Start Here

Επί του παρόντος, έχω πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στο Pickup (πέσιμο ή καμάκι ή όπως αλλιώς το ξέρεις), το Dating και την αυτοβελτίωση γενικά, με άγνωστο το πότε θα βάλω τελεία. Έχω βιώσει και έχω δει αρκετά στην μέχρι τώρα πορεία μου και έχω αποκτήσει μια χ μεμπειρία στο θέμα αυτό. Ελπίζω οι αναγνώστες να βρείτε τα άρθρα του blog το ελάχιστο ευχάριστα.

Τα άρθρα μου δεν έχουν τον κλασικό «εμπορικό» χαρακτήρα, αλλά είναι λίγο πιο χαλαρά. Πρώτος εγώ θέλω να βοηθηθώ και να μάθω μέσα από τα άρθρα μου και προσπαθώ να τα γράφω όπως πιστεύω θα βοηθήσουν καλύτερα κάποιον.

Κατηγορίες και αρχείο

Τα άρθρα έχουν πλέον χωριστεί στις παρακάτω κατηγορίες. Τα παλιότερα άρθρα έχουν μεταφερθεί σε μια ειδική υποενότητα, ενώ σε μια άλλη ενότητα θα μπαίνουν και άρθρα διατροφής, ώστε το κύριο μέρος του blog να παραμείνει με άρθρα που έχουν σχέση με το παιχνίδι.

Κατηγορίες

1. Παιχνίδι.
Άρθρα με απόψεις και συμβουλές για τον άνδρα-παίχτη ή τον άνδρα-κυνηγό, καθώς και συμβουλές και tips γύρω από το «παιχνίδι».
2. Χρήμα.
Άρθρα που έχουν να κάνουν με την οικονομία, το κέρδος και την απόκτηση χρήματος όπως κρυπτονομίσματα, drop-shipping, affiliate links και ότι άλλο σχετικό.
3. Fitness.
Άρθρα για την διατροφή, την γυμναστική και την υγεία.
4. Αυτοβελτίωση.
Άρθρα για την αυτοβελτίωση όπως την φοβία προσέγγισης, την φοβία απόρριψης, την κοινωνική φοβία ή άγχος και ότι άλλο απασχολεί τον σύγχρονο άνδρα.

Αυτές είναι οι βασικές κατηγορίες των άρθρων του blog. Μπορείτε να δείτε και τα άρθρα του blog με τον κλασικό τρόπο περιήγησης.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την υποστήριξη σας.

Τελευταία άρθρα του Blog

Come as guest, stay as family

Σε αυτήν την σελίδα μπορείτε να λέτε την άποψη σας γενικά για το blog (όχι δηλαδή κάποιο σχολιασμό επάνω σε κάποιο άρθρο), τυχών προβλήματα, τις προτάσεις ή τα παράπονα σας, παρατηρήσεις και ότι άλλο θέλετε.

Παρακαλώ μην στέλνετε ερωτήσεις σχετικά με προσωπικά σας θέματα.

359 σκέψεις σχετικά με το “Start Here”

  1. Γειά sharkοκοινότητα! Ίσως δεν είναι εδώ το κατάλληλο ποστ για αυτη την ερώτηση, (αν θες να το αφαιρέσεις), αλλά δεν προτίμησα το e-mail διότι περιμένω απαντήσεις από όλους. Έχει ασχοληθεί κανείς με καμάκι σε παρτυ τύπου πσάϊκεντέλικ, μιας και η φάση είναι κάπως αλλιώτικη κ απαιτεί άλλη φαντασία.

    Μου αρέσει!

    1. Δεν πιστεύω να απαιτεί κάτι το διαφορετικό στο όλο παιχνίδι, απλώς να είσαι φαν του είδους πιστεύω κ να έχεις την ανάλογη ενέργεια. Δεν έχω «παίξει» σε τέτοια πάρτι, οπότε απλώς αναφέρομαι. Ελπίζω να μην γίνεται κ χρήση των χαπιών με το σήμα της Mitsubishi {πλάκα κάνω ασφαλώς} 🙂

      Μου αρέσει!

  2. καλησπερα σε ολους αρχισα να διαβαζω σημερα απο την αρχη τα αρθρα σας, εχω ασχοληθει λιγο με το παιχνιδι οι γνωσεις μου ειναι απο το βιβλιο ελξη του Σ. Κοντη..
    διαβαζοντας το αρθο «σε στριπτιτζαδικο» καπου αναφερεις τον κυβο τον εχω ακουστα και απο αλλου αλλα δεν εχω καταφερει να βρω πουθενα μια εξηγηση για αυτο,Μπορεις να μου το εξηγησεις η αν υπαρχει καποιο αλλο μερος που μπορω να το δω το συγκεκριμενο η και αλλα μοτιβα και τακτικες..
    ευχαριστω

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου. Εγώ προσωπικά έχω πάψει εδώ και πολύ καιρό να ασχολούμαι με «μοτίβα», οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Τεχνικές (αν αυτό εννοείς με το τακτικές) έχω καλύψει τις κυριότερες στο blog (αν και δεν νομίζω να υπάρχουν κ άλλες).
      Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με «μοτίβα», αλλά επειδή είσαι νέος κ ξέρω πως το βλέπεις το όλο θέμα, μπορείς να βοηθηθείς στα σχετικά forums (δες τα links τέλος αυτής της σελίδας).

      Για τον κύβο τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Πως «παίζεται» ή κάτι άλλο συγκεκριμένο; Πάντως σε αυτήν την αναφορά που διάβασες, αυτήν την έκδοση είχα χρησιμοποιήσει:

      Μου αρέσει!

      1. καλησπερα και ευχαριστω για την αμεση απαντηση..
        ναι τακτικες εννωουσα απλα μπερδευτηκα…
        δυστυχως τα αγγλικα μου ειναι χαλια στο listening οποτε δεν καταλαβα πολλα πραγματα απο το βιντεο.. για τον κυβο θελω να μαθω πως παιζετε και γενικα και αλλα παιχνιδια που υπαρχουν εγω εχω ακουστα και μονο τον κυβο τις 5 ερωτησεις και το τεστ του κολατσιου αλλα δεν εχω καμια γνωση πανω σε αυτα περα απο το ονομα τους..

        Μου αρέσει!

  3. Όπως ανέφερα τις τεχνικές τις προσθέτω με την ανάλογη ετικέτα, οπότε ότι άρθρο έχω προσθέσει μπορείς εύκολα να το βρεις εδώ.
    Τώρα για τον κύβο θα σου το πω με απλό τρόπο πότε είναι σωστό να τον χρησιμοποιήσεις, μιας και γνωρίζεις τις πέντε ερωτήσεις όπως λες οπότε και δεν χρειάζεται να τις αναφέρω ξανά.

    Παίζεται όταν είσαι σε φάση «σύνδεσης» με την κοπέλα, δηλαδή δεν μπορείς να τον κάνεις σε φάση που προσπαθείς να το παίξεις alpha male για να αρχίσει να σε γουστάρει.
    Για παράδειγμα δεν πρέπει να το κάνεις κάπως έτσι:
    -Γεια σας κορίτσια, μπλα-μπλα-opener.
    -Γεια σου.
    -Τι κάνετε κλπ…
    -Μπλα-μπλα
    -Α, θέλεις να παίξουμε ένα παιχνίδι ερωτήσεων;

    Αφού λοιπόν την ελκύσεις και καθίσεις κάπου να τα πείτε, μπορείς να της πεις κάτι του στυλ «να σου δείξω ένα παιχνίδι που έμαθα από μια φίλη; Αλλά πρόσεξε, θα μάθω πολλά για την προσωπικότητα σου. Είσαι έτοιμη γι’αυτό;«, ώστε να της κινήσεις την περιέργεια. Αυτό πρέπει να το πεις κάπως έτσι, γιατί αν αρχίσεις απλώς να «πετάς» τα ανάλογα Σπυρο-Κόντια μοτίβα, θα σε περάσει για τον προσωπικό της ψυχολόγο ή για κανέναν «περίεργο». Όταν θα σου πει «ΝΑΙ», γιατί θα το κάνει, τότε ξεκινάς τον κύβο. Το πρόβλημα με τον κύβο είναι το εξής:
    -Θα πρέπει να’στε μόνοι και ήσυχοι από άλλες ενοχλήσεις.
    -Θα πρέπει να κάθεστε (το έχω δει σε Day Game στο όρθιο και δεν ήταν και ότι καλύτερο)
    -Θα πρέπει να πετύχεις την προσωπικότητα της, γιατί θα ψιλοξενερώσει με όλα αυτά τα «μοτίβα» μετά και θα πάει χαμένη η προσπάθεια σου.

    Επίσης (και είναι και το κυριότερο μέρος) θα πρέπει να’σαι σίγουρος γι’αυτό που θα πεις (δεν πρέπει να λες «εεεεε» και «κάτσε να δεις ποια είναι η επόμενη ερώτηση«) ώστε να το πεις γεμάτος σιγουριά και να βγει πιο αυθεντικό, όπως και κάθε μοτίβο δηλαδή, ώστε να μην έχεις το ανεπιθύμητο κόλλημα όπως στο παρακάτω video (δες το μέχρι το τέλος) 🙂

    Άποψη μου είναι να το κάνεις σε κάποιο επόμενο σας ραντεβού ή να της πεις κάτι του στυλ «την άλλη φορά που θα πάμε για καφέ, θύμισε μου να παίξουμε ένα παιχνιδάκι ερωτήσεων, το οποίο …. μπλα-μπλα«, αν και για εμένα δεν αξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο, αφού θα’χεις καλά αποτελέσματα και χωρίς την χρήση τέτοιων μοτίβων.

    Επίσης να σου πω και το εξής, τα «badboys» πηδάνε και χωρίς τέτοια μοτίβα, με ότι συμπέρασμα σου βγάζει αυτό.

    Τώρα για το τεστ του κολατσιού δεν το γνωρίζω και δεν θα αναφερθώ σε αυτό. Ο Κόντης σας τα μαθαίνει αυτά;

    Μου αρέσει!

    1. καλησπερα, προφανως δεν με καταλαβες, ολα οσα ειπα οτι ξερω εννουσα κυριολεκτικα με το ονομα τους,εχω απλα ακουστα τις 5 ερωτησεις δεν ξερω ποιες ειναι..
      νομιζω πρεπει να πω καποια πραγματα για εμενα..
      ειμαι ο Γιαννης 19 χρονων,ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τις σχεσεις μου με τις κοπελες.πως βρεθηκα σε αυτο το blog?πριν κανα 2υδομαδες ειδα στο youtube καποια βιντεο του deren brown σχετικα με νλπ και πορωθηκα να μαθω,σκαλιζοντας στο google πετυχα το βιβλιο ελξη τοθ κοντη,19 χρονων ειμαι δεν ηθελε και πολυ να τσιμπισω οσο ικανοποιημενος και αν ειμαι απο την σχεση μου με τις γυναικες.πηγα λοιπον στο αναγνωστηριο και διαβασα λιγα πραγματα..σε πολλα συμφωνησα αλλα τα εκανα ηδη,σε μερικα αλλα διαφωνησα,ισως στεκουν σε μια μεγαλητερη ηλικια πχ σε <25χρονες σε 20χρονες νομιζω πως πρεπει να ειναι λιγο ποιο απλος ο τροπος πεσιματος..τελος παντων καπως ετσι ψαχνοντας στο google βρηκα και το blog αυτοο…
      η αποψη μου για τα μοτιβα και τα παιχνιδια?πιστευω πρεπει ο καθενας να τα προσαρμοζει στον εαυτο του (σε καμια περιπτωση να μην τα μαθαινει παπαγαλια) και να μην βασιζετε η κουβεντα σε αυτα, αν μπορουσα να τα παρομοιασω καπως δεν θα ελεγα οτι οι τα μοτιβα ειναι το γκολ θα ελεγα πως ειναι μια πασα που ισως οδηγησει στο γκολ…

      Μου αρέσει!

      1. Γιάννη δεν έχει σημασία η ηλικία σου ή το πόσο ικανοποιημένος είσαι από τις σχέσεις σου, από την στιγμή που ψάχτηκες για το όλο θέμα, σημαίνει ότι επιδιώκεις κάτι καλύτερο ή θεωρείς ότι δεν είσαι αρκετά καλός.
        Τώρα η απόψεις είναι το προσωπικό θέμα του καθενός, εννοείται ότι όλοι μας έχουμε την άποψη μας σχετικά με κάτι που μας αφορά (ή δεν μας αφορά).

        Τώρα για τον κύβο θεώρησα ότι γνώριζες τις ερωτήσεις του. Επειδή όμως είναι μεγάλο το θέμα και απαιτεί πολύ γράψιμο και φυσικά δεν μπορώ να το κάνω σε σχόλιο, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το pdf, όπου αναλύεται ακριβώς ο κύβος και το τι προκαλεί.

        Μου αρέσει!

    1. πιστευω ποτε δεν θα καταλαβουμε αν δουλεουν οι οχι.. διοτι μπορει η συγκεκριμενη κοπελα που μιλισαμε και ειπαμε ενα μοτιβο η μια ρουτινα να ενεδιδε ετσι κι αλλιως… για αυτο ειπα οπως ειπα πριν,πρεπει να μαστε ο εαυτος μας και απλα να τα βλεπουμε σαν εργαλεια και να τα χρεισιμοποιουμε που και που και οχι κατα βαση..

      Μου αρέσει!

    1. Εγώ προσωπικά δεν είμαι κατά της μοιχείας αλλά μέχρι κάποια ηλικία. Πιστεύω ότι ένας άντρας στην ζωή του πρέπει να έχει κάνει πολλά πράγματα, καλά η κακά, γενικώς να πειραματιστεί με το οτιδήποτε έτσι ώστε όταν είναι σε μία σοβαρή σχέση που τον ενδιαφέρει(είτε αυτό προκύψει σε γάμο) να μην του έχουν μείνει απωθημένα…

      Μου αρέσει!

    2. Γεια σου φίλε. Κάτι κάνω και εγώ, σαν παιδί, αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου 🙂
      Γιατί ρωτάς για «μοιχεία εκτός γάμου»; Μοιχεία δεν αναφέρεται η απιστία εντός γάμου;

      Μου αρέσει!

  4. Τυπικά και θρησκευτικά, ναι αναφλερεται εντός γάμου. Κοινωνικά απτους περισσότερους τουλάχιστον αναφέρεται σεξ εκτός σχέσης, ενώ έχεις σχέση. Προσωπικά δεν τις παίρνω και πολύ στα σοβαρά τις σχέσεις, εννοώ είναι πολύ όμορφο να είσαι με μια κοπέλα και με ζήλιες κε με όλα τα συναφή, αλλά στην πραγματικότητα σχέση σημαίνει να μην πηγαίνουμε με άλλους? ή?
    Οπότε έχεις δίκιο, εγώ το έθεσα λάθος. Αλλά με κατάλαβες και σε κατάλαβα εντέλει (πως κάνω evil φατσούλα?)

    Μου αρέσει!

    1. Και καλά η σχέση είναι ότι είσαι δεσμευμένος με το άλλο σου μισό αποκλειστικά.
      Τώρα αν στην πορεία ο ένας από τους δυο κάνει και τίποτα άλλες επισκέψεις, αυτό είναι άγνωστο 🙂

      Η πλάκα είναι ότι οι άντρες είναι αυτοί που καψουρεύονται και είναι πιστοί, ενώ οι γυναίκες όχι και τόσο. Άλλωστε το αλκοόλ από εμάς καταναλώνεται, ενώ μια ματιά (ή μια «αυτιά»?) στα τραγούδια, όλο για κλάμα μιλάνε για κάποια νεαρά που τους «πείραξε». Εν ολίγοις τα ελληνικά τραγούδια θέλουν να μας κάνουν όλους beta και πρέπει να γίνει καταγγελία από τους πανταχού alphas 🙂

      Για το evil γράφεις : evil: (χωρίς το κενό στις πρώτες τελείες). Περισσότερα:
      http://codex.wordpress.org/Using_Smilies

      Μου αρέσει!

  5. Shark, επειδή έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι έχει πολλούς ακόλουθους το blog αλλά και άτομα που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σου αλλά και μεταξύ τους, πιστεύω πως μια καλή ιδέα θα ήταν ένα live chat σε κάποιο σημείο στο blog. Έτσι θα μπορούμε να έχουμε πιο συχνές και ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ μας χωρίς την δημιουργία forum. Όλα αυτά βέβαια είναι μια δική μου ιδέα, μπορεί εσένα να μην σε βολεύει ο χρόνος για να κάνεις κάτι τέτοιο, απλά το αναφέρω επειδή εγώ προσωπικά θα ήθελα μια πιο τακτική και διαδραστική επαφή με το blog!

    Μου αρέσει!

    1. Φίλε μου δεν είναι και άσχημη ιδέα. Αλλά το ένα πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν υποστηρίζει html κώδικες ώστε να συνδέσω κάποιο εξωτερικό chat (για να μην γίνει hacking).
      Αυτό που έχω επίσης να πω για το chat είναο ότι δεν προσφέρει την ευκολία και την τάξη που μπορείς να έχεις σε ένα φορουμ, άσε δε που τα παλιά θέματα μπορεί να σβηστούν, κάτι που δεν είναι και καλό να γίνεται, αφού κάποιος μπορεί να θέλει να κάνει κάποιο άρθρο.

      Πρέπει να πω οι μου έχουν προτείνει να συμμετάσχω σε φορουμς, είτε κάποια που υπάρχουν είτε να δημιουργηθούν νέα, αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ένα ακόμη φορουμ με θέμα αυτοβελτίωση/πέσιμο μπορεί να δημιουργηθεί στην Ελλάδα, με βάση πάντα πλήθος ατόμων που ασχολούνται με αυτό το θέμα.

      Θα δω πως και τι θα γίνει σε αυτό το θέμα, γιατί η αλήθεια είναι ότι θα’θελα και εγώ μια πιο άμεση επικοινωνία.

      Μου αρέσει!

  6. Είμαι 28 ετων εμφανισημος και κοινωνικος τύπος , με ενα μικρο μειονέκτημα θεωρω οτι δέιχνω πεφτουλας . Πριν ενα μηνα ξεκινησα γυμναστηριο , εχω αλλαξει ολα μου τα ρουχα , και εχω φροντισει να ανεβω πολυ ψυχολογικα τον τελευταιο καιρο και εχω παρατηρησει οτι αυτο αρεσει πολυ στις γυναικες γυρω μου, Ποιες ειναι οι συμβουλες σου ωστε να μην δειχνω πεφτουλας , και να κραταω κλειστα τα χαρτια μου?

    Μου αρέσει!

    1. γιατι ειναι κακο να διχνεις «πεφτουλας» ? γιατι μια γυναικα που τις μιλανε 10-20 το ιδιο βραδυ δεν ειναι ¨πεφτουλιαρα» ?? μηπως επειδη εσυ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ και μιλας πρωτος εννω αυτη εχει το «αλοθι» λογω της διαμορφωσης της κοινωνιας να μιλαμε πρωτοι..??εχεις την εντυπωση οτι αν ΟΛΟΙ οι αντρες δεν μιλαγαμε σε ΚΑΜΙΑ για 5(ισως και 1) χρονια δεν θα καναν ΑΥΤΕΣ το πεσιμο ?? και μαλιστα το εκμεταλευεται αυτο για να σου τσακισει το ποσο καλα χαρακτηριζεις ΕΣΥ τον εαυτο σου με αυτο που ΘΕΣ να κανεις ??(ναι να μιλας σε πολλες και να γ**σεις οσες περισσοτερες μπορεις υποθετω , η εστω να γνωρισεις καποια καλυτερη απο ολες αυτες που μιλας)….το οτι ειναι «τυχερη» που ζει στον 2ο αιωνα και δεν την «πλακωνει ο παπους» μονο και μονο που ντυνεται ετσι και φλερταρει , δεν σημαινει οτι θα σου βαλει «τυψεις» για το οτι θες να γ**σεις , οπως και ουτε οτι η πρωην εποχη ειναι η σωστη……….για το πως μπορεις να το «αποφυγεις» ισως ξερει κατι ο shark , προσωπικα δεν θα ασχολουμουν καν με την αποψη της και αν με εδιωχνε θα μιλαγα στη φιλη της…….εις τελικη «ισως δεν ειναι το καλυτερο , αλλα σιγουρα δεν εισαι υποχρεωμενος να κρατας κλειστα τα χαρτια σου για την παρτυ τους» 😉

      Μου αρέσει!

    2. @Marios
      Δεν μπορώ να σου πω κάτι, αν δεν μου πεις πρώτα μια πρόσφατη συναναστροφή σου με μια γυναίκα με όσο περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς, ώστε να μπορέσω να σε βοηθήσω. Αν προσέγγισες και κάποια άγνωστη, ακόμη καλύτερα αλλά αν δεν προσέγγισες κάποια, πες μου μια δραστηριότητα σου με κάποια γνωστή σου. Ο λόγος που σου το ζητάω αυτό είναι γιατί δεν είμαι και τόσο φαν των συμβουλών «μια για όλους», αφού ο καθένας φαίρεται διαφορετικά και θα σε βοηθήσω και καλύτερα. Πάντως, σε γενικές γραμμές είναι να μην της δίνεις όλη σου την προσοχή, ειδικά στην αρχή και φυσικά να μην συμφωνείς με ότι λέει.

      @Mike
      Είναι κάπως κακό το να δείχνεις πέφτουλας γιατί ξενερώνει η κάθε γκόμενα, ακόμη και η πιο απελπισμένη για άντρα. Το να δείχνεις παίχτης με το πέφτουλας είναι μια λεπτή γραμμή που δύσκολα μπορεί κανείς να καταλάβει, αν δεν ψηθεί στο παιχνίδι. Θυμάμαι ένας φίλος μου (παίζουμε μαζί) πίστευε ότι το να μιλάς σε γυναίκες δείχνει ότι είσαι ο κυνηγός, το βραβείο που επιλέγει ποια του κάνει κλπ. Κάποια στιγμή που βρεθήκαμε σε ένα μέρος όπου μιλούσε μια ψυχολόγος και στο τέλος τον πήρε πιο εκεί και του είπε «σαν γυναίκα καταρχάς, σε συμβουλεύω να μην το κάνεις αυτό συχνά γιατί δεν δείχνει καλό προς τα έξω και ιδιαίτερα στις γυναίκες. Πάρε παράδειγμα από τον φίλο σου» (σημ.: το έπαιζε αλά Mystery στυλ όπου μιλούσε σε όλες τις γυναίκες, κάτι σαν social proof κλπ μαλακίες αν και δεν την έπεσε σε καμία «στα ίσια», απλώς μίλαγε αλλά ο τρόπος του ήταν… πεφτάδικος).
      Είναι κακό να δείχνεις πέφτουλας, πέφτεις στα μάτια τους και χτυπάς τον συναγερμό τους που τις «φωνάζει»: «Προσοχή, απομακρυνθείτε αμέσως όταν τον δείτε«. Από την άλλη, ο πραγματικός παίχτης, αυτός που ξεχωρίζει φυσικά, έχει τον τρόπο του πως να δείχνει ότι όχι μόνο δεν πέφτει, αλλά να λένε και ευχαριστώ που τις μιλάει (με λίγα λόγια).

      Μου αρέσει!

  7. συμφονω απολυτα στη διαχωριστικη γραμμη παικτη/πεφτουλα , εκει ειναι η διαφορα που και να σε δει καποια να μιλας σε αλλες δεν ειναι κατι κακο για το game σου…ισως σε ριξει «λιγο» αν φας χ , αλλα μονο και μονο απο τον τροπο επικοινωνιας σου και με την αλλη(που εφαγες χ) δε νομιζω να σε κρινει αρνητικα… αλλα και αν το κανει ξαναπαραπεμπω στο απο πανω που γραφω.τωρα ο συναγερμος αυτος θα χτυπησει αν ειναι να χτυπησει , σε δει δεν σε δει να μιλας σε αλλες , εκει ειναι που διαφονω.. θα βαρεσει ουτοσι αλλος..δεν ξερω τι εκανε το παιδι , παντως και να μην τον βλεπανε σιγουρα αν ηταν να φαει το χ θα το ετρωγε..ισως λιγα λεπτα πιο μετα..γεννικα δεν νομιζω να υπαρχει «λαθος game» , δηλαδη εχω δει «»επιτυχια» και με τον τροπο του πιο «προσεχτικου» αλλα και με του πιο «ατσαλου» , ειναι το τι ταιριαζει και στον καθενα μας… π.χ εμενα με εμποδιζει στο game που μαρεσει να κανω κατι τετοιο , οποτε λειτουργω αλλιως και ας μην «δουλεβει» τοσο καλα , τουλαχιστον να μαρεσει εμενα το πως «παιζω» οταν βγαινω 🙂

    Μου αρέσει!

    1. Καταρχάς η διαφορά του πέφτουλα με του παίχτη δεν είναι τόσο στο πεδίο έξω, όσο στο κοινωνικό περιβάλλον, εκεί όπου σε ξέρουν οι δικοί σου κ ιδιαίτερα οι γυναίκες. Εκεί πιστεύω ρωτά ο φίλος παραπάνω. Στο πεδίο έξω, ας πούμε σε ένα κλαμπ, δεν μπορείς να πεις ότι είσαι πέφτουλας ή παίχτης, αλλά να το δείξεις και εκεί θα κριθείς ούτως ή άλλος στο τι βγάζεις προς τα έξω.

      ισως σε ριξει “λιγο” αν φας χ , αλλα μονο και μονο απο τον τροπο επικοινωνιας σου και με την αλλη(που εφαγες χ) δε νομιζω να σε κρινει αρνητικα
      Αυτό που λες είναι κάπως ρίσκο, δηλαδή ναι μεν μπορεί να μην σε κρίνει τόσο αρνητικά, αλλά ένα «θαυμαστικό» θα σου το βάλει η άλλη, γιατί για κάποιον λόγο η προηγούμενη σου έδωσε άκυρο. Έχω διαβάσει για κάτι «ανοίγματα» από Έλληνες συμπαίχτες, όπου έλεγαν ότι άνοιγαν όλο το μαγαζί. Αν εκεί τρως και απανωτά άκυρα, δεν χρειάζεται να αναρωτιέται κανείς ποια είναι η αιτία, έχεις φάει κόκκινη κάρτα ότι ψάχνεσαι και είσαι απελπισμένος (όχι εσύ, γενικά μιλάω).

      παντως και να μην τον βλεπανε σιγουρα αν ηταν να φαει το χ θα το ετρωγε
      Το χ που λες δεν είναι «τύχη» και έτσι δεν συμφωνώ με το αν είναι να το φας θα το φας, αν πας χάλια ναι, θα το φας το άκυρο, με λίγα λόγια εσύ κρίνεσαι με βάση το τι κάνεις και τι λες εκεί έξω.Έτσι λοιπόν ο φίλος της υπόθεσης το έφαγε από μόνος του το κεφάλι του (τρόπος του λέγειν) γιατί ήξερε τι έκανε.

      εχω δει “”επιτυχια” και με τον τροπο του πιο “προσεχτικου” αλλα και με του πιο “ατσαλου” , ειναι το τι ταιριαζει και στον καθενα μας
      Πιστεύω ότι είναι λάθος να κρίνεις το παιχνίδι κάποιου άλλου κ να βγάζεις έτσι ασφαλή συμπεράσματα για κάτι, αν δεν είσαι κοντά ώστε να δεις και τι είδους τύπισσα είναι η άλλη.

      Μου αρέσει!

  8. στο πρωτο οντως για κοινωνικο κυκλο και γεννικοτερο περιβαλλον ισχυει οτι υπαρχει αλλη συμπεριφορα απο εναν παικτη(οποιονδηποτε κυκλο) , βεβεα ισως αν εισαι εκτως κυκλου «γυναικων»(warm που λεμε , που ισως περιεχει και αντρες) ισως εισαι λιγο πιο «απροσεκτος» αποτι σε προσεγγισεις «εντως κυκλου». στο δευτερο.. αν το «χεσεις το θεμα» εννοιτε.. το σε «ριχνει λιγο» δεν σημαινει οτι αν σε δουνε να πηγαινεις σε 10 το λιγο δεν θα γινει πολυ.. θα γινουν απανωτα χ πιθανοτατα αν συνεχισεις, αλλο δουν να παει καποιος σε 1-3 και αλλο στο μισο μαγαζι).να πω στο (προτελευταιο) οτι ναι σιγουρα κρινομαστε βασει των πραξεων μας , εδω δεν μπορω να ειμαι οντως απολυτος , ισως το ιδιο ατομο με αλλη κινηση να ειχε αλλα αποτελεσματα , ισχυει.. για το τελευταιο δεν εννοω αυτο , εννοω οτι το «game του καθενος μας» ειναι «ξεχωριστο» , δεν κρινω σωστο/λαθος game , υποστηριζω πια πολυ περισσοτερο ενα ειδος game οπου ταιριαζει στην προσωπικοτητα μας , ειναι το ιδιο με το να λεω «εσυ ξεκινας κινο ετσι , αλλος αλλιως» , μπορει η γκομενα να γουσταρει και τα 2 η 1 η κανενα ..(ναι δεν ξερω την καθε μια ουτε τι της αρεσει περισσοτερο , ξερω ομως τι μου αρεσει εμενα).τωρα το πιο «ατσαλος» φενεται ευκολα , το πιο «cool» , το styl «ειμαι πλουσιος» και ολα αυτα , παρατηρησεις ειναι δεν ειναι κριτικιες

    Μου αρέσει!

    1. Mike μην ανησυχείς, δέχομαι όλες τις κριτικές, αρκεί να μην είναι υβριστικές 🙂
      Γιάυτό άλλωστε το blog περιέχει και σύστημα απαντήσεων, για να γίνεται συζήτηση και να ακούγονται όλες οι απόψεις, αφού αν πω κάτι εγώ δεν σημαίνει ότι έχω 100% δίκιο.

      Κατά τα άλλα κατάλαβα τι θέλεις να πεις, απλώς ένας «πέφτουλας» αν δεν διορθωθεί, πέφτουλας θα δείχνει όπου και αν παίζει.

      Μου αρέσει!

  9. Γειά Σαρκοκοινότητα, να θέσω ακόμα μια ερώτηση: Όταν πρόκειται για την περίπτωση όπου μια συγκεκριμένη γυναίκα σου τραβάει περισσότερο την προσοχή (δεν λεω έρωτας, αλλά καταλαβαίνεται) και θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι μαζί της, αυτη η συμπεριφορά είναι καλύτερο να την εκδηλώνεις ή να κάνεις το παιχνίδι σου, προσπαθώντας να μην δώσεις όλη την προσοχή? Εννοώ ότι συνειδητά και μη, αν σου αρέσει τόσο πολύ είναι καλό να το εκδηλώνεις ή δείχνεις κάποιο είδος ανάγκης? ή καλύτερα να κρατήσεις ενα πιο βαρύ ¨»δεν με νοιάζει και πολύ» στυλ?

    Μου αρέσει!

    1. Υπάρχουν όντως γυναίκες που σου τραβούν την προσοχή, όχι απαραίτητα από εμφάνιση, αλλά σεξουαλικότητας (εμένα προσωπικά πχ αυτό με ελκύει περισσότερο από το να’ναι 10αρι στην εμφάνιση και να’ναι κρυόκολη στην τσαχπινιά και την θηλυκότητα. Την να την κάνω την τέλεια ομορφιά μετά; ).

      Το να καταφέρεις να μην είσαι 100% σε κάποια, απαιτεί κάποιο «προγραμματισμό» στο μυαλό σου, όπως απαιτεί και το να δείχνεις cool, η αντιμετώπιση κάποιας φοβίας κλπ. Δεν είναι απλώς κάτι που μαθαίνεις και ξέρεις, είναι κάτι που πρέπει να περάσεις μέσα σου.

      Ας πούμε ότι γουστάρεις μια. Ναι, δεν θα πρέπει να της δείξεις ότι είναι ολόκληρος ο κόσμος σου, ότι χωρίς αυτήν είσαι χαμένος κλπ. Και πίστεψε με, το καταλαβαίνουν άμεσα.
      Θυμάμαι παλιά ένα «αλάνι» που της το έδειξα ότι δεν με τρελαίνεις κιόλας, ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές κλπ, αφού είδε και απόειδε ότι δεν πέφτω στα πόδια της (παρότι έπεφτε το 99% των αντρών που μίλαγε), μου ζήτησε μετά από λίγο καιρό το τηλέφωνο μου (μου είπε μάλιστα «καλά ρε συ, αντί να μου το ζητήσεις εσύ, εγώ πρέπει να σου το ζητήσω»; ) και με έστειλε την ίδια μέρα μήνυμα, μετά από λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο να τα πούμε και να κανονίσουμε να βγούμε.

      Απλώς το πολλά βαρύ θα πρέπει να’ναι με μέτρο, γιατί ή θα ξενερώσει ή θα σε πει φλώρο ή gay κλπ. Δηλαδή για κάθε 2-3 προσπάθειες της να σε εντυπωσιάσει (που θα το κάνει, αν είσαι όντως κάποιος που την ενδιαφέρει), πρέπει να «εντυπωσιαστείς» μια φορά κοκ μέχρι να δεις ότι ψήνεται για έναν καφέ/ποτό μαζί σου, όπου θα της την πέσεις εκεί.

      Μου αρέσει!

  10. Καλησπέρα, θέλω να θέσω ένα θέμα για συζήτηση.

    Είναι ας πούμε μια γκόμενα, 10αράκι και προφανώς το ξέρει και η ίδια ότι θέλει να την πηδήξει κάθε άντρας που την βλέπει, και της την πέφτουν και όλοι. Πως μια τέτοια γκόμενα, ενώ της την έχουν πέσει ήδη 10-15 λιγούρια, πας και την γνωρίζεις με τρόπο ώστε να μην σε αντιμετωπίσει όπως τους άλλους? Εννοώ ότι, όταν της την έχει πέσει όλο το μαγαζί, εσύ ακόμα και ο γαμάτος να είσαι, αυτή θα σκεφτεί ότι «α να άλλος ένας που θα έρθει να μου πει μαλακίες, οπότε εξ’αρχής θα είναι προκατειλημμένη, και το βρίσκω και λογικό, αν και δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι.

    Και επίσης θεωρείτε ότι, ότι όσο να ναι, ειδικά έξω σε μαγαζί, ένας νέος, φοιτητής ας πούμε, 20-21 χρονών, είναι αρκετά δύσκολο να «ρίξει» μια 8+ ? Και δεν το λέω μειώνοντας τον φοιτητή, κάθε άλλο που μπορεί να του αξίζει και με το παραπάνω μια τέτοια γκόμενα, αλλά συνήθως γκόμενες πολύ εμφανίσιμες στην ηλικία των 19-23, δεν προτιμούν περισσότερο άτομα που είναι γύρω στα 25 με λεφτά και μαλακίες διάφορες? Και δεν μιλάω μόνο για ένα απλό one night stand, αλλά και για όταν θες να προκύψει με την άλλη και τίποτα πιο σοβαρό.

    Μου αρέσει!

    1. Στο πρώτο μέρος δεν έχεις και άδικο. Έτσι είναι. Δύο τρόποι υπάρχουν, είτε πας super γαμάτος που θα κάνει τεμενάδες για να μην σε χάσει, είτε πας με τρόπο «ελαφρύ» (aka Mystery Method), ώστε να ρίξει τις πρώτες άμυνες και έχεις έτσι χρόνο να παίξεις μαζί της.
      Σημασία έχει να μην πας όπως τα προηγούμενα 10-15 λιγούρια, αλλά να ξεχωρίσεις από την 1η στιγμή.

      Αν γνωρίσεις κάποια από τον κύκλο, ακόμη και σαν φοιτητής και την «παίξεις» ανάλογα, τότε ίσως να την κερδίσεις. Αν η γκόμενα εργάζεται (πολύ πιθανών) τότε δεν θα έχει πρόβλημα. Πολλές δεν κοιτάνε το χρήμα, θέλουν το όλο πακέτο. Είναι φυσικά και οι βδέλλες που δεν κοιτάνε κάτι άλλο, αλλά δεν έχει σημασία, πάντα θα υπάρχουν και τύπισσες που δεν μπορεί να καταφέρει κάποιος, είτε έχει λεφτά είτε δεν έχει.

      Μου αρέσει!

  11. πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και ωραιες προσπαθειες…μακάρι κι αλλοι να πουν τις εμπειριες τους και κυρίως άτομα άνω των 30-35 με καποιες εμπειριες …

    Μου αρέσει!

  12. Πολύ ενδιαφέρον και έξυπνο site.
    Σίγουρα πρέπει να είσα κάποιος ψυχολόγος με πολύ όρεξη και
    μεράκι να βοηθήσεις όλους εμάς που έχουμε καταφέρει τα πιο
    δύσκολα πράγματα εκτός απο το αυτονόητο:
    Να κατορθώσουμε να βρούμε την «anima gemella»

    Γενικά πάντως μια επισήμανση:
    Ο άντρας κυρίως στα +/- 40 αν έχει ωριμάσει αρκετά και
    έχει διορθώσει πολλά απο τα ελαττώματα του και αισθάνεται
    ολοκληρωμένος, είναι σε θέση να κρίνει αυτός ποια του
    ταιριάζει περισσότερο, αν βέβαια κοιτάζει σοβαρή σχέση για γάμο…

    Πραγματικά θα διαβάσω ΟΛΑ τα άρθρα αλλά πιστέυω οτι δεν την
    πέφτουμε σε όποια να ναι.
    Κοιτάμε η κοπέλα που αξίζει να προσπαθήσουμε αν αξίζει
    πραγματικά να βρίσκεται δίπλα μας.

    Οι λάθος σχέσεις είναι καλές για εμπειρία αλλά ΧΑΣΙΜΟ πολύτιμου χρόνου ΚΑΙ
    χρήματος (πιά)…
    Βέβαια απο τα να καθόμαστε σαν κούτσουρα και να περιμένουμε πότε
    θα έρθει η «θεά μας» δεν χρησιμεύει.
    Η πρακτική και η επανάληψη μητήρ πάσας μάθησης…

    Γι αυτο εγώ θα έλεγα οτι είναι πολύτιμη βοήθεια το site σου αλλα
    να μην γινόμαστε καψούρηδες και να έχουμε λίγο κρίση σε ποιά
    απευθυνόμαστε για να μην γίνονται λάθη….

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου kseskier κ σ’ευχαριστώ. Όχι δεν είμαι ψυχολόγος, απλώς κάποιος που ψάχνεται. Ωστόσο δεν σου κρύβω ότι κάποιες φορές μου έχουν ζητήσει ψυχολόγοι να με γνωρίσουν όταν άτομα που τους επισκέφτονταν τους έλεγαν για εμένα και τις δικές μου συμβουλές. Σε σχέση με έναν ψυχολόγο που είναι στις θεωρίες, αυτά που αναφέρω εγώ είναι και πρακτικά, συνήθως με τεστ που γίνονται επάνω μου.

      Έχεις δίκιο για τις λάθος σχέσεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποια γυναίκα θα είναι ιδανική σχέση για εσένα ή όχι, αυτό το δείχνει μόνο ο χρόνος.

      Μου αρέσει!

  13. Χαιρετώ την κοινότητα. Θα ήθελα την γνώμη σας και προπαντώς του Shark, σε κάτι που μπορεί να ακούγεται απλό όμως τελικά δεν είναι και τόσο. Πριν από 2 μέρες με τον κολλητό μου, προσεγγίσαμε 2 κοπέλες που γενικώς εδώ και πολύ καιρό τώρα ανταλάσονταν ματιές. Το ‘άνοιγμα’ και η προσέγγιση ήταν πολύ καλή και φάνηκε ότι οι κοπέλες τελικά ήταν θετικές. Το θέμα μου όμως είναι το εξής: H μία κοπέλα, απο ότι έχω ακούσει από γνωστούς είναι πολύ σκληρό καρύδι, θέλει δηλαδή τον χρόνο της αλλά και πιο λεπτεπίλεπτη προσέγγιση..Συνεπώς, εφόσον έχουμε σπάσει τον πάγο κ.τ.λ, πώς μπορούμε σε τέτοιες ‘δύσκολες’ περιπτώσεις να πάμε ένα βήμα παραπάνω το ενδιαφέρον μας χωρίς να ‘καούμε’;

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου φίλε. Αρχικά να σταθώ στο εξής:
      «H μία κοπέλα, απο ότι έχω ακούσει από γνωστούς είναι πολύ σκληρό καρύδι, θέλει δηλαδή τον χρόνο της αλλά και πιο λεπτεπίλεπτη προσέγγιση»
      και να σου πω να μην ακούς την γνώμη των άλλων γιατί απλά δεν ξέρεις τι και πως της φέρθηκαν. Σημασία έχει το πως θα της φερθείς εσύ και φυσικά το τι γνώμη θα έχει αυτήν για εσένα. Φαντάσου αυτήν να σου μιλά καλά ή να είναι ντροπαλή και εσύ να έχεις στο μυαλό σου άλλες απόψεις κ να της φέρεσαι και ανάλογα.

      Εφόσον έσπασες τον πάγο, άρα η τύπισσα δεν είναι σκληρό καρύδι. Πιθανών εννοούν/εννοείς ότι είναι σκληρό καρύδι και «δύσκολη περίπτωση» στο να κάνεις σχέση μαζί της, δηλαδή αυτό που ψάχνει δεν το έχει βρει σε κάποιον που ήδη ξέρει ή γενικά είναι δύσκολη στο ότι έχει μαγκιά ας πούμε; Γιατί είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

      Πάντως αναφορικά με το ερώτημα σου «πώς μπορούμε σε τέτοιες ‘δύσκολες’ περιπτώσεις να πάμε ένα βήμα παραπάνω το ενδιαφέρον μας χωρίς να ‘καούμε’;» και είναι δύσκολη σαν χαρακτήρας (ατίθαση με λίγα λόγια) το να δείξεις το ενδιαφέρων σου είναι κ αυτό που θα σε ανεβάσει. Από την άλλη αν είναι κλειστή σαν χαρακτήρας (και άρα πάλι δύσκολη) θέλει τον χρόνο της για να σου ανοιχτεί, δυστυχώς που σημαίνει ότι της δείχνεις λίγο λίγο τα χαρτιά σου.

      Μου αρέσει!

      1. Ευχαριστώ για την απάντησή σου Shark. Όταν λέω δύσκολη εννοώ ότι, ναί οκ θα σου δώσει τον χώρο σου να κάνεις το παιχνίδι σου όμως: Εφόσον πας σε ψιλοχύμα προσέγγιση και είσαι πιεστικός τότε πολύ απλά θα φας τα μούτρα σου. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι ψάχνει, αν ενδιαφέρεται μόνο για να βρεί μια σταθερή σχέση( να βρεί τον πρίγκηπα) ή αν είναι τόσο επιλεκτική και προσεκτική ακόμα κα για μια καλοκαιρινή περιπέτεια. Μέχρι στιγμής μου έχει δείξει θετικά στοιχεία, μαζί με αρκετό kino. Με ανυσηχεί όμως οτι κάνει παρέα με πολλούς μουρόχαυλους που το παίζουν φίλοι( γιατί αποτύχανε φυσικά να φερθούν αντρίκια) και περιμένουν η τύπισα να τους πεί γ******με! Φοβάμαι δηλαδή μήπως η τύπισα( και η φίλη της μαζι) δέχεται να κανονίζει πράγματα μαζί μας επειδή απλά είναι ευγενική. Πάντως το αρχικό μας άνοιγμα ήταν πολύ straight και δεν νομίζω να μας έχουν παρεξηγήσει για φιλενάδες! Για να μην μακρυγορώ, με αυτού του είδους οι κοπέλες ποτέ δεν είσαι σίγουρος πότε να κάνεις το επόμενο βήμα, ίσως να θέλουνε τον χρόνο τους, αλλά και το πολύ περίμενε συνήθως δεν κάνει καλό. Απλά ψάχνω για πατήματα για να της δείξω χαλαρά το ενδιαφέρον μου χωρίς να γίνω too much.

        Μου αρέσει!

      2. Εξαρτάτε με το «πιεστικός» που λες. Μπορεί ναι, αν πάει κάποιος και της δείξει ότι χωρίς αυτήν θα πεθάνει, ότι θέλει να την παντρευτεί και ότι λιώνει γι’αυτήν, τότε ναι θα ξενερώσει. Αν τώρα πάει κάποιος του στυλ «αν δεν πάμε για σεξ σε 10′ θα σε πάρω εδώ μέσα» φάση, τότε μπορεί να’ναι και διαφορετικά.

        Δεν νομίζω να ψάχνει τον πρίγκηπα. Πολλές γυναίκες το’χουν καταλάβει ότι ο κ.Τέλειος δεν υπάρχει και έτσι καταλήγουν στον καλύτερο που θα τις τύχει. Αν αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος από τους υπόλοιπους «μουρόχαυλους» που την κολλάνε, τότε ναι πολύ πιθανών να την κερδίσεις. Το κακό με τις γυναίκες (για εμάς κακό) όταν δουν έναν άντρα και κρίνουν ότι ανήκει σε άλλη κατηγορία πλην των «φίλων» της, τότε περιμένει να δει τι θα κάνει. Αν απλώς κρατάει τα πράγματα ως ένα σημείο και δεν προχωρά (ή περιμένει κάτι, καλή ώρα όπως λες και εσύ ότι ψάχνεις για πατήματα), τότε πολύ απλά τον βάζει στην κατηγορία «κότα» (sorry αν ακούγεται βαρύ, αλλά είναι η πραγματικότητα) και πλέων έχει ανέβει ένα «κλικ» επειδή ακόμη και την «μούρη» (που τουλάχιστον τον θεώρησε στην αρχή) τον έχει και αυτόν μαζί με τους υπολοίπους, απλώς για να επιβεβαιώνεται.

        Αυτό με το ότι οι γυναίκες φέρονται καλά, δεν έχεις κ άδικο. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν ΚΙΝΟ και σε άντρες που δεν γουστάρουν, με αποτέλεσμα να δίνει λάθος σήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που άλλα μου έλεγαν φίλοι μου για ζευγάρια και άλλα έβλεπα εγώ (και έπεφτα μέσα σε βάθος χρόνου). Το καλύτερο είναι να την παρατηρείς και να προσαρμόζεσαι ανάλογα.

        Τι εννοείς με το «πολύ straight προσέγγιση»; Του στυλ «μου αρέσεις και σε θέλω», του στυλ «τι βυζάρες έχεις» ή του στυλ «εσύ και οι φίλες σου δείχνετε καλή παρέα και θέλουμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα;»

        Μου αρέσει!

      3. Καλησπέρα. Επειδή περάσανε κάποιες μέρες με το όλο σκηνικό, κατάλαβα γιατί τελικά φαίρεται έτσι. Έμαθα ότι έχει γκόμενο, οπότε αυτό εξηγεί την ‘αλλοπρόσαλη’ στάση της. Εν ολίγης η όλη φάση τελείωσε, γιατί απ΄ότι κατάλαβα η φίλη της( αυτή ψαχνόνταν πιο πολύ) γούσταρε πιο πολύ εμένα από τον κολλητό μου και το κατάλαβα γιατί όταν την ρώτησα ευθαίως αν έχει σχέση η φίλη της, εκείνη μου απάντησε πως έχει και στην συνέχεια η στάση της έγινε πιο bitchy. Συνεπώς, καταλήγουμε στο ότι αυτή που με ενδιαφέρει δεν ξέρει τι θέλει( και δεν πρόκειται να ασχολούμε εγώ για το υπόλοιπο του καλοκαιριού προσπαθώντας να μάθω) και ότι η φίλη της είναι ξενερωμένη με την όλη έκβαση που έχει πάρει η φάση. Πάντως δεν μπορώ να πω πως η συμπεριφορά αυτής που με ενδιαφέρει άλλαξε, μην σου πω πως ήταν και λίγο πιο μαγγωμένη, πάντως να με κάνει πέρα δεν με έκανε. Τελειώνοντας, όταν λέω straight προσέγγιση, εννοώ πως θα τις πω πολύ απλά μ’αρέσεις κτλ, άσχετα αν έχει στραβώσει το πράγμα και δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Απλά πιστεύω πως πρέπει να γίνει μια τέτοια ξεκάθαρη προσέγγιση, χωρίς να περιμένω κάτι, διότι για έναν σκοπό τις πλησιάσαμε, τουλάχιστον ας το ξέρει. Μην φανεί ότι τα βρίκα σκούρα και κάνω την κότα, ας κάνω ένα αντρίκιο φινάλε.

        Μου αρέσει!

  14. Το παρακάτω κείμενο το έλαβα μέσο email από έναν τύπο. Αν και συνήθως δεν αναφέρομαι στα emails που λαμβάνω, αλλά επειδή θεωρώ ότι όλα τα σχόλια είναι δεκτά και επίσης αυτό είναι κάτι που δεν αφορά τόσο εμένα προσωπικά, αλλά όλη την κοινότητα (?), το παραθέτω εδώ:

    Ρε συ φίλε, τα θέματα ερωτικών σχέσεων ανδρών-γυναικών είναι εξαιρετικά πολύπλοκα και δεν ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις οι ίδιες συνταγές επιτυχίας. Ωστόσο, το να λέμε ότι τα κακά παιδιά έχουν πέραση είναι εξαιρετικά επικίνδυνο (σχεδόν εγκληματικό), άσε που προφανέστατα είναι εντελώς εσφαλμένο. Δηλαδή ένας αμόρφωτος, άξεστος, αμίλητος, αγενής, ενδεχομένως εγκληματίας άντρας έχει μεγαλύτερη πέραση σε σχέση με έναν ευγενή, με αυτοπεποίθηση, ομιλητικό άντρα, που έχει σταθερή δουλειά και εισόδημα και μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε μία γυναίκα; Δε μας τα λες καθόλου καλά, μου φαίνεται. Ακόμα και αν συνέβαινε αυτό, θα έπρεπε αυτές οι γυναίκες, που έχουν τέτοια μυαλά (προφανέστατα πολύ χαμηλού επιπέδου γυναίκες)να κλειστούν σε ψυχιατρείο και να μην αξίζει να ασχολείται κανείς άντρας μαζί τους, γιατί αυτές επιδοκιμάζουν την καταστροφή των αντρών και την απόλυτη δυστυχία τους, αλλά και τη διάλυση της κοινωνίας, αφού προμοτάρουν την κακία και την υπανάπτυξη (άρα απόλυτη δυστυχία) από την καλοσύνη και την ατομική ανάπτυξη (άρα ευτυχία, κατά το δυνατό). Για να δούμε αν αυτό, που λες, ισχύει, για πες μου πόσες ελληνίδες θα προτιμούσαν να κάνουν σχέση με αλβανούς, πακιστανούς κλπ. από πιο εξευγενισμένους (αντικειμενικά-δεν είναι διάκριση, αλλά αποτύπωση της πραγματικότητας) έλληνες; Από εκεί καταλαβαίνει κανείς ότι τα λες επικίνδυνα εσφαλμένα τα πράγματα. Ακόμα και να ίσχυε αυτό, που λες, για ευνόητους λόγους, θα έπρεπε κάποιος να το αποκρύπτει. Με κάθε τιμή και σεβασμό και φιλικά, αλλά ίσως οι σχετικές αναρτήσεις θα έπρεπε να κατεβούν.

    Μου αρέσει!

  15. η αποψη καποιυ ειναι και σεβαστη.εδω αναφερεται οτι ειναι εμπειριες ενος ανθρωπου(ολο το blog) , και δεν ειναι «δογματα».μαλιστα το blog ειναι ανοιχτο σε νεες ιδεες και νομιζω αυτο φενεται.απο την αλλη αν καποιος παρει κατι και το χρησιμοποιησει λαθος , π.χ να τα παρατησει ολα , να γεμισει tatoo και να παιρνει ουσιες για να γινει «αλητης=καλυτερος με τις γυναικες» διαβαζοντας το blog , ειναι δικη του ευθυνη και δικη του επιλογη.τα αρθρα ειναι οπως ειπα παρατηρησεις ενος ανθρωπου απο τη ζοη του , ευθυνη του καθενος μας ομως πως θα κινηθει , εδω δε δινονται «εντολες=κανε αυτο να εχεις επιτυχιες με γυναικες» , δινονται συμβουλες και παρατηρησεις που «αν θελει καποιος ακολουθει μετα απο δικη του κριτικη αυτων».αν καποιος δεν ειναι αρκετα ωριμος στο να διαβαζει τετοια blog και το κανει , δικη του ευθυνη να ωριμασει πριν το κανει.το μονο που πρεπει να διευκρινιστει στο blog , ειναι οτι ειναι ευθυνη καθενος το πως θα χρησιμοποιησει αυτα που διαβαζει και καθε προσωπικη ψυχολογικη η οτι αλλη βλαβη , προς αυτον η τριτους , ειναι ΑΠΟΛΥΤΗ ευθυνη καθε αναγνωστη.διαφονω πληρως στην «αποκρυψη» απο τη στιγμη που το Blog κανει την προσπαθεια να αναφερει «αληθειες» , πεφτει/δεν πεφτει/η οσο πεφτει μεσα.σκοπος η «αποκαλυψη της πραγματικοτητας» ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.για τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να σχολιασω.

