Γυναίκα με κρυφή κάμερα μας δείχνει πόσες φορές την ενοχλούν

Το τι γίνεται στον δρόμο, το γνωρίζουμε όλοι. Οι άντρες μόλις δούμε κάποια να περνάει, αρχίζουμε τα «μανάρα μου«, «τι ‘ρώλος’ είναι αυτός» κλπ. Το παρακάτω video μας δείχνει πως νιώθουν οι γυναίκες όταν συμβαίνει αυτό.

Ειδικά στο 3:13 μπορείτε να ακούσετε την περιγραφή μιας γυναίκας από περιστατικό στο μετρό που βίωσε. Δεν το βάζω τόσο για δείξω πόσο κακό είναι αυτό και ότι πρέπει να σταματήσουν οι άντρες να το κάνουν αυτό, δεν μπορούν.

Μπορούν να συγκρατήσουν τα… σχόλια, αλλά δεν μπορούν να μην κοιτάξουν έντονα όταν δουν κάποια η οποία είναι προκλητικά ντυμένη να περνά δίπλα τους.

Ενδιαφέρον όμως έχει αν το συνδυάσουμε με το Day Game. Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, οι γυναίκες που έχουν μπουχτίσει από τέτοιες συμπεριφορές στον δρόμο, μια άκυρη direct προσέγγιση (άκυρη εννοώ χωρίς στυλ και όχι ότι όποια direct προσέγγιση είναι και άκυρη) θα τις κάνει να αισθανθούν ακριβώς το ίδιο και δεν θα φταις εσύ που πας με το στυλ που δουλεύεις καιρό, αλλά οι αμέσως προηγούμενοι.

Ποια είναι η γνώμη σου;

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.