Σχετικά με το blog

Πρώτα απ’ όλα καλώς ήρθες στο «Player’s Blog», ένα blog το οποίο είναι ακριβώς το αντίθετο από αντίστοιχα (βιβλία και sites) που υπάρχουν «εκεί έξω», δηλαδή από το να χαθείς από τις άχρηστες «θεωρίες» από κάποιον τύπο που θέλει να βγάλει γρήγορα και εύκολα χρήματα. Το «Player’s Blog» είναι ένα blog που εξερευνώ την ψυχολογία και τις σχέσεις των αντρών με το αντίθετο φύλο.

I have no special talent. I am only passionately curious ~ Albert Einstein

Το nickname μου (Shark) βγήκε από έναν φίλο μου, ο οποίος σχολίασε τον τρόπο που προσέγγιζα τις γυναίκες και αποφάσισα να το κρατήσω σαν nickname μου στο «παιχνίδι».
Παλιότερα έγραφα στο AFC’s Adventures (AFC στην κοινότητα μας σημαίνει Average Frustrated Chump), όπου αναφερόμουν στα πρώτα μου βήματα του παιχνιδιού. Πίσω στο 2007-2008 όταν πρωτοξεκίνησα, δεν υπήρχε η συμμετοχή που υπάρχει σήμερα και χρειαζόμουν ένα μέσο να επικοινωνώ με άτομα που ασχολούνται με το ίδιο σπορ. Κάποια στιγμή το σταμάτησα το blog και κάποια στιγμή έπειτα από καιρό που μίλαγα με άλλα άτομα που «παίζαμε» μαζί, με παρότρυναν να κάνω ένα blog και να γράφω εκεί αυτά που βλέπω (και τους έλεγα σχετικά). Μου άρεσε σαν ιδέα να ξανά αρχίσω το γράψιμο, αλλά δεν ήθελα να κρατήσω το παλιό όνομα του blog.
Και ενώ δεν ήξερα τι όνομα να βάλω και το σκεφτόμουν εκείνη την περίοδο, άκουσα από μερικές γυναίκες που προσέγγιζα ότι «είσαι παίχτης» και «δείχνεις παίχτης» οπότε και αποφάσισα ότι θα κρατήσω το «παίχτης» σαν όνομα του νέου μου blog. Πολλά από τα παλιά άρθρα του αρχικού blog μεταφέρθηκαν εδώ.

Θέλω να σε συγχαρώ που επέλεξες να διαβάσεις το συγκεκριμένο blog και θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να το διαβάζεις, μιας και φαντάζομαι θα θέλεις το καλύτερο στην ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι θέλεις να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου και αυτό δείχνει ότι έχεις θάρρος.

Αλλά ας δούμε λίγο τι παίζει με το θέμα μας.
Το καλύτερο -ίσως- συναίσθημα είναι όταν νιώθεις άνετος με τις γυναίκες και φυσικά όταν μια γυναίκα είναι ερωτευμένη μαζί σου. Νιώθεις ότι είσαι ζωντανός, νιώθεις απλά τέλεια.
Σου δίνει επίσης την αυτοπεποίθηση να κάνεις ότι θέλεις, να είσαι γενικά άνετος με όλα.

Ενώ το συναίσθημα αυτό είναι τέλειο, το να μην το έχεις είναι το χειρότερο. Ένα συναίσθημα που έχω νιώσει και εγώ, για πολλά χρόνια.
Μεγάλωσα σαν παιδί μην μπορώντας να φλερτάρω άνετα με τις γυναίκες, αν δεν τις γνώριζα καλά πρώτα (δεν τις έπαιρνα τον «αέρα» που λέμε), ωστόσο μέχρι να το κάνω, στις περισσότερες περιπτώσεις με είχε ήδη σταμπάρει σαν φίλο της. Πιθανών να φταίει το ότι το σχολείο μου ήταν αποκλειστικά για άντρες (λόγω των ειδικοτήτων του) και φυσικά τα λιγοστά φροντιστήρια και έτσι οι συναναστροφές μου με τις γυναίκες ήταν αποκλειστικά μέσο κοινωνικού κύκλου.

