Αγαπητό μου ιστολόγιο… [Field Report]

…έχω καιρό να γράψω, ειδικά στα «Field Reports«. Και αυτό γιατί γνώρισα κάποια, η οποία και με κέρδισε και δεν με ενδιέφερε να ψάχνω για κάτι άλλο, κάτι που έκανα συνήθως.

Ένα βράδυ, όπως ήμουν σε ένα bar, είδα απέναντι έναν γνωστό μου. Πήγα να του μιλήσω και όπως το έφερε η κουβέντα, του είπα για κάτι που έψαχνα. Μου λέει, η κοπέλα μου (και μου δείχνει μια δίπλα του που νόμιζα ήταν από άλλη παρέα) γνωρίζει μιας και ασχολείται. Έτσι μου την γνώρισε και αρχίσαμε να μιλάμε σχετικά με αυτό που ήθελα.

Αν και την έκοψα στην αρχή χαμηλών τόνων γυναίκα, τελικά δεν ήταν και τόσο. Ωστόσο, επειδή ήταν του γνωστού, είπα να μην προχωρήσω σε κάτι, αλλά να κρατήσω την συζήτηση σε «χαλαρά» επίπεδα, κάτι που έκανα.

Κάποια στιγμή την τράβηξα λίγο ποιο δίπλα από την παρέα της γιατί δεν την άκουγα καλά, ήταν κοντά το ηχείο. Μου έδωσε το τηλέφωνο της για να την πάρω για να βγούμε για καφέ ώστε να μιλήσουμε. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι όση ώρα μιλούσαμε, δεν έδωσε καμία σημασία στο αγόρι της ή στην παρέα της. Κρεμόταν από τα χείλη μου τι θα πω.

Μιλήσαμε για λίγο ακόμη και την είπα θα φύγω. Μου λέει κάθισε λίγο ακόμη, βαριέμαι με την παρέα μου, ενώ μου είπε ότι ήταν και ξενέρωτοι. Της λέω ότι με περιμένει η δική μου παρέα και ότι θα τα λέγαμε σύντομα.

Την πήρα μετά από λίγες ημέρες τηλέφωνο και δέχτηκε με χαρά να βγούμε, αλλά είχε μόνο 30′ λεπτά πριν πάει στην δουλειά της. Καθίσαμε και σε λίγο αρχίσαμε να μιλάμε ποιο προσωπικά. Μοιραστήκαμε και διάφορα, όπως φιλοδοξίες, που μεγαλώσαμε, σχέσεις κλπ. Κάποια στιγμή μου είπε ότι είμαι κάποιος που θέλει να βγαίνει μαζί του, γιατί η παρέα της (και το αγόρι της) είναι ανώριμοι και βαριέται, δεν την συγκινεί πλέον το να βγαίνει.

Έτσι, καταλήξαμε να βγαίνουμε, παρότι ήταν και αρκετά μικρότερη μου.

Αυτό που ήθελα να αναφέρω εδώ είναι το εξής. Κατάλαβα μερικά πράγματα.

1ον) Δεν με ενδιέφερε από την αρχή, τι να πω, πως να το πω κλπ, μιας και είχα στο μυαλό μου ότι δεν θα κάνω τίποτα με αυτήν.  Έτσι δεν χρειάστηκε (για εμένα), να πάω σε τεχνικές ή κάτι άλλο. Και ενώ εγώ το έκανα για να μην το προχωρήσω, τελικά προχώρησε μόνο του.

Natural = attractive

2)Όλα αυτά τα περί PU είναι ίσως υπερβολικά, κάτι που λέω καιρό τώρα άλλωστε. Ειδικά όσοι ασχολούνται με την (ξεπερασμένη) μέθοδο του Mystery, που παρατηρώ και σε Ελληνικά forums, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Αυτό που μου είχε πει και ένας Ευρωπαίος instructor σε τηλεφωνική μας συζήτηση (όταν ξεκινούσα σε natural και σχεδίαζα να πάω σε μια συνάντηση στην Γερμανία, κάτι που ακύρωσα τελευταία στιγμή) βγήκε σωστό. Να δώσω βάση στον εαυτό μου (δηλαδή να αλλάξω και να αλλάζω προς το καλύτερο όσο μπορώ) και να μην με νοιάζει καθόλου το τι θα πω. Όταν είναι κανείς άνετος με τις γυναίκες και δεν νιώθει καμία φοβία, το μυαλό θα βρει από μόνο του τι να πει, δεν χρειάζεται να το πιέσεις να το κάνει. Είναι έτσι από την φύση του.

