Στείλε μας το άρθρο σου

Όταν ψάχνεις να αλλάξεις κάτι επάνω σου, τότε το να βρεις μια σωστής πληροφόρησης πηγή, με ακριβείς και ανεξάρτητες πληροφορίες, είναι μονόδρομος.

Το παρών blog έχει σαν στόχο να βοηθήσει όσο πιο πολλούς μπορεί, αναρτώντας άρθρα που αφορούν την αυτοβελτίωση, προσπαθώντας να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά και προσγειωμένα στην πραγματικότητα, χωρίς πολλές φανφάρες και αποφεύγοντας τις ψεύτικες -πληρωμένες- πληροφορίες, τα διαφημιστικά άρθρα ή τις φανατικές απόψεις.

Ωστόσο σήμερα, ο χρόνος είναι κάτι πολύτιμο και είναι κάτι που δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου. Μπορείς αν θέλεις όμως να βοηθήσεις.

Έτσι, αν ασχολείσαι με την αυτοβελτίωση, το inner ή outer game, το «πέσιμο» (ή Pickup), τον αθλητισμό ή την διατροφή και θέλεις να πεις την άποψη σου, μπορείς να το κάνεις στέλνοντας μας το άρθρο σου. Το «The Player’s Blog» είναι ένα blog για άντρες που ασχολούνται με κάτι από τα παραπάνω και επειδή μου αρέσει η πολυφωνία, όλες οι απόψεις έχουν θέση εδώ. Μοναδικό κριτήριο είναι το χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Μπορείς μάλιστα να αποκτήσεις το δικό σου κοινό, αν στέλνεις τακτικά άρθρα, ενώ μπορείς να γίνεις και συντάκτης του blog και να γράφεις τα δικά σου άρθρα με τα εργαλεία που παρέχει το WordPress (attachments φωτογραφιών, αποθήκευση και έλεγχος κλπ). Τα μεμονωμένα άρθρα μπαίνουν στην κατηγορία «Αναγνώστες«, ενώ αν θελήσεις αργότερα να συμμετέχεις ως συντάκτης, θα μπορείς να προσθέτεις σε όποια κατηγορία επιθυμείς.

Σημειώστε ότι αν και θέλω να ακούγονται όλες οι απόψεις, διατηρώ το δικαίωμα να μην αναρτήσω άρθρα που έχουν υβριστικό, επιθετικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς επίσης να τροποποιήσω ή να διορθώσω το περιεχόμενο, αν το κρίνω απαραίτητο.

Θυμηθείτε να γράφετε το άρθρο σας σε έναν επεξεργαστή κειμένου, προτού το κάνετε αντιγραφή στο παρακάτω πεδίο, κυρίως για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις (κόλλημα του browser ή καταλάθος κλείσιμο του, διακοπή ρεύματος κλπ).

Επίσης, μην χρησιμοποιείτε αγκύλες για να τονίσετε κάτι, μπορείτε να το κάνετε με τα εισαγωγικά (οτιδήποτε βρίσκεται μέσα σε αγκύλες, διαγράφεται αυτόματα από την WordPress). Ονόματα (πλην του nickname) και emails δεν αναφέρονται δημόσια (το email είναι απαραίτητο για να επικοινωνήσω μαζί σας σε περίπτωση κάποιας αλλαγής).

Προς το παρών μπορείτε αν θέλετε να στέλνετε τα άρθρα σας αφιλοκερδώς, (κάτι άλλωστε που ισχύει και για το ίδιο το blog). Αν ωστόσο τα άρθρα σας έχουν μεγάλη απήχηση και θέλετε να κερδίζετε χρήματα από αυτό, τότε η ιδέα προσθήκης μιας συνδρομητικής πλατφόρμας αποκλειστικά για τα δικά σας άρθρα, μπορεί να συζητηθεί.

Τέλος, καλό θα ήταν να βάζατε και έναν τίτλο που θέλετε να έχει το άρθρο, σε διαφορετική περίπτωση θα επιλέγουμε έναν τίτλο σχετικό με το άρθρο.

Φόρμα αποστολής άρθρου ή επικοινωνίας