Τι ισχύει σήμερα στο dating

Όλη σου η ζωή περνάει από μπροστά σου αυτή την στιγμή.

Όλες οι γυναίκες που δεν πλησίασες να τις γνωρίσεις…

Όλος εκείνος ο καιρός που ένιωθες χωρίς αυτοπεποίθηση, μόνος και έρημος…

Όλες οι απορρίψεις, το καρδιοχτύπι, η συνάντησή των ματιών με γυναίκες στο δρόμο, οι οποίες πέρασαν δίπλα σου και εξαφανίστηκαν, όσο γρήγορα εμφανίστηκαν μπροστά σου…

Όλα περνούν μπροστά από τα μάτια σου. Και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Ωστόσο, μπορεί να σου περνάει και μια ερώτηση από το μυαλό σου, όταν τα σκέφτεσαι όλα αυτά, «τι θα γινόταν αν…».

«Τι θα γινόταν αν δεν έκανα αυτό;»
«Τι θα γινόταν αν της έλεγα να βγούμε;»
«Τι θα γινόταν αν μιλούσα σε εκείνη μου συνάντησα στο δρόμο,καφέ, λεωφορείο κλπ;»
«Αν η πορεία της ζωής μου ήταν αλλιώς;»

Μπορείς να συνεχίσεις και να καταφέρεις να κάνεις πολλά από αυτά που θες.

Ήμουν στην θέση σου, μπορεί και χειρότερα και κατάφερα με τον καιρό, μέρα με την μέρα, να καταφέρω να αποκτήσω το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που μου έλειπε. Να βρω τρόπο να διορθώσω τα λάθη μου, να μάθω από αυτά και να μπορέσω να μοιραστώ μαζί σου τις σκέψεις μου, τις παρατηρήσεις μου και να σε βοηθήσω.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Τι ισχύει σήμερα;

Οι γυναίκες σήμερα απολαμβάνουν κοινωνική αναγνώριση με υψηλό δείκτη ικανότητας επιβίωσης. Αντιθέτως οι περισσότεροι άντρες κάθονται «στα αυγά» τους και δεν παλεύουν γι’ αυτό που θέλουν. Φυσικά και δεν φταίνε.

Οι γυναικοπαρέες και οι αντροπαρέες στην Ελλάδα (και όχι μόνο) είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο.

Όλους μας αρέσει το σεξ. Ωστόσο όμως η φοβία και η έλλειψη θάρρους και γνώσης σχετικά, δεν αφήνουν τους άντρες να φλερτάρουν.

Οι περισσότεροι αναλαμβάνουν τον ρόλο του καλού παιδιού, για να τις κερδίσουν και όταν έρθει η ώρα που η γυναίκα τους δοκιμάσει με έξυπνα «καυστικά» σχόλια ή με το κλασικό «έχω δεσμό», τότε χάνουν τον κόσμο από τα πόδια τους.

Και όμως, είναι τόσο απλό που αν γνώριζαν τι πρέπει να κάνουν, σπάνια θα άκουγες την λέξη «εργένης».

Αυτό είναι που έρχεται να καλύψει το εν λόγω blog. Σήμερα η κοινωνία μας έχει «ταΐσει» το ότι αν δεν έχεις λεφτά ή φυσική ομορφιά δεν μπορείς να έχεις και κάποια όμορφη δίπλα σου.

Αηδίες. Η γυναίκα δεν μπορεί να πει «Σήμερα θα ερωτευτώ τον Βασίλη και αύριο τον Γιάννη επειδή έχει λεφτά», αλλά μπορεί να νιώσει. Η έλξη που θα νιώσει η γυναίκα, έρχεται από άλλα χαρακτηριστικά που θα μάθεις κατά την περιήγηση σου στο blog.

Οι πεποιθήσεις τύπου «δεν έχω χρήματα», «είμαι άσχημος», «είμαι μικρός», «είμαι μεγάλος» κλπ σε εμποδίζουν να βιώσεις την ευτυχία.

Στο blog αυτό θα μάθεις χρήσιμες τακτικές και οδηγίες χρήσης για το πώς να απαλλαγείς από αυτές τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να ξεπεράσεις τον φόβο της απόρριψης.

Θα μάθεις ακόμα πώς να προβάλλεις υψηλό δείκτη επιβίωσης και κοινωνικής αναγνώρισης, μέσα σε λίγα λεπτά.
Πως να περάσεις τα τεστ και την έμφυτη άμυνα μιας όμορφης γυναίκας ώστε να νοιώσει ερωτική έλξη για σένα και όχι φιλία.

Πως να μεταδίδεις μια προσωπικότητα γεμάτη αυτοπεποίθηση και ερωτισμό και πως να υποστηρίξεις μακροπρόθεσμα το παιχνίδι αυτό ώστε να είσαι διαρκώς το κέντρο της προσοχής της και του πόθου της.

Μάθε πως είναι το σύστημα και βάλε το σε λειτουργία, ώστε να διεγείρεις τα συναισθήματά της και να την μπερδεύεις.

Μάθε να είσαι απρόβλεπτος και ποτέ δεδομένος ή βαρετός. Μάθε να είσαι ΑΝΤΡΑΣ.

Μάθε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το πώς θα πείσεις τις γυναίκες των ονείρων σου να γίνουν δικές σου … χωρίς να υποκρίνεσαι και χωρίς υποχωρήσεις που σ’ εξευτελίζουν και σε μειώνουν. Χιλιάδες άντρες το εφαρμόζουν σε όλο τον κόσμο! Γιατί όχι και εσύ;

Τι θα μάθεις εδώ;

Θα μάθεις έξυπνους και φυσικούς τρόπους για να πλησιάζεις και να «σπας τον πάγο» με γυναίκες όπου κι αν βρίσκεσαι (στο δρόμο, σε καταστήματα, σε μπαρ, κλαμπ, στο internet, παντού !) και να κεντρίζεις την περιέργεια και το ενδιαφέρον τους για σένα, ανεξάρτητα από την εμφάνιση ή την οικονομική σου κατάσταση !!!

Θα μάθεις πως να ξυπνάς τις ρομαντικές κι ερωτικές τους φαντασιώσεις των γυναικών και να τις συνδέεις με το άτομό σου, ώστε να σε σκέφτεται συνέχεια!

Θα μάθεις πως να αντιμετωπίζεις με επιτυχία συνηθισμένα εμπόδια όπως το να σε βλέπει η γυναίκα που σε ενδιαφέρει μόνο φιλικά κι όχι ερωτικά ή αν έχει ήδη σχέση με κάποιον που δεν την αγαπά πως να την πείσεις να προτιμήσει εσένα!

Δηλαδή, με λίγα λόγια, τι θέλεις να πεις;

Θέλω να πω ότι αν βαρέθηκες να είσαι μόνος σου, να φοβάσαι να πλησιάσεις κάποια, να μην ξέρεις τι να πεις και πως να το πεις, να σε λένε καλό παιδί συνεχώς, να μην σε σέβονται κλπ και θέλεις να μιλήσεις με άτομα που έχουν το ίδιο πόθο με εσένα ή/και πέρασαν τα ίδια με εσένα, τότε αυτή είναι η κοινότητα σου.

Ξεκίνα την περιήγηση στο blog όπου μπορείς να ρωτήσεις για λύσεις και απορίες για όποιο πρόβλημα σου.

Καλή ανάγνωση και επιτυχία,
Shark