    Μου αρέσει!

    1. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικοί (και πολύ σωστά θέτεις) είναι ότι είναι ένα blog απόψεων, με βάση τις εμπειρίες.
      Κάποιοι μπορεί να μην συμφωνούν με αυτά, είτε επειδή εγωιστικά δεν το δέχονται αυτό, είτε επειδή μπορεί να έτυχε σε αυτούς κάτι, είτε επειδή τότε που το έγραψα αυτό έτσι είχα αντιλφθεί τα πράγματα.
      Παράδειγμα μπορεί σε ένα παλιό ποστ του 2009 να λέω ότι η κατάλληλη προσέγγιση είναι να πας από πλάγια, αλλά μπορεί μετά από περισσότερες δοκιμές να καταλήξω ότι έχεις καλύτερα αποτελέσματα από μπροστά.
      Ένας πχ μπορεί να διαβάσει το παλιό ποστ πρώτα (όπως κάνουν συνήθως) και να πει ότι φίλε κάνεις λάθος.

      Επίσης έχω πει πολλές φορές ότι ΔΕΝ προωθώ την «αλητεία» για να πηδήξει κάποιος, αλλά τι να κάνουμε είναι η αλήθεια, τα badboys (ή όσοι βγάζουν τέτοια εικόνα, ας είναι και παπαδοπαίδια στην καθημερινότητα τους) πηδάνε περισσότερο από τους καλούς και δουλευταράδες.

      Η διαφορά που δεν καταλαβαίνει ο «απλός» κόσμος (για να μην παρεξηγηθώ, «απλός» με την έννοια ότι κάθεται σπίτι του όλη μέρα μετά την δουλειά και βρίζει τις γυναίκες ότι είναι πουτ@νες και δεν τον θέλουν, γιατί θέλουν λεφτάδες κλπ περιμένοντας απλώς να «γίνει κάτι»), ότι είμαστε μια κοινότητα που το ψάχνουμε το θέμα σε βάθος, αυτός είναι κ ο σκοπός της και αυτός είναι κ ο σκοπός του blog. Εγώ προσωπικά έχω προσεγγίσει πολλές γυναίκες (με ότι αποτέλεσμα είχε αυτό, είτε «κλάσιμο» είτε «κλείσιμο»), ενώ έχω συναναστραφεί και με natural γυναικάδες, PUAs, αλήτες, ζιγκολό (μερικούς), καμάκια της παλιάς σχολής ακόμη και νταβατζήδες και πάντα το θέμα μας ήταν πάντα οι γυναίκες, ρωτούσα, αντάλλαζα απόψεις και κατέληγα σε συμπεράσματα με βάση τις δικές μου εμπειρίες. Και για να πω κ κάτι τελευταίο, καμία βιβλιογραφία ή έρευνα δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο των γνώσεων σε πραγματικές συνθήκες.

      Μου αρέσει!

  16. Συγχαρητήρια για την σελίδα, είναι πολύ καλή και ίσως μοναδική στο είδος της, τουλάχιστον στην Ελληνική Γλώσσα :P.
    Έχω μία ερώτηση: Τι ακριβώς είναι το παιχνίδι του κύβου που αναφέρεται στην ανάρτηση «Σε στριπτιτζάδικο»; Είδα έναν σχετικό σύνδεσμο σε σχόλιο, όμως η σελίδα δεν οδηγεί κάπου.

    Μου αρέσει!

    1. Είναι στην ουσία ένα παιχνίδι (ψυχολογικών) ερωτήσεων, όπου αν το κάνεις σωστά θα της δείξεις τον εαυτό της. Είναι πολύ δυνατό, αν κ εγώ δεν το χρησιμοποιώ πλέων. Η καλύτερη «έκδοση» του για εμένα είναι του style, η παρακάτω δηλαδή:

      Μου αρέσει!

  17. Παιδια ποια η γνωμη σας για τον Barney Stinson…Ειναι χαρακτηρας του αμερικανικου How I Met Your Mother.Ξερω οτι προμοταρει το pick up artisting κατι με το οποιο δν συμφωνω απολυτα αλλα περα απο αυτο…ποια η αποψη σας για τον τυπο? (χωρις να μετραμε οτι ειναι χαρακτηρας σειρας)

    Μου αρέσει!

  18. καλησπερα shark θελω help με μια κοπελα …της ειπα οτι θελω να κανουμε κατι και με εβαλε στο friendzone λεγοντασ μου οτι με εκτιμα και δεν θελει να με χασει απο φιλο…τι προτεινεις btw εχεις κανει τρομερη δουλεια διαβασα παρα πολλα αρθρα σου και ειναι απιστευτα..συγχαρητηρια και παλι για το blog

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου Νίκο. Συνήθως οι γκόμενες σε βάζουν στην λίστα των φίλων τους, όταν δεν δείξεις κάποια αρσενικά στοιχεία επάνω σου, τουλάχιστον αυτά που θεωρούν οι ίδιες σοβαρά.
      Τι μπορείς να κάνεις; Καταρχάς διάβασε αυτό το άρθρο και επίσης πες μου την βλέπεις συχνά; Δουλεύετε μαζί;

      Μου αρέσει!

  19. την βλέπω σχεδόν κάθε μέρα.. γενικα το πως γνωριστηκαμε ειναι μεγαλο μπερδεμα αφού ο κολλητος μου προσπαθουσε να κανει κατι με την κολλητη της και εχουμε φτασει σε φαση να βγαινουμε και οι 4 μαζι 3-4 φορες την βδομαδα για καφε,ποτο… σκεψου οτι πηγαμε ολοι μαζι και 4ημερο …οσο για το αρθρο που μου εδωσες το διαβασα ολο και καταλαβα που το πας για το γραψιμο αλλα δεν ξερω αν θα πιασει στην συγκριμενη καθως οπωσ μ ειπε και η φιλη της ειναι δυσκολος χαρακτηρας… ευχαριστω

    Μου αρέσει!

    1. Το ότι πάτε ταξίδια ή και ότι κοιμάστε και μαζί στο ίδιο κρεβάτι, δεν λέει κάτι. Ίσα ίσα που αν σε βλέπει σαν φίλο δεν θα φοβηθεί κάτι από εσένα (εννοώ «πέσιμο» κλπ), άσε δε που σε εμπιστεύεται και σαν μια φίλη της.
      Οι αναφορές του άρθρου μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις την αξία σου σαν άντρας στα μάτια της και να της δείξεις ότι δεν είσαι παιδάκι. Πως το συμπέρανες ότι είναι δύσκολη; Ίσα ίσα που θα το παίξεις δύσκολος και εσύ.

      Μου αρέσει!

      1. ναι το αρθρο με βοηθησε παρα πολυ την ειδα παρασκευη πρωι μαζι με την φιλη της χαιρετησα την φιλη της και καθισα λιγο πιο περα η φιλη της μου ελεγε να παω να κατσω μαζι τους αλλα καθε φορα ελεγα και κατι διαφορετικο το βραδι της ιδιας μερας μ εστειλε η φιλη της με ρωταγε τη εχω και γτ ημουν απομακρος της ειπα οτι δεν ειχα κατι και το περασε στο ντουκου ετσι σαββατο βραδι που ξανα βγηκαμε δεν την κοιταζα δεν τησ μιλαγα τπτ ολο το βραδι εστελνα μνμτα σε με κοπελα στο φβ η φιλη της ειχε γινει τουρκος με αγριο κοιταζε καθε 10 λεπτα και ελεγε (ασε το γαμω κινητο νικο ,ο νικος βγηκε γκομενα ,ρε πουστη μου μου εχεις σπασει τα νευρα και αλλα τετοια εγω απλα γελαγα και δεν εδινα σημασια )το αρθρο με βοηθησε πολυ πιστευεις οτι ειμαι σε καλο δρομο ? …ευχαριστω

        Μου αρέσει!

      2. Αυτά που γράφω στο άρθρο θα σε βοηθήσουν γιατί δεν τα κάνει κανένα «καλό παιδί». Ακόμη και να σε έχει βαθμολογήσει με 10/10 στην λίστα της με τους καλούς, αν της κάνεις κάποια από αυτά, θα αρχίζει να αλλάζει άποψη.

        Το ερώτημα «τι έχεις» είναι ένα σημάδι ότι η γυναίκα βλέπει κάτι διαφορετικό επάνω σου. Συνήθως, όταν ένας άντρας γουστάρει κάποια, τότε είναι δεν είναι στα καλά του, θα πρέπει να’ναι πάντα με το γέλιο στα χείλη του, για να δείξει οκ απέναντι της.
        Γι’αυτό κ όταν αλλάζεις συμπεριφορά, είναι κάτι που δεν περιμένει να δει και φυσικά αρχίζει τις ερωτήσεις. Εδώ την πατάνε πολλοί και αρχίζουν να σκέφτονται «ωχ, την ξενέρωσα» και μετά αρχίζουν τα «μια χαρά είμαι μωράκι μου» ή «ήμουν μια χαρά μέχρι που σε είδα». Καλές ατάκες, αλλά σε άκυρες στιγμές.

        Τώρα για το τελευταίο, ναι είσαι σε καλό δρόμο, αλλά πρόσεξε μην το παρατραβήξεις. Για παράδειγμα, αν εμένα μου έλεγε «Α, ο Νίκος βρήκε γκόμενα» θα της χαμογέλαγα και θα της έλεγα «Θέλεις να σου βρούμε και εσένα έναν γκόμενο; Για δες στο μαγαζί ποιος σου αρέσει να το συζητήσουμε». Με λίγα λόγια δεν την «κλάνεις» και τελείως και επίσης την πειράζεις ακόμη περισσότερο. Καλά έκανες βέβαια και την έκλανες στην αρχή, αυτό θα την βάλει στην θέση της, αλλά όταν δεις πολλά θετικά σημάδια από την ίδια, άρχισε και καλά να της μιλάς περισσότερο.
        Έκανες πολύ καλά που έστελνες τα μηνύματα, η ζήλια είναι πολύ δυνατό όπλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

        Μου αρέσει!

  20. Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες με βοηθησες παρα πολυ !!! συνεχισε ετσι κανεις τρομερη δουλεια ! για οτι καινουριο προκυψει θα στειλω και φυσικα θα συνεχισω να διαβαζω το blog σου …ευχαριστω

    Μου αρέσει!

    1. Το είδα από το email που με ειδοποίησε το FB, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό γιατί έχασα το password. Θα σου απαντήσω όταν μπορέσω και βρω τρόπο, αλλιώς θα σου στείλω με email την απάντηση μου (ελπίζω να’ναι το σωστό email αυτό που έβαλες στο wordpress).

      Μου αρέσει!

  21. καλησπερα σαρκ χρειαζομαι την γνωμη σου σε ενα φλεγον θεμα ! γνωρισα μια παρεα κοριτσιων σε κλαμπ μετα απο πεσιμο , οχι ντιρεκτ και απο τοτε εχουμε βγει βγει 2-3 φορες και πλεον ειμαστε κατι σαν φιλοι .. να πω οτι γουσταρω την πιο ομορφη της παρεας , και εχω ξεκινησει με πειραγματα , ανταποδιδει και γενικα πιο χαλαρο στυλ και οχι πεσιμο τα ισια ακομα .. εκανα και τον παγο το ψυχολογικο τεστ και επεσα μεσα σ αρκετα για τον χαρακτηρα της ( κλειστη και ντροπαλη , ανοιγεται δυσκολα ) και εδειξε να εντυπωσαζεται .. το θεμα μου ειναι στο πως να την απομονωσω απο την υπολοιπη παρεα και να προχωρησω την φαση ?

    Μου αρέσει!

    1. Πάγο; Δεν το γνωρίζω.
      Δεν μπορείς να της ζητήσεις το τηλέφωνο ή να βγείτε; Σε τι επίπεδο γνωριμίας είστε, πλην των πειραγμάτων; Με το «φίλοι» εννοείς με όλη την παρέα;

      Μου αρέσει!

  22. ισως δεν τ ειπα καλα εννοω το the cube , το εχω διαβασει απο τον neil straus kai to love systems .. ναι εννοω με ολη την παρεα και εχουμε βγει με αυτην και τις φιλες της για καφε και βραδυ .. εκει βρηκα κοινα ενδιαφεροντα κ διαπιστωσα οτι ειναι ελευθερη αλλα μεχρι εκει .. επισης εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που βγαινουμε καθεται παντα διπλα μου ( δεν ξερω αν σημαινει κατι η ειναι τυχαιο ) … αριθμο δεν εχω ζητησει ακομα αλλα εχουμε μιλησει στο φεισμπουκ ..το θεμα μου ειναι να τις ζητησω αριθμο απο το φβ και να το παω σιγα σιγα η να της πω στα ισια οτι θελω να βγουμε μονο εμεις οι 2 για καφε η ποτο ?

    Μου αρέσει!

  23. Καλησπέρα.Γνώρισα μια κοπέλα μέσω fb.Εκανα μαλακία και έγινα φίλος της και μιλούσαμε για τον τύπο που την απέρριψε.Είναι παρθένα και ώρες – ώρες λέει ότι θα μείνει γεροντοκόρη..αλλά δεν λέει να ξεκολλήσει από τον τύπο παρόλο που την έχει ξενερώσει.Πρόσεξα ότι σε αυτήν αρέσουν τα κοπλιμέντα.Διάφοροι τύποι την βομβαρδίζουν με κοπλιμέντα στο προφίλ της.Εγώ ποτέ δεν το έκανα γιατι θεωρώ ανούσιο να την πέφτω σε κάποια στο fb.Προτίμησα να την πειράζω με neg ΄δικής μου εμπνευσης .Δοκίμασα να την ανοίξω ψυχολογικά αλλα δεν το συνέχισα.
    Μου είχε γίνει εμμονή η κοπέλα και πήγαινα σε χώρους που συχνάζει για να την δω αλλά δεν έτυχε..
    Πριν 1 εβδομάδα πήγα με ενα φιλο κάπου και ξαφνικα την ειδα να καθεται κοντα μου.Δεν με αναγνωρισε και ουτε την πλησιασα ..οχι από ντροπή αλλα επειδή είχα θυμώσει με τον εαυτό μου που αφέθηκε να κολλήσει ξανά με γυναίκα.
    Αυτο μου εκανε καλο γιατι την απομυθοποιησα μεσα μου.
    Οταν της ειπα οτι την είδα το αρνηθηκε και με εβγαλε τρελο αλλα καρφωθηκε μονη της[ας ειναι καλα η τεχνολογία]
    Μετά από 2 μέρες μου μίλησε αυτή και μου είπε<>
    Εχω σταματησει να της θυμιζω τον τυπο και να απαντω στις ερωτησεις της αλλα ποτε δεν ειπα κακια κουβεντα για τον ανθρωπο αυτο γιατι θα υπερασπιστει τις επιλογές της.

    Θα ήθελα να παρω την συμβουλη σας σχετικά με το πως προχωρω..Δεν έχω ούτε το τηλ της ούτε της ζητησα να παμε για καφε.γιατί ξέρω οτι θα αρνηθεί..

    Ειναι ορθο να την πειραζω ενω αλλοι της κανουν κοπλιμένα και πιστευω οτι αυτο της ανεβαζει την αξια της?
    Να περιμενω λίγο ακομα να ξεπερασει τον τύπο?Η ιδια σε μια συνομιλια ειπε οτι χρειάζεται χρόνο..
    Να χρησιμοποιησω τις τεχνικές που συστηνετε αν τυχει και την δω καπου η να το δοκιμασω και στο φατσοβιβλιο?

    Μου αρέσει!

    1. Κρις αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ήδη έχεις μπει στην λίστα με τους φίλους της.
      Κάπου λες «Μετά από 2 μέρες μου μίλησε αυτή και μου είπε» και εκεί κόβεται το σχόλιο σου. Τι ήθελες να πεις;

      Απορία, πως ξέρεις ότι είναι παρθένα;

      Στις ερωτήσεις σου τώρα.
      Με το να την πειράζεις, της δείχνεις ότι δεν την γλύφεις όπως οι άλλοι και είναι σωστό. Όχι όμως κάθε μέρα, αλλά μια φορά στο τόσο.
      Όσο και να περιμένεις, θα τον ξεπεράσει όταν γνωρίσει κάποιον καλύτερο ή κάποιον που θα νιώσει κάτι έντονο. Αυτό το «θέλω χρόνο» το έχω ακούσει να το λένε άπειρες φορές σε άτομα που δεν θέλουν να κάνουν κάτι και απλά δεν θέλουν να τους πληγώσουν με το να τους πουν «όχι». Είναι ένα από τις έτοιμες ατάκες τους και μάλιστα κάνουν και δουλειά, αφού απ’ότι έχω δει πιάνει. Θυμάμαι που έλεγα σε κάποιους «χώσου ρε και άσε να λέει» και μου έλεγαν όλοι το ίδιο, δηλαδή «μαλάκα, αφού ακόμη σκέφτεται τον άλλο, άσε δεν λέει» και μετά από λίγο καιρό τσουπ, ήταν με άλλον.

      Θέλεις να δοκιμάσεις και αν ναι, είσαι έτοιμος να την «κάψεις» αν χρειαστεί; Αν ναι, τότε πες της το στα ίσια, ότι την γουστάρεις γι’αυτό και γι’αυτό. Θα σε απορρίψει; Μπορεί, γιατί ίσως να σε βλέπει σαν φίλο, αλλά θα ενθουσιαστεί. Παίζεις με τις πιθανότητες σαν να παίζεις λαχείο, κερδίζεις ή όχι, δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα.
      Δεν θες να την «κάψεις»; Τότε θα σε «τρώει» μέσα σου για καιρό αυτό το «τι θα γινόταν αν», ενώ θα σε πειράξει πολύ περισσότερο αν την δεις σε λίγο καιρό με κάποιον άλλο.

      Μου αρέσει!

  24. Εκεί που το άφησα ατέλειωτο…της είχα πει ότι είδα κάποια που της έμοιαζε εκεί..και με ρώτησε αν ήταν καλή.Είπα ότι ήταν τσαχπίνικο κοριτσάκι αλλα θλιμμένο ενώ καάλαβα ότι ήταν αυτή.Μου αρνήθηκε ότι ήταν αυτή.Οταν μου ξαναμίλησε μόνη της μου είπε<<δεν σε είδα…ευτυχώς..και κατάλαβες ότι ήμουν και θλιμμένη… .Μετά μου είπε το βρήκες..αυτό και αυτό έγινε…Εκεί της το έκοψα γιατί αντιλήφθηκα το λάθος μου.Δεν είμαι ο γκέυ φίλος της για να μου λέει τα δικά της αλλά είναι παράξενο πως με εμπιστεύθηκε από το φατσοβιβλίο και μου εμπιστεύεται τόσα πράγματα.
    Είναι παρθένα…είπε ότι δεν έκανε ποτέ σχέση..και πιστεύει ότι οι άντρες την φοβούνται.Λέει ότι είναι πολυ καλός άνθρωπος και δεν ξέρει γιατί δεν την θέλουν οι άντρες.
    Ναι αυτό φοβάμαι ότι θα γνωρίσει κάποιον άλλο αν δεν κάνω κάτι.
    Δεν μου είπε ότι θελει χρονο επειδη καταλαβε κάτι αλλα επειδη με βλέπει φιλικά όπως λες.
    Εκανα το λάθος να στοχεύσω στην λογικη της και όχι στο συναισθημα ενω συνηθως αυτο κανω με τις γυναικες.
    Ειχα φτασει σε σημειο να κλεινω ραντεβου από το διαδικτυο…μάλλον αυτες ηθελαν.. επειδη τιςάνοιγα λέγοντας τους για την συναισθηματικη τους κατάσταση.
    Αυτη τα αρνειται ολα αλλα οταν τα γραφει η ιδια τα λέει οπως τα είπα εγώ.

    Χαρακτηριστικό της ..πολλές φορές που την πειράζω…είναι να μου λέει α…..εσύ πάντα με την καλή κουβέντα έτσι? Καποτε λέει …κακίες……..
    Αλλά συνήθως λέει Δεν με ξέρεις….

    Διερωτωμαι αν πραγματι θα της αρεσει που καποιος αντρας δεν την φοβαται…και της εξομολογηθεί το πως νιωθει για αυτην.
    Απ ότι κατάλαβα ερωτευεται μέχρι θανάτου..

    Μου αρέσει!

  25. shark φίλε μου…η κοπελιά που είπες ότι μπήκα στους φίλους της….την έχω ψυχολογήσει και βγήκα σωστός.. λέεει από τη μία ότι δεν την θέλουν οι άντρες και από την άλλη παραδέχεται οτι έριξε πολλες χυλοπιτες γιατι δεν μπόρεσε να νιώσει κάτι.. .Πάντως ήδη ο μεγαλύτερος που την πολιορκεί[35 νομίζω] προσπαθεί να την πλησιάσει με το συναίσθημα…αλλά δεν βλέπω προς το παρόν να του δίνει σημασία.. Λοιπόν εχω επικοινωνια μαζι της μονο με το fb..αλλα πιθανοτατα θα την δω σε ενα θεατρο αυριο….Δεν ξερω αν την δω να της μιλήσω…φιλικα και να προσπαθησω να κερδισω τις φιλες της…αν τις φερει δηλαδη. Ειναι μοναχικη απο τη μια και απο την αλλη δυναμικη…Τι στο διαολο να κανω?Αν την καλεσω για καφε σιγουρα θα αρνηθει….. Πιστευω οτι θα συνεχισει να διωχνει τους αντρες απο κοντα της….δεν ξερω….εφτασε στο σημειο να μου πει αν…θελω να μου γνωρισει καποιες φιλες της!!! Τι να κανω?Ουτε μονη της την αφηνω ουτε με αλλον.
    Φοβαμαι ομως οτι οταν της πω με ειλικρινεια τι νιωθω για αυτην[οπως εκανα με όλες] ισως της αρεσει που καποιος την αγαπα αλλα πιθανοτατα να με απορριψει γιατι…ειμαι αγνωστος η…η προβληματικη της φυσης την αναγκασει να το κανει…Θελω να μιλησω στα συναισθηματα της……………Ταυρινα ειναι γαμώτο……Ταυρίνα….

    Μου αρέσει!

    1. Και πως πιστεύεις (ή τι σε κάνει να πιστεύεις) ότι ο μεγαλύτερος σου προσπαθεί να την πλησιάσει με το συναίσθημα;

      Επίσης λες ότι θες να μιλήσεις στα συναισθήματα της, τι ακριβώς εννοείς; Να την κάνεις να σε ερωτευτεί για παράδειγμα;

      Μου αρέσει!

  26. SOS Shark, τί πρέπει να κάνω αν έχω αρχίσει να γίνομαι »παιχνιδάκι» μιας κοπέλας από κοινή παρέα που γουστάρω? Μ’έχει στο άναψε σβήσε, ύστερα από έμμεσο και διακριτικό πέσιμο που της έκανα μου είπε πως της αρέσω και ενδιαφερόταν να μάθει αν τη σκέφτομαι όταν έχω καιρό να τη δω… της απάντησα θετικά με σεξουαλικά υπονοούμενα, χαμογέλασε και μετά από λίγο μου είπε να μην της πω τπτ άλλο γιατί μόνο προστυχόλογα λέω… και συνέχισε να χορεύει άκρως ερωτικά μπροστά μου, σε κάποια φάση της είπα πως μ’έχει φτιάξει και κόλλησε πάνω μου.
    Σύμφωνα με τα παραπάνω λέω εδώ είμαστε, τη χουφτώνω λίγο διακριτικά και μου λέει »τ απλώνεις το χεράκι βλέπω»… της απαντάω εντελώς παιδιάστικα και αντιpua »σορρυ μου βγήκε ασυναίσθητα» και αποτραβιέμαι, για να πάρω την απάντηση »Δε μ’ενοχλεί,μια διαπίστωση έκανα, όχι παρατήρηση»…
    Παρ όλ’αυτά για να την τσεκάρω, της λέω πως νύσταξα και θα φύγω κι εκείνη μου είπε να κάτσω να μη φύγω… -οκ λέω εδώ είμαστε. μου προτείνει να πάμε μια βόλτα με τ’αμάξι για να δούμε τί λένε τ’άλλα μαγαζιά… από μέσα μου σκεφτόμουνα τις στάσεις που θα την πάρω στα πίσω καθίσματα!!! Έλα όμως που μου έβαλε πάγο… στο αμάξι ήταν ψυχρή δεν ανταποκρινοταν σε κανένα έμμεσο κάλεσμα κι όταν έκανα κίνηση να τη φιλήσω, απομακρύνθηκε…
    Επιστρέφουμε στο μαγαζί και κατεβάζω μονορούφι το Τζόνι που τη μοναξιά σκοτώνει. Το δύτερο ημίχρονο στο μαγαζί ήταν σαν το πρώτο (booty calling και ελαφρώς πρόστυχα κομπλιμέντα για το σώμα της) με τη διαφορά ότι μου έβγαλε τα εσώψυχά της για τον πρώην της… προσπάθησα να της αλλάξω κουβέντα αλλά ήταν κολλημένη… Καλά παπάρια λέω, φεύγοντας μου είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου να βγούμε οι 2 μας κάποια στιγμή, οκ της λέω και την έκανα… το θέμα είναι πως δεν έχω τον αριθμό της και δεν το ζήτησα γιατί με είχε και έτσι και γιουβέτσι και θέλω και δεν θέλω και είναι και κολλημένη με τον πρώην… Με τη συγκεκριμένη είχαμε ξαναπαιχτεί πριν λίγο καιρό αλλά κάπου έχασα τα ίχνη της.
    Τί να κάνω ρε Shark? Να της την πέσω χύμα κι ότι γίνει… απ τη μία σκέφτομαι πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου… αλλά απ την άλλη λέω γιατί να μου πει πως της αρέσω και ΄μου κωλοτριβότανε όλο το βράδι και μου είπε να κανονίσουμε να πάμε σ’ενα συγκεκριμένο μαγαζί που αρέσει και στους 2 μας αλλά απ την άλλη όταν έκανα κίνηση για φιλί γιατί αποτραβήχτηκε? Τί διάλο για φιλενάδα με θέλει? 🙂

    Μου αρέσει!

    1. Φίλε μου η γκόμενα πιθανών να γούσταρε και σε δοκίμασε. Απέτυχες και πλέων δεν σε βλέπει το ίδιο (η συμπεριφορά στο αμάξι είναι το σημάδι). Εφόσον το άρχισες με σεξουαλικά υπονοούμενα, έτσι έπρεπε να το κρατήσεις μέχρι τέλους και να μην «μασήσεις» σε όποια της παρατήρηση (δες παράδειγμα μου στο τέλος).

      Μερικές απορίες:

      της απάντησα θετικά με σεξουαλικά υπονοούμενα, χαμογέλασε και μετά από λίγο μου είπε να μην της πω τπτ άλλο γιατί μόνο προστυχόλογα λέω… και συνέχισε να χορεύει άκρως ερωτικά μπροστά μου, σε κάποια φάση της είπα πως μ’έχει φτιάξει και κόλλησε πάνω μου.

      Τι έκανες μετά από το σημείο που σου είπε να μην πεις τπτ άλλο; Έχει σημασία.

      Σύμφωνα με τα παραπάνω λέω εδώ είμαστε, τη χουφτώνω λίγο διακριτικά και μου λέει ”τ απλώνεις το χεράκι βλέπω”… της απαντάω εντελώς παιδιάστικα και αντιpua ”σορρυ μου βγήκε ασυναίσθητα” και αποτραβιέμαι, για να πάρω την απάντηση ”Δε μ’ενοχλεί,μια διαπίστωση έκανα, όχι παρατήρηση”

      Ήταν λάθος που δικαιολογήθηκες. Μετά την συγκεκριμένη συζήτηση τι έκανε/έκανες;

      Πιθανόν να έχεις ακόμη μια ευκαιρία, που σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις restart και να αρχίσεις από την αρχή πάλι την συναναστροφή σας. Δηλαδή ΜΗΝ πας για φιλί πχ αλλά ξεκίνα ξανά το «παιχνίδι» από την αρχή.

      Είχα γνωρίσει μια τύπισσα μέσο κύκλου και κάποια στιγμή της το είχα γυρίσει στο πιο πρόστυχο. Συνεχώς μου την έλεγε «μην μιλάς έτσι» και «μην λες τέτοια μπροστά σε κόσμο» ακόμη και «νευριασμένη» του στυλ «πωπω, έτσι μιλάτε κ μεταξύ σας, δεν μπορώ άλλο» κλπ.
      Εγώ την κοιτούσα χαμογελώντας σε κάθε τέτοια της «παρατήρηση» και της έλεγα «θα λέω ότι θέλω, μπορείς να κλείσεις τα αυτιά σου αν δεν θες να τα ακούς«.

      Μια μέρα ήμασταν στην παραλία και της έλεγα για το σώμα της. Κάποια στιγμή μου λέει «έχω χάσει μερικά κιλά«. Ναι, της απαντώ, «το βλέπω στον κώλο σου«.
      Γελάει και μου λέει «ναι, έχω χάσει και λίγο κώλο«. Τότε όπως ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα της σηκώνω το μαγιό και της λέω «ναι, όντως έχεις χάσει«.
      Γυρνάει με ένα ύφος «τώρα θα σε σκίσω» και μου λέει «καλά τι έκανες εκεί, σήκωσες το μαγιό μου;«. Και της απαντώ «ναι, ήθελα να δω αν όντως έχασες κώλο«.
      Εκεί γέλασε και τελικά «έσπασε».

      Μου αρέσει!

  27. O αντρας αυτος της εκανε εξομολογηση και τον απερριψε.Ειναι και μεγαλυτερος και απο την αλλη φοβαται οτι δεν μπορει να αγαπηθει.Εφαγε πολλες χυλοπιτες οπως εχω πει.Τωρα αυτος συνεχιζει οτι εκανε και πριν.Κολακεια και κολακεια.Εχουν καποια κοινα ενδιαφεροντα οπως π.χ τραγουδια της κλαψας…και πιανεται απο αυτα.Παραδειγμα την καλει για να θαυμασει τα καινουριο ραδιοφωνο του αυτοκινητου του που παιζει πολυ δυνατα τα αγαπημενα τους τραγουδια..

    Ναι να με ερωτευτει θελω.Πιστευω οτι ξεπερασε την απορριψη που ειχε αλλα με εξοργιζει που λεει δημοσια οτι εχει καταδικαστει να μεινει γεροντοκορη.Δυστυχως η μονη επικοινωνια που εχω μαζι της ειναι μεσω διαδικτυου γιατι οταν την ειδα απο κοντα ..ετυχε την μια φορα να μου κανει προβλημα η παρεα μου…ελα βρε να φυγουμε….. και την δευτερη φορα με αναγνωρισε αυτη αλλα ουτε με πλησιασε και ουτε εγω το επραξα.Δισταζω οπως καταλαβαινεις…γιατι καποιες φορες ειναι προβληματικη και την αλλη χρυσάφι.
    Εχει προσεξει οτι εχω καποια κοινα ενδιαφεροντα με αυτη και επισης μου ριχνει σποντες[προσεξα οτι παεις οπου παω εγω!Ετσι ξαφνικα………………απαγορευεται να με αντιγραφουν οι αντρες!]
    Ειναι ο τυπος που θελει να την προσεγγισει αντρας γιατι δινει βαση στο συναισθημα και την ευγενεια..Κρινει τον ανθρωπο ευκολα με βαση τις πραξεις και τον τροπο σκεψης του..Αυτο με φοβιζει ….
    Σκεφτομαι αν πρεπει να την προσκαλεσω για ενα καφε και να τονισω οτι ειναι σε φιλικο επιπεδο?Δεν ειναι ηλιθια κατι ψυλλιαστηκε..οποτε δεν θελω να με απορριψει πριν καν με γνωρισει…
    Ομολογω οτι ειναι παραξενη η φαση γιατι την εχει δει πριν χρονια εξω σε μπαρακια κλπ αλλα δεν την προσεγγισα γιατι μου φανηκε ανωριμη παρθενα…που διωχνει τους αντρες..με την συμπεριφορα της.

    Μου αρέσει!

    1. O αντρας αυτος της εκανε εξομολογηση και τον απερριψε.Ειναι και μεγαλυτερος και απο την αλλη φοβαται οτι δεν μπορει να αγαπηθει.Εφαγε πολλες χυλοπιτες οπως εχω πει.Τωρα αυτος συνεχιζει οτι εκανε και πριν.Κολακεια και κολακεια.Εχουν καποια κοινα ενδιαφεροντα οπως π.χ τραγουδια της κλαψας…και πιανεται απο αυτα.Παραδειγμα την καλει για να θαυμασει τα καινουριο ραδιοφωνο του αυτοκινητου του που παιζει πολυ δυνατα τα αγαπημενα τους τραγουδια..

      Ο άντρας αυτός το παιχνίδι το έχει χαμένο. Με το που είπες ραδιόφωνο κλπ το έπιασα το νόημα, δεν θα πάει πολύ μακριά η βαλίτσα μαζί της.

      [προσεξα οτι παεις οπου παω εγω!Ετσι ξαφνικα………………απαγορευεται να με αντιγραφουν οι αντρες!]

      Εδώ ήθελε λίγο το πειραγματάκι της 🙂

      Ναι να με ερωτευτει θελω.Πιστευω οτι ξεπερασε την απορριψη που ειχε αλλα με εξοργιζει που λεει δημοσια οτι εχει καταδικαστει να μεινει γεροντοκορη.Δυστυχως η μονη επικοινωνια που εχω μαζι της ειναι μεσω διαδικτυου γιατι οταν την ειδα απο κοντα ..ετυχε την μια φορα να μου κανει προβλημα η παρεα μου…ελα βρε να φυγουμε….. και την δευτερη φορα με αναγνωρισε αυτη αλλα ουτε με πλησιασε και ουτε εγω το επραξα.Δισταζω οπως καταλαβαινεις…γιατι καποιες φορες ειναι προβληματικη και την αλλη χρυσάφι.
      Ειναι ο τυπος που θελει να την προσεγγισει αντρας γιατι δινει βαση στο συναισθημα και την ευγενεια..Κρινει τον ανθρωπο ευκολα με βαση τις πραξεις και τον τροπο σκεψης του..Αυτο με φοβιζει …. Σκεφτομαι αν πρεπει να την προσκαλεσω για ενα καφε και να τονισω οτι ειναι σε φιλικο επιπεδο?Δεν ειναι ηλιθια κατι ψυλλιαστηκε..οποτε δεν θελω να με απορριψει πριν καν με γνωρισει… Ομολογω οτι ειναι παραξενη η φαση γιατι την εχει δει πριν χρονια εξω σε μπαρακια κλπ αλλα δεν την προσεγγισα γιατι μου φανηκε ανωριμη παρθενα…που διωχνει τους αντρες..με την συμπεριφορα της.

      Αυτό με το «γεροντοκόρη» που λέει θα με φόβιζε εμένα, γιατί ίσως να το λέει από λύπηση, ίσως από απελπισία.
      Απ’ότι κατάλαβα δεν σε βλέπει προς το ερωτικό, ε;
      Κοίτα, εφόσον η διαίσθηση σου, σου λέει ότι είναι έτσι ο τύπος της, έτσι παίξε μαζί της.
      Αφού την θέλεις, θα πρέπει να την κάνεις αρχικά να σε εμπιστευτεί και μετά να σου ανοιχτεί. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μιλήσεις μαζί της κάπου που θα νιώθει άνετα, πχ είτε στην παρέα της, είτε στον καφέ, αλλά επειδή πιστεύεις ότι για καφέ δεν το κόβεις, τότε σε κάποια στιγμή που θα είστε σε μια κοινή παρέα. Πρόσεξε το θέμα συναίσθημα είναι δυνατό κομμάτι για τις γυναίκες, αν δεν σε βλέπει σαν αγαπητικό της (που σημαίνει ότι θα το δεις από το σώμα της), μην το συνεχίσεις καλύτερα γιατί θα γίνεται πολύ κολλητοί και δεν θα μπορείς να το αλλάξεις.

      Ξεκίνα με κάτι χαλαρό την συζήτηση μαζί της, ώστε να πάρει «μπροστά» και να αρχίσει και η ίδια να σου μιλάει (το λέω αυτό επειδή δεν σε χαιρέτησε όπως λες, αν και μπορεί να το έκανε από ντροπή, αλλά το παίρνουμε σαν αρνητικό όπως και να έχει). Εκεί θα πρέπει να το γυρίσεις και εσύ στο συναίσθημα, όχι όπως ο άλλος που αναφέρεις, καμία σχέση.
      Κάνε την να σου πει αγαπημένα της μέρη, χόμπι, τραγούδια, ταινίες κλπ. Όταν σου πει κάτι (και μόνο ΤΟΤΕ), πες της ένα παράδειγμα αντίστοιχο δικό σου, περιέγραψε το τι ένιωσες και μετά ρώτησε την τι ένιωσε και η ίδια για το αντίστοιχο δικό της.

      Μου αρέσει!

  28. Παντοτε προσελκυα τις γυναικες με την σοβαροτητατα μου.Μιλα λιγο αλλα πες κατι εξυπνο.που δειχνει ωριμοτητα..Τωρα που θελω εγω να προσελκυσω γυναικες φοβαμαι την αποτυχια .

    Μου αρέσει!

  29. Δάσκαλε με άγχωσες… η αλήθεια έιναι πως αισθάνομαι ότι τα πήγα εντελώς χάλια μαζί της (βάλε ότι είχα και αρκετό καιρό να την πέσω σε τσικάκι) Σκεφτόμουνα τί θα έκανε ο Shark αν ήταν στη θέση μου? Σκεφτόμουνα να φτιάχνω τη στάση του σώματός μου και ξαφνικά τρώω φλασιά από γυναικείο site (μαλακία μου) που προέτρεπε τους άντρες να πουν στην γκόμενα πως είναι η καλύτερη μέσα στο μαγαζί και νομίζω πως το παραέκανα… σε κάποια φάση μου είπε πως υπερβάλω κι όταν ήθελε να μου δείξει μια γκόμενα που με κόζαρε συνεχώς της είπα δεν με νοιάζει και πως γι απόψε για μένα η μόνη γυναίκα στο μαγαζί είσαι εσύ. Χαμογέλασε, ήπιε 2 αμήχανες γουλιές από το ποτό της και συνέχισε να σπάει προκλητικά κορμάκι της.

    1) Όταν μου είπε να σταματήσω, της είπα » συγνώμη αλλά κάνεις το αίμα μου ν’ανεβαίνει στο κάτω μου κεφάλι και παραφέρομαι». Εκείνη γέλασε σε στυλ »τι μαλάκας είναι αυτός» (αν και νομίζω πως της άρεσε) και συνέχισε το χορό της, οπότε κι εγώ σταμάτησα τις σεξυ καφρίλες.

    2) Μετά τη συγκεκριμένη συζήτηση ξαναέβαλα το χέρι μου χαμηλά στη μεσούλα της και συνεχίσαμε περί ανέμων και υδάτων… (η σωστή αντίδρασή μου ποιά θα ήταν? να της πω πως έτσι γουστάρω?)

    Πώς να κάνω restart? Δώσε λίγο τις κατευθυντήριες γραμμές… τί να κάνω? Να επιδιώξω να βρω το κινητό της και να της πω να βγούμε η 2 μας (επειδή μου πέταξε και το υπονοούμενο για να βγούμε κάποια στιγμή οι 2 μας) ή ν’αφήσω να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί με την παρέα?

    ΥΓ βλέπω δεν αναφερεις καν τον πρώην της… κι έχει τρελό κόλλημα το γκομενάκι μ’αυτόν… πρέπει να της συνταράξω το »είναι» της για να την ξεκολλήσω… (αν κι εμένα μ ενδιαφέρει πιο πολύ να βάλω και όχι να μπω σε σχέση μαζί της, αλλά και για να την κάνω να »πάει» μαζί μου πρέπει να της δώσω έναν καλό λόγο για να το κάνει)

    Μου αρέσει!

    1. Καταρχάς τα γυναικεία sites λένε ότι θέλουν να διαβάζουν οι γυναίκες και να λένε «να έτσι τον θέλω και εγώ«, όχι όμως το τι γουστάρουν κατά βάθος.
      Ωραία τα κοπλιμέντα που τις είπες, αλλά κάπου πρέπει να ξέφυγες και να πέρασες την γραμμή που λέει «γλείφτης» και ίσως από ένα σημείο και μετά ότι έλεγες να τα άκουγε «βερεσέ».
      Τι θέλω να πω; Ένα κοπλιμέντο, ειδικά σε γυναίκα που προσπαθεί να ανεβάσει η ίδια την αξία της προς τα εσένα, είναι ΟΚ. 2ο; Καλό. Από εκεί και πέρα το χάος.

      Αυτό το «τα παραλές» το έχω ακούσει και εγώ στο παρελθόν.
      Πάμε τώρα παρακάτω. Αρχικά ο «πρώην» των γυναικών είναι παραμύθι. ΔΕΝ ισχύει (κατά την άποψη μου) και είναι η ασπίδα τους κ γι’αυτό δεν σου το ανέφερα. Αν σκεφτότανε τον πρώην της θα έκανε ήδη κινήσεις για να τα ξανά βρούνε. Μαλακίες είναι αυτά και μην πέφτεις όταν σου το λένε.

      Όταν μου είπε να σταματήσω, της είπα ” συγνώμη αλλά κάνεις το αίμα μου ν’ανεβαίνει στο κάτω μου κεφάλι και παραφέρομαι”. Εκείνη γέλασε σε στυλ ”τι μαλάκας είναι αυτός” (αν και νομίζω πως της άρεσε) και συνέχισε το χορό της, οπότε κι εγώ σταμάτησα τις σεξυ καφρίλες.

      Το γέλιο πιθανών να ήταν «καλά από πότε έχει να μαμήσει αυτός;«, αλλά μπορεί και να ήταν «κοίτα θράσος το παλικάρι«.
      Για να κάνεις σέξι καφρίλες θα πρέπει η γκόμενα να σε γουστάρει. Αν σε γουστάρει, σε τεστάρει και αν τα πας καλά, τότε τα δέχεται αυτά τα σέξι σχόλια. Αν δεν γουστάρει έναν άντρα μια γυναίκα, τότε στα αυτιά της το σέξι κοπλιμέντο αυτό, δεν διαφέρει από ένα πρόστυχο κοπλιμέντο ενός Αλβανού στα φανάρια (αν με πιάνεις τι θέλω να πω). Γι’αυτό και δεν συνιστώ την χρήση Mode One με το «καλημέρα».

      Ένα σέξι σχόλιο για να πετύχει, θα πρέπει να συνοδεύεται από «καλή ματιά» και από «σφικτή γλώσσα του σώματος». Δεν μπορείς να λες ένα σχόλιο και να ΜΗΝ βγάζεις το στυλ του μαμιά ή να την κάνεις να καταλάβει (με το στυλ σου) ότι αν ήσασταν μόνοι θα τις έκανες πολλά. Αν λες ακόμη και το πιο σκληρό «θέλω να σε μαμήσω» και η γλώσσα σου «φωνάζει» από μακριά ότι κρατάς άμυνα και το λες απλά για να το πεις, τότε είναι σαν να πας να πουλήσεις τσιγάρα σε περιπτερά ένα πράγμα.

      Το ότι η γκόμενα ήρθε μαζί σου στο αμάξι σημαίνει πολλά, αν ξενέρωνε μαζί σου δεν θα ερχόταν καν. Και φυσικά πιθανών να ήθελε να σε δοκιμάσει εκεί. Όταν μια γκόμενα δει έναν άντρα να φέρεται έτσι, θέλει να τον δοκιμάσει (αν γουστάρει). Όταν μπει στην μέση το θέμα «σεξ» (από τα σεξουαλικά υπονοούμενα κλπ), τότε αν συνεχίζει να μιλά μαζί σου, γουστάρει και θέλει να το συνεχίσεις, είναι απλό. Το πως το χειρίζεσαι, είναι άλλο θέμα.

      2) Μετά τη συγκεκριμένη συζήτηση ξαναέβαλα το χέρι μου χαμηλά στη μεσούλα της και συνεχίσαμε περί ανέμων και υδάτων… (η σωστή αντίδρασή μου ποιά θα ήταν? να της πω πως έτσι γουστάρω?)

      Έπρεπε να την αφήσεις εκεί και να μην ξαναβάλεις το χέρι σου στην μεσούλα της και να κάνεις κάτι που δεν θα το περίμενε, πχ να πας για ένα νερό στο μπαρ, να περάσεις από την γκόμενα που σε κόζαρε και να της πεις ένα γεια κλπ. Ήδη η πίεση ήταν αρκετή και έπρεπε να χαλαρώσεις τα πράγματα, με το να την ακουμπάς και να μιλάς περί ανέμων και υδάτων, το χάλασες κάπως.

      σε κάποια φάση μου είπε πως υπερβάλω κι όταν ήθελε να μου δείξει μια γκόμενα που με κόζαρε συνεχώς της είπα δεν με νοιάζει και πως γι απόψε για μένα η μόνη γυναίκα στο μαγαζί είσαι εσύ. Χαμογέλασε, ήπιε 2 αμήχανες γουλιές από το ποτό της και συνέχισε να σπάει προκλητικά κορμάκι της.

      Μπορούσες να την πειράξεις λίγο, πχ να πεις κάτι «τώρα που μου το λες, δεν έχεις και άδικο. Θα με βοηθήσεις να την γνωρίσω;» χαμογελώντας.

      Πώς να κάνω restart? Δώσε λίγο τις κατευθυντήριες γραμμές… τί να κάνω? Να επιδιώξω να βρω το κινητό της και να της πω να βγούμε η 2 μας (επειδή μου πέταξε και το υπονοούμενο για να βγούμε κάποια στιγμή οι 2 μας) ή ν’αφήσω να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί με την παρέα?

      Πίστεψε με, με το που μάθει τον αριθμό σου δεν θα σου απαντά μετά. Τι να κάνεις δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω το επίπεδο/στυλ σου, θα σου πω όμως τι θα έκανα εγώ.
      Θα την έβρισκα στην παρέα και θα προσπαθούσα να «πάρω πίσω» ότι της είχα «χαρίσει» στο μπαρ. Δηλαδή, με το που πήγαινα στην παρέα, θα της έλεγα ένα γεια (για να μην φανεί ότι τα πήρα) και θα μιλούσα στην παρέα μετά. Όταν προσπαθούσε να μου μιλήσει (γιατί αν δει ότι κάτι συμβαίνει, θα προσπαθήσει να μάθει), γράψε την με τρόπο, πχ «θα σου πω σε λίγο» κλπ. Θα την έκανα να προσπαθήσει πλέων να μου τραβήξει την προσοχή και μόνο όταν έβλεπα θετικά σημάδια θα άρχιζα να της μιλάω και να κανονίσω για τον καφέ.
      Ξέρει ότι την γουστάρεις, της το έχεις πει. Ξέρει ότι σε ταυλώνει, της το έχεις πει. Αυτό που την χάλασε ήταν το ότι κάπου το έχασες και είτε το έχασες με τα κοπλιμέντα, είτε με τα τεστ της. Τώρα δουλειά σου είναι να φτιάξεις αυτά που την ξενέρωσαν.

      Μου αρέσει!

  30. Ok αναμένω μια κοινή μας έξοδο και θα το παίξω λιγάκι αδιάφορος… θα μου κωλοτριφτεί μια-δυο θα ενδώσω, θα τσεκάρω συμπεριφορά κι αν τη βρω θετική θα την φουλάρω στα σεξουαλικά υπονοούμενα μέχρι τέλους κι ότι γίνει… Πολύ πιθανό να βγει fail η φάση γιατί δε μπορώ να βρω τί την ξενέρωσε.
    Πάντως ότι είναι κολλημένη με τον πρώην το εξακρίβωσα κι απο μια κοινή μας φίλη…
    Ευχαριστώ για τη βοήθεια Shark, ελπιζω να υπάρξει θετική εξέλιξη και να μην μπει κι αυτή η υπόθεση στο μαύρο αρχείο!!!

    Μου αρέσει!

  31. Just for the record, δάσκαλε έλαβα σήμερα μια πληροφόρηση και με βοήθησε να καταλάβω εν μέρει πού άρχισε να στραβώνει η δουλειά… Έμαθα από την κοινή μας φίλη πως εκείνο το βράδυ έσκασε μύτη στο ίδιο μαγαζί ο πρώην που γουστάρει, τον οποίο εγώ δε γνώριζα …και γι αυτό από ένα σημείο και μετά δεν ήταν τόσο δεκτική στα πειράγματά μου… Δηλαδή πριν έρθει ο πρώην ήταν πιο ευδιάθετη και κολλούσε βεντούζα πάνω μου ενώ μετά ήταν ερωτική μεν αλλά πιο απόμακρη…
    Οπότε ίσως κάποιες φορές να μη έχουμε εμείς την ευθύνη που το πέσιμο δεν πήγε όπως το περιμέναμε αλλά να υπάρχουν παράγοντες που δεν γνωρίζουμε… οπότε καλό είναι να μη ρίχνουμε αβίαστα το φταίξιμο στον εαυτό μας.
    Επίσης ένα καλό και άψογο πέσιμο μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρει αποτέλεσμα σε περίπτωση που η γκόμενα δεν είναι σε φάση για γνωριμία… Για παράδειγμα (αντίθετο) μου έχει τύχει να ρίξω γκόμενα με εντελώς άκυρο πέσιμο, μέσα στην τουαλέτα με opening »μα καλά δεν έχει σήμα εδώ μέσα?» Η κοπέλα με κοιτούσε απορημένη και αφού της άπλωσα το χέρι της συστήθηκα και της είπα πως χορεύει πολύ ωραία… άντε γεια δηλαδή, πάλι καλά που γούσταρε κι απ’ότι μου είπε αργότερα και τί βρωμάει εδώ μέσα να της έλεγα πάλι θα γούσταρε να γνωριστούμε αφού της άρεσα…
    Όπως και να έχει πάντως ένα σωστό πέσιμο από τη αρχή μέχρι το τέλος του θα κάνει πρώτα εμένα να νιώσω καλά γιατί θα έχω πετύχει το σκοπό μου, κι αν έρθει και γκολάκι ακόμη καλύτερα… οπότε αν έχω έστω και μισή ευκαιρία με την κολλημένη θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ κι αν πάλι δεν πετύχει δε πειράζει εμπειρία θα μαζέψω βάζοντας στην άκρη τους φίλους που μου λένε να μην το επιχειρήσω κι ας μου πετάει υπονοούμενα το μωρό γιατί θα φάω χηλόπιτα…
    Ε ΚΑΙ ρε παπάρες τί έγινε μια χηλόπιτα είναι, ούτε η πρώτη θα είναι ούτε και η τελευταία…

    Μου αρέσει!

    1. Δεν έχεις άδικο. Αν διαβάσεις εδώ, έχω αναφερθεί σε αυτό που λες. Μπορεί κάποια να ψάχνεται και εσύ να πεις ένα απλό «γεια» κ να την κερδίσεις, μπορεί κ να μην ψάχνεται όμως και να της κάνεις ότι τεχνική βρεις κ πάλι να μην καταφέρεις το παραμικρό.
      Αυτές που δεν ψάχνονται, υπάρχει κ η πιθανότητα να τις κερδίσεις, αλλά θέλει να έχεις χρόνο μαζί της (πχ σε σχολή, εργασία κλπ).

      Στο τελευταίο που λες, +1.

      Μου αρέσει!