Το θέμα με τον καιρό, δεν ήταν ότι μου έλειπε το θάρρος. Θυμάμαι ότι σε πάρτι ή σε καλοκαιρινές διακοπές, δεν είχα πρόβλημα να πάω σε μια γυναίκα και να την γνωρίσω. Επίσης δεν ήταν ότι δεν μπορούσα να ελκύσω μια γυναίκα, το θέμα ήταν ότι δεν μπορούσα να ελκύσω μια γυναίκα που με ενδιέφερε.

Πίσω στο παρελθόν, δεν με ενδιέφερε να γίνω «παίχτης», αλλά το αντίθετο, να βρω μια που να ταιριάζω και να μείνω καιρό μαζί της. Φυσικά δεν το κατάφερα αυτό.
Έτσι αποφάσισα κάποια στιγμή να αλλάξω, να μην αφήνω τίποτα στην τύχη, ούτε να περιμένω να έρθει κάτι από μόνο του. Άρχισα να διαβάζω και εγώ, αρχικά τις συμβουλές των «ειδικών» σε περιοδικά και sites και στην συνέχεια σχετικά βιβλία. Ωστόσο, μετά από αρκετά χρόνια πόνου, χωρίς αποτελέσματα, κατάλαβα τελικά το εξής, ότι έχω διαβάσει, ότι μου έχουν πει, ήταν απλά ψεύτικες συμβουλές, με σκοπό κυρίως το χρήμα (από τα περιοδικά).

Αφού το συνειδητοποίησα, αποφάσισα να αλλάξω το όλο μου στυλ, από τις σκέψεις/ιδέες/απόψεις μου, μέχρι την εμφάνιση μου, τον τρόπο που ντύνομαι και γενικά μια γενική αλλαγή. Βρήκα λοιπόν, έπειτα από αναζήτηση, την Seduction κοινότητα και πίστεψε με, έχω δοκιμάσει ότι συμβουλή και ότι τρόπο υπάρχει εκεί έξω. Κάθε ιδέα, κάθε στρατηγική, κάθε ρουτίνα που διάβαζα, έβγαινα έξω (μόνος μου αρχικά, μετά με κάποιους σχετικούς με το παιχνίδι) και τα δοκίμαζα.

Ποτέ δεν απέρριπτα κάποια ιδέα, αν δεν την δοκίμαζα κάμποσες φορές σε Ελληνικά δεδομένα (βλέπετε όλες οι συμβουλές είναι για την Αμερικάνικη κουλτούρα). Όταν ξεκίνησα, μου άρεσε η ψυχολογία, να γράφω και φυσικά είχα μεγάλη περιέργεια, αλλά δεν γνώριζα πόσο υλικό υπήρχε «εκεί έξω» για να εξερευνήσω. Η πλάκα της όλης υπόθεσης ήταν ότι άρχισαν να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι τύποι που μπορούσαν να σε μάθουν πως να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με την ιδέα ότι αν κάνεις σεξ με μια γυναίκα, τότε αυτήν θα συνεχίσει να έρχεται μαζί σου, άσχετα το στυλ/παιχνίδι σου.

Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι υπάρχουν κάποιες αλήθειες «εκεί έξω», ωστόσο χάνονται μέσα στον χαμό από τους αυτοαποκαλούμενους «Pickup Artists» (PUA), οι οποίοι ΔΕΝ έχουν δοκιμάσει αυτά που διδάσκουν. Να θυμάσαι, αγαπητέ αναγνώστη, ότι ο καθένας μπορεί να διδάξει ότι διαβάζει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το έχει εξασκήσει το αντικείμενο που διδάσκει. Το φαινόμενο του PUAs άρχισε να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όποιος διάβαζε μερικά βιβλία, αυτοαποκαλείται «PUA», χωρίς φυσικά να γνωρίζει πραγματικά την γυναίκα. Λέγε το αντρικός εγωισμός, λέγε το εκδίκηση για τα χρόνια που οι γυναίκες δεν τον ήθελαν, το θέμα είναι ότι αν ακολουθείς ότι συμβουλή διαβάζεις, τότε μπορεί και να καείς.

