Η Τζένιφερ Λόρενς απεχθάνεται το… σεξ

Πριν μερικές ημέρες, «έσκασε» η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόρενς απεχθάνεται το… σεξ.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Μπορεί να λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν κάνω σεξ. Και είμαι αρκετά σιχασιάρα με τα μικρόβια. Πιστεύω πως το πέος είναι επικίνδυνο» [1].

Μάλιστα από ότι φαίνεται το πρόβλημά της είναι ψυχολογικό (και όπως το κόβω, οι περισσότεροι στο Χόλιγουντ έχουν πάρει λίγο «μέντα»), αφού είπε πως σιχαίνεται τη σωματική επαφή, συμπεριλαμβανομένης της απλής χειραψίας γιατί φοβάται μην κολλήσει κάποια ασθένεια! «Το θέμα το έχω συζητήσει και με γιατρούς και είμαι μικροφοβική. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω», είπε.

Ωραία μας τα λέει το Τζένιφερ-άκι, αλλά είναι αυτό το μυαλό περίεργο πράγμα και καμιά φορά θυμάται καταστάσεις. Θυμάστε το γνωστό «hack» που έγινε πριν λίγα χρόνια στο iCloud της μήλο-εταιρίας; Κοίτα σύμπτωση τώρα, εκεί μέσα υπήρχαν και φωτογραφίες της Λόρενς, η οποία και σεξ έκανε μια χαρά, και το στοματικό απολάμβανε να κάνει, αλλά και όλο το πρόσωπο και το στόμα της ήταν καλυμμένο με σπέρμα.

Αλλά αν το Τζένιφερ-άκι λέει ότι είναι μικροφοβική και συχαίνεται το σεξ, αλλά και το ότι το πέος είναι επικίνδυνο εργαλείο, αυτό που με τόση χαρά «πασπάτευε» στα video που κυκλοφόρησαν, δεν έχουμε κανέναν λόγω να μην την πιστέψουμε. Άλλωστε άβυσσος η ψυχή.

Ηθικό δίδαγμα; Ποτέ μην πιστεύεις τις γυναίκες, ειδικά όσο αφορά το σεξ. Ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να πουν την αλήθεια.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.