Fake PUAs

Αυτήν η σελίδα περιέχει πληροφορίες για τους instructors/Pua που είναι fake.

Fake Infield Videos

Οι παρακάτω έχουν βρεθεί να έχουν ψεύτικα infield videos.

Good Looking Looser
Tom Torero
Mystery (στο reality show «The Pickup Artist», όπου στην πραγματικότητα ήταν ηθοποιοί ή συνεργάτες του οι συμμετέχοντες).
RSD (δείτε παρακάτω).
Frank Haro (Frank nightgame από το pickup decoded)
Jason Capital
Justin Wayne (διαβάστε και παρακάτω)

Άλλοι

Richard La Ruina (Gambler)

Η επιχείρηση του φαλίρισε, ενώ ο ίδιος παντρεύτηκε αλλοδαπή (Ρωσίδα), λέγοντας μάλιστα ότι δεν αξίζει ο χρόνος να «παίζεις» Αγγλίδες, αφού μπορείς να παντρευτείς μια ξένη.

RSD

Κάτι που ήταν γνωστό από καιρό, αλλά δεν υπήρχαν αποδείξεις. Πρόσφατα εμφανίστηκαν μερικές φωτογραφίες όπου δείχνουν καθαρά ότι τα video τους είναι στημένα, όπως των RSD Luke, Tyler, Julien, Todd και Madison. Επειδή θα αναρτήσω σύντομα σχετικό άρθρο, πάρτε μια γεύση στο παρακάτω video, όπου ο «στόχος» γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει κάμερα εκεί και προσπαθεί να κρυφτεί.

Gunwitch

Ο Gunwitch (ή Allen Robert Reyes), συνελήφθη επειδή πυροβόλησε μια γυναίκα στο πρόσωπο, όταν τον είπε άσχημο σε προσέγγιση που της έκανε.

Roosh V

Ο Roosh πήγε στην Ουκρανία και έγραψε σχετικό βιβλίο για το παιχνίδι και τις γυναίκες που έκανε σεξ εκεί. Ωστόσο του πήρε συνέντευξη ένα Ουκρανικό κανάλι (1ο video) και επιβεβαίωσαν ότι ο Roosh είναι fake (κάτι αντίστοιχο έγινε και σε άλλη εκπομπή, 2ο video).

Από το 5ο λεπτό του 1ου video (βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένους τους Αγγλικούς υπότιτλους), ο παρουσιαστής φέρνει στο πλατό δύο γυναίκες, τις οποίες ο Roosh είχε βάλει φωτογραφίες στο site του ότι της «πήδηξε». Καμία δεν γνώριζε τελικά τον Roosh, ενώ μία από αυτές θέλησε να του κάνει μήνυση για χρήση των φωτογραφιών της χωρίς την άδεια της. Εμφανίζεται ακόμη μια γυναίκα, η οποία δεν είχε κανένα ενδιαφέρον γι’αυτόν, ενώ αυτός την κυνήγαγε συνεχώς.

Επίσης, όπως αναφέρει και κάποιος εκεί που ήταν μαζί του στα clubs, ο Roosh τα είχε βρει σκούρα με τις Ουκρανίδες, άσχετα τι έγραφε στο βιβλίο του.

Mystery

Έχει κατηγορηθεί ότι η μέθοδος του βασίστηκε στις θεωρίες των βιβλίων του R. Don Steele.

Style

Σε εκπομπές που εμφανίστηκε δεν έδειξε και τον καλύτερο του εαυτό.

David De Angelo

Ο DDA (Eben Pagan) είναι πωλητής και προσπαθεί να κάνει το παν για να έχει περισσότερες πωλήσεις/κέρδη. Στο παρακάτω video εξηγεί πως χρησιμοποιεί την ψυχολογία για να μπορεί να παραπλανάει τον κόσμο για μεγαλύτερες πωλήσεις. Επίσης, παρότι στα βιβλία του αναφέρει ότι η εμφάνιση και το χρήμα δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο στην έλξη, σε σεμινάριο του για πωλήσεις είχε αναφέρει ότι θα πρέπει να έχεις χρήματα για να μπορείς να έχεις και γυναίκες, ενώ τις σχέσεις του τις γνώρισε από τα σεμινάρια του.

Corey Wayne

Έχει αντιγράψει τα άρθρα του Doc Love και τις θεωρίες του Carlos Xuma και των David Deida και Tony Robbins.

Daniel Blake και Ed Lopez

Πιάστηκαν να έχουν μοντέλα στα video τους.

Justin Wayne

Έχει πιαστεί να ψάχνει γυναίκες-μοντέλα για τις ανάγκες των video του, ενώ κάποιες φωτογραφίες γυναικών που είχε στα άρθρα του σαν επιτυχημένο καμάκι ήταν fake και μερικές τον απείλησαν με μηνύσεις. Έχει σβήσει το blog του και τα video του.

Airinas Arutiunian (alphamantraining.com)

Είναι από την Λιθουανία όπου εκεί θεωρείται τσαρλατάνος. Διαβάστε περισσότερα εδώ, εδώ και εδώ.

Jason Berlin, Jonas Issac Dick, Alexander Markham Smith

Και οι τρεις ήταν instructors της ομάδας «Efficient Pickup». Κατηγορήθηκαν ότι έδωσαν φάρμακα σε μια γυναίκα και την βίασαν. Μάλιστα ο ένας το έγραψε στο blog του καμαρώνοντας.

John Mulvehill/JMULV

Το αφεντικό της ομάδας «Efficient Pickup». Κατηγορήθηκε ότι άρπαξε με την βία μια γυναίκα, την πήγε στο αυτοκίνητο του και την ανάγκασε να τον βλέπει να αυνανίζεται.

Φαίνεται ότι εκεί στην «Efficient Pickup» έχουν ένα θεματάκι με τον βιασμό ή δεν μπορούν να καταλάβουν όταν μια γυναίκα λέει «όχι».

PrankInvasion

Ο Youtuber PrankInvasion, που κάποιοι τον παίρνουν στα σοβαρά και έχει εκατομμύρια followers, χρησιμοποιεί μοντέλα για τις ανάγκες των video του.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.