Επίσης η προσέγγιση των τύπων που διδάσκουν το παιχνίδι, είναι μια φόρμουλα καταστροφής όποιας επιτυχημένης μακροχρόνιας σχέσης και αυτό το έμαθα με άσχημο τρόπο και φυσικά πολλές φορές.

Οπότε και κατέληξα στο εξής:
Κανένας ΔΕΝ έχει την πραγματική απάντηση για το θέμα γυναίκες. ΚΑΝΕΝΑΣ. Το καλύτερο που μπορεί κανείς να κάνει και έκανα και εγώ, είναι να πάψει να ρωτάει τον κάθε «γκουρού» και να βγει έξω στο πεδίο και να δοκιμάσει από μόνος του. Μόνο τότε θα καταλάβει τι δουλεύει και φυσικά τι δουλεύει επάνω του, γιατί κανείς δεν είναι το ίδιο με τον άλλο.

Και φτάνουμε στο σήμερα.
Πότε μόνος μου, πότε με παρέα, συνεχίζω να ασχολούμαι και να ανακαλύπτω συνεχώς νέα και ενδιαφέροντα και βαθύτερα πράγματα, πολλά από τα οποία κανείς δεν τα έχει αναλύσει ή δεν τα έχει πει.
Ωστόσο δεν είναι μόνο το υλικό που κάνει το συγκεκριμένο blog ιδανικό για όσους ψάχνονται, αλλά το ότι εγώ προσωπικά δοκιμάζω τις θεωρίες μου στο λεγόμενο «πεδίο», έξω σε πραγματικό κόσμο και σε πραγματικές συναναστροφές με γυναίκες, προτού γράψω κάτι στο blog. Το «παιχνίδι» λοιπόν είναι διασκεδαστικό και φυσικά εκπαιδευτικό.

Αυτό που θα καταλάβεις είναι ότι δεν γνωρίζεις τι δεν γνωρίζεις με το θέμα σχέσεις και ψυχολογία γυναικών. Εδώ είναι ένας τόπος από γνώσεις ψυχολογίας, που όσο περνά ο καιρός προστίθεται και κάτι καινούριο, το οποίο και σου δείχνει ότι στην ουσία έχεις πολύ λίγη ιδέα γιατί συμπεριφέρεσαι όπως συμπεριφέρεσαι όταν είσαι ανάμεσα σε κόσμο ή μπροστά σε μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Δεν ξεκίνησα το συγκεκριμένο blog με σκοπό να γίνω κάποιος δάσκαλος και ούτε απαιτώ να με δεις έτσι. Δεν είμαι ούτε Pickup Artist, ούτε κάποιος Master στο φλερτ όπου μπορώ να έχω όποια γυναίκα επιθυμώ. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει κανένας και όποιος σου λέει έτσι, σου λέει ψέματα. Ωστόσο μπορώ να κερδίσω γυναίκες, μερικές από αυτές μπορεί στην αρχή και να περνούσα απαρατήρητος.
Η διαφορά είναι στο πως βλέπω τον εαυτό μου τώρα και πως νιώθω, καθώς επίσης και το πως προσεγγίζω πλέον τις καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι έχω περισσότερη επιτυχία με τις γυναίκες από τότε που ανακάλυψα τον νέο μου εαυτό, τον αυθεντικό και με αυτοπεποίθηση εαυτό μου και τα πράγματα έτσι άρχισαν να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Δεν είμαι το μόνο άτομο που γράφει συγκεκριμένες απόψεις, ούτε ο πρώτος που ασχολείται με το θέμα σχέσεις, σεξ και γυναίκες και δεν είμαι ούτε το παίζω πιο έξυπνος από κανένα. Αυτό ωστόσο που θέλω εγώ, είναι τα άρθρα μου να είναι πραγματικά δοκιμασμένα και όχι αντιγραφή από άλλο παρόμοιο άρθρο, που θα το πλασάρω για δικό μου. Θέλω τα άρθρα μου να είναι εύκολα στο να τα καταλάβει κάποιος, να είναι διασκεδαστικά και όχι βαρετά με ατελείωτες θεωρίες, αλλά να είναι ωστόσο ενημερωτικά και να βοηθούν ακόμη και αυτόν που δεν γνωρίζει τίποτα από ψυχολογία. Ότι αναφέρω, συνήθως προσθέτω και κάποιο link για να το ψάξεις περισσότερο, είτε από το Wikipedia είτε από κάποιο άλλο site. Αυτό που ΔΕΝ θα βρεις σε αυτό το blog είναι ψεύτικες συμβουλές του στυλ «5 τρόποι για να την ρίξεις στο κρεβάτι» και άλλα τέτοια εφετζίδικα μεν, ψεύτικα δε άρθρα και ιδέες.

