Επικοινωνία

Παρακαλώ να χρησιμοποιείται τα σχόλια κάτω από το κάθε άρθρο για να… σχολιάσετε ένα άρθρο.

Προτού επικοινωνήσεις

  • Εάν θέλεις να προτείνεις κάτι, να επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο του blog, ή απλά να στείλεις ένα email, χρησιμοποίησε την φόρμα στο τέλος.
  • Εάν θέλεις προσωπική βοήθεια και απαντήσεις μόνο με email, τότε η συγκεκριμένη σελίδα δεν είναι για εσένα. Τέτοιες απαντήσεις δεν δίνονται.
  • Αν σε ενδιαφέρει να παρακολουθείς απλά το blog, μπορείς να εγγραφείς στην λίστα (από την κεντρική σελίδα θα βρεις την κατάλληλη επιλογή), να παρακολουθείς το RSS. Δεν χρησιμοποιώ τα Social Sites, τα έχω για τις ανάγκες του site.
  • Αν θέλεις να βοηθήσεις το blog, κάνε ένα like στο Facebook ή μοιράσου τα άρθρα μέσο Facebook ή Twitter, κάνοντας χρήση των αναλόγων κουμπιών κάτω από κάθε άρθρο.

Σε ακούμε

Έχεις κάποια απορία ή σχόλιο; Μπορείς να στείλεις μήνυμα από αυτή την σελίδα και το ερώτημα σου θα προστεθεί σαν ποστ στην κατηγορία «Απορίες αναγνωστών», αφού ελεγχθεί από τον διαχειριστή.

Απορίες

Μπορεί ο καθένας να επικοινωνεί με απορίες ή ερωτήσεις που έχει σχετικά με προβλήματα ή κολλήματα που μπορεί να έχει με το αντίθετο φύλο, ή αν θέλει συμβουλές για το πως να κερδίσει κάποια που του αρέσει ή ακόμη και αν κάποιος θέλει να γράψει το δικό του άρθρο στο blog.

Σημειώστε ότι οι ερωτήσεις θα πρέπει να αφορούν περιπτώσεις «παιχνιδιού» και μόνο και όχι τύπου «Πως να την πέσω στην γειτόνισσα», καθώς τέτοιες ερωτήσεις δεν θα απαντόντε.
Ωστόσο σημείωσε ότι σε αντίθεση με τα περιοδικά που πίσω μπορεί να γράφει κάποιος που δεν έχει ιδέα, ή να σου γράφει ότι να’ναι, οι δικές μου/μας απαντήσεις θα είναι όσο το δυνατόν ποιο κοντά στην πραγματικότητα.

Τα άρθρα ελέγχονται προτού εμφανιστούν online.

Απαντήσεις:

Όλες οι ερωτήσεις θα μπαίνουν σε posts και από εκεί θα γίνεται και η απάντηση τους. Δεν θα στέλνονται emails με απαντήσεις. Αν στείλετε μια ερώτηση, τότε να κοιτάτε στο blog στην κατηγορία «απορίες» και όχι στα emails σου.Σημείωσε ότι δεν απαντώ σε όλες οι ερωτήσεις.

Fake emails:

Μπορεί το σύστημα να μην δέχεται να σταλεί μία φόρμα, αν δεν συμπληρωθεί το email, αλλά πολλοί στέλνουν ψεύτικα emails (ab@yah.com).
Σημειώστε ότι δεν δίνω τα προσωπικά στοιχεία σε κανέναν, δεν συνεργάζομαι με κανέναν και δεν πουλάω στοιχεία και πληροφορίες σε κανέναν.

Σωστές πληροφορίες:

Το να στείλετε μια ερώτηση στυλ «Help, τι να κάνω να πλησιάσω κάποια», δεν θα λάβει και καμία απάντηση. Το σωστό είναι να καθίσετε 2 λεπτά και να γράψετε με λεπτομέρειες τι ακριβώς θέλετε. Άλλωστε είναι για εσάς και όχι για εμάς, αν βαριέστε να γράψετε 2-3 λεπτομέρειες, εμείς γιατί να καθίσουμε να απαντήσουμε;

Επικοινωνία

Χρησιμοποίησε την φόρμα παρακάτω για να επικοινωνήσεις με τον διαχειριστή.

Thanks for writing