Εισαγωγή Στο Blog

Δεν έχει σημασία πως δείχνεις, υπάρχει μια γυναίκα κάπου εκεί έξω και για εσένα. Μπορεί να είσαι χοντρός, άσχημος ή ντροπαλός, υπάρχουν γυναίκες «εκεί έξω» που σε περιμένουν να τις γνωρίσεις.

Σκοπός του συγκεκριμένου blog, είναι να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις γυναίκες, ώστε να μπορέσεις να γίνεις καλύτερος με αυτές. Τα άρθρα του αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» όλων όσων έχω διαβάσει, δοκιμάσει και βιώσει ο ίδιος. Και επειδή τα λέω όπως τα βίωσα ο ίδιος και όχι όπως μου τα είπανε, δεν θα χρειαστείς να δεις (ή και να παρακολουθήσεις) ατελείωτα σεμινάρια και να διαβάσεις δεκάδες βιβλία σχετικά με το θέμα.

Μπορεί να αναρωτιέσαι αν πρέπει να λάβεις στα σοβαρά τις συμβουλές μου πάνω στο θέμα σχέσεις/γνωριμίες με τις γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολλές οι πηγές που αναφέρουν συμβουλές για το πως να κατακτήσεις το αντίθετο φύλο.

Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να αναρωτιέσαι, προτού δεχτείς κάποια συμβουλή ως σωστή, αν το άτομο που την έγραψε είναι γνώστης του αντικειμένου ή απλά μιλάει για πράγματα που διάβασε απλά κάπου αλλού ή του τα είπε κάποιος άλλος.

Άλλωστε τα περισσότερα περιοδικά/blog που ανήκουν σε κάποιο περιοδικό ή εκδοτικό οίκο, αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν τίτλους όπως «Πως να την ρίξεις στο κρεβάτι«, «Πως να την κάνεις να τρέχει από πίσω σου» κλπ, ωστόσο είναι απλά ιδέες κάποιου που δεν γνωρίζεις το ιστορικό του. Να θυμάσαι ότι η άποψη του καθενός είναι και η δική του πραγματικότητα, αλλά δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.

Δεν λέω ότι πρέπει να ακούς αποκλειστικά εμένα. Το θέμα είναι να διαβάσεις και από τις δοκιμές σου, να κρίνεις από μόνος σου ποιες συμβουλές μπορείς να λάβεις ως σωστές. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι δεν είναι εύκολο να ακούσεις μια συμβουλή και να την ακολουθήσεις κατά γράμμα. Δεν μπορείς να ακολουθήσεις κάτι που έκανε κάποιος άλλος ή να πεις κάτι που είπε κάποιος άλλος.

Μπορεί να χρησιμοποιούνται από πολλούς σκηνές από ταινίες, ωστόσο όπως είπα ακόμη και να πεις ακριβώς ότι είπε ο ηθοποιός, δεν σε κάνει τον ίδιο.

Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και θα πρέπει να βρεις τι ακριβώς δουλεύει και έχει αποτελέσματα σε εσένα και να αρχίζεις έτσι σιγά σιγά να καταλαβαίνεις τις γυναίκες.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να καταλάβεις τις γυναίκες, ορίστε τέσσερις που μου ήρθαν στο μυαλό μου τώρα που γράφω το άρθρο:
-Πρώτον θα πρέπει να είσαι γυναίκα. Δύσκολο και εκτός συζήτησης, ξέρω.

-Δεύτερον, να έχεις γεννηθεί αρκετά εμφανίσιμος, «φορτωμένος» χρήμα, μια τρομερή προσωπικότητα και αρκετές γνωριμίες. Κάτι που δεν συμβαίνει εύκολα, το ξέρω και αυτό.

-Τρίτον αρκετές κλινικές έρευνες με χρόνια δοκιμών σε εργαστήρια. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι έχει συμβεί κάπου.
-Και τέταρτον αναζήτηση στο «πεδίο», με αρκετές συναναστροφές με γυναίκες και δοκιμές διαφορετικών καταστάσεων. Αυτήν είναι η περίπτωση μου και η αναφορά του συγκεκριμένου blog.

Στα άρθρα που ακολουθούν, ελπίζω να δώσω αρκετή «δόση» γνώσης στους αναγνώστες του blog και να μοιραστώ μαζί τους τεχνικές και εμπειρίες από τις συναναστροφές μου.

Η φιλοσοφία που ακολουθώ είναι: Βρισκόμαστε στην γη για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, πρέπει να δοκιμάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα και εμπειρίες. Μάθε από τα λάθη σου και να διατηρείς καλή διάθεση σε ότι και αν σου συμβεί.

Ο σκοπός του blog που διαβάζεις αυτήν την στιγμή, είναι να παρέχει στον αναγνώστη εμπειρίες και ιδέες για το πως να βρει το κουράγιο να γνωρίσει όμορφες γυναίκες, αποτελεσματικά.

Στόχος μου είναι να καλύψω όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία και να κάνω τα άρθρα του εύκολα στην ανάγνωση τους.

Αν και υπάρχουν δεκάδες παρόμοια blogs/forums/sites στο συγκεκριμένο τομέα, πιστεύω ότι η διαφορά είναι ότι δεν παίρνω ένα ξένο άρθρο για να το μεταφράσω, χρησιμοποιώντας τίτλους που «χτυπάνε» στο μάτι, αλλά δεν ισχύουν στην πραγματικότητα, σκοπός μου είναι να μοιράζομαι εμπειρίες που αποκόμισα από κάποια συναναστροφή με γυναίκα/ες, τι δούλεψε σε εμένα και τι όχι, τι είπα και προχώρησα ή τι είπα και την ξενέρωσα.

Σε αυτό το blog θα αναφερθώ σε τρόπους προσέγγισης, μέρη και καταστάσεις, τι να πεις σαν αρχή και για τι να μιλήσεις στην συνέχεια την συζήτησης σας, ώστε να μην βαρεθεί, γλώσσα του σώματος, grooming και ντύσιμο και ότι άλλο πιστεύω ότι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος.

Δεν υποστηρίζω ότι είμαι κάποιος Casanova ή Don Juan, αλλά έχω αναπτύξει τον δικό μου τρόπο για το πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι στις γυναίκες. Έχω συμπεριλάβει σε πολλά post τις θεωρίες και τις απόψεις μου, καθώς επίσης και τι συμπεράσματα έβγαλα από μια συναναστροφή, σε διάφορα θέματα.

Θα πρέπει να ανακαλύψεις την δική σου προσωπικότητα, καθώς διαβάζεις τα άρθρα μου. Μην προσπαθείς να φέρεσαι σαν κάποιος που ΔΕΝ είσαι. Προσπάθησε να έχεις στο μυαλό σου ότι η δική σου προσωπικότητα και οι δικές μου συμβουλές θα σε βοηθήσουν.

Υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες οι οποίοι φοβούνται ακόμη και να κοιτάξουν μια όμορφη γυναίκα. Αισθάνονται τρομοκρατημένοι. Ωστόσο γνωρίζω ότι και αυτοί οι άντρες με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορούν να βελτιωθούν προς το καλύτερο.

Αργότερα, σε μερικά άρθρα που σκοπεύω να μοιραστώ, θα αναφερθώ σε μερικές τεχνικές για να ξεπεράσει κανείς τον φόβο του στο να πλησιάσει κάποια γυναίκα και να είναι άνετος μαζί της.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.