Εγώ συνήθως είχα μερικές ερωτήσεις στάνταρ μεν και με βάση τις απαντήσεις συνέχιζα την συζήτηση και είχα και κάποιο πρόγραμμα στο μυαλό μου. Είχα επιτυχία και έτσι, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι το πράγμα είναι απλό, ποιο απλό από τι φανταζόμαστε τελικά…

7 σκέψεις σχετικά με το “Αγαπητό μου ιστολόγιο… [Field Report]”

  1. Θα παραθέσω ένα προσωπικό παράδειγμα εδώ , μιας και πιστεύω ταιριάζει γάντι. Πρώτον ούτε θέλω να το παίξω μάγκας,ούτε γαμάω μαω παντού . Είχα και εγώ τα εμπόδιά μου και τις στραβές αλλά προχώρησα. Λοιπόν,επί του σκηνικού, είχα βγει με 2 φιλαράκια ένα βράδυ, Παρασκευή αν θυμάμαι καλά. Καλοκαιράκι, γινόταν έξω του @ουνιου το πανηγύρι . Μίνια από εδώ, σορτσάκια από κει, φορεματάκια παραπέρα, σου έφευγε το κλαπέτο. Ήπιαμε ενα ποτάκι σε ένα μπαρ και συνεχίσαμε, παντού φίσκα και καταλήξαμε σε ένα club το οποίο ήταν σχεδόν άδειο (χωράει κάνα 1000 άτομα και τότε θα χε δε θα χε καμιά 200αρια). Ήταν 2 μωρά στο μπαρ απίστευτα, βαθμολογία 8,5 στα 10, ( δεν ξέρω πως το υπολογίζεται εδω 🙂 ). Μας είχαν πλάτη αλλά χωρίς 2η σκέψη, η πρώτη ήταν τόση γυναίκα γύρω μας δεν επιτρέπεται να μην κάνουμε κάτι, πήγα για χωσέ, απλά και όμορφα. «Τι κάνουν εδώ τόσο όμορφες κοπέλες μόνες τους», ρώτησα την μια χωρίς καν να δώσω σημασία στην φίλη της. Τελείως απλά. Ανοιξε αμέσως η κουβέντα κ πρόχωρησε πολύ καλά. Ειδικά όταν είδε η φίλη της οτι περνάμε φοβερά ήρθε και συστήθηκε μόνη της. Το βασικο σε αυτο κατ΄εμε είναι ότι πήγα με το τσαμπουκα ότι θα σας γνωρίσω και στα @ρχιδι@ μου τι θα πω, πως θα το πω ,αν θα παρεξηγηθείτε κλπ. και η κουβέντα κύλισε πολυ γαματα. Θα θελα να αναφέρω 2 κορυφαία και με αυτα θα κλεισω. . Το πρώτο όταν άνοιξε καλά η κουβέντα, λέω στην τύπισσα, ότι εφόσον πλέον γνωριστήκαμε ήρθε η ώρα να με κεράσει ποτάκι, κατί στο οποίο δεν το περίμενε κ αντέδρασε απορημένη και γελώντας μιας και πάντα την κερνάγανε (απ΄ ότι είπε) και ποτε δεν της είχαν κάνει τέτοια πρόταση, κ το 2ο της ανέφερα το σκηνικο με το ρόπαλο κ την σπηλια που κάναν παλιότερα, πολυ παλιότερα, που ακόμα κ αυτο πηγε θετικά, ίσως και γιατι είχα πολυ καλο «κάρμα». Αυτα

    Μου αρέσει!

    1. Εμένα ρωτάς;
      Btw το προηγούμενο άρθρο που σχολίασες το διέγραψα (κ γι’αυτό δεν θα βρεις το σχόλιο σου), γιατί το link που ήταν η αναφορά στο θέμα δεν υπήρχε πλέων κ έτσι έκρινα ότι δεν χρειαζόταν πλέων να υπάρχει στο blog.

      Μου αρέσει!

    1. Κύβος είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι που «παίζει» και με μερικές ερωτήσεις ανακαλύπτεις τον εαυτό της άλλης. Αφήνεις γενικά καλές εντυπώσεις.

      Μου αρέσει!

  2. Το βρήκα στο google τελικά,χρήσιμο.Να σε ρωτήσω όμως κάτι,επειδή τώρα αναπολώ μια περίπτωση με μία τύπισα που είχατε βγεί μαζί στην ίδια παρέα σε μπουζούκια,π είχες παίξει,μεταξύ άλλων, και με κύβο.Αυτή είχε γκόμενο.Ανεξάρτητα αν τα πάει κάποια καλά με τον δικό της ή όχι,θεωρείται θεμιτό από τις Pua κοινότητες ή από σένα ας πούμε να κάνεις »παιχνίδι» με γκόμενα δεσμευμένη???Αυτό φυσικά είτε βρίσκεται ο γκόμενος μπροστά της(δηλαδή τρόμπας) είτε όχι.

    Μου αρέσει!

  3. Αρχικα Καλη χρονια σε ολους με υγεια! Λοιπον και εγω μεσα απο το google βρηκα τι ειναι ο κυβος που λες shark και πως δουλεύει .Απλως εχω μια απορία. Μολις τις κανεις τις ερωτησεις και τελειωσεις και καταλαβεις οτι ειναι να καταλαβεις, πως το χειρίζεσαι μετα? Της δηλαδη ετσι ξερα οτι ολο αυτο το εκανα για μαθω για σενα αυτο και αυτο κτλ κτλ…(ή κατι τετοιο παρομοιο) ή κρατας τις πληροφοριες που εχεις λαβει και τις αξιοποιεις υπερ σου, χωρις να γνωριζει η κοπελα οτι σου εχει πει πραγματα για αυτην χωρις να το θελει?

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.