  32. Πιστευω κατι ψυλλιαστηκε.Εκει που λετε οτι ηθελε πειραγμα..Ειπα<> Εκει μου απαντησε<>
    Προσφατα αυτος της εριχνε σποντες<> και του είπε<> Μετά αρχισε παλι να της λεει οτι δεν αντεχει χωρις να βλεπει τα ματια της. Απαντησε<>
    Αυτο μου το εκανε και μενα παλιοτερα.Ξεχνα γρηγορα το τι λέει φίλε μου και μετα αρνειται οτι το ειπε! Πολλες φορες κανει αυτα που κατηγορει!Παραδειγμα μπορει να πει ότι ο Shark ειναι εγωιστης και μετά να κανει κατι που δειχνει ακρατο εγωισμο.!Οταν της τα πεις γινεται……………….χαμος!!!!!!!!

    Ακριβως στο συναισθημα χρειαζεται προσοχη η γυναικα..Δεν μας αρεσει που αντιδρουν παραλογα αλλα δυστυχως πρεπει να υποχωρουμε καπου και να πηγαινεις με τα νερα της..Μεχρι σε ενα σημειο ομως.
    Τους αρεσει να κανεις κατι που κανουν αυτες και να τους δημιουργεις θετικα συναισθηματα..

    Μου αρέσει!

  33. Eιπα δεν είσαι σε θέση να απαγορεύεις στους άντρες.Αντρας σε δημιουργησε.Αντρα θα παρεις και σου ευχομαι ολο αντρες να κανεις. Απαντησε λεγοντας ευχαριστω αλλα η μοιρα μου ειναι ηδη προγεδιαγραμμενη. Στο αλλο ειπε ε να μην τα βλεπεις τα ματια μου.Ελεος!

    Μου αρέσει!

  34. Γεια σε ολους! 🙂
    Διαβαζω καιρο αυτα τα εκπληκτικα αρθρα του Shark και θελω πολυ να αρχισω να εφαρμοζω πραγματα. Οσο αφορα το πικ απ ειμαι ασχετος, οτι εμαθα το εμαθα απο εδω. Γενικα εχω πολυ ορεξη να αρχισω παιχνιδι.. Mενω Θεσσαλονικη so αν υπαρχει καποιος που ψηνεται ας γραψει εδω και θα επικοινωνησουμε καπως :).. Γενικα εχω μικρη εμπειρια με γυναικες (που ειναι του κυκλου μου κυριως) αλλα εχω πολυ ορεξη να εφαρμοσω πραγματα και να μαθω καινουργια οποτε θα μπορουσα να βοηθησω καποιον και ως wingman!!
    Αυτα προς το παρον .. τα λεμε 😀

    Μου αρέσει!

  35. Shark καπου γραφεις ότι οταν μας ρωτουν αν ζηταμε ραντεβου λεμε ναι σου ζητω.Μετα να λεμε επειδη μου αρεσεις.Αυτο ομως δεν ειναι καταστροφη? Ενταξει ισως πουμε οτι ειναι φιλικο η αναγνωριστικο και παλι αν της πουμε την αληθεια θα πει μα δεν σε ξερω.

    Μου αρέσει!

    1. Μα ακριβώς επειδή δεν μας ξέρει και δεν την ξέρουμε ζητάμε ραντεβού για να γνωριστούμε. Αν για να βγει κάποια άγνωστη μαζί μου ραντεβού πρέπει πρώτα να με μάθει, αυτό είναι αντιφατικό, πως θα με μάθει αν δεν βγούμε πρώτα? Και αφού δεν την βλέπεις φιλικά γιατί να της πεις ότι είναι φιλικό? γιατί να του βάλεις ταμπελίτσα φιλικό/αναγνωριστικό/ερωτικό ? Είναι απλά ενα ραντεβού, προφανώς επειδή σου αρέσει. Το πολύ πολύ να μην γουστάρει, δεν χάλασε και ο κόσμος. Απόψη μου πάντως το καλύτερο είναι να είσαι ξεκάθαρος.

      Μου αρέσει!

    2. Γιατί να’ναι καταστροφικό; Μην το βλέπεις έτσι. Λίγοι άντρες έχουν το θάρρος να το πουν έτσι, να σε ενημερώσω. Και να μην σε θέλει, καταβάθος θα ενθουσιαστεί με το θάρρος σου.
      Γιατί θέλω να βγω μαζί σου; Για ποιον άλλο λόγο; Φαντάσου τώρα να έρθει μια γυναίκα ξαφνικά και να σου ζητήσει να βγείτε για καφέ. Τι θα περάσει πρώτα από το μυαλό σου; Ότι ψάχνεται να πηδηχτεί, ε; Εσύ τι λες να περνάει από το μυαλό μιας γυναίκας αν της ζητήσεις να βγείτε; Εκτός να πεις άλλο λόγο πρώτα, πχ «θέλω βοήθεια σε κάτι», «θέλω να μιλήσουμε για κάποια φίλη σου» κλπ. Αν δεν το πεις και πεις έτσι σκέτο «πάμε για έναν καφέ;», αν δεν έχετε κάποια οικειότητα μεταξύ σας, τότε θα θέλει να μάθει τον λόγο που θες να βγεις μαζί της. Πες της τουλάχιστον ότι θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω γι’αυτήν.

      Το «δεν σε ξέρω» είναι αυτό που πρέπει να κάνεις αρχικά, δηλαδή να την μάθεις. Αν μου περιγράψεις κάποια συναναστροφή σου, πως ξεκίνησε και πως έφτασες στο να την ζητήσεις να πάτε για καφέ, ίσως καταλάβω τι εννοείς.

      Μου αρέσει!

  36. Θελω να γνωρισω καποια η οποια τωρα με αγνοει.Δυστυχως δεν την ξερω παρα μονο φατσα-φατσα και την εχω στο fb.Μου εχει ανοιχτει πολυ αλλα λεει πολλες βλακειες..παρανοικα πραγματα καποτε και τσακωνομαστε..Σημερα κλειδωσε το twitter της…δεν ξερω γιατι…απο το fb δεν με διεγραψε..και μου εριχνε και σποντες επειδη συχναζω σε μερη που παει αυτη.Εχω απωθημενα μαζι της…μου αρεσει η παιδικοτητα της και οι γνωσεις της και με εξιταρει το επαναστατικο της πνευμα και θελω να την δω απο κοντα.
    Πραγματι ειναι κοπελα που θελει ειλικρινεια απο τον αντρα αλλα εδω ρε παιδια προκειται για αγνωστη για μενα και απο χαμηλη αυτοπεποιθηση που εχω νομιζω οτι θα με απορριψει λογω των…τσακωμων μας..
    Δεν ηξερα οτι η λογικη ειναι ασημαντη για την γυναικα και οτι μετρα μονο το συναισθημα και παντα τις διωχνω μακρια μου.
    Δεν ξερω πως να της το ζητησω αν και δεν θελω να φανει οτι την παρακαλω.Δεν θελω να πιστεψει οτι την ερωτευτηκε ενας αγνωστος η εστω οτι με ενδιαφερει.Θελω να πιστεψει οτι θελω να την γνωρισω και να της το πω με τροπο που να αγγιξει το συναισθηματικο της κοσμο.
    Λετε να περιμενω λιγο καιρο για να επιστρεψει στην ρουτινα της και μετα να κανω κινηση.
    Δεν θελω να την παρατησω πριν καν δοκιμασω να την γνωρισω.

    Γενικα οποτε θελω να γνωρισω καποια ειτε απο fb ειτε απο καπου αλλου τα κανω σκατα λογω χαμηλης αυτοπεποιθησης.Ενω κτιζω ενα θαυμασμο λογω των γνωσεων μου ας πουμε και της απλοτητας του χαρακτηρα μου μετα δειχνω δειλια και το σκοτωνω

    Μου αρέσει!

    1. Για ποιον λόγο τσακωνόσαστε;

      Δεν θελω να πιστεψει οτι την ερωτευτηκε ενας αγνωστος η εστω οτι με ενδιαφερει.Θελω να πιστεψει οτι θελω να την γνωρισω και να της το πω με τροπο που να αγγιξει το συναισθηματικο της κοσμο.

      Να ξέρεις ότι ξενερώνουν αν τις ερωτευτείς με την μία, ωστόσο γουστάρουν αν τις ερωτευτείς στην πορεία που τις γνωρίζεις. Γι’αυτό θα τις δεις αν αρχίσουν και σε γουστάρουν να προσπαθούν να ανεβούν στα μάτια σου και να βρίσκουν ίδιες ασχολίες με εσένα (του στυλ «α, ναι; Και εμένα» κλπ).

      Από που την γνωρίζεις; Μόνο από το FB?

      Μου αρέσει!

  37. Γεια σας παιδιά,θελω τα φώτα σας γιατί πρώτη φορά τρώω τετοιο σκάλωμα που να μην ξερω πως να κάνω τη γνωριμία με μια κοπέλα που συναντηθήκαμε στο γυμναστηριο.
    Με κάρφωνε συνεχεία και ανταλλάζαμε βλέμματα αλλά για μ@λ@κια μου δεν πηγα να της πω ενα.τουλάχιστον.. αλλά την βρηκα και την εκανα φίλη στο φβ..με αποδέχτηκε αμέσως και μου έριξε κάμποσα likes αλλά τωρα θέλω να την πιασω κουβεντα στο chat αλλά δεν ξερω τι να της πω..μέχρι το γεια σου τι κάνεις?…καλά εσυ? το έχουμε..αλλά μετα τι λέμε??!

    Δεν τυχαίνει να βρω αφορμή να της μιλήσω από κοντά και δεν μου έρχεται κατι για να ανοίξω την συζήτηση μαζι της γιατι δεν ξέρω ούτε κάτι ιδιαίτερο από τα ενδιαφέροντα της ουτε κατι που να μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση..
    ..αν ηταν διαφορετικό το περιβάλλον (πχ club) κάτι θα έβρισκα αλλά μέσα στο γυμναστήριο δεν μου έρχεται τιποτα..δώστε μου τα φώτα σας γιατι τετοια αμηχανία να μην εχω με τι να συνεχίσω, πρώτη φορά μου τυχαίνει .παρεμπιπτόντως από ηλικία εγώ είμαι 18 και αυτή 16-17 και απο σχέσεις είχα μόνο μια πρόσφατη με την οποια δεν ειχα κανενα τετοιο θέμα αν και τοτε τον παγο τον είχε σπάσει η κοπέλα και οχι εγώ..βασικά είμαι και λίγο ντροπαλός στην αρχη αλλά μετά στρώνω..

    οτι άλλη πληροφορία νομιζετε οτι θα βοηθήσει εδω ειμαι..ευχαριστώ

    Μου αρέσει!

    1. Με κάρφωνε συνεχεία και ανταλλάζαμε βλέμματα αλλά για μ@λ@κια μου δεν πηγα να της πω ενα.τουλάχιστον.. αλλά την βρηκα και την εκανα φίλη στο φβ..με αποδέχτηκε αμέσως και μου έριξε κάμποσα likes αλλά τωρα θέλω να την πιασω κουβεντα στο chat αλλά δεν ξερω τι να της πω..μέχρι το γεια σου τι κάνεις?…καλά εσυ? το έχουμε..αλλά μετα τι λέμε??!

      Καλά είναι να μην την πιάσεις κουβέντα στο chat, εφόσον την βρίσκεις στο γυμναστήριο.

      Στο γυμναστήριο μπορείς να πιάσεις σιγά σιγά την κουβέντα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, ειδικά αν δεν το έχεις.
      Μπορείς να την πιάσεις κουβέντα στο ίδιο όργανο, μπορείς να της δείξεις μια άσκηση κ.α. Μην σου φαίνεται βουνό, ακόμη και ερωτήσεις του τύπου «έρχεσαι καιρό;» κλπ σε τέτοια μέρη δουλεύουν μια χαρά.

      Μου αρέσει!

  38. Δεν ξερω αν ειναι τυχη αλλα την θυμαμαι απο καποιο μπαρακι.Δεν την ξεχασα και οταν την ξαναβρηκα fb την εκανα add.
    μαλακιες δικες μου.Αντι να παω με το συναισθημα με το οποιο λειτουργει η καθε γυναικα της παω κοντρα και της επισημανω τα λαθη της.Οι γυναικες δεν απολογουνται για τα λαθη τους ποσο μαλλον για τα συναισθηματα που τους προκαλει η σταση τους.Επιχειρησα να την λογικεψω αλλα τζιφος.Απο σημερα σταματω. Διαβασα NLP και ειπα οτι μια ζωη ολο μαλακιες εκανα.

    Ναι αυτο που λες για τον ερωτα ειναι αληθεια.Εξομολογηθηκα σε καποια τον ερωτα μου στο τηλεφωνο και αφου…σιωπησε για λιγο και εκανε ….αμμμμ τι να πω μετα μιλουσε σαν να ημουν φιλη της.

    Μου αρέσει!

  39. Kalhspera shark,ime 15 xronon k edw k 5 mhnes peripou vriskontas prwta to blog s exw arxisei k psaxnome genika me to olo 9ema pu k pws na 3eperasw tous fovous ths prosegisis,exw kataferei k boro na milaw me agnostes alla oxi na to pigenw pros to erwtiko komati,kapoia sumvoulh h kapoia askhsh gia autou tou idous th fovia mporeis n m dwseis?k an ine efikto na milisoume mipos mporeis na sunanti9oume k na m dei3eis

    Μου αρέσει!

    1. Προσπάθησε να εξοικειωθείς με την προσέγγιση, να είσαι άνετος όταν τις μιλάς και συζητάς μαζί τους, μάθε να ανοίγεσαι σε διάφορα θέματα για κουβέντα και αργότερα σε απασχολεί κ το ερωτικό.
      Αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί θα γίνουν ένα μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι σου, πίστεψε με, το ξέρω από πρώτο χέρι.

      Μου αρέσει!

  40. Shark , θα ήθελα πολύ να μας γράφεις μερικά field reports σου. Είναι πολύ ωραία και ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις, αλλά θα βοηθουσε πολυ αν ξεφευγαμε για λιγο απο τη θεωρια και βλεπαμε πως εφαρμοζεται στην πραξη!

    Μου αρέσει!

    1. Όταν ξεκίνησα το blog, έγραφα συνεχώς field reports, από τα οποία πολλά έχω σβήσει κ έχω κρατήσει ορισμένα (αν κ προσθέτω μερικά όταν κολλάνε στο άρθρο που γράφω, τα βρίσκεις με την ετικέτα τους).
      Τα field reports είναι στην ουσία «ego boost» και τίποτα άλλο, η άποψη μου τουλάχιστον είναι αυτήν.
      Στο γραπτό λόγο δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά κ γι’αυτό θέλω να προσθέσω κάποια στιγμή κάποια ηχητικά field reports, όπου μπορει ο άλλος να ακούσει πότε λες κάτι, πως το λες, τι αντίδραση είχε, πχ μπορεί να γράψω «γέλασε», αλλά μπορεί κ να ήταν ξενερωμένο/ειρωνικό γέλιο ή χαρούμενο (του στυλ «είμαι μούσκεμα τώρα»), στο ηχητικό μπορείς να το καταλάβεις καλύτερα.
      Αλλά ΟΚ, θα προσθέτω σιγά σιγά κάποια field reports.

      Μου αρέσει!

  41. Γεια σας παιδιά ,
    ειμαι 22 χρονών και η αλήθεια είναι οτί αργησα αρκετα να πλησιασω γυναίκες (από τα 20) . Έχω πλησιασει 6 γυναίκες και έχω κάνει κάτι σοβαρό με τη μια. Αυτό που με απασχολεί όμως και μου έχει ρίξει άσχημα τη ψυχολογία είναι οτι τρώω άκυρο στο 2ο ραντεβού . Ειδικα με τις 2 τελευταίες η περιπτωση ήταν παρόμοια , βγηκαμε την πρωτη φορα , ολα μια χαρά μιλάγαμε όμορφα , αποχαιρετιστηκαμε γλυκά αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς (χωρις φιλί στα χειλη) και στον δεύτερο καφε οταν πήγα να χωθώ (όσο πιο σεμνα μπορούσα , γιατι ήταν και μικρής ηλικιας οι κοπέλες 18 και 19 αντιστοιχα ) με απωθησαν λέγοντας μου μπούρδες του τυπου βγηκα για καφε μαζι σου γιατι εισαι πολυ καλο παιδι , ή οτι είμαι αλλου , μου αρέσει καποιος αλλος και πράσσειν άλογα . Η αυτοπεποίθηση μου εχει πέσει παρα πολύ (ενταξει ξερω δεν ειμαι και τερας εμπειριας ακομα) , αλλα ενω εγω προσπαθούσα να δείξω τις πραγματικές μου προθέσεις χωρις να ειμαι λιγούρης και προσπαθώντας να ειμαι καλή παρέα και να τις προσελκυσω ομορφα ,εν τελει εφαγα το άκυρο στο 2ο ραντεβου και αυτο ειναι που με στεναχωρησε πιο πολυ , γιατί ενω ξεραν μέσα τους πως δε βγαίνω μαζι τους για να τις εχω φιλενάδες με αφησαν να πέσω με τα μούτρα στη χυλοπιτα παιζοντας το μου και θυγμενες μετα . Πραγματικά δε ξερω τι λάθος κανω ..
    (οι 2 περιπτώσεις πέσαν η μια μετά την αλλη με διαφορά ενος μήνα και με στεναχώρησαν μπορώ να πω ) . Είμαι παραλογος ή αυτό συμβαίνει συχνά δηλαδη στο 2ο ραντεβου να τρως το ακυρο ; Αν η αλλη δε σε θέλει γιατί σε αφηνει να πεσεις με τα μούτρα στη χυλόπιτα :/ ;

    Μου αρέσει!

    1. young wolf, συνήθως το άκυρο το τρως ή από το τηλέφωνο που θα πάρεις ή από το 1ο ραντεβού.
      Εφόσον βρίσκεσαι και σε 2ο, σημαίνει ότι τις έχεις δείξει μπερδεμένα σημάδια κ ίσως να θέλουν να δουν τι παίζει με εσένα στο 2ο (ή να σου δώσουν μια 2η ευκαιρία που λέμε).
      Μπορείς να μας περιγράψεις σε γενικές γραμμές τι κάνεις; Από την προσέγγιση μέχρι το 2ο ραντεβού για παράδειγμα.

      Μου αρέσει!

  42. αλλά έχει ανοικτά φίλτρα.Η ίδια λέει ότι δεν παει με άλλους όταν ειναι σε σχεση
    Καλά αυτά τα “δεν πάω” κλπ είναι λιγάκι κλάιν μάιν καμιά φορά, ειδικά σε όσες “παίζει” το ματάκι τους. Εγώ θυμάμαι μια φορά με μια που είχα βγει, αλάνι κ αυτήν, είχε σχέση σοβαρή και μου έλεγε ότι δεν κάνει τπτ ειδικά από την πρώτη βραδιά κ φεύγοντας μου ζήτησε η ίδια να έρθει στο σπίτι μου (κ καλά ήθελε να με πετάξει με το μηχανάκι στην αρχή κλπ, κλπ).
    Αλλά κάποια που παρατήρησα κ ίσως σου σταθούν εμπόδιο:
    αλλά πρόσφατα που τσακωθηκε χοντρά με τον δικό της με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάμε καμμιά βόλτα.
    Ενώ κανονίσαμε να βγούμε την ιδια μερα 1 ωρα πριν βγουμε μου το ακυρωσε λεγοντας μου οτι δεν ειναι καλα και ηθελε να ξαπλωσει να κοιμηθει.
    Στην συνεχεια τα ξαναφτιαξε με τον δικο της και με εβαλε στον “παγο”
    Με λίγα λόγια δεν σε βλέπει σαν αυτόν που θέλει να πάει μαζί του, απ’ότι κατάλαβα. Ίσως να σε ήθελε γιατί χρειάζονταν κάπου να τα πει ή να τον κάνει να ζηλέψει (αν σε ξέρει κ αυτός). Και μόνο που τα ξανά έφτιαξε κ σε έβαλε σε “παύση”, σημαίνει ότι τον θέλει κ δεν θέλει εσένα.
    Αυτό με το “φρένο” είναι συχνό φαινόμενο σε αυτές (τις αλανιάρες εννοώ). Ξέρουν πόσο και πότε πρέπει να σε “παίξουν” κ σε κρατάνε εκεί ακριβώς που θέλουν, δηλαδή σε αναμμένα κάρβουνα, ώστε την επόμενη φορά που θα σε χρειαστούν, να σε έχουν έτοιμο. Δοκίμασες κάτι από αυτές τις συμβουλές;
    Γενικά αυτές οι γυναίκες πρέπει να είσαι πολύ συναισθηματικά “δεμένος” για να τις κερδίσεις το ενδιαφέρον αρχικά και μετά να τις “πατήσεις” στα συναισθήματα τους, τα οποία κ έχουν κλειδωμένα. Γι’αυτό θα δεις πολλές τέτοιες μπλέκουν με κάποιους που τις σαπίζουν στο ξύλο, το χτύπημα είναι κ αυτό μέρος του συναισθήματος (ακραίο βέβαια και ΔΕΝ σου λέω να το δοκιμάσεις, άλλωστε είμαι εναντίον αυτού). Αν κατανοήσεις το άρθρο που αναφέρω κάποιες τεχνικές (“πως να την (ξανά) κερδίσεις”), θα την δεις να αλλάζει η συμπεριφορά της προς τα εσένα.
    Shark η γκομενα ειναι μεγαλο αλανι – θα σου αναφερω μερικους διαλογους μας για να με βοηθησεις να καταλαβω που το παει
    Εγω: Κοιτα σε γουσταρω και θελω να μου πεις στα ισια αν σε ενοχλει αυτο που λεω και δεν θα σε ξανανενοχλησω. Μου αρεσει να μου μιλας ευθεως πες μου οτι δεν με γουσταρεις να το σταματησω εδω.
    Αυτή: Δεν ειναι ετσι σου εχω πει οτι εχω καποιες υποχρεωσεις (εννοωντας τον γκομενο) και δεν μπορω να σε δω σαν γκομενο παρα μονο σαν φιλο. Αν δεν ημουν με τον δικο μου θα σε εβλεπα σαν γκομενο γιατι εισαι ωραιος αντρας και μου φερεσαι πολυ ωραια. Αυτη την στιγμη στο μυαλο μου δεν μπορω να σε δω αλλιως.
    Εχτες στην δουλεια που ειμασταν φορουσε ενα κοκκινο μπλουζακι με κουμπια μπροστα και πεταγονταν τα μεγαλα βυζια της εξω. Εγω προσπαθουσα να την αποφυγω ομως αυτη εβρισκε προφασεις να περνα απο μπροστα μου και να τεντωνει προκλητικα τα βυζια της. Καθομουν σε καποιο τραπεζι και ερχεται απο πανω μου σκυβοντας και φερνοντας τα βυζια της μερικα εκατοστα απο το προσωπο μου
    Ακολουθει ο παρακατω διαλογος
    Αυτή: Τι συμβαινει αγορι μου κομπλαρεις?
    Εγω: Δεν κομπλαρω θα ηθελες να με κανεις να κομπλαρω?
    Μου λεει μια μαλακια και φευγει χαμογελωντας
    Στη συνεχεια οταν ξαναρχεται παλι
    Εγω: Ωραιο μπλουζακι αυτο που φορας τονιζει την ωραια σου πλατη
    Αυτή: (Γελαει) Εγω νομιζα οτι το μπλουζακι τονιζει τα βυζια μου
    Εγω: Τα βυζια σου δεν χρειαζονται κανενα μπλουζακι για να τα τονιζει

    Για να μην σε κουραζω φτανουμε σε ενα σημειο στην δουλεια που την παιρνω να βρεθουμε σε καποιο χωρο μονοι μας και αφου μιλαμε για λιγο πηγαινω ακριβως απο πανω της και της λεω
    Εγω: Φιλησε με
    Αυτή: Γιατι?
    Εγω: Γιατι μου αρεσεις
    Αυτή: ( μου γυριζει το μαγουλο της και το φερνει στα χειλια μου) Οχι στο στομα μου λεει
    Εγω: Την πλησιαζω και παω να την φιλησω στο στομα
    Αυτή: Με καταλαβαινει τραβαει το προσωπο της και με φιλαει στο μαγουλο
    Εγω: παω να την πιασω απο την μεση και μου κραταει τα χερια γελωντας – Την στριμωχνω με το σωμα μου στην γωνια
    Αυτή: (γελωντας) Ρε.. μη με στριμωχνεις ασε με να βγω απο το δωματιο
    Εγω: Δεν σε αφηνω να βγεις
    Αυτή: (γελωντας) Ρε ασε με μη με πιεζεις.
    Τελικα την αφηνω να βγει χωρις να την πειραξω
    Σημερα με παιρνει τηλεφωνο να με ρωτησει τι κανω αν εχω παει στην δουλεια και οτι θα ερθει και αυτη στις 6:00 το απογευμα
    Με βασει τα παραπανω καταλαβαινω οτι γουσταρει αλλα εχει αναστολες λογω του δικου της.
    Προσπαθω να εφαρμοζω αυτα που γραφεις στα αρθρα σου κάποιες τεχνικές (“πως να την (ξανά) κερδίσεις”),
    Αν πιστευεις οτι δεν κανω λαθος μπορεις να με συμβουλεψεις πως να χειριστω την γκομενα – τι να της λεω ωστε να ξεπερασει τις αναστολες της. Πως θα χειριζοσουν εσυ την παραπανω κατασταση. Αν θελεις μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο σου στο alloukas@gmail.com ωστε να εχουμε ποιο αμεση επαφη. Εκτιμω πολυ την βοηθεια σου Shark

    Μου αρέσει!

  43. Argyris θα σου απαντήσω εδώ κ sorry που άργησα, δεν ήμουν online.
    Αρχικά να σου πω ότι πιθανών να σε βλέπει σαν φίλο. Δηλαδή αυτό που είπε «γιατι εισαι ωραιος αντρας και μου φερεσαι πολυ ωραια» μπορεί να το λέει επειδή δεν θέλει να σε χάσει ή να σε πληγώσει. Θα μου πεις τώρα γιατί σου λέω πρώτα τα αρνητικά. Γιατί επειδή έχω δει πολλά, καλά είναι να ξέρεις τα πράγματα από όλες τους τις πλευρές.

    Βασικά κάτι τέτοιες τύπισσες δουλεύουν σαν το καρότο στα άλογα ένα πράγμα. Όταν δουν ότι το άλογο πάει να τα παρατήσει, του το βάζουν λίγο μπροστά στο στόμα του για να αρχίσει ξανά να κάνει τα ίδια κ στην ουσία το άλογο ποτέ δεν… τρώει, αν με πιάνεις.

    Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, το να κάνεις αυτό που περιμένει, είναι σαν να πέφτεις στο παιχνίδι τους. Θα πρέπει να κάνεις στροφή στην συμπεριφορά σου. Ξεκίνα αρχικά με το να είσαι λιγάκι ψυχρός απέναντι της. Αυτό θα σου δώσει να καταλάβεις δύο πράγματα, αν σε γουστάρει θα αρχίσει να απορεί (αν δεν σε γουστάρει, απλώς δεν θα σου μιλά) κ να προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει, ενώ θα της κάνει να φάει μια «σφαλιάρα» που δεν την περιμένει, αφού θα ξέρει ότι σε «παίζει» στα δάχτυλα και κάτι τέτοιο δεν το περιμένει.
    Αν σε ρωτήσει τι παίζει, που θα το κάνει, πες της ότι απλά «σκέφτεσαι» κάτι και μην της λες κάτι άλλο. Κάποια στιγμή πες της να σου πει την γνώμη της για μια που «γνώρισες» κλπ κ πες μου τι κάνει/λέει.

    Μου αρέσει!

    1. Το να ειμαι ψυχρος στην συμπεριφορα μου το εκανα ηδη πριν διαβασω την απαντηση σου Shark. Ερχοταν συνεχεια κοντα μου αγγιζοντας με και ρωτωντας με «τι εχεις- φαινεσαι καπως τσαντισμενος φταιω εγω σε κατι». Απεφυγα να τις απαντησω λεγοντας της οτι δεν εχω κατι και ειμαι καλα. Επεμεινε λεγοντας μου οτι σε ξερω καλα κατι τρεχει και εγω σου τα λεω ολα εσυ δεν μου λες τιποτα.
      Την απεφυγα ξανα και μετα προσπαθουσε να με κανει να γελασω πειραζοντας με.με διαφορους τροπους.
      Δεν το εκανα επιτηδες Shark οντως ειχα τσαντιστει απο κατι αλλα μου εκανε εντυπωση η συμπεριφορα της.
      Καποια απο τις παραπανω στιγμες ειχε ερθει τοσο κοντα μου και τα ματια της κοιτουσαν μια τα χειλη μου μια τα ματια μου. Παντα οταν ερχεται κοντα μου με αγγιζει σε διαφορα σημεια και με κοιταει συνεχως στα ματια.
      Πρεπει να σου πω οτι καθε μερα με παιρνει τηλεφωνο για να με ρωτα τι κανω να μαθει πως ειμαι.
      Οταν σημερα που με πηρε τηλεφωνο δεν το σηκωνα επεμενε ξανα και ξανα.Τελικα το σηκωνω και της λεω «εσυ για να με εχεις παρει τηλεφωνο τοσες φορες θελεις καποια εξυπηρετηση να σου κανω και μου απαντα ξαφνιαζοντας με οτι σε πηρα γιατι ηθελα να μαθω πως εισαι και πως περασες την Καθαρη Δευτερα.
      Της απαντω οτι βγηκα για ποτο με παρεα.»Γυναικεια παρεα» με ρωτα και της λεω «ναι». «Περασες καλα» μου λεει και απαντωντας της » πολυ καλα» καπου την καταλαβα να κολλαει πριν συνεχισει η συνομιλία μας. .
      Μπορει να κανω και λαθος με τις παραπανω επισημανσεις ( εχω διαβασει το πως την ξανακερδιζεις και την γλωσσα του σωματος) πιστευω οτι με γουσταρει – εχεις δικιο οτι δεν της δημιουργω σεξουαλικη ελξη και εδω εχω δυσκολια χρειαζομαι την βοηθεια σου.
      Θα ρωτησω την γνωμη της και για καποια που γνωρισα οπως με συμβουλευεις αλλα το μεγαλυτερο μειον μου ειναι οτι δεν της δημιουργω σεξουαλικη ελξη πιστευω. .

      Μου αρέσει!

    2. Shark σε κουραζω αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Οπως μου ειπες της μιλησα για μια συναδελφο στην δουλεια που πραγματι με γουσταρει και αρχισε να θυμωνει να βριζει (θα την ξεμαλλιασω, θα την σκισω κ.τ.λ.π). Σημερα στην δουλεια ενω την κοιτουσα και με κοιτουσε καποια στιγμη μου λεει
      Αυτη : Με εχουν κουρασει ολοι αυτοι που μου την πεφτουν, σε αλλες δουλειες που ημουν μου την επεφταν πανω απο 100 αντρες.
      Εγω : Δεν σου αρεσει που σου την πεφτουν – ωραια γυναικα εισαι και μετρας πολυ
      Αυτη : Ναι ρε φιλε αλλα εχω κουραστει να μου την πεφτουν ολοι και μου βγαινει ο δαιμονας απο μεσα μου.
      Εγω : Την κοιταζω στα ματια με κοιταει για μερικα δευτερολεπτα και μετα μου λεει
      » Τι θα κανω εγω με σενα?»
      Ειμασταν με κοσμο ομως και δεν προχωρησε η συζητηση. Επειδη δεν μου εχει ξανατυχει τετοια φαση πιστευω οτι πρεπει να της τα ριξω αλλα θα ηθελα να μου πεις καποιο τροπο (καποια λογια) που πρεπει να πω.
      Βοηθησε με με την εμπειρια σου ωστε να κανω το βημα παραπανω. Σου θυμιζω οτι η γκομενα ειναι αλανι και εχει 2,5 χρονια σχεση οποτε πρεπει ο τροπος που θα της τα ριξω να ειναι πολυ δυνατος.
      Θα προτιμουσα να μιλουσαμε τηλεφωνικα αν δεν σε πειραζει ωστε να με συμβουλεψεις πως να της τα ριξω.

      Μου αρέσει!

  44. Μια ερώτηση:είσαι έξω σε ένα μαγαζί και μιλάς σε μία τύπισα.Μιλάτε χαλαρά,αλλά κυρίως σ απαντάει όταν την ρωτάς,όχι μονολεκτικά βέβαια αλλά σου απαντάει.Πώς το χειρίζεσαι??Συνεχίζεις προσπαθώντας να πείς κανά αστειάκι και να την ανοίξεις,ακόμα και να την πάρεις να χορέψει(αν χορεύει) ή το παρατάς και αλλάζεις target??

    Μου αρέσει!

    1. Δύο μπορεί να σημαίνουν. Ή ακόμη δεν νιώθει άνετη μαζί σου κ θέλει τον χρόνο της ή (το χειρότερο) δεν την ελκύεις και από την καλή της την καρδιά σου απαντάει.
      Αν ισχύει το 2ο τότε το σκέφτεσαι αν αξίζει ή όχι να προσπαθήσεις για να το καλυτερεύσεις. Αν δεν αξίζει, υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές.
      Και πάλι καλά σου φέρεται, εμένα μια φορά πριν από περίπου 3 χρ, ήταν μια πολύ σκληρή κ όταν πήγα στο σημείο που ήταν με τις φίλες της (της είχαν αφήσει πολύ χώρο οι δίπλα κ στην ουσία είχαν ένα σημείο μόνες τους και επειδή την γούσταραν οι πάντες, λογικό ήταν που την κοίταζαν κιόλας) όταν την πλησίασα μου γύρισε την πλάτη και με άφησε να με κοιτάνε όλοι. Τότε δεν το είχα τόσο καλά ανάμεσα σε τόσο κόσμο να φέρομαι με άνεση, οπότε κ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια

      Τώρα αν ισχύει το 1ο, ίσως να πρέπει να ανοιχτείς εσύ λιγάκι πρώτος.

      Αρέσει σε 1 άτομο

  45. geia s shark ! exw mia aporia k 8elw tn gnwmh s .. stn agwna gia tn autoveltiwsh , k exontas kanei fanenes kai stous gurw mou allages , pros t kalutero pisteuw, parathrw oti polloi dn mporoun n m dex8oun k arxizoun n apomakrunontai .. st thema mas twra, otan eimai m koritsia apo koinwniko kuklo k an dw kapoia p m aresei , milaw direct opws k st pesimata .. teleutaia omws ma8ainw oti sxoliazetai arnhtika auth h sumperifora, oti paw sunexeia tn kouventa pros t sex , eimai epi8etikos kai epiduknuomai a8ela mou .. xreiazetai kapoia eidikh antimetwpish s kopeles t kuklou m , dld kati pio xalaro m uponooumena kai oxi xwsimo m thn mia ? k an nai s poio mhkos kumatos peripou ?

    Μου αρέσει!

    1. axel31 , αν μεσα σε μια κλειστη κοινωνια όπως οι φίλοι σου και οι κοπέλες που είναι στον κοινωνικό σου περίγυρο ξέρουν πως είσαι direct και πως 2/5 θα τους την πέσεις είναι λογικό να σε φακελώνουν, ολα συζητιουνται μεταξύ τους . Οταν όμως είσαι σε μέρη καινούργια με κανα 2 καλούς φίλους μπορείς να συμπεριφέρεσαι και να χώνεσαι όπως γουστάρεις χωρίς κόλλημα αφού δε ξέρει κανένας το παιχνίδι σου. Παν μέτρον άριστον , δε χρειάζεται σε κοπέλες της παρέας σου να χώνεσαι τόσο συχνα . Μπορείς να κρατας κρυφα τα χαρτια σου .

      Μου αρέσει!

    2. Ποτέ μα ποτέ δεν κάνεις τέτοια στον κύκλο σου. Αρχικά φέρνεις σε δύσκολη θέση τους υπόλοιπους άντρες (που είναι φίλοι σου), που στάνταρ πολλοί από αυτούς δεν είναι άνετοι με όλο αυτό. Επίσης ΔΕΝ μπορείς να μην φανείς «λιγούρης» με τέτοια συμπεριφορά ή να μην σε «κράξουν» (πίσω σου) οι υπόλοιποι. Άσε δε που θα σε κάνουν πέρα και οι άντρες με τον καιρό.
      Ακόμη και άνετος να είσαι και να μιλάς άνετα, πάλι οι beta (που είναι κ οι περισσότεροι στις παρέες) θα σε κάνουν πέρα, αφού αυτήν η άνεση τους κάνει να νιώθουν πιεσμένοι.
      Το καλό είναι να είσαι μεν cool, αλλά να κρατάς ένα στυλ που σε κάνει να ξεχωρίζεις ή να σου το πω πιο απλά, να είσαι κύριος που λέμε, ώστε να σε εμπιστεύονται και οι γυναίκες της παρέας, γιατί με το στυλάκι του «όλα τα γαμάω και στα @@ μου» δεν μπορούν να σε εμπιστευτούν, ακόμη και αν μουσκεύουν με το που σε βλέπουν.

      Μου αρέσει!

  46. Shark να κάνω και εγω μιαν ερώτηση,
    πριν απο κανα 1μιση μηνα, φλερταρα μια κοπελιτσα σε ενα μινι μαρκετ της γειτονιας , ψιλοανταποκρινόταν αλλα εγω ήμουν λίγο αντουβιανος και επειδη γνωρισα μια ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ,( η οποια μου έριξε τρελό άκυρο) δεν το προχώρησα με την κοπελιά εκεινη . Μετα απο κανα μηνα πέρασα απο το μινι μαρκετ και με κοιταγε αλλα εγω χαζος. Γενικά με κοιτάει και καρφωνομαι και γω και εχω ψηθεί να πάω να χωθώ αλλα μετα απο τοσο καιρο αξίζει το κόπο ή θα με περάσει για βλακα ;

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Τι σημαίνει το «αντουβιανος»;
      Αφού έχεις ψηθεί κ την γουστάρεις, γιατί δεν της μιλάς; Περισσότερα θα χάσεις αν δεν κάνεις κάτι, παρά αν κάνεις. Δεν νομίζω να σε περάσει για βλάκα, δεν θα σε κοιτούσε καν. Το επίμονο κοίταγμα (κ όχι το στιγμιαίο του στυλ «για να δω ποιος μπήκε μέσα«) είναι ένα σημάδι που σου λέει «μίλησε με».

      Μου αρέσει!

  47. Young wolf , Shark euxaristw g ts apanthseis sas ! hdh exw arxisei n allazw kapws tn sumperifora auth .. k akoma ena 8ema p m kaiei .. an dw kapoia agnwsth tn mera p m aresei , pws einai kalo n kinh8w ? m anoigma m areseis k hr8a n s gnwrisw , h kati indirect me mia profash k meta n piasw kouventa k n kleisw m ari8mo h fb ?

    Μου αρέσει!

  48. το day game είναι λίγο πιο περίεργο , εμενα με κομπλαρει ακομα , αλλα πιστεύω το δευτερο ειναι λίγο καλυτερο ,μιλας λιγακι , αν δεις οτι ειναι και αυτη ανετη τοτε χαλαρωνεις πιο ευκολα και μπορεις να κλεισεις με ενα » θα θελα να γνωριστουμε καλυτερα , τι θα λεγες να πηγαιναμε για ενα καφε μπλα μπλα μπλα….»

    Μου αρέσει!

  49. shark θελω καποια στιγμη να βαλεις ενα αρθρο με το πως να βελτιωθουμε σιγα σιγα ως ανδρες, οπως λες οτι εκανες εσυ.. πχ.ασχοληθηκες 2 βδομαδες με το πως να μιλας πιο δυνατα, να αγγιζεις πιο χυμα κλπ..

    Μου αρέσει!

  50. kalhspera gues
    Shark genika eyw ime enas typos p apo mikros eixa xamhlh autoektimisi k autopepi9isi
    k 9elw n 3ekinisw to pu g thn veltiwsh m,ime polu dropalos k dn boro m tpt etsi n plisiasw katey9ian mia kopela g na thn »pshsw» uparxun kapoies texnikes h kamia sumvouli g boost?

    Μου αρέσει!

  51. Ερώτηση κρίσεως:πως θα φαινόταν σαν σκέψη να εγκαινιάσουμε μια άλλη φόρμα επικοινωνίας όπου θα γράφουμε εμπειρίες μας από περίεργες γκόμενες??Δηλαδή κάτι που μας είπαν οι κάποιες τύπισσες που μπορεί να είναι ασυνήθιστο μέχρι και εξωπραγματικό,ώστε να παίρνουμε μια πρόγευση στο τι μπορούμε να ακούσουμε κατά περιπτώσεις από δαύτες.Και πως να χειριστούμε τη κατάσταση ή να ανταπαντήσουμε αντίστοιχα.

    Μου αρέσει!

  52. kalhspera sharkokoinotita 😀
    na pw edw t diko m provlima,exw vri t pu,autoveltiwsh k etsi kana xrono+ tr
    exw ktlv kapoia pragmata(dn exw arxisei pu) exw allaksei pisteyw styl,exw diavasei thn glossa t somatos
    k thn xrisimopoio(an k suni9os ine fake) alla genika exw polu arnitiki antimetopisi sxedon apo ollous
    san naxw gini o »periergos».k dn 3erw prospa9w etsi na veltio9o yt dn imoun ikanopoihmenos ola auta ta xronia,alla k tr p alla3a kapoia pragmata apoti pisteyw
    oloi me kanun pera k etsi k m lene exeis pseytostyl,kaneis ton maga polu ktlp..an k dn t ktlvenw dld dn prosexw kti tetio k apla pws na t pw etsi nmz m vgeni..
    apo mikros n pw(kai twra) eixa kata kapoio tropo arnitiki antimetopisi k apo goneis k filous
    dld m legane isw dropalos,k tetia.k ime ontos etsi k pote dn eixa kopela k ime 19..
    k opote anefera ena parapono opos oti dn exw kopela ktlp m legane me liga logia
    oti isws dn ine t styl s nase etsi,naxeis polles kopeles ktlpp..
    kapoia voh9ia? yt toxo sixa9ei auto alla dn 3erw pws na t alla3w..

    Μου αρέσει!

  53. Λοιπόν Δάσκαλε, γνώρισα ένα καλό milf και πήρα και τηλ για να ξαναβρεθούμε… φάνηκε να γουστάρει, είναι παντρεμένη αλλά με το σύζυγο απλώς συζούνε, έχει και 2 παιδάκια και ψάχνει να το κατάλληλο γιαν να χωρίσει τον άντρα της και να ξαναπαντρευτεί! Στην πλάκα μου πέταξε »θα σε παντρευόμουν αν ήσουν 2 χρόνια μεγαλύτερος» Από 2 γνωστούς μου έμαθα πως την είχαν παίξει κι αυτοί πριν λίγο καιρό αλλά δεν κατόρθωσαν να »φάνε»…
    Στο άνοιγμα που της έκανα μου είπε πως είμαι πολύ γλυκός, οπότε σε κάποια φάση πάω με τρόπο την κουβέντα στο σεξουαλικό. Η αντίδρασή της ήταν »στην αρχή μου φάνηκες γλυκούλης αλλά τώρα βλέπω πως είσαι πολύ έξυπνος και πας την κουβέντα εκεί που θέλεις κι αυτό δείχνει εμπειρία…» Της λέω πού είναι το κακό στο να είμαι και γλυκός κι έμπειρος? Και μου απαντάει πως αυτά θα τα κάνεις και θα τα λες και σε άλλες γυναίκες… Κλείνοντας της λέω μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί όμως να έχεις και άδικο… θα δείξει την επόμενη φορά που θα βγούμε οι δυό μας… κι εκεί παίρνω το τηλέφωνο και την κάνω.
    Τί λέτε να κάνω ρε μάγκες? Πως σας φαίνεται η φάση λέτε να με θέλει για νταντα των παιδιών της με αντάλλαγμα λίγο σεξ και την παραμονή της στην ελλάδα? Είναι από ουγγαρία

    Μου αρέσει!

  54. Καλησπέρα, Ψάχνω το βιβλίο «Το παιχνίδι: η κρυφή βίβλος της γυναίκειας αποπλάνησης» του Neil Strauss (το μεταφρασμένο στα ελληνικά «Το παιχνίδι: η κρυφή βίβλος της γυναίκειας αποπλάνησης» και όχι το αρχικό «The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists»). Δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένο. Το έχω ψάξει παντού αλλά είναι εξαντλημένο. Με ενδιαφέρει αρκετά και είμαι διαθετημένος να πληρώσω 30-35 ευρώ για καινούργιο ή ανάλογα με την κατάσταση του αν είναι μεταχειρισμένο… Μπορείτε εσείς ή κάποιο άλλο μέλος του forum να μου διαθέσει ένα αντίτυπο? πιστέυω πως με βάση του θέματος του forum, θα βρώ άκρη. Στην χειρότερη περίπτωση, αν κάποιο μέλος σας το κατέχει άλλα δεν θέλει να το πουλήσει,με ενδιαφέρει έστω να βγάλω φωτοτυπίες. Σας ευχαριστώ πολύ.

    Μου αρέσει!

  55. Η ερωτησή μου δεν είναι τόσο σχετική με το p.u. , αλλά σίγουρα νομίζω θα ενδιαφέρει κι άλλους.

    Γιατί σε όλα τα Κλαμπ είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη είτε επαρχία το 70 με 80% είναι άντρες; Τί πιστεύεις ότι φταίει σε αυτό;

    Μου αρέσει!

  56. Καλημέρα shark.
    Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό το blog σου. Βρίσκω ενδιαφέρουσες τις απόψεις σου περί γενικότερης συμπεριφοράς. Η ερώτηση μου δεν έχει να κάνει με τις προσεγγίσεις ερωτικού ενδιαφέροντος όμως πιστεύω θα σου φανεί ενδιαφέρουσα η ερώτηση μου. Θα ήθελα την άποψη σου στο εξης ζήτημα.

    Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις μια συνέντευξη για μια θέση εργασίας? Σκεφτόμουν οτι ίσως να πρέπει να μην έχεις alpha male αέρα σε μια τέτοια κατάσταση για τον λόγο οτι μπορεί ο εργοδότης υποσυνείδητα να νίωσει απειλή ως άντρας με αποτέλεσμα να σε απορρίψει γι’αυτό το λόγο. Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου.
    Καλημέρα και πάλι.

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου m7. Μπορώ να σου πω ότι παλιότερα ήθελα να προσθέσω κάτι παρόμοιο σαν θέμα, αλλά δεν το έκανα τελικά γιατί θεωρώ ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτό το κομμάτι (την συνέντευξη/αναζήτηση εργασίας), μιας και οι δουλειές που απασχολούμαι συνήθως είναι μακροχρόνιες (και αποφεύγω να μιλάω για θέματα που δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι και πολύ καλά). Οπότε και τώρα θα σου απαντήσω περισσότερο με το τι πιστεύω και λιγότερο με εμπειρίες.

      Αρχικά να σου πω ότι για εμένα ο «αέρας του alpha male» δεν είναι κάτι που κρύβεται, σαν τον βήχα να σου δώσω να καταλάβεις. Δεν μπορείς να το «κλείνεις» όποτε θέλεις και αν είσαι/έχεις αυτόν τον αέρα, σίγουρα θα φανεί στον εργοδότη. Ωστόσο άποψη μου είναι ότι θα πρέπει ένας που αναζητά εργασία να εκπέμπει έναν αέρα αυτοπεποίθησης ή ακόμη και να δείχνει ότι έχει ηγετικό χαρακτήρα, μιας και αυτό είναι που αναζητά ο κάθε εργοδότης. Και υποθέτω μιλάς για κάποια σοβαρή θέση/επιχείρηση (ίσως κ εξωτερικού) κ όχι για τις θέσεις με μισθούς πείνας που έχουν γίνει της μόδας τελευταία.

      Από την δική μου την σκοπιά έχω παρατηρήσει διαφορετικά πράγματα και πάντα προς το καλύτερο, όταν άλλαζα με τον καιρό συμπεριφορά. Αν το σκεφτείς και ο εργοδότης είναι άνθρωπος που σημαίνει τα χαρακτηριστικά που γοητεύουν/εντυπωσιάζουν τους άλλους (δεν αναφέρομαι σε γυναίκες αποκλειστικά, σε συμπαθούν και υποσυνείδητα σε ακολουθούν και οι άλλοι άντρες) κ μπορεί τελικά να εντυπωσιαστεί από την άνεση σου. Μια δυνατή χειραψία, μια έντονη ματιά (κ όχι φοβισμένη/ντροπαλή) και φυσικά ο αέρας του ηγέτη, πιστεύω ότι δίνουν πολλά θετικά σε κάποιον, από το να μην τα έχει καθόλου.

      Πριν κάμποσα χρόνια είχε γίνει μια έρευνα από το Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching και έδειξε ότι η οικονομική επιτυχία κάποιων οφείλονταν στο 15% των γνώσεων τους προς το θέμα και το υπόλοιπο 85% οφείλονταν στις κοινωνικές τους ικανότητες και κυρίως σαν ηγέτες.
      Επίσης ο John D. Rockefeller είχε πει «the ability to deal with people is as purchasable a commodity as sugar or coffee. And I will pay more for that ability, than for any other under the sun«, που σημαίνει ότι αυτές τις ικανότητες πρέπει να τις δείχνεις από την αρχή, από την διαδικασίσ της συνέντευξης.

      Μου αρέσει!

  57. Πως αποκτά κανείς αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση;
    Είμαι 28 και ποτέ μου δεν έχω κάνει τίποτα με γυναίκες (στα κόκκινα σπιτάκια πάλι από την άλλη…)
    Αυτό δεν φαίνεται στην άλλη όταν με βλέπει στα μπαρ το βράδυ;
    Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να μην φαίνεται;Κακά τα ψέμματα τέτοιο πράγμα δεν κρύβεται.
    Είμαι εντελώς άπειρος στα πάντα χωρίς υπερβολή.Δεν μπορώ να το παίξω άνετος ,ούτε σίγουρος.

    Μου αρέσει!

  58. geia s shark .. meta apo polles prossegiseis , akura kai epituxies nomiza pws vrhka telika kapoia p mporousa n empisteutw k n eimai mazi ths .. paixthkan polla epeisodia , tn kunhgousa 4 mhnes , meta m tn epese mia filh ths ,thn opoia xrhsimopoihsa alla den ekana tpta mazi ths apla g n ri3w thn kopelia p enefera k t katafera (epai3a m tn gunaikeia zhleia lg 😛 ) .. t thema einai oti ths to eipa 3ekathara ap tn arxh t paixthke,stn arxh ola htan kala k m goustare e3isou alla ap oti fenetai pote den mporese na t apodexthei k m zhthse n t dialusoyme meta apo 3 mhnes..n shmeiwsw oti eginan k alla skhnika stn zwh ts ,psuxrathike m thn parea ths k tn ephrease polu , k kapou ekei m phre h mpala k emena .. kata 99% dn paizei allos gomenos ,apla h typisa eskase psixologika mallon k m t eipe k h idia oti den antexe allo.. prospathw n mn kollhsw m auth , kathws exw k alles epiloges gt dn stamathsa pote to game alla m einai duskolo .. elpizw n s evala ligo st klima ..kathe sumvouli p mporei n m 3anavalei st paixnidi k tn diekdikhsw m kales pithanothtes einai euprosdekth .. thanxx !

    Μου αρέσει!

    1. Το γεγονός και μόνο του ότι χρησιμοποίησες κάποιο «τέχνασμα» για να την καταφέρεις, είναι πολύ πιθανόν να την έχει πειράξει. Και επειδή μπαίνει στην μέση και ο εγωισμός της, τότε είναι δύσκολο να την κάνεις να το ξεχάσει. Το κακό είναι ότι έβαλες και την φίλη της στο παιχνίδι και πολύ πιθανόν να σε «στολίζουν» στην παρέα της. Γνώμη μου είναι να μην το παλέψεις άλλο και να ανοίξεις «πανιά» για αλλού. Καμιά φορά αυτή η ειλικρίνεια σου κάνει ζημιά.

      Μου αρέσει!

  59. Καλησπερα παιδια!
    Ψαχνω εδω και μερες να αγορασω απο το internet το βιβλιο του neil strauss »ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» αλλα δεν το βρισκω πουθενα! Ξερει κανεις τι παιζει και αν μπορω να το βρω καπου?

    Μου αρέσει!

