Όροι χρήσης

Όροι χρήσης
Αν λάβουμε υπόψιν ότι το blog είναι ένα εργαλείο που παρέχει πληροφορίες, τότε θα πρέπει να καταλάβετε γιατί πρέπει να αναφέρω και τους όρους χρήσης του.
Παρότι πιστεύω ότι σαν ενημέρωση, το blog αυτό μπορεί να σου φανεί χρήσιμο, πρέπει να σας ενημερώσω ότι οι πληροφορίες που γράφονται εδώ είναι καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν θα πρέπει να λάβεις οτιδήποτε διαβάσεις στο παρών blog σαν επαγγελματική συμβουλή. Αν θέλεις επαγγελματική συμβουλή, θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία ειδικό.

Το συγκεκριμένο blog είναι για άτομα πάνω των 18 ετών.
Δεν θα πρέπει να θεωρείς ότι το blog σου προτείνει να κάνεις κάτι παράνομο, κακόβουλο ή κακό σε κάποιον.
Εάν αμφιβάλεις για τις προθέσεις κάποιας γυναίκας, δεν θα πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε θέση όπου θα υποστεί κάποια σωματική ή ψυχολογική ζημιά. Και φυσικά δεν θα πρέπει ποτέ να επιτρέψεις τον εαυτό σου να κάνει κακό στον ίδιο ή σε κάποιον συνάνθρωπό σου.
Δεν θα πρέπει να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάποια γυναίκα, ενώ αυτή συνοδεύεται από κάποιον άντρα, αν δεν γνωρίζεις τις προθέσεις τους και την σχέση τους.

Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείς απειλές, βία ή να εξαναγκάζεις κάποια γυναίκα να κάνει έρωτα μαζί σου. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ότι μάθεις εδώ για να κάνεις σεξ με κάποια κοπέλα που είναι κάτω από το νόμιμα επιτρεπτό όριο.

Ούτε ο διαχειριστής του blog, ούτε η εταιρία που το φιλοξενεί είναι υπεύθυνοι για ότι μπορεί να σου συμβεί ή πράξεις, αν ακολουθήσεις κάποια ιδέα ή γνώμη από το blog αυτό.