Σύντομα ίσως να είναι παρελθόν το Day Game στην Βρετανία

Βρίσκεσαι σε κάποιον πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου, έτοιμος να δείξεις στα αθώα chick-άκια τις ικανότητες σου. Βλέπεις μια πολύ ωραία κοπέλα, αλλά κάτι σε πιάνει και αμφιβάλεις για την προσέγγιση ή το αποτέλεσμα της. Αν δεν είσαι σίγουρος, μην κάνει τίποτα, γιατί σύντομα η προσέγγιση σε άγνωστες γυναίκες θα αποτελεί αδίκημα στην Βρετανία.

Και αυτό γιατί η αστυνομία του Νότιγχαμ θα καταγράφει προσεγγίσεις σε άγνωστες γυναίκες, τράβηγμα φωτογραφιών (μέσα και οι PUAs με τις «κρυφές» κάμερες), τα τυχαία μηνύματα στο κινητό, ή ακόμη και λεκτικές «επιθέσεις» (u know, τι «μάτια» είναι αυτά μανάρι μου κλπ) και θα τα κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με τα εγκλήματα μίσους και τις ρατσιστικές επιθέσεις.

Γατάκια Άγγλοι, δεν κωλώνουμε εμείς από αυτά…

Θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο εδώ; Μπορεί να μοιάζει μακρινό για εμάς, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι, όχι τόσο τουλάχιστον. Έχω αναφέρει και σε παλιότερο άρθρο κάτι που είχα διαβάσει σε εφημερίδα, ότι πολλές γυναίκες παραπιανόντουσαν στην αστυνομία για συχνές σεξουαλικές «επιθέσεις» από αγνώστους.

Μάλιστα ήταν κάτι που το λέγαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου στην παρέα, ότι μπορεί πολλοί από αυτούς να είναι και τίποτα άτομα της κοινότητας, όπου απλά προσπαθούν να το παίξουν κάτι σε στυλ «David X και Mode One» σε Day Game.

Πρόσφατα έτυχε να διαβάσω ένα φυλλάδιο, το οποίο θα δείτε παρακάτω. Όταν πήγα να το τραβήξω φωτογραφία, με πλησίασε μια τύπισσα από διπλανό μαγαζί και με ρώτησε τι κάνω εκεί, ψιλο-αγριεμένη. Όταν της είπα ότι θέλω να το αναρτήσω στο Facebook, «μαλάκωσε» κάπως και μου εξήγησε τι παίζει.

Πολλές γυναίκες λοιπόν, άρχισαν να παραπονιούνται τελευταία, ότι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα από άντρες που είτε παρακολουθούν για ώρες μοναχικές γυναίκες (νέες κατά προτίμηση, γιατί αν ήταν ηλικιωμένες θα έλεγες ότι είναι κάποιος κλέφτης), είτε τις προσεγγίζουν με περίεργο τρόπο, συμπεριφορά και εκ-φράσεις.

Παρότι στο σύνολο τους ο κόσμος πιστεύει ότι είναι είτε βιαστές, είτε κλέφτες, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί να είναι και «PUAz», τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς.

Γιατί κακά τα ψέματα, έχει αυξηθεί η ενασχόληση με το DayGame και φυσικά, υπάρχουν πολλά άτομα που λατρεύουν το παιχνίδι του… σπηλαιανθρώπου σε DayGame (με άγαρμπο συνήθως τρόπο, βάλε και τον ενθουσιασμό που τους κάνει ακόμη πιο φανατικούς στο στυλ αυτό, εκτός και αν έχουν video από χιλιάδες χρόνια πριν και εξέτασαν λεπτομερώς τον τρόπο τους), ενώ δεν λείπουν και όσοι τις παρακολουθούν για κάμποση ώρα, επειδή πολύ απλά δεν θέλουν ή φοβούνται να την «ανοίξουν» ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

Αυτά, ωστόσο, φέρνουν και άσχημες εντυπώσεις στις γυναίκες. Και μπορεί 1-2 να μην το κάνουν θέμα, όταν αυξάνονται οι νέοι παίχτες, αυξάνονται και τα περιστατικά επίσης. Και αν σκεφτείς ότι κάποιοι επιλέγουν να τις «ανοίξουν» σε πιο ήσυχους -από κίνηση- δρόμους, καταλαβαίνεις τι παίζεται.

Θέλει προσοχή λοιπόν, άσχετα αν δεν θεωρείται παράνομο κάτι τέτοιο στην χώρα μας. Οι καμένοι (αυτοί δηλαδή που προσπαθούν να μιμηθούν με άγαρμπο τρόπο ότι βλέπουν στο internet με την λογική ότι αφού υπάρχει στο internet, άρα θα ισχύει) θα κάψουν το παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο κοντινό μέλλον θα δούμε σημαντικές αλλαγές στο DayGame.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.