  60. Γεια σου ρε Shark! Εδω και πολλους μηνες που εχω μαθει σχετικα με το pick up εχω δυο αποριες που πιστευω θα εχουν κι ολοι οσοι ερχονται σε επαφη με το pick up αρχικα:
    1. Διαβαζω και στο blog σου αλλα και σε αλλα ελληνικα σχετικα με το αντικειμενο blog οτι καποιος καινουριος (afc) θα πρεπει αρχικα να αρχισει να εξασκειται εξω στο πεδιο. Ποτε και πού θα πρεπει να γινεται αυτο? Να βγω δηλαδη εξω αυριο το πρωι και να αρχισω να προσεγγιζω αγνωστες? Και αν το κανω αυτο, σε τι θα αποσκοπευω? στο να τις παρω το τηλεφωνο? ή στο να εξασκηθω απλα στην συναναστροφη με γυναικες? Ή μηπως θα πρεπει να βγαινω το βραδυ σε πλατειες και bar για εξασκηση? Π.χ. το nebies mission που διαβασα στο greekpua.gr που λεει οτι πρεπει να κανω 50 προσεγγυσεις την εβδομαδα (δηλ. 7 ανοιγματα την ημερα) αναφερεται σε day game ή σε bar game? Με λιγα λογια, τι σκατα θα πρεπει να κανω για να αρχισω την εξασκση? :ρ

    2. Εσυ, οταν εμαθες για το pick up και πηρες την αποφαση να αρχισεις την εξασκηση. τι ακριβως εκανες? (εννοω την πρωτη εβδομαδα και τον πρωτο μηνα εξασκησης, οχι πιο μετα). Εχεις αναφερθει βεβαια σε αυτο το ερωτημα σε καποιο σημειο του blog, αλλα πολυ συνοπτικα.

    Οπως καταλαβαινεις, παρα τον ενθουσιασμο μου, δεν ξερω πώς να ξεκινησω την πρακτικη εξασκηση, απλα το πρωτο βημα (Και το κακο ειναι οτι δεν εχω καποιον wingman για βοηθεια, οποτε παιζω μονος).

    Μου αρέσει!

  61. Καλήσπερα shark,ερώτηση παρακαλώ:βγαίνεις με κοπέλα πρώτο ραντεβού,φασώνεστε,όλα τέλεια.λέτε να βγείτε δεύτερο,δν σας κάθετε,μεσολαβούν οι διακοπές σας ανάμεσα,ένα 10ήμερο.ενδιάμεσα μιλάτε αλλά πολύ χαλαρά,σε βαθμό που αυτή κάποιες φορές κόβει συζητήσεις στη μέση.της στέλνεις ένα μεσημέρι sms πότε γυρνάει τελικά,δν απαντάει(έχεις δεί ότι μπαινοβγήκε φεισμπουκ,άντε λες μπορεί να έτυχε κάτι).τι κάνεις:σταματάς να ασχολείσαι κ αν απαντήσει απάντησε ή στέλνεις ένα μήνυμα όπου σχολιάζεις την αδιαφορία της(μήπως πάντα «ταρακουνηθεί» κ απαντήσει)κ τη ξαποστέλνεις πάλι?

    Μου αρέσει!

    1. Προσπάθησε να δοκιμάσεις ακόμη μια φορά και μετά χαιρέτησε την.
      Αν και πολλές φορές αυτό συμβαίνει γιατί κάτι γίνεται στο ραντεβού που την ξενερώνει. Ακόμη και το φιλί ΔΕΝ μετράει αφού το κάνουν για να το κάνουν καμιά φορά και όχι επειδή το θέλουν πραγματικά.
      Αλλά υπάρχουν στιγμές που φέρονται έτσι για να δουν αν πραγματικά θέλεις τις ίδιες και δεν τις θες για πήδημα. Οπότε προσπάθησε ακόμη μια φορά και αν συνεχίζει, άφησε την.

      Μου αρέσει!

    2. εσυ τι θα εκανες αν ειχες αλλες δυο να ασχολησε και δεν ενδιαφεροσουν και τοσο .
      Επειδη συνηθώς τα ιδια κανω και εγω με τυπισες που δεν με ενδιαφερουν τοσο .
      γενικα εγω θα σου προτεινα να ενδιαφερεσε λιγο λιγοτερο απο την γυναικα . Ενεργητική αδιαφορια

      Μου αρέσει!

  62. Police Lancer [Style]

    Το Lancer από την Police είναι πάνω από όλα ένα αντρικό ρολόι που συνδυάζει την ποιοτική κατασκευή με το στυλ. Είναι παντός καιρού και για κάθε περίσταση. Η αντοχή του και ο κλασσικός χαρακτήρας του θα αποζημιώσουν σίγουρα την επένδυση σου.

    Μου αρέσει!

  63. Δέκα κλασικά ψέματα που μας λένε οι γυναίκες

    Ναι οι γυναίκες λένε ψέματα, αλλά πολλά από αυτά είναι και τα λεγόμενα «λευκά». Άλλα πάλι είναι χονδροειδέστατα, άλλα κλασικά και άλλα αναμενόμενα!

    Διάβασε το top ten αυτών που λένε οι γυναίκες στους άνδρες!

    10. «Είσαι τέλειος»!
    Μεταξύ μας, έτσι, πραγματικά πιστεύεις πως δεν θέλει να σε αλλάξει; Όχι, αποκλείεται να είσαι τόσο αγαθιάρης! Απλά, είστε λογικά στη «φάση του ενθουσιασμού». Όσο εσύ ζεις στο 7ο σύννεφο αριστερά όπως ανεβαίνουμε, εκείνη σε παρατηρεί, κάνει λίστα και ορίζει τις προτεραιότητές της… Τι θα αλλάξει πρώτο, τι δεύτερο. Άκακό μου αρνάκι, ετοιμάσου για καρατόμηση των cojones σου!

    9. «Έχουν πλάκα οι φίλοι σου»!
    Σου το λέει κι εσύ καμαρώνεις… Μην χαμογελάς, στην πραγματικότητα δεν τους θέλει καθόλου στα πόδια της! Απλά κάνει υπομονή. Και η υπομονή, όπως είναι γνωστό τοις πάσι, κάποια στιγμή εξαντλείται! Αυτό που πρέπει να φοβάσαι είναι να μην έρθει η «έκρηξή» της πριν από κάποιο σημαντικό ματσάκι! Εσύ φρόντισε με τη σειρά σου, να μην το παρακάνεις. Όταν θα τους καλείς σπίτι σου, πες τους κολλητούς να βγάζουν τα παπούτσια τους!

    8. «Άραξε μωρό μου, θα μαζέψω εγώ το τραπέζι»
    Αισθάνεσαι τόσο «πασάς» που θέλεις να πάρεις τηλέφωνο τον μπαμπά σου να του το πεις! Μην τον πάρεις… Ποτέ μην πιστεύεις τα σημάδια των πρώτων ημερών! Όσο θα συνεχίζεται το ματσάκι, η φράση θα αλλάζει… «Άραξε μωρό μου, θα μαζέψω εγώ το τραπέζι, πάλι»! Για να γίνει στη συνέχεια «Ναι άραξε εσύ… Εγώ θα μαζέψω το τραπέζι πάλι;»! Και ακολουθεί το επικό… «Μην αράξεις τώρα! Μάζεψε πρώτα το τραπέζι». Επιμένεις να θέλεις να πάρεις τηλέφωνο τον μπαμπά σου;

    7. «Θα έρθουν οι γονείς σου; Τέλεια!»
    Το τι χαρά επικρατεί στο μικρό σπιτικό σου με το που ακούει πως θα περάσουν μια βόλτα οι γονείς σου, δεν λέγεται! Στα ίδια επίπεδα άκρατου ενθουσιασμού κινείται και η πρόταση να πάτε Κυριακή μεσημέρι στο πατρικό σου για να φάτε! Η καλή σου, «πετάει τη σκούφια» με το που το ακούει! Η αλήθεια είναι, πως θέλει να τους βλέπει όσο πιο αραιά γίνεται. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, βέβαια. Το πρόβλημα αρχίζει όταν δεν θέλεις να τους βλέπεις κι εσύ!

    6. «Κυριακή βράδυ βλέπω «Αθλητική Κυριακή»
    Η αλήθεια είναι πως η πρόταση έχει και συνέχεια, αλλά δεν σου τη λέει, «…με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ από τις 21.00»! Δεν λέω, οι γκόμενες που πλέον παρακολουθούν ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχουν αυξηθεί, αλλά όχι σε βαθμό που να προτιμήσουν να δουν τα στιγμιότυπα του αγώνα Πλατανιάς – Πανθρακικός, από το να αναλύσουν τη συμπεριφορά της κολλητής της στο αφεντικό της! Μην τα σαρώνουμε όλα. Απλά, στα πρώτα ραντεβού θέλει να σε εντυπωσιάσει!

    5. «Για να με νευριάσει κάποιος πρέπει να προσπαθήσει πολύ»
    Ναι, καλά! Αυτά τα ρομαντικά λέγονται εύκολα στα πρώτα ραντεβού! Στην πρώτη μεγάλη κρίση της, όταν θα κάτσει όρθια ανάμεσα σε εσένα και τον καθρέφτη της και θα σε ρωτήσει «έβαλα κιλά στον κώλο», τότε θα καταλάβεις! Όποια απάντηση και να δώσεις, θα δεις μπροστά σου την απομυθοποίηση του πράου κοριτσιού!

    4. «Έχεις δίκιο»
    Όταν σου το λέει αυτό, μεταξύ μας, ξέρεις, ε; Δεν χρειάζεται να σου το πούμε εμείς. Απλά βαρέθηκε να συζητάει, ξέρει πως έχει αυτή δίκιο και θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Μην καμαρώνεις για την επιχειρηματολογία σου ή για την ευγλωττία σου! Στην πραγματικότητα, στην πρώτη ευκαιρία που κάτι θα γίνει αντίθετα με αυτό που υποστήριζες, θα επανέλθει λέγοντας το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου πει άνθρωπος… «Σου τα λεγα εγώ»!

    3. «Δεν έχω πρόβλημα να κοιτάζεις άλλες γυναίκες»
    Ok! Έλα, πες την αλήθεια… Πιστεύεις επίσης στην ύπαρξη βαμπίρ, Νεφελίμ και Ελλοχίμ! Πώς είναι δυνατόν να «γδύνεις με τα μάτια σου» μια άλλη γυναίκα και αυτή να το παίζει οπαδός του Μαχάτμα Γκάντι; Σύνελθε… Ακόμη και αν σου το λέει, αν θέλεις να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία, μην το κάνεις ποτέ αυτό μπροστά της!

    2. «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα»
    Φαντάσου, όταν σου το λέει, ήχο solo, πένθιμου μπουζουκιού σαν μουσικό χαλί. Νίκο Ξανθόπουλε, σύνελθε επιτέλους! Μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα που να μπορεί να της εξασφαλίζει ασφάλεια, σιγουριά και μερικές απολαύσεις. Εσύ, που πας ρε Καραμήτρο;

    1. «Δεν πειράζει, θα προσπαθήσουμε πάλι αύριο»
    Η αλήθεια είναι πως την πειράζει, γιατί βάζει άλλα πράγματα στο μυαλό της… Είτε πως δεν τη θέλεις πια, τη βαρέθηκες, δεν σου αρέσει πλέον, δεν είναι ερωτική, είτε πως εσύ έχεις γίνει πλέον… βαρύς! Βέβαια, όλοι οι άνδρες κάποια στιγμή έχουν τα «πάνω – κάτω» τους! Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα εμβληματικά «το μέγεθος δεν μετράει» και το «είσαι ο καλύτερος εραστής που είχα ποτέ»! Αγνόησέ την!

    Μου αρέσει!

  64. Αλφαλίκι ή μαλακία;

    Ο Μέμος Μπεγνής εξομολογήθηκε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν η σύντροφός του κάνει σεξ με κάποιον άλλον άντρα, ενώ είναι μαζί του. Τώρα εγώ το βρίσκω μαλακία, μερικοί μπορεί να το πουν ανωτερότητα (όπου ανωτερότητα=alpha male).

    Επομένως, μιλάς για ελεύθερες σχέσεις; Αυτό κάνεις;
    «Εννοώ για ελεύθερα μυαλά, όχι τόσο σχέσεις. Δεν σου λέω να πηγαίνει κάποιος με άλλους συντρόφους κάθε μέρα. Μιλάω για το ενδεχόμενο για το «αν» και το «όποτε» βρεθεί κάτι καλό ή και καλύτερο από σένα και θες να το γευτείς. Αυτό δεν είναι κακό.

    Αν αυτή την ιδέα την είχε και η σύντροφός σου…
    «Μα, την έχει! Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνει κάτι άλλο με κάποιον…»

    Σοβαρά μιλάς τώρα;
    «Ναι, ναι! Δεν με αφορά αν θα μου το πει ή όχι, αλλά τη στιγμή που την κάνει ευτυχισμένη, ας το κάνει λοιπόν. Μα ποιος είμαι εγώ που θα το στερήσω αυτό; Ξέρω ότι με αγαπάς, ξέρω ότι είσαι μαζί μου, ξέρω ότι για μένα κόβεσαι, αλλά αν σου τύχει κάτι καλό, γιατί να μην το κάνεις για να ξε@@@@@σεις; Δεν υπάρχει ούτε ζήλια ούτε απιστία για μένα. Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό το μοντελάκι πια. Όσο ξεφεύγουμε από το υπερ-εγώ μας και τον εγωκεντρισμό μας, τόσο πιο ευτυχισμένοι γινόμαστε. Το να θεωρείς έναν άνθρωπο κτήμα σου και δικό σου, είναι τεράστιο λάθος. Αν τον αφήνεις ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, όταν έχει ξε@@@@@σει από τα απωθημένα του, για να στο πω χύμα, τότε θα δοθεί ακόμη περισσότερο σε εσένα. Είναι σαν το ρητό που λέει «αν με αγαπάς, άσε με ελεύθερο!». Και μου έχει συμβεί και το έχω κάνει. Ήμουνα στο κρεβάτι κι έλεγα «τι γίνεται, καλά;», «ναι, μια χαρά», λέω «είσαι αλλού τώρα ε;», μου λέει «ναι, είμαι αλλού», «καλό;», «καλό!». Και λέω «τώρα εντάξει, σου έφυγε;», «ναι, στ’ α@@@@@α μου!». Οπότε μια χαρά».

    Πηγή: Down Town Κύπρου [το βρήκα εδώ]

    Μου αρέσει!

  65. φιλε shark για αρχη θελω να σου πω ενα τεραστιο ευχαριστω γιατι μου αλλαξες ριζικα την ζωη μου..ειμαι εκεινο το παλικαρι που σου ειχε πει για τον κολλητο του και το ταξιδακι με τις 2 καριολες στην λαμια …μου ειχες δωσει ακριβως πριν ενα χρονο να διαβασω το αρθρο πως την ξανα κερδιζεις (αν θυμαμε καλα ) απο περυσι λοιπον τον δεκεμβρη διαβαζοντας τα αρθρα σου και εφαρμοζοντας λιγο πολυ τις συμβουλες σου ερχομαι τωρα να σου πω (το γραφω και ανατριχιαζω) οτι εκεινος ο beatas που υπηρχε μεσα μου εξαφανιστηκε….για παντα…καταφερα να ριξω κοπελα που αλλοι στην ηλικια μου(ειμαι 19) θα ντρεποντουσαν να της πουν γεια…συνεχιζω να διαβαζω και να εφαρμοζω οσο πιο πολυ γινεται αυτα που λες και βλεπω αποτελεσματα που δεν τα φανταζομουν ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα…ακομα εχω πολλα να μαθω…αλλα μα το θεο για πρωτη φορα μπορω να εχω οποια πραγματικα θελω και αυτο το χρωσταω σε εσενα… θελω να σου πω ξανα ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω και ευχομαι να εισαι παντα καλα !

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Να’σαι καλά Νίκο και χαίρομαι που πέτυχες τον στόχο σου. Ξέρω από πρώτο χέρι ότι το να αλλάξεις δεν είναι εύκολο και απαιτεί δουλειά από κάποιον, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα τον ικανοποιεί και μπράβο σου που προσπάθησες.

      Μου αρέσει!

  66. Καλησπερα μαγκες κ καλη χρονια.Λοιπον afc κ εγω διαβαζω το blog 6 μηνες τωρα (ειμαι 19) χωρις να εχω μπει στην διαδικασια να αλλαξω και να το παρω σοβαρα αποφαση αν και το θελω πολυ. Αλλα εγινε κατι εχτες στο club που πηγαμε για να γιορτασουμε την αλλαγη που με εκανε να με βριζω και να λεω οτι δν παει αλλο. 2 κοπελες (απο διαφορετικες παρεες) με κοιταγανε πολυ ωρα (σε ασχετες στιγμες μεταξυ τους) και ημουν τοσο αποφασισμενος οτι αυτη ηταν η μερα εναρξης της αλλαγης μ και οτι θα πηγαινα σε καποια απο τις 2 ή και στις 2 και οτι και να γινοταν δεν με ενοιαζε καθολου. Εχω μια χαρα αυτοπεποιθηση πλεον δεν φοβαμαι να δειχτω μεσα στο club απο παλιοτερα που εμπαινα γρηγορα για να μην με κοιτανε, και εκει π εχω ολο το πακετο για να παω μια (γαμω)μαγικη δυναμη με σταματαγε στο παρατσακ δεν ξερω τι να πω. Η μια παρεα μαλιστα ειχε και 2 αντρες αλλα δεν με ενοιαζε καθολου φαινοντουσαν καλοι ανθρωποι γενικα και ησυχοι οποτε δεν ανησυχουσα. Πως θα καταφερω να κανω αυτο το τοσο μικρο βημα που μου μενει για την αρχη. (γιατι ειναι να μην γινει η αρχη:P) ειχε/εχει κανεις ιδιο προβλημα και πως το αντιμετωπισε?? Καλη χρονια και παλι μαγκες!!

    Μου αρέσει!

  67. Για μένα προσωπικά αδερφέ για να μπορέσεις να κανεις αυτό το τσακ που λες πρέπει να κλείσεις Τον διακόπτη του συναισθήματος …εγώ αυτό έκανα δεν σου λέω να είσαι στα αρχιδια σου όλα απλά οι γκόμενές καταλαβαίνουν ποιος θέλει να γαμησει ποιος είναι το καλό παιδί και γενικά σε κόβουν από μακριά για το τι θες…εγώ αυτό έκανα και ακολούθησα κατά κύριο λόγο μερικά από τα άρθρα του blog αλλά αν δεν βγεις έξω να δοκιμάσεις αυτά που διαβάζεις δεν θα δεις πρόοδο ποτέ….και γενικά να αλλάξεις μυαλά οι περισσότερες. Εκει έξω έχουν πιάσει περισσότερο πο*τσο στα χέρια τους παρα μολύβι και χαρτί…και αυτά στα λεω εγώ που μίλαγα σε γκομενες και τους έλεγα πως νιώθω και γέλαγαν..τώρα γελάω εγώ βέβαια…μην ταυτιστείς με εμένα 100% κάθε περίπτωση διαφέρει..αλλα γενικά είναι μια απόφαση διάβασε βγες έξω δοκίμασε πράγματα και στο τέλος θα έχεις το επιθυμητό Αποτέλεσμα …αυτα από μένα ελπίζω να σε κάλυψα δεν ξέρω αν ειμαι σωστός αλλά αυτά πιστεύω:)

    Μου αρέσει!

  68. Σε ευχαριστω για την συμβουλη Νικο! Εισαι ο τυπος που παραπανω ευχαριστουσε τον Shark επειδη αλλαξε? Αν ναι ειναι χρησιμο να ακουω απο εσενα συμβουλες γιατι ειμαστε στην ιδια ηλικια κ πολλα πραγματα σου εχουν συμβει προσφατα αν καταλαβα καλα και τα εχεις φρεσκα. Θελω να σε ρωτησω αν μετα την αλλαγη σου (συγχαρητήρια κιολας) αλλαξε και η συμπεριφορα φιλικων ατομων προς εσενα. πχ σε μια παρεα με αντρες κ γυναικες αν οι γυναικες αρχισαν να σε βλεπουν αλλιως ή να μετρας περισσοτερο απο τους αλλους μονο με το στυλ σου πλεον. Σε ευχαριστω και παλι

    Μου αρέσει!

    1. Ναι θοδωρη αυτος ο νικος ειμαι..ευχαριστω για τα καλα σου λογια να σε καλα..κοιτα το μεγαλυτερο μερος απο την παρεα μου ειναι αντρες γιαυτους δεν αλλαξε κατι…και δεν αλλαξε βασικα γτ δεν προσπαθω να το παιξω alpha οταν ειμαι μαζι τους και αραζουμε για καφε πχ για τις 3-4 κοπελες που ειναι στην παρεα μου (σκεψου μια παρεα 12 ατομων) αλλαξε θα σου δωσω το πιο προσφατο παραδειγμα που ειδα οτι «πειραξε» την μια απο τις 4 κοπελες…εχω βγει για καφε με γκομενα αραζουμε και με γυρναει σπιτι με περνουν καπακια τηλ και μου λενε οτι θα παμε για καφε της λεω μπορεις να με πας εκει ? ξερω γω μου λεει ναι…. σκαω στο μαγαζι και εχουν αραξει ολες και ολοι….και μεσα στην παρεα μου ειναι μια κοπελα η οποια…το παιζει ιστορια…(υπαρχει αρθρο στο blog μπορεις να καταλαβεις ποιο εννοω) τεσπα καθομαι και βλεπω στο απεναντι τραπεζι ενα φιλαρακι που καθετε με 2 κοπελες..φοραω χαμογελο και σκαω στο τραπεζι συστινομαι ξερω γω και ειμαι σε μια φαση μια στο ενα τραπεζι μια στο αλλο …η γκομενα που το επεζε ιστορια οσο ημουν στο αλλο τραπεζι ειχε γυρισει να δει τι κανω(βλεπεις με ειχε πλατη) πανω απο 5 φορες…εγω την εβλεπα και ενω μιλαγα με την αλλη της εκλεινα το ματι κουναγα το κεφαλι μου και τετοια…ΑΛΛΑ..δεν εμεινα μονο σε αυτη που το επεζε ιστορια…. τσιμπισα τηλ απο την παρεα του φιλου μου και μαλιστα επειδη το πηρα το τηλ και δεν εκανα κατι η τυπισσα μου εστειλε σε μνμ το fb της (lol) εγω να εχω μεινει μαλακας 2 μερες….οπωτε ναι ειδα αλλαγη και μαλιστα μεγαλη για τις γκομενες στην παρεα μου!….παρολα αυτα μην περνουν τα μυαλα σου αερα γτ η γκομενα που μ εδωσε το τηλ εμαθα οτι ηταν παρτολα 🙂 οποτε δεν χρειαζετε να περνουν τα μυαλα σου αερα …ναι θα δεις σιγα σιγα αλλαγη αλλα να εισαι προσγειωμενος

      Μου αρέσει!

  69. Σχέση που τελείωσε:
    χωρίσαμε πριν 2 μήνες σχεδόν. Τη μια μέρα μου έλεγε οτι δεν ξέρει τι θέλει, μετά απο 10 λεπτά μου έλεγε να περάσω να τη πάρω απο το σπίτι γιατί θέλει να με δεί, την επόμενη μου έλεγε οτι με αγαπάει και μετά απο 2 μέρες με πήρε τηλέφωνο να μου πεί οτι δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου και οτι θέλει να χωρίσουμε.
    Απο εκεί που ήμουν τέλειος (κατά τα λεγόμενα της πάντα), που της έλειπα και με ήθελε ξαφνικά δεν με ήθελε! Ασε τις ατάκες στο τέλος: λυπάμαι αλλά πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου, τη προηγούμενη εβδομάδα σε ήθελα τώρα δεν σε θέλω πως να το κάνουμε τωρα, δεν μπορώ να είμαι σε μια σχέση και να υποκρίνομαι ενώ δεν σε θέλω!) Εμεινα κάγκελο!!!!!!
    Επαθα πλάκα, δεν ήξερα τι μου γίνεται. Μάλλον για να τα λέμε καλά: τα σημάδια της κυκλοθυμίας τα είχα δεί (μέχρι και ένας φίλος μου ψυχολόγος μου είχε πει οτι είναι δείγματα κάποιας νεύρωσης).
    Φυσικά, δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση, κατάλαβα οτι παίζει κάτι άλλο (κάποιος πρώην ενδεχομένως????, άλλωστε σπουδάζει εκτός Αθήνας και λιγάκι χλωμό να γνώρισε κάποιον απο εκεί, ενώ χωρίσαμε όταν ήρθε Αθήνα (δείγματα είδα μετά με καθαρό μυαλό: έβρισκε προφάσεις για να βγεί μόνη της με τους φίλους της, επιμονή να τη πάρω πρίν κοιμηθώ κτλ κτλ-όσο ήταν στην Αθήνα).

    Οταν δε αποφάσισα να το πάω τούμπα το σκηνικό και να προχωρήσω μπροστά, εκεί το γύρισε στη κλάψα μέσω διαδικτύου!!Οταν ειδικά γύρισε Αθήνα τώρα τις γιορτές, με πήρε και τηλέφωνο »και καλά για να μου αφήσει κάποια πράγματα σπίτι». Ολες αυτές τις ημέρες με έτρωγε συνέχεια, κυριολεκτικά τη σκεφτόμουν όλο το 24 ωρο.

    Ωσπου χθές δεν΄κρατήθηκα άλλο, τη πήρα τηλέφωνο για να της πώ να βρεθούμε.

    Η απάντηση?

    Μαντέψτε: Δεν είμαστε μαζί αλλά δεν είμαστε και φίλοι οπότε είναι καλύτερα να το αποφύγουμε….

    Να μου πεί κανείς μα καλά δεν το περίμενες?

    Για γνώση και συμμόρφωση λοιπόν: ;όσο και καλή να δείχνει κάποια, ότι και να πεί, όσο και να κλαφτεί θα είναι πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Πες το επιβεβαιωση? Πες το όπως θες. Το πόσο αδίστακτες μπορεί να γίνουν γυναίκες που το παίζουν αγνές, απροστάτευτες και όλα τα σχετικά, απλά για να πάρουν αυτό που θέλουν δεν έχει τελικά όριο, Η πλάκα είναι οτι η συγκεκριμένη κόβω και το κεφάλι μου οτι τώρα είναι αλλού και παράλληλα κάνει αυτά που κάνει. Φαντάσου δηλαδή τι γίνεται πίσω απο τη πλάτη μας.

    τα σχόλια ευπρόσδεκτα.

    Γ

    Μου αρέσει!

    1. κατι τετοια ειναι που πρεπει να μας κανουν πιο σκληρους 😉
      χαλαρωσε, απλα δεν υπαρχει λογος να της ξανατηλεφωνησεις, σου ειπε και η ιδια μονη της οτι δεν ειστε καν φιλοι για να ξαναμιλησετε.. σου ειπε πλαγιως »μην με ξαναπαρεις τηλεφωνο».. σορρυ αλλα αυτη ειναι η αληθεια, απλα πηγαινε κι εσυ αλλου και μην κανεις σκεψεις του στυλ: »αυτη ειναι αλλου τωρα, ειμαι σιγουρος», »την χωνει καποιος αλλος» κλπ ..
      απλα προχωρα κι εσυ και μη σε νιαζει 😉

      Μου αρέσει!

  70. Φιλε νικο τα ξερω ολα αυτα που λες κ εχεις απολυτο δικιο…

    Απλα λες τοσο π….να???

    Με χωρισες γιατι δεν ηθελες για τους λογους σου. Ολα τα υπολοιπα ηταν περιττα..

    Οχι απλα σκληρους…τη παρτη μας και μονο..

    Απλα μετανιωνω για οσα εδωσα και πιστεψε με ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    Μου αρέσει!

  71. Παιδια χρειαζομαι γνωμες….Υπαρχει μια κοπελα στην σχολη μου με την οποια μιλαω,κανουμε παρεα καθημερινα (ξερω ακουγεται παιδικο ετσι οπως το θετω 😛 αλλα το πιανετε) και με την οποια θελω να προχωρησω…αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι σε σχεση…. εξ’ αποστασεως.

    Οποτε η ερωτηση μ ειναι πως το χειριζομαι?

    Μου αρέσει!

  72. Γεια σου shark!Αρχικα να πω συγχαρητηρια για την υπομονη και δουλεια που ριχνεις στο blog και στο παιχνιδι.Ηθελα να σε ρωτησω ποια ειναι η αποψη σου σχετικα με το βιβλιο the art of seduction του Robert Greene.Το εχω διαβασει και ειναι απο τα πιο εγκυρα βιβλια που εχω διαβασει ως τωρα πανω στο θεμα.

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου wolf κ σ’ευχαριστώ. Το βιβλίο που αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει ακόμη, παρότι θέλω να το διαβάσω. Αλλά από τα σχόλια που έχω ακούσει από άτομα που το έχουν διαβάσει, το θεωρώ πολύ σοβαρό και έγκυρο στο θέμα ψυχολογία και σχέσεις.

      Μου αρέσει!

  73. Καλησπερα Shark.Ξεκινησα να διαβαζω εδω και καιρο το blog σου και ισως ειναι απο τα καλυτερα πανω στην θεωρια του παιχνιδιου και της alpha male θεωριας.Οποτε ειπα να σε συμβουλευτω.
    Εδω και καιρο μ’αρεσει μια κοπελα,απο μια εκδρομη..Τοτε που ξεκινησα να της μιλαω ημουν beta οσο δεν παει και χωρις ψυχολογια,ανοιγομουν και ημουν 100% nice guy.Αλλα τους επομενους μηνες εφαγα 2 φορες πακετο και την δευτερη friendzone και ετσι δεν της ξαναμιλησα αν και εστειλε αυτη να δει τι κανω.
    Φετος ομως την εχω στο φροντιστηριο μου(ειμαι 18) και εχοντας ερευνησει το πως να αλλαξω την ψυχολογια,την συμπεριφορα μου και ολα τα σχετικα,της μιλαω και της φερομαι με στοχο να βγω απο friendzone.
    Εγω νιωθω οτι δεν με βλεπει σαν φιλο της πια,ομως δεν ειμαι και σιγουρος.Το θεμα ειναι οτι στην αρχη αρχη ολου αυτου μαλλον παρεξηγησα τις προθεσεις της ή ισως να την ξενερωσα δεν ξερω.
    Οποτε τωρα προσπαθω να ειμαι alpha απεναντι της και να την ελξω και μιλωντας μαζι της,κανω οτι εχω ξεχασει τι της εχω πει/μου εχει πει οταν μιλαγαμε σαν «φιλοι».
    Να πω οτι δεν εχω κανει κατι με κοπελα,εχω φαει Χ αλλα με την προσπαθεια αυτοβελτιωσης ελπιζω να αλλαξει αυτο.
    Αυτα.Περιμενω να ακουσω γνωμες για να συνεχισω.

    Μου αρέσει!

    1. Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις, εφόσον θέλεις να συμπεριφέρεσαι σαν alpha σε αυτήν, είναι να της παίξεις λίγο το κρύο-ζέστη, ώστε να της δώσεις τον χρόνο που χρειάζεται. Αν είσαι συνεχώς δίπλα της, όσο alpha κ να θεωρείς τον εαυτό σου (η ίδια ίσως να μην έχει ακόμη καταλήξει τι είσαι, εφόσον σε έχει ήδη βάλει στην λίστα με τους φίλους), δεν θα την αφήσεις τον χρόνο που θέλει να σκεφτεί-νιώσει. Οπότε «κλάσε» την κ λίγο, δηλαδή χαιρέτησε την απλά κ φύγε μην της μιλήσεις άλλο. Την άλλη φορά μίλησε της κλπ κ δες αντιδράσεις.

      Μου αρέσει!

  74. Καταρχας θενκς για την συμβουλη.Ειχα καποιες μικρο εξελιξεις
    Μετα απο συζητηση με κολλητους ο ενας μου ειπε οτι κατα την γνωμη του δεν υπαρχει fz και οτι αυτη θα κραζει πισω απο την πλατη μου γτ της την ξαναπεφτω,να λεει τον μαλακα δεν εχει αλλη και ειναι απελπισμενος και επισης θελει να δειχνεται,να λεει δηλαδη εγω εχω κανει κατι με αυτον (καποιον γνωστο ας πουμε στον κοινωνικο περιγυρο)..ο αλλος κολλητος ειπε τα αντιθετα και να της δειξω οτι νοιαζομαι πραγματικα….
    Αλλα…
    Σημερα ο τριτος απο τους κολλητους την ειδε να μιλαει με εναν και να στελνει καρδουλες κλπ..Οτι εχει αγορι δηλαδη
    Αυτα…η Λογικη μου λεει οντως ειναι ετσι και «εχεις μπερδεψει το φαινεσθαι με το ειναι»

    Μου αρέσει!

    1. fz = Friendzone;

      Ακολούθα την λογική σου ή καλύτερα το δικό σου ένστικτο, ώστε ακόμη και να μην πάει καλά, τουλάχιστον έκανες αυτό που ήθελες. Συμβουλές θα ακούσεις δεκάδες, αλλά το θέμα είναι ότι ούτε είναι άλλοι στο μυαλό σου, οπότε και να σου πουν κάτι σωστό, μπορεί να μην το κάνεις σωστά αλλά και ούτε τους ενδιαφέρει πετύχει δεν πετύχει, εσένα καίει.

      Ζύγισε τις συμβουλές όλων και την δική μου, δες ποια ταιριάζει σε εσένα και κάνε την.
      Μια ακόμη συμβουλή, αυτό το «δείξε της ότι πραγματικά νοιάζεσαι» εξαρτάται ποιος το λέει, μπορεί το παλικάρι να είναι «The nicest guy of the year», μην ακολουθείς πάντα ότι συμβουλή ακούς.

      Μου αρέσει!

  75. Γεια σου shark. Ειμαι αρχαριος στο ολο θεμα, αλλα προσπαθω να αλλαξω πολυ εντονα αν και αλλα ατομα(μεταξυ τους και γυναικες) μου εχουν αναφερει πως ετσι γινομαι αρκετες φορες πιεστικος και αγχωδης. Εσυ λες σε μια αναρτηση πως δεν συνιστας να προσπαθει καποιος μονος και πως εισαι διατεθειμενος να βγεις με ατομα που θελουν να αλλαξουν προς το καλυτερο. Μηπως ζεις Θεσσαλονικη?

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου zero. Η προσπάθεια που κάνουν όσοι μπαίνουν πρώτη φορά στο θέμα Pickup να δείξουν ότι είναι «alpha» ή κάτι καλό τέλος πάντων, δεν γίνεται δεκτό με χαρά πάντοτε από τις γυναίκες, κυρίως όταν «μυρίσουν» την ανασφάλεια του άλλου που πίστεψε με, μπορούν να την καταλάβουν από πολύ μακριά. Αν δεν το έχεις, καλύτερα κάνε το λίγο λίγο με τον καιρό και όχι αμέσως, είναι φαντάσου σαν να προσπαθείς στο γυμναστήριο να σηκώσεις θηριώδη κιλά, δεν γίνεται αν δεν γίνει κάποια προσπάθεια.

      Αν είσαι στην αρχή, έχεις πολλά να αλλάξεις επάνω σου, επικεντρώσου σε κομμάτι κομμάτι και με τον καιρό βελτίωσε και κάτι άλλο. Θα σου πάρει καιρό να αλλάξεις επάνω σου κάποια πράγματα, αν έχεις επιμονή και υπομονή θα το κάνεις,

      Θεσσαλονίκη έρχομαι συχνά, ναι, αλλά δεν ζω. Αν κ τελευταία δεν πολυέρχομαι, αλλά μέσα στον χειμώνα θα αρχίσω να την επισκέπτομαι συχνότερα για παιχνίδι, θα το αναφέρω κάποια στιγμή.

      Μου αρέσει!

  76. Καλησπέρα Shark!
    Είμαι 19,natural και ο στόχος 22,συμφοιτητρια..Είναι γυναίκα που μ έκανε κλικ με την συμπεριφορα της και οχι με την εμφανιση της και ασυνειδητα(ειπαμε natural φαση) εφαρμοσα δοκιμαστικα 2 «τεχνικες» πεσιματος ωστε να δω που ανταποκρινεται καλυτερα.

    Με αρκετη δοση αυτοπεποιθησης και οπλο το χιουμορ εφαρμοσα αρχικα την μεθοδο του χυμα πεσιματος με ατακες χαζες και κλασσικες που ξερω οτι θα φαω χυλοπιτα.Επειδη οπως ειπα και πριν το εκανα δοκιμαστικα,το γυριζα πιο πολυ στη πλακα χωρις να την αφηνω να σιγουρευτει αν εννοω το πεσιμο ή οχι.Αυτο διηρκησε 3 μερες.

    Στη συνεχεια δοκιμασα να το παιξω πιο ηρεμα,με γενικες συζητησεις μικρης διαρκειας,ωστε να δει και την σοβαρη μ πλευρα.Παραλληλα ημουν λιγο ψυχρος,δεν κοζαρα και δεν εδινα δικαιωματα για πολλα πολλα.

    Οταν χρησιμοποιησα τον πρωτο τροπο γελουσε αρκετα,μ ελεγε πραγματα του στυλ «εισαι απο αυτους που ο,τι θελουν το διεκδικουν» και γενικα ενιωθα πως την επεισα πως ειμαι τυπος που ξερω να πηδαω σωστα.
    Με το δευτερο τροπο παλι απεσπασα κοπλιμεντα για το ωραιο μ ντυσιμο και το περιποιημενο στυλακι μου,όμως ενιωθα να αναπτυσσει αμυνες απεναντι μου που δεν καταλαβα αν οφειλονταν στην δικη μ ψυχρη συμπεριφορα ή στο αν αυτη ειχε ξενερωσει.

    Και πριν προλαβω να τα σκεφτω ολα αυτα δεχομαι την σημαντικη πληροφορια απο κοινο γνωστο πως εδω και 2 μηνες εχει γκομενο.

    Ποια ειναι η γνωμη σου για την ολη κατασταση;
    Eπισης θεωρείς απαγορευτικό κανονα για μια γυναικα τη μεγαλη διαφορα ηλικιας;

    Μου αρέσει!

    1. Την γνώριζες κ από πριν ή απλά σε ξέρει κ την ξέρεις φατσικά;
      Το ότι έχει γκόμενο ή είναι μεγαλύτερη μην σε ανησυχεί, αν κ σε αυτήν την ηλικία σου ίσως να μην σε κοιτάξει σοβαρά, εννοόντας ότι θα κοιτάξει για κάποιον στην ηλικία της ή μεγαλύτερο.

      Αν κ δεν γνωρίζω τι ακριβώς έκανες με το χύμα πέσιμο, πολύ πιθανό να μην ξέρει κ η ίδια τι είσαι κ να μην σε πάρει στα σοβαρά. Το ότι γελάει με κάτι, μην το παίρνεις κ σαν θετικό σημάδι έλξης πάντα.

      Μου αρέσει!

  77. Καλησπέρα shark,
    Θα ήθελα να μου πεις (ίσως να είναι απορία και άλλων φίλων) αν μπορεί ένας 20αρης να είναι το ίδιο alpha με έναν alpha 30άρη και αν ναι πώς μπορεί να κάνει τη διαφορά και να τον ξεχωρίζουν οι γκόμενες (20-25αρες ειδικά) από τους συνομηλίκους του. (21 χρονών φοιτητής)

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου Jim. «Alpha», με την έννοια του αρσενικού να υποθέσω, δεν σε κάνει η ηλικία, αλλά οι εμπειρίες της ζωής. Μπορεί για παράδειγμα να είσαι 20χρ και να έχεις κάνει τρελά πράγματα, να έχεις πηδήξει κάμποσες και να είσαι 40 και να είσαι ντροπαλός ή να έχεις ελάχιστες συναναστροφές με γυναίκες. Οι γκόμενες είτε είσαι 30, είτε 50, αν είσαι «γατάκι», θα σε φαίρονται και αναλόγως.

      Εδώ θα σου πω και ένα παράδειγμα. Σε ταξίδι μου στο εξωτερικό, με προσέγγισε σε ένα κλαμπ ένας 16χρονος νταβατζής. Το παλικάρι μαμούσε και έδερνε (κυριολεκτικά κ μεταφορικά) τις γυναίκες που είχε μαζί του (συνομίλικα κοριτσάκια), ενώ κ οι άντρες (αρκετά μεγαλύτεροι του), του στεκόνταν σούζα κ μάλιστα σε άλλες παρέες που τον έβλεπα πως φαιρόνταν, δεν έφευγε αν δεν έπαιρνε κάτι (λεφτά, τσιγάρα κλπ). Τον κατάλαβαα ότι επέμενε από τον τρόπο που τν τράβαγαν οι γυναίκες του κ την αντίδραση των αντρών της παρέας.
      Αν δεν είχα ισχυρό «εγώ», ακόμη και με τα διπλά χρόνια από εκείνον, θα με έκανε ότι ήθελε ή γενικά ποιος ήξερε τι θα ήθελε. Για την ιστορία, όταν τα «ξίφοι» μας κοντραρίστικαν, το παλικάρι έκανε πίσω αμέσως. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι μόνο τα χρόνια που παίζουν ρόλο.

      Μου αρέσει!

  78. Shark Καλησπερα και παλι.
    Το σκεφτηκα το ολο θεμα
    .Kαι ξεκινησα να απομακρυνομαι.Δεν πιανω συζητηση απο κοντα και δεν θελω να την προσεγγισω ξανα.
    Πιθανως να εχει αγορι η εστω να κανει κατι γτ ακουσα να λεει σε μια κοπελα κατι και να την ρωταει αυτη «τον ξερω? γτ το μαθαινω τωρα γι αυτον?» κλπ
    Οι κολλητοι και μια φιλη λενε καλα κανεις που δεν της μιλας πια, και το καταφερνω εν μερει (αν εξαιρεθει το οτι με ελκει γαματα στο φροντιστηριο)αλλα συνεχεια σκεφτομαι να ξαναμπω στο «παιχνιδι» για κεινη και αν δω οτι δεν παει πουθενα με αυτον που κανει κατι λεω να χωθω παλι και να με δει σαν καποιον που δεν ειχε οτι ο αλλος.
    Υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβω αν εχει αγορι ?
    Αυτα…

    Υ.Γ: Στο μυαλο μου ειχε φτιαχτει μια ονειρικη εικονα και αρχισε να καταστρεφεται με τον καιρο,ευτυχως

    Μου αρέσει!

    1. Η μαγκιά σου θα είναι να γίνεις καλύτερος στο παιχνίδι, ώστε και ανάγκη να μην την έχεις, αλλά και να την κάνεις να σε θέλει ξανά. Μου έχει τύχει και είναι ωραίο συναίσθημα. Προς το παρών καλά κάνεις κ κρατάς αποστάσεις, εφόσον δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς σε αυτήν, θα το κάνεις χειρότερα το θέμα.

      Μου αρέσει!

  79. Γεια σου Shark.Αρχικά θα ήθελα να σου αποδώσω τα εύσημα σχετικά με τη δουλειά που κάνεις στο blog.Παρακολούθω τα τελευταια δύο χρόνια το blog και έχω αποκομίσει χρήσιμες πληροφορίες σε πολλά επίπεδα οπως για παράδειγμα στο θέμα της αυτοβελτίωσης και του παιχνιδιού,γιατί ως γνωστον εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.Αφορμή για να γράψω στο blog στάθηκε ένα άρθρο σου σχετικά με τα social media που πλέον παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι.Με το παιχνίδι-κυνήγι (οπως θες πες το) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισα να ασχολούμαι πιο ενεργά τον τελευταίο χρόνο και αυτό γιατί ως ένα βαθμό δεν έχω πολύ καλήτερες επιλογές.Εδώ και ένα χρόνο έχω επιστρέψει στη γενέτειρα μου μετά από 4μιση χρόνια καλής σε όλα τα επίπεδα φοιτητικής ζωής και σε μια από τις πιο top φοιτητουπόλεις της Ελλάδος,την Κομοτηνή.Φαντάσου πως είναι να φεύγεις από μια πόλη όπως είναι η Κομοτηνή και να γυρνάς σε μια επαρχιακή πόλη 30 χιλιάδων κατοίκων που βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αυθαρσίας σε πολλα επίπεδα της κοινωνικής ζωής.Στη προκειμένη περίπτωση τα περιθώρια ήταν απο την αρχή πιο στενά καθώς τα εδώ φιλαράκια μου ανήκουν στην κατηγορια ΜΑΤ (παίρνω την ορολογία αυτή απο το βιβλίο του strauss neil)Οπότε έχοντας ως δεδομένα μια πόλη που δεν πλησιάζει τα στάνταρ που είχα συνηθίσει αλλά και το γεγονός οτί δεν έχω κάποιο »καλό» συμπαίκτη αρχικά με είχε πάρει λίγο από κάτω ευτυχώς για πολύ λίγο,καθώς άρχισα να προσπαθώ να εγκληματιστώ στα νέα δεδομένα.Βγήκα αρχικά για »κυνήγι» κάποιες φορές και με εξαίρεση μια πίπα σε μια πατημένη γκόμενα που τσίμπησα σε ένα μπαράκι της περιοχής δεν είχα κάτι άλλο αξιοσημείωτο.Παρατήρησα ότι οι γκόμενες είναι κλειστές σε ένα δημόσιο χώρο ακόμη και σε μια ενδεχόμενη προσέγγιση ή μια απλή γνωριμία,ψηλωμένες καθώς ακόμη και στη πιο »σαπια» μπορεί να γίνεται κονταρομαχία ποιος θα την »τσιμπήσει» αλλά και αρκετά σεμνοφανείς καμία σχέση δηλαδή με τα βράδια που βγαίναμε με τη τσακαλοπαρέα και αρκούσε λίγη τρελίτσα και 5-6 μαλακιούλες για να ρίξεις μια φοιτητριουλα.Αυτά όλα είχαν ως αποτέλεσμα να ψάχνομαι γενικότερα για νέες μεθόδους μέχρι που άρχισα να ακούω οτι πολλοί »τρώνε» αποκλειστικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Ρε λες είπα;;Ποτέ δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα χρησιμοποιούσα π.χ. το facebook για τέτοιο σκοπο.Αφού αποκόμισα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την όλη κατασταση που παιζει αρχισα να »δικτυώνομαι».Και εδώ είναι Shark που θέλω τα φώτα σου καθώς οι γκόμενες που ρίχνω κοιμένονται σε μέτρια επιπεδα άσε που με δυσκολεύει το παιχνίδι online.Νιώθω ότι δεν »πα’ιζω σωστά.Θα ήταν πολύ χρήσιμο και πιστευω σίγουρα όχι μόνο για μένα να ανέβαζες ένα άρθρο που να ανέλυε πιο λεπτομεριακά το παιχνιδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης π.χ. στο facebook που είναι και πιο διαδεδομένο.Αν έχεις και κάτι να μου προτείνεις συμβουλευτικά θα χαρώ πολύ.Τέλος θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το βήμα που δίνεις μέσω του blog αλλά και να σου ευχηθώ να συνεχίσεις την καλή δουλειά που κάνεις.

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου Vaughn κ σ’ευχαριστώ για τα σχόλια σου. Να σου πω αρχικά ότι οι γυναίκες όταν είναι σε άλλη πόλη, είτε φοιτήτριες είτε σε διακοπές, συμπεριφέρονται τελείως χύμα κ διαφορετικά από την πόλη τους.

      Στο online τώρα θέλω να γράψω κάτι. Αλλά εδώ να σου πω ότι στα social media οι περισσότερες που απαντούν είναι οι άσχημες, ντεφάκτο αυτό. Αυτές είναι κ οι περισσότερο απελπισμένες (θα λέγαμε) κ απαντούν στους πάντες. Οι ωραίες έχουν φάει τρελό πέσιμο κ ενοχλήσεις που δύσκολα θα πάρεις απάντηση τους, αν δεν είσαι κάπως ξεχωριστός από τους άλλους, είτε εμφανισιακά, είτε και στον τρόπο σου.

      Το Facebook είναι καθαρά social κατάσταση. Θα πρέπει είτε να σε ξέρει από κάπου, είτε να έχετε κοινούς -ακόμη κ fake- φίλους, είτε να σε κάνει φίλο για να δει τι παίζει μαζί σου, αλλά να κρατάει μετά μια απόσταση. Γενικά το FB το έχουν για την καλή τους την πλευρά, αφού το βλέπουν φίλοι, γνωστοί κλπ κ πρέπει να το παίξεις κ έτσι, πχ μερικά likes στην αρχή, κάποια σχολιάκια, για να αποκτήσει μια μικρή οικειότητα μαζί σου κ μετά μπορείς να στείλεις και ένα μήνυμα σε κάτι που έβαλε στον τοίχο της, ώστε να συνεχίσεις. Απαιτεί καιρό κ είναι όπως οι κοινωνικές συναναστροφές της ζωής, δεν αλλάζει και πολύ.

      Σίγουρα αν πετύχεις κάποια σε κάποιο μαγαζί, μπορείς κ να της στείλεις, πολλές φορές απαντούν αν κ καλό είναι να γνωρίζεις κάποιον από την παρέα τους. Επίσης αν έχεις το προφίλ σου ανοιχτό στους επισκέπτες κ εκεί έχεις αναρτήσει και μερικές καλές σου φωτογραφίες, μπορείς να την σχολιάσεις ή να κάνεις like σε κάποιες φωτό της και θα σε δει. Αν είσαι καλός (στην εμφάνιση κυρίως, στα social media έχει μεγάλη σημασία κ ετοιμάζω κ κάτι σχετικό), ίσως σε κάνει και η ίδια request ή να απαντήσει με χαβαλέ, σημάδι ότι της άρεσε.

      Οι περισσότερες παίζουν και σε άλλα μέσα (tinder κλπ), όπου εκεί έχουν διαφορετικό προφίλ κ σου δίνουν το FB ή το Skype τους όταν τις μιλήσεις για λίγο κ γίνει κάτι. Σε αυτά είναι κ πιο άνετες, αφού στο FB αν τις προσεγγίζεις πιο χύμα θα κολλήσουν μήπως σε έχει βάλει κανένας γνωστός, ενώ στο άγνωστο social site δεν τις νοιάζει γιατί δεν τις ξέρει κανείς.

      Μου αρέσει!

  80. SHARK να σου πω την αληθεια τις ντιβες του fb που εχουν καμια 500αρια likes σε καθε φωτο που ανεβαζουν και ενα σωρο σχολια απο κατω δεν τις εχω πλησιασει γιατι πολυ απλα δυσκολο να φαω κατι και δευτερον γιατι να βαλω και εγω ενα λιθαρακι να ανεβει η μυτη της πιο πανω…;Απο τη μεχρι τωρα ενασχοληση μου κατεληξα σε καποια στανταρ,αυτες που ψαχνονται περισσοτερο ειναι οι λεγομενες »underground» (δικια μου ορολογια) γκομενες,τυπισες τις οποιες δυσκολα θα τις δεις εξω να »κυκλοφορουν» ειτε λογω ωραριων δουλειας,ειτε λογω οτι σνομπαρουν ή εχουν βαρεθει τη πολη τους ειτε για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχουν καποια αξιολογη παρεα ή και καθολου παρεα,ολοι αυτοι οι λογοι τις κανουν πιο ανοικτες σε μια ερωτικη προσεγγιση-γνωρημια.Και μενα στην αρχη μου φαινονταν πολυ περιεργα ολα αυτα αλλα η ληθεια ειναι οτι υπαρχει πολυ μοναξια γυρω μας καθως οι ανθρωποι εχουν αποξενωθει μεταξυ τους.Επιπλεον να τονισω οτι η νεα γεννια ειναι πιο openmind σε ερωτικες συναναστρωφες μεσω του fb.Θα περιμενω λοιπον το αρθρο σου για το online παιχνιδι καθως στις μερες μας παιζει μεγαλο ρολο….

    Μου αρέσει!