Αυτό που με ενδιέφερε εμένα ήταν η ανακάλυψη του εαυτού μου, να βρω τα όρια μου και να τα περάσω. Ξεκίνησα με το να διαβάζω διάφορα βιβλία, με το να καταλήξω να επιλέξω μερικούς συγγραφείς μόνο, τους οποίους και αναγνώρισα από τα γραφόμενα τους και τους θεώρησα αυθεντίες. Έτσι η εμπειρία τους σε συνεργασία με την δική μου εμπειρία σχετικά με το τι δουλεύει και τι όχι, καθώς επίσης και την δική μου αναζήτηση για την ανθρώπινη ψυχολογία, συνήθως παρατηρώντας τους ανθρώπους σε διαφορετικές συναναστροφές τους, ώστε να καταλάβω την ανθρώπινη συμπεριφορά, με έμαθε τελικά πολλά.
Δεν είμαι ο δάσκαλος σου, αλλά -μπορεί να- είμαι ο οδηγός σου. Είναι στο χέρι σου να κάνεις την αλλαγή που επιθυμείς στην ζωή σου, κάτι που δεν μπορεί να σου το κάνει κανείς άλλος, πλην από τον εαυτό σου.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ζωή που μου έδωσε ένα άδικο «δρόμο», με δυσκολίες. Έπρεπε να «παλέψω» και να απαλλάξω τον εαυτό μου από ένα φουσκωμένο «εγώ», έναν πεισματάρικο τρόπο σκέψης και αλαζονείας, πιέζοντας με έτσι να βελτιωθώ προς το καλύτερο.

Μην φοβάσαι αν αποτύχεις σε κάτι, ή αν παρατηρήσεις ότι «επιστρέφεις» στις παλιές σου ιδέες/συνήθειες. Η αλλαγή είναι μια διαδικασία που παίρνει καιρό να «ενσωματωθεί» μέσα σου.

ΠΡΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ‘Η ΤΑ EMAILS:
Δεν είμαι ούτε ψυχολόγος, ούτε master στο θέμα σχέσεις. Είμαι ένας τύπος, ο οποίος κάποια στιγμή αποφάσισε να αφήσει την «geek-ίστικη» ζωή και να ψαχτεί σε θέματα που αφορούν την βελτίωση του με τις γυναίκες. Στην πορεία ψάχτηκα περισσότερο με ψυχολογία, βελτίωση της σεξουαλικότητας και ότι αφορά τα θέματα αυτά, από το απλό «πως να πας και τι να της πεις» θέμα που πουλάνε οι περισσότεροι, γιατί μου άρεσε το συγκεκριμένο θέμα. Αφού κατάφερα εγώ ο ίδιος να βελτιωθώ και να ξεπεράσω όποια κολλήματα, παλιές ιδέες και φόβους, πιστεύω ότι μπορείς να βοηθηθείς και εσύ από αυτό το blog.
Ωστόσο δεν είμαι ο πάνσοφος και φυσικά ούτε αλάνθαστος. Κάνω και εγώ λάθη, τα οποία μπορεί ο καθένας να μου τα αναφέρει στα σχόλια με ήρεμο τρόπο, προτού αρχίσει τις απαντήσεις του στυλ «χα, είμαι πιο έξυπνος από εσένα«. Αν κάποιο θέμα δεν σε βρίσκει σύμφωνο, μην σταματάς εδώ. Κάνε την δική σου αναζήτηση και βρες την δική σου απάντηση στο θέμα που σε ενδιαφέρει.

