είναι να μάθεις από κάπου τι θέλουν οι γυναίκες, σίγουρα δεν είναι το Vice αυτό…

Μπορεί να λένε οι γυναίκες ότι θέλουν έναν άνδρα καλό και ήσυχο, αλλά συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να έλκονται από τα πραγματικά αρσενικά. Μην πιστεύετε πάντα ότι λένε οι γυναίκες και προτού κλείσω, θα σας πω ένα παράδειγμα για να το καταλάβετε.

Καθόμουν σε ένα μπαρ και δίπλα μου ήταν μια παρέα από άνδρες και γυναίκες. Παραδίπλα, μια παρέα από 3 gay. Οι άνδρες της διπλανής παρέας κορόιδευαν τους gay (που είσαι Vice να τους σκίσεις) και άκουσα τις γυναίκες να τους την λένε άγρια, να μην τους κοροϊδεύουν δηλαδή και τα λοιπά.

Κάποια στιγμή έφυγαν οι άνδρες της διπλανής παρέας και λίγο αργότερα σηκώνεται ο ένας από τους gay και πήγε τουαλέτα. Τότε άκουσα τις γυναίκες να τον σχολιάζουν μεταξύ τους και να τον κράζουν για το ντύσιμο του και για το λυγερό περπάτημα του.

Βλέπετε λοιπόν, ένα μικρό παράδειγμα που δεν αντιπροσωπεύει μεν όλες τις γυναίκες αλλά σίγουρα τις περισσότερες, ότι όλα αυτά τα θετικά σχόλια και τα «be yourself» είναι για τα μάτια του κόσμου. Όπου βλέπετε δήθεν «πόνο» για κάτι, να ξέρετε ότι είναι ψεύτικος και γίνεται για τα μάτια του κόσμου.

Πηγή εικόνας: Simple Man

Στην πραγματικότητα οι γυναίκες συχαίνονται όταν ένας άνδρας δεν είναι αρσενικό (δεν αναφέρομαι στους gay απαραίτητα). Δεν τον λυπούνται και δεν σκέφτονται «τι κρίμα να μην είναι brutal σαν αυτόν που έχει η φίλη μου», αλλά τον βλέπουν σαν ένα αντικείμενο χωρίς καμία αξία.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.