  81. καλημερα shark.Το blog μου ανοιξε τα ματια ψαχνοντας να βρω ακρη με τη καψουρα.Οπως καταλαβαινεις σ αυτη τη φαση που βρισκομαι ειμαι εντελως χαομενος!Λοιπον πριν κανα χρονο γνωριζω μια τυπισα σε ενα μπαρ.χορευουμε , γινεται παιχνιδι ολο το βραδι και τησ τη πεφτω στα ισια. Η τυπισα μου ξηγηθηκε σε φαση οτι παρεξηγησα και δεν τη ξερω και οτι το μονο που με ενδιαφερει ειναι να γαμησω και τα ρεστα.της λεω και εγω πωσ ενοειται πως θελω αφου ειναι κατι φυσιολογικο και οτι δε θα ειχα προβλημα να τη γνωρισω να παμε για καφε κτλπ.μου δινει ενα φιλι και με αφηνει μαλακα.καψουρα ο δικος σου!την ξανα βρισκω παλι εξω της της ξαναπεφτω και τη παω σπιτι.αρχιζω τα δικα μου και η τυπισα καθεται σα σκιαχτρο και μου λεει οτι δεν τησ βγαινει!κραταω τη ψυχραιμια μου κοιμομαστε ξυπναμε τα ιδια παλι και της λεω δεν πειραζει εγω θα κοιμηθω λιγο γιατι δεν πολυκοιμηθηκα απο τισ καυλες και αντε γεια.Την ιδια μερα τη ξαναβρισκω εξω μου μιλαει αγενεστατα και δεν ασχολουμε αλλο.Σε δυο μερεσ η τυπισα παει και γαμιεται με γνωστο μου.ψιλοφρικαρω αλλα μου περναει.Καθεται κανα μηνα μαζι του και μαθαινω πωσ τον στελνει για ψιλου πηδημα.Λεω μεσα μου μεγαλε εισαι τυχερος μεσ στην αγαμια σου.Περναει ο καιρος και πως γινεται μεσω κοινης παρεας αρχιζουμε και μιλαμε και κανουμε παρεα αλλα στο φιλικο και δεν τρεχει τιποτα.εγω δεν δινω καν σημασια και ενα βραδι ερχεται ,ενω ειναι και ο αλλος εκει, και μου λεει για bad timing και λοιπες πιπες.Δε τσιμπαω και τη γιωνω σαν κυριος.Ε λοιπον περνα ο καιρος ξαναγινονται κανα δυο σκηνικα, εγω βραχος μεχρι που μια αποφραδα μερα μετα απο πολυ αλκοολ καταληγουμε σπιτι της και της τη πεφτω.Αρχιζει τα μη τα γνωστα ενω την εχω γδυσει και ειμαστε στα προκαταρκτηκα.Συνεχιζω αυτη τα ιδια ωσ που με ξενερωνει και σηκωνωμαι και φευγω σαν κυριος παλι τρομαρα μου.Στο διωρο η τυπισα μου στελνει μηνυμα να μιλησουμε.της λεω πως δουλευω και δεν μπορω και θα τα πουμε αλλη στιγμη.Μου ζηταει να μην μαθευτει γιατι ειναι κοπελα και τα ρεστα και τι θα πει ο κοσμος.Κυριος ο δικος σου.Σε μενα εν τω μεταξυ αρχιζει να μου γινεται απωθημενο η γκομενα.κανω τη μαλακια και τη περνω τηλεφωνο μετα απο καποιες μερες στο στυλ τι κανεις και μιλαμε κανα 10λεπτο.Μετα απο καποιες μερες τσουπ η δικια σου στο μπαρ που δουλευα.Ολο βλεμα και ναζι η δικια σου και καποια στιγμη καθεται με ενα τυπο και ψου ψου.Τρελαθηκα αλλα δε το εδειξα.Κλεινουμε το μαγαζι και ερχεται και μου λεει θα ερτθεισ παραλια και της λεω θα παρουμε και το παληκαρ?γελαει πονηρα με περνει απο το χερι και την κανουμε οι δυο μας και ο νοων νοειτω! Απο εδω και περα μεγαλε αρχιζουν τα δυσκολα.εγω στην αρχη χαλαρος και επιφυλακτικος αυτη με τα μουτρα.Συμφωνουμε να το παμε χαλαρα και στα κρυφα, βλεπεις τι θα πει ο κοσμος και αλλα τετοια ωραια!Σε κανα 2 βδομαδες η τυπισα με βουταει στο στεκι που συχναζαμε και το μαθαινει ο κοσμος…Και κανουμε σχεση και καθε μερα μαζι και τρωμε μαζι και κοιμομαστε μαζι και να μη πω τι αλλο κανουμε μαζι και καμπινγκ μαζι και σχεδια μαζι!!ναι ναι και σχεδια φιλε μου.Και ο μαλακας αρχιζω και παραμυθιαζομαι οτι η λεγαμενη γουσταρει και αρχιζω να το βλεπω σοβαρα το θεμα.τελειωνει που λες το καλοκαιρακι εγω πλεον ανεργος αυτη αρχιζει δουλεια και μου αρχιζει τα κολπα για τη συγκατοικηση και αν θα μενουμε μαζι πρεπει να ενδιαφερομαι για το σπιτι και για το σκυλι της.Οκ καταλαβαινεις σαν αντρας δε με λες και τακτικο αλλα δε με λες και βρωμιαρη.Κανω τις προσπαθειες μου και παλι τα ιδια και της λεω κοιτα να δεις ο καθενας στο σπιτακι του χαλαρα.Τρελενεται η δικια σου και αυτη ειναι η λυση σου και εισαι ανωριμος και τα ρεστα. Και εκει φιλε μου χανω το παιχνιδι και αρχιζω να συμφωνω σε ολα για να μη γινεται της τρελης.Και οσο εγω ημουν ηρεμος αυτη χειροτερα με φεροταν.Και ερχομαστε στο χοντρο σκηνικο.Με τη πεφτει ενα βραδι και εγω δεν ειμαι σε φαση ειμαι ξενερομενως ξενερωνει και αυτη και μου μιλαει με πολυ ασχημο τρομο φιλε.Οκ κανω τη καρδια μου πετρα και λεω οκ γυναικα ειναι θιχτηκε ο εγωισμος της και απο κει και υστερα τη κηνυγουσα μεσα στη σχεση.Το καναμε κανα δυο φορες απο το σκηνικο και εγω ημουν σε φαση σαν να κανω πρωτη φορα σεξ.Και το τελευταιο μηνα η τυπισα με βαζει στο παγο.ουτε να την ακουμπαω φιλε μονο κατι φιλια με το ζορι και εγω εκει οτι θα της περασει.Αρχισε να μου τη λεει για τα παντα.για δουλεια για οτι τη περιμενω καθε μερα οτι ασχολουμε μ αυτην μονο.Εγω εκει με εχει παρει η ανασφαλεια και οι ενοχες σβαρνα.Φουλ συναισθηματα και με θες πες μου και γιατι δεν σηκωνεις τα τηλεφωνα και ελα να το συζητησουμε με λιγα λογια ενας μαλακας και μισος.Εν τω μεταξι τη τελευταια εβδομαδα η τυπισ
    α με ειχε μια κρυο μια ζεστη, μεχρι που κανω ενα ξεσπασμα κλαψομουνικο στο τηλεφωνο και με σιχτιριζει.Χωριζουμε κανω προσπαθεια να μιλησουμε και μου μιλαει ασχημα.Λεω μεσα μου στοπ φιλε ξεφτυλιζεσαι.τη βρισκω μετα απο καμια εβδομαδα ερχεται μου μιλαει εγω τυπικος και μου λεει δεν ειμαι καλα πεθανε το σκυλι μου δεν μπορω στο σπιτι και τετοια.Την βλεπω παλι την αλλη μερα τυχαια και υφος στεναχωριμενο η κυρια και σε καποια φαση με κοιταζει εντονα και λυπημενα.Καταλαβαινεις πιστευω.Μου μπαινει το σαρακι ξανα να τη παρω και τι κανει και να βγουμε να παμε βολτα να ξεχαστει και με γιωνει η τυπισα σαν να μη τρεχει τιποτα.Και καλα να ειμαστε φιλοι αλλα εγω τωρα τη βλεπω αλλιως και καλυτερα οχι καποια αλλη στιγμη και αφου της λεω τα αισθηματα μου μου λεει να τα λυσω και να κανω διαλογισμο.Τρελαθηκα φιλε.Δεν την εβρισα αλλα της ειπα αυτα που καταλαβαινει ο καθενας για τη συμπεριφορα της.Και μετα βεβεαια τρελαθηκα με εμενα που την ανεχτηκα και την εκραξα τοσο αργα.Καταλαβαινω πως τα εχω κανει σκατα αλλα φιλε shark θελω τη συμβουλη σου για το πως θα τη κανω να καταλαβει τη μαλακια που μου κανε.Δεν τη θελω πισω απλα θελω να κατεβει απο το καλαμι που την ανεβασα τουλαχιστον με μενα.Οι επομενοι η θα καταλαβουν γρηγορα η θα μπλεξουν σαν εμενα.Γενικοτερα οποιαδηποτε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη μιας και ειναι ποιο αντικειμενικη λογω της ανωνυμιας.

    Μου αρέσει!

    1. Η συμβουλή μου φίλε μου είναι να μην ασχοληθείς. Να πνίξεις τον εγωισμό σου και να πάψεις να ασχολείσαι, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα μέχρι να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου. Σε παίζει στο χειρότερο κομμάτι, το συναισθηματικό και δύσκολα θα μπορείς να το διαχειριστείς. Δεν μπορείς να την κάνεις να καταλάβει κάτι, αν δεν μπορείς να την παίξεις εσύ συναισθηματικά. Αυτή τη στιγμή και από’τι κατάλαβα, αυτή έχει το μαχαίρι, αυτή και το καρπούζι στην σχέση κ κάνει ότι θέλει. Δύσκολο να το αλλάξεις αυτό, αν δεν αλλάξεις πρώτα εσύ.

      Μου αρέσει!

  82. Καμια γνωμη αποψη ρε παιδες για τη κατασταση που περιεγραψα?Δεν ζηταω μαζικες συνταγες απλα στα τριαντα μου καμια γυναικα δεν με εχει φερθει με τετοιο τροπο, οποτε και εμπειριες θα ηταν ευπροσδεκτες.Εχω κοψει καθε επικοινωνια αλλα τι να κανω σε περιπτωση που τη συναντησω?κυκλοφορουμε και στα ιδια μερη.

    Μου αρέσει!

    1. Φιλε απο οτι καταλαβα,απο την αρχη του love story σας η τυπισα σε θεωρουσε δεδομενο και αυτο γιατι δαγκωσες τη λαμαρινα με την παρτυ της και αυτα oi γυναικες τα μυριζονται πολυ ευκολα απο χιλιομετρα μακρια.Οτι και να εκανε λοιπον ηξερε πως ανα πασα στιγμη σε ειχε.Υπαρχουν τροποι που θα μπορουσες να δοκιμασεις για να »αντιστραφουν οι ρολοι»,ωστοσο εσυ ξερεις κατα ποσο αξιζει να προσπαθησεις.Γνωμη μου παντως ειναι να σφιξεις τα δοντια και να την ξεπερασεις,ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος που την παταει και επειτα να βρεις κατι αλλο….

      Μου αρέσει!

  83. Παιδες ευχαριστω που ασχοληθηκατε με τη κατασταση μου.Πλεον ειμαι στη φαση πως δεν ασχολουμαι ουτε τηλ ουτε τπτ.Φανταστητε πως και η ιδια της η αδερφη που με μιλησε απο μονη της αφτο μου ειπε να την κλασω.Τις πρωτες μερες νομιζα πως τη γουσταρα αλλα οπως καταλαβαινετε μετα απο τοσο σκεψη, μεχρι που το καψα το ρημαδι, καταλαβα πως δεν ειναι ετσι.Πληγωθηκε ο εγωισμος μου οπως ειπε και ο shark.Και βασικα τρελαθηκα πιο πολυ γιατι ηξερα τη καριολα ειναι απο πριν και ενω μου το επιβεβαιωνε και σε κουβεντεσ οσο ημασταν μαζι εγω εκανα πως δεν εβλεπα λες και μου κανε μαγια η καριολα.Αλλα μαγκες καταλαβα οτι ετσι παιζει η τυπισσα το κανει χρονια τωρα.Μου το επιβεβεωσαν πολυ δικοι της ανθρωποι οτι και καλα εφαγε σκατα στο παρελθον και τα ρεστα. Τωρα shark παλι εχεισ δικιο πως πρεπει να αλλαξω εγω και ποσο μαλλον στο να ελενχω τα συναισθηματα μου.Απο την αλλη επιδη τη ξερω τι κουμασι ειναι μολισ μυριστει αξιοπρεπεια και συναισθηματικη σταθεροτητα δηλαδη αυτα που εχασα σιγουρα θα με παιξει.Αλλωστε το εχει ξανακανει.Θα φαει δυο τρεις τεσσερεις…και θα τη κανει τη μαλακια της μιας κοινουμαστε στις ιδιες φασεις.π.χ τη μιλαω και αν ναι πως? τυπικα.Παιζω το παιχνιδι και τη σιχτιριζω και εγω?Δηλαδη οπως με ειπε και ο vaughn αντιστρεφω τους ρολους?Και για να μην παρεξηγηθω μιλαω σε περιπτωση που για μενα ειναι σχεδον σιγουρη πως αρχιζει το παιχνιδι αυτη του στυλ για να δουμε τι κανει ο μαλακοκαψουρης μου.Μ λιγα λογια να τη παιξω εγω συναισθηματικα ενω αυτη θα νομιζει πως με εχει.Και ναι αυτο εινα καθαρα αντρικος εγωισμος που μου το γαμησε.Αυτα μαγκες και ευχαριστω και παλι

    Μου αρέσει!

    1. Με το που θα σε δει διαφορετικό, αυτόματα θα σε «παίξει» για να σιγουρευτεί. Αν δεν φτιαχτείς ο ίδιος, δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα μαζί της, όχι για τίποτα άλλο, αλλά επειδή είναι pro σε αυτό. Επειδή έχω συναναστραφεί με πολύ κόσμο, γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι στο πρώτο χαμόγελο θα τα ξεχάσεις όλα, ίσως επειδή την γουστάρεις κατά βάθος ή γιατί από εγωισμό θέλεις να την δεις να σε παρακαλάει ή να κάνει σαν τρελή για εσένα.

      Αν της μιλάς με το λεγόμενο «Pocer Face», τότε αυτόματα δείχνεις ότι δεν σε επιρρεάζει συναισθηματικά. Για να μπορέσεις να πας την παίξεις συναισθηματικά, θα πρέπει πρώτα να περάσεις τα πρώτα της τεστ κ εδώ είναι το δύσκολο.

      Μου αρέσει!

  84. Shark.Νομιζω επιβεβαιωσα αν εχει αγορι η οχι…Αν ειδα καλα στο κινητο της εχει φοντο με το αγορι της….και μολις την προηγουμενη μερα πιστεψα πως χρησιμοποιησα πολυ καλα τρικ και ανοιγματα.
    Ειναι καιρος να το «αφησω» ή να το παλεψω? Τι θα με συμβουλευες?

    Μου αρέσει!

  85. Και αν σας βοηθαει να ξερεται πως ειναι μια κοινη ψωλαναυτρα.Δηλαδη μπορει να ειναι σε μπαρ και να κωλοτριφτει με δεκα σε ενα βραδι μονο και μονο για να πει μετα κοιτα τους μαλακες και τα ρεστα.Η τυπισσα δηλαδη ειναι παιχτρια του χειριστου ειδους.Και μαντεψτε!κωλοτριβεται σε αυτους που δεν της δινουν σημασια.Αν καποιος της τα ριξει προσπαθει ειτε να τον κανει σκουπιδι ειτε να τον παιξει και να τον αφησει στα κρυα του λουτρου.Αν θελει τσαπου ξερετε ειναι αντρα θελω τωρα τον εθελω.Εμαθα με τι τυπαδες εχει γαμηθει και εφριξα!!Shark μην ιντριγκαρεσαι για παιχνιδι!χαχα.πλακα κανω.

    Μου αρέσει!

  86. Καλησπέρα Shark,βρήκα πρόσφατα το blog σου και μακάρι να το είχα βρει νωρίτερα.. άκου πως έχει η κατάσταση. Είναι στην παρέα μια κοπέλα που πριν λίγο καιρό ξεκίνησε να έρχεται μαζί μας. Αφού βγήκαμε όλοι μαζί 2-3 φορές , κάνω κίνηση και της κάνω πρόταση για καφέ για να γνωριστούμε καλύτερα. Όπως καταλαβαίνεις είχε αρχίσει να μου αρέσει. . Το ραντεβού κράτησε 3 ώρες και υπήρχε χημεία στις συζητήσεις μας. αλλά δεν υπήρχε καθόλου έλξη. Σαν να βρισκόταν σε θέση άμυνας. Η αλήθεια είναι με ψιλο-γείωσε από την αρχή, λέγοντας μου , «σε βλέπω φιλικά αλλά δεν μου περνάς και απαρατήρητος», και άλλες δικαιολογίες του στυλ «μην χαλάσει η παρέα», «δεν σε είχα σκεφτεί ποτέ έτσι», «βγήκα πριν λίγο καιρό από σχέση» (όπως καταλαβαίνεις έφαγα όλα τα κλισέ στην μούρη). Η βραδιά τέλειωσε και πρότεινε μόνη της να ξανασυναντηθούμε όποτε θέλει κάποιος από τους δύο να βρεθούμε. Περιμένω δυο μέρες και κανονίζω για δεύτερο ραντεβού, όπου τα πράγματα δεν εξελιχθήκαν όπως θα περίμενα. Παρατήρησα ότι την μια ήταν κρύο και την άλλη ήταν ζέστη, Σαν να μην ήταν σίγουρη. Κάνω το λάθος (?) και την ρωτάω αν με βλέπει μόνο φιλικά (αν και είχα δει κάποια σημάδια οτι εκεί θα πήγαινε το πράγμα). Αφήνω την απόφαση πάνω της (2 λάθος?) και μου λέει «αν και νιώθω οτι κάνω λάθος , θέλω να μείνουμε φίλοι». Και μάλιστα με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσουμε να βγαίνουμε μαζί γιατί πέρασε πολύ ωραία όταν βγήκαμε οι δυο μας. Ευτυχώς δεν κάνω το λάθος και της λεω δεν γίνεται αυτό αλλά μόνο μέσω της παρέας. Και ερχόμαστε στο τώρα , μετά από 10 μέρες, έχω ξεκινήσει σταδιακά να μην της δίνω σημασία όταν βγαίνουμε όλοι μαζί. Να παίζει το μάτι οταν βγαίνουμε έξω και γενικά να δείχνω ότι δεν τρέχει τίποτα. Θέλω να της περάσω το μήνυμα ότι ναι γούσταρα να είμαστε μαζί αλλά αφού δεν θες, δεν θα σκάσω κι όλας. Πιστεύεις οτι υπάρχει γυρισμός? Οτι ήταν απλά αναποφάσιστη και την πίεσα για μια απάντηση και μπήκε αναγκαστικά σε θέση άμυνας. Γίνεται να δημιουργήσω τις συνθήκες για να βγω από το μυαλό της ως φίλος ? Η τσάμπα θα πεδευτω για κάτι τελειωμένο?

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου φίλε μου. Όταν μια γυναίκα σε δει σαν φιλο, δύσκολα υπάρχει γυρισμός από αυτό. Όλα αυτά του στυλ «δεν μου περνάς και απαρατήρητος», «αν και νιώθω οτι κάνω λάθος» κλπ είναι απλά κάτι σαν παρηγοριά για να μην σε πληγώσει κ χαλάσει η παρέα. Θα πρέπει να κρατήσεις μια επαφή μαζί της στην παρέα, ώστε να μην της δείξεις ότι ενοχλήθηκες, πχ ένα «γεια σου» κ ένα «πως πέρασες σήμερα είναι καλά». Η τύπισσα γνωρίζει ότι την γούσταρες κ το να την δείξεις ότι δεν θα σκάσεις είναι αμοιβαίο κ η ίδια θα το χαρεί γιατί δεν θα χαλάσει η παρέα κλπ. Μην το παλέψεις κ μην την γράψεις τελείως, μέχρι να δεις αν αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά της.

      Μου αρέσει!

  87. Γεια σας παιδεία θέλω την γνώμη σας.Είναι μια κοπέλα εδώ καιρό που μ’αρεση πολύ μάλιστα,προσπαθούσα να βρω κοινούς φίλους για να την γνωρίσω άλλα δεν βρήκα,και έτσι αποφάσισα να της στείλω στο FB μιλήσαμε άλλα δεν κωλουσα και δεν ήξερα τι να τις πω,την βρήκα από κοντά και απλά είπαμε ένα γεια τώρα όμως δεν ξέρω πως να την πλησιάσω!!! Άμα μπορείτε δώστε μια γνώμη… Ευχαριστώ.

    Μου αρέσει!

    1. Μπορείς να την πλησιάσεις είτε πάλι από κοντά, είτε από το FB. Αρχικά θα πρέπει να χτίσεις κάτι παραπάνω από ένα κοινό γεια, οπότε μην σκέφτεσαι το ερωτικό κ ξεκίνα το φιλικό, πχ ένα like σε photos, μια «απορία» σε κάποια άλλη (όχι «neg», δηλαδή κάτι αρνητικό, πχ «από που πήρες το τάδε» κλπ), ώστε να σε βάλει στο μυαλό της. ΑΠό εκεί κ πέρα είναι εύκολο γιατί είσαι «φίλος». Αν την βρεις σε ένα μαγαζί, μπορείς να την πλησιάσεις κ να της μιλήσεις γενικά. Αν πάλι δεν το έχεις να πας, μπορείς την επομένη να της στείλεις στο FB κ να της πεις ότι την είδες στο τάδε μαγαζί, δεν μπορούσες να πας επειδή είχε κόσμο, αν συχνάζει εκεί κλπ. Ο λόγος που σου λέω να πας λάου-λάου είναι επειδή απλά κολλάς κ θα το κάψεις αν πας με την μια στο ερωτικό.

      Μου αρέσει!

  88. Shark καλησπερα.Τη πετυχα τη λεγαμενη πεσαμε μουρη με μουρη.Ειχα προετοιμαστει για κατι τετοιο.Ειπα ενα γεια τι λεει χαλαρο και ταυτοχρονα και αυτη το ιδιο με υφακι ειρωνικο.Γελακι σε φαση σε γαμησα.Τη προσπερασα απλα και πηγα στο δρομο μου.Κοιτα ειμαι στη φαση που σφιγγω τα δοντια αλλα το κρυβω για να μην τη ξεχεσω ποσο μαλλον που καταλαβα απο βλεματα απο φιλες τησ πως εχει πει μαλακιες.Επειδη με ξερει νομιζω πως επιδιωκει να ξεσπασω και μαλιστα δημοσια και αυτο γιατι ξερουν και ολοι οι υπολοιποι τι κουμασι ειναι ωστε να εχει ηθικο πλεονεκτημα στον κυκλο μας.Με λιγα λογια εχω λογο να πιστευω πως θα το χοντρινει αν βρει καταλληλη ευκαιρια γιατι θελει να πει τη τελευταια κουβεντα μετα απο τα τελευταια λογια που της ειπα και φυσικα ειναι αληθεια και γνωστα και γιαυτο την πειραξαν.Οπα σου λεει η καβαντζα ξυπνησε, σηκωσε κεφαλι.πχ καθομαι και με προκαλει.τι κανω?φευγω ?την απανταω καταλληλα?την ειρωνευομαι και χτυπαω εκει που ποναει? και ξερω που ποναει!πχ με μεταφερουν μαλακιεσ καλοθελητες/τριες.απανταω εμμεσως η κουναω το κεφαλι σε φαση απαξιω.Ενοειται πως δεν τη πλησιαζω για να τη μιλησω ουτε τη δινω σημασια σε κοιταγματα κλπ.Παντα μιλαω σε περιπτωση που δεχθω προκληση-τεστ.Καποιες συμβουλες θα ηταν χρησιμες μιας και οπως ειπες με παιζει συναισθηματικα και αυτη τη στιγμη εχω πολλα νευρα.Συμβουλες και απο αλλους παθοντες ευπροσδεκτες.

    Μου αρέσει!

    1. Μην αναφέρεις κάτι που σου μεταφέρουν απλά για να την πληγώσεις, θα θεωρήσει ότι «καίγεσαι» κ ρωτάς γι’αυτήν κ θα είναι win-win για την ίδια, δηλαδή κ θα ξεσπάσεις κ παράλληλα την γουστάρεις. Μπορείς να μιλάς όπως μιλάς σε κάποιον γνωστό σου που εχεις ένα «γεια»; Δηλαδή συζήτηση του στυλ «χέστηκα τι κάνεις, τυπικά σε ρωτάω». Αυτό είναι χειρότερο από το να την πεις πουτάνα για παράδειγμα ή να την βρίσεις αλλιώς. Σε μια συναναστροφή κερδίζει αυτός που κρατάει τα συναισθήματα του κ εσύ θα χάσεις, επειδή όπως λες σφίγγεις τα δόντια σου για να κρύψεις το τι νιώθεις.

      Τα τεστ που δέχεσαι είναι το δόλωμα που σου ρίχνει κ όταν απαντάς με την λογική «τώρα θα σου την πω», χάνεις απλά. Σε κάποια συναναστροφή σας, παίξτο τρέλα για λίγο κ δες αντιδράσεις. Πχ,
      «Γεια σου Άκη, πως είσαι;» – «Πως είμαι; Ψηλός, ξανθός, με γαλανά μάτια» ή :
      «Γεια σου Άκη, καιρό είχα να σε δω». -«Ήμουν στα καράβια».

      Αυτο το κεφάλαιο είναι μεγάλο κ απαιτεί πολύ εξάσκηση κ προσπάθεια από την μεριά σου κ επειδή η τύπισσα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο κομμάτι αυτό, να ξέρεις ότι θα σε παίξει τρελά κ θα πρέπει να έχεις εμπειρία για να την βγεις, σε κάθε «στροφή» κινδυνεύεις να χάσεις.

      Μου αρέσει!

  89. shark δωσε tips φιλε αν μπορεις.Η τυπισσα μαλλον δεν το περιμενε πως θα τη γραψω ετσι λογω βεβαια και της προηγουμενης συμπεριφορας μου.Το χοντραινει η αθλια λες και την εστειλα εγω.Φιλε μου εχω να κανω με τρελη 35αρα σκυλα.Σε φαση αυτη περιμενε παρακαλετα η και συγγνωμη(σ αυτο ειχε συνηθισει αλλωστε).Α και κατι κατι που παρατηρησα.Βαζει φιλη της και με κοζαρει ενοχλητικα και μετα ψου ψου και γελακια.Πιστευεις πωσ στοχος της ειναι να ψαρωσω για να αντιδρασω και να με βγαλει τρελο?Δηλαδη δεν της εφτανε που με γαμησε τον εγωισμο?Τι γυναικες υπαρχουν ρε φιλε μου δεν μπορω να το καταλαβω

    Μου αρέσει!

    1. Οι γυναίκες καμιά φορά θεωρω ότι το έχουν έμφυτο να παίζουν με τα συναισθήματα κ τον εγωισμό του άντρα. Ακόμη κ αν συζείς με μία κ σου σπάσει τα νεύρα κ αρχίζεις να τα σπας όλα, χτυπάς πόρτες κλπ, εσύ μπορεί να θεωρείς ότι έδειξες αντρισμό, αλλά μέσα της κέρδισε αυτήν. Εκεί κερδίζουν τα «badboys» κυρίως επειδή δεν μπορεί να τους σπάσει συναισθηματικά κάποια γυναίκα. Δεν νομίζω να θέλει να σε βγάλει τρελό, θέλει απλά να σε βάλει στην θέση σου, αυτήν που θεωρεί η ίδια δηλαδή κ είναι η θέση που είχες στο μυαλό της παλιότερα. Όσο την βλέπεις ότι προσπαθεί να σε γυρίσει πίσω, τόσο να είσαι σίγουρος ότι μπορείς ακόμη να την παίξεις, έχοντας τα κατάλληλα εφόδια φυσικά (εσωτερικη δύναμη δική σου δηλαδή).

      Μου αρέσει!

  90. Shark θα ηθελα να σε ρωτήσω κάτι που έτυχε να συζητήσω πρόσφατα με φίλους και με προβλημάτισε. Είναι σωστή η αντίληψη ότι πρέπει να φτάσουμε πρώτα κάποια στανταρ πνευματικά,οικονομικά ,σωματικά κοκ. προκειμενου να παιξουμε σε ανταγωνιστικο επιπεδο με γκόμενες η πάμε όπως είμαστε ασχέτως αν είμαστε σε καλό επίπεδο η όχι.(Αναφέρομαι στην κατηγορία ανδρών που δεν έχουν καποια δυσκολια στο να μιλήσουν με γκόμενα και παίζουν αρκετά καλά με τις γυναίκες όπου και αν βρεθούν αλλά αναγνωρίζουν ότι χρειάζεται να βελτιωθούν παντού).Για να γίνω πιο σαφής πχ εγώ ξερω τις δυνατοτήτες μου αυτή τη στιγμή τι κάνω παίζω με 3-6αρια ίσα ίσα για να λέω ότι καυλαντίζω η ασχολούμαι σοβαρά με την αυτοβελτίωσή μου προκειμένου να παίζω επι το πλείστον στην κατηγορία 5,5-8 ? Ευχαριστώ.

    Μου αρέσει!

    1. Όχι, πιστεύω στο μυαλό είναι όλα αυτά. πχ γιατί να μην παίξεις με 6-8 ή ακόμη και 8-10, ενώ παράλληλα χτίζεις την αυτοβελτίωση σου;
      Είναι σαν να λες πχ «δεν πάω γυμναστήριο αν δεν φτάσω 70κιλά», ενω μπορείς μαζί με την δίαιτα να κάνεις και βάρη κ να είσαι έτοιμος.
      Έτσι και εδώ, αν παίζεις με 6+, χτίζεις το παιχνίδι σου (πνευματικό), ενω παράλληλα βελτιώνεσαι στο οικονομικό + σωματικό.

      Μου αρέσει!

  91. Στο παρακατω αρθρο Shark «Πως λειτουργεί το μυαλό στον φόβο» λες «Ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις τέτοιου είδους ιδέες, βαθιά αποθηκευμένες, είναι να δεχτείς κάτι «ισχυρό».» τι εννοεις με το ισχυρο;

    Μου αρέσει!

    1. Εννοώ ισχυρό «σοκ». Για παράδειγμα, αν φοβάσαι να μιλήσεις σε αγνώστους, το να πλησιάζεις 5000 άτομα κ να ρωτήσεις την ώρα, δεν σε βοηθα (απλά θα σε κάνει καλό στις προσεγγίσεις, πάλι θα φοβάσαι σε πάνω από 3 άτομα). Αν όμως μπεις για παράδειγμα σε ένα λεωφορείο κ απευθυνθείς σε όλους (όπως κάνουν οι επαίτες για παράδειγμα), τότε είναι πολύ δυνατότερο.

      Επίσης αν ντρέπεσαι τις γυναίκες, το να προσεγγίσεις πάλι 100 την ημέρα δεν σε βοηθά τόσο. Αν όμως κάνεις κάτι που θα σε βάλει απότομα σε πολλές γυναίκες μαζί (πχ να πας στα αποδυτήρια τους σε ένα γυμναστήριο «κατά λάθος» και να προσπαθήσεις είτε να δικαιολογηθείς, ενώ σε κοιτάζουν/φωνάζουν όλες, είτε να το παίξεις πχ gay κ να πεις ότι δεν ξέρεις πια αποδυτήρια είναι κατάλληλα για εσένα), θα σε βοηθήσει μακράν περισσότερο. Είναι ακραία παραδείγματα, αλλά όταν αφορά το να νικήσεις μια φοβία, πρέπει να φτάσεις και στα άκρα, στα μαλακά δεν βοηθιέσαι.

      Αν πάλι (αλλο παράδειγμα), φοβάσαι να κάνεις κάτι ανάμεσα σε πολύ κόσμο (επειδή σε κοιτάζουν πολλοί κ ντρέπεσαι), το να προσεγγίζεις ή απλά ρωτάς την ώρα ή μιλάς σε αγνώστους, δεν σε βοηθά. Αν κάνεις κάτι τρελό ενώ είσαι σε μέρος με πολύ κοσμο, πχ μια πλατεία, τότε θα δεις τρομερή διαφορά. πχ όπως στο παρακάτω video.

      Μου αρέσει!

  92. Καλησπέρα Shark!
    Σε προηγούμενο σχόλιο είχα αναφερθεί στο θέμα αυτοβελτίωσης και προσέγγισης,ακολουθώντας τη συμβουλή σου να μην κατεβάσω τον πήχη όσο επιδιώκω κάποιους προσωπικούς στόχους.Το ερώτημα μου είναι το εξής: εδώ και λίγο καιρό συχνάζω σε μία συγκεκριμένη καφετέρια και μου ΄χει κινήσει το ενδιαφέρον μία από τις σερβιτόρες του μαγαζιού με την οποία 2 φορές που την πέτυχα είχαμε μια 5λεπτη συζήτηση στο »πλήρωσε».Πως να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο γνωρίζοντας ότι οι σερβιτόρες είναι μια κατηγορία μόνες τους.Μπαίνω επιθετικά και αιφνιδιαστικά δίνοντας πχ χαρτάκι με το όνομα και το τηλέφωνό μου φεύγοντας πετώντας της το μπαλάκι και περιμένω αντίδραση ή κινούμαι διαφορετικά?Με σερβιτόρα δεν έχω ξανά επιχειρήσει προσέγγιση οπότε τα νερά είναι άγνωστα.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σου .

    Μου αρέσει!

  93. Θα ηθελα τα φωτα σας μιας και ειμαι καινουργιος στο pick up(εχω και σχεση παραλληλα αλλα μπαινω δυναμικα στο πικ απ).Λοιπον 25 Δεκεμβριου Χριστουγεννα την επεσα σε μια παρεα 3 κοριτσιων που ητανε μαζι με τις φιλες της.Ηταν πολυ ωραια κοπελα και θα ηθελα να κανω κατι μαζι της γι αυτο μπηκα δυναμικα και αφου γνωρισα ολες τις αλλες και ξεκινησα να λεω τις γνωστες μου μαλακιες,εστιασα σε αυτην και πηγα δυναμικα μονο για αριθμο(φβ δεν περνω ποτε).Μου τον εδωσε τελος παντων και με λεει παρε με αυριο.Την περνω χθες 26 Δεκεμβριου μπας και κανονισω για καφε και μου λεει ειμαι για καφε θα σε στειλω μυνημα εγω να με παρεις.Την περνω το βραδακι κατα τις 12 και μιλαμε για 2-3 λεπτα και μου λεει επειδη δεν θα μπορω να μιλησω πες μου το φβ σου να μιλαμε απο εκει.Τις το λεω τελος παντων και περιμενω να με κανει αντ ακομα να μιλησουμε απο χθες το βραδυ.Τι να κανω να την ξαναπαρω σημερα η θα φανω σαλιαρης και σπαστικος?Νομιζω πως με φτυνει παρολου που μου εδωσε τον αριθμο της…Ευχομαι να το δειτε βασικα!

    Μου αρέσει!

  94. Γεια σου Shark και γεια σε ολους.Μια που αρχισα να γραφω εδω και λιγο καιρο στην κοινοτητα,θα ηθελα να θιξω ενα θεμα,»το φαινομενο του μαλακα»,ετσι το λεω εγω,ας γινω λοιπον πιο συγκεκριμενος.Πριν πολυ καιρο ειχα μαθει απο ενα φιλαρακι και συμφοιτητη μου οτι συναντησε ενα πολυ παλιο γνωστο μου σε ενα τουριστικο μερος και οταν του ειπε απο που ειναι τον ρωτησε αν με γνωριζει και ουτε λιγο ουτε πολυ αρχισε να λεει διαφορες μαλακιες για παρτυ μου,πραγματα τα οποια δε στεκανε,ασυναρτησιες με λιγα λογια.Οταν εγω τα εμαθα,δεν επεσα απο τα συννεφα γιατι γνωριζα απο παλια οτι ηταν παλιοχαρακτηρας ο τυπος,παρόλα αυτα ομως,παντα ερχοταν ο ιδιος να με χαιρετησει,με σαλιο και οποτε μιλουσαμε λιγο παραπανω για κοινους γνωστους το μονο που ηξερε να κανει ειναι να τους κακολογει.Με λιγα λογια ειναι ενας τυπας που εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του αν οχι πλουσιος,ευκαταστατος,χωρις φιλους,ποτε δεν τον θυμαμαι να ειχε παρεα και καποτε δουλευε και νυχτα σε bar εκει εδειχνε σημαδια κοινωνικοτητας.Απο γκομενες τον θυμαμαι να σερνει απο πισω του κανα 2 μετριογκομενες που λογικα τον γουσταραν για τα φραγκα.Γενικοτερα η φημη του δεν ειναι τοσο καλη.Τον πετυχα προσφατα και φυσικα ενω εκανε κινηση να μου μιλησει τον εγραψα κανονικοτητα και τον προσπερασα.Θελω την γνωμη σου Shark οσο και των υπολοιπων για το φαινομενο του μαλακα οπως το λεω εγω.Ο λογος που το εγραψα ειναι για το κατα ποσο πιστευετε οτι μπορει να σου κανει ζημια στη φημη σου π.χ. σε γυναικες ή σε ενα ευρυτερο κοινωνικο συνολο και τι συνεπειες μπορει να χει.Επισης πως να αντιμετωπιζεις τετοιους τυπους;Εγω προσωπικα αν και μου εχουν συμβει ελαχιστα περιστατικα,δεν ασχολουμαι,γιατι αν ασχοληθω θα αρχισω να »μιλαω» με τα χερια και δε λεει να εχεις μπλεξιματα με το νομο.Γενικοτερα εχω ενα ρητο »μην ασχολεισαι με τον μαλακα,θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει» ωστοσο θετοντας αυτο το θεμα ενδεικτικα για κοινωνικο προβληματισμο θα ηθελα και αλλες γνωμες…

    Μου αρέσει!

    1. Αυτής της λογικής είμαι κ εγώ. Αν κ συνήθως θα τον τάπωνα με τα λόγια (κ όχι τόσο με τα χέρια όπως λες, γιατί ως γνωστόν η γλώσσα τσακίζει κόκαλα), αλλά η αποφυγή είναι η καλύτερη τακτική.

      Μου αρέσει!

  95. Γεια χαρα!
    1. Αρχικα, Shark ποια ειναι η αποψη σου για διαλογισμο, κρυα ντους και αλλες μεθοδους ψυχικης τόνωσης; και κατα ποσο συνδεονται αυτα με το παιχνιδι; εχω δει οτι αναφερεις καποιες τεχνικες για να ξεπερασει κανεις τους φοβους του αλλα κατα ποσο μπορουν να βοηθησουν αυτες;
    Προσωπικα εχω κανει τα παραπανω αλλα δε νιωθω να με βοηθουν περισσοτερο απο το να νιωθω πιο ανετα αλλα οχι στο να προσεγγισω.
    2. Όσο αφορα το σοσιαλ εχω διαβασει τις συμβουλες σου πχ να χαιδευεις τις κοπελες απ τη σχολη στη πλατη οταν τις συναντας και να μη δειχνεις πολυ ενδιαφερον αλλα η ερωτηση μου ειναι μεχρι ποτε δεν θα δειχνεις, δε πρεπει να το σπρωξεις ή περιμενεις ως κουλ-κοινωνικος να δειξει ενδιαφερον η κοπελα πρωτα;
    3. Επαιζα συστηματικα street αλλα τελευταια 2-3 μηνες εχω σταματησει λογω ελλειψης wing κυριως
    και κολλαω αν και θελω σολο street τι συμβουλευεις;
    4. Επισης πηγαινω σε παρτυ χορου τυπου λατιν-σαλσα. Αν παω με παρεα απο σχολη χορου ειναι σοσιαλ η κατασταση και τοτε δε θα κανω αμεση προσεγγιση αν παω ομως για πεσιμο προτεινεις direct; ειναι μερος οπου πανε κυριως τα ιδια ατομα, εχει θαμωνες.(θεσσαλονικη)

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου.
      1) Δεν θα σε βοηθήσουν τόσο πολύ οι συγκεκριμένες τεχνικές, αλλά ελάχιστο, εκτός αν πρόκειται για κάποια δοκιμασμένη-μελετημένη.
      2) Θα σου δείξει σημάδια η κοπέλα, ώστε να προχωρήσεις. Αν για παράδειγμα αποφεύγει να την αγγίζεις ή να έρχεται προς το μέρος σου, δεν είναι καλό σημάδι για να προχωρήσεις.
      3) Κόλλαγα κ εγώ σε αυτό το κομμάτι, αλλά μια-δυο το προσπέρασα. Δεν είναι τίποτα, βγες μια βόλτα για να δεις τα μαγαζιά κ προσέγγισε μερικές έτσι για αρχή (τουλάχιστον indirect).
      4) Στα πάρτι χορού δεν θα κάνεις τόσο direct προσέγγιση, αλλά social προσέγγιση. Για παράδειγμα θα πάρεις κάποια να χορέψεις μαζί της κ εκεί θα της μιλήσεις για λίγο, κοινωνικά. Αν της ενδιαφέρεις κ πίστεψε με δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τρομερό στον χορό, θα καθίσει μετά το τέλος του χορού (το οποίο θα το επιδιώξεις εσύ) να μιλήσετε παραπάνω. Από εκεί μπορείς να γίνεις είτε παρέα της (αν είστε 2-3 άτομα κ είναι κ αυτές λίγες) κ να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι, ή να ανταλλάξεις τηλέφωνο/FB ή ακόμη κ να συνεχίζεις μαζί της για κάπου αλλού κλπ. Είναι πολύ καλό παιχνίδι τα πάρτι χορού.

      Αρέσει σε 1 άτομο

    2. Γεια σου φιλέ. Street δεν έχω δοκιμάσει πάντα το σκεφτομουν. Είχα την εντύπωση ότι αυτό μόνο solo παίζει. Άμα θέλεις να κάνουμε δοκιμή μαζί, για τη φάση και την περιέργεια περισσότερο. Δεν βάζω της ελπίδες μου εκεί. Θέλω να τεσταρω ποσό τα έχω καλά με τον εαυτό μου.

      Μου αρέσει!

  96. Καλησπέρα!
    Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές να γουστάρει κάποια γυναίκα και να κάνει η ίδια κινήσεις είτε για να βρεθούμε είτε για οτιδήποτε άλλο και να έχω πρόβλημα να οδηγήσω τα πράγματα προς το σεξ.
    Κάποιες φορές γίνομαι σεξουαλικά επιθετικός, οπότε φρικάρουν και φεύγουν τρέχοντας.
    Άλλες φορές δεν είμαι αρκετά σεξουαλικός (με το φόβο ότι θα τις τρομάξω και θα φύγουν), με αποτέλεσμα να ξενερώνουν και να φεύγουν!

    Οι απορίες μου:
    1) Πώς μπορώ να αποφύγω αυτά τα 2 άκρα και να γίνω αποτελεσματικός ώστε να έχω περισσότερο και καλύτερο σεξ? Πώς οδηγείς σωστά και αποτελεσματικά μια γυναίκα στο σεξ?
    3) Μου έχει τύχει γυναίκα να μου κωλοτρίβεται και μετά από φάσωμα να την πιάνω από το χέρι για να πάμε σπίτι μου και να το αρνείται! Δεν είναι αντιφατικό αυτό και γιατί συμβαίνει?
    4) Αν σε κάποια δεν αρέσεις από την αρχή αξίζει να της την πέσεις? Αν σου ρίξει άκυρο μόλις πας, συνεχίζεις να της την πέφτεις ή δεν ασχολείσαι και φεύγεις?
    5) Αρκετές μου είπαν ότι ήθελαν να βγούμε και αμέσως μετά (ακόμα και 1 ώρα) δε σήκωναν το τηλ ή ακύρωναν το ραντεβού. Γιατί?

    Μου αρέσει!

    1. Καλησπέρα.
      1) Το να βρεις το μέτριο στην συμπεριφορά σου, είναι κάτι που θα το δουλέψεις εσύ, δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση πως την κάνεις για να έχω μέτρο. Το σεξ (υποθέτω στον χώρο σου αναφέρεσαι) έχει μπει στο μυαλό της από την στιγμή που είναι μόνη στο μέρος που μπορεί να γίνει σεξ, οπότε δεν χρειάζεται κάποια επίθεση ή προτροπή. Το αφήνεις να πάει μόνο του κ θα πάει, από το πρώτο φιλί θα οδηγηθεί προς τα εκεί.
      3) Παίζουν πολλοί παράγοντες σε αυτό. Είτε το ξανά σκέφτηκε κ δεν θέλει, είτε σε φυλάει για άλλο λόγο κ όχι επειδή σε θέλει (εξαρτάται πως την γνώρισες/προσέγγισες).
      4) Εγώ δεν θα ασχολούμουν καθόλου επειδή είναι χαμένος χρόνος. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι το όχι είναι μισό ναι, οπότε κάθονται κ το παλεύουν, αλλά είναι χαμένος χρόνος.
      5) Υποθέτω σου έδωσαν το τηλέφωνο τους κ την επομένη δεν ήθελαν. Κλασική αντίδραση. Είτε το σκέφτηκαν/συζήτησαν με φίλες κ αποφάσισαν να το αφήσουν, είτε σου είπαν ότι θα βγείτε για να την αφήσεις ήσυχη (κυρίως από cold προσέγγιση) κ μετά μην την είδατε. Συμβαίνει συχνά, ειδικά όταν ο άλλος επιμένει από τα πρώτα αρνητικά σημάδια της γυναίκας κ θέλει να τον ξεφορτωθεί.

      Μου αρέσει!

  97. Shark

    σε διαβαζω αρκετο καιρο και ηθελα να σε ρωτησω για μια κοπελα που γνωρισα απο το νετ, βγηκαμε για ενα θεμα δικο της, τη βοηθησα να το λυσει και ξαναβγηκαμε. ειχε δειξει σημαδια ενδιαφεροντος αλλα ηταν φιλικου. το καταλαβα και της ειπα ακριβως τι παιζει απο τη μερια. ετσι εγινε ο παρακατω διαλογος. εχουμε καπου 10 χρονια περιπου διαφορα ηλικιας. μπορεις να μου πεις αν παιζει να γυρισει το πραγμα ή απλα το αφηνω ετσι οπως ειναι και παω για αλλα? με προβληματισε γιατι 3 φορες μου ειπε να βγαινουμε φιλικα ή και να κρατησουμε επικοινωνια.

    – Δώρα ξέρω ότι έχεις αγόρι, ξέρεις ότι μου αρεσεις και δε μπορεί να προχωρήσει η φιλία μας. Δεν φταις εσύ, συμβαίνει. Και μη σε πειράζει για το κέρασμα, έκανα αυτό που γουσταρα. Να είσαι καλά και να προσεχεις

    – Καλημερα.. Δεν ξερω τι να πω unsure emoticon εσυ οπως θες.. εγω θα ηθελα να βγαινουμε που κ που να τα λεμε, αλλα σιγουρα μεχρι εκει !!!

    – Δώρα καλησπέρα. Την τελευταία φορά που βγήκαμε και περάσαμε απίθανα, ενιωσα πως υπάρχει πολύ καλή ερωτική χημεία. Όταν σε αποχαιρέτησα, έξω από το σπίτι σου, ήθελα να σε φιλησω, αλλά σεβάστηκα το αγόρι σου. Χαίρομαι που σε βοήθησα. Ίσως κάποια στιγμή να διασταυρωθούν οι δρόμοι μας.

    – Καλα εκανες γιατι ηταν σιγουρο πως δε θα τ δεχομουν.. Δεν ξερω πραγματικα τι αλλο να πω.. δεν περιμενα κατι τετοιο κ λογο διαφορας ηλικιας

    – Αυτά δεν τα μετράς με την διαφορα ηλικίας, είναι αμα σου κάνει κλικ. Είναι αυθόρμητα. Παίζει ρόλο ποσό συναισθηματικός εισαι. Δε χρειάζεται να πεις τίποτα. Χαίρομαι που σε γνώρισα. Να είσαι καλά. Είσαι υπεροχή κοπέλα 🙂

    – Δικιο εχεις απλως κ κλικ να μ κανει ο αλλος αν ειναι αρκετα μεγαλυτερος δεν θα κανω κινηση. Τελος παντων..οποτε θες να μ στελνεις ή κ να βγουμε, ξεροντας βεβαια πως δεν θα υπαρχει ελπιδα για κατι αλλο. Φιλικα πιστευω ταιριαζουμε

    – Ούτε εγώ εκανα κίνηση. Καταλαβα τη θέση σου και στο είπα απο εδώ. δε μπορείς ομως να κοροϊδεύεις τα αισθήματα σου λόγω ηλικίας και να βγαίνεις με τον άλλο φιλικά. Χαίρομαι για την κατανόηση που δείχνεις και την ανοιχτή σου πρόσκληση. Καλή συνέχεια

    – Ευχαριστω ..κ εσυ να εισαι παντα καλα κ οποτε θες επικοινωνουμε !!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Kατα τη ταπεινη μου πάντα αποψη φιλε στο παραπάνω κείμενο κρατας μια απολογητική σταση επειδη η κοπελα εχει αγορι. Για εμενα αυτο ειναι λαθος, κι εξηγούμαι:
      Α. Είναι πολύ σωστο που εκφρασες τα συναισθηματα σου, του στυλ »γουσταρω κι αν δε θες τελος» αλλα πιστευω πως δε χρειαζονταν να της πεις δεν εκανα εκεινο ή το αλλο επειδη εχεις αγορι.
      Β. Μπορουσες απλα να κανεις αυτο που ηθελες χωρις εξηγησεις και στη τελικη αν δε γουσταρε να της πεις ετσι ενιωσα ή κατι τετοιο. Τωρα αν δε το νιωθες απλα δε πειραζει στην επομενη.
      Γ. Γενικα οι κοπελες που θα πουν απο την αρχη οτι εχουν γκομενο εχω παρατηρησει οτι δε ψηνονται. Με τη συγκεκριμενη οπως φαινεται και ειναι ξεκαθαρη ειναι χασιμο χρονου οποτε προχωρα κατ’ εμε.
      Συνοπτικά: το the next και κανε περισσοτερο οτι γουσταρεις χωρις επεξηγησεις(σε νορμαλ πλαισια).

      Μου αρέσει!

    2. Το αγορι το ανεφερα για να δειξω την δικη μου αξια, του σεβασμου του αλλου, ως ατομο. Μου ειχε αναφερει το αγορι αλλωστε και ειμαι σιγουρος οτι εαν εκανα κινηση, θα γυριζε μαγουλο, οπως ανεφερε κιολας και μπορει να μου ελεγε εχω αγορι στο ειχα πει. οποτε εκει θα ειχε φανει μου εριξε ακυρο. τωρα αυτο που εκανα εγω ηταν οτι πηρα το ακυρο της το εβαλα στο φταιξιμο του φιλου και της εριξα χυλοπιτα στη φιλια που αυτη ηξερα οτι γουσταρε. γιαυτο και μου το ειπε 3 φορες μαλιστα σε φαση, να την εχω και για καβατζα εξοδου οποτε θελω εγω. αυτη εδειξε needy ενω εγω εδειξα πως δε μου καιγεται καρφι.

      Μου αρέσει!

    3. Τωρα που ξαναβλεπω την κατασταση που δεν απανταει ξανα στα μηνυματα μου σε φαση οτι δεχομαι το φιλικο που ειπε, μου εχει δωσει την εντυπωση οτι ισως ειχα ευκαιρια και την εχασα με την συγκεκριμενη γιατι μπηκα αρκετα αποτομα και οχι χαλαρα. γιατι υπηρχαν σημαδια και compiance και δεν διαχειρισα τα αισθηματα μου ενω πιστευω ηθελε και αλλο χρονο. μολις εσκασα οτι μαρεσει τελος. δεν κρατησε. μου βγηκε αδυναμια. εδειξα παραπανω ενδιαφερον απο οτι επρεπε και μου εδειξε αυτη. ηθελε περισσοτερο comfort και φανηκα αρκετα επιθετικος. και οντως τελικα μαλλον δεν επρεπε να αναφερω το αγορι, οπως και οτι επιασα τον εαυτο μου να της εχει κανει και θεληματα και να πληρωνω απο πανω, ενω ειχε πει οτι αυτη θα πληρωνε. γαμωτο beta συμπεριφορα εβγαλα. καπου εβγαλα και alpha γιατι με ακολουθουσε και αφησε ελευθερια κινησεων πανω μου αλλα ισως εχασα το Buying Temperature

      Μου αρέσει!