Θυμήσου, ότι γράφω εδώ είναι αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών διαβάσματος και προσεγγίσεων/δοκιμών σε γυναίκες άγνωστες στο «πεδίο», είτε σε clubs/bars, είτε οπουδήποτε αλλού.
Η σύνθεση των άρθρων είναι η δική μου ερμηνεία από τα μέχρι στιγμής γεγονότα που έχω συναντήσει. Προσπαθώ να μην γράφω άρθρα τύπου «πως να την καταλάβεις με 5 απλά βήματα» ή «τι να της πεις και να την ανάψεις«, ωστόσο όταν κάτι αφορά κάποια έρευνα, την προσθέτω εδώ, προσπαθώντας να προσθέτω και τον ανάλογο σύνδεσμο για περαιτέρω έρευνα από μέρους σου.
Αν πιστεύεις ότι κάτι λείπει ή κάποιο θέμα δεν έχει καλυφθεί από μέρους μου, ενημέρωσε με.
Το blog θα αλλάζει μορφή ή σύνθεση, ανάλογα με το πως το κρίνω σωστό να γίνεται κάθε φορά.

Θυμήσου επίσης αυτό, ότι αναφέρεται σε αυτό το blog, αποτελούν καθαρά δικές μου απόψεις, σκέψεις και εμπειρίες.
Σε κανένα σημείο δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα «δουλέψει» κάτι και σε εσένα, αν δεν δουλέψεις και εσύ από την πλευρά σου.

Αν θέλεις να αντιγράψεις κάποιο άρθρο, μπορείς να το κάνεις με λίγα λόγια (και όχι ολόκληρο) και να παραθέσεις τον ανάλογο σύνδεσμο προς το blog. Το να αντιγράψεις ολόκληρο το κείμενο και να το πλασάρεις για δικό σου, κάτι που είναι μόδα γενικά, δεν σε κάνει καλύτερο στους άλλους, παρά μόνο στον εγωισμό σου.

Τι θα μάθεις από το συγκεκριμένο blog
Τι είναι και πως δημιουργείτε πραγματικά η έλξη, κάτι που δεν το αναφέρουν εύκολα.
Πως να είσαι καλός μεν, αλλά να κερδίζεις κάποια (δεν χρειάζεται να κάνεις φυλακή, να είσαι αλήτης ή να φέρεσαι άσχημα)
Η αλήθεια για τα συναισθήματα των γυναικών και πως να «πατάς τα κουμπιά» τους.
Πως να βελτιώσεις τις ιδέες σου και τις αντιλήψεις σου.
Πως να βελτιώσεις το χιούμορ σου.
Πως να λες και τι να λες στις γυναίκες.
Τι είναι πραγματικά η άνεση, η οικειότητα και η σύνδεση με τις γυναίκες.
Την αλήθεια σχετικά με τον εγωισμό, την αυτοπεποίθηση και την αυτό εκτίμηση.
Όλους τους τύπους των γυναικών και ποιες να αποφεύγεις (και γιατί).
Πως να διώξεις από πάνω σου κάθε τι αρνητικό (άγχος, φόβο, ζήλια, οργή).
Πως να είσαι ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ένα Alpha male
και άλλα πολλά…

Περισσότερα
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου εδώ.
Εισαγωγή στο Pickup
Διάβασε τους όρους χρήσης του blog.