  98. Χαιρετω τ’ αλανια,
    αυτη φορα θελω να μου προτεινετε, Shark και οποιος γνωριζει, γενικά σε ότι αφορα το στυλ.
    Δηλαδή ντυσιμο: ρουχα, παππουτσια, συνδιασμοι, κολωνια, ρολοι κτλ. Ενδεικτικά:
    1. Τί ποσά δίνετε για ενα παντελόνι ή τζιν ας πουμε; Ψωνίζετε μονοι ή με κάποιον που το χει;
    2. Αξιζει να ψωνισω απο h&m, berska και παρομοιου τύπου μαγαζιά;
    3. Ψωνίζει κανεις οnline?
    4. Οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.
    Έχω διαβάσει το σχετικό άρθρο του Shark αλλα προβληματιζομαι κυριως ως προς τους συνδιασμους μιας και δε το ‘χω ιδιαίτερα αλλά θα το βρω 🙂

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου.
      1) Παλιότερα μπορεί να έδινα και πάνω από 100ε για ένα τζιν ή μπλούζα ή παπούτσια, πλέων όχι.
      2) Φίλος μου κ wingman μου από εκεί ντύνεται και πάντα άκουγε τα καλύτερα σχόλια από τις γυναίκες για τις επιλογές του.
      3) Παπούτσια και μόνο αν τα δοκιμάσω σε κάποιο μαγαζί να δω αν μου πάνε. Ρούχα συνήθως από μαγαζιά (όχι αλυσίδες, τοπικά καταστήματα), αφού σου κάνουν και καλές τιμές.
      4) Ο καλύτερος για να δεις πληροφορίες:

      Αρέσει σε 1 άτομο

  99. Καλησπερα Shark.Διαβασα το αρθρο σου για την απελπισια και γενικα για την σκλαβια στο μουνι και προσωπικα αν και δεν εχω βιωσει τα ιδια η βιωνω τα τα ιδια,μαλλον εχω πεσει θυμα αλλης σκλαβιας.
    Η Ιστορια εχεις ως εξης: Απο περυσι ξεκινησαν να μιλαω με μια κοπελα και ουσιαστικα γιναμε φιλοι(οχι κολλητοι γιατι θεωρω αυτον τον ορο υποτιμητικο για εναν αντρα,το να ειναι κολλητος με μια γυναικα) και λεγαμε τα παντα μεταξυ μας(εγω τουλαχιστον ειδικα τους πρωτους μηνες),της ζηταγα συμβουλες για τα παντα ανοιγομουν οσο ποτε κλπ.Ειχαμε και κοινους γνωστους η ακομα και φιλους και ηταν κομπλε η φαση…Αλλα.Δεν ειχαμε βγει ποτε παρα μονο μια φορα στα γενεθλια της και οταν τις ειχα πει ξερω γω να παμε καπου χαλαρα δεν ηθελε.Και ετσι τους τελευταιους μηνες καταλαβα οτι ημουν πολυ κατω στην ιεραρχεια της και οτι δεν με υπολογιζε και επειδη δεν γουσταρα την ολη φαση και το οτι με εγραφε στην μουναρα της της ειπα εμμεσα (αλλα πιο πολυ αμεσα) οτι θελω να σταματησουμε να μιλαμε και πανω κατω της εξηγησα.Η απαντηση της ηταν περιπου αυτο:»Αν δεν θελεις να μου μιλας μην μου μιλας δεν θα κατσω να το συζητησω τοσο ελεος»..
    Κολλητος μου λεει να μην σταματησω να της μιλαω γτ καποια στιγμη θα την χρειαστω και οταν θα θελω να με βοηθησει αυτη δεν θα δεχτει κλπ και ειναι κριμα να χαλασω μια φιλια( βεβαια φιλία φιλια αλλα δεν θα ελεγα οχι στο οτιδηποτε)

    Οποτε τωρα,εχω 2 επιλογες.Να προσπαθησω να φτιαξω την κατασταση και να συνεχιζω να μιλαω και να της ζητησω συγγνωμη(για πιο θεμα ομως?) και να μουνοδουλιασω ενω οι σκεψεις περι γραψιματος στην μουναρα της ή να προσαρμοστω και ειτε να την αντικαταστησω ειτε οχι
    Στην συγκεκριμενη της ειχα μιλησει για οτ ολο θεμα alpha male και αυτοβελτιωσης και για τα παντα σχεδον.Και ηταν το μονο ατομο που μιλαγα σε σταθερη βαση στο Facebook…

    Δεν εχει σχεση με τεχνικες παιχνιδιου η με το παιχνιδι γενικοτερα η εστω με την αυτοβελτιωση,αλλα θα ηθελα την συμβουλη σου.

    Μου αρέσει!

    1. Θα σου γράψω τη γνώμη μου. Αν θες την κοπέλα να την έχεις για τριβή, για pivot και για γνωριμιες, κοινωνικό κύκλο κλπ. την κρατάς. Αλλιώς τι έχει να σου προσφέρει; Επειδή την έχω πατήσει έτσι και έπεσα σε εισαγωγικά θύμα εκμετάλλευσης, θέματα με γυναίκα δε μπορείς να λύσεις για τον απλούστατο λόγο αυτές έχουνε μεγαλύτερα από σένα. εκτός και είναι του τύπου δυναμικη τραβάει μπροστά, πατάει στα πόδια της, έχει αυτοπεποίθηση, κλπ.

      Έχεις πάθει εξάρτηση. Μιλάς συνέχεια εσύ. Έχεις δώσει 100 αυτή 0. Δεν κράτησες μια ισορροπία. Και οι φιλικές σχέσεις θέλουν ισορροπία. Άμα στο μέλλον θα την χρειαστείς και θα σε βοηθήσει δες την πρώτη παράγραφο που έγραψα. Να είσαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσει όμως γιατί τόσα χρόνια στις περισσότερες κοπέλες έδωσα 80% και πήρα 20. Για να μη πω έδωσα 90 επειδή έγινα beta λόγω ενθουσιασμού και μλκιες. Είμαι και ρομαντικός και καλό παιδί και καλό παιδί. Αλλά δυστυχώς αλτρουισμός δεν υπάρχει στις γυναίκες, ίσως όχι και στους άντρες. Γιαυτό έχε κάποια στο πλευρό σου αλλά για το κατά ποσό θα σε βοηθήσει όταν έρθει ή ώρα βάλε ένα μεγάλο ερωτηματικό.

      Μου αρέσει!

    2. Ίσως δεν έπρεπε να της μιλήσεις για τέτοια θέματα (alpha κλπ). Μπορεί να θεωρεί ότι θέλεις να τα εφαρμόσεις και στην ίδια και να αντιδρά έτσι. Πάντως να ξέρεις όταν μια γυναίκα φοβάται έναν άντρα (ή τον θεωρεί ΑΝΤΡΑ), δεν του μιλάει έτσι ή αν τον μιλήσει επάνω στα νεύρα της, θα ζητήσει άμεσα συγνώμη ή θα κάνει κάτι που να την συγχωρέσει. Όταν μια γυναίκα σου μιλάει έτσι, δεν σε σέβεται. Θα έκανες φίλο έναν άντρα που ΔΕΝ σε σέβεται; Γιατί να κάνεις μια γυναίκα τότε.

      Επίσης να ζητήσεις συγνώμη γιατί; Επειδή της είπες ότι δεν θέλεις να ξανά μιλήσεις μαζί της; Αν κ θα έπρεπε να σταματούσες πρώτα κ χωρίς να το αναφέρεις (το έκανες να φανεί σαν «απειλή» ή κάτι να τσιμπήσει), ακόμη κ έτσι δικαίωμα σου είναι να μιλάς με όποιον/α θέλεις, δεν θα ζητήσεις κ συγνώμη γι’αυτό.

      Δεν είμαι φαν των «φιλίων» με γυναίκες. Όχι ότι δεν μου αρέσει να έχω στην παρέα γυναίκες να μιλάμε (πολλά έχω μάθει συζητώντας με αυτές, όπως εσύ περίπου συζητούσες, αν κ ποτέ δεν λέω περί alpha males κ λοιπά, θα θεωρήσουν ότι χρησιμοποιώ τεχνικές κ κρύβομαι πίσω από αυτές), αλλά προσπαθώ να αποφεύγω να τις έχω εγώ φίλες, αλλά να κάνω παρέες μέσο άλλων φίλων μου που τις γνωρίζουν γιατί:
      -Αν μια γυναίκα είναι άσχημη (για εσένα τουλάχιστον) και την κάνεις παρέα ή της μιλάς, της δίνεις ελπίδες (όπως πχ έχεις και εσύ από αυτήν με το «δεν θα έλεγα όχι στο οτιδήποτε«) κ όταν ξενερώσει, θα σε μισήσει. Εκτός αν το πεις από την αρχή ότι την βλέπεις σαν «φίλη» κ το δεχτεί, ελπίζοντας να «φάει» κανέναν φίλο σου στην πορεία, συμβαίνει και αυτό.

      -Οι γυναίκες επιλέγουν άτομα που είναι κατώτεροι από αυτές για φίλους. Δεν θα κάνουν φίλο έναν hot alpha, γιατί στο βάθος παίζει το σεξουαλικό. Όπως κ εσύ δεν θα έκανες κολλητό έναν gay, όσο καλό παιδί κ να ήταν, γιατί πίσω στο μυαλό του θα ήξερες ότι παίζει το σεξ.

      -Δεν μπορείς να τις εμπιστευτείς, γιατί σπάνια θα σε βοηθήσουν, εκτός αν θέλουν κάτι από εσένα. Ακόμη κ στις συμβουλές, δεν θα σου τα πουν όλα όπως είναι, αλλά όπως πιστεύουν οι ίδιες ότι είναι το σωστό, άσχετα αν δεν το θέλουν. Οπότε δώρο άδωρο η φιλία.

      Ελπίζω να σε κάλυψα.

      Μου αρέσει!

  100. Καλησπέρα καλησπέρα, αυτή τη φορά θέλω να ρωτήσω όποιον γνωρίζει σχετικά με τη ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία και ειδικότερα για το άγχος απόδοσης. Προσωπικά μου συμβαίνει κυρίως στη πρώτη επαφή με μια καινούργια γυναίκα, αν και όχι πάντα. Και όταν νιώθω ότι ΠΡΕΠΕΙ να αποδώσω λες και είμαι μηχανή.
    Τελευταία φορά μου συνέβη με μία από social που αγχωνόμουν για το αν θα κάτσει τελικά γιατί μου κανε κόλπα, τελικά την κατάφερα να την καυλώσω αλλά είχα το στρες και αυτη δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί μου, περίμενε να καυλώσω έτσι οπότε και δεν είχα στύση. Αυτή λοιπόν σηκώθηκε και έφυγε λέγοντας ουσιαστικά πως εγώ έχω το θέμα. **Να σημειώσω εδώ ότι την προηγούμενη ακριβώς μέρα είχα πάρει μια άλλη καινούργια-νέα πάλι γυναίκα χωρίς πρόβλημα.**
    Είναι κάτι που με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς επηρεάζει την αυτοπεποίθησή μου για το αν θα ανταπεξέλθω την επόμενη φορά.
    Επίσης, έχω διαβάσει σχετικό άρθρο του Shark που λέει ότι όλοι το παθαίνουμε σε μια φάση αλλά δε το συζητάμε απ’ ότι έχω παρατηρήσει. Παλιότερα το είχα πάθει όταν είχα πιει πολύ και όταν το είπα σε ένα φίλο μου είπε »όχι ρε φίλε» λες και ήρθε το τέλος του κόσμου.
    Τέλος, να επισημάνω πως γυμνάζομαι καθημερινά, δε πινω, δε καπνίζω, ειμαι 24, τελευταία τρώω σωστά και έχω στύσεις κανονικά-πετρα όταν είμαι ήρεμος επομένως το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχογενές κι όχι οργανικό.
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 🙂

    Μου αρέσει!

    1. Φίλε se2er αναφέρεσαι σε πόρνες με το «καινούρια» κλπ; Το λέω αυτό επειδή οι συγκεκριμένες δεν μπορούν να σε ανάψουν το ίδιο εύκολα με μια γκόμενα σου πχ (φιλιά κ παιχνίδια κλπ), οπότε ίσως να μην ανάβεις εύκολα.
      Παρόμοιο είναι και το πρόβλημα της «πρώτης φοράς», όπου ο εγκέφαλος βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν έχει ξανά βιώσει και έτσι δεν δουλεύει όπως περιμένεις εσύ, άσχετα αν δεν αγχώνεσαι. Σίγουρα επηρεάζει την αυτοπεποίθηση σου, λογικό είναι και λογικό είναι να το σκέφτεσαι συνεχώς όταν πάει να γίνει κάτι με μια.

      Εφόσον έχεις στύση κανονικά, τότε είναι όπως λες ψυχολογικό, παρότι μοιάζει αρκετά με το παθολογικό. Μπορείς είτε να μιλήσεις με την κοπέλα σχετικά, να της πεις το πρόβλημα σου δηλαδή (αν σε θέλει θα σε ακούσει κ θα σε βοηθήσει) ή να πάρεις κάποια χάπια στύσης, τα οποία θα μειώνεις με τον καιρό (ώστε να μην εξαρτάσαι από αυτά). Τα χάπια θα σου δώσουν το ανάλογο boost και το μυαλό σου θα «δει» ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

      Αρέσει σε 1 άτομο

  101. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΦΙΛΕ SHARK,ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΗΜΩΝA.AN KAI EIMAI ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΤΟΣ, ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝ ΔΡΑΣΗ <>; ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ. ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΦΕΣΤΕΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΜΠΑΡ, ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΕΙΝΑ 20 – 25 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΑΩ, ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ…,Η ΜΕΤΑΒΙΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ; ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ,ΝΟΜΙΖΩ.ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ; ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ;(20 ΕΤΩΝ). ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ; (Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΥΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΕΞΑΛΛΑ ΝΤΥΣΗΜΑΤΑ, ΤΥΦΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ).ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ «ΣΤΥΛ» ΠΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑΟ (π.χ. ΣΜΟΚΙΝ, ΖΙΒΑΓΓΟ,ΣΑΚΑΚΙ,ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ).ΕΠΙΣΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,75 Μ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 85 ΚΙΛΑ. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΩ ΛΙΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ <> ΞΕΡΩ ‘ΓΩ.Α ΕΠΙΣΙΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ; ΥΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ Η’ ΤΟΝ ΦΥΓΟΥΡΑΤΖΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ; ΑΝ ΧΑΡΑΜΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ; ΕΠΙΣΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ‘Η «WINGMAN» ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ «ΚΑΜΑΚΙ» ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΠΑΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ; ΕΠΙΣΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΟΥ ΚΥΚΛΩΝ … ΜΠΑ … ΧΛΩΜΟ … ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΦΤΑΙΝΕ; ΤΕΛΟΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ, ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΚΑΘ’ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ; ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΩΜΕΝΕΣ;
    ΛΟΙΠΟΝ, ΦΙΛΤΑΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.

    Y.Γ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΙΔΙΕΣ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου φίλε Cutty Sark. Τα έσβησα τα προηγούμενα ποστ σου κ άφησα μόνο αυτό το ολοκληρωμένο. Επίσης μην γράφεις μόνο με κεφαλαία. Να ξέρεις ότι το σύστημα σβήνει ότι υπάρχει σε καμπύλες, οπότε καλό είναι να χρησιμοποιείς τα εισαγωγικά για να τονίσεις κάτι (δεν βλέπω δηλαδή τι γράφεις μέσα στις καμπύλες).

      Να αρχίσουμε.

      ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΕΙΝΑ 20 – 25 ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΟΥ

      Τι είδους κόλπα είναι αυτά; Καμακίου; Μπορείς να μου εξηγήσεις μερικά;

      Η ΜΕΤΑΒΙΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;

      Γιατί σου απαντάει έτσι εννοείς; Για να φύγεις, χωρίς να σου πει η ίδια «παράτα με». Βασικά με προβλημάτισε αυτό:

      «ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΥΦΟΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ «ΣΤΥΛ» ΠΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑΟ (π.χ. ΣΜΟΚΙΝ, ΖΙΒΑΓΓΟ,ΣΑΚΑΚΙ,ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ)«. Μήπως «μπαρμπαδίζεις» με το ντύσιμο σου; Δεν είναι για την ηλικία σου αυτό το ντύσιμο. Ίσως είναι ο τύπος σου έτσι, αλλά αν πας σε μπαρ είσαι έξω από τα νερά σου, ειδικά στις ηλικίες των 20 που χτυπάς. Έναν γνωστό μου τον λέγαμε «γκεσταπίτη» επειδή είχε παρόμοιο ντύσιμο κ αποφάσισε να το αλλάξει, αλλά το σοβαρό του στυλ (στην συμπεριφορά του) δεν του έδινε κ πολλές ελπίδες, παρότι καλυτέρευε η ανταπόκριση από τις γυναίκες.

      Με λίγα λόγια δεν είναι στυλ αυτό για να πας σε μπαρ κ μάλιστα σε σημερινά 20χρονα, τα οποία έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι τους. Ϊσως να σε βλέπουν και ότι είσαι μόνος όταν βγαίνεις -όπως λες- κ να σε θεωρούν κάπως περίεργο. Καλά δεν έχεις άδικο για το ότι οι γυναίκες έχουν ξεφύγει κ απαιτούν πολλά, αλλά μπορείς να βρεις κ σοβαρές γυναίκες (του στυλ σου δηλαδή) κ σε ανάλογα μέρη (διάβασε το πρόσφατο άρθρο σχετικά).

      Μου αρέσει!

  102. Φιλέ μου σε ευχαριστώ για την άμεση απόκριση, συγγνώμη για τα κεφαλαία , να σε διαφωτίσω στα όποια δεν κατάλαβες από αυτά που έγραψα .Με τα κόλπα εννοούσα κόλπα καμακιού, μη φανταστείς κάτι το εξωπραγματικό π.χ. ‘για σου κούκλα ‘ και τέτοια, αυτό εννοούσα, νομίζω λεπτομερές περιττεύουν. Με το μετά βίας απαντά εννοούσα ότι γενικά όσες γυναίκες πλησιάζω συνήθως είναι ψύχρες και απόμακρες σαν να λένε ‘με σένα θα ασχολούμαστε τώρα έχουμε καλυτέρους ‘ είναι αυτό που νομίζω επικρατεί τώρα τελευταία δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ φιλέ μου. Όσον αφορά το στυλ ντυσίματος δεν μου πάει να ντύνομαι σαν τους ‘κάγκουρες’ πως τους λένε, ξέρεις αυτό που είναι της μόδας γένι λες και είμαι όσιος Ονούφριος , ξυρισμένο κεφάλι, ξεσκισμένο παντελόνι και τέτοια κόλπα (μην μπερδευτείς πάλι).Αλλά και πάλι εσύ τι πιστεύεις αν ντυθώ όπως περιγραφώ παραπάνω όλα τα πιπίνια θα σφάζονται στα πόδια μου ; Επίσης προτιμώ να έχω μια πιο μεγάλη και ώριμη ερωμένη παρά 20χρονα χωρίς μυαλό . π.χ. μια γυναίκα 28 χρονών είναι μάλλον ότι πρέπει με βάση αυτό που λέμε, αλλά στην ηλικία μου έχω ελπίδες; Δεν έχω θέμα να ‘χτυπήσω’ και μεγαλύτερη το έχω κάνει βεβαία αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα .Όσον αφορά για το άρθρο σου με τα μέρη που λες, το είχα ήδη διαβάσει αλλά δεν με εξιτάρει τόσο αυτό και δεν είναι και του στυλ μου να αρχίσω τώρα τις ‘πιρουέτες’ για να βρω γκόμενα .Εν ολίγης ξέρεις τι μου έχει λείψει , να πάω ένα βράδυ σε ένα μπαράκι, να πάρω ένα ποτό,να καθίσω στην μπάρα όπως κάνω ,να ‘μπανίσω’ ένα όμορφο γυναικάκι να πάω να του μιλήσω, να είναι όμως κι αυτή ανοιχτή, να γίνει παιχνίδι. Ύστερα αφού έχουμε περάσει όμορφα να κανονίσουμε να επανοιδωθούμε και το πράγμα να πάρει την φυσιολογική του εξέλιξη .Γιατί όμως δυσκολεύομαι ρε φιλαράκι; Δεν θα έπρεπε τώρα όλοι εμείς οι νέοι που μας ενδιαφέρει και ασχολούμαστε με το άθλημα να έχουμε και ανάλογες επιτυχίες;
    Όσον αφορά το ντύσιμο εσύ τι μου προτείνεις; Εσύ τι φόρας ας πούμε; Αν και μεταξύ μας δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα μου. Ντύνομαι και πιο σπορτίβ, τζιν παντελόνι ,πουλοβεράκι κτλ αλλά αυτό ας πούμε είναι το πιο ακραίο μου. Όχι σκισμένα τζιν όπως ξανά είπα και τισερτς με στάμπα την φάτσα του Τσε. Επίσης, δεν κατάλαβα αυτό με τον γκεσταπίτη που λες φίλτατε, το ‘αποφάσισε να το αλλάξει, αλλά το σοβαρό του στυλ (στην συμπεριφορά του) δεν του έδινε κ πολλές ελπίδες, παρότι καλυτέρευε η ανταπόκριση από τις γυναίκες’ και γενικά γιατί τον λεγάτε έτσι. Τι σχέση δηλαδή έχει το σμόκιν που σου είπα ότι φαραώ εγώ καμία φορά, με την γκεσταπο ;Εγώ με βάση την ταπεινή μου γνώμη, θεωρώ πως ένα κοστουμάκι κάνει αυτόν που το φορεί πιο ελκυστικό και του δίνει ρε παιδί μου ένα άλλο αέρα.
    Γενικά πάντως μη φανταστείς πως είμαι άνθρωπος που ασχολείται όλη την ώρα με τα ντυσίματα και την εξωτερική εμφάνιση, ξέρω πως με αυτά ασχολούνται οι ρηχοί άνθρωποι παρόλο που πιο πάνω αφιερώνω μια παράγραφο για αυτό. Συγγνώμη που γραφώ λίγο ασύντακτα και χωρίς συνοχή, αλλά προσπαθώ να ταχτοποιήσω σκόρπιες σκέψεις μου και είναι λίγο δύσκολο.
    Για να μην σε κουράζω άλλο φιλέ μου, τι θέλω από εσένα με όλο το σεβασμό:
    Ξαναδιάβασε το προηγούμενο κείμενο και το τωρινό και προσπάθησε νε δεις τι φταίει και δεν έχω τόσο πολύ επιτυχία .Μετά πες μου πάλι λίγα πράγματα για το ντύσιμο, με βάση ότι είπαμε και στο τωρινό κείμενο μιας και το θίξαμε από κοινού. Τέλος, σε παρακαλώ περιέγραψε μου μια πετυχημένη εμπειρία σου ώστε να δω τι έχει κάνει ένας ήδη επιτυχημένος ‘εραστής’ ή γενικά δώσε καμία συμβουλή για το τι να πω , κάνω .Τι θα έκανες εσύ ρε δάσκαλε στη θέση μου αν ήθελες π.χ. να βγεις απόψε και να χτυπήσεις κάτι ‘σπέσιαλ’.
    Σε ευχαριστώ μεγάλε για την υπομονή σου.

    Μου αρέσει!

    1. Φταίει ίσως η προσέγγιση σου, Sark. Για παράδειγμα το «για σου κούκλα» είναι το ίδιο καγκούρικο για την ίδια, όσο το ντύσιμο των νέων για εσένα. Αυτό ακριβώς εννοώ με το ότι δεν της κάνεις το «κλικ», σου συμπεριφέρονται όπως ακριβώς λες «με σένα θα ασχολούμαστε τώρα έχουμε καλυτέρους«.

      Το ξυρισμένο κεφάλι συνήθως το κάνουν οι φαλακροί, όπου αφήνουν το γένι τους για να υπάρχει μια αντιστάθμιση και να μην μοιάζουν με κούκλες βιτρίνας. Μπορείς να αφήσεις λίγα γένια αν σου πάνε, το κάνω κ εγώ. Δεν εννοώ να ντυθείς όπως ντύνεται ο καθένας, αλλά να κάνεις μερικές άλλες επιλογές που σου πάνε (αν και πολλά στυλ δεν ταιριάζουν στον καθένα ή δεν μπορεί να τα υποστηρίξει).

      και δεν είναι και του στυλ μου να αρχίσω τώρα τις ‘πιρουέτες’ για να βρω γκόμενα

      Οκ, ας μην το χέσουμε τελείως το θέμα…

      Να σε ρωτήσω κάτι προτού συνεχίσουμε, είσαι σίγουρα 20χρ? Από το κείμενο σου, το οποίο δεν συμβαδίζει με όσα προσπαθείς να περάσεις, πιστεύω ότι απλά τρολάρεις…

      Μου αρέσει!

  103. Γειά σου φίλε Shark, απ’ότι είδα δε μπορώ να σου απαντήσω απευθείας στην απάντηση που μου έγραψες πιο πάνω(εννοώ κάτω από το πόστ σου) οπότε συνεχίζω εδώ:
    -Με το καιρνούργια εννοώ μια που γνώρισα από direct σε μπαράκι κι όλα ήταν κομπλέ, ακριβώς μια μέρα πριν.
    -Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι να αγχώνομαι όταν πιέζομαι να λειτουργήσω είτε επειδή η γκόμενα βιάζεται να »σκιστεί» χωρίς να κάνει τη »δουλειά» της είτε επειδή κολλάω να της πω αυτό που θέλω να κάνει στο σεξ είτε για χψ λόγους… Γενικά όταν πιέζομαι υπάρχει θέμα.
    -Έχεις δίκιο με αυτό που λες, άλλες φορές που μου έτυχε με άλλες αυτές ήταν οκ να χαλαρώσουμε και να συνεχίσουμε κι όλα πήγαν μπόμπα.
    -Όταν λες παθολογικό εννοείς ότι το μεγαλώνω στο μυαλό μου;
    -Επίσης για χάπια που λες, εννοείς βιάγκρα; Δεν είναι κακό να μάθει να λειτουργεί έτσι το μυαλό από τα 24;
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου se2er.
      – Τι διαφορά είχε για εσένα η μια από την άλλη; (Εκτός του Direct 🙂 )
      – Το ότι πιέζεσαι είναι θέμα που πρέπει να λύσεις βρίσκοντας την αιτία. Γιατί να πιέζεσαι σε κάποιες, ενώ σε κάποιες άλλες δεν πιέζεσαι; Αυτό πρέπει να ψάξεις.
      – Εννοώ ότι η ψυχολογική στυτική δυσλειτουργία μοιάζει πολύ με την παθολογική, τα ίδια προβλήματα δείχνουν.
      – Όχι τα viagra, αλλά θα σου πρότεινα τα cialis. Και ο λόγος είναι ότι το μυαλό σου έχει ήδη μάθει με έναν τρόπο και δεν μπορείς να το κάνεις να αλλάξει εύκολα, αν δεν δράσεις με άλλους τρόπους. Μπορείς να το κάνεις με άλλες ασκήσεις ηρεμίας, αλλά θα σου πάρει χρόνο. Φυσικά καλό είναι να μιλήσεις με έναν γιατρό προτού τα πάρεις ή πάρεις οτιδήποτε άλλο βοηθητικό, όλα αυτά τα χάπια μπορεί να σε προκαλέσουν άλλα προβλήματα. Γι’αυτό επίσης σου είπα να τα μειώνεις με τον καιρό, ώστε να βασίζεσαι στην δική σου ικανότητα και όχι στου χαπιού.
      -Δεν εννοώ τα pine pollen κλπ, γιατί αυτά μπορεί να συμβάλουν στην καλή υγεία του συστήματος, δεν μπορούν να προσπεράσουν το ψυχολογικό κομμάτι, κάτι που κάνουν τα κάθε λογής -ειδικά- χάπια.

      Μου αρέσει!

  104. Φιλέ μου Shark, καταρχήν αυτό που γραφείς ότι μπορεί να σου γραφώ ψέματα με στεναχωρεί. Ειλικρινά γιατί το πιστεύεις αυτό; Σε παρακαλώ όμως θερμά φιλέ, μου δώσε μου καμία συμβουλή από αυτές που σου ζήτησα. Όπως μπορείς να καταλάβεις είμαι αρχάριος ακόμα ,τι να σου πω για να με πιστέψεις: γενικώς κατέχω καλά την θεωρεία, στην πράξη όμως θέλω δουλειά. Επίσης σε παρακαλώ μην εμμένεις τόσο σε λεπτομερές, όπως κάποιες εκφράσεις μου, το ’ για σου κούκλα’ ήταν ένα απλό παράδειγμα δεν σημαίνει ότι πάντα λέω αυτή την ατάκα που την θεωρείς καγκούρικη. Έχω μάλλον και καλύτερες ατάκες και προσεγγιστικές τεχνικές που μπορεί να είναι πολύ καλές γενικά, αλλά μάλλον όλο το πακέτο μου δεν της προωθεί. Σε παρακαλώ φιλέ μου σε διαβάζω πολύ καιρό τώρα και ξέρω ότι δίνεις καλές συμβουλές. Γιατί η περίπτωση μου, σου φαίνετε ιδιάζουσα ; Είμαι 20 αλλά μάλλον είμαι αρκετά ώριμος για την ηλικία μου, αλλά παρόλα αυτά θέλω μια μικρή παρότρυνση στον τομέα του καμακιού. Μακάρι να μπορούσαμε συναντηθούμε αυτοπρόσωπος να σε πείσω. Στο δια ταύτα όμως, να συνεχίσουμε κανονικά την επικοινωνία μας σε παρακαλώ και απάντησε μου σε εκείνα που σε ρώτησα.
    Υ.Γ. Για τις ‘πιρουέτες’ δεν ήθελα να προσβάλω το θέμα σου. Ξανά είπα άλλωστε ότι του δικό μου στυλ δεν είναι να αρχίσω τις δραστηριότητες όπως ο χορός για να βρω ερρωμένη. Σε παρακαλώ ας βάλουμε μια παρένθεση στο συγκεκριμένο και να το αφήσουμε.

    Μου αρέσει!

    1. Δεν προσβάλεις εμένα με το «πιρουέτες» αλλά τόσο κόσμο που χορεύει. Γενικά το στυλ σου θα πρέπει να το διορθώσεις, θα σου πρότεινα τον καλύτερο -κατ’εμέ- σε αυτό το στυλ, δες τα video του κ δεν θα χάσεις:

      Μου αρέσει!

  105. Καλησπέρα Shark.
    Οι κυριότερες διαφορές της μιας με την άλλη ήταν(τα αίτια δηλαδή):
    1. ο χρόνος από το φάσωμα μέχρι το σεξ, με την πρώτη είχα το χρόνο μου ενώ με τη δεύτερη πήγε να γίνει στο 5 λεπτο. Χωρίς ιδιαίτερα προκαταρτικά.
    2. με τη 1η υπήρχε επικοινωνία-ευθύτητα ενώ με τη δεύτερη που ήταν από social πήγαινε γύρω γύρω χαλαρά μέχρι που ήρθε σπίτι μου.
    Πιστεύω ότι είναι η κυριότερη διαφορά καθώς εκφραζόμουν καλύτερα και συνεπώς ήμουν πιο άνετος. Με την 1η πήγε από μπαρ σε καφέ και σπίτι μου ενώ με τη δεύτερη ενώ είχα βγει για καφε το φάσωμα έγινε κατευθείαν όταν ήρθε σπίτι μου χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο ενδιαφέρον από πριν.

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Γενικά πάντως με μπερδεύει το γεγονός, ότι εφόσον βγήκες για κάποιον σκοπό, να σε πιάνει ή να την πιάνεις απροετοίμαστη. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το προϊόν, είναι φυτικό κ παίρνει άριστα σε πολλά sites. Επίσης έχει κ σχετική έρευνα ότι είναι αφροδισιακό (ήθελα να το κάνω review, αλλά σου το προτείνω να το τσεκάρεις).

      Αρέσει σε 1 άτομο

  106. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο SHARK ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ.ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ‘Η ΜΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΟΜΩΝΗ Η ΤΥΠΗΣΣΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

    Μου αρέσει!

  107. Ρε συ Shark περίπου σαν αυτόν ντύνομαι, ίσως λίγο καλυτέρα, προς τι τα βίντεο; Επίσης δεν μου απάντησες σε πολλά προηγούμενα. Δώσε απαντήσεις, και άμα πάλι δεν βγάλουμε άκρη, να σου περιγράψω ένα προχθεσινό περιστατικό.

    Μου αρέσει!

  108. Ωραία λοιπόν, πήγα μονός το βράδυ σε ένα μπαρ. Έκατσα στην μπάρα και παρήγγειλα ένα ουίσκι. Λίγο πιο διπλά μου, κάθονταν στην μπάρα 2 τύπισσες, παραδίπλα άλλες δυο. Μετά από λίγη ώρα ετοιμαζόμουν να μιλήσω σε μια από αυτές που ήταν διπλά μου, αλλά τελικά δεν πήγα σε αυτή , επειδή ήρθαν και έκατσαν ακριβώς διπλά μου άλλες δυο, που η μια εξ αυτών ήταν η καλύτερη όλων, όποτε άξιζε η αναμονή. Μετά από λίγο που ήρθαν οι τελευταίες, δεν έχασα ευκαιρία να μιλήσω στο ‘μωρό’ σκαρφισμένους μια δικαιολογία. Αυτή απάντησε χωρίς δισταγμό και μάλιστα μου είπε το όνομα της. Τις συστήθηκα και εγώ, είπαμε λίγες κουβέντες και μετά σταματήσαμε και ο καθένας ασχολήθηκε με κάτι άλλο. Ύστερα από λίγο της ξανάπιασα την κουβέντα, ζητώντας της ένα τσιγάρο, παρόλο που είμαι φανατικός αντικαπνιστής, δεν της το είπα βεβαία, απλά της είπα ότι παρόλο που δεν καπνίζω σχεδόν ποτέ, απόψε η ‘ερωτική ‘ βράδια σηκώνει ένα τσιγάρο. Αφού μου το άναψε το τσιγάρο, είπαμε ακόμα λίγα πράγματα, άνευ μεγάλης σημασίας, πάνω που θα έκανα και εγώ μια κίνηση να κεράσω ένα ποτό, αφού και αυτή κέρασε τσιγάρο, ύστερα από μια παύση στη συνομιλία μας, επειδή ήθελε να μιλήσει με τη φίλη της, μετά από λίγο πήγαν και έκατσαν λίγο πιο μακριά. Όπως καταλαβαίνεις δεν το συνέχισα πηγαίνοντας κοντά, γιατί δεν ήταν και πολύ καλό το σημάδι τούτο. Βεβαία, αν είχα πάει που ξέρεις τι θα είχε συμβεί, αλλά τώρα τι να κάνουμε, είχα κάνει κινήσεις άλλωστε 2 φορές πριν. Δεν ασχολήθηκα λοιπόν άλλο με αυτές ούτε με τις άλλες, γιατί οι συγκύριες δεν το επέτρεπαν. Περίμενα μπας και εμφανιστεί κάτι καινούργιο, αλλά μάταια και έτσι γύρω στις 3 π.μ. έφυγα, ήμουν εκεί από τη 1 π.μ. Λοιπόν τι έχεις να πεις; Περιμένω να με διαφωτίσεις επιτέλους .

    Μου αρέσει!

    1. Ωραία λοιπόν. Ας υποθέσουμε ότι είσαι ντυμένος ωραία, είσαι εμφανίσιμος (?) κ κάθεσαι κ πίνεις ήσυχος το ποτό σου, χωρίς να δίνεις ιδιαίτερη σημασία στις τύπισσες δίπλα σου. Έχει σημασία η εμφάνιση κ το ντύσιμο, γιατί αν είσαι μόνος κ πίνεις το ποτό σου, ντυμένος με τρόπο που φωνάζει από μακριά «μπακούρι-δεν-έχω-φίλους», κοιτάζοντας συνεχώς τις γκόμενες μέχρι να βρεις την δικαιολογία να τις πλησιάσεις, το έχεις χάσει το παιχνίδι προτού πας.

      Εφόσον λοιπόν πήγες κ η συναναστροφή πάγωσε (ασχοληθήκατε κ οι δυο με κάτι), το είχες χάσει, δεν σωνόταν με τίποτα. Η δικαιολογία του τσιγάρου της έδωσε να καταλάβει ότι απλά δεν το έχεις κ ψάχνεις δικαιολογίες για να της μιλήσεις, δεν ξέρεις τι άλλο να πεις για να προχωρήσει το πράγμα, κάτι που είναι μεγάλο ξενέρωμα για τις γυναίκες στο πέσιμο.

      Το ότι ήθελε να μιλήσει με την φίλη της, λίγο πριν κεράσεις το ποτό, ήταν σημάδι ότι βαρέθηκε κ ήθελε να φύγεις απλά. Εφόσον εσύ δεν έφευγες από κοντά, σημάδι ότι δεν έχεις την κοινωνική αντίληψη, έφυγαν οι ίδιες.

      Οπότε, αν ήσουν σωστός, όπως περιγράφω στην αρχή κ δεν της ξενέρωσες προτού τις προσεγγίσεις, σημαίνει ότι το στυλ σου ή η συμπεριφορά σου ή ακόμη κ αυτά που λες, δεν κάνουν κ πρέπει να τα αλλάξεις. Επειδή δεν αναφέρεις τίποτα περί διαλόγου, συμπεραίνω ότι μίλησες απλά για το που συχνάζει, αν πηγαίνει συχνά στο μαγαζί, τι κάνει κλπ. Αυτές οι κουβέντες είναι καλές για αρχή, αλλά αν δεν πεις κ κάτι άλλο, παγώνει το θέμα.

      Αυτά.

      Μου αρέσει!

  109. Φιλέ μου Shark, νομίζω ότι σου έδωσα να καταλάβεις ότι ήμουν ωραία ντυμένος και ναι είμαι αρκετά εμφανίσιμος. Όσον αφορά τι είπαμε, να σου πω και επακριβώς. Δεν της είπα τις ‘πρωτότυπες ‘ δικαιολογίες απλά για το που συχνάζει, αν πηγαίνει συχνά στο μαγαζί, τι κάνει κλπ., σκέφτηκα κάτι πραγματικά πρωτότυπο και συνήθως έτσι κάνω. Στην μπάρα υπήρχε ένα καρτελάκι που έγγραφε reserved και ένα γυναίκειο όνομα. Έτσι και εγώ τη ρώτησα ‘μήπως είστε η τάδε’, και αυτή λέει ‘όχι είμαι η δεινά, γιατί;’ και της εξήγησα και συστήθηκα και εγώ και είπαμε και μερικά πράγματα πάνω σε αυτό και ύστερα το κλείσαμε για λίγο, λογικό νομίζω ήταν. Μετά έγινε αυτό με το τσιγάρο όπου ήταν κάπως θετική, αλλά πάνω που θα το συνέχιζα έγιναν αυτά που σου είπα. Τώρα για πες μου τι πρέπει να αλλάξω, δηλαδή γιατί δεν μου έδωσες να καταλάβω; Τι έπρεπε περίπου να πω από αυτά που δεν είπα ή τι να μην πω από αυτά που είπα. Για την συμπεριφορά και το στυλ, ποια είναι αυτά που αρέσουν στις γυναίκες; Δηλαδή τι θα μπορούσα υποθετικά να είχα κάνει και αυτή να γούσταρε τρελά; Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου; Δώσε σε παρακαλώ ένα μικρό στίγμα.
    Ευχαριστώ

    Μου αρέσει!

    1. Με βαση το κειμενο αλλα και τα προηγουμενα σχολια δεν εγινε απολυτως κανενα λαθος. απλα η συγκεκριμενη γκομενα δεν σε γουσταρε. αν σε γουσταρε θα ειχε αλλη συμπεριφορα. δεν εκανες εσυ κατι λαθος που την ξενερωσες. και μη σκεφτεσαι ποτε ετσι, γιατι ολο θα εισαι στο ψαξιμο τι να αλλαξω τι να πω τι να κανω. εχω μπει σε αυτο το τρυπακι και μαντεψε εχω τοσες πολλες διαφορετικες ιδεες που για να τις δοκιμασω ολες σε επαρκες δειγμα για στατιστικους λογους και να βγαλω μια συγκεκριμενη προσεγγιση που να λεω οτι εχω ενα αλφα ποσοστο να πιασει σε μια τυχαια κοπελα θελω μια ζωη απο χρονο και ποσα λεφτα. απλα κανε εσυ αυτο που σου βγαινει και ερχεται αυθορμητα, να εισαι εσυ καλα με τον εαυτο σου, να μην εχεις αμφιβολιες για τον εαυτο σου και δεν χρειαζεσαι κατι αλλο. θα σου κατσει κοπελα που θα εκτιμησει τον εαυτο σου

      Μου αρέσει!

    2. Καλά ωραίος κ εμφανίσιμος μπορεί να ήσουν με τα δικά σου κριτήρια, όχι με των άλλων. Θέλω να πω ότι μπορεί κάτι επάνω σου να τις «φωνάζει» από μακριά «μπακούρι, ψάχνει να πηδήξει».

      Μου αρέσει!

  110. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ Ο SHARK ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ; ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ; ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΧΙ; ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…

    Μου αρέσει!

    1. φίλε κάτι σαρκ αμα βγάζεις τοσο κομπλεξισμό στις γυναίκες όπως βγαζεις και εδω λογικό ειναι να μην έχεις τις επιτυχίες που θέλεις.
      κανεις δε μπορει να σου απαντησει γιατι δε σε γουσταραν ή τι εχουν παραπανω οι άλλοι απο σενα. αμα αισθάνεσαι άνετα με αυτα που φορας και σ αρεσουν και δεν τα φορας για να τα φορας μην αλλάξεις τίποτα πάνω σου. άμα νιωθεις άνετα με τον εαυτό σου και εχεις φυσικη αυτοπεποιθηση τοτε είσαι οκ.
      αλλα αμα εισαι καινουριος στον χώρο όπως λες δεν χρειάζεται να πας κατευθείαν στην τοπ του μαγαζιού. μπορεις να κάνεις εξάσκηση στην πιο μέτρια.
      και αμα είναι να μιλάς για να μιλήσεις άστο καλήτερα. αμα δεν έχεις κάτι να πείς τοτε μη μιλάς καθόλου. το θέμα είναι να σε βρει ενδιαφέρον και οχι να της κάνεις ανακριση.
      αν θες παρέα για να βγαίνεται για τον ίδιο σκοπό μπες σε σxετικά φόρουμ και ζήτα για wingman.
      και μη γραφεις ολη την ωρα κεφαλαία είπαμε. μας έβγαλες τα μάτια.

      Μου αρέσει!

    2. Αυτό.συμβαίνει και με μένα. Πολλές κοπέλες που μαρεσουν τρώω άκυρο. Και κοπελες μου την έχουν πέσει που δε μαρεσαν. Δε ξέρω τι φταίει. Είναι λίγο κουλο. Ένας φίλος μου είπε μηπως μου βγαίνει ασυναίσθητα γιατί μέσα μου δε θέλω να κάνω σχέση. Δε μπορώ να σου πω κάτι άλλο

      Μου αρέσει!

  111. Φιλε peonida, ε οχι και κομπλεξισμο, ενταξει ειπαμε.Απλα να, εδω που τα λεμε οι αντρες μονοι μας, μπορει να πουμε και καμια κουβεντα παραπανω, αλλο στις γυναικες.Συμφωνα με αυτα που λες, μαλλον ειμαι οκ, και ευχαριστω για τις συμβουλες.Επισης αυτο με τον wingman που λες αρχιζει να με ενδιαφερει.Για πες τι, γινεται με αυτο; Υπαρχει ασφαλεια, εχεμυθεια, καλη συνεννοηση; Που θα βρω forums;

    Μου αρέσει!

    1. γκουγκλαρε ελληνικη κοινότητα pua και θα βρεις.
      οι πιο πολλοί είναι τύποι οι οποίοι θέλουνε να βγουνε με κάποιον για πέσιμο και δεν έχουν παρέα.
      δύσκολο να βρεις καλο wing γιατι wingman δεν ειναι μονο ο τυπος που βγαίνετε απλα. πρέπει να σε καλύπτει, να σε εμψυχώνει οταν δεν έχεις την ψυχολογία, να τρώει στην μάπα πατσαβουρες ωστε εσυ να μιλας στον στόχο. να σε ανεβάζει στα μάτια της κ.α.
      ασφάλεια και εχεμύθεια δεν χρειάζονται. δεν πας στις πουτάνες.
      καλή συνεννόηση θα το δεις. θα μιλήσεις με κάποιους πριν βγεις. δεν ταιριάζουν όλοι με ολους.

      Μου αρέσει!

  112. Ρε συ shark, μπορει να ειναι οπως τα λες τα πραγματα, αλλα δεν μου ειπες τι να κανω για να διορθωθω.Γιατι να «φωνάζει» από μακριά «μπακούρι, ψάχνει να πηδήξει», κατι πανω μου;Πως θα γινει να βγαζω αλλο αερα;Οι αλλοι που εγραψαν πιο πανω ειπαν πως, αν εγω νιωθω καλα, ειμαι ενταξει, και νιωθω καλα.Δωσε μου ‘και καλα’ ενα προτυπο, πως ειναι ο αντρας που αρεσει γενικα για να καταλαβω, γιατι δεν μπορω.

    Μου αρέσει!

    1. Φιλε cutty sark θα σου απαντησω εγω αν μου επιτρεπεις,γιατι ο shark λειπει..αποτι καταλαβενω ισως εχεις μαθει να ειναι τα παντα ετοιμα στην ζωη σου χωρις να κοπιασεις για κατι,λεφτα για να κανεις το κομματι σου καθε βραδυ κλπ κλπ..ουτε στην λεω ουτε τιποτα,απλα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο που ζητας δεν μπορεις να το παρεις ετσι απλα,χρειαζεται χρονο και κοπο να εξελιξεις τον εαυτο σου..ο shark και ολοι εδω μεσα σου δινουν τρωφη για σκεψη και αποκει και περα τα βαζεις κατω σκεφτεσαι και προχωρας..ελπιζω να βοηθησα οπως εμενα ο shark,ευχαριστω αδερφε!

      Μου αρέσει!

    2. Δεν μπορώ να βοηθήσω κάποιον που δεν τον βλέπω, ούτε πως δείχνει αλλά ούτε πως φέρεται, γι’αυτό κ μιλάω γενικά. Μπορείς να κάνεις το εξής όμως, αν θες:
      Να βγάλεις μια photo όπως είσαι ντυμένος για να βγεις έξω (χωρίς πρόσωπο κ άλλα προσωπικά) ή να μου στείλεις το FB σου (αν έχεις) στο email μου. Αλλιώς μπορείς να βρεις τα διάφορα Ελληνικά forums κ να γνωρίσεις όσους ψάχνουν άτομα για να βγουν μαζί τους.

      Μου αρέσει!

  113. Καλησπέρα θα ήθελα την συμβουλή σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

    Είναι μια κοπέλα που μου αρέσει αρκετά και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μιλήσω μαζί της.Φέτος ήμαστε στην ίδια θεατρική ομάδα και μπορώ και μιλάω αρκετά μαζί της αλλά δεν μπορώ να το πάω στο επόμενο επίπεδο λόγο της φίλες της που την περιτριγυρίζουν επίσης να αναφέρω οτί έχω κόμπλεξ να ζητάω να κάνω κάτι με κοπέλες απο το σχολείο(Γ λυκ) ενω εξωσχολικά δεν έχω κανένα θέμα.Θα ήθελα έναν τρόπο για να την πλησιάσω χωρίς να φανώ πέφτουλας και τρόπους για να της τραβάω την προσοχή για να της μιλάω χωρις της φίλες της.

    Να αναφέρω επίσης απο τι ξέρω η κοπέλα δεν έχει και πολλές εμπειρίες και είναι απο αυτές που γουστάρουν πρίγκιπες φάση.και είναι αρκετά όμορφη.

    Αυτό που ζητάω είναι έναν αξιοπρεπή τρόπο να την διεκδικήσω.Χωρίς να τραβήξω πολλά μάτια

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου Άρη.

      Να αναφέρω επίσης απο τι ξέρω η κοπέλα δεν έχει και πολλές εμπειρίες και είναι απο αυτές που γουστάρουν πρίγκιπες φάση.και είναι αρκετά όμορφη.

      Αυτός είναι κ ο λόγος που δεν την αφήνουν σε ησυχία οι φίλες της.
      Δύο πράγματα θα έκανα εγώ αν ήμουν εκεί, είτε θα έκανα φίλες μου τις φίλες της κ θα βγαίναμε έτσι έξω όλοι μαζί, ώστε να βρεις ευκαιρία να μιλήσεις καλύτερα μαζί της, χωρίς τα πολλά μάτια, είτε θα την έβρισκα στο FB για την συνέχεια εκτός φίλων της.

      Μου αρέσει!

    2. φίλε Αρη να σου πω και εγω την γνώμη μου αν μου επιτρέπεις.
      πρόσεξε μην μπεις στο friend zone και γίνεις ο φιλενάδας.
      κανε ξεκάθαρες τις προθέσεις σου. κοίτα την με βλέμμα λάγνο. κοίτα την στα μάτια οταν της μιλάς.
      μίλα της αντρίκια και πρόσεξε τον τόνο σου, την στάση του σώματος σου.
      βρές ένα θέμα να συζητήσετε. (ευκολο αυτό πείτε κάτι πάνω στο θέατρο) και μετα πήγαινε την συζήτηση αλλού. μην δείξεις οτι είσαι λιγούρης αν και αυτο δύσκολο εφόσον ντρέπεσαι.
      μετα απο την κουβέντα ζήτα κινητό οτι και καλά να πάτε να τα πείτε για κανα καφέ καμια μέρα επειδη τα λέτε ωραία.
      μην αφήσεις τον καιρό να περάσει γιατι θα στην φάνε.
      άμα είναι και καλό μωρό θα θέλει να αποκτήσει εμπειρίες και δε θα περημένει και πολύ.
      αυτα απο τις δικες μου εμπειρίες γιατι και εγω εχω βρεθει πολλές φορές σε αυτην την φάση

      Μου αρέσει!

  114. ~~~Γενικά πάντως με μπερδεύει το γεγονός, ότι εφόσον βγήκες για κάποιον σκοπό, να σε πιάνει ή να την πιάνεις απροετοίμαστη. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το προϊόν, είναι φυτικό κ παίρνει άριστα σε πολλά sites. Επίσης έχει κ σχετική έρευνα ότι είναι αφροδισιακό (ήθελα να το κάνω review, αλλά σου το προτείνω να το τσεκάρεις).~~~

    Καλησπέρα στο blog!
    Shark δεν ήταν ότι ήμουν απροετοίμαστος ήξερα και ήξερε που πήγαινε… αυτό που εννοούσα είναι τα μπρος-πίσω που κάνουν οι πιο κλειστές-ντροπαλές γκόμενες. Και από αυτό το σημείο δηλαδή με λίγο φάσωμα ξαφνικά καύλωσε τερμα — αυτή η απότομη αλλαγή πιστεύω με έπιασε απροετοίμαστο αν θες.
    Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή το προϊόν που λες, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, και θα γράψω εδώ γι’αυτό. Προς το παρόν θα δοκιμάσω το cialis 5mg(με 1 πριν το σεξ) να δω πως θα πάει μέχρι να τελειώσει. Αν θα με βοηθήσει να προσαρμόζομαι πιο ανετα.

    Μου αρέσει!

    1. Οκ, τώρα κατάλαβα. Δοκίμασε το κ πες μου απόψεις σχετικά κ αν σε βοήθησε.
      Επίσης φίλος μου με το Cialis κατάφερε να περάσει κάποια ψυχολογικά εμπόδια. Απλά να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο δεν δουλεύει όπως το viagra, αλλά δουλεύει με διαφορετικό τρόπο (πχ όταν καυλώσεις σου δίνει φτερά).

      Μου αρέσει!

  115. Έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο που ίσως δούλεψε για το φίλο που αναφέρεις;

    Απ’ ότι έχω διαβάσει και θυμάμαι το cialis χαλαρώνει τους μύες που είναι υπεύθυνοι για την εισροή του αίματος στο πέος και συνεπώς η στύση έρχεται εύκολα με την σεξουαλική επιθυμία. Νομίζω όμως ότι εννοείς κάτι άλλο.

    Μου αρέσει!

  116. Φίλε shark γειά σου, πρώτη φορά μπαίνω σε αυτόν τον ιστότοπο… έχω ασχοληθεί πρίν 3 χρόνια με το pick up τώρα είμαι 22 χρονών και παλιά ασχολούμουν με διάφορες μεθόδους, δοκίμαζα, είχα λίγα αποτελέσματα, μετά υπήρξε ένα διάστημα που σταμάτησα, ανακάλυψα το attractioninstitute το οποίο λέει ότι όλα αυτά με το πίκ άπ είναι λάθος, και δίκαιο έχει αφού όταν φτάσεις σε ένα σημείο καταλαβαίνεις ότι δεν έχει τόσο σημασία το σέξ και η γυναίκα παρά να γίνεις καλύτερος εσύ, να βρείς τον εαυτό σου και γενικά να γίνεις άντρας και τα άλλα όλα θα έρθουν από μόνα τους εννοείτε και με κάποιες γνώσεις περί του θέματος και σίγουρα προσπάθειες με γυναίκες.. και όντως έτσι είναιι πιστεύω…

    Πρόσφατα ένας φίλος μου άναψε ξανά αυτήν την φλόγα μέσα μου για το παιχνίδι και λέω τώρα που ωρίμασα, έχω αυτοπεποίθηση και γενικά έγινα καλύτερος από τον παλιό μου εαυτό να ξανα ασχοληθώ με το παιχνίδι όχι μόνο για το σέξ αλλά περισσότερο για να γίνω ακόμη πιο καλύτερος και να ξεπεράσω κιάλλα εμπόδια… μου έδειξε ένα άρθρο από εδώ μέσα που έγραφες για τον david x και πως χρωστάει λεφτά και ξέρω γω… η αλήθεια όταν διάβασα david x πορώθηκα στην αρχή… έχει πολλά πράγματα που λέει είτε τα έγραψε αυτός είτε όχι που μου άρεσαν όπως το να είσαι ειλικρινής και να ξέρεις τι θέλεις… έχει πολλά που είναι αρκετά εξτρίμ και δεν μου κολλούν στον χαρακτήρα μου και διάβασα και άλλα αρθρα από σενα και γράφεις πραγματικά πολλές αλήθειες χωρίς να κατηγορείς κανένα.

    Καταρχάς ξέρω ότι ο μόνος δάσκαλος που θα με μάθει είμαι εγώ, η εμπειρία και τα λάθη μου σύν κάποιες βασικές γνώσεις περί γυναικείας ψυχολογίας και γενικά βασικές γνώσεις περί του θέματος… αλλά μέχρι τώρα όσα διάβασα απο σένα φαίνονται αρκετά να ταιριάζουν με το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα και έτσι θα ήθελα πάρα πολύ να μου πεις την γνώμη σου εσύ για το ποιός νομίζεις είναι ο πιο ειλικρινής και καλός γκουρού ας το πούμε και ποιόν ή ποιούς θα επίλεγες για να μάθεις κάτι από αυτούς…..

    Επίσης κάτι τελευταίο, δοκίμασα να κατεβάσω το πρόγραμμα που μοιράζεστε αρχεία αλλά δεν υπάρχει, αν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση σε παρακαλώ πες μου για να μοιραστώ και γω όσα έχω… ευχαριστώ.

    Μου αρέσει!

    1. Αγαπητέ Φάνη,

      νομίζω οτι δεν υπάρχει ο απόλυτος γκουρού. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον μόνον «γκουρού» που παρακολουθώ (σπανίως βέβαια) είναι ο Gambler. Θεωρώ οτι αυτά που λέει ταιριάζουν περισσότερα στην ελληνική πραγματικότητα. Δεν σημαίνει όμως οτι δέχομαι τα πάντα απ’όσα λέει. Φιλτράρω το τι θεωρώ εγώ σωστό (υποκειμενικά πάντα).

      Μου αρέσει!

  117. Ναι έχεις δίκαιο, δεν υπάρχει ο απόλυτος γκουρού… και γω αυτό αρχισα να κάνω πλέον φιλτράρω όσα θεωρώ ότι ως Φάνης μου ταιριάζουν και μου αρέσουν και δεν μου αλλάζουν τον εαυτό μου και τον χαρακτήρα μου, απλά εμπλουτίζω τις γνώσεις μου και γίνομαι καλύτερος από πρίν…

    Ποιά είναι η άποψη σας ώς προς την σελίδα greekpua.com και τους menofstyle.gr?

    Παλιά που ασχολούμουν περισσότερο διάβασα αρκετά από τους greekpua.com, έχει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες αλλά ντάξει νομίζω έχει και αρκετά που παλιά νόμιζα ήταν η βίβλος για μένα αλλά τώρα βλέπω πίσω και μου είναι πλέον άχρηστα αφού ήδη άρχισα και ξέρω ποιός είμαι και έχω κάποιες σταθερές βάσεις για το τι θέλω από την ζωή μου…

    Όμως τους menofstyle.gr πρόσφατα τους ανακάλυψα μέσω κάποιου φίλου μου που άρχισε να ασχολείται και αυτός περισσότερο… διάβασα κανά δυο άρθρα, καλά είναι αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου πει τι γνώμη έχει και γιαυτούς αν τους τσέκαρε ποτέ…

    Μου αρέσει!

    1. Φάνη γεια σου. Όπως σου είπε κ ο barista, δεν υπάρχει απόλυτος guru. Άλλος είναι καλός σε κάτι, ενώ κάποιος άλλος σε κάτι άλλο κλπ. Για παράδειγμα ο gabler μου άρεσε κ εμένα, κυρίως λόγο του στυλ που είχε.

      Απόψεις για τις συγκεκριμένες κοινότητες δεν θα σου πω. Και οι δύο είναι καλές και κακές, εννοώντας ότι αν σου άρεσαν τα άρθρα κάποιας εκ των δύο κ ταυτίστηκες με αυτά που λένε, είναι η καλύτερη για εσένα, ενώ αν δεν σου άρεσαν, τότε δεν είναι καλή. Σε γενικές γραμμές τα μηνύματα μου μεταφέρονται είναι πάνω κάτω το ίδιο κ αφορά την βελτίωση κάποιου, οπότε διαβάζεις τι σε ενδιαφέρει κ τα κάνεις πράξη.

      Μου αρέσει!

  118. Καλησπερα Shark.Θελω να μου απαντησεις σε 2 πραγματακια.Πρωτον οταν μιλας με κοπελα και εν τελει της λες να βγειτε αλλα αυτη λεει σε φιλικα πλαισια…πιστευεις πως υπαρχει επιστροφη απο αυτο?Και δευτερον σε κλαμπ οταν δεχετε η κοπελα να χορεψετε..τι λες μετα?Γτ στο 3λεπτο αρχισα να ρωταω για φβ και βαιμπερ…
    17-18 με ελαχιστες εμπειριες.

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου κ sorry για την καθυστέρηση. Δύσκολο να της αλλάξεις γνώμη, ειδικά αν σου το είπε αυτό κοπέλα που μόλις γνώρισες.

      Μπορείς να ρωτήσεις κάποια πράγματα για την ίδια, εκτός αν ο χορός σας έφερε κάπως «κοντά», όπου μπορείς να οδηγήσεις προς το φιλί.

      Μου αρέσει!

    1. Μα χάθηκε αυτός ο φίλος σου να σου πει ότι είμαι κάποιος Youtuber με περισσότερους subs? Όχι ότι είμαι κομπλεξικός, αλλά ένα 10αρι χιλιάδες το ήθελα ο καψερός…

      Μου αρέσει!

  119. Καλησπερα και συγγνωμη για το διπλο ποστ γιατι δεν ξερω αν το προηγουμενο αναρτηθηκε.
    Λοιπον,μετα απο μηνες ξεκινησα να μιλαω με αυτην την κοπελα μου με ειχε κανει friend zone αι με ειχε πακετωσει και ειπε να κανονισουμε.Βγηκαμε τελικα (εδω να πω οτι μιλαγα σχεδον σε καθημερινη βαση και αρκετα φιλικα γτ δεν ηθελα να κανω κατι) και καθισαμε σε ενα μερος και πιασαμε κουβεντα.Με τα πολλα ειπαμε τις σεξουαλικες μας εμπειριες (εκεινη δεν εχει προχωρησει αλλα εχει κανει ολα τα αλλα αν και μου ειχε πει ψεμματα παλαιοτερα οτι δεν εχει προχωρησει) και καταλαβα οτι με πειραξε αυτο γιατι μαλλον την θελω ακομα σε μικρο ποσοστο.Γενικα η συζητηση πηγε ετσι και αυτη εδειχνε οτι με εκανε οτι ηθελε γιατι οδηγουσε την κουβεντα.Παροτι ειχε ερθει κολλητα μου και μετα απο ενα σημειο εκανε καποιες κινησεις πανω μου (σε καποια φαση ακουμπησε τα χερια της πανω στα δικα μου αλλα για ελαχιστο χρονο και ασχετο λογο) δεν εκανα κινηση γιατι θεωρησα πως ολο αυτο ηταν φιλικο..αλλα με εκανε να ψαρωσω με ολα αυτα και ισως να με επαιξε,με θελει δεν με θελει.Αποφασισα ομως την επομενη που θα ξαναβγουμε(θελει και εκεινη λεει) να κανω κινηση να την φιλησω και να της πω ενα απλα ετσι μου βγηκε.Δεν ξερω ομς τι θελει αυτη.Θελει φιλικες σχεσεις,ειναι μπερδεμενη,θελει ερωτικες οι απλως φιλικες και νε παιξει..Αυτα απο μενα
    Ευχαριστω για τον χρονο σου και ελπιζω να ξαναρχισουν τα αρθα 😉

    Μου αρέσει!

  120. Είμαι ο Γιώργος από Ηράκλειο Κρήτης, ψάχνω κάποιον με όρεξη και θράσος να γράψουμε τη δική μας ιστορία στους δρόμους του Hρακλείου ως Pick-up artists.

    Μου αρέσει!

  121. Καλησπέρα παίκτες !

    Απευθύνομαι στον Shark .. διαβάζω εδω και 1 – 2 χρόνια περιστασιακά τα άρθρα σου. Πολλά θέματα ήτε τα έχω διαβάσει στα αγγλικά ήτε τα βιώσα ο ίδιος ( στην προσπάθεια μου και εγώ να αλλάξω το παιχνίδι μου ) ήτε τα εχώ συζητήσει πολλές φορές με φίλους ( και μετά τα βλέπω τυχαία εδώ γραμμένα ) .. είναι εκπληκτικό το πόσα μαθαίνεις και πόσο αυτοβελτιώνεσε όταν προσπαθείς και πιέζεσε .. και δυστηχώς ή ευτυχώς είναι δύσκολο να βρείς το σωστό χρόνο τα σωστά άτομα για να σε σπρώξουν ( το ευτυχώς είναι για να μάθεις να πιέζεσε στα δύσκολα και να μην τα παρατάς )

    Συγχαρητήρια και για το μπλόκ και για όλα .. σύνεχισε απτόητος .. Αποφάσισα , και ήδη έχω ξεκινήσει , να διαβάσω σιγά σιγά ολα τα άρθρα απο την αρχή .

    Καλή δύναμη σε όλους … συνεχίστε και μην σας πέρνει τίποτα και καμία απο κάτω ..

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου Lagos. Δύσκολο θέμα έθεσες. Η σερβιτόρες (και γενικά οι κοπέλες που δουλεύουν σε μαγαζιά), είναι πολύ δύσκολες και αυτό επειδή εργάζονται, έχουν πίεση, έχει ανταγωνισμό το μαγαζί, μπορεί να παίζει γκόμενος που δουλεύει εκεί κλπ. Σίγουρα μπορείς να πιάσεις κουβέντα σε κάποια, είτε σερβιτόρα, είτε PR, αλλά να ξέρεις ότι δύσκολα να ανταποκριθεί θετικά σε αυτό. Αλλά όχι ότι δεν γίνεται. Για παράδειγμα, όταν έμπαινα σε ένα μπαρ, είχα πει σε μια PR ότι είναι «καύλα» και η τύπισσα ερχότανε κοντά μου συνεχώς, ως ότου να την μιλήσω και να γνωριστούμε, ενώ σε μια άλλη της είπα όταν περνούσα από δίπλα της ότι έχει τον καλύτερο κώλο σε όλο το μαγαζί, για να γελάσει και να μου προτείνει να καθίσω στο μαγαζί. Δεν το έκανα γιατί είχα να πάω αλλού, αλλά το μετάνιωσα γιατί το μαγαζί είχε κλείσει για κάποιο διάστημα, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις και την έχασα. Σίγουρα δεν πιάνει σε όλες και σίγουρα δεν είναι όλες τόσο θετικές σε τέτοια σχόλια.

      Και οι σερβιτόρες, αλλά και οι κοπέλες που δουλεύουν σε μαγαζιά, έχουν δει «τόνους» από εμφανίσιμους άντρες και άλλους τόσους με παιχνίδι, με χρήμα, με αυτοπεποίθηση κλπ. Που σημαίνει ότι θα είσαι σταγόνα στον ωκεανό, ειδικά σε κοπέλες που έχουν καιρό στην νύχτα. Αν δουλεύει σε καφέ, μπορείς να την γνωρίσεις αν πηγαίνεις συχνά εκεί και να πιάσεις κουβέντα μαζί της και να την γνωρίσεις έτσι, αλλά και αυτήν να νιώσει μια οικειότητα μαζί σου και να σε ξεχωρίσει από τους πολλούς. Μια σερβιτόρα που είχαμε γνωρίσει με τον wingman μου, της είχαμε ζητήσει την γνώμη της για ένα site που θέλαμε (και καλά) να φτιάξουμε με ρούχα, οπότε και ερχότανε συχνά εκεί για να μας μιλήσει.

      Μπορείς να ξεκινήσεις ρωτώντας το όνομα της. Αν σου το πει, τότε υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσεις, αν όχι, τότε καλύτερα να κοιτάξεις αλλού.

      Μου αρέσει!

  122. Οποιος βρισκεται ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, θελει και ειναι ψημενος για infield και ολα τα καλα αυτα πραγματα, ας σχολιασει-απαντησει κατω απο αυτο το σχολιο για να γινει εποικινωνια μεσω email-τηλ.

    Its hard to find a wingman, που λενε και σε κατι χωρια……. εδω γυρω. 😛

    Μου αρέσει!

  123. Καλησπερα Shark,θα ηθελα να μου δωσεις μερικες συμβουλες στα παρακατω θεματα με βαση την γνωση και εμπειρια σου: α) σε μια γυναικα που ξερεις οτι ειναι ντιβα,δεν μιλαει με πολλους,εχει ελαχιστες φιλες και εσυ δεν την εχεις προσεγγισει ακομα αλλα το σκεφτεσαι,ποιον τροπο παιχνιδιου θα ακολουθησεις τον ‘χυμα» ή καποιον πιο χαλαρο που θα εξελιχθει στην πορεια; β)τι προτεινες να κανω για να μην σταθει η δυνατη μουσικη στα κλαμπ,εμποδιο στην προσεγγιση μιας γκομενας ( εννοω γλωσσα του σωματος ή καποιο κολπο δικο σου ή αλλων players)

    Μου αρέσει!

  124. γεια σας παιδια
    είμαι 18 χρονων και θελω να αρχισω κι εγω να ασχολιεμαι κι εγω με το πεσιμο κλπ , χωρις να περιμενω απλα την τυχη να μ φερει καποια κοπελα ειδικα τωρα π είμαι φοιτητης κι μπαινω σε καινουριο κυκλο
    εμπειρια με κοπελες δεν εχω , εχω βγει με καποιες , αλλα γενικα παντα φοβομουν να το παω στο ερωτικο κομματι
    εχω διαβασει αρκετα από τα αρθρα , αλλα στην πραξη δν εχω κανει σχεδόν τιποτα , μονο θεωρια = τιποτα δηλαδή
    μπορειτε να μ πειτε καποια πρωτα βηματα που μπορω να κανω ώστε σιγα σιγα να αυξησω την αυτοπεποιθηση μ με τις γυναικες ? ξερω γω όταν περπαταω στο δρομο , σε καποια σταση π εχει πραγμα 😉 , σε καποιο παρτυ κλπ ..
    γτ πραγματικα εχω πει χιλιαδες φορες να παω να μιλησω ξερω γω σε καποια στο μετρο κλπ, αλλα φοβάμαι απίστευτα , το μονο που μπορω να κανω είναι να ζηταω ξερω γω πληροφοριες κλπ 🙂 και ειδικα κορίτσια από την σχολη κλπ φοβάμαι αρκετυα να παω να μιλησω στο ακυρο
    θελω επιτελους να κανω καποια βηματα μπροστα στο θεμα σχεσεις

    Μου αρέσει!

  125. Καλησπερα.καταρχην συγχαρητήρια για την πολυ ωραια δουλεια στο site.χρειαζομαι την βοήθεια σας.Ειμαι παντρεμένος και μου αρέσει μια παντρεμένη γειτόνισα.εχουν παιχτεί κάτι βλέμματα εδω κ καιρο.ηρθε σαν πελάτισσα στο μαγαζι(ειναι ακριβως απέναντι απο το σπιτι της) και μετα λέγαμε σκέτο γεια οταν βλεπομασταν στο δρόμο.πριν δυο βδομάδες την εκανα follow στο Instagram και το βράδυ με εκανε και αυτη.θελωντας να δείξω οτι ασχολήθηκα της εκανα like σε δυο παλιές της φωτο της.το πρωί που ξύπνησα ειδα οτι μου εκανε και αυτη το ίδιο.μετα απο δυο μερες ανέβασα ενα βίντεο απο τα μπουζούκια που ημουν και μεσα σε 5 λεπτά εκανε like .εκει σκέφτηκα να στειλω μήνυμα αλλα το θεώρησα λιγο βιαστικό .την επόμενη μερα ανεβάζει φωτο και της κανω like .την επόμενη μερα πέρασε εξω απο το μαγαζι και χαιρετηθηκαμε και οταν επέστρεψε έπαιξαν δυο βλέμματα.την ίδια μερα μου εκανε like σε μια φωτο που ανέβασα.σας ζάλισα λιγο με τα like αλλα σας λεω ακριβως οπως εχει το θέμα για να βγει σωστό συμπέρασμα.πως να το χειριστώ το θέμα για να προχωρήσει?θελω να δω αν πραγματικά γουστάρει ή αν ειναι απλα ευγενική. Ελεγα μηπως της έστελνα κανενα μήνυμα στο Instagram .τι λέτε?βοηθηστε γιατι εχω φάει κόλλημα.ολη μερα αυτο σκέφτομαι .

    Μου αρέσει!

  126. Καλησπερα και συγχαρητηρια για την δουλεια σου!
    Αναφερεις πολυ συχνα στο blog σου και σε διαφορετικά αρθρα για μια σειρα απο τεστ των γυναικων (τα οποια ολοι οι αντρες λιγο πολυ εχουμε φαει στη μαπα) με σκοπο να σκαναρουν και να αποσαφηνισουν αν καποιος ειναι οντως «alpha male» (χρησιμοποιω τον ορο με επιφυλαξη).
    Παρολα αυτα εχω την εντυπωση οτι αν και το θεμα μας καιει ολους και ειναι απο τα πιο σημαντικα που μπορει καποιος να πεσει σε τοιχο, δεν γινεται εκτενης αναφορα με παραδειγματα ή αναλυση εκτος ισως απο τo αρθρο για τα shit tests το οποιο αν δεν κανω λαθος αφορα πιο ειδικες περιπτωσεις ανοιγματος σε αγνωστες κοπελες. (Εκτος εαν κανω λαθος και απλα δεν επεσαν τα αντιστοιχα αρθρα στην αντιληψη μου). Θα μπορουσες ισως να προσθεσεις στο blog σου κατι εκτενεστερο σχετικα με το θεμα αυτο? και ισως οχι μονο αναφορικα με πεσιμο σε αγνωστες αλλα και σχετικα με κοπελες που ειναι ηδη στον κυκλο ενος ανδρα. (παραδειγματα, όρια, πως ξεχωριζεις το τεστ απο την απορριψη κλπ)
    Και για να δωσω μια ιδεα: εχεις γραψει οτι μεσα απο την αυτοβελτιωση σου ξανακερδισες το ενδιαφερον μιας κοπελας, την οποια αρχικα ειχες χασει επειδη ακριβως σε εβλεπε σαν πολυ «καλο παιδι». Και η οποία οταν ξαναβρεθηκατε και αφου ειχες γινει αλλος ανθρωπος σε τεσταρε πολλες φορες για να διαπιστωσει την αλλαγη σου. Θα μπορουσες ισως να περιγραψεις αυτο το τεσταρισμα σαν προσωπικο παραδειγμα ή και άλλα παραδειγματα ωστε να παρουμε μια ιδεα?
    Ευχαριστω

    Μου αρέσει!

  127. Αν μου επιτρέπει ο Shark, να προσθέσω οτι το shit test είναι αρκετά περίεργο ως έννοια, και δεν μπορεί να εξηγηθεί επαρκώς. Πχ Απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις μπορουν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου εν καιρό, αν πάρεις πίσω την αρχική σου απαντηση. Το να δείχνεις τα όρια σου είναι σωστό, όπως και να κάνεις αυτό που πιστεύεις. Δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, όμως αν έχεις αποφασίσει το τί θέλεις ξεκάθαρα απο τον εαυτό σου και τους άλλους, και το λες ξεκάθαρα, είσαι σε καλό δρόμο.

    Προς Shark: Θα σχολίαζα στο άρθρο για τη μοναξιά αλλά το έχεις απενεργοποιήσει τους σχολιασμούς. Ως προς το τέλος του άρθρου πολλά από αυτά που λές τα έχω παρατηρήσεις σε εμένα. Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες, αλλά δεν είναι εύκολο κάποιος να τα καταλάβει κυρίως επειδή «κουβαλά» ξένες επιρροές και απόψεις τις οποίες ενώ δεν τις πιστεύει ο ίδιος, απλά τις επαναλαμβάνει. Διαφωνώ όμως στις αναφορές που κάνεις, όσον αφορά το τί λένε οι γυναίκες. Όχι οτι τα μεταφέρεις λάθος, αλλά επειδή δεν φαίνεται πουθενά τί μέρος του λόγου είναι η καθεμία. Όπως λένε οι άντρες βλακείες, το ίδιο ισχύει για τις γυναίκες. Αν και δεν είναι του μουσικού σου γούστου το συγκεκριμένο, θα προσθέσω τη τελευταία στροφη Stairway to Heaven το οποίο κατ’ εμέ συμπληρώνει το συγκεκριμένο άρθρο:

    And as we wind on down the road
    Our shadows taller than our soul.
    There walks a lady we all know
    Who shines white light and wants to show
    How ev’rything still turns to gold.
    And if you listen very hard
    The tune will come to you at last.
    When all are one and one is all
    To be a rock and not to roll.

    Μου αρέσει!

  128. σε ευχαριστω πολυ! επειδη ακριβως ειναι διασπαρτα και το θεμα ειναι φλεγον θεωρησα οτι του αξιζει του θεματος αυτου ενα αρθρο αποκλειστικα και μονο για αυτο. Αν ομως κωλυεσαι λογω χρονου θα μπορουσες απλα να παραθεσεις καποιο/ καποια βιβλια σχετικα ή καποια αρθρα (τα δικα σου ή αλλων) που λες οτι υπαρχουν διασπαρτα αυτα τα παραδειγματα. Παντως σε ευχαριστω όπως και να εχει για το χρονο σου

    Μου αρέσει!

    1. και κατι τελευταιο για να μη μονοπολω το blog. Μηπως θα ηταν ευκολο να μιλησουμε κατ’ιδιαν για καποιο θεμα που με απασχολει και πιστευω οτι θα μπορουσες να μου δωσεις μεγαλη βοηθεια? ξερω οτι βρισκεσαι σε μεγαλη πιεση χρονου αλλα αν τα καταφερεις θα το εκτιμουσα παρα πολυ ειλικρινα!
      kgaripis@hotmail.com
      ευχαριστω πολυ!

      Μου αρέσει!

  129. @Tino, σου έστειλα email.

    @Red_Viper

    Θα σχολίαζα στο άρθρο για τη μοναξιά αλλά το έχεις απενεργοποιήσει τους σχολιασμούς.

    Ο λόγος που τους απενεργοποίησα, είναι γιατί σκέφτομαι να σταματήσω το blog. Όχι σίγουρα, αλλά το σκέφτομαι. Οι λόγοι πολλοί, ίσως τους αναλύσω κάποια άλλη στιγμή. Άφησα όμως αυτήν την σελίδα, σαν μέσο επικοινωνίας.

    Ωραίο το σχόλιο σου πάντως, Red_Viper. Θα σου απαντήσω στο ερώτημα σου:

    Διαφωνώ όμως στις αναφορές που κάνεις, όσον αφορά το τί λένε οι γυναίκες. Όχι οτι τα μεταφέρεις λάθος, αλλά επειδή δεν φαίνεται πουθενά τί μέρος του λόγου είναι η καθεμία. Όπως λένε οι άντρες βλακείες, το ίδιο ισχύει για τις γυναίκες.

    Σε ποιο ακριβώς σημείο διαφωνείς; Ως προς το σεξ, το φλώρικο στυλ ή κάτι άλλο; Βασικά οι κοπέλες αυτές, είχαν ένα κοινό σημείο, ΔΕΝ νοιάζονταν για τον… παραλήπτη του μηνύματος.

    Τι θέλω να πω. Οι γυναίκες πολλές φορές λένε και κάνουν σχόλια, αλλά κρατάνε το κακό μέρος, για να μην πικράνουν τον άλλον, ειδικά δε αν τον γνωρίζουν. Αν οι γυναίκες ΔΕΝ σε ξέρουν ή δεν τις ενδιαφέρει η πάρτι σου ή ακόμη καλύτερα, όταν ΔΕΝ ακούς (δεν είσαι παρών δηλαδή), τότε βγάζουν την πραγματική τους άποψη για κάποιον.

    Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Είχα γνωρίσει ένα ζευγάρι, πριν χρόνια. Ο τύπος αρκετά βαρύς, η κοπέλα μούναρος. Απόρησα, μιας και τότε πάλευα μέσα μου να καταλάβω τι διάολο θέλουν τελικά, σώμα/εμφάνιση, ή αρσενικό, αδιαφορώντας για το υπόλοιπο; Τότε την ρώτησα κάποια στιγμή αν την ενοχλεί το ότι έχει μεγάλη κοιλιά κλπ. Μου είπε ότι δεν την ενδιαφέρει, εφόσον δεν ενδιαφέρει τον ίδιον. Οκ, έπειτα από μερικούς μήνες χώρισαν και τα έφτιαξε με κάποιον από το γυμναστήριο που πήγαινε. Την ξανά βρήκα και την ρώτησα γιατί επέλεξε τον πιο εμφανίσιμο από τον άλλο, τον καλό σε χαρακτήρα, εφόσον δεν την ενδιέφερε όπως μου είπε η εμφάνιση (μην σου φαίνεται παράξενο που ρωτάω, τις «λιώνω» στις ερωτήσεις όταν θέλω να καλύψω τις απορίες μου). Μου είπε απλά «Οι γυναίκες λέμε ψέματα όταν λέμε δεν μας ενδιαφέρει η εμφάνιση ή το μέγεθος [του πέους] ενός άντρα, για να μην πικράνουμε κάποιον, αυτό να θυμάσαι«.

    Οκ, δεκτή άποψη, αλλά δεν την μετέφερα στο blog καμία φορά. Γιατί; Γιατί απλά δεν μεταφέρω απόψεις που ΔΕΝ μπορώ να επιβεβαιώσω ο ίδιος, όπως μια που μου είχε πει κάποτε κάποιος: «οι γυναίκες όταν κάνουν σχέση, αμέσως αναζητούν τον επόμενο καλύτερο«, άποψη που μετέφερα έπειτα από αρκετό καιρό, όταν τα έβλεπα μπροστά μου. Επίσης, έπειτα από πισώπλατα σχόλια γυναικών σε γνωστούς μου, τους οποίους ΔΕΝ γνώριζαν ότι εγώ γνώριζα και άλλα διάφορα τερτίπια τους, κατάλαβα ότι ναι, η άποψη τις περί των γυναικών, τελικά ισχύει και ασφαλώς οι γυναίκες δίνουν σημασία σε πολλά περισσότερα πράγματα, από τι θέλουν κάποιοι να πιστέψουμε.

    Θέλω να πω, δεν έχει νόημα το στόρι των γυναικών που λένε την άποψη τους, όταν την λένε για κάποιον που δεν γνωρίζουν. Γιατί αν τον γνωρίζουν, θα αρχίσουν τα «τι καλό παιδί είσαι, μακάρι όλοι οι άντρες να ήταν σαν εσένα«, χωρίς να του δίνουν το σεξ που περιμένει, γιατί αν του έλεγαν την πραγματικότητα, θα ήταν κάπως έτσι «τι φλώρος είσαι Θεέ μου, τι μαμάκιας, δεν πρόκειται ποτέ μου να κάνω κάτι μαζί σου«.

    Τώρα θα σε ρωτήσω εγώ κάτι, αλλά θα πω πρώτα κάτι που έτυχα πρόσφατα σε μια παρέα. Ένα παλικάρι, έλεγε ότι οι γυναίκες κοιτάζουνε την τσέπη πρώτα, κλασική «ατάκα» όσων δεν θέλουν να παραδεχτούν το επίπεδο τους και το ρίχνουν σε κάτι που δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις («Οκ, φίλε μου, δεν έχεις λεφτά και σίγουρα, ειδικά τώρα, δεν μπορείς να κερδίσεις, άρα είναι ΟΚ που δεν έχεις κοπέλα«). Είναι σαν κάτι γκόμενες που τρώνε ότι σαβούρα κυκλοφορεί και μετά λένε «φταίνε τα γονίδια που είμαι χοντρή«.

    Εκείνη την στιγμή ανέφερε κάποιος ένα παράδειγμα, ότι Μορένα Μπακαρίν χώρισε τον άντρα της, για να τα φτιάξει με τον Μπεν Μακένζι. Μου λέει τότε ο άλλος, «βλέπεις, έχω δίκιο, τα έφτιαξε με τον άλλο για τα λεφτά του«. Μα του λέω, η τύπισσα έχει κάνει κάμποσες ταινίες και σειρές, δεν νομίζω να είχε τόση ανάγκη τα λεφτά. Μου απαντά «Δεν τα είχε, αλλά σίγουρα ήθελε περισσότερα«. Του λέω «ναι, αλλά τα είχε πρώτα με τον Austin Chick, ο οποίος είναι, εκτός των άλλων και παραγωγός και σίγουρα τα είχε τα λεφτά του, εσύ πιστεύεις ότι είχαν ανάγκη τα χρήματα; Δηλαδή απλά θεωρείς ότι η Ατζελίνα Τζολί χώρισε τον Πιτ επειδή πείναγαν;«. Τότε κόλλησε και δεν μπορούσε να το εξηγήσει, ήταν πέραν της επεξεργαστικής του ικανότητας. Μου λέει «δεν μπορώ να καταλάβω τότε γιατί τον άφησε«.

    Με βάση το παραπάνω λοιπόν, αν αυτό το παλικάρι έγραφε σε κάποιο site που ήταν γνωστό (πχ lifo, in.gr κλπ) και έπεφτες στα άρθρα του, θα αναρωτιόσουν το ίδιο για το ιστορικό του; Επίσης, μπορεί να διαβάσεις κάτι σχετικό σε κάποιο άρθρο PUA στην διεθνή PU σκηνή, όπως για παράδειγμα το video των SimplePickup, όπου ο άλλος ντύθηκε χοντρός για να μας δείξει κάτι, θα αναρωτιόσουν το ίδιο; Δεν λέω ότι το είπες για εμένα και ΔΕΝ το λέω για «να σου την πω», απλά συζήτηση κάνουμε.

    Μου αρέσει!

  130. Καλησπέρα Shark έχω διαβάσει το προτελευταίο σου άρθρο το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον ωστόσο μου δημιούργησε μερικέ απορίες.

    Συγκεκριμένα στα σημεία που αναφέρεις:

    1α) Να δείχνω -από μακριά- ότι είμαι αρσενικό
    1β) Πως να είναι σαν τρελές για εσένα
    2) Να οδηγώ τα πράγματα στο σεξ
    3) Πως να κρατάω αρκετά στο σεξ (και να είμαι «ταύρος»)

    Πως μπορούμε πρακτικά να βελτιωθούμε σε όλα τα παραπάνω; Δεν περιμένω να γράψεις λεπτομερή αναφορά. Ωστόσο σίγουρα θα υπάρχει κάποιο βιβλίο ή ακόμα καλύτερα κάποια άσκηση που θα μπορούσε να βοηθήσει.

    Στο ίδιο άρθρο λίγο πιο κάτω αναφέρει για ένα φίλο σου τον οποίο βοήθησες να αλλάξει και τα κατάφερε σε σημείο που η άλλη νόμιζε ότι ήταν ο αδελφός του και όχι ο ίδιος.

    Τι ακριβώς τον είχε αλλάξει σε τόσο μεγάλο βαθμό και τι αντίστοιχο θα πρότεινες να κάνουμε όλοι εμείς που ίσως αντιμετωπίζουμε τα ίδια κολλήματα;
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

    Μου αρέσει!

    1. Πως μπορούμε πρακτικά να βελτιωθούμε σε όλα τα παραπάνω; Δεν περιμένω να γράψεις λεπτομερή αναφορά. Ωστόσο σίγουρα θα υπάρχει κάποιο βιβλίο ή ακόμα καλύτερα κάποια άσκηση που θα μπορούσε να βοηθήσει.

      Yiannis δεν μπορείς να βελτιωθείς σε κάτι από τα παραπάνω, με την μία, χρειάζεται δουλειά αναλόγως που υστερείς. Ο καθένας μας υστερεί και διαφορετικά, πχ αλλού κάποιος με πολλές σχέσεις από τον κύκλο του, αλλά χωρίς εμπειρία πεσίματος, αλλού κάποιος με ελάχιστες σχέσεις, αλλού κάποιος που δεν φίλησε ποτέ του, αλλού κάποιος παντρεμένος για χρόνια που χώρισε και θέλει να μπει στο παιχνίδι κλπ.

      Για παράδειγμα, όταν προσπαθούσα να φτιάξω κάτι, έβρισκα και νέο εμπόδιο μέσα μου. πχ μπορούσα να προσεγγίσω 2 κοπέλες, αλλά όχι 3, μπορούσα στην συνέχεια πολλές, αλλά όχι αν έχουν άντρες στην παρέα ή αν τύχαινε κάποια που ήταν αλάνι και μου την έβγαινε, κόλλαγα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Μπορούσα να αγγίξω, αλλά δεν μπορούσα να το συνεχίσω κλπ.

      Επίσης, όλη σου η συμπεριφορά και το στυλ, πηγάζει από τις προσωπικές σου πεποιθήσεις. Πολλοί άντρες φοβούνται για παράδειγμα την πολυκοσμία και όταν είναι κάπου που έχει πολύ κόσμο, το βλέπεις στο σώμα τους και στην στάση τους, ότι νιώθουν αμηχανία. Θέλει πολύ δουλειά, γιατί χωρίς να το γνωρίζεις, υπάρχουν πολλά πράγματα που σε μπλοκάρουν.

      Βιβλία σχετικά με το θέμα αυτό δεν γνωρίζω κάποια, γιατί πολλά τα έκανα μόνος μου, βασιζόμενος στις δικές μου ανάγκες. Με τον καιρό και δουλεύοντας και με άλλα άτομα, μπόρεσα να επεκτείνω τα «εργαλεία». Ίσως κάποιο βιβλίο (όχι PUA) που να αφορά το μυαλό και τον τρόπο λειτουργίας του, να σε βοήθαγε περισσότερο.

      Τι ακριβώς τον είχε αλλάξει σε τόσο μεγάλο βαθμό και τι αντίστοιχο θα πρότεινες να κάνουμε όλοι εμείς που ίσως αντιμετωπίζουμε τα ίδια κολλήματα;
      Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

      Ο τύπος φαντάσου ήταν υπερβολικά ντροπαλός και επίσης είχε μια θετική άποψη για τον κόσμο και περισσότερο για τις γυναίκες. πχ θεωρούσε ότι επειδή είναι αυτός καλό παιδί και δεν θα κεράτωνε ποτέ την κοπέλα του, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Μάλιστα, όταν πρωτόβγαίναμε, του έλεγα ότι πολλές Ελληνίδες το κάνουν αυτό (κέρατο), προσπαθώντας να μου αλλάξει άποψη για την κοινωνία, ότι ίσως να είναι 1 στις 100 γυναίκες έτσι, δεν το δεχότανε.

      Χρειάστηκε πολύ δουλειά από την μεριά μου (και κάμποσα περιστατικά), για να δει τον κόσμο όπως πραγματικά είναι. Οπότε και αρχίσαμε από εκεί, γιατί του τύπου το κόλλημα του ήταν αυτό, ότι δεν πρέπει τις γυναίκες να τις κάνουμε το παραμικρό κακό (μην το πάρεις στραβά, κακό θεωρούσε ακόμη και να καθυστερήσεις να την απαντήσεις σε μήνυμα ή να την αντιμιλήσεις) και να τις φερόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε, με δώρα, αγάπες κλπ.

      Ο καθένας έχει τα δικά του κολλήματα και συνήθως, για να βοηθήσω κάποιον 100%, θα πρέπει να μιλήσω μαζί του, ώστε να δούμε τα κολλήματα του, αφού ο καθένας έχει τα κολλήματα του και διαφορετικά.

      Στην απορία σου τώρα, ο τύπος απέκτησε άλλον αέρα. Εκτός τον αέρα, του στυλ του γενικά που είχε, αλλά και του ντυσίματος του, απέκτησε και μια «σκληράδα» ως προς το πόσο θα δίνει σημασία στην κάθε μια ή όχι, κάτι που τον βοήθησαν οι νέες απόψεις που του «εγκατέστησα» και μπορώ να πω ότι ήταν δύσκολο κομμάτι, σε σημείο που απελπίστηκα πολλές φορές. Έτσι, οι τύπισσες όταν είδαν κάποιον με αυτοπεποίθηση, να μπουκάρει χωρίς πολλά πολλά, να χαιρετάει και να τις κάνει πλάκα με έναν τρόπο του στυλ «σας ξέρω χρόνια και σας ‘έχω’ για πλάκα«, οι τύπισσες νομίσανε ότι πρόκειται για άλλον τύπο, δεν το περιμένανε.

      Οι γυναίκες, όταν κάποιος είναι «φλώρος» ή «αδύναμος», απέχει πολύ από το αρσενικό, ακόμη και να παίρνει 8/10 σε εμφάνιση, δεν του δίνουν καν σημασία και περνάει απαρατήρητος. Οπότε και η αλλαγή τις ήρθε κάπως, σου λέει «που ήταν αυτό το διαμάντι τόσο καιρό θαμμένο και δεν το βλέπαμε;».

      Και μην νομίζεις ότι είναι μόνο όσοι δεν ασχολούνται έτσι. πχ γνωρίζω άτομο που ασχολείται με το PU χρόνια και παρέμεινε ο ίδιος (in-out), ενώ ακόμη παλεύει με πολλές φοβίες του, που σημαίνει ότι αν κάτι το πάρεις από την αρχή στραβά, στραβά θα το συνεχίσεις. Γι’αυτό θα με διαβάσεις να ειρωνεύομαι τα bootcamps και τις άλλες αντίστοιχες δραστηριότητες, γιατί δεν μπορεί κανείς να βοηθηθεί σε ένα Σ/Κ, ούτε σε μία εβδομάδα δηλαδή, μιας και αυτού του τύπου οι προσεγγίσεις είναι «όλοι το ίδιο». Ο στόχος είναι ο ίδιος, να βρούνε γυναίκες και να βελτιωθούν, αλλά δεν έχουν όλοι τα ίδια κολλήματα, εμπειρίες κλπ.

      Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα.

      Μου αρέσει!

  131. Με τη λέξη «διαφωνώ» αναφέρομαι στην αξιοπιστία του ανθρώπου που λέει κάτι. Είναι θέμα καθαρά προτίμησης και όχι «διαφωνώ κάθετα και θα σε τρέχω στα δικαστήρια αν δεν το πάρεις πίσω». Διαβάζοντας τα άρθρα σου καταλαβαίνω οτι μια άποψή σου κολλάει πάνω σε κάποια άλλη, και πηγάζει από κάποια άλλη κλπ. Με άλλα λόγια δεν παρεκλίνεις εύκολα. Το ίδιο ισχύει όταν λες κάτι που μου φαίνεται ακραίο. Στηρίζεται επίσης κάπου αλλού, παρουσιάζεται με επιχειρήματα και φαίνεται ολοκληρωμένο. Αυτό το λέω αξιόπιστο.
    Μην ξεχνάς ότι εσύ γράφεις τα άρθρα και όχι τα άτομα που ερευνάς. Η αξιοπιστία τους δεν φαίνεται πουθενα. Για παράδειγμα λες οτι μια κοπέλα είπε αυτό:

    «Αγόρι; Τι να το κάνω το αγόρι; Για να τον έχω να κυκλοφορώ και να μην με γαμάει; Δεν υπάρχουν άντρες σήμερα αγόρι μου, έχουν εξαφανιστεί. Οι περισσότεροι είναι φλώροι και δεν γαμάνε όπως πρέπει, τα κουνέλια γαμάνε καλύτερα (σ.σ. τα κουνέλια «κρατάνε» μερικά δευτερόλεπτα [Vid]). Τι να τον κάνω λοιπόν; Αφού δεν μπορούν να μας ικανοποιήσουν σωστά. Δεν είμαι μητρομανής, απλά δεν με ικανοποιούν όπως πρέπει να κάνει ένας άντρας, οπότε περνάω καλά και μόνη μου«.

    Είναι μια άποψη. Έχει ζήσει κάτι τέτοιο; Πόσες φορές; Μήπως της το είπε μια φίλη της και συμπάσχει; Έτσι της ήρθε; Μήπως δεν γουστάει σχέση εκείνη την περίοδο; Έχει κάνει αντίστοιχες έρευνες με εσένα και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα; Σε αντιστοιχία με τον τύπο που υποστηρίζει φανατικά οτι «όλες θέλουν χρήματα» θα έλεγα ότι εκπέμπουν και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος. Βγάζουν χολή για να εξηγήσουν στον εαυτό τους κάτι που δεν καταλαβαίνουν και δεν τους αρέσει. Εκτός αν τα έχουν ζήσει και το έχουν ερευνήσει διεξοδικά οπότε ζητώ συγνώμη.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι το άρθρο είναι αναξιόπιστο. Αντιθέτως. Δεν είναι οτι δεν ισχύουν αυτά που λες, η μοναξια των ανθρώπων σήμερα είναι γεγονός.

    «Μου είπε ότι δεν την ενδιαφέρει, εφόσον δεν ενδιαφέρει τον ίδιον»
    «Οι γυναίκες λέμε ψέματα όταν λέμε δεν μας ενδιαφέρει η εμφάνιση ή το μέγεθος [του πέους] ενός άντρα, για να μην πικράνουμε κάποιον, αυτό να θυμάσαι«.»

    Στο πρώτο δίνεται έμφαση στο «εγώ». Στο δεύτερο δίνεται έμφαση «οι γυναίκες». Κατά δεύτερο λόγο σου μιλάει λες και είσαι αυτός που χώρισε. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κλισε(=ψέμα). Αν το έλεγε σε εμένα (ανεξάρτητα τι σχέση είχα μαζί της) θα της έκοβα την καλημέρα. Όμως δεν το είπε σε εμένα, δεν γράφω εγώ τα άρθρα, δεν είναι δικό μου το blog.
    Εν κατακλείδι αυτά που γράφω είναι αρκετά υποκειμενικά, και θέμα προτίμησης. Όπως θα απορρίψω την άποψη «όλες είναι τανεςπου» το ίδιο θα κάνω με την άποψη δεν υπάρχου άντρες. Ίσως με τον καιρό τα φίλτρα μου έχουν κλείσει αρκετά. Δεν το γράφω αυτό για να σου πω οτι εγώ έχω δίκιο και εσύ άδικο. Μπορεί εγώ να είμαι εντελώς λάθος.

    ΥΓ. Θα στεναχωρηθω αν όντως κλείσεις το blog, παρόλο που βλέπω οτι ο κύκλος κλείνει (αν δεν έχει ήδη κλείσει). Σπάνια βρίσκω κάποιον που να γράφει για ένα θέμα που με ενδιαφέρει και να μην προσπαθεί να μου χαιδέψει τα αυτιά, και να δείχνει (τουλάχιστον) στοιχειώδη νοημοσύνη. Αντίστοιχα διάβαζα και το blog του Suspect, παρόλο που δεν έχετε τον ίδιο στόχο και θεματολογία. Τώρα το σταμάτησα γιατι επικεντρώνεται στα πολιτικοκομματικα. Σε απάντηση του τελευταίου ερωτήματος δεν διαβάζω καθόλου PUA κοινότητα.

    Μου αρέσει!

    1. Δεν λέω ότι έχεις άδικο. Αλλά αυτό που λες δεν μπορεί να πιστοποιηθεί (η αξιοπιστία τους), δεν θα μπορούσα πχ να αρχίσω κάποιου είδους ανάκριση, για να δω γιατί το λένε κάτι τέτοιο. Για εμένα, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και για να γράψω κάτι, σημαίνει ότι το έχω πιστοποιήσει ο ίδιος από διαφορετικές πηγές.

      Για φαντάσου να μου πει κάποια «όλοι οι άντρες είναι γουρούνια/μαλάκες«. Θεωρώ ότι το λέει επειδή έχει γνωρίσει πολλούς άντρες στην ζωή της, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το δεχτώ με την μία (ούτε ότι θα την μισήσω/δεν ξαναμιλήσω έπειτα από αυτό, έχω πει και εγώ αντίστοιχα στις ίδιες πολλές φορές). Θα πρέπει να το δω από πολλές ακόμη πηγές, αλλά και να το βιώσω ο ίδιος, για να δεχτώ ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

      Το ότι χαθήκανε οι άντρες, είναι κάτι που βλέπουμε συνεχώς και ας κάνουμε τα στραβά μάτια και είναι κάτι που το βλέπω συνεχώς, είτε από συναναστροφές μου με κόσμο, είτε από συζητήσεις. Όπως σου είπα και στο προηγούμενο σχόλιο, πολλές γυναίκες μου έχουν πει πολλά για άτομα που δεν γνώριζαν ότι ήξερα. Άλλες πάλι, έκαναν τις καλές με άτομα που εγώ γνώριζα, επειδή τα γνώριζα και τους φερότανε καλά, για να μου πούνε μετά διάφορα για τους ίδιους (παρθένοι, μαμάκηδες κλπ), προσπαθώντας να κρατήσουν μια «ελαφριά» νότα, για να μην παρεξηγηθώ, οπότε φαντάσου τι έλεγαν στις φίλες τους (εκεί να δεις τι παίζει). Ξέρεις πόσες φορές με ρώτησαν αν κάποιος γνωστός μου είναι gay, επειδή φερότανε με πολύ καλούς τρόπους στις γυναίκες και επειδή αργούσε να τις πει κάποιο κοπλιμέντο; Μάλιστα μια της είπα «κάτσε καλά ρε συ, σε λίγο θα βγάλεις όλους τους άντρες gay«.

      Δεν τις παρεξηγώ, γυναίκες είναι, το «αδύναμο» φύλο, περιμένουν άντρα δίπλα τους και όχι κυρία.

      Σίγουρα, δεν είναι όλοι έτσι, αλλά όπως πηγαίνει το πράγμα, θα είναι σε μεγάλο βαθμό στα επόμενα χρόνια, όσο μεγαλώνουν τα teens. Και σίγουρα θέλει πολύ συζήτηση κάτι τέτοιο, αφού όντως και με εμάς, μπορεί να μπαίνουν προσωπικά πιστεύω, δικές μας φοβίες, χολή κλπ.

      Μου αρέσει!

  132. Γεια σου Shark, πέρασα να πω απλά ένα γεια. Αν αποφασίσεις να διατηρήσεις το blog θα με βλέπεις να σχολιάζω συχνά καθώς με ενδιαφέρει το σπορ και έχει χρόνια που μπήκα στο τρυπάκι της αυτοβελτίωσης (το οποίο πιο πολύ μοιάζει με την λαγότρυπα απο την Χώρα των Θαυμάτων).

    Καλή συνέχεια όπως και να ‘χει.

    Μου αρέσει!

  133. Καλησπερα.συγχαρητηρια για την καλη δουλεια στο blog.ειμαι παντρεμένος και γουστάρω μια γειτόνισα μου παντρεμένη.αυτη ειναι πιο μεγαλη περιπου 40 και ψιλόπαιζουμε με τα μάτια οποτε βλεπόμαστε.το μαγαζι μου ειναι απέναντι απο το σπιτι της.την ακολούθησα στο Instagram και με ακολούθησε κ αυτη.μετα απο κανά δυο μερες εκανα like σε δυο ψιλό παλιές φωτο της για να δείξω οτι έψαξα.εκανε και αυτη δυο like σε δικές μου φωτο.για καμια εβδομαδα κ κάτι συνεχίστηκε αυτο με τα like στο Instagram.ε λεω θα της μυνημα να δω τι παιζει.της στέλνω στο Instagram και της λεω «καλημερα Ιωαννα,τι κανεις?οταν μπορέσεις θελω να σε ρωτήσω κάτι»και μου απαντάει » καλημερα,Δημήτρη οποτε θελεις!» Της εκανα μια ερώτηση για το σχολείο που πηγαίνει την κόρη της και καλα οτι θελω να πάω κ εγω τον γιο μου.μου απάντησε οτι ειναι ικανοποιημένη κλπ κλπ και οτι θα περάσει απο κοντά να τα πούμε.μετα απο δυο ημέρες πέρασε απο το μαγαζι και μου λέει οτι θα περάσει οταν εχει χρονο να τα πούμε.μετα απο κανά δυο μερες βρεθήκαμε στο δρόμο κ τα ειπαμε για το θέμα κανενα δεκάλεπτο.ολη η φαση μου φάνηκε οτι ενδοιαφερεται και ειναι δεκτική στο φλερτάρισμα.ανεβασε φωτο απο το Λονδίνο και της έστειλα μήνυμα και της λεω» καλημερα…πολυ όμορφο το Λονδίνο ,ετσι?»λεω μπας κ πιάσουμε κουβέντα και μου απαντάει ξερά «καλημερα πραγματικά ειναι μια πολυ όμορφη πόλη».λεω την φάγαμε την πίτα κ της στέλνω μια βλακεία «εχω παει δυο φορές κ αξίζει τον κόπο»για να το κλείσω.ενταξει λεω χεστην την υπόθεση δεν φηνεται.περναει απο το μαγαζι προχθές κ με χαιρετάει μεσα την τρελή χαρα.
    Τι λέτε ρε παιδιά?ψηνεται η οχι?εκανα κάτι λάθος στον χειρισμό?τι Βα κανω απο εδω κ πέρα?

    Μου αρέσει!

    1. Έχεις φάει κόλλημα και την κυνηγάς. Δώσε της χώρο να παίξει αυτή μπάλα, όπως έκανες τελευταία («περναει απο το μαγαζι προχθές κ με χαιρετάει μεσα την τρελή χαρα».). Στη σύντομη κουβέντα σας ρώτα την «τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα/την Πρωτοχρονιά/το τριήμερο/Σαββατοκύριακο;». Θα σε απαντήσει και μετά είτε σε ρωτήσει είτε όχι για σένα, απάντησε π.χ. «Δεν είμαι σίγουρος ακόμα, μπορεί να πάω εκεί ή εκεί ή μπορεί να κάτσω σπίτι να δω καμιά ταινία κτλ.» Αν δείξει ενδιαφέρον για κάτι από αυτά που είπες ότι μπορεί να κάνεις (ακόμη και αν δεν δείξει), απάντησε «Στείλε μου ένα μήνυμα αν θες να μάθεις για [ό,τι κάνεις]/που είμαι/τι θα κάνω ή και σκέτο αν θες να μάθεις». Αν ενδιαφέρεται θα ζητήσει τον αριθμό σου, αν όχι παράτα την και πάνε παρακάτω.

      Πάντως το ότι είσαι κολλημένος και τη βλέπεις ως την τελευταία ή μοναδική γυναίκα στον πλανήτη δεν είναι ελκυστικό. Επίσης πρόσεχε μιας και είστε αμφότεροι παντρεμένοι.

      Μου αρέσει!

  134. Καλημερα σε ολους.
    Εχω ενα θεματακι και θα χρειαστω την βοήθεια σας.
    ειμαστε με την κοπελα μου 10 μηνες μαζι. Τσακοθηκαμε αρκετές φορες το τελευταίο διάστημα και την τελευταία φορα ηταν πιο σοβαρα τα πράγματα. Αυτο που καταλαβα απο τις πρωτες μερες ηταν οτι δεν νιώθει ερωτευμενη και μετα απο λιγες ακομα την ακουσα να λεει οτι θελει να την κερδίσω παλι. Το θεμα ειναι οτι ειμαι αρκετα πεσμενος ψυχολογικα και δεν μπορω να συνελθω απο την στιγμη που μονιμος κατι μου χτυπαει…για αυτο και γραφω εδω μηπως βρω καποια λυση γιατι δεν θελει ουτε θελω να χωρισουμε…

    Αρέσει σε 1 άτομο

  135. Ο σεβασμός είναι απαραίτητος για να δουλέψει μια σχέση. Μια σχέση χωρίς σεβασμό είναι επικίνδυνη· μπορεί να πνίξει το άλλο πρόσωπο, μερικές φορές κυριολεκτικά. Σέβεσαι σημαίνει ότι κατανοείς ότι το άλλο πρόσωπο δεν είναι εσύ, ούτε επέκτασή σου, ούτε αντανάκλασή σου, ούτε παιχνίδι σου, ούτε κατοικίδιό σου, ούτε προϊόν σου. Σε μια σχέση σεβασμού σέβεσαι την αυτονομία και τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Δεν προσπαθείς να τον ελέγξεις ή αλλάξεις.

    Όταν αγαπάς κάποιον καλωσορίζεις οτιδήποτε εμπλουτίζει την εμπειρία του, εν μέρει επειδή τον κάνει πιο συναρπαστικό. Αν είσαι αυτόνομος καλωσορίζεις ακόμη και τις εμπειρίες που απομακρύνουν τον εραστή σου από σένα. Μόνο αν χρησιμοποιείς τον εραστή σου για να γεμίσεις το κενό μέσα σου φθονείς αυτόν και την ανάπτυξή του. Αυτός ο φθόνος οδηγεί σε ζήλια και κτητικότητα.

    Μου αρέσει!

  136. Ο σεβασμός είναι απαραίτητος για να δουλέψει μια σχέση. Μια σχέση χωρίς σεβασμό είναι επικίνδυνη· μπορεί να πνίξει το άλλο πρόσωπο, μερικές φορές κυριολεκτικά. Σέβεσαι σημαίνει ότι κατανοείς ότι το άλλο πρόσωπο δεν είναι εσύ, ούτε επέκτασή σου, ούτε αντανάκλασή σου, ούτε παιχνίδι σου, ούτε κατοικίδιό σου, ούτε προϊόν σου. Σε μια σχέση σεβασμού σέβεσαι την αυτονομία και τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Δεν προσπαθείς να τον ελέγξεις ή αλλάξεις.

    Όταν αγαπάς κάποιον καλωσορίζεις οτιδήποτε εμπλουτίζει την εμπειρία του, εν μέρει επειδή τον κάνει πιο συναρπαστικό. Αν είσαι αυτόνομος καλωσορίζεις ακόμη και τις εμπειρίες που απομακρύνουν τον εραστή σου από σένα. Μόνο αν χρησιμοποιείς τον εραστή σου για να γεμίσεις το κενό μέσα σου φθονείς αυτόν και την ανάπτυξή του. Αυτός ο φθόνος οδηγεί σε ζήλια και κτητικότητα.

    Μου αρέσει!

  137. Ishmael σε ευχαριστω για την βοήθεια.εκει που το παράτησα το θέμα και λεω…δεν ασχολούμαι αλλο,με εκανε αίτημα φιλίας στο fb .την αποδέχτηκα.δεν μπορω να καταλάβω τι παιζει.γουσταρει,δεν γουσταρει,θελει φλερτάρισμα μονο,δεν μπορω να καταλάβω ώστε να κινηθώ αναλόγως.τι λέτε να παιζει?πως να το χειριστώ?

    Μου αρέσει!

    1. Είδες τι γίνεται όταν δίνεις χώρο; Είτε γουστάρει είτε όχι η ζωή σου δεν περιστρέφεται γύρω από αυτήν, δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι. Συνέχισε να της δίνεις χώρο και αν γουστάρει θα επικοινωνήσει, όταν είναι έτοιμη.

      Μου αρέσει!

  138. καλημερα…τα πραγματα τελικα ειναι πολυ απλα..πολυ πιο απλα απ’οσο φανταζομαστε.το εχει αναφερει και ο shark σε καποιο αρθρο.διαβαζω και ξαναδιαβαζω εδω το blog και αυτα που λεει εδω το παλικαρι..!!..ο ανθρωπος εχει γραψει ιστορια…ειχα κολλησει και εγω με μια κοπελα αλλα συνηλθα…διαβασα τα αρθρα και ειδα την ζωη μου να περναει μεσα απο αυτα..
    δειτε το παρακατω και παρτε μερικες ιδεες..
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=203176&cid=122

    Μου αρέσει!

  139. Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο site και στο παιχνίδι.Το θέμα με εμένα είναι ότι δεν μπορώ το χαλαρώ παιχνίδι με τις γυναίκες όταν βλέπω κάποια που μου αρέσει μπένω στα ίσα πχ. γεια μου αρέσεις και θέλω να σε γνωρίσω και συνεχιζω μετα τη γνωριμια αν υπαρχει καλη ανταποκριση. Έχω κάνε 3 προσπάθειες και η 1 πήγε σχετικά καλά οι φίλοι μου που το έχουν με τον πιο ύπουλο και υπόγειο τρόπο προσέγγισης μου λένε ότι αυτό το ξεκάρφωτο στυλ είναι παιδιαρίστικο και πολυ ξεπερασπενο. Αυτο που κανουν αυτοι εμενα δεν μου πολυ βγενει δεν κολαω στη πρωτη προσεγγιση απλως με εχουνε ψιλοαποθαρυνοι. Αυτο που θελω να μαθω ειναι οτι αξιζει να συνεχισω με αυτο το πιο direct τροπο προσεγγισης η ειναι οντως ξεπερασπενος??

    Μου αρέσει!

    1. Το γεγονός ότι την προσεγγίζεις και της μιλάς δείχνει ότι σου αρέσει και θέλεις να τη γνωρίσεις. Δεν χρειάζεται να το πεις προφορικά, είναι αυτονόητο. Σημασία έχει να σου αρέσει εφόσον της αρέσεις και να θέλεις να τη γνωρίσεις εφόσον θέλει και αυτή να σε γνωρίσει. Για να διαπιστώσεις αν ελκύει ο ένας τον άλλον χρειάζεται αυτή η πεντάλεπτη συναναστροφή, οπότε δες το σαν διερευνητική επαφή και όχι σαν πέσιμο. Παιδιαρίστικη και ξεπερασμένη είναι η κριτική των «φίλων» σου ενώ θα έπρεπε να είναι χρήσιμη και εποικοδομητική.

      Μου αρέσει!

  140. Αρχικά θέλω να σε ευχαριστήσω, έπειτα θέλω να μου λύσεις κάποιες απορίες όπως μπορώ να μπω στη συζήτηση με ένα απλό γεια είμαι ο τάδε πως πάει και μετά να συνεχίσω τη συζήτηση.Η μήπως αυτό θυμίζει ανάκριση για αρχικό άνοιγμα και επιβάλετε και πιάνει πλέων άνοιγμα με ατάκα, η κάποιο σχόλιο για τη κατάσταση η το κλίμα που επικρατεί στην εκάστοτε τοποθεσία η νυχτερινό μαγαζί π.χ???

    Μου αρέσει!

    1. Άνοιγμα: Ένα απλό γεια/Πως πάει η μέρα (σου)/«κάποιο σχόλιο για τη κατάσταση η το κλίμα που επικρατεί στην εκάστοτε τοποθεσία». Έπειτα: Πώς ήταν τα Χριστούγεννα-Πάσχα κτλ./Τι θα κάνεις στις διακοπές/Τι λέει το πρόγραμμα για απόψε-τριήμερο κτλ./Που σου αρέσει να ταξιδεύεις/Τι έκανες το καλοκαίρι/Τι θα κάνεις το επόμενο καλοκαίρι/Τι θα κάνεις το σαββατοκύριακο/Ποια είναι τα ενδιαφέροντα-πάθη-όνειρά σου. Ανοιχτές ερωτήσεις για να μιλήσουν για το αγαπημένο θέμα των πιο πολλών ανθρώπων, δηλαδή τον εαυτό τους. Άκου προσεκτικά αντί να σκέφτεσαι τι θα πεις όταν τελειώσει. Στην ουσία είσαι περίεργος για αυτήν, θέλεις να τη γνωρίσεις εφόσον υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Αν δεν γουστάρει ή δεν γουστάρεις πας παρακάτω σύντομα χωρίς να πιέζεις την κατάσταση. There are plenty more fish in the sea.

      Μου αρέσει!

  141. Χαιρετώ αναγνώστες και φυσικά Shark.Θα θελα την συμβουλή σου σε ενα θεματάκι και οποίος αλλος μπορεί να πει κάτι είναι καλοδεχούμενος.Λοιπόν πρόσφατα άρχισα να μιλάω με μια τύπισσα η οποία ηταν στο φροντιστήριο μου πέρυσι αλλά δεν ασχολήθηκα γιατι είχε σχεση.Πριν σχεδόν ενα μήνα της έστειλα μήνυμα στο Facebook και μετα απο λίγες μέρες βγήκαμε, ολα καλα και μιλάγαμε καθε μερα (κλασσικά με καρδιές και τα συναφή) και της πέταγα υπονοούμενα οτι μαρέσει κλπ κλπ και της έλεγα κοπλιμέντα γλυκόλογα, τα πάντα. Κανονίζουμε μετά απο λίγες μέρες σπίτι μου για ταινία (δεν έγινε τίποτα παραπάνω) και συνεχίσαμε να μιλάμε ώσπου σε κάποια φάση άρχισε και δεν απανταγε η απαντούσε μετα απο ωρα και έλεγε διάβαζα/δεν το ειδα/κοιμήθηκα. Μετά άρχισα να διπλοστελνω μια και 2 φορές και παλι δεν απανταγε.Πιστεύω πως μάλλον έχει ξενερώσει γιατί την ζαλιζα και της έστελνα συνέχεια και ίσως της έδειξα τις προθέσεις μου πολύ νωρίς και χαλαστηκε. Αν και με γράφει η απαντάει μετα απο ωρα κλπ μιλάει και εκείνη ωραία και οταν είχαν κανονίσει και ειπε οτι δεν την αφησαν οι δικοί της γτ έγραψε μετρια ειπε οτι προσπάθησε μήπως βρισκόμασταν και το σκεφτόταν και επίσης της ειπα πχ το Σάββατο μην κανονίσεις γτ θα βγούμε και ειπε «δεν είχε σκοπο να κανονίσει». Είναι αρκετά πιθανό να εχει ξενερώσει να έχει βρει αλλον και να παιζει και ζεστό κρύο? Να πω εδω οτι εκείνη έστειλε μονο μια φορά στην αλλαγή του χρόνου, ενα «καλη χρονιά» και εγω έστελνα συνέχεια. Τι πιστεύεις οτι παίζει? Γενικά μάγκες τι νομίζετε?
    18 και οι 2 ,εκείνη με πολύμηνες σχέσεις κλπ εγω με σαφώς πιο λίγες εμπειρίες. Αυτά πάνω-κάτω ελπίζω να μην ηταν μεγάλο το ποστ. Keep up the good work

    Μου αρέσει!

    1. Καλησπέρα κι απο μένα.

      Αν και σου τα είπε ωραία ο Ishmael δε μπορούσα να αντισταθώ στο να συμπληρώσω. Απο ένα σημείο και μετά τα έκανες όλα λάθος. Στο λέω ευθέως για να μην αναρωτιέσαι αν και τι μπορούσες να φτιάξεις.

      Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παππάς. Η κοπέλα ήρθε σπίτι σου, εκεί τελειώνουν όλα. Το έχεις στο τσεπάκι αρκεί να μη δείξεις υπερβολικά λιγούρης. Θέλει ντου το οποίο δεν έκανες απ’ ό,τι κατάλαβα. Φάσωμα, πιασίματα και αν είστε έτοιμοι το σεξ θα έρθει ως φυσικό επόμενο. Αλλιώς ένας απ’ τους δύο θα πει πως δεν είναι έτοιμος και όλα καλά.

      Δεν έγινε αυτό και η κοπέλα ξενέρωσε. Βαρέθηκε με το μπλα μπλα και το έκοψε. Άποψή μου, ξέχνα το και πάνε παρακάτω. Εννιά φορές στις δέκα δε φτιάχνει αυτό. Η μία που φτιάχνει είναι άμα σε δει με άλλη ή κάτι αντίστοιχο.

      Για να μη νομίζεις πως είσαι μόνος, τα ίδια λάθη κάνουν όλοι και οι περισσότεροι τα επαναλαμβάνουμε κιόλας. Στην επόμενη όμως θα ξέρεις.

      Καλή συνέχεια!

      Μου αρέσει!

  142. Από την αρχή έφαγες κόλλημα και την αντιμετώπιζες σαν τη μοναδική γυναίκα γύρω σου, της έγινες κολλιτσίδα γιατί σου έγινε εμμονή. Η υπερβολική τηλεπικοινωνία πριν τις συναντήσεις τείνει να δημιουργεί υπερβολικά συγκεκριμένες προσδοκίες, οι οποίες μπορεί να περιπλέξουν τις συναντήσεις. Όταν βρεθήκατε πρόσωπο με πρόσωπο υπήρχε χημεία μεταξύ σας; Ήταν συμβατός ο ένας με τον άλλον; Πώς πήγαν οι συναντήσεις σας; Κάτι μου λέει ότι τα έκανες μούσκεμα τη δεύτερη φορά που συναντηθήκατε, δύσκολα να έρθει κοπέλα σπίτι σου για ταινία και όχι για… Γιατί συνέχισες να την παρακαλάς όταν αυτή άρχισε να το παίζει δύσκολη και να δείχνει ουσιαστικά ότι δεν γουστάρει;

    Μου αρέσει!

    1. Χημεία πιστεύω υπήρχε γτ είχαμε αρκετα κοινα ενδιαφεροντα και ασχολίες και επίσης αστειευόταν και ελεγε «μπορεί να μην ξέρεις απο την χημεία το μάθημα, αλλά ξέρεις απο την αλλη».Ηταν συμβατός ο ενας με τον αλλον αλλά σπίτι μου ήρθε δεν το πήγα για σεξ η κάτι παραπάνω γτ ηταν η δεύτερη φορά που βρισκόμασταν και κατάλαβα οτι ουτε εκείνη ήθελε τόσο νωρίς αν και άφηνε το παράθυρο ανοιχτό για το μέλλον… Εδω έχεις δίκιο δεν ξέρω γιατί συνέχιζα να πιέζω απλα θεώρησα πως γούσταρε κι αυτή ακόμα.Εστειλα να δω τι κανει αλλα τπτ. Υπάρχει πιθανότητα να σωθει το πράμα η πάμε για αλλα?

      Μου αρέσει!

  143. Η συμβατότητα δεν σχετίζεται με τα κοινά ενδιαφέροντα, έχει απομυθοποιηθεί αυτό στην επιστημονική βιβλιογραφία. Αν υπήρχε χημεία μεταξύ σας φταίτε και οι 2 που δεν κάνατε σεξ στο σπίτι σου, ίσως εσύ παραπάνω αν της έδειξες ότι θα την ντρόπιαζες με το χαρακτηρισμό τσούλα. Αν δεν είχατε χημεία (αν δεν σε γούσταρε αυτή δηλαδή–εσύ σίγουρα τη γούσταρες) φταίει αυτή γιατί το ήξερε από τα πρώτα 5-20 λεπτά της πρώτης συνάντησής σας, ωστόσο συνέχισε να παίζει μαζί σου και να σου δίνει ελπίδα. Είτε έτσι (σε γούσταρε στην αρχή αλλά στη συνέχεια ξενέρωσε), είτε αλλιώς (δεν σε γούσταρε εξαρχής) δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί της από τη στιγμή που σου έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται. Εκτός και αν θέλεις να είσαι ο γλυκός φίλος που την κερνάς και την προστατεύεις, και αυτή κλαίει στον ώμο σου. Το πράμα αποκλείεται να σωθεί όντας αυτός που είσαι, δηλαδή κάποιος απελπισμένος που παρακαλάει κάποια που τον απέρριψε. Άσ’ την να πάει και πάνε παρακάτω, γύρω σου υπάρχουν περισσότερες κοπέλες από όσες χωράνε στη ζωή σου.

    Μου αρέσει!

  144. Γεια σου shark. Διαβάζω τρία χρόνια τα άρθρα και με έχουν βοηθήσει αρκετά στις σχέσεις και στην αντίληψη μου για τις γυναίκες. Θέλω να σχολιάσω κάτι για το τελευταίο σου άρθρο. Ναι μεν συμφωνώ στην κεντρική ιδέα του κειμένου (ότι οι άντρες έχουμε «φλωρέψει» και οι γυναίκες έχουν γίνει πιο δυναμικές και αναλαμβάνουν περισσότερους ρόλους ενώ περιορίζεται η ανάγκη τους για άντρα), ωστόσο έχω μερικές ενστάσεις για το άρθρο.
    1. Οι «πρόσφυγες» λοιπόν, όπως αναφέρει η Iben, έρχονται από κοινωνίες που σέβονται μόνο τα ισχυρά άτομα (και δυστυχώς, δεν έχουμε τέτοια άτομα σήμερα μάστορα, sorry, το μαγαζί κατέβασε ρολά). Το να εκθειάζεις μια τέτοια συμπεριφορά σε ένα site που αναφέρεται σε άντρες και όχι γυναίκες όπου στόχος του είναι να σε κάνει alpha male από συνείδηση και όχι από ανάγκη είναι καταστροφή. Κατ’ αρχάς αυτή η συμπεριφορά είναι απόρροια κόμπλεξ και καταπίεσης (λόγω βίας, θρησκευτικού φανατισμού, τεράστιων κοινωνικών ανισοτήτων) που προέρχεται από αυτές τις κοινωνίες. Μπορεί η ευρωπαϊκή αντρική κοινωνία να έχει χάσει εν μέρει την παλιά αρρενωπή ταυτότητα που κατείχε, ωστόσο ζούμε σε μία κοινωνία η οποία είναι πιο δίκαιη από τις υπόλοιπες( ακόμα και από αυτή των Ηνωμένων Πολειτιών). Δε θα κάτσω να αναλύσω το προσφυγικό ωστόσο θεωρώ τους «πρόσφυγες» ως μια πρόκληση προς εμάς τους Ευρωπαίους προκείμενου να επαναδιεκδικήσουμε την αρρενωπότητα μας σε μια μελλοντική δίκαιη κοινωνία χωρίς κόμπλεξ και καταπίεση.
    2. Οι γυναίκες δυστυχώς φίλε shark καθώς είναι πιο κυνικές από τους άντρες δεν μας έχουν τόσο ανάγκη όσο νομίζουμε. Προστασία και στήριξη ψάχνουν από τον πιο αρρενωπό άντρα που θα γνωρίσουν, προκειμένου να νιώσουν ασφαλείς και να μεγαλώσουν τα παιδία τους. Τώρα τα υπόλοιπα( sex και flirt) είναι αναγκαία προκειμένου να δεθεί το ζευγάρι και ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ και των δυο πλευρών να φροντίζει ο ένας για τον άλλο, αν το αξίζει φυσικά ο/η σύντροφος τους. Για να μην παρεξηγηθώ από τους αναγνώστες, αναφέρομαι στο πρότυπου του αρρενωπού αρσενικού και όχι του πλουσίου, όπως λανθασμένα θεωρείται το πιο δυνατό πρότυπο άντρα. Πάντως, αν και συμφωνώ με τον φεμινισμό, καθώς η γυναίκα μπορεί να επιλέξει τον σύντροφο/ προστάτη της, με αποτέλεσμα παιδία με καλή ψυχική υγεία, διαφωνώ κάθετα με τον μεταμοντέρνο φεμινισμό της εποχής μας που επιβάλλει η γυναίκα να παίρνει πάρα πολλούς ρόλους από συνείδηση και ματαιοδοξία και όχι από ανάγκη, ανταγωνιζόμενη άντρες και γυναίκες, χωρίς να έχει κάποιον να τη στηρίξει. Μια τέτοια γυναίκα είναι καταδικασμένη στη ανασφάλεια, στην μιζέρια και στην απώλεια της γυναικείας τους ταυτότητας . Απλώς τσεκάρετε τα πρόσωπα των γυναικών στο άρθρο αλλά και όλων των «γυναικών καριέρας».
    Τέλος shark θέλω να σε ευχαριστήσω για τα βοήθεια που δίνεις στους αναγνώστες μέσω των άρθρων σου και θα σου πρότεινα να ασχοληθείς στα άρθρα σου ακόμα περισσότερο με την έννοια alpha male.
    Συγχαρητήρια για την δουλεία σου. Από κάτω αφήνω ένα link που πιστεύω θα βοηθήσει τους αναγνώστες.

    http://axia-logou.blogspot.gr/2015/05/blog-post_3.html

    [Συνέχεια σχολίου]

    Το να εκθειάζεις μια τέτοια συμπεριφορά σε ένα site όπου στόχος του είναι να σε κάνει alpha male από συνείδηση και όχι από ανάγκη είναι καταστροφή.Δεν πιστεύω oτι ένα alpha male είναι ανασφαλής αγροίκος, κομπλεξικός και καταπιεσμένος, όπως δείχνουν τα δεδομένα της συμπεριφοράς των “προσφύγων” και γενικά των κοινωνιών της Ανατολής. Ένα πραγματικό alpha male είναι μείγμα κακού παιδιού, ηγέτη και τζέντλεμαν και όλα τα άλλα δήθεν alpha male είναι απλά παιδάκια. Ναι μεν κοιτάει να επιβιώσει ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ, αλλά σέβεται τους γύρω του και απωθεί με ευγενικό τρόπο τους εχθρούς του αρχικά. Είπαμε ο άντρας πρέπει να είναι αρρενωπός και να ξέρει τι θέλει, αλλά μάγκες ζούμε στην Ευρώπη όπου έχουν γεννηθεί έννοιες όπως ελευθερία, ισότητα,αδελφοσύνη, δημοκρατία κλπ.Δεν θα γίνουμε κομπλεξικοί και οπισθοδρομικοί επειδή μια μειονότητα ανθρώπων, η οποία μάλιστα έφτασε πρόσφατα στην Ευρώπη, θέλει να επιδεικνύει με βίαιο τρόπο τον ανδρισμό της λόγω διαφόρων ανασφαλειών.

    Shark ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος, αλλά μιας και δεν μπορούσα να γράψω το σχόλιο στο άρθρο το παραθέτω εδώ.

    Μου αρέσει!

  145. @ leopard

    Γεια σου leopard. Είχες γράψει δύο σχόλια, τα ένωσα σε ένα. Προς το σχόλιο σου τώρα:

    Με τον σχόλιο μου «δεν έχουμε τέτοια άτομα σήμερα μάστορα, sorry, το μαγαζί κατέβασε ρολά«, δεν εκθειάζω την συμπεριφορά τους. Αναφέρω ότι τα άτομα αυτά σέβονται τους δυνατούς άντρες (όχι σωματικά), τους σκληρούς έστω άντρες. Στην Ευρώπη των Gay, των «έμφυλων» ταυτοτήτων, των «φιλλιπινέζων» στρατιωτών για χάρη τους κλπ, οι τύποι αυτοί θεωρούν ότι η Ευρώπη είναι στα πόδια τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, γιατί απλά το μεγαλύτερο μέρος των αντρών που έχουν συναντήσει, δεν είναι τα αρσενικά με την ιδέα που έχουν οι ίδιοι για το πως είναι τα αρσενικά.

    Δεν λέω ότι θα πρέπει ένας άντρας να φέρεται σαν γορίλας για να δείξει αρσενικό. Αλλά πως να το κάνουμε, η πλειοψηφία των αντρών σήμερα, ΔΕΝ περνάει για αρσενικό, αλλά για «φλώρος» ή για να το πω πιο κομψά, «μαμάκιας».

    Γνωρίζεις ότι υπάρχουν άτομα που φοβούνται να κάνουν σκοπιά; Που κλαίνε στην σκοπιά; Που οι υπαξ πηγαίνουν μαζί τους το βράδυ στην σκοπιά και περιμένουν κανένα 10λεπτο, προτού φύγουν, για να δουν αν «αντέξουν» οι στρατιώτες στην σκοπιά; Γιατί αν δεν αντέξουν, θα καθίσει και κάποιος υπάξ μαζί τους. Αυτοί οι άνθρωποι θα γίνουν «alpha» males; Θα μπορέσουν να σταθούν απέναντι σε κάποιον εχθρό της χώρας, ειδικά τα τζιχάντια που είναι αδίστακτοι και σκληροί; Και όμως, πιστεύω ότι οι Ρώσσοι ή οι Σέρβοι μπορούν και άνετα. Και δεν οφείλεται στο νερό τους, αλλά (άποψη μου) στα πρότυπα που μεγαλώνουν τα παιδιά τους -κυρίως.

    Για τους ανθρώπους αυτούς, η Ευρώπη είναι παράδεισος. Τζάμπα διαμονή, χρήμα, άντρες «χαλαροί» και γυναίκες εύκολες (τουλάχιστον όπως το βλέπουν). Και όταν δεν φοβούνται να επιτεθούν και σε αστυνομικό, καταλαβαίνεις τι περιμένει έναν απλό πολίτη, έτσι;

    Προσωπικά συμφωνώ με τον Γιακουμάτο και την δήλωση του ότι είναι «Κολλητική αρρώστια» η ομοφυλοφιλία. Και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος δεν εννοούσε ότι είναι γρίπη, όπως βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι να πουν, άλλωστε ο άνθρωπος είναι γιατρός, όχι βοσκός, αλλά τόνιζε τις φοβίες του ότι η τόση προβολή gay αντρών από τα μέσα, δίνει την εντύπωση στους νέους ότι είναι κάτι «in» που πρέπει να ακολουθήσουν. Γι’αυτό αναφέρομαι και εγώ συχνά στο θέμα αυτό και είμαι αντίθετος με την τόση προβολή τους από τα μέσα.

    Τώρα για τους «πρόσφυγες» που αναφέρομαι κάποιες φορές, το κάνω για πολλούς τρόπους. Βλέπεις ότι η κοινωνία, όπως γίνεται σε όλα, προσπαθεί να περάσει μια ιδέα σαν «σωστή», εξαφανίζοντας παράλληλα κάθε άλλη άποψη. Επειδή αναφέρομαι στην κοινωνία μέσο των άρθρων μου, θεωρώ ότι και αυτό το θέμα πρέπει να ακούγεται, αν και τώρα ο Μουζάλας λέει ότι «Το 70% των μεταναστών που έρχεται είναι άντρες, μόνοι». Όπως βλέπεις, έχουμε να δούμε πολλά και σε αυτό το θέμα και πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να λέει και μια διαφορετική άποψη από αυτήν των «πολλών».

    Για τα άλλα που λες συμφωνώ μαζί σου.

    Μου αρέσει!

    1. Σε άρθρα πάνω από ένα χρονικό διάστημα, τα σχόλια απενεργοποιούνται. Μπορείς για τα παλιά να σχολιάσεις εδώ λέγοντας για ποιο άρθρο σχολιάζεις ή να ζητήσεις (με link του άρθρου) να τα ανοίξω. Τα νεότερα άρθρα είναι ανοιχτά για σχολιασμούς.

      Μου αρέσει!

  146. Φίλε shark θα ήθελα την συμβουλή σου σε ένα θέμα που με προβληματιζει τον τελευταίο καιρό.
    Αυτή 22, εγώ 27, είμαστε 1 μισή χρόνο μαζί αλλά τους τελευταίους 4 μήνες είμαστε κάθε ήμερα μαζί, σπουδάζει σε άλλη πόλη.
    Τους πρώτους μήνες το σεξ ήταν συχνό και έντονο(σε σημείο να παίρνουμε μια ανάσα και ξανά πάλι) και τους τελευταίους 4 μήνες έφτασε 1-2 φορές την βδομάδα, σε συζήτηση που κάναμε μου είπε πως
    1) Ποτέ δεν είχε μια φυσιολογική σχέση, όλοι την ήθελαν απλά για το σεξ και της πουλούσαν έρωτα και μαζί μου κάνει απλά πράγματα που δεν τα είχε κάνει ποτέ, πχ βόλτα με το αμάξι, φαγητό έξω μαζί, διακοπές μαζί κλπ και θέλει όπως μου έχει πει να έχουμε στιγμές μαζί.
    2) Φοβάται πως εάν κάνουμε συχνά σεξ θα χορτάσω και θα την βαρεθω, δεν ξέρω κατά πόσο στέκει, απλά σε συζητήσεις που έχουμε κάνει μου είχε πει(προς έκπληξη μου) πως έχει κάνει ξεπέτες και ότι ήταν με κάποιον μόνο για το σεξ σαν αντίδραση(εκδίκηση;) όπως τις φέρονταν οι προηγούμενες σχέσεις της.
    3) Έχει φοβερό άγχος γιατί έχει 2 σχολές πλέον μιας και όταν κατέβηκε στην πόλη μας γράφτηκε σε ΙΕΚ και το μυαλό της είναι καθημερινά απασχολημένο και δεν έχει χρόνο καθημερινά γιατί σχολάει αργά το απόγευμα.
    Λοιπόν η άποψη μου είναι η εξής και θέλω εάν μπορείς να μου πεις αν σκέφτομαι λάθος.

    1) Δεν το έχω ζήσει δεν ξέρω πως είναι αυτή η κατάσταση, δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να σε δουλεύουν σε μια σχέση και κάποια απλά βασικά πράγματα να μην τα έχεις ούτε αυτά.
    2) Μπορεί να έχει μια δόση αλήθειας γιατί ίσως το πέρασε και η ίδια, είναι αρκετά χορτασμένη στο σεξ και θεωρεί απλά πως περνάει σε δεύτερη μοίρα, αν και η ίδια μου έχει πει πως το 50% μιας σχέσης είναι το (καλό)σεξ και πως θα με χώριζε αν δεν ήμουν καλός..
    3) Εγώ τα πρωινά δουλεύω αυτή το μεσημέρι έχει σχολή και σχολάει 7:30 το απόγευμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο χρόνος και η όρεξη για σεξ παρά να βγαίνουμε για καφέ η να βρισκόμαστε στο σπίτι των δικών της που μένει.

    Δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό η όχι απλά έχω προσέξει πάντως πως μετά τον 1ο χρόνο της σχέσης όλα μπαίνουν σε χαλαρούς ρυθμούς, το είχα προσέξει και στην προηγούμενη σχέση μου.
    Δεν ξέρω πόσο παίζει ρόλο που η γυναικα κλειδώνει σε έναν άντρα και κάνει όνειρα μαζί του με αποτέλεσμα να χάνεται ίσως η μαγεία; το πάθος;
    Μήπως πρέπει να το χειριστώ εντελώς διαφορετικά; να κρατήσω αποστάσεις στο σεξ; να την αφήσω να κάνει κινήσεις μόνη της;

    Μου αρέσει!

  147. Καλησπέρα,
    Shark Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το online game. Έπαιζα street αρκετό καιρό και club game, ωστόσο εχω ασχοληθεί ελάχιστα με το online. Τελευταία όμως εξαιτίας του ότι βρίσκομαι σε επαρχία(50χιλ κάτοικοι) αλλά και στρατό προσπαθώ αρκετά online χωρίς αποτελέσματα όμως σε σχέση με το live παιχνίδι μου.
    Έχεις κάποιες συμβουλές γι αυτό; Εχω διαβάσει σχετικά άρθρα σου αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μπορώ να σου στείλω το προφίλ μου αλλά και συζητήσεις αν έχεις χρόνο και όρεξη να ρίξεις μια ματιά!
    Τέλος, δεν έχω παρέες εδώ που το θεωρώ μείον σοβαρό για επαρχία σε όλα τα επίπεδα. Θα μου πρότεινες κάτι άλλο;

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Φίλε μου σε καταλαβαίνω είμαστε στο ίδιο πλαίσιο με το θέμα που λες ζω και εγω σε επαρχία και θέλω να βρω έναν συμπαίχτη να μπορουμε να κάνουμε μαζί παιχνίδι είμαι απο Γιαννιτσά εσυ ?

      Μου αρέσει!

    2. Καλησπέρα και από εμένα
      Se2er σχετικά με αυτό που λες πιστεύω μια πολύ καλή φωτογραφία προφίλ και μια σχετικά ποιοτική δραστηριότητα θα σου δώσει μεγάλο bonus, όσο για τα υπόλοιπα πιστεύω ο shark θα σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις και αρκετή τροφή για σκέψη. Όσο για τα Γιαννιτσα που αναφέρει ο ikaros93 επειδή τυχαίνει να γνωρίζω από τη συγκεκριμένη πόλη καθότι κατάγομαι από την ευρύτερη περιοχή δε νομίζω να είναι καλή ιδέα το night game για διάφορους λόγους, οι οποίοι ισχύουν για την επαρχία γενικότερα.

      Μου αρέσει!

  148. tommy καλησπέρα φίλε μου θα με ενδιέφερε να μάθω ποιος είσαι μου κάνει εντύπωση που έχουμε ψαγμένα άτομα και στα Γιαννιτσά….Εγω θα προτημίσω να μείνω ανόνυμος εαν δεν σε πειράζει μέχρι να μάθω για σένα μερικά πράγματα διότι όντως η επαρχία όπως αναφέρεις έχει πολλά μειονεκτήματα και συμφωνω μαζί σου επάνω σε αυτό (ένα απο αυτά είναι και κακολογία κοροηδεία σε κάθε τι διαφορετικό απο τον άλλον και ειδικά επάνω στο θέμα αυτοβελτίωση) αλλά και στα υπόλοιπα το μόνο που δεν καταλαβα στις συμβουλές σου είναι για την ποιοτική δραστηριότητα που λες…

    Μου αρέσει!

    1. Καλησπέρα ikare
      Καταρχην δεν ειμαι μεσα από την πολη αλλά από την ευρύτερη περιοχή όπως προανέφερα. Δεύτερον η ανωνυμία θα προτιμούσα να παραμείνει αμοιβαία. Τρίτον δε θεωρώ τον εαυτό μου ψαγμένο, απλά το να ασχολείσαι με το τι παίζει με τις γυναίκες γενικότερα το θεωρω αναγκαίο κακό, καθώς δε χάνεις επεισόδια και είσαι μέσα στα πράγματα, υπάρχει δεν υπάρχει γυναίκα στη ζωή σου, προσωπικά αυτό το διάστημα ανήκω στη πρώτη κατηγορία χαχα. Όσο για τη ποιοτική δραστηριότητα, εννοώ απλά να μην ανεβάζεις «χαζομάρες» για να τραβήξεις την προσοχή με λάθος τρόπο. Αν δε κάνω λάθος ο shark έχει ανεβάσει κάποια άρθρα που πραγματεύονται τομείς του online παιχνιδιού, ρίξε μια ματιά. Τέλος όσο αναφορά την αυτοβελτίωση, αν θεωρείς ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο και η παρέα σου δε συμβαδίζει με τα «θέλω» σου, πολύ απλά κάνε καινούριους φίλους. Αυτό κατ΄εμέ συγκαταλέγεται στην «αυτοβελτίωση», το να βρεις μια παρέα η οποία θα σε εκφράζει, χωρίς απαραίτητα να ξεκόψεις από τη προηγούμενη, εκτός και αν οι σχέσεις δεν είναι καλές. Και στους τομείς αυτούς ο shark έχει κάνει εύστοχες αναλύσεις. Είναι δύσκολος ο δρόμος της αυτοβελτίωσης φίλε ikare και καθημερινά θέλει να παλέβεις με τους «δαίμονες» σου.

      Αρέσει σε 1 άτομο

  149. Φίλε tommy καλησπέρα και πάλι. Δεν ξέρω πως αλλα χωρίς να το θέλεις πέτυχες εύστοχα όλλα όσα με βασανήζουν, και για την παρέα (που όντως δεν με εκφράζει) είναι δύσκολο όμως να κάνεις νέους φίλους εδω πέρα υπάρχουν ποιο πολύ οι κλίκες απο το γυμνάσιο ακόμα…τεσπα. Πράγματι μπορείς να πείς ότι συγκαταλέγεται στην αυτοβελτίωση δεν το έιχα σκευτεί αυτό. Και θα συμφωνίσω πως τα Γιαννιτσά όντως είναι κακή πόλη για παιχνίδι…Κατανοώ πως θέλεις και εσύ την ανωνυμία και το σέβομαι. Ο shark έχει αναλύσει πολλά θέματα μπορεις να μου πείς συγκεκριμένα σε ποιο άρθρο γράφει για την φιλία ? Κρίμα πάντως που δεν θα γνωριστούμε μου φάνηκες ενδιαφέρων για συμπαίχτης. Με το ψαγμένος δεν εννοούσα γενικά αλλά ειδικά σε αυτό το θέμα και αυτό το site. Και εγώ είμαι μπακούρης αυτό το διάστημα 😛 Τέλος όπως πολύ ωραία λές είναι όντως πολύ δύσκολος ο δρόμος προς την αυτοβελτίωση ειδικά όταν οι δέμονες γίνοντε θηρία . . .
    Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου θα τα λέμε εδω πέρα ελπίζω να περνάς καλά !!!

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου ikaros93
      Λόγο αυξημενων υποχρεωσεων άργησα να σου απαντήσω. Καταρχήν ορίστε ένα link που ζητησες https://thplayerblog.com/2013/05/12/%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82/ και αν ψαξεις εχει και αλλα καλα άρθρα που έγραψε ο Shark. Κατα τη γνωμη μου αυτο που χρειάζεσαι δεν ειναι ενας συμπεκτης. Στην επαρχια το σημαντικοτερο ειναι να δικτυωθεις, οποτε βγες απο το σπιτι και άρχισε πασης φυσεως δραστηριοτητες προκειμενου να ανανεωσεις τον κυκλο σου. Επιπλεον το παιχνιδι στην επαρχια δεν ειναι οπως στα μεγαλα αστικα κέντρα. Για παραδειγμα επινα καφεδακι με μια φιλη μου και στο ξεκαρφωτο με ρωτησε αν εκανα κατι με μια κοπελα (με την οποια οντως τραβηχτηκαμε για λιγο) αλλά δε μου περνουσε απο το μυαλο πως εφτασε στα αυτια της καθως δε γνωριζοντουσαν και ουτε ειχαν κοινες παρέες. Για να μη στα πολυλογω, η επαρχια λιγο εως πολυ εχει αυτο που λεμε «απο στομα σε στομα» το οποιο κανει την «αγορα» περα απο μικρη και κλειστη καθως οι γκομενες ειναι πιο διστακτικες σε αγνωστους τυπους. Οποτε δικτυωσου για να κινησαι πιο ευελικτα.

      Αρέσει σε 1 άτομο

      1. Φίλε μου καλησπέρα και συγνώμη για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Είδα το μήνυμα σου αλλά είχα την εντύπωση πως σου απάντησα. Λοιπόν Αυτά που μου λες είναι πολύ σωστά και τα ακολουθώ και βλέπω αποτελέσματα είδη. Μάλιστα οι κοινωνικές σχέσεις σου δείνουν περισσότερα πλεονεκτήματα απο ότι φαντάζεται κανείς, αφού έρχονται μετά απο καιρό, αλλά αξίζουν τον κόπο. Θα τα λέμε εδω πέρα και θα συζητάμε τις εμπειρίες μας, για να βγάζουμε συμεπεράσματα και να έχουμε καθαρή γνώμη και άποψη.

        Μου αρέσει!

  150. Καλησπέρα παιδιά και θέλω τη βοήθεια σας.
    Είχα μια κοπέλα που τη γουστάρω ακομά κ την θέλω πίσω.Διαβάζω συχνά το μπλογκ,αλλά κάπου στη πορεία έχασα το δρόμο μου(όπως λέει ο Ροκι στο γιο του).Ξέρω θα πείτε πάνε στην επόμενη κτλ.,αλλά αν μπορείτε να με βοηθήσετε.Είχαμε κάνει ένα μάλωμα κ μετά επειδή φοβήθηκα μη τη χάσω,»έχασα το παιχνίδι».Με έβαλε από κάτω.
    Η κοπέλα έχει κάποια θέματα ψυχολογικά το τονίζω αυτό και ανασφάλειες από προηγούμενους προφανώς κ τα έβγαλε σε μένα,ενώ δεν έπρεπε.
    ΠΡιν μια εβδομάδα με χώρισε(χωρίς λόγο και αιτία).Στο τηλέφωνο παρακαλώ αλλά πήγα τη βρήκα για να μάθω το λόγο.Αυτό που είπε ήταν:Νιώθω ότι δίνεις παραπάνω από μένα σαυτή τη σχέση και αυτό με κάνει να καταπιέζομαι κ μου βάζει παραπάνω προβλήματα σαυτά που έχω(ψυχολογικάκ κρίσεις πανικού).Να προσθέσω ότι εγώ ήμουν πιο χαλαρός στην αρχή κ με τις πιέσεις της «χαλάρωσα¨και έγινα δοτικός στη σχέση.
    Έφυγα μολις μου τα είπε χωρίς πολλά πολλά.Κοντοστάθηκε αλλά τις είπα θέλω να φύγω.Από τότε καμια επικοινωνία ούτε από μένα ,ούτε από αυτή.
    Αυτή από τοτε όλο φωτο(ινστα,FB) επί καθημερινής βάσης(μεσημερι βραδυ).Περνάμε καλα κτλ.Απλά αυτό που ξέχασα:ΤΗΝ άλλη φορά που μαλώσαμε έκανε τα ίδια,με αποκορύφωμα που έβγαλε τις φωτο μας κ εκεί εκνευρίστηκα κ πήρα τηλ(έχασα το παιχνίδι) και το παραδέχτηκε κ η ίδια ότι το έκανε για να εμφανιστώ.Κ τώρα λες κ ακολουθεί στρατηγική:φώτο συνέχεια,μετά από 2 μέρες διέγραψε τις φώτο που είχε ανεβάσει αυτή,1 μέρα μετα έκρυψε τις δικές μου,μετά απο καμια μέρα με διέγραψε η αδερφή της.Πιστεύω κάποια στιγμή θα με διαγράψει κιόλας(το τελευταίο όπλο στη φαρέτρα).Εγώ όμως τπτ το τονίζω.
    Επειδή δε μπορώ να με βλέπει συχνά όπως λέει ο Shark στο άρθρο του τι να κάνω,καμιά συμβουλή για να την «ξανακερδίσω».

    Υ.Γ.Τα είπα όσο περιεκτικά μπορώ.Φωτο εγώ δεν έχω σβήσει,του στυλ ότι δεν ασχολούμαι καθόλου,είμαι απαθής.Έχει περάσει μια εβδομάδα από είπε να χωρίσουμε

    Μου αρέσει!

  151. Γεια σου Conan!Καταρχάς η υγεία είναι πάνω απ’όλα στη ζωή και σκέψου ποιοι πραγματικά θα είναι δίπλα σου αν (χτύπα ξύλο) σου συμβεί το παραμικρό και ποιοι όχι.Κάτι το οποίο μπορείς να κάνεις είναι να απομακρυνθείς για ένα χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να εμφανιστείς στη ζωή της.Το λέω μήπως και αλλάξει η γνώμη της για σένα,γιατί σίγουρα δεν βοηθάει το γεγονός ότι έχετε συνεχή επικοινωνία.Βέβαια είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα οπότε κράτα μικρό καλάθι.Μακάρι να πάνε όλα όπως θες,καλή επιτυχία και προσοχή με την υγεία σου!

    Μου αρέσει!

    1. Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. δεν έχω καθόλου επικοινωνία, αυτό έγραφα πιο πάνω. Από την ημέρα που χωρίσαμε τπτ.
      Είχαμε εξέλιξη :ήρθε στο στέκι μου(που δεν πήγαινε ποτέ, ούτε πριν απο μένα). Ήμουν έξω μιλούσα στο κινητό. Περνάει κ κάθεται με μια φίλη της Ακριβώς μπροστά μου. Αναγκαστικά τη μίλησα χαλαρά, συστήθηκα κ στην άλλη (δε την ήξερα) κ έφυγα λέγοντας την ατάκα του shark σε χαβαλε-χαλαρο υφος :p φαίνεσαι κουρασμένη, να κοιμάσαι περισσότερο ‘(αυτή όσο μιλήσαμε ήταν με το χαμόγελο μεχρι τα αυτιά) .
      Γύρισα στο φίλο μου τον είπα μη κοιτάξει προς τα εκεί καθόλου, ούτε εγώ κοίταξα. Κ μετά από κάνα μισάωρο φύγαμε απ την άλλη είσοδο για να μη περάσουμε από μπροστά της.
      Την επόμενη έβαλα μια φώτο από παραλία που πήγα για μπάνιο κ έκανε λαικ (το πρώτο μετά το χωρισμό).

      Μου αρέσει!

  152. Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για τον συγκεκριμένο τυπά, που ο οποίος απο όσα λέει δεν έχω βρει πουθεά άδικο όμως με προβληματίζει που ζητά αρκετά χρήματα για να δείς τα βιντεάκια του και πως μέσο αυτών θα σε βοηθήσει και θα σου πεί τι να κάνεις ώστε να βγεις και να πάρεις εμπειρία απο τους δρόμους

    Μου αρέσει!

    1. Κοίταξε, για πολλούς (και εμέ) οι RSD είναι τσαρλατάνοι, για άλλους είναι οι καλύτεροι των καλυτέρων. Αν σου άρεσε το προϊόν του, τότε μπορείς να το βρεις πειρατικό και να δεις αν μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι.

      Το «fearless» κομμάτι, το οποίο είναι απλά ένα marketing τρικ, είναι ένα θέμα που ασχολούμαι πολύ τα τελευταία χρόνια και σκοπεύω να αναφερθώ σε αυτό.

      Για παράδειγμα, οι φόβοι που ονομάζει στην σελίδα που ανέφερες, είναι γενικοί και τους έχουν όλοι, ενώ οι περισσότεροι άντρες σίγουρα θα απαντήσουν ναι.

      Για παράδειγμα οι:
      “I’m afraid of getting rejected…”
      “I’m afraid of approaching that attractive girl…”
      “I’m afraid of running out of things to say…”
      “I’m afraid I’m not good enough…”
      “I’m afraid I’m a loser, I’m inexperienced…”
      “I’m afraid of the other people that are going to judge me…”

      είναι το ίδιο και το αυτό, ανήκουν την φοβία της προσέγγισης. Δεν φοβάσαι να προσεγγίσεις μια κοπέλα επειδή ΔΕΝ ξέρεις τι να πεις, φοβάσαι απλά να προσεγγίσεις μια όμορφη κοπέλα και όλα τα παραπάνω είναι οι δικαιολογίες του μυαλού.

      Τώρα ο φόβος:

      I’m afraid of that other guy she’s here with…

      σηκώνει πολύ συζήτηση.

      Αρέσει σε 1 άτομο

  153. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

    Η αλήθεια είναι πως παρασύρθηκα πολύ όπως είπες κι εσύ στο <> κομμάτι ξεγελάστικα πολύ εύκολα, και αν δεν ήσου εσύ πολύ πιθανό να έδεινα και χρήματα. Κι αυτό έγινε πάνω στην απελπισία μου, τελικά πολύ κακό να πέρνεις αποφασεις στην πολύ χαρά λύπη και θυμό σου . . .

    Τώρα αν υπάρχουν πειρατικά, δεν το έψαξα ακόμα ίσως να βοηθήσει σε κάτι αλλά ξέρεις τι σκέυτηκα ? πως σε τι να με βοηθήσει ένας ψέυτης με ψευτικα και πληρωμένα στα περισσότερα αν όχι σε όλλα βιντεο του ?

    Αν πραγματικά είναι οπως τα λές ότι όλα αυτά είναι το ίδιο πράγμα και σχετίζονται με την φοβία της όμορφης και αποτελούν δικαιολογίες, τότε είναι καλό. Γιατί σημαίνει πως αφού βελιτιώνεσαι σε κάτι βελτιώνεσαι ταυτόχρονα σε όλα ??
    Πάντως έχω την εντύπωση πως πρέπει πραγματικά να δουλέψεις σε κάθε ένα απο αυτά που λέει. Εμένα προσωπικά με βοηθάει στο να γενικοποιήσω τις καταστάσεις που πρέπει να δουλέψω. Ενα πράγμα όμως δεν καταλαβα που λες.

    Στο “I’m afraid of that other guy she’s here with…”

    Γιατί σηκώνει πολύ συζήτηση ? εξάλλου έχω διαβάσει σε κάποιο άρθρο σου που σχολιάζεις σχετικά με αυτο και είναι εύκολο και κατανοητό. Αν και απο πριν που δεν το ήξερα μπορούσα να ψυχολογίσω αν όντως παίζει κάτι η όχι . . .

    Τέλος θα ήθελα πολύ να δημοσιεύσεις απόψεις σου σχετικά με τις απόψεις σου που αναφέρεις παραπάνω για το marketing trik.

    Με εκτίμηση.

    Μου αρέσει!

  154. Επίσης κάτι που ξέχασα τον συγκεκριμένο τον παρακολουθώ αρκετά τον τελευταίο καιρό και ομολογώ πως είναι παλικάρι και μου έδωσε κίνητρο για προσπάθεις. Στο συγκεκριμένο αναφέρεται στον φόβο του να φένεσαι απο τους άλλους ειδικά απο τις γυναίκες και για τη ντροπή που νιώθεις όταν σε κειτάνε σε μια περίσταση που θα είσαι στο επίκεντρο μιας δημόσιας ειδικά κατάστασης. Θα ήθελα να το τσεκάρεις κι εσύ Shark να μου πεις την αποψή σου!!!

    Μου αρέσει!

  155. Υπαρχει καποια σελιδα στην οποια μπορεις να μπεις και να βρεις αλλα ατομα τα οποια ειναι προθημα να βρεθητε απο κοντα ωστε να την πεφτετε σε γκομενες ;

    Μου αρέσει!

  156. Καλησπέρα.Είμαι ενας καινούριος στο χώρο της αυτοβελτίωσης ,καθότι μέχρι τώρα κινούμαι με μέτρια και κάτω του μετρίου αποτελέσματα στο φλερτ και τις γυναίκες.
    Οπως οι περισσότεροι απ ότι έχω αντιληφθεί έτσι κ εγώ ξεκίνησα την ανάγνωσή μου με το «the game» που έπεσε τυχαια στο μάτι μου.
    Έκτοτε ψήθηκα να ξεκινήσω επισταμένα τη μελέτη για το πως λειτουργεί το παιχνίδι και σαφώς να το δοκιμάσω στο πεδίο.Δεν έχω ομως σκοπό να γινώ υπερθεωρητικός του αντικειμένου και να μείνω για πολύ στην ανάγνωση.
    Μάλιστα έχω ήδη κάνει κάποιες «δειλές» κ ερασιτεχνικές προσπάθειες, οι οποίες ομως ήταν άκρως υποσχόμενες για το μελλον και ανεβαστικές για την αυτοπεποιθηση μου. Ωστόσο έχω κ αρκετές χαμένες ευκαιρίες (για δυο απο αυτες κλαιω ακομα) λόγω approach κ social anxiety τα οποία και αποτελούν ισως το μεγαλυτερο μου προβλημα οσον αφορά την προσεγγιση.
    Πιστευω με τον καιρό και τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες θα βρεθεί μια ισορροπία στα κολλήματα μου.

    Υγ. Συγχαρητηρια για το μπλογκ και τα άρθρα σου ,τα βρίσκω ακρως λογικα και ρεαλιστικά.Βοηθανε στην κατανόηση του παιχνιδιου με απλους ορους και στην τόνωση της αυτοπεποιθησης.

    Μου αρέσει!

    1. Γεια σου Dorian. Μην ανησυχείς, με τον καιρό και τις προσπάθειες θα βρεις τον δρόμο σου. Εννοείται ότι θα συναντάς και εμπόδια, αλλά αν δεν σε ενοχλήσει αυτό και συνεχίσεις, θα έχεις και πολλά θετικά.

      Καλά αποτελέσματα.

      Μου αρέσει!

Ποια είναι η γνώμη σου;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.